Log in

View Full Version : greektvsubs closed

Abruzzi
14-10-2008, 15:38
Δεν έχουμε καλά νέα και δυστυχώς η πρωταπριλιά απέχει πολύ ακόμα. Μακάρι να μην γράφαμε ποτέ μας αυτήν την ανακοίνωση. Οι υπότιτλοι θα κλείσουν δυστυχώς. Πρόεκυψε νομικό θέμα το όποιο οφείλουμε να το διερευνήσουμε. Το forum και το site θα συνεχίσει να υπάρχει χωρίς υπότιτλους.

Προς το παρών δεν θα μπούμε σε καμία λεπτομέρεια και παρακαλούμε μην ανακινήστε το θέμα σε άλλο thread. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά όταν παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του GreekTVsubS.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας.

Kelldorain
14-10-2008, 15:41
Όχι ρε γαμώτο :| ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με το νομικό ζήτημα?

Magellan
14-10-2008, 15:42
πουστια

rincewind2k
14-10-2008, 16:01
εικάζω θα τους έσκασε κανα εξώδικο του τύπου "δείχνουμε τη σειρά στο κανάλι μας και χάνουμε λεφτά εξαιτίας σας γιατί κανείς δεν ξέρει να κατεβάζει αγγλικούς υπότιτλους και δε μπορούμε να κλείσουμε το eztv αλλά εσας θα σας γαμήσουμε μουνάκια". ε και οφείλουν να το διερευνήσουν.

Kelldorain
14-10-2008, 16:15
Btw για πείτε άλλα site με ελληνικούς υπότιτλους

LokiTricksterGod
14-10-2008, 16:17
http://greeksubs.com/

locust
14-10-2008, 16:20
SUBS4U.GR

Magellan
14-10-2008, 16:21
καμοια σχεση

Fireknight
14-10-2008, 16:27
ooooO , poustxia
proti fora vlepo na kleinei site me subtitles , me tetio tropo Oo

distortionofperception
14-10-2008, 16:31
κοίτα γαμω τη μπουτανα που το ινετ δεχεται επιθεση. σοβαρα τώρα.σκεφτείτε, δε μιλάμε για το nowthatsfuckedup.com με αματουρ φώτο απο γυναικες φανταρους στο ιρακ. μιλαμε για υπότιτλους. φοβάμαι ότι πήγε σε φάση ότι παραγουν συμπληρωματικά προιόντα για παρανομο υλικο.....

H.
14-10-2008, 16:39
Το ερώτημα βασικά είναι τώρα τι κάνουμε?

Vicotnik
14-10-2008, 16:43
...
Κατεβάζεις από άλλο site, τους κατεβάζεις ενσωματωμένους, ή απλούστατα βλέπεις ταινίες χωρίς subs, σιγά την καταστροφή.

Abruzzi
14-10-2008, 16:44
τα βλεπουμε χωρις subs πρωι πρωι :p

rincewind2k
14-10-2008, 16:45
εμ έπρεπε να γράψει άρθρο γι αυτούς το βημαγκαζίνο (ή κάποιο άλλο κυριακάτικο διαφημιστικό έντυπο, δε θυμάμαι ακριβώς)

Η. φτιάξε δικούς σου και κάνε κάτι καλό για το κομιούνιτι παλιολεχρίτη λίτσερ.

H.
14-10-2008, 16:47
Έχεις τίποτα καλό για το καινούργιο heroes μήπως?

Βλακότνι, από ποιο άλλο site? Για τις σειρές ότι υπήρχε στο greeksubs και το subs4u ήταν reuploads από το greektvsubs. Το ίδιο και στους ενσωματωμένους στα torrents. Επίσης δεν το ξερα να το βλέπω χωρίς υπότιτλους και να έχω μειωμένη προσοχή στο επεισόδιο συνεπώς παπάρα.

locust
14-10-2008, 16:49
καλα, για το χιρος δεν έβγαιναν με τίποτα πριν τις 6-7 το απόγευμα, οπότε τι σκάς?

cynic
14-10-2008, 16:55
Ntax megalo krima...Spania katevaza men afou sini8ws ta vlepw xoris, alla polis kosmos 8a xei provlima :(

Poustia opos proanafer8ike.Ki egw gia kanalia fantazome.Em vevea, apou pou ki os pou na mi vlepeis ti savoura pou sou pasaroun opos kai opote 8eloun autoi...skata sta moutra tous.

Kai fisika, xlomo na paei xameni tosi doulia.Kati 8a ginei logika...

Mostos
14-10-2008, 16:57
κοίτα γαμω τη μπουτανα που το ινετ δεχεται επιθεση. σοβαρα τώρα.σκεφτείτε, δε μιλάμε για το nowthatsfuckedup.com με αματουρ φώτο απο γυναικες φανταρους στο ιρακ. μιλαμε για υπότιτλους. φοβάμαι ότι πήγε σε φάση ότι παραγουν συμπληρωματικά προιόντα για παρανομο υλικο.....

δηλαδή την apple πρέπει να την κατεδαφίσουν.

Vicotnik
14-10-2008, 16:57
Βλακότνι (...) Επίσης δεν το ξερα να το βλέπω χωρίς υπότιτλους και να έχω μειωμένη προσοχή στο επεισόδιο συνεπώς παπάρα.

Ρε Η. τράβα γαμήσου πια, καραγκιόζη.

Για τις σειρές ότι υπήρχε στο greeksubs και το subs4u ήταν reuploads από το greektvsubs. Το ίδιο και στους ενσωματωμένους στα torrents.

θα σου βρω εγώ ένα άλλο site και με υπότιτλους για να μην βάλεις τα κλάμματα.

