View Full Version : Φεμινισμός
metamelia3
19-11-2008, 16:08
Θέλω να ρίξω φαλλοκρατικές μπάτσες στις οργισμένες φεμινίστριες, εσείς;
carheart
19-11-2008, 16:11
Θέλω όλοι οι φαλλοκράτες να τα φτιάξουν με όλες τις φεμινίστριες και τα παιδιά τους να βγουν gay!
metamelia3
19-11-2008, 16:11
δεν είμαι φαλλοκράτης, αυτές είναι τσόκαρα!
metamelia3
19-11-2008, 16:16
εϊ, μίλτον, εσένα σε συμπαθώ. δεν παίζει να είσαι απ' αυτές που λένε ότι πρέπει όλοι οι άντρες να πατηθούν κάτω και να απαγορευτεί το σεξ αντρα - γυναίκας γιατί της θίγει την ελευθερία με τη διείσδυση, είσαι;
η αληθεια ειναι οτι δεν ξυριζομαι.
When Black Roses Bloom
19-11-2008, 16:17
Γιατί, υπάρχουν ακόμη αυτές?
metamelia3
19-11-2008, 16:18
γιέιιιιιιιιι!
και τελος παντων μην ανοιγεις τετοια θεματα, θα απαντησουν αυτες που δεν θελουμε να απαντησουν.
metamelia3
19-11-2008, 16:20
ναι, αλλά είναι καιρός πλέον να γίνει μια επανάσταση να ταράξει τα νερά εδώ μέσα. πολλή ειρήνη έπεσε.
οι κνιτισσες εχουν εξελιχθει στα καλυτερα ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ
metamelia3
19-11-2008, 16:24
εννοείται ρε μλκ, αφού πιάσαν το νόημα. κάνουν τουμπεκί όταν μιλάνε οι άντρες, πετάνε βυζάκια/μπουτάκια έξω και χορεύουν στα τραπέζια απάνω. όπως οι αντάρτες στα βουνά.
When Black Roses Bloom
19-11-2008, 16:42
Αυτές με τα ταγάρια και τις μασχάλες θάμνο?
House Of Low Culture
19-11-2008, 19:08
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ Ι ΓΙΝΕΚΕΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ Ι ΓΙΝΕΚΕΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ Ι ΓΙΝΕΚΕΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ Ι ΓΙΝΕΚΕΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ Ι ΓΙΝΕΚΕΣ
Boris-san
19-11-2008, 19:35
Ame exoume wraies gunaikes emeis ,eseis exete polu tsimpoukloudes omws
LokiTricksterGod
19-11-2008, 19:53
α εγώ δε ξέρω μια φορά γάμησα κνίτισσα και ήταν όντως πολύ ωραίο γκομενάκι αλλά είχε το θείο ιωσήφ τατού στον ώμο και τον έβλεπα να χαμογελάει με κάθε διείσδυση και ξερωγω ωραία ήταν αλλά ένιωθα κάπως άβολα και τελικά αναγκάστηκα να τη γαμήσω από κώλο φάση και μετά την έδιωξαν απ'το κόμμα
μαλακία πρέπει να παίχτηκε
irreligious
19-11-2008, 19:59
εκτός από το χασίσι απαγορεύουν και το γαμήσι από κώλο?
LokiTricksterGod
19-11-2008, 20:01
αφού από κώλο γαμιούνται μόνο οι πούστηδες
γενικά το γαμίσι από κώλο απαγορεύεται στο ΚΚΕ
Boris-san
19-11-2008, 20:44
oxi allo karvouno please
εϊ, μίλτον, εσένα σε συμπαθώ. δεν παίζει να είσαι απ' αυτές που λένε ότι πρέπει όλοι οι άντρες να πατηθούν κάτω και να απαγορευτεί το σεξ αντρα - γυναίκας γιατί της θίγει την ελευθερία με τη διείσδυση, είσαι;
γιατί ΜΟΝΟ η διείσδυση να θεωρείται κυριαρχία και να μην θεωρείται ΚΑΙ η εγκόλπωση :wink: Είναι πώς θα το δεις
Phantom Duck
20-11-2008, 15:33
Ame exoume wraies gunaikes emeis ,eseis exete polu tsimpoukloudes omws
Σεμνά.
http://img166.imageshack.us/img166/9970/23618124915495eacb7bkh1.jpg <-
Boris-san
20-11-2008, 16:36
:lol:
την κάναν και φωτοσόπ για να μην φαίνονται οι αξυρισιές
σε μάς οι κνίτισες είναι χοντρές και άσχημες :x
FaithFails
20-11-2008, 21:51
Σε μας υπάρχουν κάποιες πολύ ωραίες.
