View Full Version : Zomg Παναθηναικός-Ολυμπιακός
Kelldorain
03-11-2008, 21:45
παμε για το ντερμπυ.
Καντε κι ενα τοπικ, να σκοτωθουμε λιγο.
Βγάλτε το άχτι σας, ανατρέξτε στις παλιές διαιτησίες που αδίκησαν την ομάδα σας, πείτε γιατί έχετε καλύτερη ομάδα, πόσα θα φάει ο πουλημένος αντίπαλος κλπ
Βύντρα ή Άντζας? (χιντ:1)
Όσκαρ ή Ίβανσιτς? (χιντ:άσος και πάλι)
κλπ κλπ κλπ
Επίσης!! Βρείτε την 11άδα του Ολυμπιακού στο ματς και κερδίστε έναν ολάκερο πόντο στο prediction league. Του παναθηναικού δεν υπάρχει στην προσφορά γιατί δεν πρόκειται να τη βρείτε
(προσωπικά το βλέπω για χ)
Entrancemperium
03-11-2008, 22:01
2-0 me soutara tou loukavuntra kai kefalia ths allagaras Aleksiou Tzwlh sto 92'..
Xares kai panhgyria kai sun8hmata gia hrwes loukalekshdes..
2-0 me soutara tou loukavuntra kai kefalia ths allagaras Aleksiou Tzwlh sto 92'..
Xares kai panhgyria kai sun8hmata gia hrwes loukalekshdes..
:roll: :roll:
Sotos_The_Tequiler
03-11-2008, 22:08
το όνομα Παπουτσέλης (διαιτητής) είχε παίξει παλιότερα σε ντέρμπι ή θυμάμαι λάθος;;;; με ένα πέναλτι;;;
Sotos_The_Tequiler
03-11-2008, 22:23
το όνομα Παπουτσέλης (διαιτητής) είχε παίξει παλιότερα σε ντέρμπι ή θυμάμαι λάθος;;;; με ένα πέναλτι;;;
έλα βρήκα και το λινκ: :P:P:P άλλες εποχές! μιλάμε τότε είχε γίνει σφαγή!
Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 1996
http://www.hri.org/E/1996/96-12-10.dir/keimena/sport/sport4.htm
_UnHoLyMaRtYr_
03-11-2008, 22:28
Σούπερ ισοπαλία , όλοι χαρούμενοι, "παλληκάρια που γλύτωσαν το θάνατο μέσα στη ζούγκλα" μεις, "να χαίρεστε το πρωτάθλημά σας" κ φωτογραφίες μαιμούδων οι άλλοι. 0-0, 1-1, έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός θα το σηκώσει πάλι.
Raven Lord
04-11-2008, 00:49
έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός θα το σηκώσει πάλι.
:(
freak brother
04-11-2008, 01:03
[quote="Sotos_The_Tequiler":ea3p0286]το όνομα Παπουτσέλης (διαιτητής) είχε παίξει παλιότερα σε ντέρμπι ή θυμάμαι λάθος;;;; με ένα πέναλτι;;;
έλα βρήκα και το λινκ: :P:P:P άλλες εποχές! μιλάμε τότε είχε γίνει σφαγή!
Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 1996
http://www.hri.org/E/1996/96-12-10.dir/keimena/sport/sport4.htm[/quote:ea3p0286]
14 wn xronwn na klaiw me mavro dakry :(
Darkling
04-11-2008, 01:05
16μιση χρονων να γελαω με μαυρο χιουμορ.
10, ΟΥΡΛΙΑΖΑ ΑΠΟ ΕΚΣΤΑΣΗ.
Darkling
04-11-2008, 01:21
"τι εκανες την ωρα του Παπουτσελη?"
irreligious
04-11-2008, 01:53
ΑΝΤΙΟ ΜΠΟΡΕΛΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ.
πάμε δυνατά,γνώριμη και ζεστή η σούφρα του λαγού,λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα.
έντιτ-δείτε τα ονόματα των συλληφθέντων βάζελων στο λίνκ του σώτου!
Darkling
04-11-2008, 01:58
ε, ποτε.
AngelOfSorrow
04-11-2008, 02:00
παμε για το ντερμπυ.
Καντε κι ενα τοπικ, να σκοτωθουνε και οι 22
Σκατα αγωνας, χαλια θεαμα, νευρα, ξυλο, ισοπαλια. Κελντορεν, παω για την εντεκαδα, αλλα επειδη ειμαι αρκετα κατω θα μου δωσεις 2 κι οχι 1 γιατι κανω την προβλεψη απο Δευτερα (προς Τριτη). Νικοπολιδης, Αντζας, Ραουλ Μπραβο, Τοροσιδης, Ζεβλακοφ, Στολτιδης, Ντουντου, Μπελουτσι, Λετο, Γκαλετι, Ντιογκο.
μπα, θα τολμήσει με ντάρκο,γκαυρο
μια χαρα σας γαμησε ο παπουτσελης.οπως μια χαρα μας γαμησε ο δουρος
Darkling
04-11-2008, 16:48
εν τω μεταξυ κοιτας τον εκαστοτε 15,5χρονο οπαδο της Παναθας και κοροιδευει τον Ντιογο, λες και εχει τετοιο επιθετικο στην ομαδα του.
Λολ λες και αν ο κωλογερος ειχε λιγοτερο εγωιστικο νιονιο δε θα βλεπανε πρωταθλημα ουτε και με το εγγονι του Βγενοπουλου προεδρο.
ναι αλλα δεν εσκασαν 9εκ. γιουρια ουτε τους τα εκαναν τσουρεκια 3 μηνες αν ερθει ή δεν ερθει π.χ. ο τοργκελε
να μην αναφερω κατι "δικους μας" τσουτσεκια που αρχισαν να τον συγκρινουν με τον ΜΑΓΟ
Darkling
04-11-2008, 17:05
το οτι αργησε να ερθει, ο τελευταιος που φταιει ειναι ο παικτης.
Οσο για τα λεφτα, και να φαγανε του οσφπ 2 μυρρια ξερω γω, και να αξιζε 7, ποσως με νοιαζει.
Raven Lord
04-11-2008, 19:26
:bang:
irreligious
04-11-2008, 19:39
ο δούρος είχε αδικήσει τον άσπιλο,αμόλυντο,α παναθηναϊκο,μην λέμε ό,τι θέλουμε
freak brother
04-11-2008, 19:51
?
Raven Lord
04-11-2008, 20:09
omg
το γκολ που δεν μπήκε ποτέ!!!!
Εμ, πως ακριβως προκυπτει αυτο;
Η αληθεια ειναι πως κανεις δε μπορει να πει με σιγουρια αν η μπαλα περασε ή οχι τη γραμμη.
Raven Lord
04-11-2008, 20:22
περίεργο δηλαδή που υπάρχουν μόνο δύο πλάνα από τη φάση και παρόλο που "δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν πέρασε", δε θεωρείται αμφισβητούμενη.
μια ζωη ζελεδες :!:
μηπως ο σκηνοθετης και ο καμεραμαν και ο μπουμαν ειναι τσιρακια του κοκκαλη?
εεεε?
ο πρωην προεδρος π.ο.α. νυν προεδρος ταχ.ταμιευτηριου φιλιππιδης τι λεει για ολα αυτα
mia pou to efere h kouventa ta arxika poa ti shmainoun?
timia soupa to mats, 0-0, 1-0, 0-1, varia 1-1
?
ενα λαθος σφυριγμα απο τη μια και ενα μη σφυριγμα και μια λαθος κοκκινη απο την αλλη εκριναν ενα πρωταθλημα.
και στα δυο ματς το κορακι δεν αδικησε καμια απο τις δυο ομαδες αλλα και τα δυο περιστατικα τσουζουν εκατερωθεν για τον παραπανω λογο.και-ολως τυχαιως-ειναι τα μονα που θυμομαστε και απο τα δυο ματς
Magellan
05-11-2008, 01:20
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΕΛΑΤΕ!!!
δηλαδη ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
!!!!
Kelldorain
05-11-2008, 01:22
Βλέπω από τώρα αυριανό πρωτοσέλιδο Πράσινης
Βέρντερ - Ολυμπιακός 1-3
Βέρντερ - Παναθηναικός 0-3
=>
win
Magellan
05-11-2008, 01:27
ναι αλλα
παο εργοτελης 2-3
οσφπ εργοτελης 2-0
.....
Kelldorain
05-11-2008, 01:28
Eπ φίλος για την Πράσινη μιλάμε. Μήπως είσαι και συ τσιράκι και δεν ακολουθείς την αληθινή βαθμολογία που δημοσιεύει?
Magellan
05-11-2008, 01:30
ναι
Kelldorain
05-11-2008, 01:31
Οκ σου έρχεται σφοδρή επίπληξη Πρασινοφρουρού (αλήθεια ποιος γράφει αυτή τη στήλη?)
Stormrider
05-11-2008, 01:55
πρασινοφρουρο διαβαζω και εγω οποτε κατσει. \μ/
ειναι πολυ γελιος ο τυπος που οταν τελιωσεις να διαβαζεις γελας .
_UnHoLyMaRtYr_
05-11-2008, 02:09
:shock: :shock: :shock:
Kelldorain
05-11-2008, 12:02
Δαλούκας διαιτητής
freak brother
05-11-2008, 13:29
?
ενα λαθος σφυριγμα απο τη μια και ενα μη σφυριγμα και μια λαθος κοκκινη απο την αλλη εκριναν ενα πρωταθλημα.
και στα δυο ματς το κορακι δεν αδικησε καμια απο τις δυο ομαδες αλλα και τα δυο περιστατικα τσουζουν εκατερωθεν για τον παραπανω λογο.και-ολως τυχαιως-ειναι τα μονα που θυμομαστε και απο τα δυο ματς
to penalty tou pap , den htan lathos sfyrigma.. htan epinohsh . kai mas o kotsios efage kokkinh sto allo pou meiname me 9 xwris logo ... alla den vghkame na poume gia aloiwsh apotelesmatos :rofl: :rofl:
Raven Lord
05-11-2008, 14:49
όχι.
θυμόμαστε και το "μη γκολ" του στολτίδη και την ΓΚΟΛΑΡΑ του ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΗ του ΓΚΟΥΜΑ
Magellan
05-11-2008, 14:58
παλι καλα
σοβαρευτειτε ρε η ανατροπη του ιβιτς απο τον καλιτζακη-αν θυμαμαι καλα-εγινε απλα ηταν οριακα εκτος περιοχης.
δεν θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε
freak brother
06-11-2008, 16:32
ti oriaka re? xaxaxa
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 3419&Ln=En (http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=3419&Ln=En)
Kelldorain
06-11-2008, 16:52
:rofl: :rofl: :rofl: ντάξει δεν το είχα δει ως τώρα, απλά δεν υπάρχει
irreligious
06-11-2008, 17:07
πόσους βάθμους διαφορά είχαμε από τον δεύτερο εκείνη τη χρονιά?
