Log in

View Full Version : Νέο theme/logo

Pages : 1 [2]

Dragonlord
11-03-2009, 16:39
Hot threads disabled, για την ώρα αυτό πρέπει λογικά να μειώσει το μπέρδεμα σε ένα βαθμό. Θα κοιτάξουμε όμως και για περαιτέρω διαφοροποίηση των εικονιδίων.

Dragonlord
11-03-2009, 16:48
Δείτε και το εικονίδιο για το thead με νέα posts στο dark testing, πρέπει να είναι καλύτερα τώρα.

Dragonlord
11-03-2009, 17:55
New logo :D

funishment
11-03-2009, 17:57
Ωραίο φαίνεται το μπάνερ στο bright testing. :thumbsup:

Dragonlord
11-03-2009, 18:00
Σκέτο bright (και dark αντίστοιχα) πλέον παρακαλώ, τα άλλα δύο σβήστηκαν.

funishment
11-03-2009, 18:08
Oh, σχώρα με.

Άσχετο, αλλά μόλις πρόσεξα το μηλαράκι της άπολ στα στίκι, όταν ξεμπερδέψετε με τα χοντρά και βασικά, κοιτάξτε το κι αυτό, χαλάει την υψηλή αισθητική μου :!: :fear:

Dragonlord
11-03-2009, 18:20
Ναι σήμερα το είδα κι εγώ. Well, δευτερεύον, θα φτιαχτεί στις επόμενες μέρες.

GuardianOfIvorytower
11-03-2009, 19:38
ΕΕΕΕ που πήγε το military style?:sad:

Καλά πλάκα κάνω, το νέο dark είναι λιτό κ απέριττο όπως είπε κ ο Fixxxer, πιστεύω είναι ΟΚ.

X
11-03-2009, 19:42
New logo :D

Να κι ένα καλό που βγήκε απ'όλη την αναμπουμπούλα! :razz:

Neuroscar
11-03-2009, 19:47
Παρακαλω παρα παρα πολυ αν ηδη υπαρχει ας με το πει καποιος και σε μενα.
Υπαρχει καποιος τροπος για να φαινεται αν ενα υποφορουμ εχει καινουρια ποστς περα απο τον τωρινο?
Πχ καποιο χρωματακι περισσοτερο ευδιακριτο απο το λευκο πανω στο γκρι?
Αν δεν υπαρχει να βαλετε!
Μου βγαινουν τα ματια καθε φορα!
Ευχαριστω.

Α ναι. Και στα θρεντς αν καποιο εχει καινουρια ποστς να φαινεται με καποιο χρωμα ξερωγω γιατι αυτος ο φακελος με το γραμματακι δε μαρεσει!(επειδη δε ειναι ευδιακριτο και παλι δεν τιθεται θεμα γουστου)

X
11-03-2009, 19:50
Και μέσα! και μέσα! Ένα κοκκινάκι.. κάτι!

Αρχίζει και γαμεί και το νταρκ. Μπράβο παιδιά! Εξασφαλίσατε την παραμονή μου στο φόρουμ :-D:-P:-P:-P

Dragonlord
11-03-2009, 19:57
:fear:
Ξέχασα να δώσω credits στον antimusic για το logo font.

X
11-03-2009, 19:58
Ρε γιατί όπου ποστάρω κάνει αυτόματα subscribe στο thread?

Amnesiac.
11-03-2009, 19:59
Έχουμε απαντήσει στο ερώτημα τι είναι το M(ulti)Quote;

dopefiend
11-03-2009, 20:11
το "multiquoting" αποτελεί έννοια που ορίστηκε σε αντίπαλο τόπικ ως εξής:

όταν πατάς "quote" και το υπάρχον ποστ περιέχει ήδη 1 τουλ. quote.

το οποίο πρόβλημα εξακολουθεί να μην έχει λυθεί όπως και τα υπόλοιπα που διατύπωσα.

Dragonlord
11-03-2009, 20:19

το οποίο πρόβλημα εξακολουθεί να μην έχει λυθεί όπως και τα υπόλοιπα που διατύπωσα.

Αυτό είναι το multiquote. Πατάς multi σε όσα post θες να κάνεις quote, μετά post reply και voila! Είναι όλα εκεί και σε περιμένουν. Πολύ καλύτερο από το παλιό κακό copy/paste στο phpbb.

dopefiend
11-03-2009, 20:23
Μάλιστα, τώρα το πρόσεξα αυτό το κουμπάκι.

πάντως δεν έχει να κάνει με αυτό που λέω εγώ, το οποίο πρόβλημα φαίνεται και απο το παραπάνω ποστ του dragon. λοιπόν?

Amnesiac.
11-03-2009, 20:25

Αυτό είναι το multiquote. Πατάς multi σε όσα post θες να κάνεις quote, μετά post reply και voila! Είναι όλα εκεί και σε περιμένουν. Πολύ καλύτερο από το παλιό κακό copy/paste στο phpbb.

Παίζει να γίνεται κάτι αντίστοιχο και εντός ΕΝΟΣ ποστ; π.χ. αν έχει γράψει κάποιος πολλές μαλακίες σε ένα τεράστιο ποστ και χρειάζεται να απαντάς σε κάθε μαλακία του ξεχωριστά;

funishment
11-03-2009, 20:30

http://www.electricrequiem.com/forum/profile.php?do=editoptions -> Default Thread Subscription Mode -> Do not subscribe.

X
11-03-2009, 20:36
:thumbsup:

tamagothi
11-03-2009, 20:56

Υπάρχει ένα σχετικό mod για nested quotes, το κοίταξα στα γρήγορα χθες, όλα θα γίνουν.

Χ σε φοβόμουν για το λόγκο, ουφ [ανακούφισης].

X
11-03-2009, 20:59
Οχι ρε γιατί.. Αφού γαμεί! Τι, επειδή δεν είναι δικό μου? Σιγά..

Candiru
11-03-2009, 21:09
το λόγκο μου άρεσε πολύ

tamagothi
11-03-2009, 21:30
Οχι ρε γιατί.. Αφού γαμεί! Τι, επειδή δεν είναι δικό μου? Σιγά..
Όχι γι' αυτό, απλώς επειδή ως ειδική ξέρεις/βλέπεις περισσότερα.

Amnesiac.
11-03-2009, 21:57
Στη δική μου ερώτηση γιατί δεν απαντάτε;

Μήπως ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ????!??!!

irreligious
11-03-2009, 23:02
τώρα με τα μπλόγκζ να κόψουμε και τα τόπικς παιδιά!

Dragonlord
11-03-2009, 23:15
Παίζει να γίνεται κάτι αντίστοιχο και εντός ΕΝΟΣ ποστ; π.χ. αν έχει γράψει κάποιος πολλές μαλακίες σε ένα τεράστιο ποστ και χρειάζεται να απαντάς σε κάθε μαλακία του ξεχωριστά;
Μπα.

alaiah
12-03-2009, 05:24
υποθέτω ότι είναι το σωστό σημείο να το γράψω...

στο dark testing, το χρώμα του λινκ μέσα σε ένα ποστ πρέπει να αλλάξει γιατί είναι εξαιρετικά ίδιο (αν όχι το ίδιο, δεν μπορώ να διακρίνω την διαφορά, I'm not wonder woman) με το χρώμα της κανονικής γραμματοσειράς.

δεν ξέρω αν ισχύει το πρόβλημα και για άλλα σκινς ή και για άλλους χρήστες.

Harbinger of Death
12-03-2009, 05:30
Ισχύει.

