PDA

View Full Version : [Cinema] X-Men Origins: Wolverine (2009)

Parasight
17-12-2008, 22:54
Σε 6 μήνες...

Trailer στο http://www.myspace.com/x-menorigins

Gambit ρεεεεεε :twisted:

fandango
17-12-2008, 23:10
πωωωωωωω. :touched:

BLiTzER
17-12-2008, 23:25
Kalh fash. Kai an krino apo ton titlo, tha akolouthisoun ki alloi. Gief!

fandango
17-12-2008, 23:35
:touched: για τον Γκάμπιτ, αλλά και ένα :pink: για την Lynn Collins. :pingpong:

When Black Roses Bloom
18-12-2008, 11:49
Είστε γκέυ.

X-Men Origins: Magneto

http://www.imdb.com/title/tt0499519/

Parasight
18-12-2008, 12:19
^Ακόμη πιο γαμώ :twisted:

edit:
Αλλά:
X-Men Origins: Magneto Officially on Hold

15 December 2008 4:22 AM, PST | From Reelzchannel.com | See recent ReelzChannel news

May 1, 2009, will be a big day for the X-Men franchise. The premiere of X-Men Origins: Wolverine will now officially be the prognosticator for any future X-Men movies. With a script by director David Goyer that the studio is very pleased with, plans to make the Magneto are on hold until the success of Wolverine, or lack thereof, can be assessed. Goyer is already moving on to direct The Invisible Man next -- a potential conflict with Magneto -- should a decision be made to move forward with it.
http://www.imdb.com/title/tt0499519/news#ni0628944

Οπότε για τώρα φόρτσα Wolverine 8)

UC.Hammer
03-05-2009, 18:49
Loipon to eide kaneis?Prwsopika diavazw Wolverine apo 12 xrwnwn kai apogoytevtika(to eida cinema),pantws to vrika kapws kalytero apo to X3 pou htan aisxos.

Parasight
03-05-2009, 21:05
Μεχρι στιγμής έχω ακούσει τα χειρότερα. Επιφυλάσσομαι μέχρι να το δω.

Diva Plavalaguna
04-05-2009, 22:00
εμενα μ αρεσε. καλλιτερο απ οτι περιμενα. μονο στο Χ2 βαζω μεγαλυτερο βαθμο. δεν εχω διαβασει το κομικ βεβαια. σε οσους το εχουν τους φανηκε καπως 'λιγο' νομιζω

Fireknight
04-05-2009, 22:05
yparxei kanena release tis prokopis sta internets , i oxi akoma ?

sabbattack
05-05-2009, 01:42
don't get me fuckin started. Pragmatika. Apo ta pio anousia 2wra pou exw perasei me "peripeteia".

H psyxh ths marvel o wolvie. Eklase o wolvie kai egine o galactus. Apo ton klanomeze ton ksysane kai bgalane 7 kakous kai 5 mystika opla. O GAMHMENOS SABRETOOTH ANEBAINEI KTHRIA SA TO SPIDER MAN XOROPHDWNTAS.

to xristo tous kai thn panagia tous. ISWS xeirotero apo to xeirotero super hero movie tw teleutaiwn xronwn, Electra....

karharias
05-05-2009, 09:16
το είδα, αλλά σε Workprint, είχε μέχρι κ σημειώσεις σκηνοθέτη πάνω στην εικόνα. Περισσότερο αστείο μου φάνηκε έτσι, θα περιμένω κανονικό release όπως κ να χει είναι ευχάριστο

ion_storm
05-05-2009, 15:21
Δεν ήταν άσχημο. Μάλλον φταίει το ότι το είδα χαλαρά. Κατι ταρζανιες του Σαιμπερτουθ ίσως ήταν "κάπως" αλλά γενικά οκ. Ξενέρωσα λίγο με Deadpool ο οποίος έπρεπε να είναι θεός και τον έσφαξαν λίγο.
Πολύ ωραίες οι σκηνές που έπαιρναν μέρος σε ΟΛΟΥΣ τους πολέμους.

ifinoi
11-05-2009, 11:46
Sa tainioula htan mia xara, klassikh comixoperipeteia.
Eyxaristh me porwtikes skhnes (blepe gambit, blepe diamantenia klp)

San metafora comic hto to tourloumpouki to idio.
To mono pou den allaksan einai oti o wolvie exei claws kserw gw.