ωραίος,το συνεχίζω!
GuardianOfIvorytower
06-11-2008, 18:26
Ο ορισμός του πέναλτυ ε το παραπάνω :lol:
πόσους βάθμους διαφορά είχαμε από τον δεύτερο εκείνη τη χρονιά?
ελα τωρα,μην τους χαλας την παραμυθα....
House Of Low Culture
06-11-2008, 21:07
ανύπαρκτος βάζελος σε όλη τη διάρκεια του ματς.
carheart
07-11-2008, 10:46
πολλά ανύπαρκτα εκείνη τη βραδιά λοιπόν!
Darkling
07-11-2008, 13:02
Στη σημερινη ΠΡΑΣΙΝΗ !!!!!!!!!!
Εξτρα πρωτοσελιδο με ΔΥΟ θεματα Ολυμπιακου!!!!
Οποιος προλαβει!!!!
Ρεπορταζ μπασκετ, ρεπορταζ ποδοσφαιρου!!!!
Γιατι οπαδε του ΟΣΦΠ, τα μαθαινεις πρωτος!!!
μονο στην ΠΡΑΣΙΝΗ.
με ενα ευρω.
House Of Low Culture
07-11-2008, 15:25
πολλά ανύπαρκτα εκείνη τη βραδιά λοιπόν!
σκάσαν εξωγήινοι λαγοί στον καναπέ σου???? :fear: :fear:
regularpaul
07-11-2008, 17:02
ανύπαρκτος βάζελος σε όλη τη διάρκεια του ματς.
να πω κι εγώ το μακρύ μου
αυτό ακριβώς που γράφεις εδώ χολκ ήταν το ζουμί της υπόθεσης
ένα από τα γοητευτικά πράγματα στο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό
είναι ότι μπορεί ο ανύπαρκτος να κερδίζει τον υπαρκτό (!)
ο μικρός τον μεγάλο, το Ιράκ τις ΗΠΑ κ.ο.κ.
την 7ετία Κόκκαλη (10 - 3 που παραδέχτηκε τις προάλλες ο Μιτς)
αυτό το πράγμα είχε καταργηθεί,
ο Ολυμπιακός είτε έπαιζε καλά (που έπαιζε) είτε όχι, κέρδιζε
House Of Low Culture
07-11-2008, 17:07
δε διαφωνώ καθόλου, το σχόλιο για την ανυπαρξία του βάζελου στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναφέρεται καθαρά στην ανυπαρξία του βάζελου στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
carheart
07-11-2008, 17:13
Αν κάποιος είναι ανύπαρκτος σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, εμείς οι υπαρκτοί, τον νικάμε με υπαρκτό τρόπο και όχι με ανύπαρκτα πέναλτυ. Ποτέ η ανυπαρξία δεν πρέπει να τιμωρείται με ανυπαρξία!!~!~
Αν θεωρούμε πως το πέναλτυ δεν είναι ανύπαρκτο, είμαστε χαζοί, τυφλοί και βλάκες.
Διαλέγουμε και παίρνουμε.
House Of Low Culture
07-11-2008, 17:16
τα έχεις μπερδέψει λίγο, Παπαμιχαήλ.
Darkling
07-11-2008, 17:24
Παιδια, ο Μιτς ομως, εχει πει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το πεναλτυ Παπουτσελη, οτι για το μονο που λυπαται ειναι που δεν το σφυριξε στο 94΄.
carheart
07-11-2008, 17:32
άρα δεν μπέρδεψα τίποτα!
nothingman
07-11-2008, 17:44
- Όταν κάνουμε μια συζήτηση, μπαίνεις και την χέζεις!
- Εγώ τη χέζω;
- Εσύ! Και ειρωνεύεσαι το Μιχάλη που έχει θυσιαστεί για εσένα χίλιες φορές.
- Μπορείς να μας αναφέρεις ΜΙΑ ως παράδειγμα;
- Όταν είδαν το βίντεο στην αστυνομία και ψάχναν να σε συλλάβουνε, δεν παρουσιάστηκε ο Μιχάλης και είπε "Εγώ το έκανα"; Και του λένε "Μας κοροϊδεύεις; Δε βλέπεις ότι τραβάς τον μπατζανάκη σου μην πνίξει το διαιτητή;" και λέει "Ναι, τον τραβάω και αναγκάζεται και πιάνεται από το λαιμό του".
- Ρε, ο διαιτητής τα είχε αρπάξει;
- Σας έδωσε δυο πέναλτυ; 'Αμα τρώτε τρία γκολ ο διαιτητής φταίει;
- Ήταν ανατροπή στο 90';
- Τρία μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή;
- Ρε θα μας τρελάνεις; Του βάζει τάκλιν ο Μανωλάς, πετάγεται ο Σκαρτάδος, διασχίζει τρία μέτρα στον αέρα και σκάει μες στην περιοχή;
- Πουλί ήτανε!
- Και μένει το παιδί πεθαμένο στη λάσπη και πάει αυτός και του δείχνει κάρτα ότι δήθεν παίζει θέατρο; ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ; Ήρθαν οι αγροκαλλιεργητές από τη Λακωνία να μας πούνε τι είναι πέναλτυ.
- Ήτανε πέναλτυ κύριε Πάνο;
- Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.
Darkling
07-11-2008, 18:13
άρα δεν μπέρδεψα τίποτα!
αν το κουοτ σου ειναι για να αποδειξεις τη γενικευμενη δικιοσυνη που διεπει τον οπαδο παο σε αντιθεση με τους παραγκογαυρους, ειναι χαζο. Μιλαω μονο για ευτουνο το πεναλτυ και μαλιστα λογω των γενικοτερων ειδικων συνθηκων τη δεκαετια που ειμουν μικρουλης και δεν παιρναμε ποτε πρωταθλημα, μπορω να πω οτι το φχαρστηθηκα κιολα.
Απο κει και περα συζηταμε οτι θετε.
carheart
07-11-2008, 18:31
Ουδέποτε κλάφτηκα για την μετά εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, που το ψευτοπεναλτάκι του Παπουτσέλη θα μπορούσε να είναι η καλύτερη δυνατή εκδοχή.
Απλά αν χαίρεσαι να παίρνεις παιχνίδια έτσι, ακόμα και αν παίζεις στη μεγάλη απόδραση των 11, είσαι γαύρος, παραγκό και μη.
Δεν υπάρχει γενικευμένη δικιοσύνη οπαδών, υπάρχει λογική.
Αυτήν επικαλούμαι, αυτήνα προασπίζω. Ούτε ο Κανέλλος είμαι, ούτε στην πράσινη γράφω.
Έχω μάτια και βλέπω.
Darkling
07-11-2008, 18:34
χαχα οχι.
Δεν με ενδιαφερει η στημενη διαιτησια βασικα, το εχω ξαναπει και μην κανετε σαν να μην εχετε διαβασει ποστς μου και επισης αποψη μου ειναι οτι συγκαλυφθηκαν απειρα οι τραγικες αδυναμιες των αλλωνωνε 2 τη δεκαετια αυτη με δικαιολογια τις (συνεχομενες και καλα) στημενες διαιτησιες, αλλα αυτη ειναι και η αποψη μου ειπαμε.
Το πεναλτυ του παπουτσελη ομως, να χα χιλια ματια!
carheart
07-11-2008, 18:35
Φυσικά και δεν σε ενδιαφέρει η στημένη διαιτησία!
omg, κάνεις σαν να μην πήρες 7 πρωταθλήματα για χάρη της!
Darkling
07-11-2008, 18:36
και 4 μετα ε! μη τα ξεχνας.
carheart
07-11-2008, 18:47
Προσέχω τι γράφω.
casshern
07-11-2008, 19:03
- Όταν κάνουμε μια συζήτηση, μπαίνεις και την χέζεις!
- Εγώ τη χέζω;
- Εσύ! Και ειρωνεύεσαι το Μιχάλη που έχει θυσιαστεί για εσένα χίλιες φορές.
- Μπορείς να μας αναφέρεις ΜΙΑ ως παράδειγμα;
- Όταν είδαν το βίντεο στην αστυνομία και ψάχναν να σε συλλάβουνε, δεν παρουσιάστηκε ο Μιχάλης και είπε "Εγώ το έκανα"; Και του λένε "Μας κοροϊδεύεις; Δε βλέπεις ότι τραβάς τον μπατζανάκη σου μην πνίξει το διαιτητή;" και λέει "Ναι, τον τραβάω και αναγκάζεται και πιάνεται από το λαιμό του".
- Ρε, ο διαιτητής τα είχε αρπάξει;
- Σας έδωσε δυο πέναλτυ; 'Αμα τρώτε τρία γκολ ο διαιτητής φταίει;
- Ήταν ανατροπή στο 90';
- Τρία μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή;
- Ρε θα μας τρελάνεις; Του βάζει τάκλιν ο Μανωλάς, πετάγεται ο Σκαρτάδος, διασχίζει τρία μέτρα στον αέρα και σκάει μες στην περιοχή;
- Πουλί ήτανε!
- Και μένει το παιδί πεθαμένο στη λάσπη και πάει αυτός και του δείχνει κάρτα ότι δήθεν παίζει θέατρο; ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ; Ήρθαν οι αγροκαλλιεργητές από τη Λακωνία να μας πούνε τι είναι πέναλτυ.
- Ήτανε πέναλτυ κύριε Πάνο;
- Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.
:shock:
Ετερο-συγχρονικιά εμπειρία από το διάστημα όμως.
Ένας φίλος μου ζάλισε τα αυτιά χτες το βράδυ, απαγγέλλοντας τη συγκεκριμένη στιχομυθία χωρίς να χάσει το παραμικρό κόμμα, ίσαμε 30 φορές.
Κάψιμο.
freak brother
07-11-2008, 20:35
χαχα οχι.
Δεν με ενδιαφερει η στημενη διαιτησια βασικα, το εχω ξαναπει και μην κανετε σαν να μην εχετε διαβασει ποστς μου και επισης αποψη μου ειναι οτι συγκαλυφθηκαν απειρα οι τραγικες αδυναμιες των αλλωνωνε 2 τη δεκαετια αυτη με δικαιολογια τις (συνεχομενες και καλα) στημενες διαιτησιες, αλλα αυτη ειναι και η αποψη μου ειπαμε.