Και εννοείται φαλλοκρατία.
Είναι λιγότερο ενοχλητική.
metamelia3
05-05-2010, 15:25
μπαμπ λοιπον, και λιγο στα σοβαρα τωρα. διαβαζα αυτο:
http://static.bookdepository.co.uk/assets/images/book/large/9780/7450/9780745013602.jpg
και οι φεμινιστικες κριτικες σε λακαν και φουκω* μεχρι στιγμης ακτινοβολουν βλακεια. ειναι εντυπωσιακο. σχεδον ολα τα φεμινιστικα κειμενα που εχω διαβασει στη ζωη μου ειναι φαλλοκεντρικα στην ουσια τους και δεν αποσκοπουν στην λυση του πατριαρχικου μοντελου αλλα σε ενα υποκαταστατο του τυπου μητρικη πατριαρχια. οι εξυπνες γυναικες ειναι εν τελει συγκλονιστικα ηλιθιες, λεω γω. τι σχεση εχουν τωρα τσοκαρα τυπου ιριγκαρεη και κριστεβα με ροζες λουξεμπουργκ, εμμες γκολντμαν και λουιζες μισελ θα με πει κανεις;
* Braidotti argues that in his early texts Foucault's androcentric bias is manifest; he uses the term "man" as a universal form, thus betraying his blindness to sexual difference.
Clockwork Orange
05-05-2010, 16:44
πολλες ακραιες αντιληψεις μπορεις να χαρακτηρισεις βλακωδεις
αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εχουν τους οπαδους τους και ισως και να εχουν και καποια δικια
ποσο μαλλον ενα κινημα που ξεκινησε ως αντιδραση!
metamelia3
06-05-2010, 01:58
<kylev> BAHAHAHAHAHAHAHAHA
<kylev> hahahahaha
<kylev> some girl just came onto our floor
<kylev> and was yelling "sexual favors for anyone who does my sociology paper"
<kylev> i just asked her what the paper was about
<kylev> and she said the accomplishments and growth of feminism
<`Neo> bahahahaha
atom_smasher
16-05-2010, 20:29
Aς πουμε οτι δωσαν μια διασταση καποιων ζητηματων τα οποια δεν καλυπτονταν απο τα μεχρι τοτε θεωρητικα κειμενα κλπ. Παρεπιπτοντως γουσταρουμε αριστερες γενικα γκομενες υπο την προυποθεση του ξυραφιου φυσικα.
ikonoklast
16-05-2010, 20:31
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 8000 χρόνια χωρίς άβαταρ και μετά έβαλε ένα μινώταυρο.
Λεγεται ατομ σμασερ και ειναι στη Δανια, μονο τον Niels Bohr θα μπορουσε να βαλει πιστευω.
Ον τοπικ, απο τα πιο κομπλεξικα κινηματα ολων των εποχων, αλλα σιγουρα προεκυψαν καποια καλα απο αυτο.
Πλεον ομως για πολλες σφαλιαρες.
phthoggon
17-05-2010, 14:20
Κάλκη πολλά βιβλία που γράφουν ποστ- μπροστά διαβάζεις. Τελικά ήταν ο Ντεριντά πραγματικός οπαδός του αποδομισμού ή παπάρια?
metamelia3
17-05-2010, 14:33
αποδομηση λες;
metamelia3
17-05-2010, 14:35
τεσπα, στα σοβαρα τωρα, για την ντερριντα δεν εχω και φοβερη αποψη, οταν φιλοτιμηθω να διαβασω θα σου πω καλυτερα. παντως γενικα εχω επανεκτιμησει ντελεζ και φουκω τελευταια και μ'ανησυχει καπως.
metamelia3
17-05-2010, 14:37
α και λακαν. εχω παθει κατι περιεργο με τον λακαν.