Dragonlord
12-03-2009, 09:42
υποθέτω ότι είναι το σωστό σημείο να το γράψω...

στο dark testing, το χρώμα του λινκ μέσα σε ένα ποστ πρέπει να αλλάξει γιατί είναι εξαιρετικά ίδιο (αν όχι το ίδιο, δεν μπορώ να διακρίνω την διαφορά, I'm not wonder woman) με το χρώμα της κανονικής γραμματοσειράς.

δεν ξέρω αν ισχύει το πρόβλημα και για άλλα σκινς ή και για άλλους χρήστες.
Μ, βάζω λοιπόν εδώ ένα λινκ για να πειραματιστώ όταν έχω χρόνο: www.electricrequiem.com νενενε

Dragonlord
12-03-2009, 09:46
Χμ, χωρίς να έχω μπει ακόμα στο admin panel, όπως το βλέπω έχει άσπρο για το λινκ και γκρι για τα υπόλοιπα γράμματα. Οπότε αν υποθέσουμε ότι το άσπρο δε γίνεται πιο άσπρο (που είναι το πιο πιθανό), αν κάνω το γκρι πιο γκρι θα είναι κουραστικό με το φόντο και δε νομίζω ότι αξίζει. Τέσπα θα το κοιτάξω πιο μετά.

FIXXXER
12-03-2009, 12:25
Προταση (επειδη ειδα οτι κι αλλοι παραπονεθηκαν):

Γιατι να μην κανεις το ασπρο (=νεα ποστς κτλ προς το παρον) αλλο χρωμα? Ενα κοκκινο μεσα στη γκρι μουντιλα θα ηταν γαματο και θα ξεχωριζε παρα πολυ. Στο παλιο ER τα καμπανακια ηταν κιτρινα, τωρα ας παμε για κατι διαφορετικο, βαλτε και μπλε ή πρασινο δε με ενδιαφερει. Αλλα γιατι να πρεπει να ειναι γκρι τα παλια ποστ και ασπρα τα καινουρια? Βασικα ειναι τοσο μη λειτουργικο που χρησιμοποιω το bright skin και δεν ειναι ασχημο, απλα το ER ειανι συνυφασμενο με γκρι.-

Συγνωμη προκαταβολικα αν απο τα συμφραζομενα σου Dragonlord επρεπε να βγαλω το συμπερασμα οτι θα το κοιταξεις και θα το φτιαξεις, απο ολα τα αλλα ποστς σου αυτο καταλαβα, αλαλ με το τελευταιο με αγχωσες οτι θα μεινει οπως εχει και απελπιστηκα.

psychotron
12-03-2009, 12:27
Προτείνω ροζ.

Dragonlord
12-03-2009, 12:28
Όχι, θα το κοιτάξουμε. Η αλήθεια είναι ότι μ'αρέσει το ασπρόμαυρο αισθητικά, θα προτιμούσα να μην μπει άλλο χρώμα αλλά τέσπα είμαι δουλειά τώρα, αν δεν πάω σπίτι να βρω χρόνο να κάτσω με την ησυχία μου να παίξω με χρώματα δεν μπορώ να πω τίποτα. Υπομονή 1-2 μερούλες.

X
12-03-2009, 12:29
Κι εγω το bright χρησιμοποιω γιαυτό το λόγο αλλά και επειδη μου βγαίνουν τα μάτια να δω νέα πόστς στα φορουμ (το ασπρο bold απ το σκετο ασπρο δεν έχει και καμιά σοβαρη διαφορά..) καθώς και λίνκς. Δεν θα μπορούσαν όλα τα παραπάνω να έχουν κάποιο άλλο χρώμα όπως λέει ο φίξξξα?

έντιτ: Γίνεται να μην ποστάρει απάντηση αν ποστάριστουν πράγματα όσο γράφεις, όπως έκανε το παλιό?

Για το χρώμα πάντως θα μπορούσες να βάλεις κάνα σκούρο μώβ ή μπορντώ ή μπλε. Δε χρειάζεται να κάνει και τρελό μπαμ, να'ναι εκτυφλωτικό. Απλώς να'ναι σαφής η διαφορά απο τα άσπρα/γκρί.
Σημασία έχει να είναι λειτουργικό το φόρουμ. Το αισθητικό θέμα θα έπρεπε να έρχεται δεύτερο.

FIXXXER
12-03-2009, 12:40
Σκουρο μωβ ftw αν το κανετε σκουρο μωβ θα ειναι το καλυτερο φορουμ ολου του κοσμου. Ηδη ειναι, αλλα θα αυξησει τη διαφορα.

~ladykiller~
12-03-2009, 13:36
ε να πω και εγώ τον καημό μου έτσι για το καλό!

σκουρο μωβ! 8α συμφωνήσω με τον προλαλίσαντα.
και τα χρώματα που ταιριάζουν με το μωβ είναι τα εξής:
κίτρινο
μπλε [φωτεινές αποχρώσεις]
πράσινο
και εγώ το συνδιάζω ακόμα και με τιρκουάζ.

αλλά εγώ έχω περάσει στην φυνκι εποχή μου χρωματικά.;-)

Razor
12-03-2009, 13:45
τι μωβ και ροζ ρε αγλαιες, οι οπαδοι θελουν κιτρινο η κοκκινο η μπλε η οτιδηποτε ΑΡΧΙΔΑΤΟ

Harbinger of Death
12-03-2009, 14:03
http://example.com
Απλό κείμενο.

:mpazo::target:

Ingolemo
12-03-2009, 14:15
Btw , an ginetai na allaksei kai to xrwma twn thread links sta forums tha tan wraia, giati auto to oloaspro kourazei sto dark toulaxiston.
Kati se ligo pio gkri, h an prepei na allaxthei mazi me ta links sta posts se kapoio oxi entono xrwma kala tha tan.

edit: kati tetoio

Eagleheart
12-03-2009, 15:08
To logo παραείναι τεράστιο

Dragonlord
12-03-2009, 15:21
Σε widescreen καλό είναι. Στο εταιρικό πισί που είναι 4:3 όντως ήταν λίγο του ματς, αλλά συνηθίζεται εύκολα.

dopefiend
12-03-2009, 16:16
To logo παραείναι άσχημο
.

Entrancemperium
13-03-2009, 02:08
Το λόγκο και μένα δε μ'αρεσει, προτιμούσα κάτι πιο καλλιτεχνικό και χειράγραφο, τέσπα, η βμπουλετίνα αρχιζει και συνηθίζεται και οι δύο versιοns είναι οk, καλό έγινε τελικά!:wink:

Phantom Duck
13-03-2009, 02:09
omg βγάλε το γκρι φόντο από το dark επειγόντως.

Fireknight
13-03-2009, 02:15
to Dark axise na asprizei stis akres :fear:

Odonian
13-03-2009, 02:26
Να πω κάτι που ίσως φανεί μικρό, αλλά είναι σημαντικό γιατί είναι μέσα σε όλα τα ποστς. Τα εμότικα δεν ευθυγραμμίζονται με το κείμενο σωστά.

Παράδειγμα :fear: είναι λίγο πιο κάτω απότι πρέπει.

tamagothi
13-03-2009, 02:39
omg βγάλε το γκρι φόντο από το dark επειγόντως.
δεν το κάνω επίτηδες, μη νομίζεις.
αγαπημένο μου κατόρθωμα το τελευταίο μισάωρο ήταν οι φιστικί διαφημίσεις, δεν ξέρω αν τις είδατε.

