View Full Version : loipon
epeidi kapoious apo mas (emena kai ton symposium_lexotanil) den endiaferei idiaitera ti akoute auti ti stigmi i poio album agorasate/ksethapsate/gamisate/aunanistikaste-pano-tou, kalo tha itan na fygei epitelous to np subforum apo to music giati de ginetai na vlepoume oti exei ginei kainourio post emeis pou dipsame gia kouventa peri mousikis kai na anoigoume kai telika na einai to teleutaio ksethaving tou kathe teleiomenou.
eimai apo ti servia, den exo douleia alla exo ena pneumoni, exo efta paidia na threpso. euxaristo gia to xrono sas.
Ston kado anakykloshs imo. St'arxidia mas ti akouei o kathe spammer.
nai den eksetazoume pou tha paei. de mas endiaferei. apla na fygei apo do. apo opoiodipote subforum tou music genika.
distortionofperception
31-10-2008, 19:54
ε πόσες φορές το παμε να παρει πούλο, και γώ την παταω ετσι που λες, βλεπω νιου ποστ και ξενερώνω μετα. Αμα το δεις κι αλλιώς ήδη ανοιγεται τόπικ για την καθε μαλακία, γενικώς too much information χωρίς λόγο, ειδικά για κατι καίδια σα και μενα που μαι μερα νυχτα μεσα. Γενικώς αντι για κουβέντα, όλο κόπυ πέιστ ρε παιδί μου. Ηδη στο Χελπ Φόρουμ έχει συζητηθεί, απο τον ρεγκιουλαρπαυλο αν θυμάμαι καλα.... Δηλαδη εφυγε που εφυγε το περιοδικό, πεφτουμε και στη λούμπα του copy paste καλη μας νύχτα.
Κράξε κι αλλο μαζί σου, αλλα δε χρειάζεται να προσβάλεις χοντρα αυτους που το κανουν.
Εντιτ: Εχει κανεις την εντύπωση ότι αμα σουταριστούν τα Now (24) θα μείνουμε 30 αμπελοφιλόσοφοι να λέμε για ανυπαρκτες ψυχεδελικές ανούσιες μπαντες?
Κράξε κι αλλο μαζί σου, αλλα δε χρειάζεται να προσβάλεις χοντρα αυτους που το κανουν.
Kala sou leei.
Sotos_The_Tequiler
31-10-2008, 20:10
επειδή είμαι από αυτούς που στο NP έχουν ποστάρει πάρα πολλές φορές λέω το εξής:
βάλτε το όπου σας βολεύει...
Όντως είναι ένα από τα πιο ανούσια θρεντ εδώ μέσα αλλά εγώ πολλές φορές ενδιαφέρομαι να δω τι ακούει ο κόσμος... και μπορεί να έχω και το κόλλημα καμιά φορά να λέω τι ακούω... όχι για να πουλήσω μούρη αλλά κουβέντα να γίνεται (αν γίνεται)
Αμα θέτε κράξτε κι εμένα... :P δίκιο θα έχετε αλλά κατά τα άλλα θα σας γράψω στα τροφαντά τριχωτά παπάρια μου (με την καλή έννοια πάντα) :D
Conclusion: Πηγαίντε το NP όπου θέλετε, αμα θέτε σβήστε το κιόλα, δε θα μου λείψει!
αλλά αν τυχόν αποφασιστεί να μείνει κάπου, εγω θα συνεχίσω να ποστάρω... έστω και για να δικαιολογώ την ύπαρξη του :P (είμαι κομπλεξικός και αντιδραστικός)
Φιλάκια στις μούρες σας, σας αγαπώ όλους!
distortionofperception
31-10-2008, 20:14
αλλά κουβέντα να γίνεται (αν γίνεται)
μα ποτέ δε γίνεται!
ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΛΟΥΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΤΡΟΦΑΝΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΙΑ ΣΟΥ! να ερθεις Ξανθη. Ολοι σας να ερθετε.
ego den eipa oute na svistei, oute exo provlima me autous pou postaroun ekei (an theoro kapoion teleiomeno, tha synexiso na ton theoro etsi ki allios, den exei na kanei me to np). eipa to skeptiko mou, to xa ksanapei kai stin arxi pou mpike ekei to subforum, apo kei kai pera o,ti nomizoun oi ypeuthynoi.
irreligious
31-10-2008, 20:54
MI VAZETE ENDIAFERONTA TOPIX STO NP FORUM K THNX.
iskra παλιολουμπίνα.
rincewind2k
31-10-2008, 21:35
να φύγει ξεθαβινγκ/οφφτοπικ/προτασεις θρεντ/και γενικά όλα τα πολυσέλιδα με τις εικονίτσες, όλα τα οφφτοπικ με τις μαλακίτσες και ΟΛΟ ναι ναι ΟΛΟ το σεξιον. να γίνει ένα θρεντ με τα καλύτερα τσοντοφόρουμ αν τόσο δεν κρατιέστε πια, να φύγετε, να πάτε αλλού.
Ρε παρτο χαμπαρι, στ αρχιδια μας ειδικα για σενα τι ακους σημερα! Γκεγκε?
οντοπικ συμφωνω με ισκρα!
distortionofperception
31-10-2008, 21:49
ρε σεις βάλτε απο κατω στην υπογραφη σας το πινακακι του λαστ φμ (που είμαι σιγουρος οτι αρκετοι εχετε, κι αν δεν εχετε να βαλετε) και ειμαστε οκ.
και δεν ειμαστε μίζεροι το χαμόγελο φτανει ως την αμερικη
δεν το είπα έτσι όπως το διαβάσατε..
τεσπα δεν θα δικαιολογηθώ στον παπάρα τον απο πάνω σου όπως κ να'χει
στον ίσκρα πάγαινε βσκ αλλά κ πάλι με αγάπη κ στοργή !
ον τοπικ τώρα πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για να σβηστούν τα NP θρεντ
δεν ενοχλούν αυτούς που δεν ασχολούντε και δίνουν χαρά σ'εμάς τους καθυστερημένους που ποστάρουμε κει
casshern
31-10-2008, 22:12
νάου κσεθάβιν' :
http://assets1.pitchforkmedia.com/images/original/47306.rook.jpg
edit: \discuss
Sotos_The_Tequiler
01-11-2008, 01:22
το NP δεν είναι θρεντ για πολλά λόγια...
αν σας πρήζει τα αρχίδια ας φύγει απο κει...
μην το κανουμε και θέμα...
έτσι κι αλλιώς: Now Playing: TESTAMENT - True Believer :gun: :gun:
BURNIN AMBITION
01-11-2008, 04:43
eiste malakes oloi
tha pw kati timio
kopste tous fasimous malakes.
dhladh opws eixe pei kai o mitsman na pate to nba thread kapou allou gati kathe fora nomizw tha postarei o gg xerw gw kamiamalakia kai vlepw post sto mpasket
den einai logikh auth. epeidh eseis eiste kamenoi kai laxtarate ta nea post sto music discussion prpei emeis na mh postaroume sto np xerw gw? ti karagiozilikia einai auta?
btw pote den exw postarei sto np alla psifhzw na mh fugei. xekolate kai glenthste th zwoula sa skai mhn arxizete tous komplexismous giati prin to katalavete tah eiste malakes kologeroi sto rafi mpakourhdes kai tha akoute to tentumpoi sta 80 apo anwrimous kai tha klaite
Sotos_The_Tequiler
01-11-2008, 12:23
καταλυτική επέμβαση bURNING aMBITION...
+1 και τα μυαλά στα κάγκελα για μας τους καμμένους
καλημέρες πέρα ως πέρες... ;-)
Darkling
01-11-2008, 13:13
Danzig - Devil's Plaything
γαμαει ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!! χυνω!!!!!!
