PDA

View Full Version : Sacred 2

MoRmEnGiL
07-11-2008, 20:45
Exw pai3ei synolika kana 10wro so far me dryad, inquisitor, kai Temple guard.

Ta grafika tou den 3erw an mporw na ta pw 8eika, alla sigoura einai artiotata texnika kai to kyriotero exoune character kai mpolikes wraies leptomereies, opws o bardos sthn polh, (pou randomly paizei kai ki8ara..hlektrikh :P) ta lamps to brady pou kouniounte apo ton aera kai analoga kouniounte kai oi skies klp.

To gameplay paramenei omoio me tou sacred 1.. hack and slash and some more hack... then slash some.

H basikh diafora me to diablo kai ta ypoloipa diabloeidh einai oti to sacred einai enas eniaios terastios kosmos, k otan lew terastios ennow megalyteros apo oblivion px. Pragma poy shmainei plhrhs freedom gia to pou pws k pote 8a pas, syn oti exei mpoliko traveling.

Mia k eipa gia travelling, ta mounts epistrefoun dynamika me special mount gia ka8e class, pera apo ta klassika horses. H (klassika axwneuth) seraphim px exei ena sabertooth gia mount.

Ta available classes einai

Seraphim (female,close combat/magic, only light path)
High Elf (female, magic)
Dryad (female, ranged combat/magic)
Temple Guard (uuuhm cyborg anubis :P, ranged/close combat)
Shadow Warrior (male, close combat)
Inquisitor (male, close combad/magic, only dark path)

Oi chars einai arketa endiaferontes, kai exoune diafores diaforopoihseis edw k ekei ektos fysika apo ta combat arts pou einai teleiws diaforetika, opws px o temple guard koubalaei batteries pou tou dinoune (an katalaba kala aytes to ka8orizoune) ranged attack ki as krataei close combat oplo, enw h dryad koubalaei shrunken voodoo heads pou dinoune bonuses enantia sthn antistoixh fylh (an katalaba pali kala)

To basiko problhma einai oti katantaei kourastiko logw twn megalwn apostasewn kai ths astamathths sfaghs, alla oloi lene oti sthn arxh einai pio kourastiko ap oti meta.

Kai mallon oloi 3erete oti symmetexoune oi Blind Guardian, oxi mono hxhtika alla kai (sxedon) optika :P

me dikh sas eu8ynh to parakatw video ka8 oti einai ligo spoiler.

[spoiler:2hcnuf4n]apo to sxetiko quest, synantas autous:
http://uk.youtube.com/watch?v=5fakNlghOJY[/spoiler:2hcnuf4n]

Den einai to game ths xronias alla einai ena poly wraio paixnidaki ftiagmeno ka8ara gia tous paiktes, xwris na pernei ton eauto tou poly sobara (to ti malakies lene oi antipaloi otan pe8ainoune px, h oi npc, o bardos me thn hlektrikh ki8ara kai alla) alla xwris na xanei apo atmosfaira tautoxrona.

Morm approves.

(mexri na bgei to diablo 3 kai na ta isopedwsei ola, an kai to psilofobamai pleon auto me thn poreia pou xei parei h blizzard..)