Midnight
11-05-2009, 12:23
Αν και μέγιστος fun των Μεταλλαγμένων (σε comics και ταινίες), η αλήθεια είναι ότι δεν αξιώθηκα ακόμη να τη δω την ταινιούλα. Έχω ακούσει βέβαια ότι δεν πιάνει και πολλά μπροστά στις προηγούμενες και πως παραείναι υπερβολική (ακόμη και για superhero-comic ταινία), όμως δε χάνω την πίστη μου. Τι κι αν ο Wolverine δεν παρουσιάζεται όσο κοντός θα έπρεπε; Θα μας τρελάνει, φαντάζομαι, για μια ακόμη φορά! Πάμε, μωρέ Marvel!!!

UC.Hammer
11-05-2009, 13:30
Makari to provlima ths tainias na htan to ypsos tou wolvie....eilikrina yphrxan skhnes pou mou thymizan cat-woman!

distortionofperception
11-05-2009, 13:33
χαλια ήταν ρε.
θα μου πεις εμενα δε μ'αρεσε ουτε το Χούλκ, λίγο το Αιρον Μαν.
Και γενικα απ'αυτα μονο το Μπατμαν μ'αρεσε.

Τεσπα γουλβεριν αστείο, όλο ούρλιαζε ο τύπος. Και να ούρλιαζε σαν σωστός κάφρος να πω "οκ".

Βεβαια το είδα και με την εκδοση με τα γκρι εφφε. Αλλα και τι να λεει.Προβλεψιμα όλα ήταν....

Captain Howdy
14-05-2009, 21:41
Η ταινία έσπειρε! Απλά! Χιου ρεσπεκτ!

Magellan
14-05-2009, 21:55
καλη μαλακια θα ειναι λοιπον!

BURNIN AMBITION
15-05-2009, 02:33
καλη ταινια. κλεψια τερμινατορα αλλα καλη ταινια

00i00
15-05-2009, 03:59
βασικα ρε μπερνι στ αρχιδια μας για την πορωση σου για εναν δυσλεκτικο απο το Τυρολο πρησμενο ατομο με IQ Bush...καθεσε και βρησκεις ομοιοτητες σε Blockbusters ποσο παθετικ μπορει να σε κανει αυτο?

φιλικα και χεβιμεταλικα παντα

fandango
15-05-2009, 15:50
καλά, χέστε την ταινία και πάρτε και διαβάστε το Origin. Βγήκε και στα ελληνικα πρόσφατα.

bon
23-05-2009, 04:50
από τις μεγαλύτερες παπαριές της ζωής μου = κάθισα και είδα το movie σε WORKPRINT ο μαλάκας!

πράγμα που σημαίνει ότι έφαγα τρελή ξενέρα σε κάποιες σκηνές .. τουλάχιστον έριξα τρελό γέλιο. έχε χάρη που ο wolverin είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. αλλιώς θα την είχα σταματήσει στο πρώτο δεκάλεπτο την ταινία. όπως λέει και ο burnin όλη η ταινία τρελή κλεψιά. Κοτζαμ wolverin και να μιμούμαστε τον τερμινάτορ ρε πούστη ?? κατάντια.. τεσπα .

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/X-MenOriginsWolverine2009WORKPRINTX.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/X-MenOriginsWolverine2009WORKPRI-1.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/X-MenOriginsWolverine2009WORKPRI-2.jpg

γαμώ το 3d studio max ρεεε λέμεεε :rangry:

cynic
23-05-2009, 18:08
Vgike se r5 xtes.

antimusic
24-05-2009, 02:48
χάλια αλλά όχι και χειρότερο από το elektra, μην τα παραλέμε.

