View Full Version : [Cinema] The Wrestler (2008)
http://www.imdb.com/title/tt1125849/
Neos Aronofsky me Mickey Rourke. Na to deite.
Kikloforei os The.Wrestler.DVDSCR.XviD-ORC
Parasight
29-12-2008, 18:34
Έχει σκάσει η ταινία στην πιάτσα; :shock:
Τρέχω.
Eskase xtes vradi kai gamei nai.Genika pola screeners ta xristougenna.Ti orea :twisted:
BURNIN AMBITION
29-12-2008, 20:20
aronofski tha perimenw toulaxiston se r5 de peftw se xeiroteri poiothta. gia peite. giati h prohgoumenh tou gamhse kwlous. auth?
Vasika i piotita einai dvdrip.Exei sto proto lepto ena minima kai tipote allo.Kalitero apo r5 afou exei kai ac3 stereo hxo.Aneta katevase.
Sigrisi me to parel8on, requiem ,p, fountain klp, den einai eukolo na ginei.Einai alli fasi, drama , mavrila, aronofsky omws :) Para poli kalos o rourke episis.Rolos komenos gia parth tou.
Parasight
29-12-2008, 20:33
Κατεβάζω ήδη και από τα screenshots η ποιότητα φαίνεται μια χαρά.
http://gigaimage.com/images/acdwd5a6yap62g6ylpe.jpg
http://gigaimage.com/images/t4pbvldr2dyirgkx1fx.jpg
Ο Rourke φαίνεται απλά ΘΕΟC :worship:
Δε μπορώ να περιμένω!
BURNIN AMBITION
29-12-2008, 20:58
paw na katevasw akougwntas blaze bayley live eima itrue
Parasight
31-12-2008, 13:47
Υπότιτλους για τούτο δω δεν έχω βρει πουθενά ακόμα, ούτε καν αγγλικούς. Αν σκάσουν κάπου, βάλτε μια φωνή περικαλώ.
Parasight
19-01-2009, 09:58
Δεν έχω λόγια για την ερμηνεία-ογκόλιθο του Rourke, για την επίσης συγκλονιστική ερμηνεία (αλλά και εμφάνιση 8) ) της Tomei, για την σκηνοθεσία και τη γενικότερη απόδοση της ιστορίας από τον Aronofsky. Μαζί με το No Country for Old Men, είναι για μένα οι δύο κορυφαίες ταινίες της τελευταίας διετίας.
Προσκυνήστε.
Kelldorain
19-01-2009, 10:14
Πρεμιέρα στα ελληνικά σινεμά ξέρουμε πότε είναι;
Parasight
19-01-2009, 10:34
5/2/09 κάπου είχα δει.
BURNIN AMBITION
03-02-2009, 01:11
pempth paw village park meta apo thn proponhsh na to dw tha kovei sumpanta eida to trailer sto cinema kai kavlwsa are aronofski thee
mousiki pali o idios theoulas poronomai
Pitsadoros
05-02-2009, 14:12
autes einai tainies
τρελο σωμα ο ρουρκ παντως για 56 χρονων
BURNIN AMBITION
05-02-2009, 17:38
ekleisa. tha paw kata tis entekamisi village park meta thn proponhsoula tha porwthw
BURNIN AMBITION
06-02-2009, 04:52
de tha pw tipota. den uparxoun logia. uperoxo soundtrack
ta sunaisthiata den perigrafontai me lexeis
auto
geia sas
police samatas gia tin ermhneia tou Rourke kai pragmatika den katalavainw ton logo...to na pai3eis ton Elephant Man na varaei steroids ston kwlo tou de nomizw oti xreiazete idiaitero talento....ypopsin den exw kamia klasikh empa8eia pros auton pisteua kai pisteuw akoma oti htan AksioS alla ton efage to kefali tou
BURNIN AMBITION
06-02-2009, 05:14
perases kai den akoumphses..
krima
mrmaiden
06-02-2009, 21:06
Sok kai deos :P Eisai terastios re Mickey!
