View Full Version : LEGACY OF KAIN : DEFIANCE
rockavlon
18-02-2004, 03:30
KAYLA KAYLA KAYLA = alla statikh kamera -= ksenera.
Sta Resident Evil esperne :)
rockavlon
18-02-2004, 05:15
well kounietai ligo - ki me keyb + mouse gyrizeis thn othonh - alla o xeirhsmos einai kommati agarmpos....alla apo gfx kai atmosphere ANTE GEIA
MoRmEnGiL
25-02-2004, 02:35
to termatisame me ton kain prin apo kammia week. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
zmpernei :D
To noikiasa prin ligo apo to Video Club mazi me to Gangland.. ma kala ti malakia k ayti me ta video club me 1misi euro apoktas paixnidi monima pio ftino k apo peirates lol ena image k telioses oute se cd den xreiazetai na to grapseis lol..... ilithioi
To noikiasa prin ligo apo to Video Club mazi me to Gangland.. ma kala ti malakia k ayti me ta video club me 1misi euro apoktas paixnidi monima pio ftino k apo peirates lol ena image k telioses oute se cd den xreiazetai na to grapseis lol..... ilithioi
provided that you have at least 650 mb free. egw thn paraskeyh ebala dsl, kai exw trelathei na grafw cds...
no-celebration
03-03-2004, 18:35
ki arkei na katebaseis to crack
Anyway, eimai fan apo thn epoxh toy prwtou Blood Omen sta 1997 (epos), opote anypomonw na to dw (kanena arxidi den to xei sthn perioxh mou)