Ειναι απο τα λιγα πραγματα στα οποια εχω κι εγω τη νοοτροπια φασισμου, πραγματικα ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ θρεντ που υπηρξε ποτε σε οποιοδηποτε φορουμ, δεν εχει κανενα λογο υπαρξης, δεν προσφερει για κανενα λογο χαρα ουτε καν σε καθυστερημενους, το ανεβασμα του ποστ καουντ θα επρεπε να σας ανησυχει κι οχι να σας ευχαριστει καθως δειχνει περισσοτερες ωρες καψιματος εδω μεσα (συμπληρωνω σε λιγο τα 8888 ποστς). Να σβηστει, κι αν οχι, να μεταφερθει στο φαν κλαμπ των Paradise Lost section.
Darkling
01-11-2008, 13:15
Παιδια συγνωμμη αν σας ενοχλω απ τα λιγα λεπτα που ξοδευετε για να γραψετε τους φιλιππικους σας, αλλα δεν εχω διαβασει ποτε το ΝΠ και δε μπα να εχει νεα ποστς καθε 3 δευτερα?
Ουτε εγω, με ενοχλει μονο και μονο η υπαρξη του και η υπερασπιση του απο καποιους, το ειπα πριν, σε αυτο ειμαι φασιστακι του κωλου.
Darkling
01-11-2008, 13:18
88 miles ε?????
atom_smasher
01-11-2008, 13:57
iskra kai symposium διαφωνω να φυγει.αν και πραγματικα αναρωτιεμαι για την χρησιμοτητα του, ποτε δεν μπηκα να δω τι "παιζει".χοχο.καλο ηταν αυτο.απλα αδιαφορω για την υπαρξη του.
Sotos_The_Tequiler
01-11-2008, 14:03
ρε μη γίνεστε μίζεροι
άλλο "δε μου αρέσει κάτι"
άλλο "με ενοχλεί κάτι"
άλλο "αδιαφορώ για κάτι"
δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά σας ενοχλεί;
όλα αυτά που ειπώθηκαν στην προηγούμενη σελίδα είναι εν ολίγοις μαλακίες, σόρρυ κιόλας,
θα ακούσουμε κανένα επιχείρημα της προκοπής ή να σταματήσω να ασχολούμαι;
GuardianOfIvorytower
01-11-2008, 14:20
Το ψιλοκουράσατε μου φαίνεται. Τόσο πολύ σας ενοχλεί? Δεν μπορώ να το καταλάβω. Εξάλλου θυμάμαι αρκετές φορές με αφορμή κάποιο ποστ στο np subforum να ξεκινάει κάποια συζήτηση ή να μαθαίνω/ουμε κάποια πράγματα για την τάδε μπάντα.
Αν σας ενοχλεί που εμφανίζεται καινούριο ποστ στο music discussion και είναι στο np, τότε μία ερώτηση προς τους αντμινς: γίνεται να μην φαίνεται αυτό, το ότι υπάρχει καινούριο ποστ στο np, στο index level του music κ να φαίνεται μόνο όταν μπαίνεις σε αυτό?
exete skeftei to endexomeno oti paizei na uparxoun tessera pente atoma pou tuxainei na endiaferontai gia to ti postaretai apo alla tessera pente atoma?
ta upoloipa dekapente eikosi mporoun apla na mi to diavazoun
episis
Εξάλλου θυμάμαι αρκετές φορές με αφορμή κάποιο ποστ στο np subforum να ξεκινάει κάποια συζήτηση ή να μαθαίνω/ουμε κάποια πράγματα για την τάδε μπάντα.
Ωραία, αυτό λένε και αυτοί που σήκωσαν το thread. Να πάει αλλού (σε κάνα general), όχι να σβηστεί.
Δεν υπάρχει χειρότερο σπάσιμο από το να ψάχνεσαι που είναι το καινούργιο post στο music και όλα να είναι read και να προσπαθείς να βγάλεις άκρη με αυτά τα σύμβολα για το αν είναι χρυσά η λίγο πιο χρυσά.