α και πούστε

http://i473.photobucket.com/albums/rr91/rincewind2k/wolverine.jpg

ElektronikZlad
24-05-2009, 03:39
H tainia htan erhmitzidikh dystyxws. Kai to gay power-ranger typou ksyliki me ton xontro sto ring thn apoteleiwse.

sabbattack
25-05-2009, 04:13
poioi apo sas (me eksairesh ton burnin pou einai yperanw swthrias) akoma exete thn paramikrh amfibolia oti h tainia htan SKATA?

FIXXXER
25-05-2009, 04:23
Εγω γιατι μου τη σπανε τα ακροτατα που χρησιμοποιουνται κατα κορον στα φορα γενικοτερα. Αν αυτη ηταν σκατα, τοτε τι ηταν οι χιλιαδες αλλες υπερτατες μαλακιες που υπαρχουν. Μια χαρα ηταν, απλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο.

antimusic
25-05-2009, 04:31
ε κοίτα χειρότερη στιγμή από εκείνη που ο τύπος κοιτάει την κάμερα και λέει "δεν μπορεί να πεθάνει με σφαίρα από αδαμάντιο αλλά θα χάσει τη μνήμη του" δύσκολα βρίσκεις.

όχι όχι βρίσκεις, αλλά στην ίδια ταινία, όταν συνειδητοποιείς οτι ο the deadpool δεν μπορεί να λυγίσει τα χέρια του γιατί έχουν κάτι σπαθιά μέσα.

wino
25-05-2009, 15:13
skata htan

Razor
20-08-2009, 23:56
poioi apo sas (me eksairesh ton burnin pou einai yperanw swthrias) akoma exete thn paramikrh amfibolia oti h tainia htan SKATA?

ΣΚΑΣΕ ΒΛΑΚΑ

μολις την ειδα και εχω να πω οτι ηταν καλυτερη και απο τα 3 Χ-Men :dfinger:

antimusic
21-08-2009, 01:41
:moutza:

Razor
21-08-2009, 01:46
φχαιστω :bow:

sabbattack
21-08-2009, 03:41
άρης είσαι....

Esteban
21-08-2009, 04:01
άρης είσαι....

ανίερης δεν είναι πάντως :pink:

sabbattack
21-08-2009, 11:33
μαλακάκο, πόσες ώρες σου πήρε να το σκεφτείς αυτό;

ΕΔΙΤ: φυσικά, τα δέοντα σέβη μου στην αδερφή σας!

metamelia3
10-03-2012, 01:49
λοιπον παιδια μιλαμε για ενα κακιστο δευτεροκλασατο action movie.

μαλακες ειναι τελειο. στα ορια του b-movie

adam
10-03-2012, 05:07
προσβάλεις τα b movies μ'αυτό που λες

Parasight
10-03-2012, 11:11
Μεχρι στιγμής έχω ακούσει τα χειρότερα. Επιφυλάσσομαι μέχρι να το δω.Φαντάσου για να μην τόλμησα ποτέ να γράψω κάτι σχετικό πόσο μάπα ήταν :P

Κωλαράκι Τορνευτό
13-11-2013, 11:22
Σημερα ειδα ξανα το πρωτο Wolverine, σλλα και το φετινο The Wolverine. Το πρωτο (με την Λυν Κολινς ντε) ειναι μια χαρα. Εκτος αν εχεις διαβασει τα κομιξ και εισαι απο τους "ελα ρε μαλακα πως ηταν ετσι ο ντεντπουλ?" και "ρε μολοκο αδερφος του ο σεημπερτουθ?". Σταρχιδιαμας λοιπον πως ηταν ο ντεντπουλ, η ταινια μια χαρα σε ολα τα επιπεδα, και ειδικα σκηνοθετικα.

Αυτο του 2013, απλα δε βλεποταν. Το αισχος το ιδιο. Εχασε και το αδαμαντιο απο τα χερια του. Οξω.

OniBocho
13-11-2013, 13:53
don't get me fuckin started. Pragmatika. Apo ta pio anousia 2wra pou exw perasei me "peripeteia".

