View Full Version : [Cinema] The Curious Case of Benjamin Button (2008)
Phantom Duck
30-12-2008, 14:50
More (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Curious_Case_of_Benjamin_Button_(film)) info (http://www.imdb.com/title/tt0421715/).
David Fincher με Brad Pitt ξανά, για πάμε για πάμε.
Έχουν ληκάρει δύο screener releases, το δε κανείς;
Exoun provlimata kai oi 2 ekdoseis kai to dvd pou vgike to proi.
first glitches after 36 minute... better wait for repack/proper
edit: glitch againt at 1:21:55
I agree 36mins 14secs is where it skips and like you have said it's quite alot,i will wait for another upload it's going to be worth it.
Parasight
31-12-2008, 13:49
^True dat. Και τα screenshots δε φαίνονται καλά. Ας περιμένουμε κάνα PROPER ή και ακόμη πιο μετά.
η να πάτε ξερωγώ κανα σινεμά.
Parasight
31-12-2008, 21:44
Ναι ξερωγώ.
πρεπει να το δουμε , θα ναι καλο ξερωγώ.
lebowski
06-01-2009, 03:49
The Curious Case of Benjamin Button http://www.imdb.com/title/tt0421715/
Η καινουρια ταινια του David Fincher με Brad Pitt , Cate Blanchett.
Καταπληκτικη! Ασε που στο τελος με πηραν και τα ζουμια... :touched:
Δειτε τη λεμε.
μαλακες δειτε την οπωσδηποτε
ακομα και ο θρασερ συγκινηθηκε στο τελος (δευτερη ταινια που το καταφερε μετα το αξεπεραστο φορεστ γκαμπ)
Kelldorain
13-01-2009, 10:34
Περιμένω σινεμά για τούτο γιατί 2 ωρες και 40 μόνος μου δεν την πολυπαλεύω
Oμορφο ηταν. Δεν εριξα θρας δακρυ γιατι φημιζομαι για τον "ρομαντισμο" μου, αλλα παρα τη διαρκεια, παρα τον Brad, το αποτελεσμα στο συνολο ηταν ευχαριστο και αν εισαι με παρεακι αρχιζουν και οι υπαρξιακες αναζητησεις για τον κυκλο της ζωης τιμια και πωρωτικα.
zihuatanejo
13-01-2009, 18:49
Πότε βγαίνει στις αίθουσες;
Kelldorain
13-01-2009, 19:50
22/1
Phantom Duck
14-01-2009, 01:35
παρα τον Brad
δεν (http://en.wikipedia.org/wiki/Se7en) έχεις (http://en.wikipedia.org/wiki/Twelve_Monkeys) την (http://en.wikipedia.org/wiki/Fight_Club_(film)) παραμικρή (http://en.wikipedia.org/wiki/Snatch_(film)) ιδέα (http://en.wikipedia.org/wiki/Burn_After_Reading).
Βαβέλ και Μεξικάνος επίσης.
παρα τον Brad
δεν (http://en.wikipedia.org/wiki/Se7en) έχεις (http://en.wikipedia.org/wiki/Twelve_Monkeys) την (http://en.wikipedia.org/wiki/Fight_Club_(film)) παραμικρή (http://en.wikipedia.org/wiki/Snatch_(film)) ιδέα (http://en.wikipedia.org/wiki/Burn_After_Reading).
Σιγα ρε τσουτσεκι σου θιξαμε το γκομενο.
Parasight
14-01-2009, 10:19
Χε, αυτό είναι το θέμα, ότι μοιραία τα media του χώσανε το χαρακτηρισμό του γκόμενου, αλλά προσωπικά δε θυμάμαι ταινία στην οποία να έχει έστω εμφανιστεί και να μη γαμάει (και αυτός και η ταινία).
Raven Lord
14-01-2009, 11:37
mr & mrs smith
πάτος
Kelldorain
14-01-2009, 12:44
Επίσης δεν ξεχνάμε το Jesse James που το κράτησε εντελώς μόνος του. Γενικά προσωπικά μου φαίνεται αστείο να προσπαθεί κάποιος να μειώσει έναν πάρα πάρα πολύ καλό ηθοποιό επειδή είναι διαφημισμένος. Ότι είπε ο Phantom Duck βασικά.
Harbinger of Death
14-01-2009, 13:13
Γουερντ.
κάτω τα χερια από τον Brad Pitt ρε!
να προσθέσω και τον δράκoυλα που έκανε, τον αντάρτη του IRA και το τεκνό κλεφτρόνι σε Θέλμα και Λούιζ
Αξεπέραστος όμως σε 12 πιθήκια και φάιτ κλάμπ
Phantom Duck
14-01-2009, 14:15
Σιγα ρε τσουτσεκι σου θιξαμε το γκομενο.
Δε φταίω γω μωρή μπογιατζού άμα βλέπεις ταινίες μόνο για να τραβήξεις καμια παχιά, εμείς εκτιμάμε τα υποκριτικά ταλέντα.
Τι λες βρε βλακακο. Εχει στο συνολο της καριερας του καναδυο καλες εμφανισεις και κατι τρεχει. Υποκριτικο ταλεντο ο Brad.