geologiko_karoto
07-02-2009, 01:33
ερμηνεία καριέρας ο Μίκι Ρούρκ (ανάλογη με του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ στο JCVD) - έχοντας δει μόνο το Benjamin Button μπορώ να πω ότι ο Μίκι τον πατάει κάτω τον Μπραντ στον Α' ανδρικό ρόλο
η Μαρίσα Τομέι είναι ο ορισμός της ΜΙΛΦ,αν και δεν κατάλαβα προς τι η υποψηφιότητα για Οσκαρ
για μένα,η χειρότερη ταινία του Αρονόσφκι (χωρίς φυσικά να είναι κακή ταινία)
ένα συν για Accepts,Scorpions,Spingsteens κτλ
και ένα πλην για το σχόλιο για Nirvana
BURNIN AMBITION
07-02-2009, 02:05
poia tainia ennoeis?
(ανάλογη με του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ στο JCVD)
epishs kala ta leei re 80s rocked kai as mh katalavaina polla tote.
koita o aronofski mono tainiares skhnothetei
kai mono pou mono pou mesa apo tainia me wrestlers evgale toso nohma proskunw kai sigoura an kai den einai toso in your face like xerw gw to requiem, einai vathia kai sigoura oxi toso paramuthi oso to fountain(to opoio latrepsa e)
entaxei. aronofski kai metriothta mallon de ginetai
geologiko_karoto
07-02-2009, 04:40
http://www.imdb.com/title/tt1130988/
JCVD aka Jean-Claude Van Damme,ουσιαστικά τον εαυτό του υποδύεται,η καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του μέγιστου
BURNIN AMBITION
07-02-2009, 05:17
http://www.imdb.com/title/tt1130988/
JCVD aka Jean-Claude Van Damme,ουσιαστικά τον εαυτό του υποδύεται,η καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του μέγιστου
ela re. katevazw
xilia thanx e
Kelldorain
08-02-2009, 02:28
Μεγάλη ταινία και συγκλονιστική ερμηνεία Rourke, η καλύτερη από όσες έχω δει φέτος. Επίσης είναι άξιο θαυμασμού πόσο τέλειες μπορεί ο Aronofsky να κάνει κάποιες φαινομενικά απλές σκηνές (μιλάω για συναντήσεις Rourke και κόρης).
Κατά τα άλλα πινκς σε guest εμφάνιση Necrobutcher και στο ROH
thavmasia tainia.anamenomeno.ekpliktikos roorke,rolos kommenos kai rammenos gia tin parti tou
Parasight
09-02-2009, 09:48
police samatas gia tin ermhneia tou Rourke kai pragmatika den katalavainw ton logo...to na pai3eis ton Elephant Man na varaei steroids ston kwlo tou de nomizw oti xreiazete idiaitero talento....ypopsin den exw kamia klasikh empa8eia pros auton pisteua kai pisteuw akoma oti htan AksioS alla ton efage to kefali touΦίλε, δε σε ξέρω και δεν έχω κάτι μαζί σου, απλά πιάνομαι από το post σου.
Ρε παιδιά, έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα αυτός ο ελιτισμός από διάφορους που διαβάζω δεξιά και αριστερά. "Τίποτα ιδιαίτερο η ερμηνεία του Rourke στο Wrestler", "σιγά μην τρελαθούμε με τον Ledger ως Joker", "τζάμπα πήγε το βραβείο στον Farrell για το In Bruges" και πολλά άλλα. Τι σκατά θέλουμε να δούμε από έναν ηθοποιό επιτέλους;; Αλίμονο, δε λέω να πάψουμε να έχουμε κριτική διάθεση και να τα καταπίνουμε όλα, αλλά αυτό είναι ελαφρώς διαφορετικό από το να γινόμαστε γκρινιάρες γριές ή απελπισμένες attention whores.
Δε λέω ότι τα ξέρω όλα, απλά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα όσο γίνεται υπό μια κοινή λογική. Μάλλον τελικά όμως η κοινή λογική δεν είναι και τόσο κοινή.
munchkin
09-02-2009, 15:43
Μεγάλη ταινία και συγκλονιστική ερμηνεία Rourke, η καλύτερη από όσες έχω δει φέτος. Επίσης είναι άξιο θαυμασμού πόσο τέλειες μπορεί ο Aronofsky να κάνει κάποιες φαινομενικά απλές σκηνές (μιλάω για συναντήσεις Rourke και κόρης).
