View Full Version : [Cinema] Slumdog Millionaire (2008)
http://www.imdb.com/title/tt1010048/
Neos Danny Boyle. Kamia sxesi me ta proigoumena tou, drama, mou 8imise ligo tin poli tou 8eou se kapies faseis.Para poli kalo na to deite ki auto :wink:
Nodoordonotthereisnotry
03-01-2009, 06:26
Αριστουργηματικό.
Phantom Duck
22-01-2009, 15:38
Βαράει πολύ καλά, όντως θύμιζε πολύ "city of god" (ώρες ώρες νόμιζα ότι είναι Βραζιλία η όλη φάση).
Δεν το χω και για ταινία της χρονιάς πάντως όπως έχει βγει από το υπερhype.
Out Of The Body
22-01-2009, 15:41
Καλόν, αλλά μέχρι εκεί. Όχι και για ταινία της χρονιάς. Βλέπεται όμως μια χαρά.
me arese....gia favelokatastaseis deite to Gomorra
Shadowking
04-02-2009, 23:05
Μόλις το 'δα, ταινιάρα.
zihuatanejo
05-02-2009, 17:25
Παίζει στις αίθουσες αυτό;
Not_saved
19-02-2009, 00:47
Φοβερή ταινία. Όντως είναι μη ρεαλιστική σε σημεία αλλά είναι πολύ όμορφη ιστορία. Να το δείτε όλοι!!
distortionofperception
19-02-2009, 15:08
μα το πόιντ δεν ειναι στην ιστορία ρε πουστη μου. Αυτο συζητούσα και με ενα φίλο που την είδαμε. Μου λεει μπράβο ωραία είδαμε μια ιστορια με εναν ινδο σε ενα τηλεπαιχνίδι. Ισα ίσα μόνο ιστορία δεν μπορει να θεωρηθεί. Πιο πολύ ειναι μια σούμα απο σημεία των καιρών μας. Εμενα μου αρεσε τρομερα η μουσική. Αρκετα καλή φωτογραφία, ειδικα στα πλάνα πανω απο την παραγκούπολη. Νταξ είχε μια γλυκεια μελαγχολία.
MoRmEnGiL
20-02-2009, 03:46
ema boyle ein autos. panta thn prosexei th mousikh.
το ειδα πριν απο λιγο,πρωτοτυπη η ιστορια αλλα και υπερβολικα μουνοδουλος ο πρωταγωνιστης.Με τοσα λεφτα που κερδισε μπορουσε να γαμησει γυρω στις 10 εκατομυρια ινδες πουτανες ( :thumbsup: ).Επισης ολη αυτη η μιζερια/φτωχεια/γυφτια των ινδων με χαλασε. Παντως στην πλειοψηφια των γιουζερς απο δω μεσα πιστευω αρεσε/θα αρεσει, εγω το εστειλα μια βολτα στον καδο ανακυκλωσης :D
Εξαίσιο, απ' τα λίγα που άξιζαν αυτά που πήραν στα Όσκαρ.
Πολυ καλυτερο το Ρεστλερ στις περισσοτερες απο τις 8 κατηγοριες στις οποιες πηρε οσκαρ αυτο εδω, τρελα υπερεκτιμημενο.
Dragonlord
03-03-2009, 13:09
Ναι ρε γαμώτο, κι εγώ περίμενα πολύ περισσότερα. Ωραία ταινία και μπορεί να γούσταρα τρελά αν δεν ήξερα τίποτα γι'αυτήν, όμως με τις κριτικές/όσκαρ είχα τέτοιες προσδοκίες που απογοητεύτηκα κάπως. Δεν πειράζει, το ρέστλερ δεν το έχω δει ακόμα, ιν μίκι γουι τραστ.
BURNIN AMBITION
06-03-2009, 05:53
poso ma poso mapa leme. to wrestler tou xubnei th mapa''eleos akou 8 oskar
mapa mapa mapa
καταπληκτικό, το σενάριο παραμυθάκι αλλά η σκηνοθεσία και οι εικόνες (και η ηθοποιία από τα παιδάκια!!!) ήταν ασύλληπτα.
πάρα πολύ ωραία απεικόνιση της Ινδίας γενικότερα, όσοι σας άρεσε και ψήνεστε διαβάστε και το The White Tiger που δείχνει ακόμα καλύτερα την κατάσταση.
