View Full Version : Crippled Black Phoenix
12 stars circle your brow
04-01-2009, 16:38
Εδώ θα μιλήσουμε για τους 2 υπερδίσκους που έβγαλαν τα παιδιά.
Είναι από τώρα ότι καλύτερο έχει βγάλει, και θα βγάλει φυσικά, το 2009 (κι όχι 2008 κύριε Παύλο, κρατήστε την πρωτιά σας για τους Black Mountain!) παρότι έχω ακούσει μόνο το The Ressurectionists κι έχω πάθει την πλάκα μου μόνο μ'αυτό.
Εμπρός, λυσσάξτε κι υπόλοιποι.
04-01-2009, 16:40
αργείτε, λυσσάξτε λέμε!
2 δίσκους?!?!?!?
τον καινούργιο που θα βγει εννοείς μη με τελλλλλλενεις
asteroid
04-01-2009, 17:25
Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχουν στο www.sordomusic.com (http://www.sordomusic.com)
04-01-2009, 18:19
Για τους καινούριους λέω, είναι δύο δίσκοι που συμπληρώνουν την τριλογία Endtime Ballads.
Ο ενας δίσκος λέγεται The Resurrectionists και ο άλλος Night Raiders.
σε λίγο θα αρχίσει η ακρόαση του πρώτου :happyjump:
μακάρι να είναι τόσο έπος όσο και το λατρεμένο alosd. αν και έτσι προβλέπεται.
το Night Raiders πού άκουσα πριν λίγο ήταν υπέροχο
το Resurrectionists το ακούω τώρα :)
Neuroscar
05-01-2009, 06:20
Το Night Raiders ειναι υπεροχο ναι και περισσοτερο soundtrackικο και "ατμοσφαιρικο".
Το Resurrectionists πιστευω οτι ισως ειναι ανωτερο και απο το ντεμπουτο τους συνολικα (αν και δεν περιεχει ενα sharks and storms πχ) με περισσοτερα "τραγουδια" και φωνητικα.
Και τα 2 δε θα μπορουσα να πω τιποτα αλλο περα απτο οτι ειναι το ιδανικο "κλεισιμο" της 3λογιας, ενα συγκλονιστικα καταπληκτικο και αυθεντικο συγκροτημα που πρεπει να παει πολυ ψηλοτερα και στον επομενο δισκο να κανει λιγο "καλυτερη" παραγωγη για να μην αναγκαζονται καποιοι σε μαγαζια να τιγκαρουν στα πριμα το treble!
Αυτα.
προσπαθώ μάταια να βρω λέξεις για το burnt reynolds..
Neuroscar
05-01-2009, 16:56
Δε χρειαζονται λεξεις. Αφου εισαι κρυφοmaidenακιας! :D
BURNIN AMBITION
05-01-2009, 19:13
thelw na morfwthw. katevazw auto
A Love of Shared Disasters
de mporw na vrw ta alla. dwste link
ematha exei melh mogwai opote speudw gia ka(y)ules
05-01-2009, 19:34
Μόνο ο Dominic Aitchison παίζει από Mogwai. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να λέμε:
α έχει μέλη απο Mogwai, α έχει μέλη από Electric Wizard, α παραγωγή από τον Barrow Geoff.
Οι Crippled Black Phoenix είναι αυτοί που είναι και δεν χρειάζονται δεκανίκια για να φαντάζουν γαμάτοι, ταλαντούχοι ή οτιδήποτε άλλο, είναι απλώς οι crippled black phoenix.
BURNIN AMBITION
05-01-2009, 19:47
oi opoioi kalliergisan olo to hype epeidh exoun to mp[asista apo mogwai
i win
porwse me re adrefe twra me link
05-01-2009, 19:56
Δεν υπάρχει hype γυρω απο τους cbp.
Δες τα πμς σου.
BURNIN AMBITION
05-01-2009, 20:12
postarw prin dw ta pm kai sou lew oti eisai porotikos
mogwai = hype
(dikaiologhmeno vevaia)
melh mogwai = hype eis to tetragwno
gamiountai oi diskografikes
game tous mpatsous. mas gamhsan ta exarheia mas
BURNIN AMBITION
05-01-2009, 20:12
postarw prin dw ta pm kai sou lew oti eisai porotikos
mogwai = hype
(dikaiologhmeno vevaia)
melh mogwai = hype eis to tetragwno
gamiountai oi diskografikes
game tous mpatsous. mas gamhsan ta exarheia mas
Δε χρειαζονται λεξεις. Αφου εισαι κρυφοmaidenακιας! :D
ισχύει.. το λέω. :mrgreen:
μπέρνι λιώσε πρώτα αυτό που κατέβασες, αγάπησε το, νoιώστο και μετά προχωρα σε ότι άλλο υπάρχει
Entrancemperium
05-01-2009, 22:35
Panaitsa mou :shock:
Me kapoies prwtes akroaseis to "the resurrectionists" fainetai anwtero apo to prwto!!!
