PDA

View Full Version : Ρένος Χαραλαμπίδης

Harbinger of Death
20-11-2008, 04:16
Νωρίτερα είδα το "No Budget Story". Για όσους δεν ξέρουν, είναι η πρώτη ταινία του Χαραλαμπίδη, την οποία από ό,τι κατάλαβα γύρισε μόνος του χωρίς χρηματοδότηση από κάπου. Επίσης η ταινία έχει θέμα ουσιαστικά τον εαυτό της, αφού ο πρωταγωνιστής είναι ο Ειρηναίος (hint:Ρένος), ένας νέος σκηνοθέτης που ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί και ζει όπως μπορεί προσπαθώντας ταυτόχρονα να δουλέψει ως σκηνοθέτης. Η ταινία είναι έξυπνη και γλυκιά, και ο ίδιος ο Χαραλαμπίδης με κέρδισε με τη ζωντάνια του.

Έχω δει και το "Φτηνά Τσιγάρα", το οποίο ήταν ακόμα καλύτερο (αν και υποθέτω ότι αυτό έχει σχέση και με την καλύτερη παραγωγή και τα καλύτερα 'εργαλεία' ας πούμε). Και οι δύο ταινίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες, ελαφρά σουρεαλιστικές, με γλαφυρούς και ψυχαγωγικούς χαρακτήρες, που τουλάχιστον σε εμένα πέτυχαν ευαίσθητες χορδές. Επίσης, έχουν πολύ γαμάτη μουσική. Το OST του Φτηνά Τσιγάρα υπάρχει στη λίστα μου. Αξίζει να το ακούσετε.

Γενικά, για το Χαραλαμπίδη έχω διαβάσει αλλά και έχω να πω μόνο θετικά. Η μόνη κακή κριτική που είχα διαβάσει για αυτόν ήταν επειδή θέτει πάντα τον εαυτό του πρωταγωνιστή στις ταινίες του, αν και εγώ δεν το βρίσκω κακό, ίσα ίσα, ταιριάζει πολύ στους χαρακτήρες του, εξ ορισμού, εφόσον φαίνονται να είναι πτυχές του εαυτού του. Κάποιος θα το έλεγε έλλειψη φαντασίας, αλλά όταν ο εαυτός σου μπορεί να παραγάγει τόσο ενδιαφέροντα πράγματα, η πρόταση αυτοαναιρείται.

Δείτε κι εδώ μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες:
http://cine.gr/article.asp?id=2584

Αν και δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν.

Έχω και το "Η καρδιά του κτήνους", αλλά δεν το χω δει ακόμα.

AngelOfSorrow
20-11-2008, 04:26
off :ton servira 2-3 fores kai pisteyw pws standar kati pinei o typos

to styl ki i simperifora tou apo konta einai to idio me to stylaki pou eixe stin tv

_UnHoLyMaRtYr_
20-11-2008, 04:37
Μια χαρά κι έναν καιρό φαίνεται από κοντά ντε.

Ο άνθρωπας αξίζει αναφορές σε appreciation threads, Φτηνά Τσιγάρα αγαπημένη μου ελληνική ταινία, η Γιου Τόκιν Του Μι σκηνή στο αμάξι του Νο Μπάτζετ δε θα ξαναγυριστεί ποτέ από κανέναν. Χαρές, λύπες, συγκινήσεις και ανθρωπχιά. Δες και καρδιά του κτήνους, αν και δεν είναι όσο οκέη είναι τα άλλα δύο. (Εδώ πετάγεται Μόρφιν - Μόρφιν ήντανε; - να πει για ταινίες βασιζμένες σε βιβλία κλπ, αλλά ωχού! ας διάλεγε άλλη - Έδιτ: α, άκυρο σχόλιο, για αληθινές ιστορίες το 'χε πει, συνεχίστε.)

Επίσης ψάχνω να βρω φτηνά τσιγάρα στα ίδερνετς και τζίφος. Ρίχτε κανά χιντ.