~ladykiller~
11-03-2009, 12:25
καλή ήταν, αλλά σκληρή!
pitchfork
11-03-2009, 15:20
Μού φάνηκε πάντως λίγο μούσι το πως αυτό το μαλάκα ινδό με τα πεταχτά αυτιά τον γούσταρε αυτή η μουνάρα.
BURNIN AMBITION
11-03-2009, 15:57
καλή ήταν, αλλά σκληρή!prwto post sou pou diavazw na els malakies. siga th sklhrh
to thema den einai na deixneis eikones, alla pws denei to olo skhnikometaxu tou
phran 5 eikones me kologwitonia 2 eikones me skata mia mounara kai kerdisan 8 oscar gamhste me gia ton poiutso tainia
Μού φάνηκε πάντως λίγο μούσι το πως αυτό το μαλάκα ινδό με τα πεταχτά αυτιά τον γούσταρε αυτή η μουνάρα.
pes ta mh gamhsw
mporei kai i pio wraia gomena ever
~ladykiller~
11-03-2009, 18:35
BURNIN, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου για αυτό έχω κάθε δικαίωμα να σας βρίζω...ουπς, λαθος mood.
εμένα που λες με εχουν πιάσει τα καταθληπτικά μου εδώ και κάμποσο καιρό οπότε δεν είμαι σε φάση να βλέπω να φέρονται έτσι σε παιδιά.
άσε που να σε πω την αληθεια γενικά δεν βλέπω τέτοιου είδους ταινίες. όπως είχε πει και ο nick cave "ξέρω τι γίνεται στον κόσμο αλλά εγώ μπορώ να μιλήσω για την αγάπη μόνο" έτσι κ εγώ: "ξέρω τι γίνεται στον κόσμο, δεν θέλω να τα βλέπω και σε ταινίες".
όπως και να 'χει η ταινία ήταν καλή αλλά πες πως συμφωνώ με τα οσκαρ -που δεν συμφωνώ-, πες πως τα θεωρώ συμαντικά κιολας -που δεν τα θεωρώ-, για 8 οσκαρ δεν ήταν στανταρακι.
προσωπικά επειδή έχω φάει κόλλημα και βαθμολογώ λόγο imdb της βάζω ένα εφταράκι να έχει να πορεύεται.
τέλος και αναφέρομαι δευτερη φορά σε σένα BURNIN, η πιο ωραία γκόμενα ever ήταν αυτή που είχα την χαρά να θαυμάζω την δευτέρα.
BURNIN AMBITION
11-03-2009, 21:45
sfaxtra kura to xereis oti se paw apla re paidi mou epeidh eisai kopela tis piatsas pisteua oti tha vlepes oti apla petaxan 2-3 eikones apo india gia na sokaristoun ta ameriklanakia alla apla tis petaxan tis eikones den extisan gurw apo autes. epishs gia ekeinh th thea pou les pote tha mou th gnwriseis?
thn pires apo pisw
oxi me strap on e?
na deis pou menei?
BURNIN AMBITION
11-03-2009, 21:46
sfaxtra kura to xereis oti se paw apla re paidi mou epeidh eisai kopela tis piatsas pisteua oti tha vlepes oti apla petaxan 2-3 eikones apo india gia na sokaristoun ta ameriklanakia alla apla tis petaxan tis eikones den extisan gurw apo autes. epishs gia ekeinh th thea pou les pote tha mou th gnwriseis?
thn pires apo pisw
oxi me strap on e?
na deis pou menei?
Εξαίσια ταινία, πραγματικά σύγχρονη κινηματογραφική θέαση της Ινδίας. Το μόνο που με χάλασε είναι το λοβ στόρι το οποίο υπάρχει, εξελίσσεται και τελειώνει όπως τελειώνει ως αυτοσκοπός και εξυπηρετεί μόνο χολιγουντιανές ανάγκες.
~ladykiller~
11-03-2009, 23:58
την οπτική που λες δεν την είχα σκεφτεί να σε πω την αλήθεια.
σκατά είναι αυτή η φαρμακευτική αγωγή που με έχει χαζέψει! δικαιολογούμε όμως, είμαι ακόμα στην ψιλοντάγκλα.
όπως και να 'χει επί του σοβαρού θέματος:
tha mou th gnwriseis?
thn pires apo pisw
oxi me strap on e?
na deis pou menei?
μόλις διάβασα "την πείρες από πίσω" σκέφτηκα "ρε μαλακα, δεν κυκλοφορω με το στραπ στην τσάντα" μετά όμως συνέχισα το διάβασμα και καταλαβα πως ή σε έχω παρεξηγήσει ή έχω πολύ βρώμικο μυαλό.
