View Full Version : stereo nova 5 dekemvri (?)
krima na min exei diko tis thread i monadiki sosti synavlia tis xronias. episis na ginei stiki.
sto live info thread!
http://www.lifo.gr/blogs/lifoteam/13076
είμαι λιγάκι στον κόσμο μου.
τι καλά νέα!
Θα παρω για προσκληση, αλλα πιο πολυ με ενδιαφερει η μερα με Geffen/Wilson που λογικα θα γαμαει.
nothingman
21-11-2008, 01:43
LIFO PARTY, 5/12, ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΠΗΤΡΟΥ, ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 38. ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ LIVE!! FREE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Οι Στέρεο Νόβα είναι το ελληνικό συγκρότημα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου. Κι είναι ένα είδος "συμπαντικής δικαιοσύνης" (όπως θα έλεγαν και οι χαρτορίχτρες) το ότι κάνουν αυτό το απίστευτο δώρο στη LIFO, μετά από 11 χρόνια διαλυμένοι. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί θα κλείσουμε τον κύκλο.
Αυτή θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα ξαναπαίξουν. Μια στιγμή ακίνητη στο χρόνο. Γι αυτό και το φετινό πάρτυ της LIFO έχει πραγματικά κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο.
Στις 5 Δεκέμβρη θα γίνουμε πάλι όλοι ένα.
Εκτός από το live που θα κάνουν τη νύχτα του μεγάλου πάρτυ, οι ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ θα είναι guest editors ενός ειδικού ενθέτου που θα βρίσκεται στην καρδιά του τέυχους. Το μεγάλο γιορτινό τεύχος θα κυκλοφορήσει σε διπλό τιράζ στις 4 Δεκέμβρη και θα είναι συλλεκτικό -από πολλές απόψεις!!!
http://www.lifo.gr/blogs/tsagar/13128
αρεπουστη τσαγκαρουσιάνο θα σου χρωστάμε και χάρη
BURNIN AMBITION
21-11-2008, 19:12
tsampe einai?
Pinatero
21-11-2008, 21:33
οχι! 25Ε!
BURNIN AMBITION
22-11-2008, 06:51
nai kai eisithria apo pou pairnw? prepei na parw apo twra peite
LIFO PARTY, 5/12, ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΠΗΤΡΟΥ, ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 38. ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ LIVE!! FREE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Δε μπορει να εισαι τοσο μαπας.
carheart
22-11-2008, 16:33
nai kai eisithria apo pou pairnw? prepei na parw apo twra peite
Πήρα τηλέφωνο χτες και μου είπαν πως εξαντλήθηκαν ρε. Κρίμας που δεν πρόλαβες ρε =/
Πάντως μη φοβάσαι, θα ξανακάνουν reunion.
Pinatero
22-11-2008, 16:39
εγω παλι σημερα που πηγα ειχε ακομα στο μετροπολις στην ομονοια!
carheart
22-11-2008, 18:25
και στο drifter μοιράζουν προσκλήσεις, όποιος κάτσει δίπλα στον DJ παίρνει πρώτος
LokiTricksterGod
22-11-2008, 18:27
και στο drifter μοιράζουν προσκλήσεις, όποιος κάτσει στον DJ παίρνει πρώτος
αιδώς! :-o
carheart
03-12-2008, 14:51
Μπαίνουμε όλοι; Ακούμε πολλά; Ακούω φήμες πως θέλει προσκλήσεις και πως θα ακουστούν λίγα κομμάτια. Πείτε τι ξέρετε, τι έχετε ακούσει, τι σας είπε ένας φίλος σας που ξέρει, τι "ακούσατε", όλα.
Να μπουν με :
Σαμπουάν
Το Μάθημα
New Life 705
Κυκλοτρον
Ασύρματος Κόσμος
Εξώστης
Το Παζλ στον Αέρα
Προάστια
Μικρό Αγόρι
και Άστραλον.
iorulezz
03-12-2008, 15:01
http://www.lifo.gr/blogs/tsagar/13455
Λίγα στοιχεία ακόμα.
1. Ο χώρος είναι αχανής. Ενα παλιό εργόστάσιο που δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί ποτέ και χωράει τουλάχιστον 7.000 άτομα. Έχει διαμορφωθεί άψογα για την περίσταση -οπότε, όλοι οι καλοί χωράνε.
2. Μπαίνοντας μέσα υπάρχει πάρκινγκ για όλους. Θα υπάρχουν ειδικοί παρκαδόροι να σας βοηθήσουν
3. Ποτό άφθονο, καθαρό και δωρεάν.