H psyxh ths marvel o wolvie. Eklase o wolvie kai egine o galactus. Apo ton klanomeze ton ksysane kai bgalane 7 kakous kai 5 mystika opla. O GAMHMENOS SABRETOOTH ANEBAINEI KTHRIA SA TO SPIDER MAN XOROPHDWNTAS.

to xristo tous kai thn panagia tous. ISWS xeirotero apo to xeirotero super hero movie tw teleutaiwn xronwn, Electra....

Εγώ πιστεύω ότι ήταν χειρότερο κι από το Spawn, που παίζει να είναι το χειρότερο όλων των εποχών...

προσβάλεις τα b movies μ'αυτό που λες

+1. Υπάρχουν B-Movies που κάνουν το Wolverine να χέζεται α-πάνω του!

Σημερα ειδα ξανα το πρωτο Wolverine, σλλα και το φετινο The Wolverine. Το πρωτο (με την Λυν Κολινς ντε) ειναι μια χαρα. Εκτος αν εχεις διαβασει τα κομιξ και εισαι απο τους "ελα ρε μαλακα πως ηταν ετσι ο ντεντπουλ?" και "ρε μολοκο αδερφος του ο σεημπερτουθ?". Σταρχιδιαμας λοιπον πως ηταν ο ντεντπουλ, η ταινια μια χαρα σε ολα τα επιπεδα, και ειδικα σκηνοθετικα.

Αυτο του 2013, απλα δε βλεποταν. Το αισχος το ιδιο. Εχασε και το αδαμαντιο απο τα χερια του. Οξω.

Το φετινό δεν τόλμησα να το δω ακόμη, κυρίως λόγω όσων άκουσα για το κομμάτι στην Ιαπωνία. Τουλάχιστον, λένε, ότι βασίστηκε στα comics του Cleremont, κάτι που, δεν μπορεί, του πούστη, κάτι θα σώζει.

Αλλά το Origins, αν δεν το έβλεπες για να χεστείς στα γέλια (τύπου G.I. Joe) σε έπιανε νευρικό για τα πεταμένα λεφτά σου. Ανύπαρκτο. Κι όταν έχει πει ΟΧΙ η Megan Fox στον Bay για το Transformers 3, λόγω ανυπαρξίας σεναρίου, ε μπορείς να το κάνεις κι εσύ ρε γίδι Jackman.

Κωλαράκι Τορνευτό
13-11-2013, 20:59
Λες μαλακιες, οπως και οσοι κραζουν στο παρον τοπικ, με το εξης φοβερο επιχειρημα: "η ταινια ηταν χαλια". Φοβερο.

OniBocho
14-11-2013, 02:51
Ειλικρινά θέλεις να αναλύσουμε γιατί ήταν χάλια;

Art In Haste
14-11-2013, 02:52
inb4 ποστ σεντόνι

Κωλαράκι Τορνευτό
14-11-2013, 03:06
Ειλικρινά θέλεις να αναλύσουμε γιατί ήταν χάλια;

Ναι εκτος αν διαβασω παλι ποσο γτπ ηταν ο Deadpool (οχι δεν ηταν, και καλα σας γαμαει ο Ryan Reynolds) και αλλες αηδιες τυπου "μα στο κομικ δεν ηταν ετσι".
Αν ηθελα να διαβασω κατι τετοιο, παιρνω οποιοδηποτε ποστ antimusic για οποιαδηποτε ταινια/σειρα βασισμενη σε βιβλιο/κομικ.

OniBocho
14-11-2013, 12:02
Ναι εκτος αν διαβασω παλι ποσο γτπ ηταν ο Deadpool (οχι δεν ηταν, και καλα σας γαμαει ο Ryan Reynolds) και αλλες αηδιες τυπου "μα στο κομικ δεν ηταν ετσι".