Το πεναλτυ του παπουτσελη ομως, να χα χιλια ματια!
mpravo re swkrates , esthses ena oloklhro susthma na sygkalypseis tis adynamies ths Panathas , pou phgaine stous 4 tous ch.lu , kerdise barca , arsenal , juve , ajax klp alla den travagan oi paixtes logw kourashs sto ellhniko prwtathlhma tou aigalew kai tou panhleiakou..
irreligious
07-11-2008, 22:04
και έτρωγε 4άρες
House Of Low Culture
07-11-2008, 23:10
στην έδρα της.
Από Γεωργάτους.
irreligious
08-11-2008, 16:45
που δείχναν τις φανέλες.
έχει αρχίσει και μου σηκώνεται με την όλη συζήτηση ε.
irreligious
08-11-2008, 16:46
σε άλλα νέα τώρα,ο Βαλβέρδες δούλεψε 45 λεπτά στημένες φάσεις και υπογράμιζε συνεχώς στους παίχτες ότι αυτός ''είναι ο εύκολος τρόπος για να βάζεις γκολ''.
ρε,πάτε καλά ρε?
Darkling
08-11-2008, 17:03
στον Ολυμπιακο παντως, συνηθως ειναι ο ευκολος τροπος για να φας γκολ.
stam and the witches
08-11-2008, 19:03
Έχω εισητήριο στους οργανωμένους.
freak brother
09-11-2008, 00:16
pinw apo tis 4 to meshmeri kai elpizw na to krathsw alhthino mexri tis 7 sto derby...
se 45 lepta tha einai kyriakhhhhhh
kai pinoume apo vradysssssss
:P
pitchfork
09-11-2008, 00:54
σε άλλα νέα τώρα,ο Βαλβέρδες δούλεψε 45 λεπτά στημένες φάσεις και υπογράμιζε συνεχώς στους παίχτες ότι αυτός ''είναι ο εύκολος τρόπος για να βάζεις γκολ''.
ρε,πάτε καλά ρε?
Κάτι θα του είπανε φαίνεται.....
Προσωπικά δε πιστεύω αυτός ο δαλούκας να μπει αύριο στο πάνθεον των κερατάδων πούστηδων υπαλλήλων τύπου καζναφέρη ευθυμιάδη δούρου τεβεκέλη παπουτσέλη κλπ πουτάνας γιων μούλων.
Όποιος βλέπει μπάλα έχει καταλάβει ότι ο χάρτινος τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αφήνει τα ντέρμπι ελεύθερα και να το παίρνει σφάζοντας τις μικρές ομάδες (θεωρητικά γιατί σε σχέση με τον οσφπ ακόμα και τα άσπρα χώματα τεράστια ομάδα είναι) και τους αντιπάλους του σε ανύποπτους χρόνους και άλλες έδρες.
Με λίγα λόγια για αύριο πιστεύω ότι θα φανεί η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων (της ομάδας και του μπουρδέλου τέσπα) και ίσως να μην αποτυπωθεί τόσο στο σκορ (συνήθως τους λυπόμαστε και σταματάμε χαμηλά, πχ 4-0, 8-2 κλπ) όσο στον αγωνιστικό χώρο.
Με μια φράση παιδιά κοιτάξτε να πλύνετε μέχρι και τα αυτιά, όχι μόνο κωλαράκια.
PS Δεν γράφω το τελευταίο καιρό, σόρρυ αλλά είμαι εκτός Αθηνών για δουλειές και δεν έχω internet. Μόνο σε νετ καφέ πάω αλλά το ηαρ θέλει χρόνο που δεν έχω εκεί γμτ. :(
Έρχομαι Αθήνα μόνο για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα.
Amnesiac.
09-11-2008, 15:58
Πιτς πάρε ασύρματο ίντερνετ :pink:
Οντόπικ, σήμερα κοντράρονται δύο παραδόσεις. Η πρώτη λέει πως όταν ο Ολυμπιακός έχει κάποια διαφορά από το βάζελο και με νίκη ουσιαστικά καθαρίζει το πρωτάθλημα, συνήθως χάνει. Η δεύτερη λέει πως όταν ο βάζελος έχει βγάλει λίγη γλώσσα, όταν έχει πάρει τα πάνω του και η αισιοδοξία είναι στα χάι της, τότε τρώει μια ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΣΑ και τα κεφάλια μέσα ξανά.
Δεν ξέρω ποιά θα επικρατήσει. Άρα το ρίχνω Χ.
Αλλά αν είναι να νικήσει κάποιος μάλλον ο βάζελος θα το κάνει.
ion_storm
09-11-2008, 16:18
Λογικα θα κερδισουμε σημερα οχι κανα τρελο σκοπ δηλαδη 2 - 0 το μεγιστο αλλα θα κερδισουμε.
και δεν μου λεει κάτι που ο γαυρος κερδισε εργοτελη κτλ πχ. καλα μην μιλαμε ακομα για διαιτησιες ειναι λιγο μαλακια αλλα μαλλον δεν θα δουμε τιποτα εκτροπα.
εχουμε παντως καλυτερη ομαδα πιο δουλεμενη και μαλλον θα φανει.
αν παρουμε το ντερμπι κανουμε και τον παοκ πρωτο χαχα.
εβλεπα μπαλα χτες με αεκτζιδες και οι ανθρωποι εχουν περασει σε αλλο επιπεδο. κατηγουρν και τους φταινε τα παντα.
casshern
09-11-2008, 17:04
O Πιτς τι ομάδα είναι?
freak brother
09-11-2008, 17:10
den yposthrizei kamia , einai filathlos!
Entrancemperium
09-11-2008, 17:12
kai polu agnos kai aponhreytos malista..
casshern
09-11-2008, 18:48
Πιτς κουμάτερα τότες.
Entrancemperium
09-11-2008, 19:21
Den to perimena Toooooooooooso polu..
Telika uparxei pio grafikos gauros kai apo ton Tsoukala akoma akoma kai apo to GG*.*/fiogo..
ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ kuries kai kurioi..
:rofl:
ante gamisou re verniko. anthrwpisti malaka
_UnHoLyMaRtYr_
09-11-2008, 22:00
Σούπερ ισοπαλία , όλοι χαρούμενοι, "παλληκάρια που γλύτωσαν το θάνατο μέσα στη ζούγκλα" μεις, "να χαίρεστε το πρωτάθλημά σας" κ φωτογραφίες μαιμούδων οι άλλοι. 0-0, 1-1, έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός θα το σηκώσει πάλι.
Τρελή σούπα το ματς. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την αίσθηση ότι παίζαμε με 10.
Ήμασταν τραγικοί και πολύ μας είναι το χ.
Magellan
09-11-2008, 22:13
ε σκατα παιχνιδι απο οσφπ ο παο αν δεν καναμε 2 τσαφ δε θαχε φαση
παμε παρακατω
γενικα με βαση το +5 μας ευνοει το χ αλλα δε μου αρεσε αυτο που ειδα
irreligious
09-11-2008, 22:13
το απόλυτο μηδεν ο Θρύλος..
+πιτς αγάπη μη χάνεσαι.
Darkling
09-11-2008, 22:24
Αγαπητα μου παιδια Εης Μπλακη Ανχολη ιρρελιτζους Ματζελλαν.
ειδα το ματς και οσο το εβλεπα ειμουν και γω εκνευρισμενος. Ομως περιεργως το ειδα πολυ ψυχραιμα ελαχιστα λεπτα με το που τελεψε, δηλαδη σε παρα πολυ συντομο χρονο.
Εξηγουμαι.
Εχεις εναν Παναθηναικο που ειναι στο -5. Και ο Παναθηναικος που αν δεν παρει ΚΑΙ αυτο το ματς, τοτε ποιο ντερμπυ θα παρει για να μειωσει τη διαφορα, μενει κι αυτος πισω, δε βαζει ποτε τον Κλεητον, ο Ρουκαβινα μπαινει στο 85', ο Παναθηναικος δεν κανει καν τριτη αλλαγη (και μετα ας πουμε ξινιζετε γιατι δεν μπηκε ο Νταρκο νωριτερα), με λιγα λογια ο Παναθηναικος σε ματς που καιγεται πραγματικα, δεν ρισκαρει ποτε ο ιδιος, μαλακες ειναι οι του Ολυμπιακου να ανοιχτουν? Πηρε ο Ερνεστος το Χ και πηγε σπιτι του. Αν μας αρεσει? Φυσικα και οχι. Αλλα ειναι πρωταθλημα και ουχι νοκ αουτ ματς. Και απ τη στιγμη που δεν ανοιχτηκαν οι αλλοι που στο κατω κατω 1 = κανενα σε αυτο το ματς, για ποιο λογο να σκοτωθει ο Ολυμπιακος να βγει μπροστα.
Αυτα. Ο Παο πολυ λιγα πραγματα, (ο Ολυμπιακος επισης ε.) με 40 παικτες στο κεντρο και οι 2 ομαδες, ενταξει. Παμε γι αλλα.
το πραγματικο ντερμπυ πρωταθληματος ειναι το Σαββατο.
υ.γ. Λολ, κατι παραγοντες πολυμετοχικοτητας η πρωτη δηλωση που κανανε, δεν ηταν οτι ας πουμε στο ποδοσφαιρο γινονται τρεις αλλαγες, ιδιως οταν δε σε βολευει το σκορ, αλλα οτι ο διαιτητης μας (πινκ!) καθορισε το ματς. Ασορτι βεβαια με το πρασινο κοινο, που στα 10 συνθηματα τα 9μιση εχουν τη λεξη Ολυμπιακος μεσα. Ουτε στο Καραισκακη δεν ακουγεται τοσο. Χουχου.
υ.γ.2 Που ειν ο Γκαλετι?
Amnesiac.
09-11-2008, 22:27
Απαράδεκτοι ήμασταν. Δε νοείται ο Ολυμπιακός σε ένα ολόκληρο ημίχρονο να διώχνει κούτσα κούτσα τη μπάλα, ειδικά όταν παίζει με το Παναθηναϊκάκι. Από την άλλη, ίσως να ήταν σοφό, με Αβραάμ - Γκαλίτσιο αμυντικό δίδυμο, να μη πολυανοίξουμε το παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, καλό γενικά το αποτέλεσμα αλλά δε μου αρέσει να μας βλέπω να παίζουμε σα μικρή ομάδα.
up_the_hammers_Festival
09-11-2008, 22:38
Tragikos o olympiakos pou epeze me omada isovathmi tou ergoteli alla to penaltaki ston leto mporouse na mas dwsei th nikh.
freak brother
09-11-2008, 22:39
prwto lol .. thewdoridhs... theos
deutero lol kolwfardia poutanas giou
0-0 na doume me ta paokia. o gavros exei valei 1 goal ektos edras .. elpizoume
Darkling
09-11-2008, 22:42
Αν εννοεις πουτανας γιο το Νικοπολιδη στο τετ α τετ, εισαι απλα ασχετος. Αλλα οκ. δε γαμιεται.
freak brother
09-11-2008, 22:47
kala daxei auto einai empeiriliki alla emperiexei kai mikrh dosh kwlofardias gia na maste kai eilikrineis..
o savvas ti fwnaze to katalaves? spasame to poulman? petagame tsimenta? ti egine akrivws? mhpws vrhke ton swkrates me thn syzhgo tou kai eixe nevra? :p tou mantziou htan penalty?