Louka APEIRA pink gia thn anafora sto necrobutcher!!
paizei na eimai to mono apokaidi pou phge sthn tainia me mplouza CZW, etsi? :D :D :D :D
pantws mh leme malakies, epic Rourke is epic kai successful Aronofski is successful.
Kelldorain
09-02-2009, 15:56
paizei na eimai to mono apokaidi pou phge sthn tainia me mplouza CZW, etsi? :D :D :D :D
:touched: :dfinger:
επικό σχόλιο στο σινεμά: "μα καλά γιατί χρησιμοποίησε ξυράφι, αφού στην πραγματικότητα με αμπούλες γίνονται αυτά"
Φοβερη ταινια, συμφωνω με αυτον που ειπε για τις σκηνες Ρουρκ και κορης, ηταν ολες εκπληκτικες. Επισης επαθα μεγαλη ζημια. Δε γινεται αυτη η γυναικα να ειναι 44 ετων. Ειναι αδικια προς ολες τις αλλες γυναικες, προς ολους τους αντρες των οποιων η γυναικα τους δεν ηταν ετσι ουτε στα 22 της και αδικια γενικα προς το συμπαν. Μαριζα Τομει ftw. Κι οχι επειδη ειναι γυμνη στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας. Εκει που εσκασε αβαφτη να παρουν τη γουνα στην μικρη ηταν απλα μια κουκλα. Τεσπα. Δεν ξερω αν θα συμφωνησω οτι ειναι η χειροτερη του Αρονοφσκι γιατι οντως κι εγω προτιμω Fountain, Requiem (καλα το Π εκτος συναγωνισμου, δεν ειναι ταινια) αλλα ακομα κι ετσι να ειναι, πολυ γαματη, και μπραβο στον Αρονοφκσι γιατι η πλεον συμβατικη του ταινια ειναι κλασεις ανωτερη απο αλλες υποτιθεται συγκινητικες ιστοριες διαφορων φτασμενων. Αξιοθαυμαστο το πως παιρνει μια ιστορια για εναν τελειωμενο wrestler και την κανει οτι ναναι.
BURNIN AMBITION
10-02-2009, 04:45
Φοβερη ταινια, συμφωνω με αυτον που ειπε για τις σκηνες Ρουρκ και κορης, ηταν ολες εκπληκτικες. Επισης επαθα μεγαλη ζημια. Δε γινεται αυτη η γυναικα να ειναι 44 ετων. Ειναι αδικια προς ολες τις αλλες γυναικες, προς ολους τους αντρες των οποιων η γυναικα τους δεν ηταν ετσι ουτε στα 22 της και αδικια γενικα προς το συμπαν. Μαριζα Τομει ftw. Κι οχι επειδη ειναι γυμνη στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας. Εκει που εσκασε αβαφτη να παρουν τη γουνα στην μικρη ηταν απλα μια κουκλα. Τεσπα. Δεν ξερω αν θα συμφωνησω οτι ειναι η χειροτερη του Αρονοφσκι γιατι οντως κι εγω προτιμω Fountain, Requiem (καλα το Π εκτος συναγωνισμου, δεν ειναι ταινια) αλλα ακομα κι ετσι να ειναι, πολυ γαματη, και μπραβο στον Αρονοφκσι γιατι η πλεον συμβατικη του ταινια ειναι κλασεις ανωτερη απο αλλες υποτιθεται συγκινητικες ιστοριες διαφορων φτασμενων. Αξιοθαυμαστο το πως παιρνει μια ιστορια για εναν τελειωμενο wrestler και την κανει οτι ναναι.
oti eipe o kamenos apo panw
re malaka johnny panta to xa mia aporia
ti shmainei to ftw?
mh varate e
BURNIN AMBITION
10-02-2009, 15:08
ftw = for the winposo ilithio mou fainetai auto
na proteino egw?
ftd for the dick
ftp for the porosi
to gtp exei xeperasteui
Δεν ξερω τι μαλακιες λετε, εγω fuck the wrestler εννοουσα.
