View Full Version : Chinese Democracy Starts Now!!
http://web.gunsnroses.com/splash.jsp
http://www.myspace.com/gunsnroses
Mitsmann
22-10-2008, 23:58
δε μπαιζει, φεηκ. κατα το 2014 ισως να ληκαρει καποιο προμο.
http://www.geffen.com/artist/player/def ... 65/aid/149 (http://www.geffen.com/artist/player/default.aspx/mid/4565/aid/149)
http://www.geffen.com/artist/releases/d ... x/pid/2691 (http://www.geffen.com/artist/releases/default.aspx/pid/2691)
MINNEAPOLIS, October 22, 2008 – Best Buy and Geffen Records announced that one of the most highly anticipated albums of all time, Guns N’ Roses’ Chinese Democracy, will be available beginning Nov. 23 at Best Buy and BestBuy.com on CD, vinyl, and digital downloads. The title track, the first single from the album, was released to radio today, October 22. Chinese Democracy is the first album of new material from one of rock’s most influential bands since the 1991 simultaneous releases of Use Your Illusion I and Use Your Illusion II.
“The release of Chinese Democracy marks a historic moment in rock n’ roll,” said co-managers Irving Azoff and Andy Gould. “We’re launching with a monumental campaign developed by Gary Arnold and the Best Buy team that matches the groundbreaking sound of the album itself. Guns N’ Roses fans have every reason to celebrate, for this is only the beginning.”
“Chinese Democracy is one of the most highly anticipated albums in music history, and Best Buy is thrilled to deliver this explosive and previously elusive release to Guns N’ Roses fans. Longtime fans will be rewarded for their patience and loyalty to this great band, while a new generation of fans will be blown away,” said Gary Arnold, Senior Entertainment Officer for Best Buy. “Axl Rose is one of the most dynamic and gifted writers and performers in modern music. Best Buy is excited to work with Axl to make the release of Chinese Democracy THE musical event of 2008!”
“Guns N’ Roses is THE premier American rock band,” commented Steve Berman, President, Sales and Marketing, Interscope Geffen A&M Records. “Partnering with Gary and everyone at Best Buy to release one of rock’s most anticipated and legendary albums is truly a moment in music history. We’re thrilled to be able to announce that Chinese Democracy is coming, it’s coming this year, and it’s coming to Best Buy.”
Produced by Axl Rose and Caram Costanzo, the album, which will be released on Black Frog/Geffen Records, includes 14 tracks. “Shackler’s Revenge” debuted September 14 through the Rock Band 2 videogame and “If The World” can be heard in the film Body Of Lies, which premiered on October 11.
Chinese Democracy is being released in three formats: CD, Vinyl LP (with a free digital download of the tracks), and as a digital album. Pre-orders at http://www.BestBuy.com/chinesedemocracy begin today.
Parasight
23-10-2008, 09:32
Έχεις κάνει κάμποσα άλλα παρόμοια topics, ένα για κάθε χρονιά που ήσασταν "σίγουροι" ότι βγαίνει. Μη μας τα πρήζετε κι άλλο.
axax elpizw na mhn akyrw8ei to preorder toylaxiston :P
stam and the witches
23-10-2008, 12:29
Γραφικός user.
απο τα πιο σιχαμενα συγκροτημα οι γκανς
Parasight
23-10-2008, 12:51
“Guns N’ Roses is THE premier American rock band,”Μιλάμε, έχω ανατριχιάξει.
edit:
Και για να θυμόμαστε, μια και έχω χρόνο για χάσιμο σήμερα:
viewtopic.php?f=44&t=14307 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=44&t=14307)
viewtopic.php?f=44&t=16175 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=44&t=16175)
viewtopic.php?f=44&t=16303 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=44&t=16303)
το σιγουρο ειναι οτι με ολο αυτο το βγαινει δε βγαινει χρονια τωρα,θα πουλησει τα κερατα του
Jim Dandy Mangrum
23-10-2008, 15:16
o GB mallon hxografei ta solo tou Chinese Democracy.
auton perimenei o Axl.
gia auto argei o diskos na bgei....
grandfunk
23-10-2008, 16:13
http://img144.imageshack.us/img144/4302/gnr96bee4.jpg
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Headphones
23-10-2008, 16:30
“Guns N’ Roses is THE premier American rock band,”Μιλάμε, έχω ανατριχιάξει.
γιατι αυτο?
to release one of rock’s most anticipated and legendary albums is truly a moment in music history.
gimmefuel
23-10-2008, 23:50
λεφτεριά στους ήρωες του greektvsubs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
Το ομώνυμο τρακ αγγίζει την τελειότητα.
Ford Prefect
24-10-2008, 00:32
Ακούγοντας δέκα κομμάτια, σε κακό ήχο μπορώ να πω το εξής με βεβαιότητα:
Ο Σλας έχει το ροκ αλλά ο Αξλ έχει το BIG. Το γκράντε. Είναι αμαρτία που δεν είναι μαζί. Πολύ καλός ο δίσκος, πολύ ποικιλία, έως ίσως και ανομοιομορφία (με την κακή έννοια-θα δείξει όμως), τα σόλο 50-50, κάποια είναι άψογα, κάποια εκτός τόπου και χρόνου, θέλω οπωσδήποτε να δω ποιος έχει παίξει τι.
Το πιο εντυπωσιακό είναι η φωνή του Αξλ. Δεν το έπαιξε καθόλου μα καθόλου safe και τόσο καιρό την καλλιεργεί την φωνή του. Κάποια σημεία ξενίζουν (υπερβολικό φαλσέτο χωρίς το κλάσικ γρέζι) αλλά σε άλλα είναι Αξλ στην μάπα και σπέρνει Βέλβετ αδερφές στο χώμα.
Σίγουρα πολύ ριπλέι βάλιου και σίγουρα (ψιλοάσχετο σχεδόν) μίλια καλύτερο από Μετάλικα. Δεν δικαιολογεί τα χρόνια δημιουργίας (τίποτα δε θα μπορούσε) αλλά είναι πραγματικά καλός δίσκος. Το θέμα είναι ότι δεν είναι 100% Guns, δεν νοείται καν χωρίς τον Σλας, αλλά σίγουρα είναι πολύ ιδιαίτερο και ίσως 50% Γκανζ, και επαναλαμβάνω, έχει το γκράντε αλά Estranged, Coma κλπ, το ιδιαίτερο touch και αυτό και μόνο σπανίζει σήμερα.
Πολύ ευχάριστη έκπληξη.
Α, και οι Guns n' Roses γαμάνε. Ένα από τα τελευταία (το τελευταίο;) ΜΕΓΑΛΟ γκρουπ.
Amnesiac.
24-10-2008, 06:56
the next BIG thing!!!
carheart
24-10-2008, 10:56
Ένα από τα τελευταία (το τελευταίο;) ΜΕΓΑΛΟ γκρουπ.
ακούτε μωρέ τι λέτε;;;
δοκιμάστε να τα πείτε πριν τα γράψετε, να το ακούσετε σαν ήχο πρώτα, μετά γράφτε το.
Ford Prefect
24-10-2008, 12:07
Αυτά τα έχουμε πει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και είναι αδιαπραγμάτευτα. Αλλά είμαι περίεργος πράγματι να ακούσω την ένστασή σου. Είναι δηλαδή μικρό γκρουπ οι Guns ή υπάρχουν πολλά αντίστοιχα μεγέθη από την εποχή των Illusions;
Εκτός κι αν έχεις ένσταση εξ αρχής με την έννοια "μεγάλο" όπως την χρησιμοποιώ, οπότε δεν χρειάζεται καν να πούμε τίποτα.
GuardianOfIvorytower
24-10-2008, 12:11
Εποχές 91 ήταν σίγουρα μεγάλο γρουπ, τώρα όμως....?
Ford Prefect
24-10-2008, 12:14
Μιλάμε γενικά, ιστορική μπάντα χιέτσι.
GuardianOfIvorytower
24-10-2008, 12:17
Σε αυτό δε διαφωνώ, ιστορικότατη μπάντα με δισκάρες (κ η πρώτη μου συναυλία)
carheart
24-10-2008, 12:53
Αυτά τα έχουμε πει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και είναι αδιαπραγμάτευτα. Αλλά είμαι περίεργος πράγματι να ακούσω την ένστασή σου. Είναι δηλαδή μικρό γκρουπ οι Guns ή υπάρχουν πολλά αντίστοιχα μεγέθη από την εποχή των Illusions;
Εκτός κι αν έχεις ένσταση εξ αρχής με την έννοια "μεγάλο" όπως την χρησιμοποιώ, οπότε δεν χρειάζεται καν να πούμε τίποτα.
Τίποτα δεν είναι αδιαπραγμάτευτο. Πως χρησιμοποιείς την έννοια "μεγάλο";
Ford Prefect
24-10-2008, 12:57
Μιλάμε γενικά, ιστορική μπάντα χιέτσι.
Για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο. Αλλά αν δεν κατάλαβες εξ αρχής πώς εννοώ το "μεγάλο", προς τι η διαμαρτυρία;
carheart
24-10-2008, 13:09
Γιατί εκφράσεις τύπου "το τελευταίο μεγάλο group", όπως και αν ερμηνεύονται από τους πομπούς, υποδηλώνουν ασχετοσύνη, κλειστομυαλιά, ελάχιστα ακούσματα και -πως να το κάνουμε- χεβυμεταλική οτινανοσύνη.
Αν θες πες μου πως ακριβώς εννοείς το "το τελευταίο ΜΕΓΑΛΟ group" για να δούμε σε τι βαθμό βρισκόμαστε στα αποπάνω.
Ford Prefect
24-10-2008, 13:16
Για να καταλάβω, θες να σου αναλύσω γιατί δεν είμαι άσχετος, κλειστόμυαλος, με ελάχιστα ακούσματα και ό,τι νά'ναι χεβιμεταλάς. Εντάξει, γενικά προσπαθώ να είμαι ταπεινός, αλλά αλήθεια με δυσκολεύεις αυτή τη στιγμή!
