View Full Version : Harry "The Tyrant" Conklin
eleventh guardian
13-12-2008, 04:16
Λοιπόν, έγιναν μερικά posts στο off topic που δίνουν μια αφορμή για κουβέντα, η οποία θα είναι κρίμα να χαραμιστεί εκεί. Εβαλα και poll για να μην μπερδευτεί κανείς και νομίσει ότι πρόκειται για appreciation thread και το ερώτημα είναι απλούστατο. Πού σας αρέσει περισσότερο ο Tyrant;
Νομίζω είναι προφανής ο λόγος για τον οποίο ξεχώρισα τις δύο θητείες του στους Panzer, όπως και το γιατί δεν ανέφερα τους Riot με τους οποίους δεν ηχογράφησε ποτέ επίσημα (βέβαια δεν έχω ακούσει και το bootleg των δύο κομματιών που έχει διαρρεύσει - τεσπά, αν κάποιος τον προτιμά εκεί ας το γράψει στο thread).
Εγώ πάντως ψηφίζω δαγκωτό Titan Force. :D
O theos na mas kapsei, alla Titan Force.
Jap Panzer einai h giaponezikh ekdosh?
eleventh guardian
13-12-2008, 05:08
Πω ρε Μπλίτζερ, σε χάλασε δηλαδή το τυπογραφικό; Ορίστε, το διορθώνω.
eleventh guardian
13-12-2008, 05:13
Ε, μεταξύ μας, δεν ήταν και κανά φοβερά πετυχημένο ή πνευματώδες, έτσι;
Τεσπά, στο θέμα μας.
μεταξυ μας αν ψηφισει κανεις satan's host θα βγαλουμε συμπερασμα οτι ποσταρουν και τρανσεξουαλ στο φορουμ
Witchkiller
13-12-2008, 09:20
Εννοείται Ample Destruction.Άλλο τα "τεχνικά" ζητίματα και άλλο που ΧΥΝΟΥΜΕ να τον ακούμε!
bring the best of you and i will tear him to the ground!
eleventh guardian
13-12-2008, 15:06
Εννοείται Ample Destruction.Άλλο τα "τεχνικά" ζητίματα και άλλο που ΧΥΝΟΥΜΕ να τον ακούμε!
Μα κι εγώ την επιλογή την έκανα με βάση το πού χύνω όταν τον ακούω. Και μη μου πεις ότι δεν είναι πωρωτικός και στους Titan Force (ειδικά στο πρώτο), άσχετα αν εκεί είναι και τεχνικά πιο σωστός.
Και επίσης δεν συγκρίνω Titan Force με Panzer, μπορεί και το Αmple Destruction να είναι άλμπουμ του 10 με τόνο (βέβαια το βάζω λιιιίγο πιο κάτω από το πρώτο TF :D) αλλά στο thread ζητάμε να επιλέξουμε με βάση τις ερμηνείες και μόνο, όχι με τη συνολική ποιότητα του κάθε δίσκου.
Ruthless
13-12-2008, 15:47
Εντάξει, τα έχουμε χιλιοπεί, τον προτιμώ στο Ample Destruction. Ορισμοί US Power κλπ κλπ.
Κατά τα άλλα, τεχνικά η καλύτερη στιγμή του είναι στα Titan Force, σαν τραγουδιστής τα δίνει όλα στο Satan's Host, αλλά σαν το Ample Destruction τίποτα.
Και επίσης δεν συγκρίνω Titan Force με Panzer, μπορεί και το Αmple Destruction να είναι άλμπουμ του 10 με τόνο (βέβαια το βάζω λιιιίγο πιο κάτω από το πρώτο TF :D)
Den eisai o monos :thumbsup:
GuardianOfIvorytower
13-12-2008, 17:59
Δύσκολη πολύ δύσκολη επιλογή πραγματικά. Μιλάμε για λατρεμένο τραγουδιστή που ακόμα κ τώρα τραγουδάει σα στο στούντιο (μην πω κ καλύτερα). Μάλλον θα συμφωνήσω με Ρουθλες για τις ερμηνείες του. Λατρέυω σχεδόν ότι έχει τραγουδήσει, αλλά οριακά η ψήφος πάει στην Tyrants/Ample εποχή.