Sotos_The_Tequiler
01-11-2008, 14:34
επιτέλους συζήτηση επι της ουσίας...
πηγαίντε το όπου θέλετε, όσοι θέλουν ποστάρουν εκεί μέσα (κι εγώ μαζί) θα το βρίσκουμε όπου και να το χώσετε :D
The Good Son
01-11-2008, 14:45
Βασικά αντι για νπ, μπορείτε να κάνετε ένα προφίλ στο λάστ εφεμ και να βάλετε ένα εικονίδιο σαν αυτό που χω στο σίγκ μου.
Εαν δε πρέπει ντε και καλά να υπάρχει και σας ενοχλει που εμφανίζει νεα ποστς, μεταφερετέ το κάπου χαμηλά όπως εκεί που πε ο φικσερ ή ακόμα καλύτερα βάλτε το στο marketplace που είναι και μοντ και δεν έχει και πολύ κίνηση, για να του τη σπάσετε.
Darkling
01-11-2008, 14:54
Ωραία, αυτό λένε και αυτοί που σήκωσαν το thread. Να πάει αλλού (σε κάνα general),
Τι νομιζετε οτι ειναι το τζενεραλ ρε καριολικια?? Recycle Bin με παρακμαζουσες λουμπενολογιες?????
ο Μιτσμανν μου πε να σας πω να πα να γαμευθειτε. και ο Σαηκοτρον θα συμφωνουσε επισης.
Βασικά αντι για νπ, μπορείτε να κάνετε ένα προφίλ στο λάστ εφεμ και να βάλετε ένα εικονίδιο σαν αυτό που χω στο σίγκ μου.
Εαν δε πρέπει ντε και καλά να υπάρχει και σας ενοχλει που εμφανίζει νεα ποστς, μεταφερετέ το κάπου χαμηλά όπως εκεί που πε ο φικσερ ή ακόμα καλύτερα βάλτε το στο marketplace που είναι και μοντ και δεν έχει και πολύ κίνηση, για να του τη σπάσετε.
Ναι ναι φερτε το στο μαρκετπλεις, εχω ηδη πατησει το delete στο πληκτρολογιο μου και περιμενω να εμφανιστει το τοπικ! :gun: Γκαρντιαν και λοιποι, πολυ σοβαρα τα παιρνετε, εγω για το χαβαλε και για τη μαλακια ποσταρω, δε πα να κανετε και now taking a shower θρεντ και οτι αλλη μαλακια θελετε... :P
eleventh guardian
01-11-2008, 16:19
Συμφωνώ κι εγώ με τη μεταφορά του υπό-φόρουμ από το Music Discussion, πιστεύω κι εγώ και το 'χω πει πολλές φορές ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα.
Μόνο το "Αγορές" thread έχει ένα ενδιαφέρον και από εκεί συνήθως δίνονται αφορμές για κουβέντα, οπότε θα πρότεινα να μεταφερθεί το τόπικ αυτό στο MD και τα υπόλοιπα να σβηστούν (όπως και threads τύπου "καλύτερα άλμπουμ για να αρχίσετε/κλείσετε τη μέρα σας" κ.λπ. που είχαν ένα ενδιαφέρον στην αρχή αλλά τώρα έχουν ξεφύγει).
Επίσης, με αφορμή τη μετακίνηση του "Death Magnetic" thread στο album reviews από τον Dragonlord, θα πρότεινα να αλλάξει ο κανόνας που απαιτεί να γίνει και review για μια νέα κυκλοφορία και αποτρέπει τους περισσότερους να ανοίξουν thread εκεί (η μεγάλη ζημιά που έκανε το ER Mag - έχει κυριαρχήσει πλέον η αίσθηση ότι για να γράψει κανείς εκεί πρέπει να έχει στο παλμαρέ του υποψηφιότητα για Πούλιτζερ). Ας απαιτείται απλώς το tracklisting και το εξώφυλλο.
rincewind2k
01-11-2008, 16:31
Συμφωνώ κι εγώ με τη μεταφορά του υπό-φόρουμ από το Music Discussion, πιστεύω κι εγώ και το 'χω πει πολλές φορές ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα.