Γεγονός είναι ότι ευχόμουν να απαντήσεις "όχι" γιατί πραγματικά μου προκαλεί πόνο να αναφέρομαι σε αυτή την "ταινία". Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά της δεν είναι η μηδενική σύγκλιση με το comic, αλλά το κακό, κάκιστο σενάριο. Και μ' αυτό δεν εννοώ απαραίτητα τους γελοίους διαλόγους, αλλά την ίδια την ιστορία και την εξέλιξή της. Εντάξει, θα τον πυροβολήσει με σφαίρα από αδαμάντιο και δεν θα σκοτωθεί, αλλά θα πάθει αμνησία. Στο χέσιμο του ήρθε η φαεινή;

Ο Deadpool που ήταν το επόμενο "όπλο" (βιάζεις και το Χ στο weapon X δηλαδή) έπαιρνε τις δυνάμεις των άλλων και η "μάχη" κερδίθηκε με το κεφάλι να γυρίζει μόνο του και να καταστρέφει τη δεξαμενή; Ούτε ο Quesada δεν θα το σκεφτόταν αυτό..

Γενικότερα ρε παιδί μου, ήταν γεμάτη από τέτοιες ακυρίλες που θα ταίριαζαν σε ταινιάκι τύπου Scott Pilgrim Vs the World (το οποίο, αν εξαιρέσεις τα μούτρα του Cera, ήταν μια χαρά ταινία και ΚΥΡΙΩΣ σκηνοθετικά) κι όχι στον υπερφλώρο Wolverine.

Αυτό που λες για τον Reynolds, είναι σούπερ γαμάτο. Καλά μας γαμάει... Πραγματικά, με το παιδί κλείνουμε μια φορά το μήνα ραντεβού για να μας τον χώσει λίγο. Τι να πω; Όσο επιχείρημα είναι πως μας γαμάει καλά, άλλο τόσο είναι κι ότι ότι ήταν ένα μάτσο χάλια, γτπ, ftbbπ και σχετικές ελεγείες.

Αν θέλεις τη γνώμη μου, ούτε τον εαυτό του δε μπορεί να γαμήσει. Σε 3 "ταινίες" των έχω δει, ήταν απαράδεκτος ΚΑΙ αυτός ΚΑΙ οι ταινίες. (Green Lantern, Blade: Trinity και η εν λόγω)

Δεν μπορώ να θυμηθώ περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί από το '08 ή '09 που βγήκε δεν τόλμησα να την ξαναδώ. Όταν βγήκα από το σινεμά όμως, ήξερα πολύ καλά γιατί έβριζα.

Δύο θετικά σημεία της ταινίας ήταν ο Gambit και το ότι από αυτήν ξεπήδησε ένα αξιοπρεπέστατο Action Video Game.

παιρνω οποιοδηποτε ποστ antimusic

Ποιου; :lol: lawl, εντάξει, let's get serious.

Κωλαράκι Τορνευτό
15-11-2013, 04:05
Γεγονός είναι ότι ευχόμουν να απαντήσεις "όχι" γιατί πραγματικά μου προκαλεί πόνο να αναφέρομαι σε αυτή την "ταινία". Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά της δεν είναι η μηδενική σύγκλιση με το comic, αλλά το κακό, κάκιστο σενάριο. Και μ' αυτό δεν εννοώ απαραίτητα τους γελοίους διαλόγους, αλλά την ίδια την ιστορία και την εξέλιξή της. Εντάξει, θα τον πυροβολήσει με σφαίρα από αδαμάντιο και δεν θα σκοτωθεί, αλλά θα πάθει αμνησία. Στο χέσιμο του ήρθε η φαεινή;