Παρακμιακό Εργαλείο
17-05-2010, 15:39
^
Και που να τον έδινες και σ'εξεταστική ε.
metamelia3
17-05-2010, 15:44
υπεροχο ακουγεται =))))
Παρακμιακό Εργαλείο
17-05-2010, 15:49
Ok, tip for you: Διάβασε το Frankenstein; or, The Modern Prometheus της Mary Shelley και μετά εφάρμοσε την θεωρία του Λακάν για το "Other" στο κείμενο. Θα σ'αρέσει πιστεύω :)
metamelia3
17-05-2010, 16:10
!!!
ωραιο παιχνιδακι ακουγεται, θα το δοκιμασω. ψυχολογα εισαι;
Παρακμιακό Εργαλείο
17-05-2010, 16:12
Τσου. Αγγλικού. Αλλά φάγαμε κι εμείς ψυχολογία με το κιλό. [στην Λογοτεχνική Κατεύθυνση πάντα]
atom_smasher
17-05-2010, 16:13
Και ο Φουκω μια χαρα ειναι για εξεταστικη...Πιπα κωλο εμπλοκη...ειδικα αμα εχεις επιλεξει μονος σου να ασχοληθεις με την επιστημολογια του, αντι κανενος πιο βατου...
metamelia3
17-05-2010, 16:14
α. καλη φαση. ψυχαναλυση και αισθητικη θεωρια με το κιλο. τελειοτητα. εκπα εισαι; στεκει οτι εχετε μαθημα "ΜΠΕΚΕΤ";
@εργαλειο
Παρακμιακό Εργαλείο
17-05-2010, 16:14
Χαχαχχχ καλή τύχη! Τώρα τον δίνεις εξεταστική?
[Κάλκι δες πμ]
atom_smasher
17-05-2010, 19:10
Οχι, πριν 2 χρονια. τελικα κοπηκα και επελεξα στην επαναληπτικη χορκχαιμερ.
μπαμπ λοιπον, και λιγο στα σοβαρα τωρα. διαβαζα αυτο:
http://static.bookdepository.co.uk/assets/images/book/large/9780/7450/9780745013602.jpg
και οι φεμινιστικες κριτικες σε λακαν και φουκω* μεχρι στιγμης ακτινοβολουν βλακεια. ειναι εντυπωσιακο. σχεδον ολα τα φεμινιστικα κειμενα που εχω διαβασει στη ζωη μου ειναι φαλλοκεντρικα στην ουσια τους και δεν αποσκοπουν στην λυση του πατριαρχικου μοντελου αλλα σε ενα υποκαταστατο του τυπου μητρικη πατριαρχια. οι εξυπνες γυναικες ειναι εν τελει συγκλονιστικα ηλιθιες, λεω γω. τι σχεση εχουν τωρα τσοκαρα τυπου ιριγκαρεη και κριστεβα με ροζες λουξεμπουργκ, εμμες γκολντμαν και λουιζες μισελ θα με πει κανεις;
* Braidotti argues that in his early texts Foucault's androcentric bias is manifest; he uses the term "man" as a universal form, thus betraying his blindness to sexual difference.
εξηγείται με τον Λακανικό Φαλλό ως έλλειψή του
metamelia3
10-02-2011, 05:43
*μπαμπ*
http://twitter.com/feministhulk
NICE THINK ABOUT BEING HULK-SIZED: ROOM TO TATTOO ONE SENTENCE OF JUDITH BUTLER'S IF HULK WANT. BUT HULK LOVE THEM ALL! 1:56 AM Jan 3rd via web
direngrey
07-03-2011, 02:56
Σιμόν ντε Μπωβουάρ προς τις γυναικες:
αν θελετε να μιμειστε τους ανδρες ,τουλαχιστον μιμηθειτε συμπαθητικους ανδρες
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1_%CE%97%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%93%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%82) σήμερα και μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε γιατί χρειαζόμαστε τον φεμινισμό:
http://kafilabackup.files.wordpress.com/2013/03/lums1.jpg?w=410 (http://kafila.org/2013/03/08/why-i-need-feminism/)
paddy honey
22-02-2016, 09:56
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/6a/94/e0/6a94e0017592cce2871cbd82c32d185f.jpg
http://www.returnofkings.com/19689/7-most-common-feminist-insults
Δηλαδις οι γκευ ειναι γυναικες; Αυτο μας λεει;
enitharmon
23-02-2016, 22:45
αυτό κατάλαβες;
Οχι αλλα με το τροπο που το παρουσιαζει κανει κρα ως πιθανη εξηγηση. Το να πεις τον αλλου πουστη αδερφη κλπ δεν ειναι σα να τον λες γυναικα. Με αλλο πραμα ασχολεισαι. Σεξιστικο ειναι αμα μαλακιζεται και του πεις οτι κανει σα γκομενα και αλλα παρεμφερη.
