View Full Version : [Cinema] The Incredible Hulk (2008)
Kelldorain
27-10-2008, 13:47
Πολύ καλή ανάλυση, με έκανες να θελήσω να το δώ!
When Black Roses Bloom
27-10-2008, 13:50
Δεν είναι γλφυρότατος?
ναι, όταν πω κάτι παραπάνω, λετε ότι δεν βάζω σπόιλερ :P
distortionofperception
27-10-2008, 15:21
ίσως η χειρότερη ταινία με υπερηρωα που εχω δει ποτε....
την είδα πριν μερικές μερες και το μετανιωσα πραγματικα.
χαμενος χρόνος...
εχω κουραστει να βλεπω μαχες στυλ γκοτζίλα πάουερ ρέηντζερς τρανσφόρμερς μεσα στους δρόμους της μεγαλούπολης. στα τσακίδια καντε και κανα αλλο γύρισμα.
Ηθοποιαρα ο πρωταγωνιστης (Edward Norton) αλλα μηδενικοί διάλογοι και γενικώς κρίμα που επαιξε εκει. Εχει μπολικο ταλεντο για να το χαραμίζει εκει. Αν και ποτε στη ζωή μου δεν είχα κόμιξ -που σημαίνει ότι δεν είμαι κανας τρελος φαν- μου αρεσαν αλλες ταινίες με σουπερ ηρωες! Ακόμα και το Ιρον Μαν μου είπε κατι.
Αλλα τούτο δω......... 2 πραγματα μου εμειναν μόνο. Τα πλανα της τενεκεδούπολης. κ ότι καθόλη την ταινία ήμουν μπροστα απο τον σκηνοθέτη.
SpiritCrusher
27-10-2008, 16:02
λολ τον μαλάκα, ήρθε μέχρι την Ελλάδα για να δει τη ταινία που σκηνοθέτησε.
Darkling
29-10-2008, 01:08
Καντιρου το γεγονος οτι ο Χουλκ ειναι πρασινος δε σημαινει οτι ειναι οικολογικη ταινια!!!!
rincewind2k
29-10-2008, 01:45
ίσως η χειρότερη ταινία με υπερηρωα που εχω δει ποτε....
την είδα πριν μερικές μερες και το μετανιωσα πραγματικα.
χαμενος χρόνος...
εχω κουραστει να βλεπω μαχες στυλ γκοτζίλα πάουερ ρέηντζερς τρανσφόρμερς μεσα στους δρόμους της μεγαλούπολης. στα τσακίδια καντε και κανα αλλο γύρισμα.
Ηθοποιαρα ο πρωταγωνιστης (Edward Norton) αλλα μηδενικοί διάλογοι και γενικώς κρίμα που επαιξε εκει. Εχει μπολικο ταλεντο για να το χαραμίζει εκει. Αν και ποτε στη ζωή μου δεν είχα κόμιξ -που σημαίνει ότι δεν είμαι κανας τρελος φαν- μου αρεσαν αλλες ταινίες με σουπερ ηρωες! Ακόμα και το Ιρον Μαν μου είπε κατι.
Αλλα τούτο δω......... 2 πραγματα μου εμειναν μόνο. Τα πλανα της τενεκεδούπολης. κ ότι καθόλη την ταινία ήμουν μπροστα απο τον σκηνοθέτη.
λες μαλακίες, μια χαρά ταινία. και όταν λες "ακόμα και το άιρον μαν" γνωρίζεις οτι μιλάς για μια απ τις καλύτερες κομιξοταινίες;
distortionofperception
29-10-2008, 01:57
όχι
Sotos_The_Tequiler
29-10-2008, 01:59
όχι
πάνε ρε για διάβασμα....
rincewind2k
29-10-2008, 03:22
όχι
άρα είσαι by default άμπαλος.
Καντιρου το γεγονος οτι ο Χουλκ ειναι πρασινος δε σημαινει οτι ειναι οικολογικη ταινια!!!!
καιρός να το γυρίσει προς τα εκεί, έχει όλα τα φόντα για να επιβάλλει οικολογική συνείδηση στον κόσμο
fandango
29-10-2008, 14:00
όταν ο Χουλκ νευριάζει, γίνεται Τζακ Μπάουερ.