Razor
13-03-2009, 02:44
αυτα τα απαισια λινξ κατω απο τις επιλογες User CP,Blogs,FAQ ποτε θα μας αποχαιρετησουν?

Dragonlord
13-03-2009, 02:48
Αυτά αν όλα πάνε καλά θα πληρώνουν τον σέρβερ από δω και πέρα, ή τουλάχιστον εν μέρει. Ειδικά αν αναγκαστούμε να πάμε σε ακριβότερο θα χρειαστούν. Συνηθίζονται.

Razor
13-03-2009, 02:53
και κατι ακομα, εκεινο το κουτακι Post Icons με τα καθυστερημενα εμοτικονς υπαρχει επιλογη να βγει?

Boom!
13-03-2009, 03:10
Το μωβ ειναι ΣΚΑΤΑ.
Σοβαρα, τι σκεφτοσαστε;

Eagleheart
13-03-2009, 03:13
Τα χρώματα έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνα κιτσ.

Dragonlord
13-03-2009, 03:15
Ρε άνθρωποι, αφήστε μας να παίξουμε με την ησυχία μας. Δοκιμάζουμε πράγματα, το admin panel του vbulletin είναι δαιδαλώδες, τις περισσότερες φορές δεν ξέρουμε καλά καλά τι αλλάζουμε και κάνουμε ριφρές για να δούμε. Κουλ ντάουν, θα πείτε γνώμη όταν πούμε "γιο πώς σας φαίνονται τα νέα χρώματα".

BURNIN AMBITION
13-03-2009, 03:17
Το μωβ ειναι ΣΚΑΤΑ.
Σοβαρα, τι σκεφτοσαστε;hahahah omww shmera foraw mov kontomaniko me kitrina grammata pou gamaei re

BURNIN AMBITION
13-03-2009, 03:18
krathste to galazio maresei

Dragonlord
13-03-2009, 03:58
Αυτά για απόψε, αύριο πάλι. Πλέον τα links και οι σελίδες των threads ξεχωρίζουν μια χαρά. Και το χρώμα είναι κοντά στου πρώτου theme του 2003.

Razor
13-03-2009, 04:04
ωραιο, κι εμενα μου αρεσε

BURNIN AMBITION
13-03-2009, 04:21
ωραιο, κι εμενα μου αρεσεre poustrigo sou aresei to galazio?
hehehehehe

Razor
13-03-2009, 04:30
μου αρεσε επειδη θυμιζει :greece: ΕΛΛΑΔΑ :greece:

Eagleheart
13-03-2009, 04:39
Tα γράμματα στα πόστς θαρρώ πώς θα έπρεπε να είναι λίγο πιο αστραφτερά, τόσο αστραφτερά όσο εκείνα των username και details του κάθε χρήστη.

zihuatanejo
13-03-2009, 04:44
Αν γίνεται κάτι με την ώρα των ποστ plz.
Αυτό το x hours/minutes/days ago είναι μη χρηστικό.

Αν υπάρχει κάτι σαν τη δυνατότητα επιλογής date format που έχει το phpbb, θα ήταν σουπερκουλ να το είχαμε.

Δεν είναι από τα πράγματα που συνηθίζονται, γι' αυτό το αναφέρω.

Boom!
13-03-2009, 05:35
Το μωβ ειναι ΣΚΑΤΑ.
Σοβαρα, τι σκεφτοσαστε;hahahah omww shmera foraw mov kontomaniko me kitrina grammata pou gamaei re

Οχι ρε, στη μπλουζα ειναι πορωτικο!

Λοιπον, σορρυ που σας πηρα απ'τα μουτρα, νομιζω οτι με το τυρκουαζακι το χετε πετυχει.

Αυτο θα λεγα να μην αλλαξει, εμενα με βολεψε ή τουλαχιστον να υπαρχει επιλογη τι θελουμε.

X
13-03-2009, 09:03
Εμένα μ'εκνευρίζει πολύ αυτό με την ώρα.

Βασικά ποιό το νόημα του να φαίνοται όλα τα forums και topics γαλάζια? Πάλι δεν ξεχωρίζει αν υπάρχουν νέα πόστς, ούτε απ το εικονίδιο, ούτε απ το Bold μέσα στα φόρα. Δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζονται γαλάζια μόνο τα forums/topics με νέα πόστς όπως στο Bright??

Επίσης, γνώμη μου είναι πως και το λευκό και το γαλαζουλί παραείναι αστραφτερά και πονάνε τα μάτια. Καλό θα ήταν να γίνουν έναν τόνο πιο μουντά (ανοιχτό γρι και γκριζογαλαζουλί δλδ).

Amnesiac.
13-03-2009, 10:20
Επίσης, γνώμη μου είναι πως και το λευκό και το γαλαζουλί παραείναι αστραφτερά και πονάνε τα μάτια. Καλό θα ήταν να γίνουν έναν τόνο πιο μουντά (ανοιχτό γρι και γκριζογαλαζουλί δλδ).

Αυτό. Βάλτε αν είναι εύκολο ένα ανοιχτό γκρι και θα είμαστε κομπλέ, το γαλάζιο δε πολυταιριάζει έτσι όπως είναι. Ή έστω κάντε όλα τα γράμματα (γκριζο)γαλάζια.

Dragonlord
13-03-2009, 11:49
Αυτό που λέει η Χ το δοκιμάσαμε, αλλά μετά δεν κάνουν αρκετή αντίθεση και δε φαίνονται καλά. Πάω να δοκιμάσω κανα γκρι, αν και αμφιβάλλω, γκρι ήταν πριν.

Dragonlord
13-03-2009, 11:53
Χμου, για δείτε τώρα.

Fireknight
13-03-2009, 11:56
mesa sta topics fenete arketa kalo ,
stin kentriki exei minei omos to galazio , se afta pou markarei os diavasmena , kai ine pio entona apo ta ypolipa [fenete ligo anapoda dld] . To idio ke me to "Last page" mesa sto section .
edit:ke mesa sto topic vlepo , afta pou diavavazo ta kanei galazia

Dragonlord
13-03-2009, 12:01
Ναι, πήγα να το δοκιμάσω με τα δύο χρώματα αλλά δε λειτούργησε όπως περίμενα. Κράτησα το πιο σκούρο, για πείτε.

Fireknight
13-03-2009, 12:06
mia xara

Dragonlord
13-03-2009, 12:08
Εμένα μου φαίνεται λίγο σκούρο/κουραστικό μέσα σε φόρουμ, αλλά παίζει κι από οθόνη σε οθόνη. Μπορεί να του τσιμπήσω ένα τσακ φωτεινότητα πιο μετά.

Fireknight
13-03-2009, 12:09
i mporeis na tsimpiseis ligo mono sta topics me nea post .
pantws genika oreo einai , an de variese kane dokimes :p

X
13-03-2009, 12:09
ΠΟΛΥ καλύτερο αυτό το χρώμα αλλά

Δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζονται γαλάζια μόνο τα forums/topics με νέα πόστς όπως στο Bright??

Κάνε και λίγο πιο γκριζάκι το κατάλευκο (από παντού, και το logo και όλα) και θα'σωραιος.

Γαμάει το χρωματάκι.

Dragonlord
13-03-2009, 12:14
Το άνοιξα ελάχιστα και τώρα είναι ακόμα καλύτερο. Γι'αυτό που λες θα το κοιτάξω, μάλλον ξέρω πώς αλλά θέλω να το δω από το σπίτι με την ησυχία μου. Θα δοκιμάσω να σπάσω λίγο και το άσπρο, αν και είναι επίτηδες έτσι για να κάνει αντίθεση με τα υπόλοιπα γκρι.