Οκ, ας σεβαστουμε τη διαφορετικοτητα του. Ναι, μπορει να ειναι και γκομενος και ηθοποιαρα. Αντε μην κλαις τωρα.
Στικ με το ταινιακι που αξιζε.
Raven Lord
14-01-2009, 14:44
χαβοκ, νομίζω τον αδικείς, πάντως... αν δεις τη φιλμογραφία του, έχει παίξει σε 3-4 πατάτες μόνο (όπως ο πάτος που προανέφερα). όλα τα άλλα είναι από πολύ καλά έως κορυφαία.
Dragonlord
14-01-2009, 14:52
Η αλήθεια είναι ότι, αν και δεν τον λες γαμάτο ηθοποιό (τον λες γαμάτο σκέτο), σίγουρα δεν θα τον θεωρούσα αρνητική παρουσία σε καμία ταινία, το αντίθετο.
E ναι ρε πουλακι μου, αυτο ομως δεν τον κανει ηθοποιαρα.
Κανει καλες επιλογες συνηθως ταινιων και δεν προσβαλλει το ρολο του.
Απο αυτο μεχρι το να χυνουμε για την υποκριτικη του δυνατοτητα εχουμε ακομη δρομο. λολ
Phantom Duck
14-01-2009, 15:09
Τελικά τι πιστεύεις; Ότι είναι μάπας και παρά το ότι συμμετέχει στο μπέντζαμιν μπάτον η ταινία είναι καλή; Ότι μόνο κανά δυο καλές συμμετοχές; Ότι γενικά κάνει καλές επιλογές κι αξιοπρεπείς ρόλους; Τι;
Και αν όχι, σε ποια από τις 5 ταινίες που λίνκαρα (+ τις 2 του άβι) δε σκίζει την αισθητική σου;
Dragonlord
14-01-2009, 15:21
E ναι ρε πουλακι μου, αυτο ομως δεν τον κανει ηθοποιαρα.
Κανει καλες επιλογες συνηθως ταινιων και δεν προσβαλλει το ρολο του.
Απο αυτο μεχρι το να χυνουμε για την υποκριτικη του δυνατοτητα εχουμε ακομη δρομο. λολ
Ναι ρε μανούλα μου, όμως το "παρα τον Brad, το αποτελεσμα στο συνολο ηταν ευχαριστο" δηλώνει ακριβώς ότι συνήθως προσβάλλει το ρόλο του.
Oχι, με αυτο ηθελα να πω, πως για μια ταινια που βασιζεται στην ουσια πανω του και δεν ειχα προσδοκια να την κρατησει σε τετοιο επιπεδο τα καταφερε. Δεν τον εθαψα. Εξεπλαγην.
Στα πιθηκια ηταν εξαιρετικος, αλλα δεν πατουσε ολο το εργο πανω του. Εδινε τον καλο του εαυτο σε μια ταινια που κατα τα αλλα εσκιζε αισθητικες. Και οταν ειχε απεναντι του τον Νορτονα πχ, ποσο μα ποσο κακος θα μπορουσε να ειναι? Δεν ηταν ομως μονος του.
Parolayta exei paiksei se tainiares kai pithanotata de tha htan tainiares xoris ayton. Sigoura den tis xantakose pantos.
Μα η ηθοποιία, όσο και να την κρίνουμε (εν των υστέρων πάντα) ως διακριτή, πάντα είναι δεμένη και συνυφασμένη με όλο το έργο και βάσει αυτού έχει συγκροτηθεί, χάνουμε πολλά αν απομονώσουμε μετά που θα την δούμε τον τάδε χαρακτήρα και πόσο γαμάτα έπαιζε.
τα φωτοσόπια σου μάλλον επηρρέασαν το αισθητικό σου κριτήριο στην συνολική αξιολόγηση
εγώ δε θα το δω γιατί το τρέιλερ είναι ντιστέρμπινγκ (και η βασίλισσα απο τη νάρνια δε βοηθάει την κατάσταση).θεωρώ ότι αυτά τα εφέ που κάνανε στον μπραντ είναι πολύ αρπα κόλλα (δλδ εκεί που κοιτιέται στον καθρέφτη ως χούφταλο ελεος ετσι............ετσι;...............................!!)
Parasight
15-01-2009, 12:25
Το Mr. and Mrs. Smith δεν το έχω δει :P Αλλά ακόμη και ο Marlon Brando, που λέει ο λόγος, έχει κάνει πατάτες. 'Εμφαση στο "που λέει ο λόγος", εννοείται ότι δεν διανοούμαι να τους συγκρίνω.
dopefiend
15-01-2009, 16:33
edw exei kanei kai o robert de niro. me emfasi sto "exei kanei".
episis meet joe black re agyrtes
Τι λες τωρα, γαμιοτανε ο χαρος. Επικη υποκριτικη.
γαμιοτανε ο χαρος.
χαχαχ true.
Harbinger of Death
16-01-2009, 03:35
Του γάμησε τη μάνα του Χάρου. Ένας από τους λίγους ρόλους του Βράδλεϋ Λάκκου που με ξενέρωσε τελείως.