Parasight
10-02-2009, 20:56
ftw = for the winposo ilithio mou fainetai auto
na proteino egw?
ftd for the dick
ftp for the porosi
to gtp exei xeperasteuiΓίνεται καλύτερα Fucks The World (όπως μας έχουν διδάξει οι Turbonegro 8) )
ο αρονόφσκι έχει καταφέρει να είναι η χειρότερη ταινία του το requiem. σκηνοθέτης - εγγύηση πλέον.
Diva Plavalaguna
13-02-2009, 00:48
ftw = fuck this way
οποτε Mickey Rourke ftw
Shadowking
14-02-2009, 21:53
πάω να την δώ cinema απόψε.
Shrinebuilder
16-02-2009, 05:23
Δεν έχω λόγια για την ερμηνεία-ογκόλιθο του Rourke, για την επίσης συγκλονιστική ερμηνεία (αλλά και εμφάνιση 8) ) της Tomei, για την σκηνοθεσία και τη γενικότερη απόδοση της ιστορίας από τον Aronofsky. Μαζί με το No Country for Old Men, είναι για μένα οι δύο κορυφαίες ταινίες της τελευταίας διετίας.
Προσκυνήστε.
Aυτό ^
Ο Ρουρκ ανέβηκε απίστευτα στην εκτίμηση μου, και γενικά δε το παθαίνω έτσι εύκολα αυτό με ηθοποιούς. Να το πάρει το Οσκαρ, το αξίζει.
Καλη ταινια αλλα για να ειμαι ειλικρινης την περιμενα καλυτερη με αυτα που ειχα διαβασει...
Ρε παιδια ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει στο μπαρ που ειχε παει ο Μικι με την Τομει μετα τα ψωνια για την κορη του? Εκει που την παρακινουσε να χορεψει μαζι του και την φιλησε και αυτη ειπε την μπυρα μονορουφι :D
rincewind2k
16-02-2009, 11:18
λέω να επαναφέρουμε το "η ταινία δεν γράφεται ταινεία".
Ποια ταινεια? :P
Εγω λεω να δωσεις την σωστη απαντηση στην ερωτηση μου... :D
rincewind2k
16-02-2009, 14:03
ε tsek (http://www.imdb.com/title/tt1125849/soundtrack) εδώ.
Thanks! Round and Round των Ratt.
After Dark
18-02-2009, 23:03
Louka APEIRA pink gia thn anafora sto necrobutcher!!
pantws mh leme malakies, epic Rourke is epic kai successful Aronofski is successful.
Δεν ξέρω αν είσαι μόνος, πάντως ήταν πολλοί που την είδαν με μπλουζάκια ΤΝΑ. :wink:
munchkin
19-02-2009, 02:17
eseis tou TNA eiste flwroi kai deuteratzes! :D :D :D :D :D
VINCE, VINCE, AGORASE TOUS VINCE!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jack the ripper
03-03-2009, 02:33
simera tin eida egw... gamise...poly kalyteri apo auto pou perimena....kai to soundtrack ta spase episis
Φοβερή ταινία... ισχύει ότι ο Rourke τα είχε/έχει με την in-movie κόρη του btw;
LokiTricksterGod
11-03-2009, 12:33
επιβεβαιωμένο πλέον, εκτός απ'το π, όποια ταινία πιάσει ο αρονόφσκι στα χεράκια του θα τη γαμήσει. κι ενώ εδώ ξεκινάει καταπληκτικά, στριφνά και ανορθόδοξα όπως πρέπει, αρχίζουν τα συμβατικά μελοδράματα με κόρη και στρίπερ και δεν αντέχει να μην σου φωνάζει στο τέλος (όπως πάντα) ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥ. πάλι καλά που ο ρούρκ δεν μασάει και είναι άψογος μέχρι το τέλος.
antimusic
11-03-2009, 12:41
επιβεβαιωμένο πλέον, εκτός απ'το π, όποια ταινία πιάσει ο αρονόφσκι στα χεράκια του θα τη γαμήσει.
δεν είσαι αστείος φιλαράκο, μην προσπαθείς καν.