4. Οι Στέρεο Νόβα ετοιμάζουν και ένα φιλμάκι που θα προβληθεί πριν το live τους.
5. Ξέρουμε ότι θα έρθουν μέχρι και με πούλμαν από όλη την Ελλάδα. Από Αγγλία, από Ελβετία. Το ξέραμε οτι οι Στέρεο Νόβα έχουν γράψει ιστορία, όχι όμως ότι τους θυμούνται τόσο δυνατά.
6. Η Πέτρου Ράλλη είναι κάθετη στη Πειραιώς, στρίβεις δεξιά λίγο πιο κάτω από το Μουσείο Μπενάκη, κατεβαίνοντας για Πειραιά. Οι Εγκαταστάσεις Μπήτρου είναι στον αριθμό 38, δίπλα στα Μπισκότα Παπαδοπούλου, θα δείτε τα φώτα και θα μπείτε.
7. Ελάτε όλοι. Φέρτε και τους φίλους σας. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά της LIFO με τα άλλα μέσα. Να δίνεις δωρεάν στη πόλη τον ανθό των νέων πραγμάτων και ό,τι εκλεκτικό αξίζει απ' τα παλιά. Free Prees, Free Music, Free Parties.
No proskliseis
BURNIN AMBITION
03-12-2008, 15:45
ara pame tsampa e?
re ti ora xekina? kala kai mou to thumisate.methaurio einai e?
pwpwpw kaules
hunted by a Freak
03-12-2008, 19:01
gamw tis faseis.krima pou 8a douleyw,h8ela poly na eimai
_UnHoLyMaRtYr_
03-12-2008, 19:04
Και τα δικά μου αυτιά κάτι περί σούπερ περιορισμένου σετ έχουν πάρει, μισάωρο μάξιμουμ. Ίδωμεν.
Απο αυτα που διαβαζω κατι υποπτο συμβαινει, δε μπορει να ειναι ολα τοσο τελεια, αφθονο και τζαμπα ποτο, αφθονο και τζαμπα παρκιν, χωρις προσκλησεις, μηπως απλα μαζευτειτε ολοι εκει και παιξει σκηνικο Blade που την εχουν στημενη ολοι οι βρυκολακες για τρελο bloodbath?
carheart
03-12-2008, 20:44
είμαι πολύ βέβαιος πως θα εκνευριστώ με την όλη φάση, αλλά δεν παίζει να χαθεί.
όσοι μένετε σε αυτά τα μέρη, επειδή εγώ δεν τα ξέρω, πείτε πως να έρθω με μετρό.
πηγαίνειδενπηγαίνει.
BURNIN AMBITION
03-12-2008, 21:28
oraia re malakes poioi tha pame? kai egw gia misawrto akousa maximum alla re malakes tha anevoun panw kai meta tha tous afhsei o kosmos na katevoun? arxidia. ti wqra na pame?
vazw amaxi
carheart
03-12-2008, 21:30
βάζω μεθύσι, σκασμένα λάστιχα, πειραγμένο φρένο, και "δε μπορώ τελικά ρε!".
Amnesiac.
03-12-2008, 21:55
Αν βρω παρέα θα έρθω να στηρίξω και γω τη φάση.
carheart
03-12-2008, 21:58
Έμαθε και ο Amnesiac. τους Στέρεο Νόβα, λέω να μην έρθω τελικά.
Amnesiac.
03-12-2008, 22:00
Στ'αρχίδια μας :!: Θα πάω με το κολλητάρι το Μπέρνι :!:
είμαι πολύ βέβαιος πως θα εκνευριστώ με την όλη φάση, αλλά δεν παίζει να χαθεί.
όσοι μένετε σε αυτά τα μέρη, επειδή εγώ δεν τα ξέρω, πείτε πως να έρθω με μετρό.
πηγαίνειδενπηγαίνει.
Trolei 21 (apo arxh peiraiws) kai lewforeia B18, G18 (menandrou , an den exei allaksei kati), omonoia ola auta. Katevaineis stash mpiskota papadopoulou.
rincewind2k
03-12-2008, 23:27
να μας φτιάξετε bootleg για μας τους ξενιτεμένους ε.
carheart
03-12-2008, 23:27
καταπληκτικά νέα.
ξέρει κανείς τι ώρα θα βγουν οι σΝ όμως;
BURNIN AMBITION
04-12-2008, 02:00
amnmesiac tha ta poume mesa re. an mathoume ora pou paizoun. to noumeroauto einai konta sthn peiraiws h ap othn allh meria einai?einai sto reuma pou paei pros peiraiws i sto allo?
