Log in

View Full Version : Megales Atakes kalitexnwn

mage
20-10-2008, 14:00
Mou hr8e diabazontas ayto "I've got a song or two still left in me that I think can kick a few butts." apo ton angus!

Let's rolll!!!!!

BURNIN AMBITION
20-10-2008, 16:16
n-carkade

tsirla skortsa mpoxa mazi kai skato

Kalt
20-10-2008, 16:44
Somebody asked me recently, 'What do you have to say about Mustaine ragging on you?' You know, it don't mater, because if you let Mustaine talk long enough, he'll bury himself. It has nothing to do with me — ask anybody in the biz about Dave Mustaine. If they have an opinion, he's a cocksucker. I take it for what it is. I have no vendetta against him

LokiTricksterGod
20-10-2008, 16:53
σοβαρός καλλιτέχνης ο κινγκ, σοβαρός και ο μαστέην. θα χε περισσότερη πλάκα η μέταλ αν δεν ήταν τόσο τίγκα στους ρεζίληδες.

Man, ειλικρινά, δεν ένιωσα ποτέ ότι ζω διαφορετικά από τους υπόλοιπους... δουλεύω κάθε μέρα, πάντα δούλευα κάθε μέρα, όλοι μας δουλεύουμε πάντα, δεν ζούμε από τη μπάντα, αλλά πάντα νιώθαμε ταπεινά απέναντι σε αυτό το Δώρο (σ.σ: σηκώνει τα χέρια του). Αυτή η μουσική είναι ένα δώρο. Και δεν ξέρω γιατί! Δεν έχω καμία ιδέα. Ξέρω ότι έχουμε δουλέψει σκληρά πολύ, ξέρω ότι θέλαμε να το κάνουμε αυτό, ξέρω ότι θυσιάσαμε πολλά, αλλά δεν ξέρω, γιατί αποφάσισε να "βγει" αυτό μέσα από εμάς. Γιατί αυτό νιώθω ότι είναι, ότι αυτή η μουσική και αυτοί οι ήχοι έρχονται διαμέσου εμάς. Δεν γίνεται να μην σέβεσαι μια τέτοια αδικαιολόγητη δύναμη της φύσης. Όλο αυτό κάπου πηγαίνει. Για μένα, όσον αφορά το θέμα της ειλικρίνειας, είναι έτσι, γιατί έτσι είμαι. Πέρασα πολλά χρόνια, όταν ήμουν παιδί, λέγοντας πολλά ψέματα. Και προφανώς πιστεύω ότι έμαθα από αυτό, ξέρεις. Δεν βρίσκω το λόγο να πω ψέματα για κάτι ή να κρύψω κάτι. Αν είναι να κρύψω κάτι, τότε μάλλον δεν θα πω το πω καθόλου.

και γενικά όλη η συνέντευξη. (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/interview.php?action=single&interview=54)

distortionofperception
20-10-2008, 17:06
σε μια συνεντευξη είχε πει ο τραγουδιάρης των Queensryche: Δεν υπαρχει καλή και κακή μουσική. Η μουσική απλα υπαρχει.

και ο Θύμιος Καραδήμας των Nightfall στο ιστορικό τότε λάιβ: Νερό ρε, δώστε στον κοσμο νερο!

FIXXXER
20-10-2008, 20:11
Ο ιδιος ειχε πει και το επικο "Παμε να τον σταυρωσουμε τον πουστη!!!"

distortionofperception
20-10-2008, 20:13
:rofl: γραφικος!

Entrancemperium
20-10-2008, 20:13
toulaxiston :disco:

Headphones
20-10-2008, 20:47
νομιζω υπαρχει ιδιο θεμα