Darkling
09-11-2008, 22:52
Μεσα σε 2 ποστς αποστασης 8 λεπτων λες
"πω κωλοφαρδια του Νικοπολιδη"
και
"οκ εμπειριλικι ειναι"
εχμ, οκ.
Το πεναλτυ του Μαντζιου το δινει μοναχα ο Γιαννακοπουλος. Οχι ο Στελιος!!!!!!!!!
Raven Lord
09-11-2008, 22:55
o gayρος, ειδικά του 2ου ημιχρόνου, έπαιξε σαν ομαδούλα. καθυστέρηση στην καθυστέρηση και άντε δώστου. καλά έκανε βέβαια. ειναι στο +5, δε φαίνεται να μπορεί και καλύτερα, οπότε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. μαλακία που δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις λίγες ευκαιρίες που είχαμε να πάρουμε το ματς. τεσπα, προτιμάω να βλέπω έτσι την ομάδα συμμαζεμένη, παρά σε στυλ σκορποχώρι όπως με τον εργοτέλη. μπορούσαμε πολύ καλύτερα βέβαια. με αυτό τον αντίπαλο πιστεύω τα 3 αμυντικά χαφ ήταν υπερβολή. κάτι για πέναλτυ στον emo που ακούστηκε, το προσπερνώ ως γραφικότητα. πληρώνετε τώρα μαλάκες τις ηλίθιες γκέλες. αν είχαμε 20 βαθμούς θα μιλούσαμε με άλλους όρους. oι εδώ gayροι, πάντως, το πανηγύρισαν. οι gayροι της αθήνας βλέπω έχετε μεγαλύτερη αξιοπρέπεια.
Darkling
09-11-2008, 22:58
Δε βλεπω να πρεπει να πανηγυριστει τιποτα. Δεν ειπα (εγω που δεν κραζω εννοω) οτι μου αρεσε, ειπα οτι ο Ολυμπιακος επελεξε ορθα (κατ εμε) να μη ρισκαρει, αφου ο Παο δεν ρισκαρε ποτε.
Kelldorain
09-11-2008, 23:01
Ο ολυμπιακός άθλιος αλλά λογικό να παίξει έτσι αφού για το χ πήγαινε. Ο παναθηναικός καλύτερος, είχε την κατοχή, αλλά όχι ουσιαστικός αν και ίσως δικαιούταν τη νίκη. Ο Δαλούκας παραδόξως μου φάνηκε αρκετά καλός, αν εξαιρέσει κανείς τις καθυστερήσεις που έπρεπε να είναι περισσότερες. Το ματς γενικά σουπίτσα. Από ολυμπιακό καλύτερος ο Νικοπολίδης. Λέτο Γκαλέτι Ντιόγο ανύπαρκτοι. Από παναθηναικό δεν ξεχώρισε κάποιος, προσωπικά μου άρεσαν τα 2 ακραία μπακ (Σπυρόπουλος, Νίλσον)
oι εδώ gayροι, πάντως, το πανηγύρισαν. οι gayροι της αθήνας βλέπω έχετε μεγαλύτερη αξιοπρέπεια.
mpa min to les, sti geitonia mou vgikan kati gauroi kai kanane poreia mexri to periptero me simaies kapnogona kai de simmazeuetai.
Raven Lord
09-11-2008, 23:12
οι gayροι του βορρά είναι πάντα οι χειρότεροι
Darkling
09-11-2008, 23:16
να θυμισω επισης, οτι εσεις που γκρινιαζετε, θελατε κατα βαση, να ανοιχτει ο Ολυμπιακος με Στολτιδη εντελως ανετοιμο και σαφως χωρις ανασες και αμυντικη γραμμη Τοροσιδη - Γκαλιτσιο - Αβρααμ - Ντομι.
Ενταξει. ο Ερνεστος ειπε να μη το κανει. Εγω χαλιεμαι απ το θεαμα, αλλα του δινω ενα καποιο δικιο.
gia a8ina milaw
btw se exo ikano na to pistepses e.
AngelOfSorrow
09-11-2008, 23:34
το πραγματικο ντερμπυ πρωταθληματος ειναι το Σαββατο.
:dick:
carheart
09-11-2008, 23:35
Κλωτσοσκούφι. Στα δέκα πρώτα λεπτά σκέφτηκα "0-0 θα λήξει", και πραγματικά δεν έγινε τίποτα. Παιχνίδι που κρίθηκε από τις μεγάλες δηλώσεις, την θέληση των δικών μας να ρίξουν εφτάρα (ε στη βερντερ 3 εριξαν!) και να κάψουν το γήπεδο, την απάθεια του γαύρου με μισή ευκαιρία (μόνο ένας ΓΑΥΡΟΣ θα ένιωθε αδικημένος με το μη υπαρκτό πέναλτυ στον λέτο), εμείς με σχήμα που ΔΕΝ το γουστάρω, δε γίνεται ρε παιδί μου να παίζεις με τζιώληδες και βύντρες, δε γίνεται να έχεις 2008 και να περιμένεις γκούμα και καραγκούνη να σε ξελασπώνουν ακόμα, και το x πολύ σου είναι με τέτοια νοοτροπία, ο Τεν Κατε θεώρησε πως αν κατεβασει ίδιο σχήμα με Βέρντερ θα έχει φυσικά ανάλογη επιτυχία, και εκεί που περιμέναμε να ταπεινώσουμε τον αστείο ολυμπιακό (με διαφορά ο χειρότερος των τελευταίων χρόνων, πλήρης ανυπαρξία), βλέπεις τελικά ένα ερνέστο να το παίζει ήρεμα με αβρααμ και γκαλίτσιο να έχουν να αντιμετωπίσουν τον μοναδικό φορ Μάντζιο, λες και είναι ο Αντεμπαγιόρ. Και μετά σε χάλαγε ο Μανούτσο και ο Ποστίγκα.
Είναι επόμενο να έρθεις χ έτσι, κάνε λίγο τη διαφορά, παίχτο αλλιώς, αφού το ξέρουμε πως αν Νίνης και Ίβανσιτς δεν ήταν τραυματίες, στον πάγκο θα τους είχες.
Δύο ομάδες άτολμες και κλεισμένες στο κέντρο, με θεριστικά τάκλιν και έκδηλο σκοτωμό.
Ε δεν έχετε βαρεθεί το ίδιο και το ίδιο; Σαν να βλέπω το περσινό 0-0, καμία διαφορά.
Darkling
09-11-2008, 23:43
με αβρααμ και γκαλίτσιο να έχουν να αντιμετωπίσουν τον μοναδικό φορ Μάντζιο, λες και είναι ο Αντεμπαγιόρ. Και μετά σε χάλαγε ο Μανούτσο και ο Ποστίγκα.
ενω ο Κλωνος και ο Γκαλιτσιακος, προκειται περι Βιντιτς - Φερντιναρντ.
fandango
09-11-2008, 23:44
http://www.restaurantwidow.com/images/2007/10/18/squish_soup.jpg
Ο Δέκα-Καίτης τι ζόρι τραβάει με τον Ίβανσιτς?
Δε μας χάλασε πάντως.
πονεσαν τα ματια μας.
το ματς ηταν ταλαιπωρια και κουραση
Kelldorain
09-11-2008, 23:57
http://www.sport-fm.gr/article/153619
θέλει γιαούρτια
carheart
10-11-2008, 00:03
με αβρααμ και γκαλίτσιο να έχουν να αντιμετωπίσουν τον μοναδικό φορ Μάντζιο, λες και είναι ο Αντεμπαγιόρ. Και μετά σε χάλαγε ο Μανούτσο και ο Ποστίγκα.
ενω ο Κλωνος και ο Γκαλιτσιακος, προκειται περι Βιντιτς - Φερντιναρντ.
Είναι ΚΛΩΝΟΣ όμως, όχι μαλακίες, καμία διαφορά. Αυτό ήθελα να τονίσω βασικά, πως δε γίνεται να παίζεις με Μάντζιο, δε γίνεται να μη μπορείς να σπάσεις ΑΥΤΟ το δίδυμο. Δηλαδή δε γίνεται να μην ξεκινάς με Σαλπιγγίδη.
Όπως και δε γίνεται να αργείς τόσο να βάλεις Κοβάσεβιτς, όταν έχεις Σαριέγκι/Βύντρα.
Χάλι μαύρο, τσάμπα οι πίτσες!!~!~
Raven Lord
10-11-2008, 00:06
gia a8ina milaw
btw se exo ikano na to pistepses e.
άλλο εννοούσα αλλά δεν το 'πιασες
pitchfork
10-11-2008, 00:10
Δυστυχώς έπεσα έξω στις προβλέψεις μου και φυσικά είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.
Εκ των υστέρων κρίνοντας λέω ότι ο Τεν Κάτε αν όχι από την αρχή, τουλάχιστον από το 60 έπρεπε να βγάλει Τζιόλη ή Σιμάο και να βάλει Κλέητον ή Ρουκάβινα ή ξερω γω κάποιον πιο επιθετικογενή τέσπα. Γενικά φοβήθηκε το παιχίδι που σημαίνει ότι ήταν αδιάβαστος.
Κατά τα άλλα οι παίκτες όλοι τα πήγαν πολύ καλά, δεν μπορώ να πω κάτι δλδ, από το γάβρο MVP νομίζω με διαφορά το μέλος και ο δαλούκας.
Kelldorain
10-11-2008, 00:17
Ποιο είναι το μέλος? :-o
pitchfork
10-11-2008, 00:18
Ο ξεφτιλισμένος ρουφιάνος τερματοφύλακας της κακιάς ώρας (πούστης)
jack the ripper
10-11-2008, 00:20
Τρελο σουπιδι το ματς..τακλιν μπουνιες αγκωνιες συνεχεια....ο ολυμπιακος ειχε ερθει για το Χ και το πηρε....εμεις το ιδιο σχημα που ειχαμε και με werder...θα ηταν προτιμοτερο να χρησιμοποιησει αντι για 3 κοφτες εναν που να μπορει να κανει λιγο παιχνιδι ωστε να κανουμε περισσοτερες φασεις(πχ Cleyton,Rukavina,Σαλπι...αλλωστε το κεντρο αμυνας του γαυρου δεν ειναι οτι καλυτερο) .... δεν ειναι και οτι καλυτερο για εμας το Χ...ηταν ευκαιρια να πλησιασουμε στους 2...λογικα θα κανει καποια γκελα στα ματς με πανιωνιο ή/και παοκ...να δουμε ακομα νωρις ειναι....