Το προβλημα μου με αυτους σαν εσενα που κραζουν το Origin: Wolverine δεν ειναι τοσο αυτο καθεαυτο, οσο το οτι εκθειαζουν τις δυο πρωτες ταινιες του Singer. Στις οποιες το "χιουμορ" ηταν να κανει κωλοδαχτυλα ο Γουλβεριν και η Μυστικ ο ενας στον αλλον ή και σε αλλους. Ή να πεταει η Στορμ τον Toad στη θαλασσα, με την απαντηση πως αυτο που συμβαινει οταν ριξεις κεραυνο σε εναν βατραχο ειναι το ιδιο με αυτο που συμβαινει στον οποιονδηποτε (!) Χαχαχχαααχαχαχαχα ξεκαρδιστικο πραγματικα. Και ασε το χαμηλου επιπεδου χιουμορ στα πρωτα 2. Το σεναριο φοβερο ε? Αυτο που ω, τι περιεργο, κινδυνευουν να πεθανουν ολοι οι μεταλλαγμενοι στο δευτερο. Και στο πρωτο ολοι οι ανθρωποι. Και στο δευτερο παλι ολοι οι ανθρωποι, αφου ο Μαγκνητο ΑΝΕΣΤΡΕΨΕ το Σερημπρο. Εχουμε δει καπου χιλιες ταινιες στις οποιες κινδυνευει ολη η ανθρωποτητα, οχι αλλο, please. Τουλαχιστον στο Origin: Wolverine η υποθεση ηταν μια προσωπικη βεντετα ουσιαστικα, και τουλαχιστον το πρωτο μισο της ταινιας γαμησε σκηνοθετικα αλλα και σεναριακα. Στο τελος λιγο εχασαν τον ελεγχο γιατι επρεπε να γινει λιγο χολιγουντιανο κι αυτο, αλλα ειδαμε και εκπληκτικη σκηνη με τοποθετηση αδαμαντιου ε.

Ο Deadpool που ήταν το επόμενο "όπλο" (βιάζεις και το Χ στο weapon X δηλαδή) έπαιρνε τις δυνάμεις των άλλων και η "μάχη" κερδίθηκε με το κεφάλι να γυρίζει μόνο του και να καταστρέφει τη δεξαμενή; Ούτε ο Quesada δεν θα το σκεφτόταν αυτό..
Ε εισαι ασχετος. Η μαχη κερδηθηκε επειδη του εκοψαν το κεφαλι, και το πυρηνικο εργοστασιο (δεξαμενη?!?) διαλυθηκε επειδη κοπηκε σε κομματια απο το ηδη κομμενο κεφαλι του Deadpool. Παρεμπιπτοντως, και τα δυο σου κραξιματα σε αυτην την προταση (βιασμος του Χ και Quesada) ειναι γκρινιες επειδη "δεν ειναι σαν το κομικ" :puke:

Γενικότερα ρε παιδί μου, ήταν γεμάτη από τέτοιες ακυρίλες που θα ταίριαζαν σε ταινιάκι τύπου Scott Pilgrim Vs the World (το οποίο, αν εξαιρέσεις τα μούτρα του Cera, ήταν μια χαρά ταινία και ΚΥΡΙΩΣ σκηνοθετικά) κι όχι στον υπερφλώρο Wolverine.
Πολυ ενδιαφερον. Καθολου ασαφες επισης. Μαλιστα.

Αυτό που λες για τον Reynolds, είναι σούπερ γαμάτο. Καλά μας γαμάει... Πραγματικά, με το παιδί κλείνουμε μια φορά το μήνα ραντεβού για να μας τον χώσει λίγο. Τι να πω; Όσο επιχείρημα είναι πως μας γαμάει καλά, άλλο τόσο είναι κι ότι ότι ήταν ένα μάτσο χάλια, γτπ, ftbbπ και σχετικές ελεγείες. Αν θέλεις τη γνώμη μου, ούτε τον εαυτό του δε μπορεί να γαμήσει. Σε 3 "ταινίες" των έχω δει, ήταν απαράδεκτος ΚΑΙ αυτός ΚΑΙ οι ταινίες. (Green Lantern, Blade: Trinity και η εν λόγω)
Δεν την θελω, κυριως γιατι στο Blade ηταν γαματος. Και στο Green Lantern, μια χαρα ηταν επισης, αλλα ας μην παμε εκει περα.