Μόνο το "Αγορές" thread έχει ένα ενδιαφέρον και από εκεί συνήθως δίνονται αφορμές για κουβέντα, οπότε θα πρότεινα να μεταφερθεί το τόπικ αυτό στο MD και τα υπόλοιπα να σβηστούν (όπως και threads τύπου "καλύτερα άλμπουμ για να αρχίσετε/κλείσετε τη μέρα σας" κ.λπ. που είχαν ένα ενδιαφέρον στην αρχή αλλά τώρα έχουν ξεφύγει).
Επίσης, με αφορμή τη μετακίνηση του "Death Magnetic" thread στο album reviews από τον Dragonlord, θα πρότεινα να αλλάξει ο κανόνας που απαιτεί να γίνει και review για μια νέα κυκλοφορία και αποτρέπει τους περισσότερους να ανοίξουν thread εκεί (η μεγάλη ζημιά που έκανε το ER Mag - έχει κυριαρχήσει πλέον η αίσθηση ότι για να γράψει κανείς εκεί πρέπει να έχει στο παλμαρέ του υποψηφιότητα για Πούλιτζερ). Ας απαιτείται απλώς το tracklisting και το εξώφυλλο.
είδες, ήθελα να κανω και forum help suggestion αλλά δεν έκανα. μόνο εξώφυλλο/τρακλιστ είναι λίγο και δεν έχει νόημα γιατί σιγουρα θα καταλήγουμε στο "πικ - γαμάει" αλλά όντως δεν χρειάζεται κάποιος να γράφει κατεβατά για ένα ριβιού, μπορεί σε 3-4 γραμμές να τα πει μια χαρά. στο προτεινόμενα αλμπουμ ας πούμε υπάρχουν πολύ καλά ποστς που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν εκεί και όχι ως χωριστό θρεντ στο ριβιους.
και όλα αυτά θρεντς με τις 150000 σελίδες είναι πολύ δύσχρηστα, και είναι και μεγάλο κρίμα να γίνονται ποστς εκεί που να χάνονται μέσα στο χαμό.
eleventh guardian
01-11-2008, 16:41
Μαζί σου, άλλωστε και πριν φύγω από το mag έλεγα ότι αρκούν 3-4 γραμμές για να αρχίσει ένα thread για να παρακινήσω κόσμο να γράψει, αλλά προφανώς ακόμα κι αυτές φαίνονται πολλές για τους περισσότερους.
Ωραία, αυτό λένε και αυτοί που σήκωσαν το thread. Να πάει αλλού (σε κάνα general), όχι να σβηστεί.
Δεν υπάρχει χειρότερο σπάσιμο από το να ψάχνεσαι που είναι το καινούργιο post στο music και όλα να είναι read και να προσπαθείς να βγάλεις άκρη με αυτά τα σύμβολα για το αν είναι χρυσά η λίγο πιο χρυσά.
ρε είσαστε σοβαροί?
δεν ασχολείστε.. δεν το κοιτάτε.. όπως κάνουμε όλοι με άλλα θρεντς. έλεος δλδ
και εγώ δεν βρίσκω κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ νόημα ύπαρξης του αθλέτικς, δεν λέω να σβηστεί
έλεος
SpiritCrusher
01-11-2008, 17:46
Δεν είναι το ίδιο swollen. Δεν μπορείς να το αγνοήσεις όπως πχ ένα νέο ποστ στο athletics γιατί δεν μπορείς να δεις από την κεντρική σελίδα που έχει γίνει ποστ. Πρέπει κάθε φορά να μπαίνεις στο music discussion και να βλέπεις αν το νέο ποστ είναι στο np, οπότε το αγνοείς, ή αν είναι σε κάποιο θρεντ που σε ενδιαφέρει. Από ένα σημείο και έπειτα κουράζει να βλέπεις νέο ποστ και να μπαίνεις για να δεις ότι είναι στο np.