Buddy Lackey
16-01-2009, 14:29
Mia xara htan o mr. Jolie kai san xarontas, epishs na poume kai gia to theiko tou perasma san junkie sto True Romance. Oso gia to Fight Club, siga mhn htan kai sth skia tou Norton se olh thn tainia, you don't know where i've been Lou kai de symmazeyetai.
Re paidia kana torrent xwris skips k missing scenes uparxei?????? Ksekinhsa na to vlepw k gamhthhke na phdaei skhnes k me kwloksenerwse..
Oxi distixws de pezei sosto release.Oti exei vgei einai apo to idio source kai lipoun 3-4 lepta.
carheart
17-01-2009, 00:01
episis meet joe black re agyrtes
το είχα δει σινεμά τότε, με παίρνει ο ύπνος μετά από καμιά ώρα, ξυπνάω άξαφνα σε κάποια φάση και είχε άλλη μια ώρα.
ταινιάρα ταινιάρα.
to xw dei 40 fores sto star epeidi exei i8opoiares, ermineiares, skinikares kai ginaikara (ligo).
kai o gamimenos rolos tou stin tainia den einai na sas kanei mpou re xavoks (<-xaraktirismos).
Harbinger of Death
17-01-2009, 01:25
Ναι, αλλά είναι να έχει λίγο βάθος, κάτι. Όχι να κάθεται ανέκφραστος και να μας το παίζει παιδάκι (που ούτε σε αυτό έπειθε).
Και η Forlani είναι γυναικάρα. Όχι λίγο.
MoRmEnGiL
17-01-2009, 13:35
nah to meet joe black demarese, opws oute to mr and mrs smith blepotane pou na xes baresei preza sthn kardia.
Alla o pit gamaei ws parousia k ws ermhnia se para polles tainies, mporei na einai ligo limited to euros tou alla auto den ton ypobibazei ka8olou.
Entaksei, kalo htan.
Auto pou me ksenerwse einai
[spoiler:3cpn210u]to oti arxise na mikrainei kai swmatika. Thelw na pw, gennhthhke mwro (an kai gerasmeno) kai pethane pali mwro. Dld an thelane na einai akriveis, eprepe na pethanei se diastash kanonikou anthrwpou, alla me polu nea opsh, anikanos na milhsei/perpathsei ktl.[/spoiler:3cpn210u]
υπερφυσικός μπεμπές δηλαδή;
Nai. Genika uperfusikos htan, ekei kollhsane?
Kelldorain
26-01-2009, 09:57
Tην είδα χθες. Δεν ξέρω πως να περιγράψω μια τέτοια ταινία, ο πρώτος χαρακτηρισμός που μου έρχεται είναι "όμορφη" και "γλυκή". Όπως επίσης και ανατριχιαστική στα τελευταία 10 λεπτά. Πολλοί λένε ότι το τραβάει σε κάποια σημεία. Προσωπικά διαφωνώ απόλυτα, έχω την εντύπωση ότι αν η ταινία ήταν έστω και λίγο μικρότερη θα έχανε μέρος της μαγείας της.
Πάντως, αν και η ταινία είναι υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ταινίας και μάλλον το αξίζει (λέω μάλλον γιατί δεν έχω δει ακόμα το slumdog), δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είναι ο Πιτ υποψήφιος για α' αντρικό, σε μια ταινία που απλά αφηγείται και παρατηρεί. Ίσως βέβαια να είναι λόγω του ότι έπρεπε να το έχει πάρει ένα σωρό φορές με άλλες του ταινίες.
Α.
Did I ever tell you?
I 've been hit by lightning, seven times
ωραία, θα μπορούσε να είναι καλύτερη. κάτι έλειπε. ήθελε να πει κάτι και δεν το είπε νομίζω.
ο γιος μου έμαθε την υπόθεση και ξεσηκώθηκε και θέλει να τη δει. Ο λόγος είναι ότι πριν κανένα μήνα μου εξέφρασε την απορία γιατί δεν γεννιόμαστε γέροι και να πεθαίνουμε μωρά, καραγουσταρει κιόλας Μπραντ Πιτ και μόλις τόμαθε ξετρελάθηκε. Είναι κατανοητή για επίπεδο 11-12 ή να περιμένω DVD;
Kelldorain
26-01-2009, 10:44
Πήγαινε. Και να μην την καταλάβει εντελώς, η ψυχή της ιστορίας διατηρεί όλους τους κανόνες ενός καλού παραμυθιού
Magellan
27-01-2009, 01:31
η ψυχή της ιστορίας διατηρεί όλους τους κανόνες ενός καλού παραμυθιού
αυτο
μου αρεσε αρκετα
στα αρνητικα οι σχετικα αργοι ρυθμοι για τοσο μεγαλη διαρκεια
Είναι κατανοητή για επίπεδο 11-12 ή να περιμένω DVD;
Ενας φιλος μου που ειναι επιπεδο 63 και εχει παιξει και το expansion ειπε οτι ηταν πολυ απλη, εγω που δεν εχω παιξει ποτε WOW δεν καταλαβα τιποτα παντως, σκαγανε τα ορκ και οι μαγισσες και τα σπαθια της αζγκαρτν και ο ναζγκαροθ και δεν εξηγουσε τιποτα.
Shadowking
27-01-2009, 21:47
δεν μ'αρεσε.