Έστω κι έτσι πάντως, δεν βρίσκω καμία μπάντα μετά τους Γκανζ που να έχει κάνει τόσο *ουσιαστικό* πάταγο με 4 δίσκους που έχουν μείνει υπερκλασσικοί στην ευρύτερη ιστορία της ροκ μουσικής, όπου δεν υπάρχει μία μόνο κεντρική φιγούρα πίσω από την επιτυχία. Οι Γκανζ είναι μπάντα με υπερτεράστια προσωπικότητα, έχουν επηρεάσει ο,τιδήποτε κινείται στο χώρο του χαρντ ροκ από το 87 ακόμα και μετά, είναι η μοναδική μπάντα που ξέρω που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα δύο διπλές υπερδισκάρες, είχε τεράστια ποικιλία στο songwriting όπου κάθε οπαδός έχει και τα δικά του αγαπημένα και γενικά μιλώντας έχει αφήσει ένα στίγμα ΝΑ μετά συγχωρήσεως, μεγέθους που συναντάς σε μπάντες με πολύ μεγαλύτερη δισκογραφία και μεγαλύτερη διάρκεια ύπαρξης.
Φτάνουν;
Ford Prefect
24-10-2008, 13:18
Α, και το τελευταίο ήταν σε παρένθεση με ερωτηματικό. Μην απολυτοποιείς κάτι που ενσυνείδητα απέφυγα.
carheart
24-10-2008, 13:26
Δεν φτάνουν, είναι μια μπάντα με τιποτένιο μουσικό περιεχόμενο, μια striptease rock band που περνάς καλά όσο την ακούς, μια υπερmainstream πατέντα, με υπερπωλήσεις, με υπερπάταγο κάτι σαν τους AC/DC στο πιο μετά τους.
Τους γουστάρουμε και τους δύο, αλλά για μένα το να είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ, και μάλιστα 0 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ δεν έχει να κάνει με αυτά.
-kai poia einai h teleytaia megalh banda re file?
-oi emperor re mouni isws kai oi dso.
-ti na mas poun gia th zwh tous re oi βlackmetallades?skatanismos kai aria fylh?otinanaismos.
-enw oi alloi na oume me th mousikh gia striptitzadika einai kalyteroi eh?
-kalytera vyzia,para o blakas o burzum.
-poios burzum?egrapsa egw gia burzum?toulaxiston aytos eixe tetrakanalo oxi opws oi kai kala alhtes me tis kalogyalismenes paragwges kai tis gibson xiliadwn dollariwn.
-kai pws bgainei re 8eio kalos hxos?apo to mikrofwno tou karaoke twn 5$ ?
-ayta htan toso cult pou tous antegrapsan oi metallica 10 xronia meta.
-to st anger einai gtp.
-to black metal einai gtp.
eftiaxa ta epomena post gia na sas swsw apo xrono kai kopo.
:disco: :disco: :disco:
Ford Prefect
24-10-2008, 14:10
Α, η απάντηση λοιπόν είναι ότι εσένα δε σου αρέσουν οι Γκανζ πολύ (γιατί δεν είπες τίποτε άλλο), συνεπώς κάποιος που τους θεωρεί τεράστιους είναι ξέρω 'γω ο Wotan. Ωραία.
Ευτυχώς που έκανα ξεχωριστό ποστ για το θέμα του τελευταίου μεγάλου. Έπιασε τόπο... "και μάλιστα Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ" (έτσι με κεφαλαία). Ίσως να τους έκανα και προτομή.
Και λολ που μαζί με τους Γκανζ, τώρα βάλαμε και τους AC/DC ("στο πιο μετά τους") στο τσουβάλι του τιποτένιου μουσικού περιεχομένου. Αγνοώ το γεγονός του ελιτισμού της καραπουτσακλάρας, περνάς καλά όσο τους ακούς μεν, αλλά *τίποτα* το μουσικό περιεχόμενο. Όπου να'ναι περιμένω και ποιητική ανάλυση για δίσκους και μουσικούς αλά Χάμερ. Ξέρεις, βιάζει το υποσυνείδητο, ξυπνάει το σκότος, ορθώνει το άσχημο κεφάλι του απέναντι στο χαϊδεμένο αυτί, γλυκοκοιτάζει την άβυσσο, πάει την θεά Μουσική σε υπεργαλαξιακά ταξίδια και τέτοια.
Εγώ θεωρώ ότι αντικειμενικά υπάρχουν ΜΕΓΑΛΕΣ μπάντες. Προσωπικότητα, επιρροή και σφραγίδα στο χρόνο για μένα είναι σεβαστά, είτε λέγεσαι Rolling Stones που δε μου αρέσουν καθόλου, είτε AC/DC που μου αρέσουν υπερβολικά. Αν κατάλαβα καλά για σένα είναι κατί άλλο, κάτι βαθύ, κάτι ψαγμένο, αλλά δεν βλέπω πως αυτό το κάτι δεν έχει να κάνει απολύτως με το γούστο σου. Και η καινοτομία και η τόλμη γενικά στην τέχνη δεν είναι δείγμα ποιότητας αυτά καθ'εαυτά, ούτε βέβαια αντικειμενικά οριζόμενα. Οπότε αναμένω τις δικές σου ΜΕΓΑΛΕΣ μπάντες και βέβαια την ανάλογη "αντικειμενική" ή έστω ανοιχτόμυαλη, ενημερωμένη και απελευθερωμένη από χέβιμέταλ κλισέ αιτιολόγηση. Το χρωστάς αυτό τουλάχιστον, εκτός κι αν περιορίζεσαι στο να πετάς μια ισοπέδωση με ύφος καρδιναλίου και να κρατάς την αποψάρα σου κρυφή, μόνο για τους εκλεκτούς.
είναι μια striptease rock band που περνάς καλά όσο την ακούς, μια υπερmainstream πατέντα, με υπερπωλήσεις, με υπερπάταγο.
Δεν έχει υπάρξει πιο τέλεια περιγραφή για αυτή τη μπάντα
irreligious
24-10-2008, 14:16
-kai poia einai h teleytaia megalh banda re file?
-oi emperor re mouni isws kai oi dso.
-ti na mas poun gia th zwh tous re oi βlackmetallades?skatanismos kai aria fylh?otinanaismos.
-enw oi alloi na oume me th mousikh gia striptitzadika einai kalyteroi eh?
-kalytera vyzia,para o blakas o burzum.
-poios burzum?egrapsa egw gia burzum?toulaxiston aytos eixe tetrakanalo oxi opws oi kai kala alhtes me tis kalogyalismenes paragwges kai tis gibson xiliadwn dollariwn.
-kai pws bgainei re 8eio kalos hxos?apo to mikrofwno tou karaoke twn 5$ ?
-ayta htan toso cult pou tous antegrapsan oi metallica 10 xronia meta.
-to st anger einai gtp.
-to black metal einai gtp.
eftiaxa ta epomena post gia na sas swsw apo xrono kai kopo.
:disco: :disco: :disco:
χαχαχχαχαχαχαχ
Ford Prefect
24-10-2008, 14:19
Δεν έχει υπάρξει πιο τέλεια περιγραφή για αυτή τη μπάντα
Ε, ναι. Ξέρεις πόσα στριπτιτζάδικα χρησιμοποιούν το Estranged, το Coma, το Garden, το Civil War και δε συμμαζεύεται;
Χιτάκια. Γαριδάκια της μουσικής θα έλεγε κανείς.
eleventh guardian
24-10-2008, 14:30
carheart, σεβαστά τα γούστα σου, αλλά μην προσπαθείς με το ειδικό βάρος που έχει αποκτήσει η άποψή σου σ' αυτό εδώ το φόρουμ να μας πείσεις ότι (και) οι Guns 'n' Roses είναι για τον πούτσο.
Τα ίδια έλεγες τις προάλλες για τους Queensryche αν θυμάμαι καλά. Ασφαλώς και δεν έχω πρόβλημα με το να μην σου αρέσουν, αλλά όλα τ' άλλα που λες είναι άκυρα εντελώς.
Και βέβαια όταν κράζει ο Wotan το black κ.λπ. είναι καθυστερημένος, όταν το λέει ο carheart για τους AC/DC, τους Guns και πάει λέγοντας, είναι cool.
Μόνο στο ER αυτά.
Ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει και αφήστε τα "υπεράνω" σχόλια.
regularpaul
24-10-2008, 14:32
μπάντα του ενός πραγματικά μεγάλου δίσκου (του 1ου)
τα υπόλοιπα έχουν μόνο μερικά χιτάκια (έστω και κάποια πιο περιπετειώδη ας πούμε)
και πολλά -πάρα πολλά αναλογικά- fillers
carheart
24-10-2008, 14:33
cthulu είσαι εκτός.
Ford Prefect, απλά σου είπα πως το να λες "το τελευταίο ΜΕΓΑΛΟ group" είναι σαν να διαβάζω κριτική χρονόπουλου για τους Paradise Lost ξερωγώ, θα πρότεινα να καταλάβεις γιατί σου λέω πως γίνεσαι φλύαρος και λες βλακείες από το να κοντράρουμε τις αγαπημένες μας μπάντες. Δεν είμαι δεκατριών χρονών.
Και δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ την έκφραση "το τελευταίο μεγάλο group".
Είναι μια ΧΑΖΗ έκφραση.
carheart
24-10-2008, 14:37
eleventh, είσαι εκτός για τον ίδιο λόγο.
Ο λόγος που τονίζω στον Forf Prefect κάτι τέτοιο και όχι σε κάποιον από τους δεκάδες WoTanS, είναι επειδή από αυτόν περιμένω κάτι καλύτερο. Στο χέρι του είναι να με γράψει στο παπούτσι του βέβαια.