Parasight
11-03-2009, 13:38
επιβεβαιωμένο πλέον, εκτός απ'το π, όποια ταινία πιάσει ο αρονόφσκι στα χεράκια του θα τη γαμήσει. κι ενώ εδώ ξεκινάει καταπληκτικά, στριφνά και ανορθόδοξα όπως πρέπει, αρχίζουν τα συμβατικά μελοδράματα με κόρη και στρίπερ και δεν αντέχει να μην σου φωνάζει στο τέλος (όπως πάντα) ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥ.Εχμ ποια προτροπή θα σου έκανε εσένα; Αφού αυτό ήταν το θέμα της ταινίας, τι να κάνουμε τώρα.
Πάει, μούφα και ο Aronofsky. Ό,τι γαμάτες ιδέες του έδωσαν κατά καιρούς ΑΛΛΟΙ και τις έπιασε στα χέρια ΤΟΥ, τις γάμησε. Με οποιονδήποτε άλλον σκηνοθέτη οι εκάστοτε ιδέες θα αναδεικνύονταν πραγματικά. Ε ρε λέμε ό,τι θέμε ώρες-ώρες με φαίνεται.
LokiTricksterGod
11-03-2009, 15:01
ωχού μη κάνετε σα φανμπόηδες, σας έθιξα το μπαμπάκα και λυσσάτε τώρα. τον αρονόφσκι ως σκηνοθέτη καθαυτό τον συμπαθώ πάρα πολύ, το όλο στήσιμο/μοντάζ του requiem ήταν ένα αριστούργημα, το fountain χαρά οφθαλμών και το wrestler είχε ρυθμό που άλλοι πασχίζουν για να βγάλουν.
ΑΛΛΑ με ενοχλεί ο συναισθηματικός εκβιασμός, με ενοχλεί η αίσθηση ότι έχω το σκηνοθέτη μπροστά μου και μου βαράει χαστούκια, και με ενοχλεί να υποτιμάται η νοημοσύνη μου ως θεατή. στο wrestler συγκεκριμένα, οι υστερίες της κόρης και τα κολλήματα της στρίπερ (καθώς και η επιστροφή της μετά) ήταν εκτός από συμβατικά (και ο αρονόφσκι αν μη τι άλλο τέτοιος δεν είναι) τελείως άκυρα με το όλο feel που προσπαθούσε να πιάσει η ταινία.
τέλος παρασάητ αυτά για ιδέες ΑΛΛΩΝ που τις πιάνει ο αρονόφσκι δεν ξέρω που τα βρήκες, εγώ απλά είπα ότι κακομεταχειρίζεται τις ιδέες του. Και δεν θα μου έκανε καμιά προτροπή, αυτό είναι η πολύ εύκολη λύση και ευτυχώς υπάρχουν σκηνοθέτες που επιλέγουν πολύ πιο έξυπνο manipulation.
Parasight
11-03-2009, 15:22
ΟΚ, το τράβηξα κι εγώ λίγο παραπάνω, είναι αλήθεια. Απλά ήθελα να τονίσω ότι από τη στιγμή που και οι (πρωτότυπες σαφώς) ιδέες των ταινιών του ήταν κι αυτές δικές του, και αυτό δεν είναι λίγο πράγμα από μόνο του και είναι κρίμα να παραγνωρίζεται.
Από κει και πέρα, τον θεωρώ έναν από τους λίγους κορυφαίους σκηνοθέτες παγκόσμια αυτή τη στιγμή κι ας μην προσκύνησα όπως ο πολύς κόσμος τα Fountain και Requiem. Από κει και πέρα (βγάζοντας και το Έπος "π" εκτός συναγωνισμού), το Wrestler είναι κατ'εμέ η πιο ανθρώπινη στιγμή του και η κορυφαία ταινία που έχω δει γενικώς εδώ και χρόνια. Σαφώς παίζει και θέμα γούστου, αλλά πιστεύω ότι όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοια αριστουργήματα ο μηδενιστικός ελιτισμός (σε όποιο βαθμό τεσπα) είναι ίσως λίγο περιττός. Just enjoy the ride μωρέ.
antimusic
11-03-2009, 15:33
nah απλά έχει μια τάση στο μελοδραματικό την οποία εγώ απολαμβάνω γιατί θεωρώ οτι την χειρίζεται ακριβώς όπως πρέπει: το αποδέχεται και το αφήνει να φανεί, αλλά - και εδώ κυρίως διαφωνώ - δεν το αφήνει να γίνει φτήνια.