Gamise kai paradoxws den kourase ki olas.
Ingolemo
28-01-2009, 05:08
ωραία, θα μπορούσε να είναι καλύτερη. κάτι έλειπε. ήθελε να πει κάτι και δεν το είπε νομίζω.
Auto.
Genika den ginotan kai tipota sugklonistiko sth tainia ,an kai marese san sunolo.
Dragonlord
28-01-2009, 12:49
merged
Phantom Duck
28-01-2009, 17:38
ty ty.
κανά καλό release ακόμα;
nop den exei full release.Apo oso eixa diavasei otan eixan vgei ola, eixan to idio dvdr source me ta gnosta provlimata.Apla allos eftiaxne ligo ta xromata, allos to xe se *.mov klp.Pantws cinema pou to da axize ta fraga ,parolo pou xa na paw kana xrono kai genika to skeftomoun :D
casshern
28-01-2009, 19:04
Μια ακόμα πατάτα από το Fincher και θα πιστέψω ότι το Fight Club, το The Game και το Alien3, τα γύρισε κατά λάθος.
Kelldorain
28-01-2009, 19:13
Να πει κάποιος την ταινία μέτρια το κατανοώ. Δεν το συμμερίζομαι, προσωπικά τη θεωρώ πάρα πολύ καλή, αλλά το κατανοώ. Αλλά ρε γαμωτο πραγματικά θελω κάποιος που την λέει "άθλια!!~~11" να το αιτιολογήσει.
Phantom Duck
28-01-2009, 19:33
Μια ακόμα πατάτα από το Fincher και θα πιστέψω ότι το Fight Club, το The Game και το Alien3, τα γύρισε κατά λάθος.
Λέει το game και το alien3 (;!) κι όχι το se7en.
Επίσης, φοβερό ήταν και το zodiac καριόληδες.
_UnHoLyMaRtYr_
28-01-2009, 19:38
Επίσης, φοβερό ήταν και το zodiac καριόληδες.
Με καμμνιά παναγιά όμως.
casshern
28-01-2009, 19:41
Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ διεξοδικά, για την ακρίβεια έγραψα "πατάτα" και ναι, δεν θα την έλεγα άσχημη,
ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΡΟΝ ΧΑΟΥΟΡΝΤ!!!
Raven Lord
28-01-2009, 19:42
ε, όχι κ φοβερό.
casshern
28-01-2009, 19:49
Phantom Duck, καλούλι είναι και το Seven, αλλά όχι πραγματικά ξεχωριστή ταινία(ιμο) για τη φιλμογραφία του, όπως αυτές που ανέφερα. Ακόμα και το Alien του Φincher είναι αρκετά προχώ για τα δεδομένα της σειράς.
Προσοχή στο νόημα των λέξεων. Ξεχωριστή και προχώ δεν σημαίνουν κατ'ανάγκην καλύτερη(ο).
rincewind2k
28-01-2009, 19:54
διασκεδάζω με τη σπόντα για τον χάουαρντ αλλά i'm with the duck on this one. αλλά τούτο το button το φοβάμαι, μαλακία μυρίζομαι, θα φάμε καμια νίλα επιπέδου big fish.
κασχερν, τώρα είδα οτι πρόλαβες και πόσταρες, προτείνω πλαστική σακούλα+μονωτική ταινία. just do it :thumbsup:
Phantom Duck
28-01-2009, 19:55
Ό,τι είπε ο σύντροφος ^ διότι:
Phantom Duck, καλούλι είναι και το Seven, αλλά όχι πραγματικά ξεχωριστή ταινία(ιμο) για τη φιλμογραφία του
ΑΣΔΦ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΠΑΝ
Για το Zodiac υπερβάλλω λίγο, γι' αυτό καθόλου.
casshern
28-01-2009, 20:06
διασκεδάζω με τη σπόντα για τον χάουαρντ αλλά i'm with the duck on this one. αλλά τούτο το button το φοβάμαι, μαλακία μυρίζομαι, θα φάμε καμια νίλα επιπέδου big fish.
κασχερν, τώρα είδα οτι πρόλαβες και πόσταρες, προτείνω πλαστική σακούλα+μονωτική ταινία. just do it :thumbsup:
Βλέπω ότι συμφωνούμε μέσες άκρες, αλλά με ταλανίζει λίγο η παραίνεσή σου. Δηλαδή δεν κατάλαβα τίποτα. Νάδα, νιετ, ζίρο, πράμα.
edit: τίποτα ντιπ, σε λέω.
rincewind2k
28-01-2009, 20:11
έρχομαι απο 'κει.
το σέβεν είναι η καλύτερη ταινία με σήριαλ κίλλερ που έχω δει.
Το ζόντιακ γάμησε, παρόλο που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και θα μπορούσε να είναι κάπως φλατ, είχε καταπληκτική σκηνοθεσία και πλοκή και φυσικά γαμάτη ηθοποιία από Γκυλενχαλ και Ντάουνι Τζούνιορ
casshern
28-01-2009, 20:21
Άντε, μαζεύεστε σιγά σιγά.