Dragonlord
13-03-2009, 12:18
Για δείτε τώρα. Ίσως να χρειαστεί clear cache (ίσως να λέω και μλκίες). Νομίζω ότι άνοιξα ελάχιστα τα unread, αλλά ίσως αρκετά για να κάνει διαφορά.

X
13-03-2009, 12:22
Μηδαμινή διαφορά και τείνεις πάλι να το φωτίσεις πολύ. Μη! Θέλουμε dull χρώματα! (ακόμα και το υπέροχο υπάρχον εγώ θα το μούνταινα).
Χώρις υπερβολές εμένα πονάνε τα μάτια μου. Βάλε ένα γκριζουλί αντί για λευκό να δεις πόσο πιο ξεκούραστο θα'ναι κι άσε τις αντιθέσεις :razz:

Fireknight
13-03-2009, 12:27
nai , poly mikri i diafora , kai isws de polyxriazete . kala itan prin .

Dragonlord
13-03-2009, 12:33
Βασικά αν πονάνε τα μάτια σου από το άσπρο στα usernames, από το signature σου θα έπρεπε να ματώνουν. Μην είσαι υπερβολική, στην τελική μείωση λίγο φωτεινότητα/κόντραστ στο μόνιτόρ σου. Θα το σπάσω το μεσημέρι λίγο το λευκό, αλλά όχι τρομαχτικά.

X
13-03-2009, 12:49
Βρέ καλέ μου, το σίγνατσουρ μου δεν το κοιτάω 5-6 ώρες ημερησίως.

Τεσπά, δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να βάλεις χρώματα που γουστάρεις ή σε περιορίζει το vbulletin, αλλά εγώ θα το'κανα κάπως έτσι

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/retert.jpg

Αντί για έτσι που είναι τώρα

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/er.jpg

Έσπασα όπως βλεπεις και το άσπρο/γκρί με λίγο teal, και για να ξεφέυγει απ'το γκρί, αφού δε θές πολύ γκριζίλα, και για να ταιριάζει με το άλλο.

X
13-03-2009, 13:06
Επίσης, αν είναι δυνατόν να γίνει λίγο πιο user friendly αυτό το κατάμαυρο θατανε καλά.

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/hgf.jpg

Τεσπά, δεν πρίζω άλλο. Εγώ βολεύομαι και με το bright που μπορεί να'ναι πιο φλώρικο, αλλά είναι και πολύ πιο ξεκούραστο.

regularpaul
13-03-2009, 13:26
ποιος μετακίνησε το self promotion εκει κατω ρε?
ξαναβαλτε το εκει που ηταν,
τι δουλεια εχει κατω απο το αθλετιξ και το μαρκετ? :mad:

το νεο φορουμ ειναι αθλιο
θα αλλαξω γνωμη μολις το συνηθισω ομως, σε 1-2 μερες =p

μονο πειτε μου πού έχει το mark forum read κλπ

X
13-03-2009, 13:31
Δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζονται γαλάζια μόνο τα forums/topics με νέα πόστς όπως στο Bright??

lol.. Τώρα πρόσεξα πως κι εκεί όλα μπλέ είναι! Κανεί τρελή δουλειά το bold στο bright. Sorry, καμμένη.

Αν δεν σας είναι κόπος, οοοοοοταν τελειώσετε με το dark, δοκίμαστε και το teal (ή μια πιο σκούρα εκδοχή του) στο bright γιατί είναι φοβερο χρωματάκι.

Dragonlord
13-03-2009, 13:37
ποιος μετακίνησε το self promotion εκει κατω ρε?
ξαναβαλτε το εκει που ηταν,
τι δουλεια εχει κατω απο το αθλετιξ και το μαρκετ? :mad:

το νεο φορουμ ειναι αθλιο
θα αλλαξω γνωμη μολις το συνηθισω ομως, σε 1-2 μερες =p

μονο πειτε μου πού έχει το mark forum read κλπ
Καλά, πέντε χρόνια που ήταν εκεί δε σε είχε πειράξει;:P
Για mark forum read, δες στο forum tools στο πάνω μέρος δεξιά.

regularpaul
13-03-2009, 14:00
ναι μωρέ το θυμάμαι
αλλά το είχα συνηθίσει σαν μέρος του μουσικού τμήματος
που κυρίως τσεκάρω

το φορουμ τοολς γαμει, θενξ:-o

antimusic
13-03-2009, 14:39
μεγειά και το favicon.

το γαλαζοπρασινάκι δεμαρέσει αλλά τι να κάνουμε.

από όσο έχω καταλάβει δεν γίνεται τα unread ποστς που είναι και bold να είναι άλλο χρώμα απο τα read που είναι με κανονικό; πάντως σε αυτό το χρώμα η διαφορά μεταξύ των δυο φαίνεται καλύτερα απότι με το άσπρο.

για τα icons όταν έρθει η ώρα τους θα μπορούσες απλά να αντικαταστήσεις το thread.gif (http://www.electricrequiem.com/forum/images/styles/blacksmart/statusicon/thread.gif) με ένα διάφανο 16x16, έτσι θα υπάρχει icon μόνο στα unread και θα φαίνονται αμέσως.

βέβαια εγώ θα έψαχνα για διαφορετικά icons alltogether, και για το board index, αλλά αυτό μια κουβέντα είναι.

Dragonlord
13-03-2009, 14:47
μεγειά και το favicon.

το γαλαζοπρασινάκι δεμαρέσει αλλά τι να κάνουμε.

από όσο έχω καταλάβει δεν γίνεται τα unread ποστς που είναι και bold να είναι άλλο χρώμα απο τα read που είναι με κανονικό; πάντως σε αυτό το χρώμα η διαφορά μεταξύ των δυο φαίνεται καλύτερα απότι με το άσπρο.

Έβαλα μωβ πειραματικά για να καταλάβω αν αυτό είναι που θέλετε. Για πες τώρα.

12 stars circle your brow
13-03-2009, 14:52
Γαμάει το μωβ :twisted:

Fireknight
13-03-2009, 14:53
too much to mov , poly fantaxtero

FIXXXER
13-03-2009, 14:53
Πανο, νομιζω πως τα read forums/topics κτλ πρεπει να ειναι ασπρο, και τα unread να ειναι καποιο αλλο χρωμα, το "βεραμαν" (λολ) που υπαρχει τωρα δεν ειναι ασχημο, αν και εγω προσωπικα θα προτιμουσα το μωβ που χρησιμοποιειται as we speak για τα read.

Βασικα εγω εννοουσα οτι μεγαλη διαφορα θα κανει το σηματακι διπλα με τα φακελακια που δειχνουν αν υπαρχει νεο ποστ. Δηλαδη στο παλιο ΕΡ ειχαμε κιτρινα καμπανακια σε αντιθεση με τα αχρωμα οταν υπηρχαν νεα ποστς. Τωρα εχεις εναν γκρι φακελο που δεν εχει εγρραφα μεσα οταν δεν υπαρχουν νεα ποστς, και εναν γκρι φακελο με ασπρα εγγραφα μεσα οταν υπαρχουν, το οποιο ομως δεν ξεχωριζει παρα ελαχιστα. Δηλαδη αν μπορουσαν τα εγγραφα να γινουν κι αυτα στο ιδιο χρωμα με τα unread posts (βεραμαν προς το παρον, οτι αλλο χρωμα καταληξει στο μελλον) θα ηταν τελειο νομιζω.