τώρα σε αυτούς που από το ρέκβιεμ τους έμεινε το "μην κάνετε ναρκωτικά γιατι θα σας γαμήσουν τον κώλο" και από το fountain ένα σκέτο "μπουχουχου η γυναίκα μου πεθαίνει" ε είναι άξιοι της μοίρας τους, δηλαδή αλήθεια δεν καταλαβαίνουν πότε κάτι γίνεται σωστά και πότε όχι.
Kelldorain
11-03-2009, 18:57
τώρα σε αυτούς που από το ρέκβιεμ τους έμεινε το "μην κάνετε ναρκωτικά γιατι θα σας γαμήσουν τον κώλο" και από το fountain ένα σκέτο "μπουχουχου η γυναίκα μου πεθαίνει" ε είναι άξιοι της μοίρας τους, δηλαδή αλήθεια δεν καταλαβαίνουν πότε κάτι γίνεται σωστά και πότε όχι.
To πιο σωστό πόστ του τόπικ.
Amnesiac.
11-03-2009, 20:12
Είναι η λιγότερο καλή ταινία του αλλά και πάλι είναι τέλεια, απλά πράγματα, οποιαδήποτε άλλη άποψη μπαίνει στην κατηγορία "γκέι 2009". Αντικειμενικά μιλώντας πάντα.
Ρινς, δε διαφωνω σε ολα οσα ειπες, στα περισσοτερα συμφωνω, αλλα πως θα γινει να σταματησουμε να διαβαζουμε σε φορα "πως ειναι το σωστο" οσον αφορα τον κινηματογραφο? Εκτος κι αν εχεις κανα πτυχιο να σκαναρεις και να ποσταρεις ξερω γω... πες δε σαρεσει ρε ανθρωπε και οτι εινια μαλακια και 1002 πραγματα αλλα οχι οτι ξερω γω ο "ταδε" σκηνοθετης εκανε λαθος σε αυτο και δεν επρεπε να το κανει ετσι κτλ.
antimusic
12-03-2009, 12:07
καταλαβαίνω οτι κυκλοφορούν και χαζούληδες (πείσε με οτι δεν είσαι ένας από αυτούς) αλλά αλήθεια πρέπει να κάθομαι να γράφω "κατα τη γνώμη μου" και "για μένα" και το all-time-fave "όσα γράφω είναι προσωπικές απόψεις";
Μπορουμε να βρουμε ενα τροπο να διαφωνησουμε χωρις να ειμαι χαζουλης, μιας και βρηκα ενα κομματι που δεν περιεχει καμια απο τις φρασεις που λες, και ειναι και το κομματι στο οποιο αναφερομουν, χωρις να χρειαζεται να ανηκω στην κατηγορια αυτων που περιγραφεις. Επισης, σε λιγες μερες λογικα θα ειμαι μελος της MENSA και εσυ και η Μπαρμπαρα θα σταματησετε να με λετε χαζουλη μεχρι να περασετε το τεστ.
antimusic
12-03-2009, 12:22
fixxxer σοβαρά τώρα, είσαι καλα; μήπως μουδιάζει λίγο η αριστερή ή η δεξιά σου πλευρά, μήπως βλέπεις λίγο θολά και τέτοια;
Ελα μωρε ηθελα να κανω το πρωτο μινι φλειμ στη νεα εποχη που θα σηματοδοτησει και την πεμπτη γενια ER userz. Η powerania ειναι το πρωτο νομιζω μελος της πεμπτης γενιας. Ασχετο, απλα ηθελα να το πω.
τι ειναι η MENSA ρε φαλακρε ρινοκερε?
Α λεω κι εγω. Ψαξτο ρε ηλιθιε στο νετ τι ειναι η ΜΕΝΣΑ, μονο το electricrequiem.com σου εβαλε στα favorites η 19χρονη χοντρη θρασερ γκομενα σου που κατι σκαμπαζει απο ιντερνετ και δε μπορεις να μπεις σε αλλη σελιδα?
atom_smasher
12-03-2009, 17:38
ε μην γινεσαι ερ-ιστικος με την νεα γενια !δωσε τοπο στα νειατα!