Δεν είπα τίποτα άκυρο btw.
Jim Dandy Mangrum
24-10-2008, 14:50
symfwnw me 11th
allo ti perimeneis ap ton ka8ena kai allo ta astoxa sxolia
basika ola auta pali me to gousto exoun na kanoun kai thn ypokeimenikothta, ara sta @@ mou
apla anafer8hkan oi ryche kai tsitw8hka! :twisted:
GuardianOfIvorytower
24-10-2008, 14:57
symfwnw me 11th
basika ola auta pali me to gousto exoun na kanoun kai thn ypokeimenikothta, ara sta @@ mou
το bold βασικά
carheart
24-10-2008, 14:58
προσπαθήστε να καταλάβετε τι λέω όμως.
Ford Prefect
24-10-2008, 15:00
Βρε χρυσό μου αγόρι, από την αρχή το κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημά σου. Έκτοτε σου έχω γράψει αναλυτικότατα γιατί α. κακώς ενίστασαι σε κάτι αυταπόδεικτο (οι Guns είναι μεγάλη μπάντα με τον απλό και κατανοητό ορισμό που έδωσα) και
β. ότι λες μπούρδες και ακυρότητες και μάλιστα με υπεράνω ύφος (το οποίο κάνεις γαργάρα). Επίσης
γ. επιμένεις (δεν ξέρω γιατί) να κολλάς στην έκφραση "το τελευταίο ΜΕΓΑΛΟ γκρουπ" (μετά όλα CAPS) όταν η ορίτζιναλ πρόταση λέει: "Οι Guns είναι από τα τελευταία (το τελευταίο;) ΜΕΓΑΛΟ γκρουπ" που όσο και να πεις ρε πούστη δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Χαζή έκφραση την θεωρείς εσύ φυσικά, και με το συμπάθειο, χέστηκα. Δεν είναι χαζό να πεις ότι οι Beatles είναι μεγάλη μπάντα, ότι οι Pink Floyd είναι μεγάλη μπάντα, ότι οι Guns είναι μεγάλη μπάντα. Απλά είναι. Εσύ που βγάζεις σπυριά με το mainstream; με το κατά τα δικά σου κριτήρια "ελαφρό"; δεν έχω καταλάβει ακόμα, μπορείς στο δικό σου σύμπαν να σε αφήνουν αδιάφορο. Το να χαρακτηρίσεις όπως χαρακτήρισες εμένα τον κόσμο που ξεχωρίζει μεγάλες μπάντες, απλά σε κάνει ΕΣΕΝΑ Χρονόπουλο και ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό. Αν δεν το καταλαβαίνεις, απλά σου λέω: The irony is overwhelming.
Και ναι, δε θα χρησιμοποιούσες την έκφραση το τελευταίο μεγάλο γκρουπ, αλλά χαρακτηρίζεις με τα δικά σου κριτήρια κάποιους ως ΜΕΓΑΛΟΥΣ. Η διαφορά μας είναι λοιπόν ότι πρώτον εγώ χρησιμοποιώ ένα πολύ απλό και αυταπόδεικτο κριτήριο για το μέγεθος μιας μπάντας, εσύ χρησιμοποιείς μόνο το γούστο σου και την άποψή σου. Δεύτερον, ότι εσύ προφανώς γράφεις πιο όμορφα και μη-Χρονοπουλιακά από εμένα, αλλά είσαι πολύ πιο κοντά σε αυτόν στην νοοτροπία.
Τρίτον, αν δεν μπορείς να συλλάβεις το μέγεθος της μπούρδας σου όταν μιλάς για υπερmainstream ΠΑΤΕΝΤΑ για τους Guns, τότε με την σειρά μου σου λέω ότι και εγώ περιμένω κάτι πολύ πολύ καλύτερο.
GuardianOfIvorytower
24-10-2008, 15:01
εγώ κατάλαβα ότι διαφωνείς γενικά με τη χρησιμοποίηση του όρου "Μεγάλο Γκρουπ"
regularpaul
24-10-2008, 15:05
symfwnw me 11th
καλά κι εσύ πήγες κι αγόρασες δισκογραφία σλικπνοτ,
προφανώς στα αρχίδια σου :midfinger:
carheart
24-10-2008, 15:11
Ford Prefect, είπες αυτολεξεί :
Οι Guns είναι από τα τελευταία (το τελευταίο;) ΜΕΓΑΛΟ γκρουπ
καταρχάς είναι συντακτικά λάθος, άρα είμαι ο Χρονόπουλος!!!~!~!
κατά δεύτερον, τι ΣΚΑΤΑ πάει να πει "το τελευταίο";
Ακόμα και για τον απλό και κατανοητό ορισμό σου, ο οποίος είναι -πως να το κάνουμε- για γέλια λίγο.
..το γιατί η άποψη "το τελευταίο (;) ΜΕΓΑΛΟ group είναι οι Guns n Roses" αποτελεί για μένα χεβυμεταλική κακογουστιά, είναι προσωπικό, και πραγματικά βαριέμαι πολύ να το συζητήσω.
Το να χαρακτηρίζεις όμως τον οποιονδήποτε ως τον "τελευταίο ΜΕΓΑΛΟ", είναι έκφραση ανάλογη της "ο χριστός ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ κομμουνιστής", "εμείς στο εξωτερικό κρατάμε τα έθιμά μας", "ο ζιντάν ήταν ο τελευταίος (;) ΜΕΓΑΛΟΣ ποδοσφαιριστής" και άλλες τέτοιες γρα-φι-κό-τη-τες.
Δεν εξηγώ άλλο, όποιος κατάλαβε κατάλαβε, όποιος δεν κατάλαβε, δεν κατάλαβε, εγώ κατάλαβα κατάλαβα.
Ford Prefect
24-10-2008, 15:31
Ε, να σε βοηθήσω λίγο ρε κάρχαρτ μιας και ζορίζεσαι. Πάει να πει πως μέχρι σήμερα, και έχουν περάσει πολλά γαμημένα χρόνια από τότε και έχει σημασία αυτό, δεν έχει εμφανιστεί μια μπάντα αναλόγου μεγέθους. Αύριο μπορεί και να εμφανιστεί, δεν ξέρω. Μπορεί και να άλλαξε μούρη η βιομηχανία και ο κόσμος και να περάσανε αυτές οι εποχές τώρα με τα ιντερνέτια, δεν το ξέρω (εξ ου και το ερωτηματικό).
Άμα εσύ γελάς με το γεγονός ότι οι Guns είναι μια μεγάλη, ιστορική μπάντα, τι να πω; Γελάς εύκολα, μπράβο σου. Αν το θεωρείς γραφικότητα, ε, 'νταξ, δεν χάλασε ο κόσμος, μπορώ να ζήσω με αυτό. Απλά ρε κάρχαρτ, κατάλαβε και εσύ ότι όταν έρχεσαι να μου δικαιολογήσεις γιατί το θεωρείς γραφικό και κακόγουστο, με τον τρόπο που το κάνεις, δηλαδή από την μία να με πεις Wotan και από την άλλη να αραδιάζεις την μια ακυρότητα μετά την άλλη, ε, θα κολλήσω και εγώ και θα σου πω ότι λες μπούρδες, έως και γραφικές ελιτίστικες μπούρδες.
Δηλαδή στα τελευταία ποστ πας να μας πεις ότι ΟΛΟ αυτό το μπουρδολόγημα μεταξύ μας ξεκινά επειδη σοκαρίστηκες που εγώ, αυτό το μεγάλο πνεύμα δηλαδή, είπα κάτι γραφικό, ενώ έχεις αναλωθεί να ισοπεδώνεις το σύμπαν. Δηλαδή ρε αρχηγέ.
Υπάρχει κάτι γραφικότερο και δη χεβιμεταλικά γραφικό από το να σνομπάρεις απροκάλυπτα το επιτυχημένο και κάποτε τρέντυ; Και μάλιστα με στολίδια τύπου "πατέντα" και "τίποτα μουσικό περιεχόμενο". Λες και μιλάει ο Περβανίδης για την Λόπεζ να πούμε.
Ε, αν κατάλαβες, κατάλαβες!
Jim Dandy Mangrum
24-10-2008, 15:38
symfwnw me 11th
καλά κι εσύ πήγες κι αγόρασες δισκογραφία σλικπνοτ,
προφανώς στα αρχίδια σου :midfinger:
swstoooooos.
e ti na kanoume, maresoun kai oi mlkies merikes fores! :pingpong:
carheart
24-10-2008, 15:55
Ε, να σε βοηθήσω λίγο ρε κάρχαρτ μιας και ζορίζεσαι. Πάει να πει πως μέχρι σήμερα, και έχουν περάσει πολλά γαμημένα χρόνια από τότε και έχει σημασία αυτό, δεν έχει εμφανιστεί μια μπάντα αναλόγου μεγέθους. Αύριο μπορεί και να εμφανιστεί, δεν ξέρω. Μπορεί και να άλλαξε μούρη η βιομηχανία και ο κόσμος και να περάσανε αυτές οι εποχές τώρα με τα ιντερνέτια, δεν το ξέρω (εξ ου και το ερωτηματικό).
Άμα εσύ γελάς με το γεγονός ότι οι Guns είναι μια μεγάλη, ιστορική μπάντα, τι να πω; Γελάς εύκολα, μπράβο σου. Αν το θεωρείς γραφικότητα, ε, 'νταξ, δεν χάλασε ο κόσμος, μπορώ να ζήσω με αυτό. Απλά ρε κάρχαρτ, κατάλαβε και εσύ ότι όταν έρχεσαι να μου δικαιολογήσεις γιατί το θεωρείς γραφικό και κακόγουστο, με τον τρόπο που το κάνεις, δηλαδή από την μία να με πεις Wotan και από την άλλη να αραδιάζεις την μια ακυρότητα μετά την άλλη, ε, θα κολλήσω και εγώ και θα σου πω ότι λες μπούρδες, έως και γραφικές ελιτίστικες μπούρδες.