Parasight
13-03-2009, 14:54
Ωχ ωχ αυτό μπήκα να γράψω, αυτό το μοβ στα non-visited links είναι λίγο έντονο πάνω στο συγκεκριμένο background και κοντεύουν να μου βγουν τα μάτια.

Άσχετο, και ίσως χαζή ερώτηση: Τα smileys πού είναι ρε παιδιά;

antimusic
13-03-2009, 14:54
χμ και πάλι δεν έγινε ακριβώς σωστά αφού έχουν αλλάξει χρώμα σύμφωνα με κάποια άλλη πατέντα, όχι read/unread. ( http://i473.photobucket.com/albums/rr91/rincewind2k/er-2.png )

edit: κάτι με τα visited links έχει σχέση.

τώρα που το ξανακοιτάω ένα διαφορετικό, πιο έντονο/άλλο χρώμα τέτοιο: http://www.electricrequiem.com/forum/images/styles/blacksmart/buttons/firstnew.gif θα ήταν μάλλον καλύτερο και πιο διακριτικό.

Dragonlord
13-03-2009, 14:56
Ναι, αυτό που ρωτάω τώρα είναι να μου πείτε αν το μωβ είναι τα unread και το τιρκουάζ τα read, όπως σας βολεύει. Εγώ ξεχωρίζω τα νέα από τα εικονίδια και όχι από το χρώμα, οπότε πείτε μου αν όντως με το μωβ/τιρκουάζ γίνεται ο διαχωρισμός που θέλετε και τα χρώματα θα τα βρούμε μετά.

Dragonlord
13-03-2009, 14:56
χμ και πάλι δεν έγινε ακριβώς σωστά αφού έχουν αλλάξει χρώμα σύμφωνα με κάποια άλλη πατέντα, όχι read/unread. ( http://i473.photobucket.com/albums/rr91/rincewind2k/er-2.png )
Έτσι μου φαίνεται κι εμένα, γι'αυτό ρωτάω. Μήπως με κανα clear cache?

FIXXXER
13-03-2009, 14:58
Οχι δεν ειναι ετσι, στην αρχη νομιζα οτι ηταν το αναποδο απο αυτο που λες (καινουρια τυρκουαζ, παλια μωβ) αλλα δεν ειναι ετσι, δεν ξερω τι εχει γινει ακριβως. Οτι ναναι ειναι μωβ και τυρκουαζ βασικα.

X
13-03-2009, 14:58
Ναι, δεν είναι read/unread ο διαχωρισμός.

antimusic
13-03-2009, 14:59
edit: κάτι με τα visited links έχει σχέση.

1. The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 1 characters.

Fireknight
13-03-2009, 14:59
edit :malon afto pou leei apo pano :s

FIXXXER
13-03-2009, 15:00
edit :s

Οχι.

X
13-03-2009, 15:00
Οτι να'ναι λες firenight.

εντιτ:λολ
Ξαναέντιτ: Αυτό με τη σελιδούλα δε γίνεται? Θα δείξει ομορφο πιστέυω και είναι ζήτημα απλώς να της αλλάξεις χρώμα, αφού ήδη εμφανίζεται μόνο στα unread.

Fireknight
13-03-2009, 15:22
kapos etsi http://i43.tinypic.com/rt3wiw.gif 8a itan kalo xroma , i analoga ke me to xroma pou 8a exoun ta grammata .

X
13-03-2009, 15:24
Ιδιο με τα γραμματα μωρέ. Θα γαμεί πιστεύω.

antimusic
13-03-2009, 15:35
α τόσο καιρό που λέτε "δε φαίνονται" εννοείτε στο board index; whatever εγώ εννoουσα μέσα στα sections. γενικά πάντως γιατί κάνετε τη ζωή σας δύσκολη; το "new posts" είναι φίλος σας!

X
13-03-2009, 15:37
Και για τα δύο λέμε.

Abruzzi
13-03-2009, 16:08
βγαλτε τα μοβ ρε...τα ματια μου

regularpaul
13-03-2009, 16:18
εβαλα πριν 1 λεπτο το bright να το δοκιμασω
εχω το dark αυτη τη στιγμη

Swollen
13-03-2009, 16:23
βγαλτε τα μοβ ρε...τα ματια μου

όντως.. χίλιες φορές τιρκουάζ
κουράζει πολύ

δεν ξέρω αν τοχει πει κανείς
αλλά (για τα τοπικς λέω) γιατί δεν γίνονται άσπρα αυτά με νέα ποστς κ γκρι τα διαβασμένα

μια χαρά απλό κ ωραίο θα'ναι

Dragonlord
13-03-2009, 16:48
Γιατί δε βρίσκουμε πώς γίνεται, και μάλλον δεν. Σόρι για το μωβ, το έβαλα από τη δουλειά και τώρα γύρισα σπίτι, απλά έπρεπε να βρω τι διαχωρισμός γίνεται στη συγκεκριμένη επιλογή. Πίσω στο τιρκουάζ.

Dragonlord
13-03-2009, 17:01
Γενικότερα, ας ξεπεράσουμε το χρώμα των fonts, ο διαχωρισμός μεταξύ threads με νέα posts και χωρίς γίνεται με bold όπως και στο bright και μάλλον δεν αλλάζει αν δε βάλουμε χέρι στον κώδικα, που δε νομίζω να αξίζει τον κόπο. Θα κοιτάξουμε με tamagothi να φτιάξουμε τα εικονίδια (αυτά ή μπορεί να φτιάξουμε άλλα, θα δούμε) ώστε να γίνεται εύκολα ο διαχωρισμός, ας μην το κουράζουμε άλλο.
@antimusic: Στο 0 το έχουμε, το vbulletin απλά δεν επιτρέπει εντελώς άδειο post (το quote δε θεωρείται ακριβώς κείμενο), το λέει και στο admin panel ότι και 0 να βάλεις θα το εκλάβει ως 1. Με μια τελίτσα λύνεται το πρόβλημα (ή το +1 που μάλλον έχει καθιερωθεί λόγω αυτού σε μεγάλο βαθμό).

antimusic
13-03-2009, 17:06
ναι ρε, κάπου ξανα-αναφέρθηκε, έβαλα το κείμενο αντί για τελίτσα ή +1.

Swollen
13-03-2009, 17:14
Γιατί δε βρίσκουμε πώς γίνεται, και μάλλον δεν.

δεκτό:-P

Loader
13-03-2009, 20:03
moar skinz

MOAAAAAARR

Dragonlord
13-03-2009, 20:10
here kitty kitty kitty

X
13-03-2009, 20:19
Πωπωπωπωπω! Tα θαλασσιά πλαίσια! Cannot be unseen! :fear:

Dragonlord
13-03-2009, 20:23
Άνοιξα λίγο το μαύρο στο background του post reply, better.

X
13-03-2009, 20:31
:thumbsup:

Eagleheart
14-03-2009, 15:12

Αν υπάρχει κάτι σαν τη δυνατότητα επιλογής date format που έχει το phpbb, θα ήταν σουπερκουλ να το είχαμε.

Δεν είναι από τα πράγματα που συνηθίζονται, γι' αυτό το αναφέρω.
.

Dragonlord
14-03-2009, 17:02
Το ότι δεν είναι από τα πράγματα που συνηθίζονται δεν το έπιασα ιδιαίτερα, αλλά τέσπα. Το βάλαμε επειδή το χρησιμοποιούμε και σε άλλα φόρουμ και το θεωρούμε πιο βολικό, τώρα οκ, άλλα βολεύουν τον ένα, άλλα τον άλλο. Έψαξα πιο πριν στο admin panel αλλά δε γίνεται να επιλέγει ο χρήστης πώς θα το δείχνει, οπότε για την ώρα το αφήνω έτσι και βλέπουμε. Δώστε του κανα δυο βδομάδες ευκαιρία λέω 'γώ.