Harbinger of Death
20-11-2008, 05:06
Γιου τόκιν του μι; :!: :!: :D

Το Blue-White έχει και Φτηνά Τσιγάρα και OST τους (αν και το πρώτο από VHS).

Raven Lord
20-11-2008, 10:34

to styl ki i simperifora tou apo konta einai to idio me to stylaki pou eixe stin tv

yeah, όντως. πρέπει να έμενε ζωγράφου ή εκεί γύρω γιατί τον πετύχαινα συνέχεια στο rock cafe στην 8η στάση.

distortionofperception
20-11-2008, 17:26
τον ειχα πετυχει και γω στο καραβι για σαμοθρακη, είχε ενα συνεδριο νομίζω τοτε. Καλος τυπος φαίνεται. Προσγειωμενος με την καλή εννοια γιατι κατα τα αλλα ειναι φευγατος.
Ακόμα ακόμα και οι γενναιοι της σαμοθρακης μια χαρα είναι. Μη σας πω ότι γουσταρω και κύριο Καλημέρη...

Είναι καλος ηθοποιός, τι να λεμε τωρα

Harbinger of Death
20-11-2008, 18:03
Ο κος Καλημέρης είναι θεούλης. Δεν τίθεται θέμα.

rincewind2k
20-11-2008, 18:23
εντάξει πολλά μπορεί να είναι, και συμπαθής μεταξύ άλλων, αλλά "καλό ηθοποιό" δεν τον λες κιολας...

Harbinger of Death
20-11-2008, 18:59
Το ότι το ρεπερτόριό του δεν είναι πολύ πλατύ δε σημαίνει ότι δεν είναι καλός ηθοποιός.

rincewind2k
20-11-2008, 19:06
είναι εξαιρετικός στο ρόλο του Ρένου Χαραλαμπίδη, είμαι σίγουρος.

Harbinger of Death
20-11-2008, 19:15
Ο Καλημέρης μια φορά ήταν πολύ διαφορετικός από τους άλλους ρόλους στους οποίους τον έχω δει, αν και δεν τον έχω δει σε πολλούς ρόλους όπου δε σκηνοθετούσε τον εαυτό του.

geologiko_karoto
20-11-2008, 23:22
http://www.cinemanews.gr/v3/movie_images/HeartOfTheBeast_image.jpg

Ο κύριος Τζουτζές

AngelOfSorrow
21-11-2008, 04:46

yeah, όντως. πρέπει να έμενε ζωγράφου ή εκεί γύρω γιατί τον πετύχαινα συνέχεια στο rock cafe στην 8η στάση.

salonica

mesa se mia vdomada

persi tetoio kairo mporei

alla krinetai i simperifora tou pros to servis pragmatika aneti

gennaioi tis samothrakis

me wraio ksekinima kai roadhouse blues nomizw

Deniz
21-11-2008, 05:54
Γυναίκες... πεταμένα λεφτά....

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

.- και lock

casshern
22-11-2008, 00:51
μπαντ δε λάϊζ τζέντλεμεν,
τηλεοπτικά, ο Ρ.Χ. είναι ξεκωλιάρης ανύπαρκτος.

Είμαι πραγματικά περίεργος να δω κατά πόσο μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό του ώστε να παρουσιάσει κάτι αξιοπρεπές στο χώρο του κινηματογράφου. Από την άλλη, βαριέμαι κιόλας.

Και το γεγονός ότι όσοι τον εκτιμούν ως δημιουργό δεν φροντίζουν να διαχωρίσουν τον κινηματογραφικό Χαραλαμπίδη από τον τηλεοπτικό Ρένο, χμμμ, δεν βοηθάει ακριβώς ε.

Harbinger of Death
22-11-2008, 02:11
Είδα μόλις την Καρδιά του Χτήνους. Πρέπει να πω ότι μάλλον απογοητεύτηκα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Σε κάποιες στιγμές ήταν ξύλινος ο λόγος, αν και σε άλλες στιγμές ήταν γαμάτο. Τίμιο πάντως.

