PDA

View Full Version : Anathema / Universe217, 29/11 @Fuzz Club

Hogarth
30-11-2008, 03:51
...

Ώρα έναρξης: 9.30

Ήμουν εκεί κατά τις 9.15, μέχρι να μπω πήγε 9.25, και εκείνη την ώρα έπαιζαν οι Universe το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τους κομμάτι.
Γαμώτοκέρατο κάποιοι πήγαμε εκεί για να απολαύσουμε ΚΑΙ Universe, οι οποίοι Universe δεν αναφέρονταν καν στο εισιτήριο.
Επίσης είχα την εντύπωση ότι τα σαππόρτ ήταν δύο. Εκτός αν το άλλο έπαιξε κατά τις 8 ξέρω γω.

Universe217: Τα λόγια είναι περιττά, ανατρίχιασα όπως πάντα (από αυτό το ένα και μοναδικό κομμάτι που πρόλαβα να ακούσω). Φαντάζομαι ότι θα ανατρίχιασαν και οι Anathema. Πάντα τέτοια και θα τους ξαναδούμε πολύ σύντομα.

Anathema: Ξεκίνησαν κατα τις 10, τέλειωσαν μία παρά. ...

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να μιλήσω αντικειμενικά γι'αυτή την μπάντα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως η μικρή αμφιβολία που είχα μέσα μου για το αν θα έπρεπε να τιμήσω brant bjork ή Anathema (που άλλωστε ήταν η πέμπτη φορά) εξαλείφθηκε άμεσα και εντελώς. Πως είναι δυνατόν να είχα αμφιβολία.

Απολαύσαμε το μεγαλύτερο, το πιο ικανοποιητικό, το πιο ΤΙΜΙΟ κ ΠΩΡΩΤΙΚΟ σετλιστ έβερ (πάνω από 2.5 ώρες!), τα αδέρφια cavanagh ήταν στα κέφια τους, η ατμόσφαιρα σε κάποιες φάσεις ήταν πραγματικά μαγική (γαμώ τα κινητά σας και τις κάμερές σας, τώρα κατάλαβα ότι είναι όντως σπαστικά).
Ωστόσο πρέπει να μην άκουγαν καλά εκεί πάνω γιατί τα σημεία που ο καθένας έμπαινε μόνος του και όπου να'ναι ήταν αρκετά. Δεν ήταν το πιο "σωστό" λάιβ αλλά χου γκιβς α φακ. Άπειρα πινκς στον Ντάνη, άπειρα. Επίσης ακούσαμε μετά από καιρό μια συμπαθητική (φωνητικά) ερμηνεία του A Dying Wish και του Sleepless. Χωρίς πολλά ζόρια :!:

σετλιστ (χωρίς σειρά):

Deep
Closer
Far Away
Angels Walk Among Us
A Simple Mistake
Anyone, Anywhere
Empty
Judgement
Panic
Temporary Peace
A Natural Disaster
Shroud of False
Lost Control
Regret
One Last Goodbye
Parisienne Moonlight
Hope
Temporary Peace
Flying

----

Are You There? (acoustic)
Angelica
Sleepless
A Dying Wish
Hindsight
Fragile Dreams

---

Orion
Comfortably Numb
.

FIXXXER
30-11-2008, 07:43
Αν μη τι αλλο, ηταν πραγματικα υπερτιμιο το λαιβ, ηταν 2,5 ωρες ακριβως και περιλαμβανε ΟΛΑ τους τα γαματα κομματια, δε μπορω να σκεφτω καποιο που να μου ελειψε. Κορυφαιες στιγμες για μενα Deep, Closer, Anyone Anywhere, Empty, Judgement (μονο σφαλμα του λαιβ το δολοφονικο κοψιμο του στη μεση), Lost Control, Flying, Fragile Dreams αν και ολα ηταν γαματα. Μπραβο, εκει που τους θεωρουσα γελοιους με την ολη φαση we are anathema και τα χιλιαδες ακουστικα λαιβ, φαινεται να μπαινουν σε τροχια... τα καινουρια δε μου αρεσαν ιδιαιτερα, με εξαιρεση του Simple Mistake το οποιο ταν αρκετα πωρωτικο.

Hogarth
30-11-2008, 07:43
εσύ ήσουν το γάλα μέσα στις μύγες απόψε.

FIXXXER
30-11-2008, 07:49
Χαχαχαχαχ δεν περιμενα να φορανε πολλοι ασπρες μπλουζες αλλα σε καποια φαση συνειδητοποιησα οτι ισως ημουν ο μονος. Εσυ ποιος ησουν? λολ.

Hogarth
30-11-2008, 07:50
αυτή με τα μαύρα.