κλικ. (http://www.moviesoundclips.net/movies1/groundhogday/moron.wav) :pink:
Kelldorain
28-01-2009, 20:22
Casshern ακόμα περιμένω να μου αιτιολογήσεις γιατί το Button είναι άθλιο :P
casshern
28-01-2009, 20:34
Casshern ακόμα περιμένω να μου αιτιολογήσεις γιατί το Button είναι άθλιο :P
Περίμενε, ετοιμάζω σεντόνι λολ.
Σοβαρά τώρα, seriously που θα'λεγε κι ο rince,
σου αιτιολόγησα την αποψάρα μου με μεγάλα, καθησυχαστικά γράμματα.
Κασερν, λες προκλητικες βλακειες και το μονο που καταφερνεις ειναι να προκαλεις και να σε θεωρουμε βλακα, οποτε ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι, εσυ για το πρωτο κι εμεις για το δευτερο και ειναι ολα καλα.
Το Zodiac ηταν η πιο βαρετη ταινια που εχω δει τα τελευταια 5 χρονια, πριν απο αυτο εβλεπα οτιδηποτε σκουπιδι κυκλοφορουσε και ειχα δει πολλες βαρετες. Αλλα κατα τα αλλα η φιλμογραφια του Φιντσερ ειναι φοβερη και ακομα κι αν θεωρω υπερβαρετο το Zodiac, σιγουρα ειναι μια ξεχωριστη ταινια και εντελως διαφορετικη απο οποιαδηποτε αλλη του. Το Se7en ανοιξε σχολη γι αυτο λιγα για το 7.
to eida simera
casshern se efxaristw gia tin proeidopoiisi.
eprepe na se eixa akousei.
το καλύτερο / πιο ενδιαφέρον σημείο του έργου είναι το πρώτο δεκάλεπτο (και πολύ βάζω μάλλον) με το ρολόι του Elias Koteas.
αυτό λέει αρκετά για το έργο στο σύνολό του.
Harbinger of Death
29-01-2009, 04:50
Έλα τώρα που δε γάμησε η σκηνή με το ταξί και τις μικρές καθυστερήσεις.
Γενικά η ταινία ήταν πολύ όμορφη. Όπως είπε κάποιος νωρίτερα, ήταν αρκετά μεγάλη για να πει κάτι απλό, αλλά το έκανε πολύ όμορφα και τη συγχωρούμε. Πολλές γαμάτες σκηνές και θέμα που είναι βαθύ. Γαμάτες ερμηνείες επίσης. Την είδα και πρώτη σειρά :pink:
Επίσης είστε πάτοι, ε, το Zodiac γάμησε. Και γενικά ο Fincher. Στο Zodiac, το γεγονός ότι η ταινία ήταν βασανιστικά αργή ήταν μέρος της ταινίας.
Ναι αλλα κοιμηθηκα κυριολεκτικα ρε συ στο Ζοντιακ. Αποτι φαινεται δεν ειναι ταινια για γυναικες το Μπεντζαμιν Μπατον παρολο που ειχε Μπραντ Πιτ. Εστω και παππου.
dopefiend
29-01-2009, 06:22
nai, wraia tainia, tipote to sigklonistiko vevaia. genika nomizw to senario/ploki den prosefere gia kati perissotero. de nomizw na mporouse na ginei kai kaliteri dld opote mia xara.
gia tis erminies, exoume dei kai kaliteres apo to brad pitt eidika, alla nomizw pws de sikwne kai poly kaliteri i tainia.
ela pou den itan ginaikeia tainia
Genika den exw idea apo skhnothetes kai den eixa parei prefa pws milame gia ton filmaker twn Seven, Fight Club kai The Game. In this case, tha eprepe na ntrepetai o tupos, giati sugritika m'auta evgale patatara.
Epishs, ti kollhma exei me ton Pitt???
enitharmon
29-01-2009, 13:54
το ιδιο που εχει και ο ρομπινς με τον ντεπ ισως
rincewind2k
29-01-2009, 14:12
λάθος τιμ.
BURNIN AMBITION
30-01-2009, 05:05
xairomai pou varethika kai de mou arese kai gelaga sa malakas sto sinema
i gomena dipla eklaige kai egw gelaga
dopefiend
30-01-2009, 05:20
oi klassikoi sixamenoi typoi
BURNIN AMBITION
30-01-2009, 06:26
oi klassikoi sixamenoi typoi
sugmwmh kiolas
de tha katsw na dikaiologhthw gia th sumperifora mou mallon esu tha eprpe pou vazeis ston kosmo tampeles. kai egw lew oti sixamenh einai h mourh sou lol kai no offence
efoson den enoxlw kapoion (an de garizw sa gaidaros esu (to esu einai geniko etsi?) ti provlhma exeis? tha prpei n a klaiwgia na deixw oti exw niwsei thn tainia?
vevaia eimai o burnin kai exw liwsei sto cinema sta gelia ston exorkisth.liwsimo omws gelaga se OLH thn tainia.
kai exw dei collateral damage patra 12 to meshmeri kuriaki sinema sthn agiou nikolaou porwsi asxeto manowar
dopefiend
30-01-2009, 11:39
profanws dikaiwma sou na gelas kai na kaneis otidipote theleis efoson DEN enoxleis to diplano sou. otan exw omws dipla to zwo pou milaei/gelaei mes ta moutra mou (milaw gia agni kathisterisi se asxetes skines, oxi na vlepoume kwmwdia px) me apotelesma na mi mporw na parakolouthisw einai ligo diaforetiko. an de saresei i tainia sikw pane spitaki sou, den einai ntropi. de sou ftaiei tipota o allos pou plirwse 7-8euro kai goustarei. teinw na kataliksw oti kalitera dvd/divx spitaki kai ti sinema kai malakies. Autoi einai oi klassikoi sixamenoi typoi.
