PDA

View Full Version : Belphegor live 20/12 harley stage

termite
29-12-2008, 21:19
Λοιπόν αυτό είναι παλιό αλλά θέλω να ρωτήσω αν πήγε κανείς από εσας σε αυτό. Καλό μου φανηκε, αρκετό ξύλο στο mosh pit, καλούτσικος ήχος αλλά μόνο 1 συγκρότημα για σαπορτ από τα 3 που θα έπαιζαν. :roll:

http://i208.photobucket.com/albums/bb141/belfegor666/AFISA_myspace-resolution_salonika.jpg

termite
12-01-2009, 14:26
Λοιπόν επειδή δεν έχω τίποτα να κάνω σήμερα αποφάσισα να γράψω μια αναφορά για την συναυλία. Για αρχή πολλά παράπονα από παιδιά για το Harley stage (Rock Bottom) επειδή δεν είχε προ-πώληση, όχι ότι περιμένε κανείς να μην μείνει εισητήριο. Τασυγκροτήματα σαπορτ Cease of breeding και Obduction δεν έπαιξαν, οι πρώτοι δεν μας είπαν γιατί και οι δέυτεροι έβγαλαν τον τραγουδιστή τους ό οποίος είπε ότι μόλις βγήκε από το νοσοκομείο. Δικαιολογημένος αλλά έχω αρχίσει να βαριέμαι σε κάθε συναυλία να μην παίζουν τα μισά Ελληνικά συγκροτήματα (μετά θέλουμε να μιλάμε για Ελληνική σκηνή)... :roll:

Οι Dark Messiah έπαιξαν κανονικά, πατριωτικό μπλακ με κορυφαίο το τελευταίο τους τραγούδι για την Μακεδονία -τίτλο δεν θυμάμαι- που μου άρεσε πολύ. Δεν είχαν όμως πολύ όρεξη, λες και είναι 50ηδες που παίζουν χρόνια. Παιδιά τα τραγούδια σας δεν είναι τόσο καλά ώστε να μπορείτε να τα παίζετε χωρίς όρεξη και να μην κουράζουν. :!:
Ακολούθησε χορός με σκοτείνους ήχους και τέτοια από μια γκόμενα, ωραία χόρεψε και πέρασε και η ώρα μας αφού μείναμε με 1 σαπορτ συγκρότημα από τα 3 που ανακοινώθηκαν. :)

Οι Belphegor κατέβηκαν με όρεξη στην αρχή -τουλάχιστον από τον τραγουδιστή τους-, πολύς χαβαλές από αυτόν με τις γουρουνιές του :lol: . έπαιξαν γαμάτα κομμάτια όπως το Bondage Goat zombie κ.α. Μπόλικο ξύλο από τους μόσερ που είμασταν πορωμένοι τελείως, βέβαια το σήκωνε και η μουσική. Τα υπόλοιπα μέλη απλά έκαναν την δουλειά τους και μάλλον δεν τα έδωσαν όλα. Πολλοί από το κοινό θα ήθελαν περισσότερα τραγούδια, νομίζω έπαιξαν 12-13 και λόγω του ότι είχαμε όπως έιπα 1 σαπορτ μάλλον ήθελαν να ακούσουν λίγη μεταλ παραπάνω. :twisted:

Καλή συναυλία για την τιμή του εισητηρίου αλλά ένα πράγμα θέλουμε, άλλη φορά να υπάρχουν συγκροτήματα για να αντικαθιστούν όσα Ελληνικά ακυρώνουν. Τι διάολο! Ολόκληρη Θεσσαλονίκη δεν έχει 2-3 συγκροτήματα έτοιμα να παίξουν? Και δεν μιλάμε για φουλ επαγγελματίες, απλά να δοκιμάσουν και καινούργια άτομακια. 8)

Υ.Σ-Έκατσε υπομονετικά για φωτογραφίες και αυτόγραφα ο τραγουδιστής των Belphegor αλλά πολύ τσιγκούνης ο μπασίστας όταν τουζήτησε κάποιος μιά από τις πένες του "Μια είχα και την έδωσα!". Φτώχεια και λατέρνα το παιδί!!!! :rofl:

Roswell47
13-01-2009, 12:47
Είσαι σίγουρος πως έβλεπες Dark Messiah? Φουλ πόρωση είχαν τα παιδιά αυτή τη φορά. Απλά υπήρχε αμηχανία γιατί όλα τα κομμάτια ήταν καινούργια εκτός από το Religious Sheep. Και στο κάτω κάτω, Black Metal παίζουν. Τι θες, να χοροπηδάν σαν grudgάδες με ανηψωμένο γόνατο; Το τραγούδι για τη Μακεδονία που λες, ονομάζεται Μακεδονική Φάλαγγα. Ο δίσκος θέλει μιξάρισμα κ λοιπές διεργασίες κ θα βγει απ'όσο με είπαν μέσα στο χρόνο.

