PDA

View Full Version : Haggard - Gagarin 22/11.

Darkling
23-11-2008, 02:17
Σαν τον Ολυμπιακο στο Καυτατζογριο.

Μεγαλη, Πειστικη Εμφανιση, ωραιο λαηβ. Μπραβο

Υποσημειωση. οι Χαγκαρντ ειναι ΜΟΡΦΕΣ. Ενας κι ενας. Τιμη και δοξα στον τριτο τραγουδιστη Φιφι (!!) που εκανε το πρωτο του στεητζ νταηβιν στη ζωη του υστερα απο παροτρυνση του κοινου, μετα τη ληξη της συναυλιας, προσγειωμενος στα στιβαρα χερια Μιτς.
:touched:

Lethargica
23-11-2008, 03:12
Πέραν του Ολυμπιακού, με βρίσκεις σύμφωνη. Γάμησαν.
Σούπερ πλέηλιστ.
Και νομίζω ότι ήρθαν οι 13 από τους 16, αλλά επειδή δεν έβλεπα βιολιά κτλ, ας με διορθώσει κάποιος.

Ασύλληπτη στιγμή η φάτσα Μιτς όταν βοήθησε τον.. Φίφι(!) να σταθεί και πάλι στα πόδια του!!! Τότε μάλλον θα είχε ξεπεράσει την προηγούμενη τρομάρα του!! :P

wom
23-11-2008, 03:22
ποσο κοσμο ειχε?

Darkling
23-11-2008, 03:43
αρκετο προς πολυ.

Dragonlord
23-11-2008, 04:33
Αν και είχα επιφυλάξεις, γαμώ ήταν τελικά. Ευτυχώς έπαιξαν μπόλικα κομμάτια από το and thou shalt trust, γιατί όπως και να το κάνουμε τα υπόλοιπα άλμπουμ τους είναι λίγα μπροστά του. Δεκατρείς ήταν όντως. Μεγάλη μορφή επίσης ο πιανίστας που μου θύμιζε τον σων πεν στο i am sam. Μόνο ο βλαχομεταλλάς κιθαρίστας μου την έσπαγε. Και ο nasseri καλός αντιπαθητικός είναι και του λόγου του, αλλά έχει γράψει το and thou shalt trust οπότε αγαπάμε. Ο ήχος ευτυχώς ήταν εντάξει στο πρώτο μισό και αξιοπρεπής προς καλός στο δεύτερο, τουλάχιστον επάνω άκρη που καθόμουν - το οποίο είναι πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα. Περίεργο live από πλευράς κόσμου, καθώς σκεφτόμουν συνέχεια ότι είχε λίγα πιτσιρίκια και ότι είχαμε μαζευτεί κυρίως όσοι τους μάθαμε με το πρώτο (που φάνηκε και από την ανταπόκριση) πριν από δέκα χρόνια, και πως αυτή η φάση πριν από δέκα χρόνια ήταν κάτι που μας ένωνε (θεωρητικά) με έναν περίεργο τρόπο. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα, είμαι κουρασμένος, αν δεν καταλάβατε δεν πειράζει. Επίσης θάνατος στους Remember Twilight που δεν έλεγαν να κατέβουν οι γαμημένοι. Ακόμα πιστεύω ότι θα έπρεπε να αποζημιωθώ από τους διοργανωτές για την ώρα που έφαγα ακούγοντάς τους, ενώ εγώ, αλήθεια, μόνο haggard ήθελα να δω. Ωραίο live πάντως, θα ήθελα να το κλείσουν με το a midnight gathering αλλά μάλλον γίνομαι παράλογος, δεν περίμενα πια ότι θα ακούσω αυτά τα κομμάτια ζωντανά και αυτό φτάνει για να είμαι πολύ πολύ ικανοποιημένος από το αποψινό. And all the angels laid down their trumpets and cried.

munchkin
23-11-2008, 05:23
Gamw thn agia Aikaterinh ths Rwssias hmoun arrwstos... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

4o live auth th saizon pou xanw apo MALAKIES.

Lethargica
23-11-2008, 06:09
Επίσης θάνατος στους Remember Twilight που δεν έλεγαν να κατέβουν οι γαμημένοι.

Darkling
23-11-2008, 10:18
Xo, Xo, την περισσοτερη ωρα τους ειμουν οξω και δεν τους ακουσα! Την παθατε!

Harbinger of Death
24-11-2008, 00:31
Δλδ δεν κλείνουν ΟΛΕΣ τους τις συναυλίες με το A Midnight Gathering; :-o Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά θα στοιχημάτιζα ότι ήταν έτσι. Μου καταστρέψατε το όνειρο.

Dragonlord
24-11-2008, 00:41
Μα είναι ιδανικό, εντωμεταξύ είχαν ανάψει κεριά και τρεις δάδες μπροστά, αν έσβηναν όλα τα φώτα και το έπαιζαν θα ήταν εντελώς θεϊκά. Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι οι μισοί δεν θα έπαιζαν, αλλά και πάλι... κρίμας.