Υ.Γ: Καποιος να σκοτωσει το Θεοδωριδη
irreligious
10-11-2008, 00:21
το μέλος είναι ο κλούνεϊ.
είπαμε μαύρα χάλια,αλλά μιτς έλεος, με το βάζελο παίζαμε,το γνωστό ξεβράκωμα περιμέναμε :| .
χαχαχ ρεϊβεν μου θυμίζεις ένα ματς που είχατε πάρει χ και οι παίκτες σας πετάγανε τις φανέλες στον κόσμο.
Magellan
10-11-2008, 00:24
κοιταχτε τους δικου σας και τις δηλωσεις που εκαναν ολη βδομαδα και μετα το ματς και ασε το θεωδοριδη να ειναι ο γραφικος
Darkling
10-11-2008, 00:29
Ο ξεφτιλισμένος ρουφιάνος τερματοφύλακας της κακιάς ώρας (πούστης)
χεχ, ειπε ο οπαδος της ομαδας που παιζει με τον Γκαλολνοβιτς.
jack the ripper
10-11-2008, 00:31
κοιταχτε τους δικου σας και τις δηλωσεις που εκαναν ολη βδομαδα και μετα το ματς και ασε το θεωδοριδη να ειναι ο γραφικος
οι δικοι μας σε καμια περιπτωση δε φτανουν τον καραγκιοζη
freak brother
10-11-2008, 00:32
den einai grafikos! einai o Leonidas!
Raven Lord
10-11-2008, 00:35
χαχαχ ρεϊβεν μου θυμίζεις ένα ματς που είχατε πάρει χ και οι παίκτες σας πετάγανε τις φανέλες στον κόσμο.
αν κ διαφωνώ με τέτοιες βλακείες (αντίστιχοι οι πανηγυρισμοί στο πασαλιμάνι μετά την ήττα από τη γιούβε), ήταν ματς που παίξαμε μπαλλάρα, το γυρίσαμε από 2-0, είχαμε πολλές ευκαιρίες και ο κόλκα έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ προς το τέλος. καμιά σχέση με το σημερινό δηλαδή...
Magellan
10-11-2008, 00:36
ναι δεν εχετε αδικο
καραγκιοζης ο θεωδοριδης
ο πρωτος που το λεει εγω ειμαι
αλλα καλυτερα καραγκιοζης απο ασχετος και βλακας
Darkling
10-11-2008, 00:39
αν κ διαφωνώ με τέτοιες βλακείες (αντίστιχοι οι πανηγυρισμοί στο πασαλιμάνι μετά την ήττα από τη γιούβε), ήταν ματς που παίξαμε μπαλλάρα, το γυρίσαμε από 2-0, είχαμε πολλές ευκαιρίες και ο κόλκα έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ προς το τέλος. καμιά σχέση με το σημερινό δηλαδή...
χμ, νομιζω οτι εννοει ενα 1-1 στη ριζουπολη 4 μηνες μετα το 3-0 οπου και πεταγανε φανελαι στον κοσμο παο και γελαγε και το παρδαλοκοκκινο κατσικιον.
Magellan
10-11-2008, 00:40
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ελπιζω να ειδατε διαλογο πουρουπουπου με μηνιο!
ασχετο
LOL σε μαντζιο(ξεπερασε στις βουτιες και τον καραβουτα)
κ'στους 2 προπονητες(ο βοηθος προπονητη με -5 βαθμους και γηπεδουχος κατεβαινει με 3 αμ. χαφ και ξεχναει να κανει 3 αλλαγη και ο μυτογκας ο ερνεστο εχει τον νταρκο τοση ωρα ξεχασμενο στο παγκο και νομιζει οτι ειναι ακομα στην εσπανιολ)
καταπληκτικη ατμοσφαιρα επισης απο τα ορνιθοτροφεια 13 με τα καρω ασπροπρασινα σημαιακια
κριμα που δεν πεταξαν και φετος φανελες
ο βγενοπουλος αν ακουσατε και δηλωσεις ηδη μιλαει για πρωταθλημα του χρονου...
jack the ripper
10-11-2008, 00:41
ναι δεν εχετε αδικο
καραγκιοζης ο θεωδοριδης
ο πρωτος που το λεει εγω ειμαι
αλλα καλυτερα καραγκιοζης απο ασχετος και βλακας
twra ta les kala
MALAKES STI NET EPESE GELIO....o allos na diavazei tin anakoinwsi paok kai o allos na fwnazei na kopei i syndesi :rofl: :rofl:
Raven Lord
10-11-2008, 00:44
χμ, νομιζω οτι εννοει ενα 1-1 στη ριζουπολη 4 μηνες μετα το 3-0 οπου και πεταγανε φανελαι στον κοσμο παο και γελαγε και το παρδαλοκοκκινο κατσικιον.
όχι. τότε ήταν με σουμ τη χρονιά που πήραμε πρωτάθλημα. εννοεί ένα 2-2 με κυράστα στον πάγκο όπου είχατε προηγηθεί στο ημίχρονο με 2-0 με 1,5 φάση.
Magellan
10-11-2008, 00:53
στο 1-1 στη ριζουπολη ηταν σιγουρα
και νομιζω σε αυτο αναφερεται
η καλύτερη στιγμή του ντέρμπυ αποψε ήταν το βρώμικο που φάγαμε έξω από το γήπεδο μετά τη λήξη του ματς
edit: το 2-2 στο οακα λετε,εβρεχε ολη μερα και ημουν μεσα(γηπεδουχος οσφπ)
το σκηνικό έγινε λόγο τις ανατροπής από 2-0 εκτος έδρας σε λίγα λεπτά...οχι οτι συμφωνω,αλλα δεν ειναι και ακυρο
House Of Low Culture
10-11-2008, 02:18
ας μας πει ο ιρρελίτζιος ποιο εννοεί, βρε παιδιά.
Και στα δυο παντως ειχε παιχτει το ιδιο σκηνικο με τις φανελες, οποτε τι το κουραζουμε;
Ford Prefect
10-11-2008, 12:28
Λοιπόν,
Τον Σάββα-Λαμόγιο τον βρίζουμε εμείς, εσείς έχετε τα δικά σας μαλακισμένα να βρίζετε. Άντε.
Το πρώτο ημίχρονο βλεπόταν, το δεύτερο σούπα του κερατά.
Ο Δαλούκας οκ, με την εξαίρεση ότι σφύριζε κάτι ανύπαρκτα φάουλ και μοίρασε σε μας άκυρες κίτρινες εντελώς. Στα παπάρια μας όμως και το ευχάριστο είναι ότι κανείς σοβαρός δεν μπορεί να μιλάει για αλλοίωση αποτελέσματος. Όσο ήταν του Μάντζιου, τόσο ήταν και του Λέτο.
Στα του ματς τώρα:
Ο 10Κάτε αχρήστευσε το δίδυμο Μπελούτσι-Ντιόγκο αφού ο Ντιόγο είχε γίνει άλογο και δεν μπορούσε να ξεμαρκαριστεί, πάντα είχε 2 πάνω του και έφαγε πάλι αρκετό ξύλο. Έπεφτε πιο εύκολα από άλλες φορές, εκνευριστικά δηλ. αλλά λογικό είναι αν έχεις φάει βρωμόξυλο 8 αγωνιστικές και δεν παίρνεις τίποτα. Τέσπα, κρίμα. Χρεώνω ως μαλακία του Βαλβέρδε ότι δεν έβαλε αρκετά νωρίτερα τον Ντάρκο, αφού δεν τράβαγε. Υποθέτω ότι περίμενε να βγει μία ή 2 καλές πάσες από Μπελού, βγήκαν αλλά δεν ευόδωσαν, καθυστέρησε.
Λέτο ΚΑΛΟΣ ρε μαλάκες όλοι. Ποιος φάνηκε δηλαδή; Αυτός κατέβαζε συνέχεια αφού ο Γκαλέτι ήταν ανύπαρκτος, μοίρασε πάσες, στο πρώτο μάρκαρε στενά. Το'χουμε πει, οι μισές ενέργειές του (και λιγότερες) πάνε χαμένες από κεκτημένο ατομισμό, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί να ισοπεδώνουμε την απόδοσή του γενικά. Μαζί με Νικοπολίδη (τσούζει ε;) MVP.
Αβραάμ πολύ καλός, κλώνος, αλλά δεν με χαλάει. Ντομί ανέλπιστα καλύτερος, δηλαδή απλά ΟΚ. Γκαλίτσιος ήταν νωρίς και τι να κάνουμε, Τοροσίδης μάπας και φέρει και αυτός ευθύνη για την ανυπαρξία του Γκαλέτι.
ΤΟ κέντρο μας τα πήγε όπως το κέντρο του ΠΑΟ. Μέτρια. Στολτίδης φανερά βαρύς από τον τραυματισμό και ο Ντουντού ασταθής, αν και το πάλεψε τίμια, δεν βοήθησε όμως ως συνήθως επιθετικά. Θα μπυ πεις με 3 χαφ ο άλλος τι περιμένεις αλλά τέσπα. Παραέδινε χώρους και χωρίς λόγο πιστεύω, αλλά το έπαιξε safe ο Ερνέστο, ΟΚ. Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά αμυντικά, ακόμα και με τόσες ελλείψεις και χάλια επιθετικά.
Ο βάζελος τώρα μετριότατος αλλά πιο ομάδα από εμάς γενικά, άξιζε την νίκη αν υπήρχε σκορ 0.5-0. Αν γινόταν το τσαφ, χαλάλι του, αλλά δεν θεωρώ τον Μάντζιο μια κλάση πάνω από τον Νικοπολίδη, οπότε λογικό το Χ. Θέλω να σχολιάσω ότι βάζελος που τσαντίζεται με τις βουτιές του Ντιόγο δεν δικαιούται να μιλάει όταν έχει αυτό το θίασο που λέγεται Καραγκούνης. Έλεος πια.
Ότι φάσεις γίνανε εκατέρωθεν ήταν τσαφ των αμυντικών, οι οποίοι όμως και στις δυο ομάδες έπαιξαν καλά.
Γενικά, ο βάζελος ήταν καλύτερος, αλλά η υπεροχή του ήταν ανούσια, φλύαρη και το τελικό σκορ δεν τον αδικεί, έχουμε καλό τερματοφύλακα, τι να κάνουμε; Άσε δε τον Τόρο που μπροστά από το τέρμα το στέλνει στα πόδια.