Τι εννοείς ο τηλεοπτικός Ρένος; Εγώ τον έχω δει μόνο ως Καλημέρη, και ήταν γαμάτος. Δε βλέπω γιατί να τους διαχωρίσεις.

casshern
22-11-2008, 03:12
Είδα μόλις την Καρδιά του Χτήνους. Πρέπει να πω ότι μάλλον απογοητεύτηκα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Σε κάποιες στιγμές ήταν ξύλινος ο λόγος, αν και σε άλλες στιγμές ήταν γαμάτο. Τίμιο πάντως.

Τι εννοείς ο τηλεοπτικός Ρένος; Εγώ τον έχω δει μόνο ως Καλημέρη, και ήταν γαμάτος.

Τηλεοπτικός Ρένος είναι ο Ρένος στις διάφορες τηλ. σειρές/εκπομπές που έχει πάρει μέρος. Προφανώς. Δεν θυμάμαι αναλυτικά, θεόςφυλάξοι, αλλά είναι λίγος, είναι μή ηθοποιός, είναι τελάρο.
Καμία αμφιβολία επαφτού.
Το ότι υπάρχουν χειρότερα πουλιά 'κεί όξω, δεν αποτελεί άλλοθι.

Δε βλέπω γιατί να τους διαχωρίσεις.

Αχά, το φοβόμουνα αυτό!

Harbinger of Death
22-11-2008, 05:29
Λες να μην κατάλαβα τι είναι ο τηλεοπτικός Ρένος; :P ρώτησα τι του προσδίδεις και σε χαλάει. Τεσπα. Άμα δε θυμάσαι, ΟΚ.

Επίσης, σκεφτόμουν το εξής: ο Χαραλαμπίδης είναι ο Έλληνας Kevin Smith.

1) ξεκίνησε να κάνει ταινίες χωρίς παραγωγή, όλα μόνος του
2) παίζει σε όλες του τις ταινίες
3) έβαλε και τους φίλους του να παίξουν, και οι περισσότεροι παίζουν σε όλες τις ταινίες
4) έχει γαμάτες ταινίες, με περίεργους, υπερβολικούς χαρακτήρες.

Το ότι το στυλ είναι τελείως διαφορετικό δεν παίζει ρόλο.

rincewind2k
22-11-2008, 05:32
το οτι ο ένας είναι θεός και ο άλλος είναι χαραλαμπίδης κι αυτό δεν παίζει ρόλο;

stop the madness, κόφτε τα ναρκωτικά, γινέτε αθρώποι, βουλώνετε ρε τρόμπες και άλλα πολλά.

metamelia3
22-11-2008, 22:13
Ποιό είναι αυτό το κουκλί στο άβατάρ σου;

Κατά τ'άλλα το νο μπατζετ στόρι γαμάει, η καρδιά του κτήνους μ' άρεσε και τα φτηνά τσιγάρα δεν τα'χω δει.

Darkling
23-11-2008, 20:47
Ποιο ειναι αυτο το κουκλι στο αβαταρ σου?

House Of Low Culture
23-11-2008, 20:59
http://www.cinemanews.gr/v3/movie_images/HeartOfTheBeast_image.jpg

Ο κοντός είναι ο έλληνας Hunter S. Thompson.
Σύμφωνοι?
Σύμφωνοι.

Tonosalata
23-11-2008, 21:57
apo pou ki ws pou filaraki?ee?

House Of Low Culture
24-11-2008, 08:15
Από 'δω ως εκειαπέρα, παλικαράκι.

Kingdom Gone
26-11-2008, 18:33
Το no budget story είναι (εκτος απ' ότι λέει ο τίτλος) βρώμικο, ιδρωμένο, απελπισμένο, μια τζούρα νικολαϊδικό, το καλύτερο φιλμ για την αθήνα που έχω δει, road movie χωρίς ταξίδι και άλλα ωραία. Τα φθηνά γάρα είναι το ίδιο κόνσπεπτ με πολύ περισσότερα λεφτά, πολύ λιγότερη ψυχή (!), μια βλαμμένη και ένα σοροπιαστό λοβ στόρυ και γενικά χαριτωμενιά που βλέπετε ευχάριστα, αλλά δυστυχώς μετά από αυτό ο ρένος (το ρενάκι μας!) έβαλε πλήχτρα.