δεν μπορώ να πω κάτι γι'αυτό γιατί εγώ διαβάζω νπ
ας μεταφερθεί χύμα στο ελεκτρικ όπως ήταν πριν λοιπόν
δεν πιστεύω να σας ενοχλεί κ εκεί
αν κ δεν πιστεύω πως 2 κλικ παραπάνω είναι τόση κούραση
dopefiend
01-11-2008, 18:39
panw deksia yparxei ena link View new posts (http://www.electricrequiem.com/forum/search.php?search_id=newposts).
mporeite na mathete na to xrisimopoieite kai na meinete oloi euxaristimenoi.
Ναι ρε νέο αλλά το θέμα μας δεν είναι να μας μάθεις αλλά ούτε και να υποδείξεις πως γίνεται το browsing στο forum. Το θέμα είναι άλλο. Ότι όλος ο κόσμος ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ να κάνει browse στο forum ενοχλείται από την παρουσία νέων θεμάτων σε μια περιοχή στην οποία ανήκει και ένα υποφόρουμ που απασχολεί μόνο μια μειοψηφία της κοινότητας. Αντικειμενικά γεγονότα όλα τα παραπάνω πιστεύω, άρα και πρέπει να πάει κάπου αλλού.
Λυπάμαι Mitsmann, το general όντως αποτελεί recycle bin του forum έτσι όπως είναι.
dopefiend
01-11-2008, 20:02
xaxa re H. zbutsamou ti tha kanete me to now playing, egw apla mpika gia na sas kanw merika mathimata kai na sas ypodeiksw pws prepei na ginetai to swsto forum browsing.
jack the ripper
01-11-2008, 20:49
giati exei skalwsei kai enw exw dei to post tou GuardianOfIvory to deixnei san unread ??
επιτηδευμένο χακινγκ για να μπαίνουν όλοι μέσα νομίζοντας ότι ένα από τα υπερθρεντ είναι ενεργό
GuardianOfIvorytower
02-11-2008, 13:17
giati exei skalwsei kai enw exw dei to post tou GuardianOfIvory to deixnei san unread ??
Devils minions at work again :D
Ρε τζόβενα σταματήστε να είστε μίζεροι μερικοί μερικοί..
Απλά τα πράγματα.. αν κάποιο topic/subforum δεν το γουστάρετε απλά δεν μπαίνετε..
Το ίδιο και αν σας την σπάει κάποιος χρήστης.. ignore και κομπλέ..
:hippy:
Sotos_The_Tequiler
03-11-2008, 22:56
deniz cok guzel ta pes pali
alla den akoun touta dw :P
Γεια σου ρε Σώτε καραμπουζουκλή.. :pink:
Dragonlord
04-11-2008, 01:54
Καταρχάς, όταν θέλετε να δούμε οπωσδήποτε ένα τόπικ καλό είναι να το κάνετε στο σωστό φόρουμ, δηλαδή εδώ. Μεταφέρθηκε loipon. Κατά δεύτερον, εσύ iskra και ειδικά ο φίλος σου ο symposium_lexotanil μπορείτε να ρίχνετε και μια κουβέντα στο εμεσένε.
Το post count πάντως δεν ανεβαίνει στο νπ από τότε που περάσαμε σε phpbb3. Τέσπα, να πω την αλήθεια δε θα με χάλαγε καθόλου να το σβήσω εντελώς γιατί μου φαίνεται σπαστικά ηλίθιο, αλλά οκ, όπως τη βρίσκει κανείς. Θα το βάλω κάπου αλλού όπως παλιά, άλλωστε είχα πει νομίζω ότι πειραματικά το είχα βάλει εκεί για να συμμαζεύονται λίγο τα φόρουμ.
Ο 11th τέλος είπε κάτι ενδιαφέρον για το album reviews, θα κοιμηθώ πάνω του και θα επανέλθω.