Raven Lord
16-03-2009, 19:50
γαμεί το ταινιάκι και φοβερή μουσική. 80s rulez, 90s suck! :dfinger:
Dragonlord
16-03-2009, 23:56
Πολύ, πολύ ωραία, τίποτα πρωτότυπο αλλά τέλεια δοσμένο. Ο μικιρούρκ όμως πρέπει να ξανακάνει επειγόντως πλαστική στο στόμα γιατί με τρομάζει.
den enthousiastika. de rokarise ton kosmo mou.
mallon h xeiroteri tainia tou. oxi oti itan kaki, alla. kako telos, apotomo kai mallon anousio, kamia prwtoporia (opws ipirxe stis alles tou tainies). itan kalogirismeni, alla mallon perissotero sa documentaire enos kosmou pou den exoume sinithisei na vlepoume mporw na ti dw, h ekseliksi itan arketa simvatiki kai den katalabainw pou egkeitai to ekpliktiko stin ermineia tou rourke. o opoios einai amartia apto 8eo re 8eio na ta xei me tin evan rachel.
kai to theme slash kai clint mansell aniparkto e.
kinithike se poly xamilotera standards apto fountain.
Raven Lord
07-04-2009, 12:55
δε νομίζω ότι το νόημα είναι ο κόσμος που περιγράφει... για άλλους λόγους άρεσε σε όσους άρεσε - κ σε 'μένα.
den enthousiastika. de rokarise ton kosmo mou.
mallon h xeiroteri tainia tou. oxi oti itan kaki, alla. kako telos, apotomo kai mallon anousio, kamia prwtoporia (opws ipirxe stis alles tou tainies). itan kalogirismeni, alla mallon perissotero sa documentaire enos kosmou pou den exoume sinithisei na vlepoume mporw na ti dw, h ekseliksi itan arketa simvatiki kai den katalabainw pou egkeitai to ekpliktiko stin ermineia tou rourke. o opoios einai amartia apto 8eo re 8eio na ta xei me tin evan rachel.
kai to theme slash kai clint mansell aniparkto e.
Και απ' το Rumble Fish, αλλά ήταν ωραίο. Ό,τι είπε ο Dragonlord βασικά.
cybernaut
07-04-2009, 22:02
που κολλαει το Rumble Fish, μια απο τις κορυφαιες ταινιες εβερ?
αν κ η καλυτερη ηταν το Angel Heart !
on topic η ταινια γαματη ηταν για την ερμηνεια Του πανω απ ολα.
(οι βασεις για aυton ton χαρακτηρα μαλλον ειχαν μπει στο SPUN.
http://www.imdb.com/title/tt0283003/ . προτεινομενη !)
wrestler συγκρινω με there will be blood για τον ιδιο λογο, χωρις τον τοσο χαρισματικο πρωταγωνιστη θα ηταν μετριες.
η χειροτερη του συγκεκριμενου σκηνοθετη οπως κ ολες οι αντιστοιχες υπολοιπες φετος. (fincher basika)
οποιος καταλαβε, κατάλαβε !@
cybernaut
07-04-2009, 22:03
ξενερωσα με οσκαρ ston sean penn, aksiagaphtos kata t alla, edwse k ta eushma on stage
Γράφει:
Γράφω:
Και απ' το Rumble Fish, αλλά ήταν ωραίο.
Τι είναι δύσκολο;
Parasight
14-04-2009, 12:56
Μήπως το ότι το Fountain είναι του ίδιου σκηνοθέτη και άρα άμεσα συγκρίσιμο με την εν λόγω ταινία, ενώ το Rumble Fish είναι λίγο άσχετο; Με αυτή τη λογική, αν δλδ εγώ αναφέρω το Monty Python's The Meaning of Life (my personal all-time fave), τι άκρη λες να βγάλουμε;
atom_smasher
03-12-2009, 02:04
ομορφη ταινια. την ειδαμε πριν απο λιγο σε ενα υπεροχο σινεφιλ σινεμαδακι. Σφιχτηκε το στομαχι μου σε φασεις. Γουσταρα με μουσικη. ωραια παιζαν. σειρα καμια αναλαφρη τωρα. (Βασικα και οι υπολοιπες που χουμε κανονισει να δουμε κουλτουρα ειναι..γαμησε τα.)