Τα άλλα δε τα χω δει ούτε πρόκειται. One hit wonder.

Harbinger of Death
27-11-2008, 01:56
Αυτά τα λες γιατί δεν εχτιμάς καλή μουσική και το φήλινγκ της. 'Σαποδώ.

Harbinger of Death
20-08-2009, 12:03
Γιου τόκιν του μι; :!: :!: :D

Το Blue-White έχει και Φτηνά Τσιγάρα και OST τους (αν και το πρώτο από VHS).

:wink:

Pinatero
20-08-2009, 12:12
βγαινει και η καινουργια του Χαραλαμπιδη ε!!
Τεσσερα Μαυρα Κοστουμια!

Ρένος Χαραλαμπίδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Τάκης Σπυριδάκης, Άλκης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Πουλικάκος, Δημήτρης Βερύκιος, Νίκος Κατής

Τέσσερις αποτυχημένοι νεκροθάφτες πάνε για την αρπαχτή που θα τους δώσει την ευκαιρία να αλλάξουν ζωή, φεύγοντας από το επάγγελμα που πήγανε προσωρινά βέβαια και έμειναν για πάντα.

Πραγματοποιούν, με την υπόσχεση μεγάλης αμοιβής, την τελευταία επιθυμία αποθανόντα πλούσιου Έλληνα της αλλοδαπής. Επιθυμεί να τον πάνε από την Αθήνα στο χωριό του με τα πόδια.

Όταν στην πορεία διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχουν τα λεφτά της αμοιβής που τους έταξαν, απαγάγουν το πτώμα, το οποίο και τους μένει, αφού τελικά κανείς δεν ενδιαφέρεται για την υπόθεση.

Όσο για τον νεκρό, έχει να κλείσει κάποιους ανοιχτούς ερωτικούς λογαριασμούς που θα μετατρέψουν το ταξίδι της επιστροφής σε ύμνο στη ζωή.

Parasight
20-08-2009, 18:45
Μόνο το τέλος δε μας είπε η περίληψη :-?

Pinatero
21-08-2009, 12:38
sorry, ε βασικα ειναι η ιδια η περιληψη που εχει ο Χαραλαμπιδης για την ταινια του, οποτε οπου κι αν ηθελες να διαβασεις για την ταινια τα ιδια θα ελεγε!

Parasight
21-08-2009, 13:13
Ναι βρε, δεν το είπα για σένα, προφανώς copy/paste το έκανες :D

Είναι όμως τρελό spoiler ε.

freak brother
14-01-2011, 15:42
απογοητευτική ταινια τα 4 μαυρα κοστουμια :-(

tsimpouklano
14-01-2011, 17:02
Είναι περίεργη αλλά μ'άρεσε.

Phantom Duck
14-01-2011, 21:10
πολλά υποσχόμενη στο πρώτο μισό, μετά απλά δεν είχε σενάριο, ούτε τέλος ούτε τίποτα. κρίμα τους φοβερούς χαρακτήρες.

freak brother
17-01-2011, 09:35
πολλά υποσχόμενη στο πρώτο μισό, μετά απλά δεν είχε σενάριο, ούτε τέλος ούτε τίποτα. κρίμα τους φοβερούς χαρακτήρες.

και τους χαρακτηρες , πολυ επιδερμικα και κλισαρισμενα οσο δεν παει τους παρουσιαζει . Το σεναριο μετα το πρωτο 15' δεν υπαρχει απλα , ασχετες και αχρηστες σκηνες απο διαφορες ταινιες κολλημενες για να περασει η ωρα .

Tispanagias tamatia
17-01-2011, 11:47
Γαμάνε τα πάντα όλα από ρένο.