Dragonlord
04-11-2008, 02:08
Ok, δεν κοιμήθηκα ακριβώς πάνω του, αλλά οι πρώτες σκέψεις είναι ότι ναι, δε διαφωνώ να χαλαρώσουμε λίγο ως προς το τι θεωρούμε κριτική, αλλά ό,τι έγινε έγινε για κάποιο λόγο, γίνονταν πάρα πολλά τόπικς του τύπου "Κατεβάστε το τώρα", "Υπέροχος δίσκος", "Γαμάει.". Αν μπορούσε να μου εγγυηθεί κάποιος ότι δε θα γίνει το ίδιο, μέσα, αλλά επειδή το ίδιο θα γίνει, άσ'το καλύτερα. Φυσικά και μία κριτική δε χρειάζεται να είναι μια σελίδα, αλλά νομίζω ότι 3-4 γραμμούλες όλοι μπορούμε να τις γράψουμε για κάτι που μας ενδιαφέρει. Και αν ο μαρίλλιον παραπονιέται ότι γράφει κατεβατά και δεν του απαντάει κανείς, σκέψου πόσο χειρότερο είναι να υπάρχουν τόπικ που όχι μόνο δεν έχουν απαντήσεις, αλλά δεν έχουν καν περιεχόμενο στο πρώτο ποστ.
το νπ γιατί μεταφέρθηκε μπορούμε να μάθουμε?
κ επειδή θα παρεξηγηθώ, δεν το λέω με ειρωνεία
προσωπικά με βόλευε πάρα πολύ που ήταν στο music το νπ
γιατί βγήκε έξω?
γιατί παραπονέθηκαν 6-7 που τους χαλάει
μη μου πείτε ότι το πρότεινα γιατί εγώ το είπα ως τελευταία λύση
όχι για να γίνει
κ πραγματικά σημασία δε δίνω στον καθένα που του τη σπάει ότι θα υπάρχει καινούργιο ποστ σε ενα θρεντ που παρακολουθεί, όπως δε δίνει κ αυτός για το νπ θρεντ.
απλό
να γυρίσει όπως ήτανε
κ ας γίνει κάνα πολλ, λογικό πιστεύω
rincewind2k
04-11-2008, 12:11
πραγματικά σημασία δε δίνουμε για σένα
δεν το λέω ειρωνικά
αλλα κι αν το λέω τολέω έτσι
οχι για να γίνει
απλό
irreligious
04-11-2008, 14:02
μην χαλάτε τις καρδιές σας.
γιορτάρες μέρες.
πάουερ του δε πιπλ πάντως.
μουνάκια.
Dragonlord
04-11-2008, 15:24
το νπ γιατί μεταφέρθηκε μπορούμε να μάθουμε?
κ επειδή θα παρεξηγηθώ, δεν το λέω με ειρωνεία
προσωπικά με βόλευε πάρα πολύ που ήταν στο music το νπ
γιατί βγήκε έξω?
γιατί παραπονέθηκαν 6-7 που τους χαλάει
μη μου πείτε ότι το πρότεινα γιατί εγώ το είπα ως τελευταία λύση
όχι για να γίνει
κ πραγματικά σημασία δε δίνω στον καθένα που του τη σπάει ότι θα υπάρχει καινούργιο ποστ σε ενα θρεντ που παρακολουθεί, όπως δε δίνει κ αυτός για το νπ θρεντ.
απλό
να γυρίσει όπως ήτανε
κ ας γίνει κάνα πολλ, λογικό πιστεύω
Απλώς νομίζω ότι περισσότερο εκνευρίζει αυτούς που δεν το θέλουν εκεί παρά βολεύει αυτούς που το θέλουν. Όπως και να έχει, δε θεώρησα ότι θα υπάρχουν διαφωνίες, αλλά αφού θες έκανα πολλ.
απλά το θεωρώ πιο "σωστό"
γουατέβερ