Δηλαδή στα τελευταία ποστ πας να μας πεις ότι ΟΛΟ αυτό το μπουρδολόγημα μεταξύ μας ξεκινά επειδη σοκαρίστηκες που εγώ, αυτό το μεγάλο πνεύμα δηλαδή, είπα κάτι γραφικό, ενώ έχεις αναλωθεί να ισοπεδώνεις το σύμπαν. Δηλαδή ρε αρχηγέ.
Υπάρχει κάτι γραφικότερο και δη χεβιμεταλικά γραφικό από το να σνομπάρεις απροκάλυπτα το επιτυχημένο και κάποτε τρέντυ; Και μάλιστα με στολίδια τύπου "πατέντα" και "τίποτα μουσικό περιεχόμενο". Λες και μιλάει ο Περβανίδης για την Λόπεζ να πούμε.
Ε, αν κατάλαβες, κατάλαβες!
Εγώ κατάλαβα μωρέ, το ξέρω, εσύ δεν έχεις μπει στο πνεύμα της συζήτησης. Θα σε βάλω : Ακόμα και με τον δικό σου ευθύ, κατανοητό ορισμό για τον ΜΕΓΑΛΟ, έχουν υπάρξει και ΜΕΤΑ τους guns, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ μπάντες, με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ πωλήσεις, και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ επιρροή, πχ οι NIRVANA.
Απλά εσύ έχεις στο νου σου τον ορισμό του ΜΕΓΑΛΟΥ ως κάτι ΕΠΙΤΙΜΗΤΙΚΟ, και -φυσικά- το ταυτίζεις με τα δικά σου ακούσματα και βρίθεις έγκυρης συμπερασματικότητας.
Ακούω ΠΟΛΛΑ trendy πράγματα, ώστε να κατηγορήσω το trend αυτό καθεαυτό, και έχει ΠΛΑΚΑ που ο eleventh με βάζει στο τσουβάλι των wotans του black metal. Διασκεδάζω αρκετά με την ταύτιση.
Αρνούμαι να αναφέρω τι θεωρώ μεγάλο, αρνούμαι να βάλω τα ακούσματά μου στην κουβέντα και να της ρίξω το επίπεδο, και αν ακούσω άλλο ένα "γούστα είναι αυτά, υπάρχει υποκειμενικότητα!!~!~", θα αφρίσω.
Αρνούμαι -ξαναλέω- να εξηγήσω γιατί δεν θεωρώ τους gunsnroses μεγάλη μπάντα, επειδή δεν είναι αυτό το θέμα, άλλωστε έκανα ήδη κάποιες περιγραφικές νύξεις.
Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι πως βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα από σαφή λεγόμενα, πράγμα καθόλου περίεργο για ένα ER, αλλά κάπως ενοχλητικό για τα μεσημέρια μιας παρασκευής που έτυχε να μη δουλεύω!
Το sticky "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ" btw, γιατί βγήκε;
Zoonchild
24-10-2008, 16:04
Είναι μια ΧΑΖΗ έκφραση.
Αυτο.
κανεις δεν αντιλεγει φορντ, οτι με τα αντικειμενικα κριτηρια που εθεσες οι Guns ειναι μεγαλη μπαντα. Αλλα η τελευταια μεγαλη μπαντα?
δηλαδη οι νιρβανα ή οι Pearl Jam που ηταν ελαφρως μεταγενεστεροι δεν επηρρεασαν απειρο κοσμο και δεν ειχαν υπερπωλησεις(ή μηπως δεν θεωρουνται ΡΟΚ μπαντες?)?
Καποια αλλα πιο νεα γκρουπ τυπου SOAD ή Slipnot ή οποιοδηποτε αλλα απο τον ευρυτερο χωρο του συγχρονου ροκ με τον οποιο δεν πολυασχολουμαστε(ουτε εγω ουτε εσυ) δεν εχει κανει επισης μεγαλη επιτυχια(ειδικα στην αμερικη)και δεν μπορει να θεωρηθει "μεγαλο" με βαση τα αντικειμενικα κριτηρια που εσυ εθεσες προηγουμενως?
Ford Prefect
24-10-2008, 16:25
Με τον φόβο ότι μπορεί να παρεξηγηθώ ότι θέλω τον τελευταίο λόγο, θα απαντήσω γιατί για κάποιο λόγο και οι δύο έχουμε την εντύπωση ότι καταλαβαίνουμε καλά τι θέλει να πει ο άλλος αλλά μονίμως είμαστε με την εντύπωση επίσης ότι ο άλλος δεν έχει χαμπαριάσει τι του λέμε.
Λοιπόν, κατ΄αρχάς εννοείται πως θεωρώ τιμητικό χαρακτηρισμό το "μεγάλο", ffs, τι άλλο θα ήταν (το επιτιμητικό είναι αρνητικός χαρακτηρισμός btw, σημαίνει μάλωμα, τιμωρία-άσχετο), αλλά σφάλλεις τραγικά όταν νομίζεις ότι το ταυτίζω με τα γούστα μου και τα ακούσματά μου, και μάλιστα αδικαιολόγητα αφού ήδη έχω αναφέρει τους Stones με την πρόταση δίπλα "που δεν μου αρέσουν καθόλου", που θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις. Συγκεκριμένα στην σκέψη "ουπς, λάθος έκανα".
Δεύτερον, περί Νιρβάνα, είναι μια σεβαστή άποψη, συζητήσιμη κλπ, τεράστια επιρροή σίγουρα, κατ'εμέ δεν πρόλαβε να ακουμπήσει τόσο όσο οι Γκανζ, εννοείται πως δεν πούλησαν όσο οι Γκανζ και κυρίως η μουσική τους δεν ήταν τόσο πρωτότυπη σε σχέση με το υπόλοιπο seattle, εν αντιθέσει με τους Γκανζ που ξεχώριζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Α, και βέβαια οι Νιρβάνα=Κομπέιν, ενώ Γκανζ είναι οι συνιστώσες. Αυτά ως παρενθεσάρα άσχετη, απλά μιας και ήταν το πρώτο σωικό επιχείρημα τόσην ώρα σε σχέση με αυτό που είπα και σου δίνω πόιντ. Ωραία θα ήταν εξ αρχής να μου ανέφερες τις άλλες μεγάλες μπάντες.
Από εκεί και πέρα το αν αρνείσαι να μου πεις γιατί δεν θεωρείς τους γκανζ μεγάλη μπάντα, ούτε σχέση έχει με αυτό που συζητάμε (καθώς δε σε ρώτησα να μου πεις τι γουστάρεις και τι όχι) και ούτε με ενδιαφέρει πλέον γιατί αν κρίνω από τις νύξεις, προτιμώ να μείνω με την άγνοια.
Αρνείσαι να αναφέρεις τι θεωρείς μεγάλο. Μετά αρνείσαι καν να μας πεις ΤΙ είναι μεγάλο. Αντιστέκεσαι γενικά στην έννοια του μεγάλου, δεν ξέρω γιατί, πάντως δεν είναι γιατί δεν υπάρχει αντικειμενικά, με τα υποκειμενικά αφρίζεις. Κι αν μπερδευόμαστε, δεν φταίει κανείς εκτός από σένα που δεν εξηγείσαι καθαρά, παρά μόνο ισοπεδώνεις και ακυρώνεις "γραφικότητες". Δεν λέει πολλά αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι.
Σαφή λεγόμενα MY ASS. Σαφή είναι αλλά δεν βλέπεις τι δείχνουν με σαφήνεια. Και αν συνεχίσεις να το αρνείσαι έτσι, ότι εμείς σε παρεξηγούμε, εγώ θα τον κάνω τον κόπο να σε κάνω quote και να σου εξηγήσω τι μηνύματα σαφέστατα περνάει το quote σου. Τρεις φορές ήδη σου είπα για το ύφος σου και τα περί χεβιμεταλικής οτινανοσύνης και κλειστομυαλιάς που μου 'λεγες (που γνωρίζω καλύτερα από εσένα για τον εαυτό μου ότι είναι άκυρες μπούρδες). Δηλαδή σκέψου για ένα δευτερόλεπτο ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην εκφράζεσαι σωστά ή να εκφράζεσαι παθιασμένα και επιπόλαια και να μην είμαστε χαζοί και οι 3 που δε σε πιάνουμε.
Εγώ πάλι έπρεπε να δουλεύω τώρα.
carheart
24-10-2008, 16:32
Δουλεύεις.
Εμένα =)
Δεύτερον, περί Νιρβάνα, είναι μια σεβαστή άποψη, συζητήσιμη κλπ, τεράστια επιρροή σίγουρα, κατ'εμέ δεν πρόλαβε να ακουμπήσει τόσο όσο οι Γκανζ, εννοείται πως δεν πούλησαν όσο οι Γκανζ και κυρίως η μουσική τους δεν ήταν τόσο πρωτότυπη σε σχέση με το υπόλοιπο seattle, εν αντιθέσει με τους Γκανζ που ξεχώριζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Α, και βέβαια οι Νιρβάνα=Κομπέιν, ενώ Γκανζ είναι οι συνιστώσες.
Εδώ εννοείς ότι οι gnr έπαιζαν πρωτότυπη μουσική?
Επίσης οι πωλήσεις δεν είναι και κανένα τρομερό στοιχείο τελικά για το πόσο σημαντική είναι μία μπάντα. Παραδείγματα ένα σωρό!
Τι σχέση έχει αν ήταν ένας ή δύο ή όλοι υπεύθυνοι για την επιτυχία μίας μπάντας, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι να πουν και οι bathory!