Harbinger of Death
30-01-2009, 12:45
Btw εκεί που καθόμαστε οι από πίσω ήταν οι κλασικοί σιχαμένοι τύποι.
dopefiend
30-01-2009, 14:24
nai k ekei pou katsame emeis itan akrivws dipla oi idioi! vriskontai pantou :fear:
Harbinger of Death
30-01-2009, 15:50
:P
casshern
30-01-2009, 20:45
λάθος τιμ.
Εμένα μου έσκασε αμέσως το ντουέτο Σκορσέζε-Ντα Κάπριο, αλλά αφού το σκέφτηκα λίγο παραπάνω αναθεώρησα μιας και ο σαχλαμπούχλας ξανθομπάμπουρας σηματοδότησε την εποχή-πέρασμα του θείου Μάρτυ στην άνοια, το άκρως αντίθετο δηλαδή από την περίπτωση Φίντσερ-Πιττ(που όσες πατάτες τύπου tCCoBB να πάνε και να'ρθουνε, θα έχουμε πάντα το FIght Club!).
BURNIN AMBITION
30-01-2009, 22:41
profanws dikaiwma sou na gelas kai na kaneis otidipote theleis efoson DEN enoxleis to diplano sou. otan exw omws dipla to zwo pou milaei/gelaei mes ta moutra mou (milaw gia agni kathisterisi se asxetes skines, oxi na vlepoume kwmwdia px) me apotelesma na mi mporw na parakolouthisw einai ligo diaforetiko. an de saresei i tainia sikw pane spitaki sou, den einai ntropi. de sou ftaiei tipota o allos pou plirwse 7-8euro kai goustarei. teinw na kataliksw oti kalitera dvd/divx spitaki kai ti sinema kai malakies. Autoi einai oi klassikoi sixamenoi typoi.genika milwntas panta sumfwnw mazi sou
to here and there gelio isws kai dunato se asxetes faseis to dikaiolwgw vevaia den eimaste robot edw gelas edw skas to enoxlhtiko omws pou perigrafeis to sixainopmai kai egw
egw eimai kafros alla se genikes grammes toso enoxlhtikos kopanos de nomizw oti eimai. toulaxiston etsi pisteuw e
Ruthless
02-02-2009, 03:54
Τό'δα.
Απίστευτο γέλιο. Η ταινία προσφέρεται για άπειρες παρωδίες. Μου θύμισε σέξιον θρεντ με ανήλικα στα 4 κι ας είναι 14(χρονών, μηνών, ημερών :!: ).
Αν το βλέπαμε και λίγο νωρίτερα και δεν μας έπιανε η κούραση λόγω διάρκειας, θα μιλάγαμε για επικών διαστάσεων κωμωδία. Το ότι δεν το είχαν πάρει και οι παραγωγοί σοβαρά φαινόταν από τους κεραυνούς. Αν βάζαν 7 κεραυνούς στο ριπίτ για μιάμιση ώρα θα κάναν τρελή επιτυχία.
:dfinger:
ΥΓ: Άσχετο, αλλά αφού γεννήθηκε βρωμόγερος σε μέγεθος μωρού, δεν θά'πρεπε να πεθάνει ως μωρό σε μέγεθος βρωμόγερου; Αγάπη μου μεγένθυνα το μωρό κι έτσι :?:
ΥΥΓ: Κολύύύύμπα Άμποτ! :lol:
Marillion
02-02-2009, 11:18
re mlk ti troll eisai sy :P
stam and the witches
02-02-2009, 20:04
Εγώ γιατί νομίζω ότι τα πιστεύει;
Kelldorain
02-02-2009, 20:10
Το ότι δεν το είχαν πάρει και οι παραγωγοί σοβαρά φαινόταν από τους κεραυνούς. Αν βάζαν 7 κεραυνούς στο ριπίτ για μιάμιση ώρα θα κάναν τρελή επιτυχία.
Όσες ταινίες έχουν μια αστεία σκηνή δεν τις έχουν πάρει οι παραγωγοί στα σοβαρά. Μάλιστα.
Ruthless
02-02-2009, 21:19
Σίγουρα δεν την έχουν πάρει ως την Κουρκουλική and/or Ξανθοπουλική σοβαρή και γαμάτη ταινία που όλοι λέτε.
Βασικά, την έχουν πάρει ακριβώς έτσι. Και ενώ δεν γελάς με τις γκριμάτσες του Πιτ, γελάς με 1002 άλλα πράγματα της ταινίας.
Επίσης η απορία στο ΥΓ1 παραμένει. Γιατί να πεθάνει ως μωρό σε μέγεθος μωρού; Έλεος δηλαδή.