Δεν μπορώ να θυμηθώ περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί από το '08 ή '09 που βγήκε δεν τόλμησα να την ξαναδώ. Όταν βγήκα από το σινεμά όμως, ήξερα πολύ καλά γιατί έβριζα.
Ε κι αυτες τις λεπτομερειες που θυμηθηκες, λαθος τις θυμοσουν. Οταν βγηκες απο το σινεμα εβριζες γιατι "μου χαλασαν το κομικ μου μπουχουχουχου πανε τα εφηβικα μου ευαισθητα χρονια τωρα", αλλα η αληθεια ειναι πως η ταινια ηταν γαμω τις ταινιες.

Δύο θετικά σημεία της ταινίας ήταν ο Gambit και το ότι από αυτήν ξεπήδησε ένα αξιοπρεπέστατο Action Video Game.
Τουλαχιστον δεν βριζεις ΚΑΙ τον Gambit, οπως οι συνηθεις κομπλεξικοι. Αυτο ειναι οντως ενα θετικο.

OniBocho
15-11-2013, 12:20
Σόρρυ για την αμεσότητα, αλλά λες ένα μάτσο μαλακίες. Δεν έβριζα γιατί μου χάλσαν κάτι, ποτέ δε διάβαζα Marvel φανατικά, ο Wolverine για μένα είναι υπερφλώρος (τρίτη φορά το γράφω σε αυτό το forum, για να δούμε) και οι Χ-Men γενικότερα, πέρα από κάποια πολύ δυνατά runs (Cleremont, Morrison κτλ) κάπως βαρετοί. Δε μου χάλασαν τίποτα επίσης, γιατί το Origin σαν κόμικ το διάβασα ΑΦΟΥ είδα την "ταινία", για να συγκρίνω και ομολογώ πως το κόμικ ήταν πάρα πολύ καλό. Η ταινία ήταν για τα μπάζα.

Με είδες να μιλώ για τις ταινίες του Singer ή να συγκρίνω με άλλες ταινίες γενικότερα; Όχι. Μιλάω για αυτήν και μόνο. Και για μένα, ήταν χάλια. Αν θες θάτιστα τη γνώμη μου για τα 3 πρώτα X-Men (στα παπάρια μου βασικά αν τη θες, έτσι όπως απάντησες πριν, εγώ θα την πω και βάλτην όπου θέλεις) το 3ο ήταν το καλύτερο, γιατί ήταν πραγματικό action, είδαμε της καριόλας τους μεταλλαγμένους και αν μη τι άλλω, είδαμε υπερδυνάμεις εν ενεργεία. Το πρώτο X-Men και αυτό που πέτυχε η σκηνοθεσία του Singer ήταν μια πολύ καλή εισαγωγή των χαρακτήρων, ακόμα και σε κάποιον εντελώς άσχετο με το Marvel Universe. Επίσης, η πιο χιουμοριστική σκηνή του πρώτου ήταν όταν ο Toad (Ray Park) είχε το Bo στα χέρια και το στριφογύρισε σαν τον θεό Darth Maul (Ray Park).

Άσχετο δε με λες, ότι έχω σβήσει από τη μνήμη μου όμως το οικτρό θέαμα, το λες. Και όχι, δεν τα θυμάμαι λάθος. Του έκοψαν το κεφάλι και (τα νταν τα ντααααααααααν) συνέχισε να ακτινοβολεί τη δύναμη του Cyclops, οπότε και καταστράφηκε η δεξαμενή. Άλλη μια ιδέα που ήρθε σε δυσκοίλιο χέσιμο. Δε βλέπω να σχολιάζεις πάντως για το ότι η σφαίρα από αδαμάντιο θα προκαλούσε αμνησία στο περιεχόμενο του κρανίου από αδαμάντιο. ΓΤΦ ρε πούστη.

Δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες από αυτό που λέω για τις ακυρίλες, αλλά το Wolverine ήταν γεμάτο από δαύτες. Όπως το να κάνει trial ο Logan με το chopper στα Καναδικά όρη και βουνά. Αυτό δεν είναι action, sorry. Είναι καγκουριά και κακογουστιά.

MaX Payne
08-06-2014, 13:56
μλκια το περσινο wolverine

Κωλαράκι Τορνευτό
10-06-2014, 22:13
Εκπληκτικη μαλακια βασικα