Δε θυμάμαι να ξεκίνησαν κανένα hard rock κίνημα πάντως, σε αντίθεση με τους νιρβάνα.(κάπου εδώ πετάγεται ο μαρίλλιον και με βρίζει για την underground σκηνή του seattle που έγινε διάσημη λόγω αυτού του συγκροτήματος)
Ford Prefect
24-10-2008, 17:24
Είναι μια ΧΑΖΗ έκφραση.
Αυτο.
κανεις δεν αντιλεγει φορντ, οτι με τα αντικειμενικα κριτηρια που εθεσες οι Guns ειναι μεγαλη μπαντα. Αλλα η τελευταια μεγαλη μπαντα?
δηλαδη οι νιρβανα ή οι Pearl Jam που ηταν ελαφρως μεταγενεστεροι δεν επηρρεασαν απειρο κοσμο και δεν ειχαν υπερπωλησεις(ή μηπως δεν θεωρουνται ΡΟΚ μπαντες?)?
Καποια αλλα πιο νεα γκρουπ τυπου SOAD ή Slipnot ή οποιοδηποτε αλλα απο τον ευρυτερο χωρο του συγχρονου ροκ με τον οποιο δεν πολυασχολουμαστε(ουτε εγω ουτε εσυ) δεν εχει κανει επισης μεγαλη επιτυχια(ειδικα στην αμερικη)και δεν μπορει να θεωρηθει "μεγαλο" με βαση τα αντικειμενικα κριτηρια που εσυ εθεσες προηγουμενως?
Έχω ήδη απαντήσει στον κάρχαρτ ουκ ολίγες φορές για το "τελευταίο μεγάλο γκρουπ". Δεν είμαι και δεν ήμουν απόλυτος ως προς αυτό. Το νόημα ήταν ότι οι Γκανζ είναι τεράστια μπάντα. Το αν στο τεραστιόμετρο, που δεν είναι και τόσης ακριβείας τελικά και χωράει απόψεις (και δεν θα υποστηρίξω ποτέ το αντίθετο, δεν είναι μαύρο άσπρο), οι Νιρβάνα και οι Περλ Τζαμ σκοράρουν το ίδιο ψηλά είναι μια συζήτηση, ενδιαφέρουσα κατ'εμέ, και να την κάνουμε.
Σλίπνοτ και Σίστεμ είναι υπερβολικά μέταλ για να έχουν την επιρροή των Γκανζ και γενικά όταν μιλάω για τεράστιο, εννοώ για μύθο της μουσικής γενικότερα, ιστορία, πώς το λένε, εννοώ Maiden, Sabbath, KISS, Metallica, όχι Ντεφ Λέπαρντ, όσο κτηνώδεις εμπορικά και αν ήταν. Οι Guns είναι μέρος του μύθου βρε αδερφέ, και σίγουρα Νιρβάνα είναι επίσης. Περλ Τζαμ, ε, όχι, μεγάλοι ναι, μυθικοί όχι. To μυθικό θα έλεγα ότι ξεπερνάει και το είδος του ακόμα και την μουσική σκηνή που το ανέδειξε και σε βάθος χρόνου.
Μιλάμε για στίγμα, επιρροή, σφραγίδα. Ε, πώς θα γίνει τώρα, οι Guns έχουν σημαδέψει την μουσική εκατό φορές περισσότερο από τους Σλίπνοτ που έχουν σημαδέψει ένα συγκεκριμένο μουσικό είδος και η επιρροή τους θα μείνει εκεί.
Με λίγα λόγια το όλο θέμα που εγώ δέχομαι παρατηρήσεις και συζήτηση και αντίρρηση είναι όντως να δούμε ποιοι είναι οι τεράστιοι, θέλουμε δε θέλουμε. Είναι (για μένα) και ενδιαφέρον και δείγμα μουσικής αντίληψης και παιδείας. Το ποιος είναι πιο τεράστιος από τους τεράστιους είναι μεν πρακτικά άχρηστο αλλά είναι και άποψη και μάλιστα ενδιαφέρουσα και λογικά έχει επιχειρήματα. Δεν μιλάμε για "καλύτερο", αν και αναγκαστικά το μεγάλο δύσκολα είναι κακό (εγώ δεν ξέρω κάποιο πάντως).
Αυτό που δεν δέχομαι είναι αφορισμούς και ισοπεδώσεις. Και μάλιστα να με βγάζουν εμένα τον ισοπεδωτή και γραφικό! Ντροπή!
Αλλά μαρκ μάι γουέρντς. Όταν φτιάξω το σούπερ σάιτ που έχω εμπνευστεί θα καταλάβετε τι εννοώ. Σε κανα-δυο χρονάκια.
LokiTricksterGod
24-10-2008, 17:33
πάντα μου έκανε εντύπωση πώς μια μυθική μπάντα μπορεί νάναι τόσο γελοία
τι να πεις, σημεία των καιρών :Ο
Νιρβάνα=Κομπέιν, ενώ Γκανζ είναι οι συνιστώσες.
εννοώ για μύθο της μουσικής γενικότερα, ιστορία,
Vash auton ton duo, exei dikio. Den uparxei allo group sumfona me auta ta kritiria.
Μιλάμε για στίγμα, επιρροή, σφραγίδα. Ε, πώς θα γίνει τώρα, οι Guns έχουν σημαδέψει την μουσική εκατό φορές περισσότερο από τους Σλίπνοτ που έχουν σημαδέψει ένα συγκεκριμένο μουσικό είδος και η επιρροή τους θα μείνει εκεί.
Auto omos de to katalavaino. Don't get me wrong, de mporo na katalavo kata poio tropo oi Guns epirreasan perissotera tou enos mousika eidi. Mporeis na to eksigiseis ligo parapano?
Ford Prefect
24-10-2008, 17:35
Εδώ εννοείς ότι οι gnr έπαιζαν πρωτότυπη μουσική?
Εννοείται. Οι Γκανζ είναι αναγνωρίσιμοι από χιλιόμετρα, εν αντιθέσει με τα γκρουπ της σειράς. Και συνθετικά και ηχητικά και ό,τι θες. Θες να πεις ότι έπαιζαν τετριμμένα πράγματα;
Επίσης οι πωλήσεις δεν είναι και κανένα τρομερό στοιχείο τελικά για το πόσο σημαντική είναι μία μπάντα. Παραδείγματα ένα σωρό!
Εξαρτάται. Αν μιλάμε για πωλήσεις δισκογραφίας, διάολε, κάτι τρέχει. Πάντως σίγουρα δεν είναι το μόνο στοιχείο, ούτε το κυριώτερο. Αλλά σαφώς μια μεγάλη μπάντα δεν μένει στο αντεργκράουντ. Απλώς ανακαλύπτεται.
Τι σχέση έχει αν ήταν ένας ή δύο ή όλοι υπεύθυνοι για την επιτυχία μίας μπάντας, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι να πουν και οι bathory!
Ε, οι Bathory δεν είναι καν μπάντα, απαντάς μόνος σου. Σκέψου το και σκέψου και το λάιβ. Ο Όζι ας πούμε έχει καταπληκτική μπάντα στα λάιβ του αλλά μόνο με τους Σάμπαθ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπάντα. Νιρβάνα είναι πολύ καλύτερα αλλά και πάλι οι Νιρβάνα ήταν ο Κομπέιν και η ιδιαιτερότητά του. Αν θες, ο Κομπέιν είναι πιο μεγάλος από τους Νιρβάνα.
Δε θυμάμαι να ξεκίνησαν κανένα hard rock κίνημα πάντως, σε αντίθεση με τους νιρβάνα.(κάπου εδώ πετάγεται ο μαρίλλιον και με βρίζει για την underground σκηνή του seattle που έγινε διάσημη λόγω αυτού του συγκροτήματος)
Μέγα παράσημο να έχεις ξεκινήσει μια ολόκληρη σκηνή αλλά δεν είναι αυτό μόνο το ζητούμενο. Είναι ΟΛΑ, και κυρίως είναι η προσωπικότητα, το αυθεντικό, το ιδιαίτερο, το μεγάλο. Το BIG ντε!
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; (απελπισία) WHAT's WRONG WITH YOU PEOPLE? :P
Εγώ καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ, εκτός από 1 σημείο. Εκεί που λες πως το BIG είναι και στάνδαρ καλύτερο. Εκεί μάλλον διαφωνούν και οι υπόλοιποι αναλύωντας περαιτέρω με κριτήριο αποκλειστικά τη μουσική. K για μένα το status της κάθε μπάντας δε μου λέει πολλά. Αυτή τη στιγμή δηλαδή κάτι τρέχει στα γύφτικα που βγάλαν οι ΓΝΡ άλμπουμ μετά από 23434 χρόνια, παρόλο που μ'αρέσουν, υπάρχουν 23434 πιο ενδιαφέροντα πράγματα ν΄ακούσω κ τα προτιμώ. Πριν 10-15 χρόνια το ΜΕΓΑΛΟ status που λέμε θα με επιρρέαζε.
Ford Prefect
24-10-2008, 17:55
Auto omos de to katalavaino. Don't get me wrong, de mporo na katalavo kata poio tropo oi Guns epirreasan perissotera tou enos mousika eidi. Mporeis na to eksigiseis ligo parapano?
Guns μπορείς να βρεις παντού, από τους μιμητές των Αξλ και Σλας, μέχρι το άτιτιουντ και το ίματζ, αλλά κυρίως τα τραγούδια τους, άπειρα, έχουν επηρεάσει κόσμο και κοσμάκη, τι να λέμε, πού να μετρήσεις μουσικούς από πόσα είδη που θέλουν να βγάλουν π.χ. κάτι σαν Σλας στο παίξιμο, ή την τάδε ερμηνεία και στυλ του Αξλ (που έχει 2-3 signature). Πόσα άτομα χωθήκανε σε πιο σκληρά ακούσματα από αυτούς και το ακριβώς ανάποδο, πόσοι ακούσανε άπειρη μουσική εκτός του hard rock λόγω των Guns. Sκέψου ότι μιλάμε για ένα γκρουπ που έχει στον δίσκο του από sappy μπαλάντες μέχρι pomp prog rock, χέβι πανκ, ψυχεδέλεια, hard rock, blues, metal, gospel, τα Illusions είναι όργιο μιλάμε και παραδόξως όλο αυτό, κάθε κομμάτι, μα κάθε κομμάτι το λες Guns n' Roses 100%. Δεν το λες "μια έκδοση των Queen, μια έκδοση της Janis Joplin, μια έκδοση Stones, μια έκδοση Ramones, μια έκδοση Beatles", κλπ.
