View Full Version : Hi
http://ecx.images-amazon.com/images/I/4193X7SMSDL.jpg
Γνωρίζω προσωπικά τον Switters - i kid you not - (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Βιετνάμ)*. Συζητήστε για το πόσο άλλαξε τη ζωή σας αυτό το βιβλίο.
*δεν το έχει διαβάσει αυτό το βιβλίο και του το πρότεινα στο μσν πριν καιρό.
παλιομπιθουλεοι, βρωμιαρηδες δεν εχετε καμια ελπιδα αν δεν εχετε κατι να πειτε γι'αυτο το βιβλιο, το τελος σας ειναι κοντα :!:
επισης να σημειωσω εδω οτι εχω την ικανοτητα να ποσταρω απεναντι απο τον εαυτο μου και μπορω να σας πω οτι ειμαι πολυ καλη συνομιλητρια οταν απευθυνομαι σε μενα και μπορω να συνεχισω να λεω ποσο τρομερο ειναι αυτο το βιβλιο και να συμφωνω με τον εαυτο μου.
tamagothi
21-11-2008, 13:00
Είναι καλύτερο από κείνο το άλλο με τις καμπόισσες;;;
ακου τι λεει :!: εννοειται ρε βλακα :!: αν και δεν εχω διαβασει τις καμποησες.
το αρωμα του ονειρου μου το ειχαν κανει δωρο σε μια ελληνικη τρομερα τρομεροτατη τρομακτικοτατη μεταφραση και ηταν το πρωτο βιβλιο στη ζωη μου που παρατησα στη μεση και πεταξα στον καδο =( λογω μεταφρασης.
αυτο εδω ομως.
αυτο εδω ειναι αλλο πραγμα.
kalutero aptis kampoises kai xeirotero apto arwma.
mallon to 2o kalutero tou.
tamagothi
21-11-2008, 13:14
ακου τι λεει :!: εννοειται ρε βλακα :!: αν και δεν εχω διαβασει τις καμποησες.
το αρωμα του ονειρου μου το ειχαν κανει δωρο σε μια ελληνικη τρομερα τρομεροτατη τρομακτικοτατη μεταφραση και ηταν το πρωτο βιβλιο στη ζωη μου που παρατησα στη μεση και πεταξα στον καδο =( λογω μεταφρασης.
εγώ κάποτε βούτηξα απ' τον μπαμπά μου τις καμπόισσες (μεταφρασμένες) και τις παράτησα στη μέση και παράτησα και γενικότερα τον κύριο, αμέ. αλλά δε νομίζω πως έφταιγε η μετάφραση.
άντε, ας το κατεβάσω, επειδή εισαισύ.
στηριζω οτι θα σου αρεσουν οι χαρακτηρες πολυ και η ιστορια και επισης μετα θα μπορω να σου λεω ιστοριες για τον αλεξ - τον σουητερς δηλαδη - που τις προαλλες μου εστειλε και ενα βιντεακι που εφτιαξε στο βιετναμ με μαιμουδες να τρωνε φρουτα στη ζουγκλα με σαουντρακ το The End απο Doors. σου μιλαω ο ανθρωπος ειναι ο Σουητερς, δεν υπαρχει αμφιβολια :!:
tamagothi
21-11-2008, 13:24
:!:
(θα επιστρέψω να συγκλονιστώ αφού το διαβάσω και καταλάβω τι λέμε, αλλά είπα να συγκλονιστώ λιγάκι από τώρα.)
When Black Roses Bloom
21-11-2008, 13:32
Δεν τον ξέρω κάν τον κύριο. Επίσης, το λίνκ απο το αμαζον δεν λειτουργεί. Εικόνες έχει μέσα?
When Black Roses Bloom
21-11-2008, 14:01
Με την εικόνα.
α. δεν συνειδητοποιησα οτι δεν λειτουργει επειδη εγω το βλεπω.
http://images.barnesandnoble.com/images/14290000/14298535.JPG
enitharmon
21-11-2008, 14:45
ελα καλο ειναι
δε με συγκλονισε περισσοτερο απο το αρωμα
αλλα ισως το ξαναδιαβασω επειδη εισαι συ
α εντιτ: το μισοκοιμισμενοι μες στις βατραχομπιτζαμες μας ειναι πιο συγκλονιστικο σε σημεια
το pajamas δεν το χω διαβασει, ο τιτλος εχει πολυ ενδιαφερον παντως και απο δω που το βλεπω, μαλλον θα ειναι το επομενο. επισης ποσταρετε εμπειριες σας, ανθρωπων που ξερετε και μοιαζουν με ατρομητους λογοτεχνικους χαρακτηρες αλλα μιλαμε για σοβαρες ομοιοτητες προσωπικοτητας και οχι μαλακιες.
