View Full Version : [Cinema] Anaconda III (2008)
karharias
10-11-2008, 12:25
το ειδα χτες το βραδυ, αλλα δε μπορεσα να φτασω μεχρι τελος με πήρε ο ύπνος. Κρίμα.. μιλάμε για έπος η ταινία!!! Το budget του σίγουρα δε ξεπερνούσε το μηνιάτικο που παιρνω (χωρις υπερωρίες), κάθε σκηνή είχε λάθη, άκυροι διάλογοι, 0 ηθοποιεία από τους περισσότερους, άκυρες σκηνές εντελώς χωρίς κανένα νόημα στην "πλοκή" της ταινίας και ένας εξαιρετικός David Hasselhoff, ακριβως ετσι οπως τον φανταζόμουν "δε μασάω μια, στην τελική ταινία είναι"!
Must ταινία Νοεμβρίου!
BURNIN AMBITION
10-11-2008, 16:35
vrady ti vlepw
a kai de legetai anaconda 3 alla anaconda III
alaxe titlo
uparxei tainia anaconda 3kai einai alli
karharias
10-11-2008, 16:52
συγνωμη για το τραγικο λαθος, πραγματικα αγνοούσα την ύπαρξη του Ανακόνδα 3. Τέτοια λάθη δε θα ξαναεπαναληφθούν στο μέλλον, σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση!
Μην παραλείψεις να την δεις σημερα (και εγώ θα ολοκληρώσω το μισό που μου έμεινε μόλις σχολάσω).
karharias
10-11-2008, 21:46
Το ολοκλήρωσα! Έπος!!!!
θα σποϊλεριάσω μόνο λέγοντας ότι θα έχει και νούμερο 4 μάλλον χωρίς Hasselhoff, εκτός αν είναι βιονικός στο 4 (δε θα μου φανεί παράξενο). Καλά κανείς δε το έχει ακόμη? Περίμενα περισσότερες απόψεις.
Λοκαστ..??? Θα έπρεπε να είχες κάνει υποκατηγορία στο Cinema με ταινίες του Hasselhoff. :P
BURNIN AMBITION
11-11-2008, 01:06
karxaria eisai timios. diavazw gia aurio kai se kamia writsa to xekinaw leme me porwneis
το ειδα χτες το βραδυ, αλλα δε μπορεσα να φτασω μεχρι τελος με πήρε ο ύπνος. Κρίμα.. μιλάμε για έπος η ταινία!!! Το budget του σίγουρα δε ξεπερνούσε το μηνιάτικο που παιρνω (χωρις υπερωρίες), κάθε σκηνή είχε λάθη, άκυροι διάλογοι, 0 ηθοποιεία από τους περισσότερους, άκυρες σκηνές εντελώς χωρίς κανένα νόημα στην "πλοκή" της ταινίας
Den to perimene kaneis apo ena "Anaconda".
BURNIN AMBITION
11-11-2008, 03:56
το ειδα χτες το βραδυ, αλλα δε μπορεσα να φτασω μεχρι τελος με πήρε ο ύπνος. Κρίμα.. μιλάμε για έπος η ταινία!!! Το budget του σίγουρα δε ξεπερνούσε το μηνιάτικο που παιρνω (χωρις υπερωρίες), κάθε σκηνή είχε λάθη, άκυροι διάλογοι, 0 ηθοποιεία από τους περισσότερους, άκυρες σκηνές εντελώς χωρίς κανένα νόημα στην "πλοκή" της ταινίας και ένας εξαιρετικός David Hasselhoff, ακριβως ετσι οπως τον φανταζόμουν "δε μασάω μια, στην τελική ταινία είναι"!
Must ταινία Νοεμβρίου!
gamisterh ithopoieia gomenaki klassiki seagaliki wife gia tous muimenous, enas hasselhoff porotikos xwris na masa ta arxidia tou, porotiko fidi, klemeno skhniko porotiko kai timio apo predator 1, mia xara oi dialogoi, mia xara to budget porotiki tainia. klassiki tainia star channel pou se porwnei kaisou ftiaxnei th mera. paw na dw tainiaki sta kapakia me simon pegg theo
BURNIN AMBITION
11-11-2008, 03:57
Το ολοκλήρωσα! Έπος!!!!
