View Full Version : MONSTER MAGNET ΡΕ
Parasight
14-12-2008, 21:39
Δε συνήλθε κανείς ακόμα; :P
Dopes To Infinity
Crop Circle
Powertrip
Twin Earth
Third Alternative
Zodiac Lung
Radiation Day
The Right Stuff
Negasonic Teenage Warhead
Space Lord
----
Superjudge
Tractor
Spine Of God
Ό,τι άλλο ειπωθεί μάλλον είναι περιττό. Ο Dave, αν και διπλός, παραμένει ΘΕΟC. Ρογκεντρόλ συναυλία ρε. Ιδρώτας και ξύλο.
Χθες που πήγα εγώ έπαιζαν support οι Headquake. Ας μιλήσει κάποιος άλλος, γιατί εγώ βαρέθηκα.
Sotos_The_Tequiler
14-12-2008, 23:22
εγώ ακόμα συνέρχομαι...
RESPECT σε ολάκερη τη μπάντα και ακόμα πιο πολύ στον Wyndorf που μετά απ'όσα τράβηξε μπορεί και βγάζει τέτοια ενέργεια στο σανίδι. Δεν περίμενα τέτοια όρεξη και ερμηνεία να πω την αλήθεια.
Δε βρήκα ψεγάδι πουθενά, καραγούσταρα όπως και όλοι πιστεύω εκεί μέσα και αν μακάρι να ξανακάνουν κανένα ντου προς Ελλάδα του χρόνου να ξαναγουστάρουμε.
gamisan poly :headbang:
lipomaste na vlepoume to wyndorf na kontrarei se kila to messiah, kati xalaei sto profil tis mpantas alla itane apsogoi.
kai oi groupies miam.
Καλο το λαηβ την Παρασκευη και ακομα καλυτερο το Σαββατο που ειχε και περισσοτερο και ενεργητικοτερο κοινο, αν και στο encore καπως ψοφησε. Wyndorf θεος, Mundell επισης. Σε σημεια ηταν τρελλα και μεγαλειο, αλλα το επος του 2004 μενει ανεγγικτο.
Ιδιο σετλιστ και τις δυο μερες (γιατι;)
Το πιο ψυχεδελικα κομματια νομιζω τους βγηκαν καλυτερα την Παρασκευη που ηταν πιο χαλαρο το κλιμα.
Parasight
15-12-2008, 13:24
το Σαββατο που ειχε και περισσοτερο και ενεργητικοτερο κοινοΝαι ρε παιδιά, ολόκληρο Spine of God και νέκρα κάτω, γιατί έτσι :P
regularpaul
15-12-2008, 14:01
Tι θέλατε να γίνει στο spine of god ρε περίεργοι, σιγά τον δυναμίτη! :D
Εγώ πάντως είχα αράξει στο δεξί μπαρ και ούρλιαζα:
ΤΗΓΑΝΙΣΟΥ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
2 φανταστικές βραδιές (έστω πανομοιότυπες) με magnet βγαλμένους από τις παλιές καλές ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ μέρες τους
nothingman
15-12-2008, 14:17
εγώ πήγα το σάββατο και ήτανε ωραία. ναι.
Darkling
15-12-2008, 14:50
Tα λετε ορθα και σωστα και ολα αυτα.
Για λογους που δεν απτονται (σικ!) της στιγμης, το 2004 ειχα μεινει πισω σχεδον στο μπαρ.
Τωρα ηταν περσοναλ.
Βρεθηκα στην 2η γραμμη, ηπια το τελευταιο Τζακ απ το μπουκαλι του μπασιστα, χορεψα, υψωσα χερια, τραγουδησα, διακτινησθη.
ηταν το καλυτερο Παρασκευοσαββατο (συναυλια πηγα μονο το σαββατο ε.) απο τοτε που μπηκα ναυτικο
.
Ναμαστε εμεις καλα που σου φτιαξαμε την Παρασκευη τοτε!
Sotos_The_Tequiler
15-12-2008, 19:03
για καμιά 15 μέρες πριν το Live άκουγα όλη μέρα κάθε μέρα Magnet...
τώρα... μετά το live...
μάλλον θα συνεχίσω να ακούω για πολύ καιρό ακόμα κάθε μέρα, αν όχι όλη μέρα...
ΑΡΡΩΣΤΙΑ και ΠΟΡΩΣΗ
munchkin
16-12-2008, 04:47
egw se auth th zwh poion 8a prepei na gameusw gia na akousw kapoia fora oso zw to Dinosaur Vacuum?
Mallon oneiro apathlo xtes to brady klp klp e?
BURNIN AMBITION
16-12-2008, 04:56
esy akous anwrimous de se pairnoume sovara
mila gia klanies kalutera
porotike
hahaha
gamw ta live htan
egw se auth th zwh poion 8a prepei na gameusw gia na akousw kapoia fora oso zw to Dinosaur Vacuum?
Αργησες τεσσερα χρονια φιλος.
Darkling
16-12-2008, 17:10
Το παιζουμε Μαγκνετοπατερες και λεμε "αχχχ οταν ειμασταν το 04, το χανε παιξει, αλλα τι να ξερετε ρε ΝΟΥΜΠΑΔΕΣ"
αχαχ
munchkin
16-12-2008, 20:51
kala mh to gamame omws Boom, mporw kai na analysw gia 98 rizoupolh
Darkling to e8eses oloswsta
rincewind2k
16-12-2008, 20:57
Βρεθηκα στην 2η γραμμη, ηπια το τελευταιο Τζακ απ το μπουκαλι του μπασιστα,
congratulations, you now have herpes!
Το παιζουμε Μαγκνετοπατερες και λεμε "αχχχ οταν ειμασταν το 04, το χανε παιξει, αλλα τι να ξερετε ρε ΝΟΥΜΠΑΔΕΣ"
αχαχ
Το 2004 ειπα, οχι το 1992. Τεσπα δεν εννοουσα αυτο. Και σιγα την ψαγμενη μπαντα ας πουμε για να το παιξω "ο παλιος".
Darkling
17-12-2008, 20:01
ρε τραγωδια :P πλακα κανω. και τον εαυτο μου μεσα με σενα εβαλα γι αυτο ο πληθυντικος.
Parasight
17-12-2008, 20:54
Αααααα όλα κι όλα, να είσαι πιο σαφής την επόμενη φορά μη γίνουμε κώλος ε.
Αλλά κι εγώ ήμουν το 04. ΚΑΙ το 99 8) :P
freak brother
18-12-2008, 00:09
και γω και το 04 και το 99 ... ασε που εχω δει συστεμ οφ α νταουν στο περιστερι :P
Darkling
18-12-2008, 01:01
και γω και τις 2 φορες. Ποιο νετο (σικ) θελει να με αγγιξει?
Ο Freak εκανε κινηση ματ.
regularpaul
19-12-2008, 17:32
γνωστος καμμενος θωμας μου δωσε το εξης λινκ
δεν παω μια τον μανσον μουσικα αλλα
http://www.youtube.com/watch?v=82OB7xt5JLw
Darkling
19-12-2008, 20:24
:!: :!: :!:
den itan pote monster magnet i poustara (c) !!
BURNIN AMBITION
20-12-2008, 20:45
re malakes sas to pa ? de sas to pa tio xehasa
poios porotikoskai timios metalhead pire thn mpaketa monster magnet me empeiria kai porosimothta?
zoulefte heheheheh