PDA

View Full Version : Yngwie Malmsteen - Perpetual Flame (2008)

fandango
09-11-2008, 17:02
http://userserve-ak.last.fm/serve/252/295751.jpg

[spoiler:2f2k83m9]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8f/Yngwie_perpetual_flame.jpg[/spoiler:2f2k83m9]

"Death Dealer"
"Damnation Game"
"Live to Fight (Another Day)"
"Red Devil"
"Four Horsemen (Of The Apocalypse)"
"Priest of the Unholy"
"Be Careful What You Wish For"
"Caprici di Diablo"
"Lament"
"Magic City"
"Eleventh Hour"
"Heavy Heart"

Ξεκαθαρίζω από πριν ότι για, λόγους που εξηγώ παρακάτω, δεν γίνεται να είμαι αντικειμενικός, οπότε όποιος θέλει να διαβάσει σοβαρή κριτική του άλμπουμ ας ψάξει αλλού. :P

Γενικά τον Malmsteen δεν τον πάω. οκ, έχει γράψει αρκετά ωραία τραγούδια, ρισπέκτ, προφανώς και έχει τεράστιες ικανότητες, αλλά ο απίστευτα μαλακισμένος χαρακτήρας του με έχει κάνει να τον αντιπαθώ και να θέλω να του σπάσω τη μούρη με το μπάσο μου, αφού εχω βγάλει πρωτα τις χορδες. :D

Από την άλλη, έχω τεράστιο κόλλημα με τον Οwens. Τον άκουσα πρώτη φορά στο '98 live meltdown, ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα σοβαρά με τους Priest, που έδινα Πανελλήνιες και σκεφτόμουν το Rockwave, που αγόρασα dvd player την μέρα που βγήκε το live in London. Έχω όλες τις κυκλοφορίες που έχει τραγουδήσει, από winters bane και δεν συμμαζεύεται, προφανώς όχι όλες το ίδιο ποιοτικές, αλλά δεν με πολυένοιαζε, σταρχίδια μου που ο Schaffer γράφει εδώ και 10 χρόνια τα ίδια τραγούδια, ο Owens έχει φωνάρα.

και πάμε στο σήμερα. ο Οwens στην μπάντα του Malmsteen, και εγώ να ξινίζω, να λέω, να λέω μαλακίες, άσχετα που ήξερα ότι στο τέλος θα το αγόραζα κι αυτό, όπως και έκανα.

ο δίσκος δεν είναι κακός, μάλλον δηλαδή, αλλά δεν είναι και καλός. οκ, μαλακίες γράφω. πάμε πάλι.
ο δίσκος είναι μέτριος. ξεκινάει ωραία, έχει 1-2 κομμάτια που είπα "άντε ρε ripper, κάντα όλα πουτάνα" και μετά ξενέρωμα. Μια κοιλιά σαν του Hurley. ίσως βέβαια οι φανς του Yngwie να εκτιμήσουν περισσότερο τον δίσκο, αλλά εμένα μου την έσπασαν οι μέτριες συνθέσεις, η φωνή του Owens που ακούγεται πολύ πίσω, και φυσικά τα ηλίθια και ανούσια μπουρμπουληθροσόλο.

τώρα θα μου πεις, αν γύριζες πίσω το χρόνο, θα το αγόραζες? προφανώς. γιατί είμαι καλός μαλάκας, και πορωμένος με τον Οwens. αλλά δεν νομίζω να είμαστε πολλοί τέτοιοι. :mrgreen:

(εξώφυλλο και booklet αστεία, ε. ούτε 10χρονο δεν ψαρώνει σήμερα με τον Μalmsteen να το παίζει ο γαμων και ο δερνων μπροστά στην φεράρι.)

6/10

eleventh guardian
09-11-2008, 17:12
Μάλιστα...

Δεν έχω ακούσει νότα από το άλμπουμ, αλλά έχω ακούσει πολλά και ποικίλα σχόλια. Άλλα αποθεωτικά (από ορκισμένους fans του Yngwie), άλλα συγκρατημένα και άλλα σαν τα δικά σου.

Εξ αρχής δεν ψηνόμουν για το άλμπουμ και το είχα πει, αλλά μου προκαλεί μία περιέργεια η παρουσία του Ripper (του οποίου δεν είμαι μεγάλος fan, αλλά τον εκτιμώ -και τον συμπαθώ- απεριόριστα). Ελπίζω να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα που έχω με την dsl για να το ακούσω πρώτα, γιατί έτσι στα τυφλά λίγο δύσκολο να το πάρω.

The Good Son
09-11-2008, 22:22
είμαι στο 3ο κομμάτι και δεν ξέρω γιατί ακούω ακόμα αυτόν τον δίσκο.

fandango
09-11-2008, 23:12
εντάξει, τα 2 πρώτα ακούγονται.
από το 3ο και μετά αρχίζει κάποιος να νιώθει αυτό που λες. :P

GuardianOfIvorytower
10-11-2008, 12:43
Θα το ακούσω κάποια στιμή από περιέργεια κυρίως, κ για τον Tim.

:offtopic: Heart of a Killer λέμε

gimmefuel
10-11-2008, 17:10
Φωναρα Owens + Υπερβολές Yngwie τι μας κάνει;

Μια χρυσή μετριότητα.

Ωραίο ριβιού.

Kalt
09-12-2008, 21:54
Den anteksa na to akousw olokliro.

Prwti geusi = gia gelia. Tha dokimaso ksana kapoia alli stigmi. An vrethei kouragio.

munchkin
24-12-2008, 01:15
re fandago to ekswfyllo re....dhladh...hmarton omws.

fandango
24-12-2008, 12:02
re fandago to ekswfyllo re....dhladh...hmarton omws.

αν εννοείς γιατί το έβαλα σε σπόιλερ, το έβαλα α)γιατί όπως λέω στο ριβιού εγώ το cd το αγόρασα για τον Owens, και β)γιατί είναι μια μαλακία και άλλη μισή.

αν εννοείς γιατί δεν σχολίασα το εξώφυλλο, νομίζω το ότι το έβαλα σε σποιλερ ήταν αρκετό.

αν εννοείς κάτι άλλο, πμ me. :P