ΥΓ: Έβαλα στο repeat τις σκηνές με τους κεραυνούς. Είναι πραγματικά ροφλ. Θεός όποιος τις δημιούργησε. :rofl:
Harbinger of Death
02-02-2009, 22:51
The would be David Fincher. Επίσης ήταν όντως ROFL.
Pitsadoros
05-02-2009, 14:13
autes den einai tainies
casshern
05-02-2009, 22:50
Βλέπω ότι συμφωνούμε μέσες άκρες, αλλά με ταλανίζει λίγο η παραίνεσή σου.
Ξανακοιτούσα το τόπικ έτσι από περιέργεια και είδα ότι μου διέφυγε-εντελώς- το κομμάτι που έκανα bold. Φαίνεται ότι δεν συμφωνούμε και τόσο περί κινηματόγραφου, τελικά, χεχε.
Υγεία.
Pitsadoros
06-02-2009, 13:28
me mena simfwneis kasxiern
casshern
08-02-2009, 18:05
Δικαίωση :pinc:
Λοκ το τόπικ.
Και κάτι τελευταίο. Αυτά γυρίστηκαν 15 χρόνια πριν παιδάκια, Kelldorain και Σία. Και αυτά και τα Ζόντιακ και και. Μιλάμε για Fincher, να μην επαναλαμβανόμαστε...
Ενταξει κασερν, λοκ, τα ειπες ολα.
fandango
08-02-2009, 20:44
νίλα το big fish. :|
Harbinger of Death
09-02-2009, 01:34
Δεν είσαι άνθρωπος εσύ.
rincewind2k
09-02-2009, 01:57
Δικαίωση :pinc:
Και κάτι τελευταίο. Αυτά γυρίστηκαν 15 χρόνια πριν παιδάκια, Kelldorain και Σία. Και αυτά και τα Ζόντιακ και και. Μιλάμε για Fincher, να μην επαναλαμβανόμαστε...
η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να καταλάβω τι στο μπούτσο μπορεί να εννοείς.
Kelldorain
09-02-2009, 01:57
Δεν είσαι ο μόνος
casshern
09-02-2009, 02:33
Δικαίωση :pink:
η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να καταλάβω τι στο μπούτσο μπορεί να εννοείς.
Πραγματικά, my bad, η τελευταία πρόταση ήθελε αρκετή φαντασία ομολογώ :oops:
Ουσιαστικά ήταν μια σούμα των προηγούμενων ποστ μου στο τόπικ - μπορείς και να μην δώσεις σημασία.
Η άποψή μου εν τέλει είναι ότι ο Φίντσερ μας είχε συνηθίσει σε τελειότητες μέχρι και το Fight Club και από εκεί και πέρα αναλώνεται σε αδιάφορα/χλιαρά projects, imho.
Ειδικά με αυτό το τελευταίο, μου φαίνεται ότι πάει για το εύκολο χειροκρότημα(βλέπε Όσκαρς). Και μας τσατίζει αυτό!
rincewind2k
09-02-2009, 02:39
όχι, δες το αλλιώς. όλες του οι ταινίες είναι διαφορετικές η μία με την άλλη (και φυσικα το zodiac είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά από το se7en γίνεται), και απλά έτυχε να σου αρέσουν οι 3-4 πρώτες μαζεμένες. γιατί μέχρι εκεί σου κόβει.
casshern
09-02-2009, 02:53
Χμ, αυτό δεν παύει να είναι ένα ενδεχόμενο.
Μ'αρέσει.
Nodoordonotthereisnotry
09-02-2009, 03:10
Το'δαμε και μας άρεσε...9 ευρώ πήγε ε.
fandango
09-02-2009, 09:04
Δεν είσαι άνθρωπος εσύ.
προφανώς το έγραψα ειρωνικά, ε. το big fish είναι από τις 5-6 αγαπημένες μου ταινίες
rincewind2k
09-02-2009, 09:40
προφανώς. αυτοί είστε.
fandango
09-02-2009, 09:51
:oops:
Harbinger of Death
09-02-2009, 13:52
:disco:
:offtopic: bigfish = :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :offtopic:
fandango
10-02-2009, 09:14
μην γελάς ρε, στην φάση που της κάνει πρόταση γάμου από πίσω παίζει το Gathering των Testament.
( :P )
το ότι δάκρυσε ο ΘΡΑΣΕΡ τα λέει όλα. Γαμάτη ήταν. Αλλά περιέργο θράσερ που γελάς με το μπιγκφις γιατί σ'όλη τη διάρκεια μου το θύμιζε πολύ: και ως τρόπο και δομή εξιστόρησης, ως ατμόσφαιρα και ίσως να επιρεάζει ο χώρος (νοσοκομείο).
πολύ αμπαλίαση το thread, όχι γιατί δεν σας αρέσει, σε όσους δεν άρεσε, αλλά το τι δε σας αρέσει στην ταινία.
θα μπορούσα να γράψω κατεβατό για τις πίπες που λέει (τι κλασσικό) ο Ρούθλεςς αλλά ας πούμε, επειδή το αναφέρει και η X, για το μέγεθος, ντακς, γενικά έχετε υπόψιν πως εξελίσσεται ο άνθρωπος ως προς το ύψος και το μέγεθος γενικότερα.