Witchkiller
15-12-2008, 00:21
Μα κι εγώ την επιλογή την έκανα με βάση το πού χύνω όταν τον ακούω. Και μη μου πεις ότι δεν είναι πωρωτικός και στους Titan Force (ειδικά στο πρώτο), άσχετα αν εκεί είναι και τεχνικά πιο σωστός.
Και επίσης δεν συγκρίνω Titan Force με Panzer, μπορεί και το Αmple Destruction να είναι άλμπουμ του 10 με τόνο (βέβαια το βάζω λιιιίγο πιο κάτω από το πρώτο TF :D) αλλά στο thread ζητάμε να επιλέξουμε με βάση τις ερμηνείες και μόνο, όχι με τη συνολική ποιότητα του κάθε δίσκου.
Μαμάει και στους Titan Force,τι να λέμε τώρα,πού γκάβλεν και οι δύο δίσκοι αλλά ρε φίλε....
YOU'RE UNDER
THE KNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jim Dandy Mangrum
15-12-2008, 12:22
titan force
telos
PAOK
GuardianOfIvorytower
15-12-2008, 17:24
Δεν γίνεται να μην αναφέρεις την ομάδα σου ε? Έχε χάρη που πηγατε πάλι στο -4 :midfinger:
Jim Dandy Mangrum
15-12-2008, 17:42
e logiko
meta to telos mono o PAOK 8a yparxei.... 8)
Boris-san
15-12-2008, 18:37
H Paokara kollaei pantou!Titan Force telos MPAOK
LokiTricksterGod
15-12-2008, 18:46
να ρωτήσω έτσι σαν άσχετος, επειδή βλέπω πόσο εκθειάζονται στο φόρουμ οι titan force εδώ και καιρό, υπάρχει περίπτωση να τους ακούσει άτομο που δεν ακούει heavy metal και να γουστάρει; να τσεκάρω αν είναι.
eleventh guardian
15-12-2008, 19:14
Δεν ξέρω πώς μπορεί να λειτουργεί κάποιος που δεν γουστάρει ή σιχαίνεται κιόλας το γνήσιο heavy metal, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω.
Λίγο τραγικό πάντως σε metal forum να υπάρχουν μόνο 11 ψήφοι σε poll για έναν από τους 3-4 κορυφαίους τραγουδιστές ever. :(
Δεν ξέρω πώς μπορεί να λειτουργεί κάποιος που δεν γουστάρει ή σιχαίνεται κιόλας το γνήσιο heavy metal, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω.
Λίγο τραγικό πάντως σε metal forum να υπάρχουν μόνο 11 ψήφοι σε poll για έναν από τους 3-4 κορυφαίους τραγουδιστές ever. :(
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Witchkiller
15-12-2008, 20:06
να ρωτήσω έτσι σαν άσχετος, επειδή βλέπω πόσο εκθειάζονται στο φόρουμ οι titan force εδώ και καιρό, υπάρχει περίπτωση να τους ακούσει άτομο που δεν ακούει heavy metal και να γουστάρει; να τσεκάρω αν είναι.
Αν αυτός ο τύπος γουστέρνει την ρεφραινάρα του(τη σοβαρή έτσι),τις ψαγμένες χεβιμεταλλοριφφαρες the us way τότε ΠΡΕΠΕΙ να τσεκάρει Titan Force.........Μην περιμένεις ν'ακούσεις "καυτό" μέτταλο κτλ ,αλλά μία μπάντα η οποία πήγε την υπόθεση "μελωδικό" Heavy Metal σε άλλα,δισθεόρατα,επίπεδα...........
atom_smasher
16-12-2008, 17:05
θεοι οι τιτανες.θεοι οι παντζεροι στο αμπλ.σαταν χοστ μια φορα το ακουσα.δεν ξερω αν πλεον μετα απο 7 χρονια ειμαι ωριμος να το ξανακουσω μπας και ανακαλυψω οτι αξιζει, αλλα οκ.
ωστοσο εγω επελεξα την συγχρονη ιστορια των jag panzer. γαμουν και δερνουν.