PDA

View Full Version : [Cinema] The Devil's Advocate (1997)

GuardianOfIvorytower
24-10-2008, 18:05
Έψαξα κ δεν βρήκα τόπικ.

Όχι πείτε ρε σεις, πόσο γαμάει αυτή η ταινία. Την έχω μάθει απέξω κ ακόμα καταφέρνει να με συγκινεί. Έχει φοβερή προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και στον κάθε διάλογο, ιδίως του Πατσίνο. Οι ερμηνείες όλων των πρωταγωνιστών είναι φοβερές, καλά ο Αλ είναι μία σχολή μόνος του, η τελευταία μισή ώρα κ ο τελευταίος μονόλογος του δεν υπάρχουν απλά....μπορώ να μιλάω για ώρες για αυτή την ταινία.

locust
24-10-2008, 18:09
παρολαυτα έγραψες 2 γραμμές

GuardianOfIvorytower
24-10-2008, 18:14
περιμένω τα σχόλιά σας

κ χαζεύοντας στο imdb είδα ότι η Connie Nielsen τα χει με τον Lars κ μάλιστα έχουν κ παιδί μαζί :)

τώρα έγιναν 3 γραμμές :P

Raven Lord
24-10-2008, 18:52
γαμάει η ταινία

cancer
24-10-2008, 18:57
χαζεύοντας στο imdb είδα ότι η Connie Nielsen τα χει με τον Lars κ μάλιστα έχουν κ παιδί μαζί :)

:|

se mia skini emfanizetai h pio oraia asiatissa pou ipirkse.

LokiTricksterGod
24-10-2008, 19:08
υπερβολικό παίξιμο από πατσίνο (τον προτιμώ ήρεμη δύναμη) και το τέλος θυμάμαι με είχε χαλάσει για κάποιο λόγο. ο ρίβς πάντως, παραδόξως, ήταν μια χαρά!

Harbinger of Death
25-10-2008, 02:47
Η Κόνι είναι απίστευτα θεά.

Ο Αλ είναι απίστευτος θεός (ή το αντίθετό του :D ).

Φοβερές ατάκες στην ταινία, και προφανώς ιδίως στις τελευταίες σκηνές.

Εγώ έχω να πω πως η τελευταία σκηνή με είχε βάλει σε σκέψεις, γιατί μέχρι να γίνει η αλλαγή (spoiler-free (TM) ), μου είχε φανεί εντάξει αυτό που έκανε ο Keanu. Τι έχετε να πείτε;

FIXXXER
25-10-2008, 11:28
Γαματη ταινια εννοειται. Σαρλιζ Θερον φτγ.

GuardianOfIvorytower
25-10-2008, 13:15
Η Κόνι είναι απίστευτα θεά.

Ο Αλ είναι απίστευτος θεός (ή το αντίθετό του :D ).

Φοβερές ατάκες στην ταινία, και προφανώς ιδίως στις τελευταίες σκηνές.

Εγώ έχω να πω πως η τελευταία σκηνή με είχε βάλει σε σκέψεις, γιατί μέχρι να γίνει η αλλαγή (spoiler-free (TM) ), μου είχε φανεί εντάξει αυτό που έκανε ο Keanu. Τι έχετε να πείτε;

Όταν είχε γίνει η αλλάγη, δλδ
[spoiler:7sb956um]όταν τον δείχνει ξανά στην τουαλέτα από την αρχή του έργου[/spoiler:7sb956um] είχα ξενερώσει - μείνει μαλάκας, τι παίχτηκε κλπ? Εγώ πιστεύω ότι απλά, εφόσον απέτυχε το πρωταρχικό σχέδιο, ο Αλ "πήρε" τη θέση του ρεπόρτερ για να πείσει τον Λόμαξ με άλλο τρόπο και να προσπαθήσει ξανά από την αρχή, χτυπώντας τη ματαιοδοξία του Λόμαξ.

casshern
25-10-2008, 13:16
Ότι είπε ο Λοκι για Πατσίνο.

Harbinger of Death
25-10-2008, 14:26
Όταν είχε γίνει η αλλάγη, δλδ
[spoiler:vmvvr513]όταν τον δείχνει ξανά στην τουαλέτα από την αρχή του έργου είχα ξενερώσει - μείνει μαλάκας, τι παίχτηκε κλπ? Εγώ πιστεύω ότι απλά, εφόσον απέτυχε το πρωταρχικό σχέδιο, ο Αλ "πήρε" τη θέση του ρεπόρτερ για να πείσει τον Λόμαξ με άλλο τρόπο και να προσπαθήσει ξανά από την αρχή, χτυπώντας τη ματαιοδοξία του Λόμαξ.[/spoiler:vmvvr513]

Ναι, το θέμα είναι κατά πόσο είναι κατακριτέος ο Λόμαξ για αυτό που έκανε στο τέλος. Επίσης διόρθωσα το spoiler σου :P

GuardianOfIvorytower
25-10-2008, 14:45
Καλά έκανες...

