View Full Version : Scarecrow Live at Nafplio!!!
Λοιπόν, παίζουμε live στο Ναύπλιο, στο Road bar τη Δευτέρα 5 Γενάρη. Είσοδος ελέυθερη για 2 γεμάτες hard rockikes, poserikes, xevimetalikes ώρες! Το live αρχίζει γύρω στις 10, ενώ μετά θα ακολουθήσε χεβι φακιν μεταλ πάρτυ μέχρι πρωίας! Τιμές σε μπίρες και ποτά προσιτότατες. Συνδιάζεται και με εκδρομή από Αθήνα, αφού την Τρίτη είναι αργία. Ίσως να παίζει και κανα σπίτι για φιλοξενία αν θέλει κανείς.
Καλή χρονιά και χέβι μέταλ γαμώ το μουνί...
heavy metal sto nafplio... :rofl:
egw tha to xasw alla thanai gnwstoi agnwstoi arketoi.... :pingpong:
dopefiend
01-01-2009, 21:11
maresei pou kanes kai topik... ;p
ekei tha maste, mia fora tin pentaetia ginontai auta.
an kai me mia fora pou piga sto road de mou gemise to mati, itan k arketa akrivo
auto einai telika to neo rock bar pou prospathisame na pame dopefiend?
Δεν είναι σούπερ, αλλά για την περιοχή είναι αρκετό. Δευτέρες και Τρίτες ειδικά παίζει πιο πολύ μεταλ (dj Χριστόφορος :P) και είναι πολύ κομπλέ. Οι τιμές από ότι θυμάμαι είναι 4 ή 5 ευρω το μεγάλο μπουκάλι μπίρα και 7 ποτό, που για Ναύπλιο είναι νορμαλ και επίσης παίζουνε και κεράσματα κτλ.
Ξέχασα να πω πως το live θα αρχίσει γύρω στις 10, ώστε μετά τις 12 να αρχίσει ο dj να βαράει και να κατεβάσουμε την κάβα...
Τζονυ άμα θες πάμε και για καφεδάκι σκ. Έμαθα ότι είναι και Μιχάλης μαζί, οπότε αμα θέτε κανονίζουμε τπτ.
dopefiend
02-01-2009, 05:48
r+r, nai.
nomizw exei 5euro ti mikri heineken... tespa tha mathoume
kafes gia sk psinei, na paixtei sinenoisi parauta.
egw leo na psithoun kai oi kwlathinaioi pantws! an xreiastei spitia yparxoun...
5 ευρα τη μεγάλη στάνταρ. Τηλ από αύριο να κανονίσουμε ρεεε!
Υ.Γ. Είμαι Αθήνα από Τρίτη και έχω φτάσει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Γαμώ το μπουρδέλο που λέγεται Αθήνα...
εγώ λέω ότι μπορεί να σας έρθω (με ψήνει τουλ πάρα πολύ)
ειδικά αν βρω κ άλλον έναν για παρέα, είναι πιο πιθανό
είδωμεν
kafe mesimeri avrio mesa...alla einai anoixto?
pame k agora i opou...vevaia!
dopefiend
03-01-2009, 04:44
mesa.
niko psisou, fere kai parea!
dopefiend
06-01-2009, 03:14
gamw itan. an den eixate kai to gkantemi.....