dopefiend
16-12-2008, 17:50
http://a750.ac-images.myspacecdn.com/images01/110/l_0ede85c4bd79a95beaee1b7f80a5eb95.jpg
1. Day Nineteen: Fucking Viva
2. Day Twenty Eight: Targets
3. Day Twenty Six: Angles Anonymous In Transit
4. Day Twenty Nine: Reincarnation Of Lost Lones
5. Day Twenty Five: Guignol Serene
6. Day Twenty: Flesh And Below
7. Day Twenty Four: Gutterbomb Heaven On The Grid
8. Day Twenty Three: Invertopia/ Day Thirty: Class Warmth
9. Day Twenty One: Roam/ Day Twenty Two: Absent Civilian
10. Day Thirty One: Mission Convincers
Τους Trap Them πρώτη φορά τους είχε πάρει το μάτι μου στο site του Justin Bartlett χωρίς να έχω ιδέα τι και πως. Μέχρι που "αναγκαστηκα" να ακούσω λόγω της επικείμενης συναυλίας τους με τους Grief (που μείναμε μαλάκες).
Σε σχέση με το πρώτο τους δίσκο Sleepwell Deconstructor, εδώ, το Seizures In Barren Praise τους βρίσκει ελαφρώς πιο αργούς, με λιγότερα grindcore και περισσότερα hardcore/crust στοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι ένας δίσκος με απίστευτο groove, άκρως συναυλιακός, ωστε να σε ωθεί να σπάσεις οτιδήποτε σε απόσταση πεντε (περίπου) μέτρων. Fucking Viva λοιπόν. Εναρκτήριο κομμάτι που με άνεση θα το ζήλευαν οι Entombed, όπως πρέπει. Επίσης αγαπημένα μου Flesh And Below και το απόλυτοΕΠΟΣΤΡΑΓΟΥΔΙΤΗΣΧΡΟΝΙΑΣ Mission Convincers. Μιλάμε για απίστευτες ριφάρες (με αποκορύφωση στο 1:20), τέλεια δομημένο, μιλάμε, καλα ε, γαμάει. εν ολίγοις, δίσκος της χρονιάς. εντάξει υπερβάλλω λιγο (λίγο όμως) για να τους ακούσετε. να ξαναρθουν για λαιβ οπωςκαιδηποτε.
1. Day Nineteen: Fucking Viva
2. Day Twenty Eight: Targets
3. Day Twenty Six: Angles Anonymous In Transit
4. Day Twenty Nine: Reincarnation Of Lost Lones
5. Day Twenty Five: Guignol Serene
6. Day Twenty: Flesh And Below
7. Day Twenty Four: Gutterbomb Heaven On The Grid
8. Day Twenty Three: Invertopia/ Day Thirty: Class Warmth
9. Day Twenty One: Roam/ Day Twenty Two: Absent Civilian
10. Day Thirty One: Mission Convincers
Τους Trap Them πρώτη φορά τους είχε πάρει το μάτι μου στο site του Justin Bartlett χωρίς να έχω ιδέα τι και πως. Μέχρι που "αναγκαστηκα" να ακούσω λόγω της επικείμενης συναυλίας τους με τους Grief (που μείναμε μαλάκες).
Σε σχέση με το πρώτο τους δίσκο Sleepwell Deconstructor, εδώ, το Seizures In Barren Praise τους βρίσκει ελαφρώς πιο αργούς, με λιγότερα grindcore και περισσότερα hardcore/crust στοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι ένας δίσκος με απίστευτο groove, άκρως συναυλιακός, ωστε να σε ωθεί να σπάσεις οτιδήποτε σε απόσταση πεντε (περίπου) μέτρων. Fucking Viva λοιπόν. Εναρκτήριο κομμάτι που με άνεση θα το ζήλευαν οι Entombed, όπως πρέπει. Επίσης αγαπημένα μου Flesh And Below και το απόλυτοΕΠΟΣΤΡΑΓΟΥΔΙΤΗΣΧΡΟΝΙΑΣ Mission Convincers. Μιλάμε για απίστευτες ριφάρες (με αποκορύφωση στο 1:20), τέλεια δομημένο, μιλάμε, καλα ε, γαμάει. εν ολίγοις, δίσκος της χρονιάς. εντάξει υπερβάλλω λιγο (λίγο όμως) για να τους ακούσετε. να ξαναρθουν για λαιβ οπωςκαιδηποτε.