X
14-03-2009, 17:04
Επιμένω κι εγώ πως είναι άκρως σπαστικό.

Phantom Duck
14-03-2009, 17:11
Το βάλαμε επειδή το χρησιμοποιούμε και σε άλλα φόρουμ και το θεωρούμε πιο βολικό, τώρα οκ, άλλα βολεύουν τον ένα, άλλα τον άλλο.

Στη συντριπτική πλειοψηφία των φόρουμ είναι ημερομηνία και ώρα. Δεν είναι κάτι τραγικό αλλά γενικά όλοι αυτό θέλουν, τι το τυρρανάτε =\\\

Dragonlord
14-03-2009, 17:43
Bah, οι "όλοι" που λες μάλλον δεν το έχουν χρησιμοποιήσει καν αρκετά, άσε που είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα. Αν χρειαστεί θα το ξαναδούμε εν καιρώ.
Οντόπικ, μέχρι να ασχοληθούμε σοβαρά με τα εικονίδια έκανα τιρκουάζ αυτά στα threads με νέα posts, πρέπει να είναι αρκετά διαφορετικά για να βολευτείτε προσωρινά.

X
14-03-2009, 18:27
Τι έκανες λέει? :|

antimusic
14-03-2009, 18:31
clear your cache.

Kelldorain
14-03-2009, 18:32
sasadsdasdasdasa άλλαξε το άμεσα

Dragonlord
14-03-2009, 18:42
Μήπως να γίνετε κάπως λιγότερο υστερικοί μερικοί; Έχετε φαγωθεί τρεις μέρες τώρα ότι δεν ξεχωρίζουν τα threads με νέα posts. Ε, τώρα ξεχωρίζουν. Φυσικά και είναι άσχημο, γι'αυτό είπα ότι είναι προσωρινό. Δε νομίζω ότι προσβάλλει τόσο την αισθητική σας που να μην μπορείτε να το αντέξετε μερικές ώρες/μέρες, ε;

Abruzzi
14-03-2009, 18:54
το link με τα new posts ειναι φιλος σας

X
14-03-2009, 18:56
Μια χαρά ειναι.

Γαμάει μη σου πω.

Amnesiac.
14-03-2009, 19:05
Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες για να ξέρω πώς έχουμε φτάσει σε αυτή την εμφάνιση, αλλά το ότι τα μισά γράμματα είναι άσπρα και τα άλλα μισά έγχρωμα σας αρέσει;

Κάνει κάτι λάθος ο firefox μου;

Η μόνη σωστή λύση είναι ένα ενιαίο χρώμα και bold - ξεbold για τους διαχωρισμούς.

X
14-03-2009, 19:12
Βλέπεις αυτο?

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/qweqwe-2.jpg

Το μπόλντ/ξεμπόλντ δε φτάνει..

Dragonlord, αν έχεις τη δυνατότητα να σκουρήνεις λιγάκι το χρώμα της σελιδούλας και δε βαριέσαι, κάντο. Είναι λίγο πιο ανοιχτή απ'τα γραμματα νομίζω.

fandango
14-03-2009, 19:12
χωρίς να θέλω να σπάσω κι εγώ τα ήδη σπασμένα νεύρα του dragonlord, νομίζω αυτό με την ώρα των ποστς ήταν πιο βολικό πριν. δείτε το εν καιρώ, γιατί λογικά θα χρειαστεί.

Amnesiac.
14-03-2009, 19:15
Βλέπεις αυτο?

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/qweqwe-2.jpg

ναι :-|

X
14-03-2009, 19:17
χαχαχα.. ε και τι σε χαλάει βρε αδερφέ? Εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο, απλώς τα άσπρα πονάνε τα ματάκια μου κι ο Dragonlord δε με/μας λυπάται :sad:

Νομίζω αν τα άσπρα γράμματα είχαν το χρώμα που έχουν αυτά κάτω απο τα topic titles, θα ήταν όλα υπέροχα.

Dragonlord
14-03-2009, 19:32
Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες για να ξέρω πώς έχουμε φτάσει σε αυτή την εμφάνιση, αλλά το ότι τα μισά γράμματα είναι άσπρα και τα άλλα μισά έγχρωμα σας αρέσει;

Κάνει κάτι λάθος ο firefox μου;

Η μόνη σωστή λύση είναι ένα ενιαίο χρώμα και bold - ξεbold για τους διαχωρισμούς.
Αυτό προτιμώ κι εγώ αισθητικά, απλά παραπονέθηκαν αρκετοί ότι δε φαίνονται τα links αν είναι κι αυτά άσπρα. Το πρόβλημα είναι ότι μπορώ να βάλω ένα χρώμα για τα: forums/threads, links και για τις υπόλοιπες σελίδες όταν είσαι μέσα σε κάποιο thread, γιατί τα θεωρεί όλα links. Πριν ήταν λευκά ενώ τα υπόλοιπα γράμματα ήταν γκρι πολύ ανοιχτό (και είναι ακόμα δηλαδή) και δε φαινόταν ιδιαίτερη διαφορά. Τα threads με νέα posts είναι bold, πολλοί δεν τα ξεχωρίζουν αλλά ούτως ή άλλως ο διαχωρισμός θα γίνεται με το εικονίδιο τελικά. Ο λόγος τέσπα που έχουμε διαφορετικό χρώμα αυτή τη στιγμή είναι τα links και οι σελίδες του thread (δεν ξεχωρίζεις σε ποια είσαι αν έχουν ίδιο χρώμα, γιατί το bold δεν είναι τόσο ευδιάκριτο).

tamagothi
14-03-2009, 19:36
χωρίς να θέλω να σπάσω κι εγώ τα ήδη σπασμένα νεύρα του dragonlord, νομίζω αυτό με την ώρα των ποστς ήταν πιο βολικό πριν. δείτε το εν καιρώ, γιατί λογικά θα χρειαστεί.
εγώ λέω όχι, μου φαίνεται πιο βολικό έτσι.

Dragonlord
14-03-2009, 19:44
χαχαχα.. ε και τι σε χαλάει βρε αδερφέ? Εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο, απλώς τα άσπρα πονάνε τα ματάκια μου κι ο Dragonlord δε με/μας λυπάται :sad:

Νομίζω αν τα άσπρα γράμματα είχαν το χρώμα που έχουν αυτά κάτω απο τα topic titles, θα ήταν όλα υπέροχα.
φαγώθηκες, καλύτερα τώρα;

Dragonlord
14-03-2009, 19:46
btw θέλω να δοκιμάσω κάτι που σκέφτηκα πριν λίγο, αν καταφέρω κάτι μπορεί να γυρίσουμε στα λευκά μόνο γράμματα παντού. Απλά θέλω να έχω χρόνο και λίγο πιο καθαρό μυαλό, οπότε αργότερα.
edit: μπα, μαλακία, μάλλον δε γίνεται οπότε φάτε τρικουάζ.

X
14-03-2009, 19:50
Μα γιατί! Ειναι τόσο ωραίο το χρωματάκι!!!