Στο μυαλο μου τουλαχιστον.
ikonoklast
24-02-2016, 02:47
Οχι αλλα με το τροπο που το παρουσιαζει κανει κρα ως πιθανη εξηγηση. Το να πεις τον αλλου πουστη αδερφη κλπ δεν ειναι σα να τον λες γυναικα. Με αλλο πραμα ασχολεισαι. Σεξιστικο ειναι αμα μαλακιζεται και του πεις οτι κανει σα γκομενα και αλλα παρεμφερη.
Λέει ότι τον λες "fag" (γυναικωτός), "girl" (μικρή γυναίκα), "bitch" (σκύλα γυναίκα), "pussy" (μουνί γυναίκας). Πιστεύω ότι έχει ένα επιχείρημα...
Λέει ότι τον λες "fag" (γυναικωτός), "girl" (μικρή γυναίκα), "bitch" (σκύλα γυναίκα), "pussy" (μουνί γυναίκας). Πιστεύω ότι έχει ένα επιχείρημα...
Ναι αλλα προφανως οταν αποκαλεις καποιον ετσι δεν αναφερεσαι στο οτι ειναι γυναικα, αναφερεσαι στο οτι ειναι ομοφυλοφιλος, με τη λογικη οτι κανει σεξ σα γυναικα (aka διείσδυσεις). Αρα ουσιαστικα δεν τον αποκαλεις γυναικα. Τελοσπαντων yolo, πολυ αναλυση χωρις λογο
KoiliaSamprela
24-02-2016, 09:25
όχι ρε άνθρωπε λέμε, προσπαθεί να σου πει ότι για να θεωρούνται βρισιές ένα σωρό γυναικείοι χαρακτηρισμοί δείχνει κάτι.
Λογικό αντεπιχείρημα θα ήταν να αναφέρεις το "μπούλης" "μαλακας" "αρχίδι" κλπ που και πάλι δεν έχουν το ίδιο βάρος και τον ίδιο σκοπό
Τα ομοφοβικά σχόλια είναι σε άλλη κατηγορία
paddy honey
24-02-2016, 09:52
Σας παρακαλώ πολύ τώρα http://www.lifo.gr/team/gayandlesbian/38418
OniBocho
24-02-2016, 10:06
Εμένα γιατί μου φαίνεται πιο προβληματικό το concept "being a woman is the ultimate insult" και οι λέξεις που "δείχνουν" το woman είναι bitch, slut, whore, cunt etc etc?
ikonoklast
25-02-2016, 20:09
Ναι αλλα προφανως οταν αποκαλεις καποιον ετσι δεν αναφερεσαι στο οτι ειναι γυναικα, αναφερεσαι στο οτι ειναι ομοφυλοφιλος, με τη λογικη οτι κανει σεξ σα γυναικα (aka διείσδυσεις). Αρα ουσιαστικα δεν τον αποκαλεις γυναικα. Τελοσπαντων yolo, πολυ αναλυση χωρις λογο
Δεν είμαι σίγουρος αν έχεις άρνηση πραγματικότητας ή κάτι άλλο συμβαίνει.