FIXXXER
30-11-2008, 07:51
Α ναι σε ειδα.

morphine
30-11-2008, 14:40
πλέον ζω μόνο για να ακούσω το eternity.
Κορυφαία στιγμή εννοείται το Regret, αν και οι υπερκρετίνοι οχτάπουστες δίπλα μου που δε ΒΟΥΛΩΝΑΝ δε με άφησαν να το ευχαριστηθώ 100%. Παιδιά, αν έχετε να πείτε νέα να πηγαίνετε για καφέ ε, όχι σε συναυλίες :!:
Λεπόν το σετλιστ με τη σειρά. Όχι ότι έχει καμιά σημασία η σειρά, αλλά κουβέντα να γίνεται.
deep
closer
far away
angels walk among us
a simple mistake
anyone anywhere (πινκ)
empty
judgement
panic
a natural disaster
shroud of false
lost control
regret
hope
temporary peace
flying
are you there
one last goodbye
parisienne moonlight
angelica
dying wish
sleepless
hindsight
fragile dreams
orion
comfortably numb

ήταν πολύ ωραία, μόνο που ο ντάνης έμαθε κιθάρα και αποφάσισε να μας ΤΑ ΠΡΗΞΕΙ. Θα έρθει να μας τα πει και 29 δεκέμβρη σε ακουστικό σόου με 20 ευρό (αχαχα). Η λη φάλτσαρε τρελά στο parisienne και ξενέρωσα. Κατά τ' άλλα ωραία ατμόσφαιρα, 2,5 γεμάτες ώρες, δε μετανιώνω ούτε ευρώ. Ποστάρετε κάνα βίντεο αν έχει κανείς.

Shadowking
30-11-2008, 14:56
Δεν είδα Regret. 3 φορές τους τά 'χω ακουμπήσει και δεν έχω δεί Regret. Πάλι καλά που δεν σας παίξανε και eternity pt I.

BLiTzER
30-11-2008, 15:02
ήταν πολύ ωραία, μόνο που ο ντάνης έμαθε κιθάρα και αποφάσισε να μας ΤΑ ΠΡΗΞΕΙ. Θα έρθει να μας τα πει και 29 δεκέμβρη σε ακουστικό σόου με 20 ευρό (αχαχα). Η λη φάλτσαρε τρελά στο parisienne και ξενέρωσα. Κατά τ' άλλα ωραία ατμόσφαιρα, 2,5 γεμάτες ώρες, δε μετανιώνω ούτε ευρώ. Ποστάρετε κάνα βίντεο αν έχει κανείς.

O vinnhs faltsare se 3 albums kai se peirakse to gkomenaki pou faltsare se ena live.

2h fora pou xano Orion se 2 xronia. Gamieste.

Stormrider
30-11-2008, 17:28
μπηκα στο φαζ οταν παιζαν το εμπτι . ευτυχώς δεν έχασα πολλα .δεν νομιζω να υπήρξε καποιος να μην ηταν ευχαριστημενος απο την συναυλία . 2,5 ωρες ! τοσο μεγαλο σετλιστ εχω δει μονο απο μεταλικα .

one last goodbye ,regret , lost control :touched:

psychotron
30-11-2008, 17:48
Η λη φάλτσαρε τρελά στο parisienne και ξενέρωσα.
Η λη (σουλούπι-ντύσιμο) μου θύμισε αεροσυνοδό.
Συμπαθητικό λαιβάκι. Όχι του γούστου μου, αφού γενικώς δεν ακούω τέτοια πράγματα, αλλά υπήρχε λόγος ( :pingpong: ) και γι αυτό πήγα. Χωρίς να με εντυπωσιάσουν, δεν περίμενα κάτι τέτοιο άλλωστε, δεν με ξενέρωσαν κιόλας (πλην μερικών σημείων), οπότε όλα ΟΚ. Το Deep στην αρχή τα έσπασε καλά.

GuardianOfIvorytower
30-11-2008, 18:39
Όντως πολύ καλό setlist :)

FIXXXER
30-11-2008, 19:04
Πάλι καλά που δεν σας παίξανε και eternity pt I.

Οντως. Σιγα που φαλτσαρε η Λι (<--- :pink:)

Hogarth
30-11-2008, 19:30
πλέον ζω μόνο για να ακούσω το eternity.

Αυτό.

Επίσης η τελειότητα η ίδια θα ήταν αν αντί να χώσουν another brick in the wall στο a dying wish, έχωναν sheep που ταίριαζε απόλυτα με το μέτρο εκείνη τη στιγμή. Χαζοί ανάθεμα.

Nodoordonotthereisnotry
01-12-2008, 03:32
Γάμησαν και φύγαν. Τέλος. Λίγο μετά το πρώτο τραγούδι ο Vincent μας λέει πως προαισθάνεται πως το σημερινό live θα ήταν ξεχωριστό. Και όντως. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας και σε ένα (σχεδόν) κατάμεστο Principal, οι Anathema μας διαβεβαίωναν ξανά και ξανά πως η σημερινή είναι η καλύτερη συναυλία τους στην Ελλάδα, evah.

Να ζηλεύετε!! :D :twisted:

morphine
01-12-2008, 16:10
σε όλους έτσι λένε μη νιώθεις ξεχωριστός

Nodoordonotthereisnotry
01-12-2008, 17:11
:rofl: Σε μας το είπαν τελευταίοι όμως.

Fireknight
01-12-2008, 18:51
telia itan sto Principal , de prolava na do to support , alla oi Anathema itan apsogoi .
Eidika to kleisimo me Floyd me ksapostile , bravo ta paidia !!

Rough_Silk
02-12-2008, 01:25
Ποστάρετε κάνα βίντεο αν έχει κανείς.

Τα τρία βιντεάκια που τράβηξα. Ο ήχος είναι κάπως:

http://www.youtube.com/watch?v=C5voizU55xI
Lost Control

http://www.youtube.com/watch?v=F9caSjh4TeQ
Regret

http://www.youtube.com/watch?v=6vuhZPTnDrg
Comfortably Numb (το σόλο του Danny μετά από σχετικό request)

Nodoordonotthereisnotry
02-12-2008, 02:09
Postάρετε οι της Θεσσαλονίκης, για να συγκρίνουμε. Plz&thx.