ας πουμε το επαγγελμα του σουητερς μου εχει να κανει με κομπιουτερ σεκιουριτι. καποτε ηταν στην εργοδοσια του αρχηγου κρατους των αραβικων εμιρατων και οταν καποιος απο τους συναδελφους του εκανε μαλακια (και τον πιασανε οι αραβες να την κανει) προσπαθωντας να διεκδικησει το κομματι του απο την περιουσια του αρχηγου δινοντας στεγνα στις διαφορες CIA του κοσμου τουτου, τις παρανομες δραστηριοτητες του, ο δικος μου σουητερς καβαλησε μια μηχανη μεσα στη μαυρη νυχτα και εφυγε γαμιωντας για το αεροδρομιο. ο λογος για αυτο, ηταν την επομενη μερα στις βρετανικες εφημεριδες μεσα στο αρθρο που περιεγραφε πως ο ταδε εμιρης των αραβικων εμιρατων εχει κρατησει ομηρους τους υπαλληλους του. περα για περα αληθινη ιστορια.
εκεινο το φεγγαρι που συνεβαινε ολο αυτο ο σουητερς μου γυρισε πισω στην αγγλια και βρεθηκα να νταντευω εναν τυπο που παρ'ολο που ηξερα χρονια μου ηταν αγνωριστος και με τασεις μανιακης καταδιωξης κοιτουσε το εν λογω αρθρο στην εφημεριδα με κενο βλεμμα, ψιθυριζοντας "i used to work with these guys" λες και ηταν ηδη μακαριτες απλα δεν το ηξεραν. Και γενικα ενα λαηφσταηλ και ενας χαρακτηρας που ειναι λες και ας πουμε, καρμπον.
Δεν ξερω τι τους κανουν αυτοι οι αραβες εκει περα, τεσπα.
Πειτε κι εσεις για διαφορους που ξερετε και ειναι λες και βγηκαν απο εκεινο το βιβλιο που διαβασατε τοτε, δεν χρειαζονται ονοματα, συγγενειες και τετοια. Πειτε ομως. :oops:
Pinatero
22-11-2008, 17:16
http://cache.daylife.com/imageserve/0cAz9BMfNJ78n/610x.jpg
ουπσ!
θα τιμησω και γω μαλλον προς χρστουγεννα!
Darkling
23-11-2008, 10:23
Λοιπον επειδη κανω ολα τα πραγματα στη ζωη καθυστερημενα, αγορασα ψες το Αρωμα του Ονειρου.
Και μεχρι το τελος της βδομαδας θα δηλωσω εκστασιασμενος. (διαβασα τα πρωτα 2 κεφαλαια, ενα χαζο χαμογελο διαγραφεται και μενει κολλημενο οσο διαβαζω. χαχ)
Σπαμμαρω μονο και μονο για να εχει απαντησεις απο 4 ΑΝΤΡΕΣ αυτο το τοπικ για να μην ειναι περισσοτερες οι γυναικες.
rincewind2k
25-11-2008, 03:53
αυτό το θρεντ ήταν υπέροχο μέχρι που έσκασαν οι παραπάνω αρχιδούκλες.
υπενθυμιζω οτι το θρεντ εκτελει τις εξης λειτουργιες:
συζητηση για το βιβλιο με τον καλυτερο τιτλο εβερ
συζητηση για το ποσο σας αλλαξε τη ζωη
συζητηση για τους χαρακτηρες
συζητηση για την εκπληκτικη πλοκη
συζητηση για την παιδοφιλια :!:
συζητηση για το ποσοι το διαβασαν σε συγκριση με το αρωμα και τα υπολοιπα
Και μετα να μας πειτε αν εχετε γνωρισει Σουητερς στη ζωη σας ή τελος παντων αν εχετε γνωρισει ανθρωπους που να σας θυμιζουν χαρακτηρες μισητους ή αγαπητους απο βιβλια και γιατι. Μη βαριεστε να σκεφτειτε :!:
Τελος, υπαρχει θρεντ γενικα για τον Ρομπινς και τα βιβλια του και Πινκατερο εχει γινει ηδη εκει το αστειο :!:
:!:
Harbinger of Death
25-11-2008, 18:56
συζητηση για την παιδοφιλια :!:
Εγκρίνω :thumbsup:
Shadowking
06-12-2008, 21:14
Το καλύτερο του Robbins.