paddy honey
26-02-2016, 23:05
https://www.youtube.com/watch?v=If47eIpWWa0
paddy honey
08-03-2016, 23:46
"Έτσι, το ξαναλέω, έγραψα την Ινδιάνα, κι έπρεπε να τη γράψω' υπέκυψα σ'ένα δυνατό ένστικτο παραπόνου και μομφής, που ο Θεός έβαλε μέσα μου, ο Θεός που δεν κάνει τίποτα το ανώφελο, ούτε καν ακόμα και τα πιο μικρά όντα, και που επεμβαίνει και στις πιο μικρές υποθέσεις, όπως και στις μεγάλες. Μα πώς! Αυτή η υπόθεση που υπεράσπιζα ήταν, λοιπόν, τόσο μικρή; Ήταν η υπόθεση του μισού ανθρώπινου γένους, είναι η υπόθεση του ανθρώπινου γένους ολόκληρου. Γιατί η δυστυχία της γυναίκας επιφέρει τη δυστυχία του άντρα, όπως εκείνη του σκλάβου επιφέρει τη δυστυχία του αφέντη, κι αυτό προσπάθησα να δείξω στην Ινδιάνα. Είπαν πως ήταν μια ατομική περίπτωση που υπεράσπιζα. Λες και, αν υποθέσουμε πως μ'εξώθησε ένα προσωπικό συναίσθημα, να ήμουν το μοναδικό δυστυχισμένο πλάσμα σ'αυτή την ειρηνική κι ευτυχισμένη ανθρωπότητα! Αρκετές κραυγές πόνου και συμπάθειας απάντησαν στη δική μου για να ξέρω τώρα πώς πρέπει να φερθώ με την υπέρτατη ευδαιμονία του άλλου. Δε νομίζω πως έγραψα ποτέ τίποτα υπό την επίδραση ενός εγωιστικού πάθους' δε σκέφτηκα μάλιστα ποτέ να προφυλαχτώ απ'αυτό. Όσοι με διάβασαν χωρίς προκατάληψη, καταλαβαίνουν πως έγραψα την Ινδιάνα με το συναίσθημα, όχι εσκεμμένο, βέβαια, μα βαθύ και νόμιμο, της αδικίας και της βαρβαρότητας των νόμων που καθορίζουν ακόμα τη ζωή της έγγαμης γυναίκας στην οικογένεια και στην κοινωνία. Δεν επρόκειτο να κάνω καθόλου μια πραγματεία νομολογίας, μα να πολεμήσω ενάντια στην κοινή γνώμη' γιατί αυτή είναι που καθυστερεί ή ετοιμάζει τις κοινωνικές βελτιώσεις. Ο πόλεμος θα είναι μακροχρόνιος και σκληρός' μα δεν είμαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος, ούτε ο τελευταίος υπερασπιστής μιας τόσο ωραίας υπόθεσης, και θα την υπερασπιστώ όσο μου απομένει και μια μόνο πνοή ζωής."
"Ευτυχήστε, είναι η τελευταία ευχή που δίνει η τσακισμένη καρδιά μου. Μη μ' εξορκίζετε πια να σκέφτομαι το Θεό' αφήστε αυτή τη φροντίδα στους παπάδες, που πρέπει να συγκινούν τη σκληρή καρδιά των ενόχων. Εγώ έχω μεγαλύτερη πίστη από σας' δεν υπηρετώ τον ίδιο Θεό, μα τον υπηρετώ καλύτερα και πιο αγνά. Ο δικός σας είναι ο θεός των αντρών, ο βασιλιάς, ο ιδρυτής και το στήριγμα της ράτσας σας' ο δικός μου ειν' ο θεός του κόσμου, ο δημιουργός, το στήριγμα και η ελπίδα όλων των πλασμάτων. Ο δικός σας έκανε τα πάντα για σας μόνο' ο δικός μου έκανε όλα τα γένη, τα μεν για τα δε. Νομίζετε πως είσθε οι κυρίαρχοι του κόσμου' πιστεύω πως δεν είσθε παρά οι τύραννοί του. Νομίζετε πως ο Θεός σάς προστατεύει και σας επιτρέπει να σφετερίζεσθε την κυριαρχία της γης' εγώ νομίζω πως το υπομένει για λίγο, και πως θα 'ρθει μια μέρα που το φύσημά του θα σας διασκορπίσει σαν κόκκους άμμου. Όχι, Ρεϊμόν, δεν το ξέρετε το Θεό' ή, μάλλον, αφήστε με να σας πω αυτό που σας έλεγε ο Ραλφ μια μέρα στο Λανί: δεν πιστεύετε σε τίποτα. Η ανατροφή σας και η ανάγκη που έχετε μιας αναμφισβήτητης δύναμης για να την αντιτάξετε στη βίαιη δύναμη του λαού σας έκαναν να ενστερνιστείτε το πιστεύω των προγόνων σας, χωρίς να το εξετάσετε. Μα το αίσθημα της ύπαρξης του Θεού δεν έφτασε ως την καρδιά