Panaitsa mou :shock:
Anatrixiles!!!
BURNIN AMBITION
06-01-2009, 01:32
swollen nustazw ta katevasa ola tha xekinhsw aurio to liwsimo ths gavlas ths porwshs ths idias. me exei piasei mia malkai tis meres autes kai variemai. isws giati ousiastika olo diakopes eimai
tha niwsw aurio
alitheia anarwtiemai , giati ee mporw na apanthsw pote straight se mia erwthsh kai panta platuazw?
gamieati o dias. de xerw giati etsi mourthe
thn hra pantws thn phdaga
BURNIN AMBITION
06-01-2009, 10:42
maurila
xwris alkool to prwto isws se shmeia na kourazei liiiiiiigo.3 fores seri to akouw.exei mesa omws 3 uperdiamantiae
Pinatero
06-01-2009, 15:43
μολις τελειωσε η ακροαση του The Resurrectionists...
06-01-2009, 15:55
Ορίστε ένας σωστός άνθρωπος, τα είπε όπως έπρεπε, χωρίς λόγια.
δύσκολα χωνεύονται 2 άλμπουμς μαζεμένα, αλλά καλά το πάνε.
πανέμορφα είναι.
nothingman
06-01-2009, 17:54
ε αυτό.
σα να βιαζόμαστε λιγάκι σε αυτό το θρεντ νομίζω.
το Burnt Reynolds βέβαια το βάζω στα 3 μεγαλύτερα συναυλιακά σοκ έβερ.
06-01-2009, 18:39
Λοιπόν κοίταξε, όλη την εβδομάδα ακούω cbp με μικρά διαλείμματα για μπλακμέταλ και για το καινούριο apse, δεν θα μου πεις εσύ αν βιάζομαι από τη στιγμή που το άγγιγμα του δίσκου έχει γίνει πάνω μου, κύριε!
BURNIN AMBITION
06-01-2009, 22:37
vi-azesai i via-zesai
oti kai na kaneis black metal kagouriazesai
evgala kai stixaki
Το Please Do Not Stay Here ειναι το με σκοτωσε γιατι την αγαπουσα σε σλοου μοσιον.
Amnesiac.
12-01-2009, 23:19
Χμ το Resurrectionists είναι χαλαρά ανώτερο του ντεμπούτου. Για πλάκα δηλαδή. Το άλλο δεν έχω κάτσει να το ακούσω πολύ ακόμα. Αλλά το Resurrectionists ε.
paidia skeftomai ki ego na to akousw. gia otidipote newtero 8a exete nea mou. min anisixeite.
freak brother
13-01-2009, 04:52
δλδ δεν εχουν δωθει λινξ? π.μ αρρωστιες
Art In Haste
10-12-2013, 19:06
bump
έχουμε και λέμε, νέος δίσκος κατά τον Φεβρουάριο. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν ένα live που ακούμε εδώ (https://crippledblackphoenix.bandcamp.com/album/poznan-2011-a-d).
Επίσης μόλις έμαθα πως ο Greaves κυκλοφόρησε πέρυσι και ένα soundtrack που ακούγεται ωραίο μέχρι στιγμής (https://justingreaves.bandcamp.com/).
δεν είναι άσχημος ο δίσκοντας.
https://www.youtube.com/watch?v=asePpcjl8Gs
Art In Haste
22-11-2021, 20:03
Οι τελευταίες δουλειές μου είχαν φανεί αιδάφορες. Για το λόγο αυτό το Ep που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι είχε κατέβει αλλά μπήκε στη λίστα με τα άπειρα downoads χωρίς βιασύνη ακρόασης. Μέγα λάθος...
https://f4.bcbits.com/img/a0717260457_16.jpg
βανδκαμπ (https://riseupandfight.bandcamp.com/album/painful-reminder-b-w-dead-is-dead)