Log in

View Full Version : Silversun Pickups - Carnavas (2006)

FIXXXER
29-10-2008, 00:13
Εναλλακτικος τιτλος thread:
Αλλο ενα ψαγμενο θρεντ, δεν το εχω ακουσει ακομα το αλμπουμ, απλα πρεπει να προλαβω γιατι περασαν ηδη 2 χρονια...

Silversun Pickups - Carnavas
Εχω ακουσει τα μισα τραγουδια, δεν εχω ενθουσιαστει, καλο ειναι, απλα ηθελα κι εγω να κανω μια προταση αλα ισκρα ή Πιτσαδορος να δω αν επιασα τιποτα καλο! Δεν ειναι ασχημο. Πιθανοτατα να αρεσει μονο σε αυτους τους δυο ή ουτε καν σε αυτους, ουτε καν στη μπαντα, δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα "προτεινετε και φανειτε γαματοι γιουζερζ" οποτε βαζω τα χερια μου στη φωτια. Αν σας αρεσει η γκει ιντι μουσικη θα σας αρεσει κι αυτο. Να πω την αληθεια θυμιζει λιγο Placebo του πρωτου αλμπουμ αν εξαιρεσεις τη φωνη, η οποια μου θυμιζει λιγο Mars Volta, αλλα σε αυτο παιζει να επηρεαστηκα επειδη ακουω αρκετα Mars Volta τωρα τελευταια. Αλλα σημεια μου θυμιζουν και Coheed And Cambria οσον αφορα τη φωνη ε, γιατι μουσικα ειναι πολυ απλοι, με απλες ωραιες μελωδιες και mid tempo δομες.

1. "Melatonin" 4:04
2. "Well Thought Out Twinkles" 4:02
3. "Checkered Floor" 4:51
4. "Little Lover's So Polite" 4:58
5. "Future Foe Scenarios" 5:20
6. "Waste It On" 4:13
7. "Lazy Eye" 5:54
8. "Rusted Wheel" 6:00
9. "Dream at Tempo 119" 4:51
10. "Three Seed" 5:40
11. "Common Reactor" 6:01

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/98/SSPU_Carnavas.jpg

iskra
31-10-2008, 18:21
loipon auto einai sympathestato e. orea gay fonitika (moiazoun poly me pio stroggylemena corgan), piasarikes (kai eniote dynatoutsikes) pop-rock kithares se dream-pop kai pseudoshoegaze atmosfera, orea orea einai ola. den einai tpt fovero alla poly poly euxaristo akousma gia opoion thelei na xalarosei kanontas ena dialleima apo to axalinoto thrash.

Dragonlord
04-11-2008, 16:08
Τούτο δω γιατί ήταν στο music; Το μετέφερα, έβγαλα και το download link, είπαμε, τέτοια πράματα τζιζ.

iane1978
08-11-2008, 08:39
katapliktiko ,thimizei polu siamase dream,auto to disko eprepe na vgaloune oi smashing pumpkins

old_charlie
08-11-2008, 13:08
Εχω ακουσει τα μισα τραγουδια, δεν εχω ενθουσιαστει,

... isws 8a eprepe na to akousw meta apo mara8wnio death angel gia na katalavw tin aksia toy

Pitsadoros
08-11-2008, 15:23
tigka sti mpoustia. wraio

FIXXXER
15-11-2008, 23:29
Εχω ακουσει τα μισα τραγουδια, δεν εχω ενθουσιαστει,

... isws 8a eprepe na to akousw meta apo mara8wnio death angel gia na katalavw tin aksia toy

Μην κανεις κοψιματα/ραψιματα, μαρεσε πολυ ο δισκος, απλα δεν ενθουσιαστηκα στο πρωτο ακουσμα, πειραζει?

THEMAN
08-01-2009, 01:01
pw re maga mou diskara!!

mr_whatsisname
19-04-2009, 15:23
Ωπ, νατο το θρεντ.

Λοιπον αγαπες μου, μεγαλο δισκιο αυτο, απο τα καλυτερα του 07 (?) στο ειδος του.

Κομματια σαν το Rusted Wheel δεν βγαινουν τις καθημερινες.

Ανηγουεη, βγηκε πριν καμια βδομαδα το νεο σιντιο ομως ναι? Οποτε οσοι τη βρηκαν με το Καρναβας καλο θα'ναι να ψαξουν και το Swoon.

Δεν του εχω δωσει το χρονο που του χρειαζεται, αλλα κρυβει καρβουνοδιαμαντα.

It's Nice to know you work alone --> http://www.youtube.com/watch?v=2bitgQxheo8

Γκουντ λισενινγκ