σας, και ίσως να μην τον παρακαλέσατε και ποτέ. Εγώ δεν έχω παρά μια πίστη, τη μόνη ίσως που δεν έχετε εσείς: πιστεύω σ'αυτον' μα τη θρησκεία που ανακαλύψατε την απωθώ' όλη η ηθική σας, όλες σας οι αρχές, είναι τα συμφέροντα της κοινωνίας σας, που τα φτιάξατε νόμους και διατείνεστε πως προέρχονται απ'τον ίδιο το Θεό, όπως κι οι παπάδες σας καθόρισαν τις θρησκευτικές τελετές για να επιβάλουν τη δύναμη και τον πλούτο τους στα έθνη. Ολ' αυτά όμως είναι ψέμα κι ανοσιότητα. Εγώ που τον επικαλούμαι, εγώ που τον καταλαβαίνω, ξέρω καλά πως δεν υπάρχει τίποτα το κοινό ανάμεσα σ' εκείνον και εσάς, κι αφοσιωμένη μ' όλη μου τη δύναμη σ' αυτόν είναι που μπορώ ν' απομακρυνθώ από σας, που προσπαθείτε διαρκώς ν' ανατρέψετε τα έργα του και να λερώσετε τα δώρα του. Άντε, δε σας πάει να επικαλείστε τ' όνομά του για να λυγίσετε την αντίσταση μιας αδύνατης γυναίκας, για να καταπνίξετε το παράπονο μιας ραγισμένης καρδιάς. Ο Θεός δε θέλει να καταπιέζονται και να συντρίβονται τα δημιουργήματα των χεριών του. Αν καταδεχόταν να φτάσει στο σημείο να επεμβαίνει στα τιποτένια συμφέροντά σας, θα συνέτριβε το δυνατό και θ' ανύψωνε τον αδύνατο' θα περνούσε το μεγάλο του χέρι πάνω στ' άνισα κεφάλια μας και θα τ' αλφάδιαζε σαν τα νερά της θάλασσας."
Φύλα και τεχνολογία (https://www.facebook.com/events/2003374143291908/)
paddy honey
24-08-2020, 14:28
Δεν είμαι σίγουρος αν έχεις άρνηση πραγματικότητας ή κάτι άλλο συμβαίνει.
There is this one line of dialogue that has haunted me: “Women have the gift of being able to deny any reality.” (https://www.rogerebert.com/reviews/third-person-2014)
OniBocho
27-08-2020, 17:36
ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για όποιον ενδεχομένως εντοπίζει ψήγματα μίσους στον φεμινισμό, όπως αυτός εκφράζεται στις μέρες μας (κι όχι μόνο)
https://youtu.be/aUMifHT1AwY
paddy honey
18-01-2021, 13:46
Με αφορμή την πρόσφατη καταγγελία (https://www.sport24.gr/opinions/vasilis-skoyntis/sofia-mpekatoroy-pes-to-onoma-soy.9114464.html) της γνωστής Ολυμπιονίκη ανακάλυψα αυτό το πολύ ενδιάφερον αρθράκι (https://www.kathimerini.gr/opinion/1038252/logos-via-endysi-kai-viasmos/).
Raven Lord
18-01-2021, 14:06
πάσχος μανδραβέλης λέει... λογικά ένα ποτάμι εμετού.
paddy honey
18-01-2021, 14:22
Δεν τον ήξερα τον κύριο ομολογώ αλλά το άρθρο του είναι ενδιαφέρον αν μη τι άλλο.
Raven Lord
18-01-2021, 15:12
άμα το διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι δεν είναι και τόσο καλό ;)
paddy honey
18-01-2021, 15:21
Εντάξει αυτό (http://womensos.gr/ti-einai-via-kata-ton-gunaikon/) είναι καλύτερο κι ανυπόγραφο.
tsimpouklano
18-01-2021, 15:28
Κατάλαβες ότι ο Μανδραβέλης στο άρθρο της Καθημερινής προσπάθησε να εξισώσει το ντύσιμο των γυναικών με τον ρατσιστικό λόγο και γιατί, αφού το πρώτο επιτρέπεται να "προκαλεί", δεν επιτρέπεται και το άλλο, έτσι;
paddy honey
18-01-2021, 16:49
Ναι οκ (https://www.mcaounilaw.gr/%CE%BD%CE%B5%CE%B1/15-%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/377-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82).
mourning apocalypse
18-01-2021, 20:33
Γελάω ασταμάτητα με τις πρώτες 2 σελίδες του θρεντ. Ρε πώς αλλάζουν οι εποχές..