όπως και να 'χει, μπήκε στο 608
1ον σκέφτηκα να μπω να δω που παει
2ον σκέφτηκα να της πιάσω κουβέντα και ότι γίνει [έχω και καιρό να την πέσω σε κοπέλα στα ΜΜΜ]
αλλά τα ακύρωσα και τα δύο γιατί
1ον ποναγε το πόδι μου για να κάνω περιτά δρομολόγια
2ον πόναγε τόσο πολύ που είχα πάρει την κακιασμένη γεμάτη μίσος γκριμάτσα.
BURNIN AMBITION
12-03-2009, 06:53
την οπτική που λες δεν την είχα σκεφτεί να σε πω την αλήθεια.
σκατά είναι αυτή η φαρμακευτική αγωγή που με έχει χαζέψει! δικαιολογούμε όμως, είμαι ακόμα στην ψιλοντάγκλα.
όπως και να 'χει επί του σοβαρού θέματος:
μόλις διάβασα "την πείρες από πίσω" σκέφτηκα "ρε μαλακα, δεν κυκλοφορω με το στραπ στην τσάντα" μετά όμως συνέχισα το διάβασμα και καταλαβα πως ή σε έχω παρεξηγήσει ή έχω πολύ βρώμικο μυαλό.
όπως και να 'χει, μπήκε στο 608
1ον σκέφτηκα να μπω να δω που παει
2ον σκέφτηκα να της πιάσω κουβέντα και ότι γίνει [έχω και καιρό να την πέσω σε κοπέλα στα ΜΜΜ]
αλλά τα ακύρωσα και τα δύο γιατί
1ον ποναγε το πόδι μου για να κάνω περιτά δρομολόγια
2ον πόναγε τόσο πολύ που είχα πάρει την κακιασμένη γεμάτη μίσος γκριμάτσα.kai exeteias sou de gamhsa mia mounara
egw ti ftaIW MOU LES?
PREPE INA SE KERASW KAFE STO REZIN GIATI EISAI GAMW TA A ATOMA
~ladykiller~
12-03-2009, 13:08
:headbang:
kai exeteias sou de gamhsa mia mounara
egw ti ftaIW MOU LES?
τοσο απελπισμενος εισαι ρε φιλε? :|
BURNIN AMBITION
12-03-2009, 20:44
kai exeteias sou de gamhsa mia mounara
egw ti ftaIW MOU LES?
τοσο απελπισμενος εισαι ρε φιλε? :|oxi vevaia apla tislew paparies mpas kai mou gnwrisei th mounara th filh thsthgn opoia tha poulhsw ston fixxxer pou dinei 3 album kai mia kithara metaxeirismenh gia to mouni ekeino
pw re den eimai se mood na sou apanthsw me xioumor opote mou vghke malakia to post anempneusto kai neroulo alla einai krima na to svisw
skatorinokere
Δε μαρεσε η περιγραφη της για εκεινη τη γκομενα, εγω εκεινη που ποσταρε ο Χολκ θελω.
BURNIN AMBITION
12-03-2009, 21:30
perigrafh?
gia dwse link
BURNIN AMBITION
12-03-2009, 21:30
perigrafh?
gia dwse link
~ladykiller~
12-03-2009, 23:34
γύρω στο 1.68-1.72, αδυνατούλα με λίιιγη κοιλίτσα, καστανά μακριά μαλλιά και καστανά μεγάλα μάτια, σταρένια επιδερμίδα.
ντα3 3ερω φένεται πολύ απλή-λιτή και απέρητη, αλλά πραγματικά ήταν πολύ ομορφη.
να κάνω και μια περιγραφή τα ρούχα που το έχω σπουδασει κιολας; :p
οκ τώρα;
BURNIN AMBITION
13-03-2009, 03:26
re laidi oxi th dikia sou ti thumamai thn allh tou hulk leme
funishment
13-03-2009, 04:05
Πολύ ωραία μουσική.
Μίκι ζούμε με όσκαρ να σε δούμε.
Raven Lord
15-03-2009, 01:19
πολύ καλή ταινία... κ αρκετές καφρίλες. όπως πρέπει
Drumsick
18-04-2009, 03:09
Γάμησε. Δεν είχα ιδέα περι τινός επρόκειτο και εξεπλάγην πολύ ευχάριστα. Αρκετό ψυχοπλάκωμα στην αρχή και πολύ χάρηκα που τελείωσε καλά γιατί θα μ'επαιρνε απο κάτω.