Ε, αυτό είναι κατόρθωμα. Θέλει καχόνες. Μεγάλη μπάντα λέμε.
stam and the witches
24-10-2008, 17:57
πάντα μου έκανε εντύπωση πώς μια μυθική μπάντα μπορεί νάναι τόσο γελοία
τι να πεις, σημεία των καιρών :Ο
Χαλαρώνεις βυζάκι.
Ford Prefect
24-10-2008, 17:59
Εγώ καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ, εκτός από 1 σημείο. Εκεί που λες πως το BIG είναι και στάνδαρ καλύτερο. Εκεί μάλλον διαφωνούν και οι υπόλοιποι αναλύωντας περαιτέρω με κριτήριο αποκλειστικά τη μουσική. K για μένα το status της κάθε μπάντας δε μου λέει πολλά. Αυτή τη στιγμή δηλαδή κάτι τρέχει στα γύφτικα που βγάλαν οι ΓΝΡ άλμπουμ μετά από 23434 χρόνια, παρόλο που μ'αρέσουν, υπάρχουν 23434 πιο ενδιαφέροντα πράγματα ν΄ακούσω κ τα προτιμώ. Πριν 10-15 χρόνια το ΜΕΓΑΛΟ status που λέμε θα με επιρρέαζε.
Όχι καλύτερο. Καλό. Πώς το λέω πιο πάνω:
Δεν μιλάμε για "καλύτερο", αν και αναγκαστικά το μεγάλο δύσκολα είναι κακό (εγώ δεν ξέρω κάποιο πάντως).
Εν προκειμένω, ο νέος δίσκος χωρίς να είναι αριστούργημα (βασικά μια φορά τον έχω ακούσει και όχι όλο, οπότε μπορεί να είναι απλώς καλός, μέχρι αριστούργημα, δεν παίρνω θέση επ'αυτού τώρα πάντως), σου βγάζει ιδιαιτερίλα. Κάτι που θα το ακούσεις μόνο εδώ, για το α,β,χ,ψ λόγο. Φρονώ ότι ο Αξλ πάντως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό και δεν εννοώ μόνο τα φωνητικά του. Τέσπα.
Έχω γράψει σήμερα ότι δεν έχω γράψει μισό χρόνο. Πούστη κάρχαρτ.
Sκέψου ότι μιλάμε για ένα γκρουπ που έχει στον δίσκο του από sappy μπαλάντες μέχρι pomp prog rock, χέβι πανκ, ψυχεδέλεια, hard rock, blues, metal, gospel, τα Illusions είναι όργιο μιλάμε και παραδόξως όλο αυτό, κάθε κομμάτι, μα κάθε κομμάτι το λες Guns n' Roses 100%. Δεν το λες "μια έκδοση των Queen, μια έκδοση της Janis Joplin, μια έκδοση Stones, μια έκδοση Ramones, μια έκδοση Beatles", κλπ.
Se auto as poume diafono, dixos na amfisvito tin aksia tis mpantas, epeidi pisteuo pos to xeis parei entelos anapoda. Oi Guns itan kai tha einai megali mpanta, alla ta parapano mallon deixnoun pos san sunthetes fanikan anoiktomualoi kai ikanoi na prosthesoun otidipote diaforetiko goustaran sto diko tous ufos. Aksioi? Sigoura alla auto de simainei pos autes tous oi energeies epirreasan antistoixous metagenesterous mousikous. Pio eukola to les diladi gia to Promised Land twn Ryche para gia ta Illusions.
Ford, δε θα μπω αναμεσα σας στην τεραστια κουβεντα που ανοιξατε με βαση αυτο που ειπες, οτι δηλαδη οι GNR ειναι η τελευταια μεγαλη μπαντα ξερω γω, αυτο ειναι γελοια δηλωση εξ ορισμου και δε θαπρεπε να το συζητατε. Παρολα αυτα η κριτικη που εκανες για το δισκο ειναι τρελα υπερβολικη, το εχω ακουσει κι εγω το CD απο τοτε που leakαρε, οχι ολοκληρο τελος παντων, τα 9 τραγουδια που leakαραν, και ενταξει, περα απο το οτι δε νοειται συγκριση με τα παλια (ουτως η αλλως ειμαι κατα τετοιων συγκρισεων), μετα απο 15 χρονια PSOLARISMA ΚΑΙ PSOLOΚΟΠΑΝΗΜΑ αυτο το πραγμα ειναι πολυ μα πολυ λιγο και απεχει παρασαγκας (θεικη λεξη) απο το να χαρακτηριστει GRANDE και ΜΕΓΑΛΟ, το ξερω οτι θα διαφωνησεις και θα γραψεις 2 σελιδες γι αυτο, αλλα η αληθεια παραμενει οτι στα δικα μου τα αυτια και κατα πασα πιθανοτητα στα αυτια σχεδον ΟΛΩΝ οσοι γουσταρουν GNR χωρις να ειναι fanboyδες, ειναι στην καλυτερη περιπτωση ενα απλα αξιοπρεπες αλμπουμ που μετα απο 3 μηνες θα ξεχαστει. Ναι, για οσους απορειτε, μολις εβγαλα συμπερασμα για ενα αλμπουμ που κυκλοφορει σε ενα μηνα και εχω ακουσει σχεδον το μισο. Και το εκανα οχι μονο για τωρα, αλλα και για το πως θα το βλεπουν ολοι σε μισο χρονο απο τωρα. Και θα δειτε οτι θα χω δικιο.
κλασικο ερ
ενα τοπικ που απλα θα επερεπε να ποσταριστει ενα τεραστιο ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ και να λοκαριστει καταληγει σε 5σελιδο σκεφτομαι και γραφω με κειμενα πιο αστεια και απο τη μουσικη της τελευταιας μεγαλης μπαντας
και μετα σας χαλανε τα ποστ του μπερνιν για τους n carcade
Boris-san
24-10-2008, 19:46
Nirvana=Cobain?Den to nomizw.Epishs oi Guns paizoune opws polles tote sthn perioxh tou LA apla polyu kalutera
Kai telos einai grafikh h 8esh sou giati,to teleftaio megalo group pianou?tou metal kai tou rock san olothta?tsouvaliazoume ena oloklhro eidos me mia frash.Kai mou 8umizei para polu fraseis san "to metal pe8ane"
Ford Prefect
24-10-2008, 20:35
Ρε παιδιά, για το θεό σας δηλαδή, έχω κάνει τριάντα χιλιάδες φορές την διευκρίνηση ότι δεν δηλώνω ότι οι Γκανζ είναι η τελευταία μεγάλη μπάντα. Το'πατε, σας απάντησα, το ξανάπατε, σας απάντησα το ίδιο και εσείς εκει, επιμένετε. Ωραία λοιπόν, να το ξαναπώ για τους διανοητικά ανάπηρους χρήστες μας:
ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ=τεράστιο μέγεθος που ΩΣ ΤΩΡΑ και ειδικά μετά το 95 ξέρω γω δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Άμα λάχει πείτε εσείς που την βρίσκετε και γελοία την συζήτηση ποιες μπάντες (προφανώς μιλάμε για πολλές, αλλιώς δεν θα ήταν γελοία η δήλωση) είναι μεγέθους Γκανζ. Δηλαδή, πραγματικά, άμα είναι τόσες, θέλω να τις μάθω, προφανώς είμαι στο σκοτάδι και γίνονται πράματα και θάματα στην ευρύτερη μουσική σκηνή που αγνοώ παντελώς. Αλήθεια, με έχετε σχεδόν πείσει ότι υπάρχουν μεγέθη που εγώ τα εχω υποτιμήσει πλήρως.
Αν δεν μου δώσετε ονόματα θα σας πω να πα να γαμηθείτε όμως, όμορφα κι ωραία.
Παρακάτω.
Σύγκριση με τα παλιά δεν νοείται γιατί δεν μιλάμε για Γκανζ δίσκο αφού Γκανζ δεν είναι μόνο ο Αξλ, αλλά και ο Σλας κυρίως, αλλά και ο Ίζζυ δευτερευόντως και όλοι αυτοί μαζί. Για τα 15 χρόνια ψωλαρίσματος ήδη πήρα θέση ότι ο δίσκος δεν μπορεί εξαρχής να δικαιολογήσει τέτοια καθυστέρηση, δεν υπάρχει τέτοιος δίσκος, θα έπρεπε να γραφτεί το υπεραριστούργημα του αιώνα. Οπότε τον εξετάζω καθαρά σαν μια νέα κυκλοφορία του Αξλ που φέρει την επωνυμία Γκανζ. Αυτό είναι το τίμιο, αυτό είναι το φυσιολογικό. Δεν θα πάω και στο άλλο άχρηστο άκρο να τον βγάλω πίπα επειδή δεν είναι το έπος του 21ου αιώνα.