Οι Belphegor δεν μου άρεσαν. Ενώ στα CD τους καραγουστάρω, live ήταν ανάλατοι. Άσε τον χάλια ήχο....

Οι Cease of Breeding δεν παίξαν γιατί δεν μπορούσε να πάρει άδεια από το στρατό ο τραγουδιστής.

Τέλος, η τύπισσα που χόρεψε πριν τους Belphegor ήταν απαράδεκτη. Άσε και την γκουμούτσα που είχε στο χέρι κ έκανε κινήσεις ninja...

Xtikio
13-01-2009, 15:45
Μακεδονία Ξακουστή Του Αλεξάνδρου Η Χώρα.

Για Ξέρουμε Και Τι Μας Γίνεται.

termite
14-01-2009, 11:35
Οι Belphegor δεν μου άρεσαν. Ενώ στα CD τους καραγουστάρω, live ήταν ανάλατοι. Άσε τον χάλια ήχο....

Όσι ότι διαφωνώ φίλε αλλά χειρότερος ήταν των Dark Messiah, πολλά ριφ χάνονταν με Jackson και marshall δουλειά δεν γίνεται για μένα τουλάχιστον. Και είναι έμπειρο συγκρότημα για αυτό περίμενα κάτι καλύτερο. :roll:

Όσο αφορά την γκόμενα, αυτό μου άρεσε ακριβως! Ότι τσάντισε μερικούς που πήγαν! :lol:
Προσοχή όμως με το νίντζα παλούκι μπορεί να σας δείρει!! :rofl:

Roswell47
16-01-2009, 01:29
έλα ρε που ήχαν καλύτερο ήχο οι Belphegor. Βασικά αν δεν ήξερες τα κομμάτια δεν καταλάβαινες γρι. Όσο για το παλούκι..... :behead:

termite
16-01-2009, 14:40
Τι λέτε ρε παιδιά? Δεν είπα ότι οι Belphegor είχαν γαμάτο ήχο απλά ήταν κάπως καλύτερος και ότι τα μισα τραγούδια των Dark Messiah ήταν λίγο λάσπη ο ήχος τους. χάνονταν τα ριφτελείως κάποιες στιγμές. Εσείς μπορεί να κρίνετε σαν οπαδοί τους τον ήχο αλλά εμένα δεν μου άρεσε τι θέλετε να σας πω... :|

Kalt
02-02-2009, 20:18
pisteuw pws to empedwsame

Roswell47
05-02-2009, 09:46
Οχι.

file oi obduktion ontws akurwsan logw epemvashs tou tragoudisth, o opoios eixe vgei prin ligo kairo apo to nosokomeio kai hrthe mexri thessaloniki gia na tragoudisei xwris prova!!!telika den ta katafere.gia ton idio logo akurwsan kai mia sunaulia sthn patra. opws kai na'xei oi obduktion htan ekei zhthsan opws eides 1000 sugnwmh kai sthriksan to live me kathe tropo. ta paidia apo tous cease of breeding antimetwpisan kai autoi provlhma me kapoio melos kai telika den emfanisthkan.ola auta eginan kuriolektika teleutaia stigmh kai den uphrxe xronos na vrethoun alla support kai etsi kapou edw kollaei kai h xoreutria.ki auth teleutaia stigmh mphke sto programma gia na perasei kapws h wra mexri na vgoun oi belphegor.nai de lew erasitexnismos alla opws katalavaineis upo autes tis sunthikes kai mono pou pragmatopoihthike kai oloklhrwthike to live thauma htan !!! pantws exeis dikio tha eprepe na exoun pronohsei kai na exoun etoimes luseis gia pan endexomeno.elpizw sto epomeno live tou metal defiance sth thesssaloniki stis 6 iouniou ASPHYX/OBDUKTION mexri stigmhs ta pragmata na einai polu pio epaggelmatika.