BURNIN AMBITION
20-10-2008, 02:21
eftasa gurw stis 9 para 5 -9 ekei loipon. deka eurw eisodos timia timh
den eixa xanapaei ekei wraios xwros timios kai amesos ws pros to koino
eftasa me porwsh giati sto parkarisma erixa katw mia terastia glastra pou eixe valei enas kai porwthika
to na paw sto live htan porwsi ths stigmhs opws exelisthke i mera opote hmoun etoimos gia porwsi
phga me thn ena kai ena porotiko 19ari kolhto upertheo pou ton daskaleuw
eixan xekinhsei oi demaxhmam alla apoti katalava oxi polu. giati tous evlepa epi skhnhs gia polu wra
polu kalh mpanta demenh se shmeia na blackmetaliazei se alla na rokarei kai genika na porwnei. an xerame kai ta tragoudia kai katalavainame ti elege kai o tragoudiarhs pou htan theos tha tan akoma pi oporotika. prpei na tous melethsw. wraio support. prpei na epaixan panw apo mia wra
erxometha se anwrimous. edw na tonisw thn artia organwsh tou magaziou pou htan timio, metaxy twn group to keno itan apeiroelaxisto kai akousame kai deus x machina kai porwthika
epishs o hxos kai stous 2 htan timios
anwrimous den eixa xanadei
porotikh mpanta
paixan ola ta hitakia kai ta skatakia kai ta tsirlia kai mas porwsan
nintzomegistanas
manowaries
sto prwto rant3evou vroma i anasa sou tzatziki moiu itheles kai gomena alhth vromero skouliki
kariola
gameboy
tentimpoys
kai alla polla porotika
na pw kai gia tis diaskeues pou me porwsan to ena htan panousaras (de thumamai poio htan apo thn porwsh
(nomizw neoellhnas e?) kai word up to opoio egw to latrepsa apo tous gun alla oi anwrimoi to epaixan pio polu konta sthn arxikh ektelesi(oi malakes oi dexys de to eixan grapsei?)
polu kaloi overal paidia. timioi
egw porothika me ta paidika porotika kai timi vgalmena apo thn kardia teenage moshakia kai xtuphmata kai wraio tzertelo efhviko mprosta
den hmou nsunexeia ekei giati phgaina kai ligo sth n 1 kai ton kollhto alla sta porwtika hmoun mprosta
trampakoulas re seis polu amesos porwtikos
komhs varsteiner gamw ta paidia
kala mono ena erith porotiko eida oloi oi alloi re flwria pou hsastan?
e?
re nekropethamene giati de paixate to murise re?
polu timioi
mpravo sas mages
ps1. nekrodeath thelo pm kathe fora prin paixete live na erxomai
ps2. re malakes merchandise den eixate ekei? thelo kontomaniko pws tha kanonisoume na agorasw?
ps3. thelo na grapsw stixous gia ena tragoudi sas tha ta exei ola tsirlio xekola skonakia kai metal.exw empneusi
ps4. malakia de gnwristikame apo konta
ps5. oi upolooipoi anwrimoi re einai sto forum?
ps6. o dexia o kitharistas legetai stathis? an nai einai xaderfos tou kolitou mou pou mou eipe oti emoiazzan alla exou nna milhsoun apo tou agiou poutsou anhmera
ps7. na anevasw porotikh fwto?
den eixa xanapaei ekei wraios xwros timios kai amesos ws pros to koino
eftasa me porwsh giati sto parkarisma erixa katw mia terastia glastra pou eixe valei enas kai porwthika
to na paw sto live htan porwsi ths stigmhs opws exelisthke i mera opote hmoun etoimos gia porwsi
phga me thn ena kai ena porotiko 19ari kolhto upertheo pou ton daskaleuw
eixan xekinhsei oi demaxhmam alla apoti katalava oxi polu. giati tous evlepa epi skhnhs gia polu wra
polu kalh mpanta demenh se shmeia na blackmetaliazei se alla na rokarei kai genika na porwnei. an xerame kai ta tragoudia kai katalavainame ti elege kai o tragoudiarhs pou htan theos tha tan akoma pi oporotika. prpei na tous melethsw. wraio support. prpei na epaixan panw apo mia wra
erxometha se anwrimous. edw na tonisw thn artia organwsh tou magaziou pou htan timio, metaxy twn group to keno itan apeiroelaxisto kai akousame kai deus x machina kai porwthika
epishs o hxos kai stous 2 htan timios
anwrimous den eixa xanadei
porotikh mpanta
paixan ola ta hitakia kai ta skatakia kai ta tsirlia kai mas porwsan
nintzomegistanas
manowaries
sto prwto rant3evou vroma i anasa sou tzatziki moiu itheles kai gomena alhth vromero skouliki
kariola
gameboy
tentimpoys
kai alla polla porotika
na pw kai gia tis diaskeues pou me porwsan to ena htan panousaras (de thumamai poio htan apo thn porwsh
(nomizw neoellhnas e?) kai word up to opoio egw to latrepsa apo tous gun alla oi anwrimoi to epaixan pio polu konta sthn arxikh ektelesi(oi malakes oi dexys de to eixan grapsei?)
polu kaloi overal paidia. timioi
egw porothika me ta paidika porotika kai timi vgalmena apo thn kardia teenage moshakia kai xtuphmata kai wraio tzertelo efhviko mprosta
den hmou nsunexeia ekei giati phgaina kai ligo sth n 1 kai ton kollhto alla sta porwtika hmoun mprosta
trampakoulas re seis polu amesos porwtikos
komhs varsteiner gamw ta paidia
kala mono ena erith porotiko eida oloi oi alloi re flwria pou hsastan?
e?
re nekropethamene giati de paixate to murise re?
polu timioi
mpravo sas mages
ps1. nekrodeath thelo pm kathe fora prin paixete live na erxomai
ps2. re malakes merchandise den eixate ekei? thelo kontomaniko pws tha kanonisoume na agorasw?
ps3. thelo na grapsw stixous gia ena tragoudi sas tha ta exei ola tsirlio xekola skonakia kai metal.exw empneusi
ps4. malakia de gnwristikame apo konta
ps5. oi upolooipoi anwrimoi re einai sto forum?
ps6. o dexia o kitharistas legetai stathis? an nai einai xaderfos tou kolitou mou pou mou eipe oti emoiazzan alla exou nna milhsoun apo tou agiou poutsou anhmera
ps7. na anevasw porotikh fwto?