θα σποϊλεριάσω μόνο λέγοντας ότι θα έχει και νούμερο 4 μάλλον χωρίς Hasselhoff, εκτός αν είναι βιονικός στο 4 (δε θα μου φανεί παράξενο). Καλά κανείς δε το έχει ακόμη? Περίμενα περισσότερες απόψεις.
Λοκαστ..??? Θα έπρεπε να είχες κάνει υποκατηγορία στο Cinema με ταινίες του Hasselhoff. :Pkai sto music section gia diskografia haselhoff thn opoia kai exw e
dopefiend
11-11-2008, 05:39
dld, yparxei kai 2 ?
BURNIN AMBITION
11-11-2008, 06:06
e de xerw. emas mas noiazei o hasselhoff agaphte
karharias
11-11-2008, 10:30
αυτό με το Predator που λες ήθελα να το συμπληρώσω σήμερα. το 2 δεν είναι με την Jennifer Lopez ή κανω λάθος?
βασικά τα 2 ανακόντα γαμούσαν, συμπαθητικό και το Κόμοντο, αλλά κάτι Python ήταν τελείως ξενέρα με τελείως για τον μπούτζο εφέ σκηνοθεσία και υπόθεση. Και αυτό το κόβω για τέτοια πίπα από τα λεγόμενά σας
BURNIN AMBITION
11-11-2008, 15:41
αυτό με το Predator που λες ήθελα να το συμπληρώσω σήμερα. το 2 δεν είναι με την Jennifer Lopez ή κανω λάθος?de xerw re su an einai sunexeia twn anaconda me th kariola , kati tetoio egrafe sto imdb oti legetai dhladh anaconda III kai oxi 3 gia kati tetoio alla den edwsa vasi
karharias
11-11-2008, 15:54
den exoyn synexeia aytes h tainies. kathe mia einai mia kainoyrgia empeiria gia ton θεατή. νόμιζα πλάκα έκανες σχετικά με το ΙΙΙ ή 3. Έχει διπλή ονομασία το συγκεκριμένο και 3 και ΙΙΙ
http://www.imdb.com/title/tt1137996/
μονο που το ΙΙΙ παρουσιάζεται με 3 φίδια
H σειρά μάλλον πάει ως εξής
Anaconda (1997) (http://www.imdb.com/title/tt0118615/)
Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004) (http://www.imdb.com/title/tt0366174/)
Anaconda III: The Offspring (2008) (http://www.imdb.com/title/tt1137996/)
Anaconda 4: Trail of Blood (2008) (http://www.imdb.com/title/tt1150934/)
Τελικά βγαίνει κ 4ο μέρος σε λίγο καιρο. Καταραμένο Χόλυγουντ, άφησαν τον Hasselhoff εκτός ταινίας κ το συνεχίζουν με το ξανθό τσουλάκι!! Ντροπή!
BURNIN AMBITION
11-11-2008, 15:58
aisxos. gia mena mono to 3 uparxei ta alla ta ftunw
εν τω μεταξύ, όσο και να γαμίσαν τα δυο πρώτα, πολύ κουμπούρες οι σκηνοθέτες/σεναριογράφοι, ακόμα και ο γιος μου ξέρει ότι ανακόνδες υπάρχουν στην Ν. Αμερική και όχι στην Ινδονησία όπου έχει πύθωνες
Kelldorain
12-11-2008, 15:23
Μάιστα
karharias
12-11-2008, 15:30
ε και?
Η επόμενη ας είναι με κροκόδειλους που επιτίθενται σε αποστολή στην Ανταρκτική
Kelldorain
12-11-2008, 19:30
Γιατί είναι ακριβώς το ίδιο!
ας είναι στην τάιγκα της Σιβηρίας τότε
karharias
13-11-2008, 09:41
η Ινδονησία που κολλάει?