Και, Ρουθλεςς, βάλε σπόιλερ - το ότι δε σ'αρέσει μια ταινία δε σημαίνει ότι γράφουμε αβέρτα και στα παπάρια μας τα σπόιλερς.
τέλος, άσχετο:
xairomai pou varethika kai de mou arese kai gelaga sa malakas sto sinema
i gomena dipla eklaige kai egw gelaga
μλκ, μη τύχουμε στο ίδιο σινεμά. σε κάτι τέτοια θέλω να σκοτώσω.
ντακς, γενικά έχετε υπόψιν πως εξελίσσεται ο άνθρωπος ως προς το ύψος και το μέγεθος γενικότερα.
Kseroume epishs pws genika o anthrwpos de gennietai geros ki oso pernaei o xronos mikrainei alla to antitheto. H tainia stirizetai eksarxhs se kati paradokso, as to kanane swsta ws to telos toulaxiston.
Ruthless
13-02-2009, 21:07
Σιγά το σπόιλερ. Γιατί όλοι περιμένουν με αγωνία στο τέλος να δουν τι μέγεθος θα έχει και να δουν αν θα κανουν μαλακίες οι παραγωγοί(που κάναν).
Παρ'όλ'αυτά, οι μπαφοντουμιές επιρρεάζουν την αίσθηση του χιούμορ στους ανθρώπους, αν δεν γελάνε με τους κεραυνούς.
To ER δίνει ρεσιτάλ για άλλη μια φορά. :thumbsup:
ΥΓ: Συμφωνώ με Χ. :?
ντακς, γενικά έχετε υπόψιν πως εξελίσσεται ο άνθρωπος ως προς το ύψος και το μέγεθος γενικότερα.
Kseroume epishs pws genika o anthrwpos de gennietai geros ki oso pernaei o xronos mikrainei alla to antitheto. H tainia stirizetai eksarxhs se kati paradokso, as to kanane swsta ws to telos toulaxiston.
αν στηρίζεται σε κάτι παράδοξο, πώς θα μπορούσε να είναι αυτό σωστό; Απαξ και περάσεις την γραμμή της λογικής anything goes
Σιγά το σπόιλερ. Γιατί όλοι περιμένουν με αγωνία στο τέλος να δουν τι μέγεθος θα έχει και να δουν αν θα κανουν μαλακίες οι παραγωγοί(που κάναν).
ναι.
επίσης X, κάνεις λάθος - από κάποιο σημείο και μετά... κύκλος έιναι. εντάξει δε φτάνει και στο σημείο να χει μέγεθος παιδιού/μωρού φυσικά, αλλά οι υπερβολές ευπρόσδεκτες.
Phantom Duck
14-06-2009, 22:53
οκ ξεκίνησα το 8ρεντ και το δα τελευταίος γιατί με είχαν φοβίσει όσοι γνωστοί το χαν δει κι έλεγαν ότι είναι πατάτα, καθώς και μερικοί σεβάσμιοι χρήστες εδώ που έλεγαν ότι είναι μέτρια (αυτούς που το έλεγαν πατάτα τους έχω γραμμένους εκεί που έχει λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες).
τελικά η αμπαλίαση έχει πάρει φόρα, έπρεπε να εμπιστευτώ πως φίντσερ και πιττ δε γίνεται να έβγαζαν μαλακία ταινία και να χω πάει σινεμά. το αστείο είναι όλη η κριτική είναι σε φάση "ε είναι μεγάλη ταινία και είναι ένας που γεννιέται μεγάλος και πεθαίνει μικρός ΛΟΛ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ" - no shit sherlock, αυτά τα ξέραμε από τη στιγμή που ανακοινώθηκε....
σας γάμησε και στο σινεμά ο θράσερ και δεν το πήρατε πρέφα ρεεεε.
stam and the witches
14-06-2009, 23:05
Συγκλονιστική ταινία, ακόμη κάποιες εικόνες της μου χουν κολλήσει.
Shadowking
14-06-2009, 23:30
τι λετε μωρε υπερβαρετη ητανε
freak brother
15-06-2009, 06:15
τι λετε μωρε υπερβαρετη ητανε
+1 απο ενα σημειο και μετα δεν την παλευα καθολου..
Τι λες βρε βλακακο. Εχει στο συνολο της καριερας του καναδυο καλες εμφανισεις και κατι τρεχει. Υποκριτικο ταλεντο ο Brad.
Οκ, ας σεβαστουμε τη διαφορετικοτητα του. Ναι, μπορει να ειναι και γκομενος και ηθοποιαρα. Αντε μην κλαις τωρα.
Στικ με το ταινιακι που αξιζε.
Ο Pitt είναι ηθοποιάρα._
Γενικότερα ό,τι είπε ο Phantom, και δεν θα το 'λεγα χωρίς λόγο, δεν είμαστε ακριβώς κολλητοί.
Ontopic τρομακτικά underachieving με στάμπα Holywood ταινία, εκνευρίστηκα με τις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ της σε πολλά σημεία, συναντάμε κι εδώ αβανταδόρικες "ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥ" πρακτικές.