Καλύτερα τώρα.. ένα τσακ ακόμα δε με χάλαγε :P
Γενικά μην κολλάς στην ιδέα πως δεν είναι πια άσπρο.. αν εξαφανίσεις όλα τα άσπρα αντικαθιστώντας τα με το γκριζάκι που έχουν αυτά κάτω απ τα forum titles, πάλι όλα λευκά θα τα αντιλαμβανόμαστε και χωρίς να κουράζουν, κι ας είναι ανοιχτό γκρί στην πραγματικότητα.

Amnesiac.
14-03-2009, 20:49
Λοιπόν ακούστε ποιό είναι το σωστό.

Το background παραμένει ως έχει, όλα τα γράμματα γίνονται ανοιχτογκρί και το τόπικ κλειδώνεται. Τι λέτε;

Dragonlord
15-03-2009, 01:44
Για δείτε κι αυτό. Έκανα γκρι τα links και άσπρισα λίγο παραπάνω τα γράμματα ώστε να κάνουν διαφορά. Τώρα το link μέσα στο κείμενο φαίνεται με αυτή τη διαφορά: www.electricrequiem.com και οι σελίδες του thread φαίνονται άνετα.

Fireknight
15-03-2009, 02:51
mia xara fenete .

Afto http://electricrequiem.com/forum/images/icons/icon1.gif to ikonidio mou fenete arketa enoxlitiko, eidika mesa sta forums einai pio megalo apo tous fakelous kai arketa entono . Dld 8a mporouse na einai kapos etsi http://i44.tinypic.com/xojytj.gif , i kati pio symazemeno genika :s

Dragonlord
15-03-2009, 03:22
Χμ, μάλλον θα πάρουν πόδι όμως και οι φάκελοι (και θα αντικατασταθούν από κάτι άλλο) οπότε θα δούμε πώς θα βγει το τελικό αποτέλεσμα.

X
15-03-2009, 03:31
Καλά εγώ παραιτούμαι και γυρνάω σε bright.. :-(

Dragonlord
15-03-2009, 03:32
Κουλ, αύριο θα αρχίσω να αλλάζω πράγματα και στο bright.

X
15-03-2009, 03:49
:|

Amnesiac.
15-03-2009, 13:45
Πολύ καλύτερα έτσι.

Προσωπικά θα προτιμούσα να είναι το ίδιο χρώμα όλα αλλά και έτσι δεν είναι φρικαλέα η διαφορά, αν βολεύονται περισσότεροι. Θα αλλάξετε χρώμα και στα εικονίδια ε; ε;

X
15-03-2009, 13:47
Λύσαξες ρε amnesiac. Σκατά ειναι.
Τουλάχιστον Dragonlord κάνε μας (μου) τη χάρη και μην γαμήσεις το bright.

Amnesiac.
15-03-2009, 13:50
χοχοχο κέρδισα :!:

Abruzzi
15-03-2009, 14:03
πολυ καλυτερο ετσι

Dragonlord
15-03-2009, 14:46
Πολύ καλύτερα έτσι.

Προσωπικά θα προτιμούσα να είναι το ίδιο χρώμα όλα αλλά και έτσι δεν είναι φρικαλέα η διαφορά, αν βολεύονται περισσότεροι. Θα αλλάξετε χρώμα και στα εικονίδια ε; ε;
Ναι τα εικονίδια θα αλλάξουν όταν βρούμε λίγο χρόνο με tamagothi, μέσα στις επόμενες μέρες. Δε γίνεται να βάλω ίδιο το χρώμα γιατί δε θα ξεχωρίζουν τα λινκς.
Για το bright σκεφτόμουν να αντικαταστήσω τα γαλάζια με γκρι, για να είναι πιο ενιαίο κι ασπρόμαυρο το theme, αλλά είναι υπό σκέψη ακόμα.

X
15-03-2009, 14:55
TI ΓΚΡΙ ΡΕ DRAGONLORD ΓΑΜΩ?! Έλεος ρε μαλάκα! Γυρνάμε σε bright γιατί κανούν μπάμ τα νέα πόστς με το μπλε κι εσυ λες για γκρί! EΛΕΟΣ! Στην πούτσα σου κανονικά η χρηστικότητα.. τα κάνεις όλα με βάση το "γιεα, μ'αρεσει ετσι!"

Dragonlord
15-03-2009, 14:56
Χελλ γιέα!

X
15-03-2009, 14:58
Μπράβο μαλάκα κολλημένε άντμιν.

Sotos_The_Tequiler
15-03-2009, 15:00
μην πυροβολείτε τους αντμίνς χεχεχε
Δραγονλόρδε δώσε ρε στην Χ φουλ αντμινιστρέσιον ράιτς να το κάνει αρτίστικο...
και μετά θα φτιάξουμε και ένα θρεντ: ποστ πιξ οφ γιορ φόρουμ εντ καλλιτεχνίες
;-)

Abruzzi
15-03-2009, 15:07
χ επειδη δεν αρεσει εσενα δε παει να πει οτι ισχυει το ιδιο και για τους αλλους ε

X
15-03-2009, 15:15
Σαφώς και δε σημαίνει κάτι τέτοιο. Το bright όμως βολεύει κάμποσους απο εμάς ως έχει, κι ο άλλος κοιτάει μόνο πως θα το κάνει να το βλεπει και να λεει "ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΓΑΜΑΕΙ! ΤΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΝΤΜΙΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ!", άσχετα αν οι χρήστες στραβώνονται.
Επίσης, εγώ πες ζαλίζω αρχίδια επειδή τσούζουν τα μάτια μου. Αυτά που ζήτησα όμως, δεν θα ξεβολεύανε κανέναν. Οι διαφορές θα ήταν μηδαμινές για εσάς, αλλά τεράστιες για μένα και τα μάτια μου. Αλλα ναι, who cares.

Fireknight
15-03-2009, 15:23
de 8elo na kano to dikigoro tou "μαλάκα κολλημένου άντμιν" , alla arxises na ton mpinelikoneis epidi eipe mia skepsi tou , prin kan tin syzitisoume :s

X
15-03-2009, 15:29
Ναι, γιατί δυο μέρες χτυπιέμαι για το πόσο φωτεινά είναι τα λευκά γράμματα και να τα κάνουμε ανοιχτό γκρί να μην στραβώνουν και πως το μπόλντ δε φαίνεται καλά στο λευκο (και κατεπέκτασιν στο τωρινό γκρί) και πάει και κάνει ακόμα πιο έντονα τα λευκά, χώνει γκρί και απειλεί και για γκρί στο bright επειδη "A ΘΑ'ΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ! YAY!"
Τέσπα, κάντε οτι γουστάρετε. Βαρέθηκα.

Dragonlord
15-03-2009, 15:44
Άμα τσούζουν τα μάτια σου χαμήλωσε τη φωτεινότητα στην οθόνη σου. Το λευκό το γκρίζαρα αρκετά επειδή σε ενοχλούσε, τώρα αν σε ενοχλεί το ότι δε γίνεται το theme ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το θες εσύ είναι δικό σου πρόβλημα. Έπρεπε να σε είχα ignore από την αρχή βασικά, εγώ φταίω που ασχολουμαι τόσες μέρες με τα δικά σου παράπονα κατά 90% και τα ακούω κι από πάνω.