Μουφίτσα το ματς, όταν ξεκλειδώσει ο Ερνέστο τους πολύ καλύτερους παίχτες που έχει μπροστά από το κέντρο δεν θα υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν δεν το κάνει, είμαστε έρμαιοι της τύχης μας. Πανιώνιος και ΠΑΟΚ πάντως έχουν καλύτερη εικόνα από βάζελο.
Αυτιά.
MaX Payne
10-11-2008, 13:15
κι αυτος ο σαββας πολυ παθος ρε γαμωτο
τοσο καλα του γαμαει τη γυναικα ο κροκους;
GuardianOfIvorytower
10-11-2008, 13:27
Ο Vic τα είπε γενικά μια χαρά, πολύ σούπα κ βαρεμάρα το παιχνίδι. Φοβόταν ο ένας τον άλλο, κ ο Ερνέστο ήταν φανερό ότι πήγε για την ισοπαλία κ αν κάτσει καμιά αντεπίθεση...
Επίσης τρελό γέλιο με Αθλητική Κυριακή μετά, δηλώσεις Θεοδωρίδη κ σκηνικό Πουρουπουπου - Μίνου :lol:
Kelldorain
10-11-2008, 13:51
Για πείτε κανείς που να άκουγε, τι παίχτηκε με Νικολογιάννη και Θεοδωρίδη?
Ford Prefect
10-11-2008, 15:52
Ο Ερνέστο για νίκη πήγε (ξέχασα να το σχολιάσω αυτό), προσεκτικά μεν, αλλά για νίκη δε. Αυτό πήγε περίπατο όταν βγήκε ο Ζεβλάκωφ και πέρασε ο Γκαλίτσιος. Μέχρι τότε είχαμε κάπως φανεί, όπως μπορείς να φανείς όταν ο άλλος κατεβαίνει με τρία αμυντικά χαφ. Μετά όμως γυρίσανε πίσω Ντουντού και Ιερο να βοηθάνε την περίεργη άμυνά μας και πάπαλα η ελπίδα για νίκη. Με γιόμες μπας και περάσει τον αχταρμά των εξακοσίων παιχτών στο κέντρο, αλλά με Νάντο που δεν είναι για κεφαλιές και Ντιόγο με 2 παίχτες πάνω του δεν πας για ευκαιρίες.
Έτσι γίνανε τα πράματα.
kapou diavasa oti o ten kate den eixe diavasei swsta ton olympiako kai gi ayto den katevikame swsta proetoimasmenoi ... o ford perfect isxyrizetai oti o olympiakos katevike gia niki (polyyyyy prosektika vevaia kai tou xalase kai i syntagi gi ayto kleistikan san ta kotopoula pisw apo tin sentra) ... o tropos paixnidiou (leme twra, stin italia to lene katenatsio) vevaia tou olympiakou kati mou 8ymize ... olo to vrady ksenyxtisa ki olo to prwi ponokefaliaza gia na 8ymi8w ... kai telika prin ligo, meta apo 2 kafedes, 15 tilefwna pou mou xalousan tin sygkentrwsi, 2 statistika gia to ypourgeio kai mia yperoxi merida mpiftekia me patates, idou ir8e i 8eia empneusi ...o ten kate mesa stin evdomada eixe dilwsei oti den 8elei na paizei amyntika kai sto telos me ena corner na kerdizei to paixnidi ... re les na to perimene oti o gavros 8a katevei xesmenos kai 8a kleistei pisw? re mipws itan asxeto ayto kai fovotan ton koutsianikouli kai tis antepi8eseis tou kai gi ayto eixe 3 amyntika xaf mesa (giati oi paixtarades sas apo to kentro kai mprosta mas eklasan ta @@) ? den einai ntropi na paradexteite oti fovosastan ta polla kai kanate to mats poutana me olous tous paiktes pisw apo tin sentra, eidika sto b' ... kai vgainoun kai grafoun oloi gia soupa mats kai moupes kai trixes katsares ... mpe provatakia ... paramy8iasteite oti katevikate na xtipisete to matsakion ... kai xareite oso prolavainete ... variemai na grafw alla ... teloc
Darkling
10-11-2008, 16:53
να δηλωσω μια που ειδα αλλο ενα ποστ αγνης αντιστασης στην κοκκινη χουντα, οτι κατι χαρακτηρισμοι κροκους κλπ, για καποιο λογο πιστευετε οτι μας νοιαζουν.
Darkling
10-11-2008, 16:57
den einai ntropi na paradexteite oti fovosastan ta polla
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απο ποιον καλε??!?!?!??!?!?!?
edit.
cris says:
episis emeis fobi8ikame???
cris says:
emeis tin katebazoume tin omada?
cris says:
kai otan katebaineis kai me 3 am xaf e den eisai kai poli tolmiros!
Darkling says:
χαχαχαχαχ
Ford Prefect
10-11-2008, 17:34
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;;
Ρε έλεος ρε μαλάκα, τα πολλά;; Από ποιον ρε; Τον Μάντζιο; Τον Καραγκούνη;;
Κατά τ'άλλα μάθε να διαβάζεις. Μέχρι το 37' είχαμε αξιώσεις. Βεβαιότατα. 2 ευκαιρίες εσείς, ο τυφώνας, και 1 εμείς, οι κότες! Μας πήρε λίγο να πάρουμε μπρος, καμιά δεκαριά λεπτά, αλλά μετά την είσοδο του Γκαλίτσιου πάπαλα, η ευκαιριάρα του Μάντζιου (που παίζει να'ταν και οφσαϊντ, πρέπει να το ξαναδώ) ήταν από τσαφ του Γκαλίτσιου, το κέντρο μας (Στολτίδης, Ντουντού) γύρισαν πίσω να βοηθάνε. Οπότε για την νίκη παίξαμε ουσιαστικά 20 λεπτά, αλλά είναι η αρχή, είναι το πώς κατεβήκαμε. Μετά εννοείται πως πηγαίναμε για Χ, κανείς δεν είναι καθυστερημένος και να μην το βλέπει. Και αν κάνεις μια βόλτα να δεις τι γνώμη έχουν οι γαύροι, θα δείς ότι όλοι έλεγαν ότι έπρεπε να μπει Ντάρκο από το 60.
Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι του λείπει ο Λούα. Κάποιος να τραβάει αμυντικούς από τον Λέτο και να είναι σύνδεσμος με την δεξιά πλευρά, ουσιαστικά έχουμε 2 φορ περιοχής, τα οποία όμως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταυτόχρονα (με Μπελού) όταν οι τυφώνες κατεβαίνουν με 3 αμυντικά χαφ. Τόσο απλό. Εσύ, παραμυθιάσου για την νίκη που έχασες από το κατενάτσιο, από τις κότες (χαχα, τον μαλάκα!) και βαυκαλίσου με τον σούπερ προπονητή σου που κατέβηκε σαν χεσμένος στην έδρα του ενώ καίγεται για νίκη. Στο 87' ο Ρουκάβινα, γιατί ο Καραγκούνης προσέφερε...
poios einai o malakas re asxeto panivlako provato? me 3 amyntika xaf kai se epaiza sto miso gipedo ... an itan ligotera ta amyntika xaf ti diaforetiko 8a ginotan ... 8a eixate kavalisei tin 13 sto b meros? mpa ... mallon elpizate na vreite kamia trypa kai na klepsete mia irwiki niki ... oso gia ton mantzio fanike sto teleiwma tis fasis pou anafereis (kai pou ontws mallon einai offside - poly oriako) poso axristos einai ... oso gia ton loua loua kai tin apousia tou fainetai oti kata vathos to kserete oti eiste omadoula afou kai persi me kleftopolemo ta paizate ta dyskola paixnidia ...
Darkling
10-11-2008, 17:52
poios einai o malakas re asxeto panivlako provato? me 3 amyntika xaf kai se epaiza sto miso gipedo ... an itan ligotera ta amyntika xaf ti diaforetiko 8a ginotan
Ρωτα τον Χενκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~1`11`11111`1`11`1
Stormrider
10-11-2008, 17:54
φαινόταν ο ολυμπιακος πολυ πριν το ματς πως κατέβαινε για το χ.
στο ματς με εργοτελη ο βαλβερδες γύρισε ολη την ομαδα στο μισο γηπεδο . σαν να δοκίμαζε πως θα παίξει στο οακα.
ντροπη του ποδοσφαίρου χθες ο ολυμπιακος . δεν μας χαλαει το χ καθολου . εκσαλου θα κανει γκελες ο ολυμπιακος πολλές εκτος εδρας με τα χάλια που εχουμε στα εκτος , γιαυτο καλύτερα να μην ζητάμε και πολλα .
Darkling
10-11-2008, 17:56
... oso gia ton loua loua kai tin apousia tou fainetai oti kata vathos to kserete oti eiste omadoula afou kai persi me kleftopolemo ta paizate ta dyskola paixnidia ...
Παναθηναικος κατηγορει αλλες ομαδες για κλεφτοπολεμο στα δυσκολα ματς της ιστοριας.
Πειτε κι αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εντιτ. Και περσι φιλε αρι-μ, στο 1-1 στο Καραισκακη ο Ολυμπιακος ειχε χεστει σαν ομαδουλα της σειρας απ την Πρασινη Πλημμυρα και με κλεφτοπολεμο πηρε το Χ.
Τα αποτελεσματα αυτης της τακτικης φανηκαν τρεις μερες αργοτερα.
Ford Prefect
10-11-2008, 18:15
Με 2 ποστ σου με έχεις πείσει ότι είσαι παντελώς άσχετος. Να σε βοηθήσω λίγο:
1. Ο Μάντζιος είναι ΟΚ. Δεν βάζει φωτιά στο γήπεδο, αλλά μπορεί να βρεθεί σε καλή μέρα και να κάνει μια καλή ενέργεια. Αυτό. Αν στο μέλλον δείξει κάτι παραπάνω θα το στο πω. Πάντως να τον φοβάμαι, και μάλιστα για πολλά, πρέπει να είσαι και καθυστερημένος εκτός από άσχετος για να το πιστεύεις.
2. Δεν με έπαιζες στο μισό γήπεδο. Σου έδωσα χώρους προσπαθώντας να ανοίξουν τρύπες στα 5 άτομα που είχες σύνολο στο κέντρο. Και το κατάφερα για λίγο αλλά απλά ο Ντιόγο ήταν απελπιστικά μόνος για τους λόγους που έχω ήδη πει.
Αν έπαιζες με λιγότερα χαφ, θα είχα παραπάνω ευκαιρίες πάντως. ελέω Ζεβλάκωφ, δεν είμαι προφήτης να σου πω τι θα γινόταν.