[spoiler:g807tsu5]Αν εννοείς κατακριτέος επειδή δέχτηκε να μιλήσει στον ρεπόρτερ για το όλο θέμα συνείδησης κλπ, ναι είναι, επειδή είναι ματαιόδοξος, Εκεί ποντάρει κ ο Πατσίνο. Αν εννοείς για την αυτοκτονία, δεν είναι κατακριτέος, γιατί πιστεύει έτσι ότι θα βγάλει τον εαυτό του από τη θέση που είναι κ θα χαλάσει το σχέδιο του Πατσίνο. Αυτό που δεν ξέρει είναι το τι θα ακολουθήσει...[/spoiler:g807tsu5]

Harbinger of Death
25-10-2008, 16:35
[spoiler:2ysjviw2]Επειδή δέχτηκε να μιλήσει στο ρεπόρτερ λέω. Είναι αυτό ματαιοδοξία; ΟΚ, άφησε τον πελάτη που δεν ένιωθε ότι ήθελε να εκπροσωπήσει, καλό αυτό. Που είναι το κακό στο να κάνεις την ιστορία σου γνωστή; Εκτός κι αν υπήρχαν κι άλλοι παράγοντες στο έργο που δε θυμάμαι.[/spoiler:2ysjviw2]

GuardianOfIvorytower
25-10-2008, 18:06
[spoiler:13bjrybf]Στην παρούσα κατάσταση κινδύνευε με κυρώσεις - απόλυση επειδή παράτησε τον πελάτη του μέσα στη δίκη. Αν όμως έδινε μία συνέντευξη, ότι ο λόγος ήταν κρίση συνείδησης κλπ, κ ο ρεπόρτερ το έκανε μεγάλο θέμα, υπήρχαν σοβαρές ελπίδες να μην έχει κυρώσεις, κ να συνεχίσει να είναι δικηγόρος, με μεγάλη φήμη κιόλας από το όλο περιστατικό. Εδώ για μένα μπαίνει η ματαιοδοξία, ότι παρόλα είχαν γίνει, κ ήξερε που μπορούν να οδηγήσουν (θεωρώ ότι είχε μία κάποια επίγνωση της όλης ιστορίας από τη στιγμή που ξαναβρέθηκε στην τουαλέτα) κ πάλι φαίνεται ότι αποζητά τη φήμη. Κ η φήμη αυτή μπορεί πάλι να τραβήξει την εταιρία από τη Νέα Υόρκη να τον ξανακαλέσει κλπ κλπ. Εκεί ποντάρει κ ο Πατσίνο.[/spoiler:13bjrybf]

Edit: πολύ spolier πέφτει :P

Swollen
25-10-2008, 19:21
πωω πρέπει να το ξαναδω :?

pixies
25-10-2008, 20:10
kai gw auto skeftomoun twra, anarwtiomoun an exw dei tin idia tainia...

Abruzzi
25-10-2008, 20:25
/απρισιεητς

cancer
25-10-2008, 22:15
re ti ipervoliko paiksimo o patsino? to diavolo paizei.

fandango
25-10-2008, 22:36
πωω πρέπει να το ξαναδω :?

κι εγώ, όχι για τις βλακειούλες που λέτε, αλλά για την Σαρλίζ. :P

Harbinger of Death
26-10-2008, 02:24

Quoted for truth.

casshern
26-10-2008, 12:33

Quoted for truth.

Quoted for doubt,

http://www.youtube.com/watch?v=AOb8sgghcrs

Harbinger of Death
26-10-2008, 13:43
http://www.youtube.com/watch?v=UQTenzuyQjI

Μπορεί να γίνει διαφορετικά, ανάλογα τι θέλεις να κάνεις.

GuardianOfIvorytower
26-10-2008, 14:55
Καλά κ το Angel Heart είναι επίσης ταινιάρα απίστευτου βεληνεκούς, αλλά αξίζει κ δικό της τόπικ.

[spoiler:5gw1fag9]σχόλιο που είχα διαβάσει για την ταινία: ο Ντε Νίρο είναι ο μόνος που καθαρίζει ένα αυγό κ το κάνει να φαίνεται τρομακτικό[/spoiler:5gw1fag9]

Dragonlord
01-11-2008, 15:13
Όταν την είχα δει σινεμά δε μ'άρεσε ιδιαίτερα, μου είχε φανεί πολύ φιλόδοξη και ότι δε στεκόταν τελικά σα σύνολο στο ύψος των περιστάσεων. Πλέον και αφού την έχω ξαναδεί μου φαίνεται απλά συμπαθητική.