Αν θυμάμαι καλά στη Βόρνεο ή στη Νέα Γουινέα υποτίθεται ότι εξελίσσεται η πλοκή
karharias
13-11-2008, 10:18
Δε ξέρω μου ξέφυγε αυτή η λεπτομέρια από τον καταιγισμό των εφφέ, του έξυπνου διαλόγου και τις αγωνίας που διακρίνουν την ταινία απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν θυμάμαι καλά όμως όταν κυνηγάνε το φίδι λένε ότι θα πάει να γεννήσει στην Νέα Υόρκη, από Ινδονησία το κυνηγάνε μέχρι την ΝΥ με ένα jeep κ μετά με τα πόδια? Δε νομίζω..
Ακόμη και αν συμβαίνει αυτό είναι λογικό γιατί το φίδι δεν είναι στο φυσικό του περιβάλλον, το έχουν σε κλουβί, δλδ μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο και από το κλουβί το σκάει.
με κάνεις κ spoilerιάζω, υπάρχει κόσμος που δε το έχει ακόμα!
BURNIN AMBITION
13-11-2008, 11:46
malakies les alla de peirazei exei adam sandler gia avatar.des son of rambow na klapseis
karharias
13-11-2008, 12:47
ο Adam Sandler ειναι θεός. το Son of Rambow ήταν φολαρα, worst movie 2008. γιατί λεω μαλακίες ρε παιδιά? τι δε κατάλαβα?
Δε ξέρω μου ξέφυγε αυτή η λεπτομέρια από τον καταιγισμό των εφφέ, του έξυπνου διαλόγου και τις αγωνίας που διακρίνουν την ταινία απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν θυμάμαι καλά όμως όταν κυνηγάνε το φίδι λένε ότι θα πάει να γεννήσει στην Νέα Υόρκη, από Ινδονησία το κυνηγάνε μέχρι την ΝΥ με ένα jeep κ μετά με τα πόδια? Δε νομίζω..
Ακόμη και αν συμβαίνει αυτό είναι λογικό γιατί το φίδι δεν είναι στο φυσικό του περιβάλλον, το έχουν σε κλουβί, δλδ μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο και από το κλουβί το σκάει.
με κάνεις κ spoilerιάζω, υπάρχει κόσμος που δε το έχει ακόμα!
βασικά μιλάω για τα δύο πρώτα, το 3 δεν το έχω δει ακόμα
edit: το δεύτερο είχε μόνο την πατάτα με την ινδονησία (Βορνεο) το πρώτο ήταν ΟΚ στο location
karharias
13-11-2008, 13:21
gia ta δυο πρωτα?!?! καλα ρε.. πλάκα μου κάνετε?!?! δε διαβαζετε τον τιτλο του θέματος, απλά μπαινετε κ απαντάτε? το αναφερει κ καποιος σε ενα ποστ στα @@ μας το 1 και το 2 .. το 3 ειναι ολα τα λεφτα, άσε που τα προηγούμενα πλησίαζαν σε ταινίες περισσότερο. Αυτό είναι κάτι ξεχωριστό, ιδιαίτερο.
Θα το δω σημερα, δεν εχω διαβασει τιποτα δε θελω να σποιλεριαστω. Λολ γτφ γιουρεντογκ.
BURNIN AMBITION
14-11-2008, 01:24
porwsou fixxxxxxxxxer
Ε ξενερωσα, κατι τετοιες ταινιες πρεπει να ειναι καλτ, οχι μια μαλακια και μιση. Το σεναριο, η σκηνοθεσια, τα εφφε και οι ηθοποιιες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ηταν σκατα, το ειδα μονο και μονο λογω Hasselhoff που ηλπιζα οτι η επιλογη του θα ηταν ενας καλος αυτοσαρκασμος. Αλλα τελικα μονο αυτος αξιζει, και δεν παιζει και πολυ. Ξεκινησε καλα η ταινια με ενα διπλο αστειακι για το φιδι που το παρομοιασε 2 φορες με τη γυναικα του ο Γκιμλι, αλλα μετα σκατα. Το μονο που αξιζε ηταν το αιμα που ηταν λες και επαιζες Mortal Kombat 4 ή Bloodrayne ξερω γω.
BURNIN AMBITION
14-11-2008, 05:48
o apopanw einai malakas mh ton akoute
ti les mwre
de niwtheis. krima gia sena
de sou axizoun oi manowar
krima