Σε οποιονδηποτε δρομο, τα ζυγα στα δεξια σου ανεβαινουν και τα μονα κατεβαινουν και vice versa, αν αυτο βοηθαει. Μονο σε μενα φαινεται αστεια η σταση μπισκοτα Παπαδοπουλου? (σκεφτομαι δυο ανθρωπους γυμνους τον εναν με πλατη πανω στην πλατη της αλλης βασικα)
regularpaul
04-12-2008, 14:08
φιξξξερ μπερδευεις τα μπισκοτα παπαδοπουλου με τα παπουτσια robbe di kappa
ρευμα που παει απο πειραιως προς εθνικη
πιο κοντα στην πειραιως ομως
(αρκετα κοντα στο στρατοπεδο ρουφ)
καποιος που ξερει να παει στο γκαζι, μπορει και να το περπατησει απο εκει
για κανενα 10λεπτο, ρωτωντας (πας στην πολη)
από το σάιτ του ΚΒήτα
5 δεκεμβριου 2008 στερεο νοβα special mini live lifo party
οπότε κάνα μισάωρο προβλέπω κι εγώ.
nothingman
05-12-2008, 12:30
τι μινι ρε μαλάκες.
Amnesiac.
05-12-2008, 13:06
Τι ώρα ξεκινάει το ΣΟΟΥ;
Amnesiac.
05-12-2008, 13:30
Λοιπόν. Έμαθα ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ τα εξής :
Στις 10 θα αρχίσουν να παίζουν κάτι μαλάκες του city fm ή κάτι τέτοιο. Στις 12 θα βγουν οι Στέρεο Νόβα και θα παίξουν μέχρι τις 1 και μετά θα βγουν κάποιοι άλλοι που δε θυμάμαι και δε μας ενδιαφέρει εδώ που τα λέμε.
Αυτά.
cybernaut 667
05-12-2008, 15:18
teleiothtes
BURNIN AMBITION
05-12-2008, 16:22
porothika .tha paw kai proponhsoula
BURNIN AMBITION
05-12-2008, 18:15
tha dw kanenan ekei? giati mallon tha skasw stis 11 meta thn proponshh kai filarakia mou tha erthoun kata tis 12
rocking.gr
Live απόψε (5/12) και πάλι οι Στέρεο Νόβα! (05-12-2008)
Να και μια είδηση που δεν περιμέναμε. Μετά από 11 χρόνια παύσης οι Στέρεο Νόβα θα εμφανιστούν την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στο πάρτυ της Free Press LIFO, με δωρεάν είσοδο. Οι Στέρεο Nόβα θα βρεθούν και πάλι μαζί για ένα σετ τριών τραγουδιών.
χμμ ..
_UnHoLyMaRtYr_
05-12-2008, 22:20
Χαχαχαχαχ. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει όντως τζάμπα ποτά. Δε γαμνιέται, κσεκινάμε.
BURNIN AMBITION
06-12-2008, 04:01
maista...
de thelw na sxoliasw polla. goustarw nova alla pote den tous eixa dei live. perimena kati diaforetiko
as eixan pei oti thanai dj set xerw gw kiets
ma kala ti paei na pei den etoimasame allo tragoudi?ena tragoudi pou na to paixoun 2 fores oute oi chumbawamba me to tubthumping de to ekanan(i mipws to ekanan?)
trelo vlakas mprosta mou arxise na kounietai kai na xoreuei. kala ekamne mono pou erxise na peftei panw mou
opote entaxei ta pairnw kai tou kanw eugenika alla neuriasmena, ti tha ginei re filaraki?
ktlktl
mou kanei me ena anedestato ufos
se live stereo nova eisai oxi sthn opera
akou re malaka ataka
kranidonomai tou kanw kai auto sou dinei to dikaiwma na pefteis panw mou? (epefte sthn kuriolexia panw mou de me skountage apla)
mou leei mia malakioula de thumamai ti, kai ginomai hulk tou kolaw th mourh mou sth mourh tou kai tou kanw eisai vlakas?
e meta to ekopse
eleos me tous kathusteres
mou thumie ton kathustera stous firehouse me ta makrua mallai, osoi phgate xerete poion
an ton eixa ekeinon dipla mou tha xe fugei orizontios
tespa
kala htan
na pw oti kaulwsa me ton xwro kai thn olh fash
polu omorfa pragmata e gia athina euge sto lifo
an den eixa to prwi agwnistikh p[roponhsh tha kayhomoun kiallo
a kai ekei pou mpeneis ka iegrafes, tous egrapsa
mas porwnete
etsi timia kai apla
mou leei mia malakioula de thumamai ti, kai ginomai hulk
!