3. Η ομαδούλα πέρυσι σου έριξε 4. Σ'αρέσανε;
Ford Prefect
10-11-2008, 18:24
Εντωμεταξύ, πρέπει να τονιστεί αυτό το φοβερό "σε έπαιζα στο μισό γήπεδο". Μόνο που αυτό το μισό γήπεδο ήταν ο χώρος μπροστά από τον Γκαλίνοβιτς και λίγο μπρος από την σέντρα. Γιατί κατά τ'άλλα στην περιοχή με αξιώσεις δεν πάτησες. 3 ευκαιρίες θυμάμαι, η καλύτερη εκ των οποίων οφσαϊντ. Να μας πουνε και οι άλλοι γαύροι αν φοβηθήκανε ποτέ ή εγώ είμαι αναίσθητος. Πάντως στο φόρουμ που συχνάζω βρίζουν τον Βαλβέρδε (υπερβολικά θεωρώ-αλλά όχι εντελώς άμοιρος) που έπαιξε τόσο συντηρητικά απέναντι σε έναν πουθενά βάζελο. Και είσαστε σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, 5 βαθμούς πίσω.
Μετά εγώ είμαι η ομαδούλα. Τα λέμε στον άλλο γύρο, να δεις τι θα πει ΕΔΡΑ.
1. Ο Μάντζιος είναι ΟΚ. Δεν βάζει φωτιά στο γήπεδο, αλλά μπορεί να βρεθεί σε καλή μέρα και να κάνει μια καλή ενέργεια. Αυτό. Αν στο μέλλον δείξει κάτι παραπάνω θα το στο πω. Πάντως να τον φοβάμαι, και μάλιστα για πολλά, πρέπει να είσαι και καθυστερημένος εκτός από άσχετος για να το πιστεύεις.
eipa pou8ena oti einai paixtaras kai 8a eprepe na ton fovasai? isa isa ton 8ewrw poly ampalo, ikano na kanei mia kali energeia (vlepe tripla kai adeiasma stin fasi pou leme) alla sta kapakia na kanei skata teleiwma (to teleiwma tis idias fasis, oi eykairies pou den xanontai sto mats me ton ergoteli klp) ... den kserw an veltiw8ei sto mellon, pantws ayto pou mou exei deiksei mexri stigmis ola ta xronia stin omada einai oti mporei na kanei 1-2 poly kala paixnidia stin xronia alla den empneei sigouria gia diarkeia ...
2. Δεν με έπαιζες στο μισό γήπεδο. Σου έδωσα χώρους προσπαθώντας να ανοίξουν τρύπες στα 5 άτομα που είχες σύνολο στο κέντρο. Και το κατάφερα για λίγο αλλά απλά ο Ντιόγο ήταν απελπιστικά μόνος για τους λόγους που έχω ήδη πει.
... ki ekanes mia trypa sto nero ... ayto to systima to epaize o soulis stin proodeytiki prin 10 xronia pio apotelesmatika ... otan antimetwpizeis tetoies omadoules pou sou kleinontai kai telika den kataferneis na valeis gkol kai meneis sto 0 profanws kai den les den peirazei eixan kali stratigiki kai mou dosan xwrous gia na vroun trypes kai na me xtypisoun stin antepi8esi ... to les ?
Αν έπαιζες με λιγότερα χαφ, θα είχα παραπάνω ευκαιρίες πάντως. ελέω Ζεβλάκωφ, δεν είμαι προφήτης να σου πω τι θα γινόταν.
mipws na vazame kanena autogkol kalytera gia na min kourazeste ?
Raven Lord
10-11-2008, 19:50
κοιτάξτε παιδάκια. η στατιστική μιλάει από μόνη της. 1ο ημίχρονο 4-4 στις τελικές. τέλος αγώνα 8-4. δηλαδή ο αγαπητός γκέη δε δοκίμασε ΟΥΤΕ ΕΝΑ άκυρο σουτ στο 2ο ημίχρονο (βασικά δε θυμάμαι να πέρασε τη σέντρα). κατοχή μπάλλας 61-39 (δε μου λέει κάτι βέβαια αυτό). κόρνερ 6-3. φάουλ 21-30 (λογικό να δέχεσαι περισσότερα, αν κρατάς συντριπτικά περισσότερο τη μπάλλα).
δε λέω ότι ο κλαριτζής κατέβηκε με την απόλυτα σωστή λογική. άλλο η βέρντερ στην έδρα της που ήταν υποχρεωμένη να επιτεθεί (άλλωστε σε αυτό το ματς η βέρντερ είχε την κατοχή) και άλλο o gayρος που δεν τον ενδιέφερε να εκδηλώσει ούτε επίθεση και κρατούσε την άμυνα από το κέντρο και πίσω. με αυτό το σκεπτικό το 3ο αμυντικό χαφ ήταν περιττό, ειδικά στο 2ο ημίχρονο. από την άλλη αν κατέβαινε με ρίσκο και τα άρπαζε, τότε εγώ πρώτος θα τον έκραζα αφού ξέρει τι τσαπιά έχουμε πίσω στην άμυνα. νομίζω ότι αν το ίδιο ματς γινόταν στο τηγάνι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και σαφώς πιο λογικό να κατέβουμε όπως χθες. τελοσπάντων, επιμένω ότι οι γκέλες έγιναν στα εύκολα και τώρα τρέχεις και δε φθάνεις. το χτεσινό είναι φυσιολογικό και αναμμενόμενο.
ΥΓ. ο βαλβέρδε στ'αλήθεια πιστεύει ότι έπαιξαν έστω και 1 λεπτό για τη νίκη? άλλο ματς είδα ρε πούστημ'?
Ford Prefect
10-11-2008, 19:59
eipa pou8ena oti einai paixtaras kai 8a eprepe na ton fovasai?
E, ποιον φοβηθήκαμε τέλος πάντων; Αυτός ήταν ο επιθετικός σας! Βασικά ο πιο επικίνδυνος ήταν ο Γκάμπριελ που έκανε και 2 σουτ, ασχέτως αν τα έστειλε την μία δίπλα στον Νικοπολίδη και την άλλη πάνω στον Ντουντού. Γενικά, τιγκάρατε το κέντρο, αναγκαστικά το γεμίσαμε και εμείς και δώσαμε έμφαση στην άμυνα γιατί μας λείπει ο Στυλοβάτης. Τελικά καταλήξαμε να παίζουμε κατενάτσιο γιατί α. Δεν απέδιδε ο Γκαλέτι τα αναμενόμενα και κυρίως β. Βγήκε ο Ζεβλάκωφ και αρχίσανε τα πειράματα.
Για σένα, αυτό μας έκανε κότες και εσάς σίφουνες. Υπενθυνίζω, εσύ καιγόσουν για τους 3 βαθμούς και εσύ κατέβηκες με 3 χαφ. Τι πρέπει να γίνει πιο λιανά;;;
otan antimetwpizeis tetoies omadoules pou sou kleinontai kai telika den kataferneis na valeis gkol kai meneis sto 0 profanws kai den les den peirazei eixan kali stratigiki kai mou dosan xwrous gia na vroun trypes kai na me xtypisoun stin antepi8esi ... to les ?
A, δηλαδή επειδή σε έτσουξε το 0, λες ότι είμασταν κότες και εσείς οι τυφώνες που θα μας έριχναν και τα πολλά αν δεν παίζαμε κατενάτσιο; Ωραία.
mipws na vazame kanena autogkol kalytera gia na min kourazeste ?
Εσύ με ρώτησες ρε γίδι τι θα γινόταν αν είχες λιγότερα χαφ! Κατά τ'άλλα τόσην ώρα μας λές χεσμένους και τώρα μου λές ότι ήταν απαραίτητα τα 3 χαφ με τον Ολυμπιακό;
Αποφάσισε ρε αρχηγέ!
Ford Prefect
10-11-2008, 20:02
Ρε Ρέηβεν, εγώ το έγραψα ότι παίξαμε για νίκη μέχρι το 37' που βγήκε ο Ζέβλα. Από εκεί και πέρα παίξαμε απροκάλυπτα για το Χ. Διαφωνείς;
Raven Lord
10-11-2008, 20:08
παίξατε για το Χ και άμα κάθονταν η νίκη στην αντεπίθεση, βεβαίως και θα ήταν ευπρόσδεκτη. δε διαφωνώ με αυτή την τακτική, αφού μια χαρά σας βόλευε (aka το ίδιο θα έκανα κι εγώ σε μια τέτοια κατάσταση). διαφωνώ με το βαλβέρδε, εκτός και αν αυτός είχε κάτι άλλο στο μυαλό του και τελικά δε βγήκε στο γήπεδο λόγω της κακής απόδοσης των δημιουργικών σας παικτών.
carheart
10-11-2008, 20:12
Τι εννοείς "παίξαμε για τη νίκη μέχρι το 37'" ακριβώς;
Μια ομάδα παίζει για τον λόγο που κατεβαίνει στο γήπεδο. Στο 37' φυσικά τίποτα δεν είχε κριθεί.
Ο Ολυμπιακός κατέβηκε για το x, με γειά του και χαρά του, το κατάφερε, το πήρε.
Αν κατέβαινε για κάτι άλλο, θα άρχιζε με δύο επιθετικούς και θα ήταν λίγο πιο πιεστικός και λιγότερο ανύπαρκτος. Κατέβηκε για x, για x, για x.
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι κατακριτέο όμως. Δηλαδή ως απογοητευμένος Παναθηναϊκάκιας δεν θα είχα κουράγιο να κατηγορήσω μια ομάδα που έπαιζε αμυντικά για να πάρει την ισοπαλία.
Τι λογική είναι αυτή; "Παίξατε πιο έξυπνα και πήρατε το αποτέλεσμα που θέλατε, αδικία, έπρεπε να νικήσουμε!"; Δεν το χω. Και η εθνική ιταλίας είχε κάποτε κατενάτσιο γερό, αλλά μια Βραζιλία προπονούνταν τέσσερα χρόνια για να το σπάσει, και -ναι!- το έσπασε στο τέλος. Θα ρθω γω με Βυντρα/Τζιώλη/Σαριέγκι να παραπονεθώ για τίποτα εκτός της απόδοσής μου;
Έχω και μια χύτρα να γεμίσω, έχω δικούς μου ΤενΚάτες να βρίζω.
House Of Low Culture
10-11-2008, 20:23
Απογοήτευση η Ολυμπιακάρα, αλλά δεν πειράζει τα λέμε Καραϊσκάκη.
Α και ποστ κελλδοραίν.
Τι ξενερωτα ντερμπυ ειναι αυτα ρε γμτ, με εξαιρεση τον αριμ, 2-3 γραφικοτητες (επιτηδες ομως) του Ρειβεν και 3-4 γραφικοτητες στο συνολο απο διαφορους γαυρους (πεναλτυ στο Λετο, ΛΟΛ), εχετε γραψει 11 σελιδες με σωστες αναλυσεις του ματς, γεματες απογοητευση για το θεαμα και πολιτισμενες κουβεντες. Παει, χαλασε αυτος ο κοσμος.