Έχει δει κανείς το In the soup (http://www.imdb.com/title/tt0104503/)?

freak brother
12-02-2014, 18:04
Έχω ακούσει απ' το ότι είσαι σύμβουλος του Σαμαρά μέχρι ότι είστε κανονικοί φίλοι. Τελικά;
"Την εποχή αυτή ανταλλάσσουμε μηνύματα. Είναι πρωθυπουργός, είναι αρχηγός ενός κράτους. Η σχέση μας κρατάει χρόνια. Γνωριστήκαμε τελείως τυχαία. Είναι χειμώνας, καμιά δεκαετία πίσω. Αυτός είναι στον Καιάδα, διαγραμμένος απ' τα πάντα, εγώ παίζω στο 'Αλίκη'. Τελειώνει η παράσταση, βγαίνω στο δρόμο και τον βλέπω να περπατάει μόνος. Έρχεται και μου μιλάει. Μου λέει 'Σε θαυμάζω πολύ', τα λέμε λίγο και τον χάνω για χρόνια.
Αφού πήρε τη Ν.Δ., ξαναβρεθήκαμε μέσω κοινών φίλων λίγο πριν τις εκλογές του '12. Όπως θυμάσαι, το κλίμα των εκλογών ήταν τραγικό. Όποιος πήγαινε με το Μνημόνιο, ήταν προδότης της Ελλάδας. Είναι και μεγάλος 'ψήστης' ο Σαμαράς (και φοβερός ντράμερ επίσης), το έφερε έτσι που δεν μπορούσα να πω όχι. Πρώτα με έβαλε στο ψηφοδέλτιο και μετά μου το ανακοίνωσε.
Αν κάθε Έλληνας είχε την ευκαιρία να τον συναντήσει για δέκα λεπτά, δεν νομίζω να ξαναψήφιζε άλλο πολιτικό. Έχει το μεγάλο χάρισμα να ακούει. Κάθεσαι μαζί του και προσπαθεί να πιάσει τι συμβαίνει. Γι' αυτό έμεινε 11 χρόνια στην κόλαση και βγήκε μπροστά".

τι μαλακα ειναι ;

freak brother
12-02-2014, 19:35
γινεται και χειροτερο ...

"Μα αυτή είναι η δικτατορία της Αριστεράς. Άρα ο Μάνος Χατζηδάκις δεν ήταν μεγάλος καλλιτέχνης, ο Ελύτης το ίδιο κι ο Γεωργιάδης δεν ήξερε από σινεμά. Και μετά έρχεται το τρομερό ερώτημα. Τι είναι Αριστερά; Όλοι αυτοί που διατυμπανίζουν το αριστερό τους προφίλ, θα ήταν καλό να αναλογιστούν τι δηλώνουν ότι είναι. Τα γκούλαγκ στη Σοβιετική Ένωση τους εκφράζουν; Τους εκφράζει η σφαγή του Δεκέμβρη του '44 όπου οι κομμουνιστές εκτέλεσαν χιλιάδες αντιδραστικούς μεταξύ των οποίων τροτσκιστές, αναρχικούς και ομοφυλόφιλους μες στην Αθήνα;

KoiliaSamprela
12-02-2014, 21:56
εμετος

Art In Haste
13-02-2014, 12:54
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eFoifL9uu0k

Pinatero
13-02-2014, 14:53
τι με θυμιζετε παλι τον εμετο?
θα τον ποναν τα αλατα απο τα τσιμπουκια στο Σαμαρα.

P0tCJX6FUTk

Raven Lord
13-02-2014, 20:03
σκατά στον τάφο του εύχομαι

chris_boss
13-04-2014, 20:25
νέο διαμάντι (http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/πολιτικη/9-λόγοι-που-θα-ψηφίσω-τον-άρη-σπηλιωτόπουλο)

atom_smasher
14-04-2014, 01:56
εμετός..

ypersyntelikos
14-04-2014, 16:04
Ρε πούστη, κάποια πράγματα με τσαντίζουν στο δευτερόλεπτο. Μπορεί να έχω δει όλη μέρα στο νετ πρετεντέρηδες, βουλή, χρυσαυγήτες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας, και να είμαι κουλ. Μόλις διάβασα το άρθρο αυτού του κόπανου μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Με λίγα πράγματα το παθαίνω αυτό.

Τα άλλα δύο είναι Πάσχος και Πορδοσάλτε.