Pinatero
06-12-2008, 07:13
eleos me tous kathusteres
μεγαλη κουβεντα ειπες!
_UnHoLyMaRtYr_
06-12-2008, 07:13
Χαχαχ.
Έφτασα 5 λεπτά πριν ξεκινήσουν, ωραία πέρασα, εντάξει, μισή ωρίτσα, ανκόρ με ριπίτ, χαβαλές και χορός. Δεν πήραμε βέβαια το φίλινγκ που περιμέναμε να πάρουμε, το *ΜΑΛΑΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ Ε, ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ ΡΙΓΙΟΥΝΙΟΝ*, αλλά δεν το περίμενα και τόσο μετά από τόσο τρέκσιμο για να φτάσω στο διαόλου τη μάνα και αφού -ευτυχώς- είχα διαβάσει ότι θα παίξουν ελάχιστα. Ωραία ήτανε, ας κάνουν κανά κανονικό λάιβ όμως να χαρούμε και εμείς και αυτοί (?) πιότερο.
Ο κόσμος, οι μισοί μούγκα και οι άλλοι μισοί κωλόζωα. Ποιος τους γεννάει ρε διάολε.
Σε γενικές γραμμές, εντάκσει, καλή επιλογή για Παρασκευόβραδο αν σου έχει λείπσει και θες να το συνδυάσεις λίγο με το φεστιβαλικό στριμωκσίδι και τα συναφή, ζεσταθήκαμε κιόλας, δεν είν κακό αυτό, Έχουμε Και Να Λέμε Ότι Ακούσαμε Μικρό Αγόρι Ξέρω Γω, αλλά -για μένα- μέχρι εκεί. Χωρίς να φταίει η διοργάνωση ή οι ίδιοι οι ΣΝ (Σήτα-Νι) για αυτό φυσικά. Απλά δεν "έβγαινε". Τουλάχιστον όχι απόψε.
Edit: Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση κάποιου που ταξίδευσε για το λάιβ βέβαια. Όσο και να χαίρονται να το διαφημίζουν και να περνάει στο τέλος ένα μήνυμα του στυλ "τζάμπα ήτανε, θες και παραπάνω;", είναι ιδιαίτερα βάρβαρη τέτοια έλλειπση ενημέρωσης. Αλήθχεια λέω.
Edit2: Σα γκρινιάρης ακούγομαι, αλλά όχι. Μια χαρά πέρασα. Απλά είπα να αφήσω στους υπόλοιπους τα αποθεωτικά σχόλια.
πολύ μόστρσ κσι λίγη ουσία η φάση.
δύο φορές το μικρό σγόρι;
τεσπά, ωρσίος μεγάλος χώρος, τζάμπα ποτά.
nothingman
06-12-2008, 16:07
ρε ο άλλος έχει κάμει τόπικ στο ρηπόρτς, τι ποστάρετε εδώ.
ωραίος ο χώρος. εγώ πέρασα καλά, δλδ περίμενα αυτό το πράμα, το ξέραμε δε θα ήταν "κανονικό" λάιβ Στέρεο Νόβα, όπως δε θα ήταν και "κανονικό" ριγιούνιον Στέρεο Νόβα. dj set λέει ο άλλος, λολ. αλλολ. τσάμπα ποτά και τσιγάρα λέει, δεν είδα τίποτε από αυτά, είδα όμως το φίλο μου το Σωτηράκη που κάναμε μαζί σκοπιά και ακούγαμε σΝ, ωραία. φανερές οι ουλβερικές αναφορές στην εμφάνιση. έλεγα και γελούσα μόνος πως εκεί που χαμηλώνουν τα φώτα και γράφουν στα πανιά γύρω ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ και αρχίζει και φωνάζει και χειροκροτάει και σφυρίζει ο κόσμος και περιμένουν όλοι ΚΒ_ΜΔ, να έβγαιναν στη σκηνή τα Ημισκούμπρια και να τα σπάσουν όλα.
και δεν ξαναλλάζω τα ηχεία μου ρε, αυτό που σου λέω εγώ.
http://1.bp.blogspot.com/_ilY37RXnAW0/STqVEtzKseI/AAAAAAAAAaU/tXzROU9b25Q/s1600/_DNY9565.JPG