Γκράντε και μεγάλο, όπως το έθεσα στο πρώτο μου ποστ είναι το συστατικό, το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό. Δεν φτάνει μόνο του για να μιλάμε για δισκάρα, πιο πολύ σαν παράπονο το είπα: Ο Αξλ έχει το γκράντε, αλλά ο Σλας έχει το rock 'n' roll. O συνδυασμός είναι που έκανε τους Γκανζ μεγάλη μπάντα όπως υποστηρίζω στα τελευταία ποστ. Ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό. Αν δεν είναι, άκου Βέλβετ Ριβόλβερ: Ένας ωραίος ροκ δίσκος, έως και πολύ καλός ενίοτε (ο δεύτερος), αλλά μέχρι εκεί. Ούτε υποψία ΜΠΙΓΚ. Το Γκανζ όμως είναι δίσκος που έχει άπειρο ποτένσιαλ για μπιγκ αλλά του λείπει ο τσαμπουκάς, η απλότητα, η μελωδία, η ευθύτητα, δεν ξέρω τι που κουβαλάει ο Σλας. Αν ούτε τώρα είναι κατανοητό, στα παπάρια μου, μιλάω σε καθυστερημένους. Αν διαφωνείς, αυτό είναι δεκτό και ακούω αντιρρήσεις, αλλά αντιρρήσεις σε ΑΥΤΟ, όχι σε ό,τι μαλακία νομίζει ο καθένας ότι λέω.
Τέλος για το άλμπουμ, δεν ξέρω. Από καλό έως πάρα πολύ καλό εάν αντέξει στο ριπίτ. Προφητεία για το τι θα γίνει με τον δίσκο δεν κάνω γιατί έχω μία ακρόαση. Προαισθάνομαι ότι ο δίσκος θα τύχει περίεργης υποδοχής, να βγάλει πρώτα ο καθένας τα κόμπλεξ του περί φανμποϊσμού (καλά και κακά), αλλά ότι γενικά θα θεωρείται καλύτερος δίσκος από τον Velvet Revolver. Ασχέτως με το τι αξιώσεις έχει ο Αξλ και τι αξιώσεις έχει ο καθένας από έναν δίσκο που έπρεπε να βγει πριν 15 χρόνια, το ρεζουμέ είναι ότι πρόκειται για καλό δίσκο και μάλιστα δίσκο που έχει δύο ατού. Ιδιαιτερότητα και την φωνή του Αξλ. Αν το ΕΡ τον αγνοήσει ή τον ξεχάσει, αυτό δεν μου λέει απολύτως τίποτα και ούτε καν σχολίασα κάτι τέτοιο και γιατί σκατά να με απασχολεί αυτό. Για τον μέσο ροκ οπαδό δεν ξέρω. Θα δείξει. Εξαρτάται και από το προμόσιον και το χάιπ και όλα αυτά. Πού να ξέρω;
Φίξξξερ, ελπίζω να το κατάλαβες ότι απαντούσες και ήξερες και πού θα διαφωνήσω κιόλας για κάτι ανύπαρκτο, έτσι;
κλασικο ερ
ενα τοπικ που απλα θα επρεπε να ποσταριστει ενα τεραστιο ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ και να λοκαριστει καταληγει σε 5σελιδο σκεφτομαι και γραφω με κειμενα πιο αστεια και απο τη μουσικη της τελευταιας μεγαλης μπαντας
και μετα σας χαλανε τα ποστ του μπερνιν για τους n carcade
Klasikos Poster tou er pou anti na prosperasi to thread efoson den endiaferetai gia to topic postari tis paparies tou.
Oi GNR itan, einai kai tha einai MEGALI mpanta...Se auto den xorai amfivolia.
Apo apopsi poliseon kai dimotikotitas ontos einai i teleutaia megali mpanta.
Oi Nirvana parolo pou itan epidrastikoi pote den eftasan tous GNR se dimotikotita.
To idio kai oi Pearl Jam & SOAD
Stin ipothesi GNR iparxi kai to akoloutho fact:
Kanena allo group stin istoria tis mousikis to opio "dialithike" kai meta apo 15 xronia 1 mono idritiko melos kiklofori disko exi toso Hype apo ta media kathos kai apo to meso rock fan..
Oso gia to C.D.
Autos o diskos einai enas poli kalos mousika diskos....Ikanopioi tous perisoterous Fan tis mpantas xoris na to paizi safe. Einai sigouro oti pola nea atoma tha gnorisoun ti Rock mousiki meso autou tou diskou (logo tis dimotikotitas tis mpantas, tis idiaiteris fonis tou Axl, kathos kai tis piotitas ton tragoudion).
To an tha anteksi to test tou xronou, tha fanei....
Pantos gia pola atoma i 23-24 Noemvriou tha einai mia poli gamati mera....
entaksei grapsate 5 selides malakies (upokoimeniko) oi perissoteroi den kathomai na kanw quotes
Osoi den goustaroun gnr kai otidipote mporoun apla na min patisoun to gamimeno to koumpi kai na afhsoun aytous pou akoma asxolountai me ayth th banda isixous.(an den m'aresei h gkomena sou den asxoloumai mazi tis esi giati asxoleisai me thn diki mou :?: :?: )
diladi xalate faia ousia gia ton sxoliasmo mias frasis pou eipe kapoios x n y kai petaei kai o kathenas apo mia malakia
TO TOPIC leei gia ton disko.
yg : O mitropanos einai enas apo tous teleutaious (teleytaios ) ΜΕΓΑΛΟS ellinas tragoudistis. entaksei to katalavate
yg : OI MANOWAR sas gamane (gia na min vgainoume apo to thema.)
BURNIN AMBITION
24-10-2008, 23:53
tribe to teleutaio usterografo sou htan polu timio
Φίξξξερ, ελπίζω να το κατάλαβες ότι απαντούσες και ήξερες και πού θα διαφωνήσω κιόλας για κάτι ανύπαρκτο, έτσι;
Μια χαρα τα λες σε αυτο το ποστ, αν και ομολογω ακομα ψαχνω το νοημα αυτης της φρασης. Δεν θα το εκανα αν δεν πιστευα για δικους μου λογους οτι κατι θελεις να μου πεις εσυ με αυτο. Προσπαθησα να βαλω κομματα αλλα και παλι.
@Φιλτατε Tribe, αν απλα γουσταρουμε GNR χωρις να προσκυναμε οτι παπαρια βγαλουν ειτε ειναι οντως παπαρια, ειτε θεικο, μπορουμε να γραφουμε? Το ενδεχομενο να μας αρεσει απλα και αυτος ο δισκος και τα παλια αλλα να ειμαστε αλλεργικοι στην υπερβολη απαγορευεται? Ελεος, θυμηθηκαμε τους GNR μετα απο 89 χρονια επειδη βγαζουν επιτελους το ρημαδι το αλμπουμ που επρεπε να εχουν βγαλει απο το 1998.
nai re sy fixxer den eipa kati egw gia to na min les tin gnwsi sou
apla twra 5 selides kathontai kai analyoun mia ataka h opoia den exei kanei me ton disko
(oxi oti me peirazei plaka exei na kathomai na ta diavazw pernaei kai h wra)
alla kapou kourazei isws giati exoun ksanaeipwthei paromoia pramata
Ford Prefect
25-10-2008, 15:40
Μια χαρα τα λες σε αυτο το ποστ, αν και ομολογω ακομα ψαχνω το νοημα αυτης της φρασης. Δεν θα το εκανα αν δεν πιστευα για δικους μου λογους οτι κατι θελεις να μου πεις εσυ με αυτο. Προσπαθησα να βαλω κομματα αλλα και παλι.
Σωστή η παρατήρηση. Ιδού ξεκαθαρισμένη:
Ελπίζω να το κατάλαβες ότι απαντούσες (και ήξερες και πού θα διαφωνήσω κιόλας) για κάτι ανύπαρκτο, έτσι;
Και γενικά 5 σελίδες αναλώθηκαν γιατί πολλοί άνθρωποι δεν ξέρετε να διαβάζετε. Αλλά δεν πειράζει, στις 5 σελίδες υπήρξαν και ποιοτικά ποστ (τα δικά μου), οπότε βγήκε κάτι.
Tonosalata
25-10-2008, 16:02
chinese demopracy
Album Cover:
http://i294.photobucket.com/albums/mm117/GNROSAS/GnR_LP_Cover.jpg
Booklet Front/Back covers.
http://i294.photobucket.com/albums/mm117/GNROSAS/eas1kw.jpg
CHINESE DEMOCRACY [Single]
(Rose, Freese)
Guitars: Paul Tobias, Robin Finck,
Buckethead, Ron “Bumblefoot” Thal,
Richard Fortus
Bass: Tommy Stinson
Drums: Frank Ferrer
Keyboards: Dizzy Reed, Chris Pitman, Axl Rose
Background Vocals: Dizzy Reed, Tommy Stinson
Sub bass: Chris Pitman
Guitar Solos: Robin Finck, Buckethead
Intro: Eric Caudieux, Caram Costanzo
Vocals: Axl Rose
Arrangement: Rose, Tobias, Beavan
Digital Editing: Eric Caudieux,
Caram Costanzo, Axl Rose, Sean Beavan
Additional guitar processing: Chris Pitman
fandango
26-10-2008, 13:10
Einai sigouro oti pola nea atoma tha gnorisoun ti Rock mousiki meso autou tou diskou (logo tis dimotikotitas tis mpantas, tis idiaiteris fonis tou Axl, kathos kai tis piotitas ton tragoudion).
:| :fear: :bang:
Tonosalata
26-10-2008, 13:19
poly kalh douleia sto artwork!!!!
stam and the witches
26-10-2008, 22:22
http://i294.photobucket.com/albums/mm117/GNROSAS/eas1kw.jpg
Άτσα πολιτικοποίηση τα κωλόπαιδα!!
Variemai na diavazo oti paparia exete grapsei, alla tha parathrhso to ekshs gia tous Guns. Megalh mpanta men, exoun grapsei _kommatares_, alla exoun grapsei ki alles toses malakioules. Ntax to na les oti den exei yparksei mpanta tetoiou megethous meta to 1995 einai ligo ypervoliko, alla opos th vriskei kaneis. Kai oxi de tha katso na paratheso onomata. Gia mena htan megalh mpanta allou, oxi stous arithmous.