OniBocho
14-04-2014, 17:33
Μήπως να πάει στο πολιτικά το θέμα; αφού ούτως ή άλλως, ηθοποιό δεν το λες το σιχαμα..

Ghoul
14-04-2014, 17:38
δηλαδή είναι καλύτερος πολιτικός από ηθοποιός/σκηνοθέτης;

:mouse:

OniBocho
14-04-2014, 17:44
Euphemism για το ότι το θέμα είναι πλέον περισσότερο γύρω από τις πολιτικές θέσεις του παπάρα ήταν αυτό που έγραψα, αλλά δε γαμεις... Another time.

Lazyass
06-05-2014, 21:40
yH_IpeYmyFk

Fireknight
10-07-2014, 14:36
http://info-war.gr/2014/07/%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC/

KoiliaSamprela
11-07-2014, 08:24
http://2.bp.blogspot.com/-HJ2dB8_cq4s/UgdmLGr06aI/AAAAAAAAGX8/l3lm3b9d5AE/s1600/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82+(10).jpg

Raven Lord
11-07-2014, 10:19
συνεχίζει να κερδίζει συμπάθειες

Tyler_Durden
24-07-2014, 12:32
“Όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, σοκαρίστηκα. Σοκαρίστηκα, γιατί συνειδητοποίησα ότι το μαύρο το είχαν ρίξει οι καταληψίες. Το σκοτάδι αυτό, ήταν για μένα το μεγαλύτερο σκοτάδι που μπορούσε να γνωρίσει η ΕΡΤ. Κι επαναλαμβάνω: το έριξαν οι καταληψίες».
(http://www.thepressproject.gr/article/66120)

freak brother
24-07-2014, 16:43
o τυπος παραληρει .. κανα χαλασμενο τριπακι οταν ηταν μικρος ;

tsimpouklano
24-07-2014, 18:48
Ο τύπος δεν ξερω τι σκατά κανει στη ζωή του, τι οικονομικά προβλήματα έχει (τα προσωπικά φαίνονται από τις επιλογές του) και κολλάει τόσο πολύ στο σαμαρά, ώστε αύριο μεθαύριο να μην ξεχάσει και ο αντωνάκης ποιοι του σταθήκανε, γιατί βέβαια για εκλογή του ρένου ούτε λόγος. Ήδη φαίνεται από την εκπομπούλα που τσίμπησε και θα χει και άλλο. Κάτι σαν τον σμαραγδή και την μαντινάδα.

Ψόφος στον εμετό.

OniBocho
27-07-2014, 14:31
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10382772_1517091368503799_8877877761830779653_n.jpg

tsimpouklano
03-09-2014, 16:42
https://www.youtube.com/watch?v=tR_QCqsgI1c&list=UUqYJniJ1PDYRFzW7g0IqN5g

Η εκπομπή είναι η ίδια στην οποία είχε συμβεί και αυτή η θεΐλα

https://www.youtube.com/watch?v=40ECtCJ09lI

Lazyass
03-09-2014, 17:19
η παραγωγος καταφερε να ειναι πιο εκνευριστικη απο Ρένο

tsimpouklano
03-09-2014, 17:42
Η παραγωγός

https://www.youtube.com/watch?v=I_ppi4nR3jg

Κατάγεται από τρεις πατρίδες για τις οποίες είναι ιδιαίτερα περήφανη: την Ελλάδα, τη Έμπνευση και τον Έρωτα.

Lazyass
03-09-2014, 18:02
κλωτσιά στη μάπα

Shirime
03-09-2014, 21:05
Μπαντάνα ρε μαλάκα...

Λεκές
03-09-2014, 22:46
Ρε, τι σαχλαμάρας που είναι αυτός ο Μπογδάνος; :touched:

12 stars circle your brow
22-12-2014, 22:39
!!! (http://www.efsyn.gr/arthro/megale-reno-haralampidi-axizeis)

KoiliaSamprela
20-03-2017, 10:22
https://pbs.twimg.com/media/C7SuywLXwAM0uIu.jpg:large

Δεν μπαίνω καν να διαβάσω !!!!