X
15-03-2009, 15:52
"Ασχολεισαι με photoshop, αλλά οκ, σκάσε κ χαμήλωσε την φωτεινότητα της οθόνης σου, εγώ καυλώνω με τις έντονες αντιθέσεις στο σκίν ενός φόρουμ που κοιτάω 10 ώρες τη μέρα".

edit: Και ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το θέλω δε μπορεί να είναι απ τη στιγμή που έβαλες την παπαριά το vbulletin και νέο σκιν κι ουδέ ποτέ απαίτησα κάτι τέτοιο. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το θέλω ήταν πρίν απο μια βδομάδα. Οτι έχω ζητήσει ήταν καθαρά παρακλήσεις για να γίνει πιο χρηστικο το τωρινό.

rebelos
15-03-2009, 18:13
σίριουσλι
μην αλλάξετε το γαλάζιο με γκρί
είναι ωραίο

Dragonlord
15-03-2009, 18:34
Dunno, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή, πιθανώς αργότερα σήμερα, να δούμε πώς είναι και βλέπουμε. Για το dark νομίζω μπορώ να πω ότι βρήκαμε τα χρώματα των fonts πάντως, θα φτιαχτούν και τα εικονίδια στις επόμενες μέρες.

Mayhem
15-03-2009, 19:19
πολύ καλύτερο το dark έτσι με τα γκρι απ το προήγουμενο γαλάζιο

Dragonlord
15-03-2009, 19:25
Θενκ γιου.
Τα γκρι γράμματα στο bright τα δοκίμασα και δε δούλεψαν καλά, οπότε μένει με τα μπλε. Χ μπορείς να συνέλθεις απ'το εγκεφαλικό.

BURNIN AMBITION
15-03-2009, 21:06
emena to galazio maresei kai genika re paidi mou ligo xrwma de vlaptei ti skata den eimaste gothades. akoma kai i upografi tou xourafia pou einai katakokkini , to xrwmataki sou ftiaxnei ligo ti diathesi re paidi mou

Dragonlord
16-03-2009, 00:58
Όποιος έχει όρεξη για beta testing και feedback, ας ρίξει μια ματιά και στο (νέο) dark testing. Βασικά απλά έκανα πιο λευκά τα links και πιο γκρι τα κανονικά γράμματα, πείτε μία τι βολεύει περισσότερο, το σκέτο dark ή αυτό.

Magellan
16-03-2009, 01:06
χμ
ωραιο το testing
καλυτερο πιστευω με τα πιο λευκα λινκς

Dragonlord
16-03-2009, 01:08
εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω, έχω δοκιμάσει τόσα πράγματα τις τελευταίες μέρες που το κεφάλι μου έχει γίνει λίγο πουρές. Απλά φοβάμαι ότι μέσα στα τόπικς είναι πολύ γκρι τα γράμματα, αλλά δεν μπορώ να τα ανοίξω γιατί μετά μοιάζουν πάλι με τα links.

Phantom Duck
16-03-2009, 01:12
προτιμώ το τωρινό αλλά δεν είναι κακό και το τέστιν. ό,τι βολεύει.

dopefiend
16-03-2009, 01:38
κεγώ προτιμώ το σκέτο dark. και μπράβο σε όποιον έβγαλε αυτό το τιρκουάζ κι έβαλε το γκρι.

old_charlie
16-03-2009, 02:37
Kai na mia idea. As min stravwnomaste gia na doume pote ena topic exei adiavasta post kai pote oxi.

edit malakies alla evlepa mia xara einai

Fireknight
16-03-2009, 03:32
ki emena pio kalo mou fenete to sketo dark [isos protimo to ikonidio me ti lefki selida stous fakelous stin kentriki telika , alla leptomeria] .

FIXXXER
16-03-2009, 15:21
Μεταξυ των δυο προτιμω το τεστιν, αλλα οπως ειπα και πριν, μεχρι να αλλαξει το εικονιδιο και να ειναι σαφης η διαφορα μεταξυ νεα ποστς και οχι, δε μπορω να εχω τελικη αποψη (εκτος κι αν εχασα κατι και θα ειναι ετσι η τελικη μορφη, οποτε και θα καθιερωθει το bright φυσικα). Κατα τα αλλα, ηρεμηστε λιγο και μην κανετε 832787 ποστς σε καθε μικρη αλλαγη γιατι κατανταει κουραστικο να τα διαβαζουμε καθε 10 ωρες και ετσι χανουμε επεισοδια (αποκλειεται να διαβασω τις τελευταιες 2-3 σελιδες για να παρω πρεφα τελικα τι ακομα θα αλλαξει και πως θα γινει), με συνεπεια ειτε μετα να επαναλαμβανομαστε ολοι ειτε να μην ασχολουμαστε τελικα.

Ντραγκονλορντ, προσωπικα μου φαινεται οτι αν αλλαξει αυτη η μαλακια με το φακελακι (τυρκουαζ προσωρινα) και το κουμπακι αριστερα του τιτλου του καθε τοπικ (που ειναι το go to first unread post ή κατι τετοιο) και γινει κατι με ΕΝΤΟΝΟ χρωμα που θα δειχνει αντιθεση, τοτε το φορουμ θα ειναι τελειο, ειτε dark, ειτε dark testing (μπορεις να αφησεις και τα δυο ξερεις...). Αυτα, τα λεμε σε 2-3 μερες παλι.

Odonian
25-03-2009, 06:45
Έπος το λόγκο με τημπόλη. :D

Dragonlord
25-03-2009, 12:19
Είναι, kudos to tamagothi :D

Ontopic, έφτιαξα στο blog το ροζ background στα ποστ του ιδιοκτήτη κάθε blog και το αντικατέστησα με γκρι και για τα δύο styles. Τώρα φαίνεται κανονικά τι γράφει.

Drumsick
03-04-2009, 19:18
Μα κοίτα πόσο ωραία και ξεκούραστα ειναι τα γκρι γραμματάκια!!!!!!

http://www.themesbase.com/pics/1219078342.jpg

:|:|:|:|:|

Dragonlord
03-04-2009, 20:16
Ούτε το alt.Dark δε σου κάνει;

Drumsick
03-04-2009, 20:32
Χειρότερο είναι το αλτ. Τεσπά δεν έχει σημασία, έχω βολευτεί πια με το bright. Απλώς πέτυχα αυτή την εικόνα που είχα σώσει και ξυπνήσανε μνήμες! :-P

Dragonlord
03-04-2009, 23:36
Μα πώς είναι χειρότερο, αφού είναι γκρι τα γράμματα, αυτό που ζητάς δηλαδή. Αποφάσισε τι θες.

Drumsick
03-04-2009, 23:41
Μέσα είναι γκρί. Στην αρχική σελίδα είναι άσπροι οι τίτλοι των φόρουμς και έχει κι αλλού άσπρα. Τέσπα ρε παιδί μου λέμε, μην ασχολείσαι.. bright ftw.

antimusic
04-04-2009, 05:13
λοιπόν που λέτε.

εμένα μου τη σπάει που τα αβαταρς είναι στοιχισμένα λίγο δεξιά και δεν είναι στοιχισμένα στο κέντρο ή δεν επιτρέπεται να έχουν λίγο μεγαλύτερο πλάτος ωστε να έχουν ίσα πλαίσια αριστερά και δεξιά τους.

μικρό και ασήμαντο αλλά μου χαλάει το φενγκ σούι.

Ingolemo
04-04-2009, 15:58
λοιπόν που λέτε.

εμένα μου τη σπάει που τα αβαταρς είναι στοιχισμένα λίγο δεξιά και δεν είναι στοιχισμένα στο κέντρο ή δεν επιτρέπεται να έχουν λίγο μεγαλύτερο πλάτος ωστε να έχουν ίσα πλαίσια αριστερά και δεξιά τους.

μικρό και ασήμαντο αλλά μου χαλάει το φενγκ σούι.

Den to xa proseksei kan, twra to vlepw se kathe post.
Kataramene antimusic.