Ford Prefect
26-10-2008, 23:49
Η μεγάλη μπάντα είναι μεγάλη γενικώς, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών. Αλλιώς ο καθένας μιλάει για την καύλα του.
Και φορ δι ρέκορντ, το έψαξα και σε νούμερα, και απλά δεν υπάρχει μπάντα τέτοιου μεγέθους. Άρα υπερβολικός δεν είμαι, να πω ότι πολλοί δεν ενδιαφέρονται για το ποιες μπάντες είναι μεγάλες, πάω πάσο, αλλά αν κάποιος έχει αντίρρηση, ακόμα περιμένω για επιχειρήματα πέραν του "μα αυτά είναι χαζό", "μα αυτό είναι γραφικό", "μα εμένα δεν μου αρέσουνε". Και το σχόλιό σου για τις μαλακιούλες κομμάτια στην τελευταία κατηγορία εμπίπτει.
E vasika ta misa tous kommatia gamane kai ta alla misa einai vlakeioules. An thes sou dino titlous. H arithmous.
Pantos goustaro Guns kai einai isos h monadikh mpanta tou eidous pou pragmatika goustaro.
Ford Prefect
27-10-2008, 00:12
Κόβω τους όρχεις μου ότι αυτές οι βλακειούλες είναι κομματάρες για άπειρο κόσμο. Κάνε πείραμα: Ζήτα από γνωστούς σου να σου πουνε τα 5 καλύτερα από το κάθε Ιλούζιον και το Άπετάιτ. Εκτός και αν έχεις υπόψιν κάτι παρακμές από το Σπαγκέτι που δεν το μετράω καν.
atom_smasher
27-10-2008, 00:14
αδιαφορω για την συζητηση.δηλαδη κυκλοφορει μετα απο 40 χρονια?χα.να κατι ενδιαφερον.αν και με απασχολει το ac dc προς το παρον!
Κόβω τους όρχεις μου ότι αυτές οι βλακειούλες είναι κομματάρες για άπειρο κόσμο. Κάνε πείραμα: Ζήτα από γνωστούς σου να σου πουνε τα 5 καλύτερα από το κάθε Ιλούζιον και το Άπετάιτ. Εκτός και αν έχεις υπόψιν κάτι παρακμές από το Σπαγκέτι που δεν το μετράω καν.
Kala sigoura. Krino me vash to gousto mou panta. Alla pithanotata aytoi pou theoroun kommatares tis dikes mou vlakeioules, tha theoroun vlakeioules tis dikes mou kommatares, opote den allazei kati ;)
To Appetite einai albumara. Apo ta Illusion aneta sou vrisko. Garden of Eden kaneis? :P To Spaghetti den einai album tous? Xairo poly, an de metras oti mh kalo exoun vgalei, mallon ola tous kala einai. Mallon e.
Ford Prefect
27-10-2008, 01:21
Το Σπαγκέτι το έβγαλαν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Από την αρχή του θρεντ μιλάω για 4 δίσκους: Άπετάιτ, Λάις, Ιλούζιονς, που τα τελευταία είναι διπλά, δηλαδή υλικό 6 δίσκων σύνολο. Ο μύθος υπήρχε από τότε, το Σπαγκέτι είναι διασκευές, είναι παρακμή και εν τέλει έχει και 3 κομματάρες. Δηλαδή αν τα χειρότερά τους κομμάτια είναι από εκεί, που δεν είναι καν δικό τους υλικό το ορίτζιναλ, ε, κάτι λέει αυτό.
Α, και το Γκάρντεν οφ Ίντεν είναι κομματάρα. Όχι τοπ 5, αλλά κομματάρα. Και γενικώς όταν συνολικά ο κόσμος μαλώνει για το ποιο είναι το καλύτερο κομμάτι, αυτό είναι δείκτης δισκάρας. Βλέπε 4 πρώτα Μετάλικα, Μπακ ιν Μπλακ ή Τοξίσιτυ προσφάτως.
Stormrider
06-11-2008, 18:00
linkare.
to omonimo poli wraio
οπου το πετυχα εχει γινει ηδη delete
Μεσημέρι το κατέβασα από το ifolder link του mediaportal. Λογικά θα δουλεύει ακόμα.
To official Tracklist einai:
1. "Chinese Democracy"
2. "Shackler's Revenge"
3. "Better"
4. "Street of Dreams"
5. "If the World"
6. "There Was a Time"
7. "Catcher N' the Rye"
8. "Scraped"
9. "Riad N' the Bedouins"
10. "Sorry"
11. "I.R.S."
12. "Madagascar"
13. "This I Love"
14. "Prostitute"
paizoun polla fake sto Net ta opia einai demos i Live....
Den nomizo na exei likarei to Kanoniko CD akoma.
ευχομαι να σας πιασει το fbi και να σας πηδανε στις ντουζιερες της φυλακης υπο τους ηχους του don't cry(οχι πια δακρυα) :!:
Stormrider
06-11-2008, 23:17
http://rapidshare.com/files/161109066/GNRS-CD--WWW.BUNALTI.COM--BY--PURGATORY.rar.html
bunalti.com
http://rapidshare.com/files/161109066/GNRS-CD--WWW.BUNALTI.COM--BY--PURGATORY.rar.html
bunalti.com
fake
fake!
To mono official song pou exi leikari einai to omonimo single apo radio promo CD rip.
http://www.megaupload.com/?d=0IB6V8P0
http://i294.photobucket.com/albums/mm117/GNROSAS/page23up7C.jpg
Brain-pain
07-11-2008, 11:59
Το "Silk Worms" θα ήθελα να ακούσω αλλά δεν νομίζω να το βάλουν στο δίσκο όταν βγεί. :|
BURNIN AMBITION
07-11-2008, 16:16
vrika auto to link. twra to katevazw. de xerw an einai swsto i fake pantws douleuei
katevaste
http://rapidshare.com/files/161267345/G ... _2008_.rar (http://rapidshare.com/files/161267345/Guns_N__Roses_-_Chinese_Democracy__2008_.rar)
με το συμπάθειο ρε παιδες, αλλά νόμιζα ότι είχε κυκλοφορήσει πριν 2 χρόνια οπότε και είχα ακούσει 2-3 κομμάτια, που μου είχαν αρέσει από όσο θυμάμαι. Τι έπαιξε τότε και δεν κυκλοφόρησε ολόκληρος;
vrika auto to link. twra to katevazw. de xerw an einai swsto i fake pantws douleuei
katevaste
http://rapidshare.com/files/161267345/G ... _2008_.rar (http://rapidshare.com/files/161267345/Guns_N__Roses_-_Chinese_Democracy__2008_.rar)
Fake.
με το συμπάθειο ρε παιδες, αλλά νόμιζα ότι είχε κυκλοφορήσει πριν 2 χρόνια οπότε και είχα ακούσει 2-3 κομμάτια, που μου είχαν αρέσει από όσο θυμάμαι. Τι έπαιξε τότε και δεν κυκλοφόρησε ολόκληρος;
Prin 2 xronia leaked kapia studio demos..
To kanoniko CD kiklofori fetos stis 24 Noemvri kai den exei akomi leakari sto net apo oso gnorizo. Logika tha leikari sintoma.
Pitsadoros
08-11-2008, 00:09
telika mathame an o axl evaze ontws ependisi mesa ap to kolan tou gia na fainetai oti tin exei megali?
2nd Radio single - Better..
http://www.q1043.com/cc-common/mediapla ... -FM&TRACK= (http://www.q1043.com/cc-common/mediaplayer/player.html?redir=yes&mps=gunsnroses.php&mid=http://a23.v18227d.c18227.g.vm.akamaistream.net/7/23/18227/v0001/cchannel.download.akamai.com/18227/auth_!/markets/newyork-ny/WAXQ_GunsNRoses-Better.wma?CCOMRRMID&CPROG=RICHMEDIA&MARKET=NEWYORK-NY&NG_FORMAT=classicrock&NG_ID=waxq104fm&OR_NEWSFORMAT=&OWNER=&SERVER_NAME=www.q1043.com&SITE_ID=1674&STATION_ID=WAXQ-FM&TRACK=)
Nodoordonotthereisnotry
20-11-2008, 03:55
Αν είχε βγει το album, δε θα έκαμνα αυτό το Post χωρίς λόγο. Νταξ, δε θα το διαφημίζαν και τα M_ME. :D
Αν είχε βγει το album, δε θα έκαμνα αυτό το Post χωρίς λόγο. Νταξ, δε θα το διαφημίζαν και τα M_ME. :D
Olokliro to album exei anevei sto GNR Myspace gia FREE listening...
http://www.myspace.com/gunsnroses
Paizei kai sta torrent trackers gia katevasma.
Parasight
21-11-2008, 13:07
Το άκουσα μια φορά και θέλει ακροάσεις. Καλό προς το παρόν, αλλά σίγουρα όχι το μνημειώδες album που ευαγγελίζονται οι fanboys. Επίσης, αυτός ο industrialonumetal-ίζων ήχος της κιθάρας είναι επιεικώς σκατά.
πολύ ωραίος, θα έλεγα ότι είναι ο δεύτερος τους από τον οποίο αξίζουν τόσο πολλά κομμάτια, γιατί όσο και να γαμούσαν αρκετά κομμάτια από τα use your illusion, συνολικά ως άλμπουμς δεν λέγαν και πολλά και σε κούραζε η διάρκειά τους.
με 2-3 ακόμα ακροάσεις τουλάχιστον 2-3 κομμάτια θα είναι και υπεργαμάτα
Parasight
21-11-2008, 15:29
όσο και να γαμούσαν αρκετά κομμάτια από τα use your illusion, συνολικά ως άλμπουμς δεν λέγαν και πολλά και σε κούραζε η διάρκειά τους.Άκυρο αυτό, τα Illusions είναι έπη στο σύνολό τους, πάντα τα άκουγα μονορούφι.
GuardianOfIvorytower
21-11-2008, 16:50
Ισχύει.