Οσον αφορα το ματς, ηταν 2 ωρες χαμενες απο τη ζωη μου, θελω απλα να το ξεχασω, δικαιο το αποτελεσμα, και οι δυο ομαδες επαιξαν για την ισοπαλια, η γηπεδουχος γιατι δε μπορουσε και παραπανω, και η φιλοξενουμενη δε θα μαθουμε ποτε αν μπορουσε η οχι, γιατι απλα πηγε για αυτο που της αρκουσε. Ειμαι σιγουρος οτι ο Γκαλετι οποτε δεν ηταν η καμερα στη δεξια πλευρα του γηπεδου ηταν εξω και διαβαζε καποιο βιβλιο.
Ford Prefect
10-11-2008, 21:48
Τι εννοείς "παίξαμε για τη νίκη μέχρι το 37'" ακριβώς;
Μια ομάδα παίζει για τον λόγο που κατεβαίνει στο γήπεδο. Στο 37' φυσικά τίποτα δεν είχε κριθεί.
Ε, τι εννοώ; Ότι μέχρι το 37' δεν είμασταν το κατενάτσιο που σκούζουν ουκ ολίγοι σήμερα και βέβαια οι φυλλάδες. Ίσα-ίσα για ομάδα που αντιμετωπίζει 3 αμυντικά χαφ μια χαρά σταθήκαμε και επαναλαμβάνω το αυταπόδεικτο: 2 ευκαιρίες εσείς, 1 εμείς. Μια χαρά ακούστηκε ο Λέτο στο πρώτο ημίχρονο και μπορεί να μην του κάνανε πέναλτι, αλλά πάτησε περιοχή βρε αδερφέ. Όσο ανέβαινε και ο Τοροσίδης κάτι γινότανε. Δεν λέω ότι κινδυνέψατε προφανώς (εκτός της διπλής φάσης που λέω), ο Ντιόγο ήταν παροπλισμένος και ο Λέτο είναι πολύ ατομιστής, αλλά επ'ουδενί δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός με 11 πίσω από την σέντρα στο α' ημίχρονο και φοβισμένος και τέτοιες γραφικότητες. Μετά την περαιτέρω μπουρδελοποίηση της άμυνας όμως με την έξοδο του Ζεβλάκωφ, ε, ναι, ο Βαλβέρδε ολοφάνερα λέει "στα παπάρια μου το ντέρμπυ, θέλω Χ", που κακώς κατ'εμέ το έπαιξε ΤΟΣΟ συντηρητικά, γιατί είμεθα και Ολυμπιακάκηδες και δεν μας αρέσει αυτό το θέαμα.
Αν κατέβαινε για κάτι άλλο, θα άρχιζε με δύο επιθετικούς και θα ήταν λίγο πιο πιεστικός και λιγότερο ανύπαρκτος. Κατέβηκε για x, για x, για x.
Ε, και συ για Χ κατέβηκες με την ίδια λογική. Με έναν επιθετικό ξεκίνησες, και κυνήγησες την νίκη στο 57' (αναγκαστικά κατά τα φαινόμενα τελικά) που μπήκε ο Σαλπιγγίδης. Ανύπαρκτοι είμαστε για λόγους που ήδη εξήγησα και δεν έχουν να κάνουν με το πώς κατεβήκαμε και πιεστικοί μέχρι το 37' είμασταν και πάνω από την σέντρα. Δες το α' ημίχρονο ξανά και θα θυμηθείς ότι υπάρχουν Λέτο-Ντιόγο-Νάντο σε αρκετές φάσεις που πιέζουν την άμυνά σας.
Γενικά, στα παπάρια μου τώρα το θέμα που συζητάμε, αν κατέβηκε για Χ ή νίκη, απλά να λέμε το σωστό και με επιχειρήματα. Όλη αυτή η αίσθηση ανυπαρξίας και ταμπουριού είναι από το β' ημίχρονο, γιατί στο πρώτο τα ίδια χάλια είμαστε εκατέρωθεν, απλά είχατε φλύαρη κατοχή.
Βέβαια, σε γενικές γραμμές καλό κάνει να νομίζετε (κάποιοι, οι γραφικοί και κυρίως η ίδια η ομάδα) ότι μας πατήσατε και σας έσφαξε η διαιτησία και τέτοια.
Darkling
10-11-2008, 22:16
Sorry παιδες και καρχαρτ αλλα ο Βικ τα λεει -γενικα- ορθα.
Ο Ολυμπιακος κατεβηκε με το ενα απ τα 2 εναλλακτικα συστηματα που εχει, και κατεβαινει σε ολα τα ματς.
Ελπιζω να μη διαφωνουμε ολοι οτι ο Ολυμπιακος επειδη δεν εχει τον Τεν Κατε να θυμηθει μια μερα να τον κατεβασει 3-5-2 ξερω γω, κατεβαινει
α) σε 4-4-2 με 2 αμ. χαφ (εναμιση βασικα, τον Ντουντου) και Νταρκο - Ντιογο μπροστα
β) σε ενα 4-4-1-1 (και οχι 4-5-1) που ο Βαλβερδε συγκεκριμενα το επαιζε πολυ συχνα στην Εσπανιολ.
Οταν του λειψαν βασικοι παικτες, δεν αλλαξε το συστημα αλλα εβαλε παρεμφερεις παικτες σε καθε αναλογο ματς.
Προφανως παιζοντας ετσι με ΑΕΚ στο Καραισκακη (οπου φυσικα δεν πηγαινε για κανενα Χ) και με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, ο Ερνεστος μπορει να ισχυριστει (και γιατι να τον ψεξω αλλωστενες) οτι ηθελε τη νικη και στα 2 ματσηζ.
Καρχαρτ ομως εσυ που απορεις γιατι ο Βικ στεκεται στο 37΄ εγω το εγραψα σε προτερο ποστ που τεινεις να μη διαβαζεις εκτος αν λεει μεσα για πεναλτυ και παραγκες.
Εισαι ο Βαλβερδε.
στο 37΄ και μετα παιζεις.
Με ενα Στολτιδη φανερα ανετοιμο κουρασμενο και τα συναφη.
ενα Ντουντου μετριουτσικο προς καλο, οχι ομως καθαρο αμυντικο χαφ (οπου θελετε διορθωνετε.)
ακομα πιο πισω τα πραγματα ειναι καλυτερα!! Την αμυντικη σου γραμμη συντελουν οι Τοροσιδης - Γκαλιτσιος σεντερ μπακ - Αβραμης - Ντομι.
Ο Γκαλετι δεν τραβαει μια. Για εναλλακτικο του δεξι εξτρεμ, λολ.
Ο Τεν Κατε παρα ολα αυτα, δεν ανοιγεται ποτε. Δεν κυνηγαει ποτε το γκολ που θα του δωκει ενα προβαδισμα. Δεν βαζει καν τριτο παικτη. ο Ρουκαβινα μπαινει στο 80ταλεγαμε, διαολε.
Δωστε μου ενα (1) λογο που εσεις θα δινατε εντολη στην ομαδα σας οπως την ανεφερα να μην κλεισει τους χωρους και να σημανει ο σαλπιγκτης γενικη ολυμπιακη επιθεση, και γω σας δινω ενα (1) σιντι αρι-μ δωρο.
Raven Lord
10-11-2008, 23:09
2-3 γραφικοτητες (επιτηδες ομως) του Ρειβεν
αχαχαχαχ, έλα ρε, είμαι κ εγώ τόσο απογοητευμένος από τη σούπα που δεν είχα όρεξη να πετάξω χοντράδες.
κατά τα άλλα, imo νομίζω ο βαλβέρδε πήγε να κάνει ότι και ο εργοτέλης και ο ηρακλής. περιμένουμε δηλαδή σφιχτοί πίσω και με την πρώτη αντεπίθεση καρφώνουμε. αν γινόταν το 0-1 θα ερχόταν εύκολα και το 0-2,3 κτλ. βέβαια η αντεπίθεση δε βγήκε ποτέ γιατί ο τεν κάτε έκανε το ακριβώς αντίθετο με εκείνα τα ματς κρατώντας την ομάδα συντηρητική. το παράκανε όμως με αποτέλεσμα να βγει ένα φυσιολογικότατο και βαρετό 0-0. αν είχε γίνει νωρίς το 1-0 τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. συμπέρασμα: όποιος έβαζε το πρώτο γκολ θα νικούσε και όχι μόνο με 1 γκολ διαφορά.
irreligious
10-11-2008, 23:22
παιδιά εγώ το 1-1 της ριζούπολης λέω.
όσον αφορά το χέσιμο και τα 'κότες' και αυτά,τα λέτε με μια μανία ρε παιδί μου που φαίνετε ότι πάτε να βγάλετε
τη ρετσινιά της συνεχούς φάπας από πάνω σας και να τηνε φορτώσετε σε μας..δύσκολο,αλλά κιπ γουόκινγκ όλο και κάποιος
θα ψαρώσει μέχρι την επόμενη φορά που θα κυνηγάτε τους παίχτες σας στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
αυτά.
ξενερώνω πάντως που δεν μπήκαμε μανιασμένα μέσα να τους πατήσουμε..πόσο καιρό έχουμε να δούμε πάθος από την ομάδα?
pitchfork
11-11-2008, 22:00
Με τι παίκτες να μπεις μέσα ρε φουκαρά?
Και που μπήκες όπως μπήκες κατόρθωμα είναι και 1000 μπράβο σου αξίζουν.
irreligious
11-11-2008, 23:57
ο Πάντος μια χαψά σας έχει όλους ε.
einai magiko pws bgazoun kapioi lefta
http://www.youtube.com/watch?v=sSSiF4cSglY
φιλε βρες και το βιντεο με την συνεντευξη του βανδη οτι θα σας κανει τσελσι :rofl:
για τον σαββα μονο και μονο που μεχρι τελ. μερα ηθελε να ανανεωσει ο κυπριος καρκινος ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
House Of Low Culture
13-11-2008, 18:24
τώρα είδα τις δηλώσεις του Θεοδωρίδη, ψάχνω να βρω γραφικότητα αλλά δεν βρίσκω καμία. Έχουν σαφώς ειπωθεί πολύ πιο γραφικά πράγματα από Βαρδινογιαννέους, Ντέμηδες και πάει λέγοντας. Κάτι "γαμήστε τον πούστη τον Ολυμπιακο" χαρακτηρίζονται από νοήμονες ανθρώπους εντόνως πιο γραφικά ειδικά όταν την ίδια χρονιά ρουφάς τέσσερα από Παντούρους-Νούνιεζ και σου βουλώνουν το στοματάκι. Αυτά τα νέα από τον διαπλανητικό στα8μό Άλφα Έφηβος 2008.