Γαμάτη και η φωτογραφία και ο jamal για πολλά :pink: κι ας έχει πεταχτά αυτιά και βοιδοβλέμα.
dopefiend
18-04-2009, 05:13
thn eida xthes, orea tainia an kai provlepsimi se simeia. agapame danny boyle genikws.
Ingolemo
18-04-2009, 05:18
Γάμησε. Δεν είχα ιδέα περι τινός επρόκειτο και εξεπλάγην πολύ ευχάριστα. Αρκετό ψυχοπλάκωμα στην αρχή και πολύ χάρηκα που τελείωσε καλά γιατί θα μ'επαιρνε απο κάτω.
Γαμάτη και η φωτογραφία και ο jamal για πολλά :pink: κι ας έχει πεταχτά αυτιά και βοιδοβλέμα.
Wraia tainia, den me enthousiase kai toso omws.
Btw o jamal paizei kai sto skins, gamath vretanikh seira me kammena 17xrona. :)
American dream made in India
Tyler_Durden
11-07-2009, 01:44
Πριν καμια ώρα την είδα. Πραγματικά πανέμορφη ταινία, και με γαμηστερότατη σκηνοθεσία, που απογείωσε το ήδη καλό σενάριο. Αν δεν είχε το happy end, ανετα έμπαινε στο Top-10 μου.
atom_smasher
11-07-2009, 11:37
μια χαρα ταινια. ευτυχως ειχε και κατι χαπι.
KoiliaSamprela
12-07-2009, 13:01
Να συμπληρώσω ότι όσοι δεν την είδατε κινηματογράφο χάσατε μια εκπληκτική φωτογραφία :)
Ingolemo
12-07-2009, 14:13
vgazan fotografies osous phgainan sto cinema?
Custom User
12-07-2009, 14:28
Αν δεν είχε το happy end, ανετα έμπαινε στο Top-10 μου.
Αν δεν είχε το happy end όντως θα ήταν καλύτερα τα πράματα, αλλά Top-10? Ούτε καν.
Βασικά ξέρω γω πέραν του ότι "μαθαίνεις και ευαισθητοποιείσαι" τρώγοντας ταυτόχρονα τα νάτσος σου με το λιωμένο τυρί (παρμεζάνα είναι?) - κάτι που γίνεται στα μη-in ντοκυμανταίρς δίχως την όμορφη σκηνοθεσία και τη δραματικοποίηση - η ουσία της ταινίας είναι όντως το αηδιαστικό american dream made in India (sic) όσο κριτικίστικο και αν ακούγεται σαν έκφραση.
Συμπαθητικούλη δε λέω. Αν ήμουν γυναίκα θα μου άρεσε περισσότερο, όμως είχε τις απαραίτητες καφρίλες και καλή σκηνοθεσία οπότε δεν παραπονιέμαι.
τον ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΣ δηλαδη
πολύ ωραία ταινία, ιδανική να τη δεις σε θερινό σινεμά με αναριχώμενες μπουκαμβίλιες και κισούς στις διακοπές σου με το γκομενάκι/γκόμενο αγκαλιά, πίνοντας το αναψυκτικό σας και τα γιασεμιά γύρω να μοσχοβολούν.
Raven Lord
13-07-2009, 12:39
πόσο gay ακούγεται το παραπάνω? :P
UC.Hammer
13-07-2009, 12:47
Οσο ενα ψαρι που μπαινει στην ουρηθρα ενος αντρα για να "φαει".
Agoraphobic_S.I.
13-07-2009, 15:29
Καλή ήταν αλλά δεν τρελάθηκα όπως όλοι (σας).
Ωραία σκηνοθεσία και φωτογραφία, αλλά γιατί τέτοιο τέλος ρε παιδιά; Ξενέρωσα.
11thMonster
15-07-2009, 08:00
Καλή ήταν αλλά δεν τρελάθηκα όπως όλοι (σας).
Ωραία σκηνοθεσία και φωτογραφία, αλλά γιατί τέτοιο τέλος ρε παιδιά; Ξενέρωσα.
μέσα...
αδιάφορη, πσιλοβαρετή και αναμενόμενη πλοκή...
πολύ καλή σκηνοθεσία, φωτογραφία και κυρίως γκόμενα (η μεγάλη Λατίκα ρε)...
γαμημένα happy ends...