H.
14-10-2008, 17:00
Λοψθστ, δε βλέπω όμως heroes (ενδεικτικά το ανέφερα, ίσως είναι και το λιγότερο αγαπημένο μου), βλέπω διάφορες σειρές και η αλήθεια είναι ότι το site αυτό διευκόλυνε πολύ τη ζωή μας.

Πιστεύω ότι είναι κάτι προσωρινό (για την ακρίβεια αρνούμαι να δεχτώ ότι είναι κάτι μόνιμο).

SpiritCrusher
14-10-2008, 17:08
Χμ η μόνη σειρά που θα με "πείραζε" είναι το House M.D. λόγω κάποιων ιατρικών όρων ξέρω'γω αλλά κατα τ'άλλα αν μπορέσουν να κάνουν κάποιο συμβιβασμό και απλά να σταματήσουν το subbing σε σειρές που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση θα είναι σχετικά οκ.

Harbinger of Death
14-10-2008, 17:11
Ναι ρε πούστη, το House δε θα βλέπεται τώρα :(

Δείτε www.subtitles.gr (http://www.subtitles.gr) . Είναι meta-engine.

distortionofperception
14-10-2008, 17:50
δηλαδή την apple πρέπει να την κατεδαφίσουν.

δε σε πιάνω αλλα μάλλον οφείλεται στο οτι δεν εχω ιδεα τι ρόλο βαράει η apple. :?

Mostos
14-10-2008, 18:29
για τα ιποδ λεω

mrmaiden
14-10-2008, 18:38
De mporo na po oti m' enoxlei idiaitera, alla einai krima na kleinoun tetoia site.

P.s Yparxoun kai sites me agglikous ypotilous opote den paizei thema

Vicotnik
14-10-2008, 20:28
http://prezatv.blogspot.com/2008/10/greek-tv-subs.html

Deggial
14-10-2008, 20:45
Καιρός να μάθετε αγγλικά. :P

Η μόνη σειρά στην οποία κατέβασα ποτέ υπότιτλους ήταν το Deadwood.

Nodoordonotthereisnotry
14-10-2008, 21:01
H. Η προσοχή σου στο επεισόδιο θα αυξηθεί δε θα μειωθεί.

H.
14-10-2008, 21:07
Ναι ρε Deggial (και οι υπόλοιποι βασικά), το θέμα δεν είναι ότι δεν ξέρουμε Αγγλικά, πιστεύω ότι 90% των Ελλήνων πλέον γνωρίζουν άριστα την γλώσσα. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι οι ελληνικοί υπότιτλοι πραγματικά διευκολύνουν πολύ την παρακολούθηση. Δεν λέω τίποτα κουφό, δεν θέλω να γίνω γραφικός αλλά και πρακτικά μέρος του μυαλού του κοινού που παρακολουθεί το επεισόδιο "απελευθερώνεται" από την ταυτόχρονη διαδικασία "μετάφρασης" κατά την παρακολούθηση και μπορεί να αφοσιωθεί περισσότερο στο "ψητό" της υπόθεσης. Το ξέρω κι εμένα μου ακούγεται λίγο αστείο το παραπάνω αλλά πιστεύω ότι λίγο πολύ καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Nodo :skase:

Nodoordonotthereisnotry
14-10-2008, 21:13
Πως είναι πιο εύκολο να διαβάζεις κάτι παράλληλα με το να το βλέπεις!? Εγώ π.χ. στον κινηματογράφο δυσκολεύομαι, άσε που πιάνει και μεγάλο μέρος της οθόνης. Ξεκινάτε να βλέπετε χωρίς υπότιτλους μέχρι να συνηθίσει ο εγκέφαλος και το αυτί σας και δεν θα υπάρξει επιστροφή.

H.
14-10-2008, 21:17
http://img101.imageshack.us/img101/4679/siskofacepalmmj5.jpg (http://imageshack.us)

Kelldorain
14-10-2008, 21:19
Πως είναι πιο εύκολο να διαβάζεις κάτι παράλληλα με το να το βλέπεις!? Εγώ π.χ. στον κινηματογράφο δυσκολεύομαι, άσε που πιάνει και μεγάλο μέρος της οθόνης. Ξεκινάτε να βλέπετε χωρίς υπότιτλους μέχρι να συνηθίσει ο εγκέφαλος και το αυτί σας και δεν θα υπάρξει επιστροφή.

Τι λες ρε συ? Από τη στιγμή που είναι άλλη γλώσσα παίρνει κάποια ώρα στον εγκέφαλο να μεταφράσει αυτό που άκουσε. Ε κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος δεν μπορείς να προσέχεις εξίσου καλά

enitharmon
14-10-2008, 21:20
ρε Η., το "αριστα" αγγλικα προϋποθέτει ότι δεν κάνεις αυτή τη μετάφραση στο μυαλό σου, αλλά καταλαβαίνεις αυτόματα. Οπότε κάνε αυτό που λέει ο Nord, θα συνηθίσεις γρήγορα

και γενικά ασε τον captain sisko ήσυχο, έχεις άδικο

H.
14-10-2008, 21:21
Eni, όπως βλέπεις, έχεις άδικο.

enitharmon
14-10-2008, 21:25
δε θα παίξουμε πινγκ πονγκ τώρα, απλά συνηθίστε να ακούτε αγγλικά και από ένα σημείο και μετά δε θα μεταφράζετε στο μυαλό σας

το μόνο πρόβλημα είναι, ότι κάποια σημεία σε μερικές σειρές (και ειδικά όταν μιλάει ο house) δεν ακούγεται καλά τι λέει (ή μιλάει μέσα απτα δόντια του), εκεί ήταν πολύ χρήσιμοι υπότιτλοι

H.
14-10-2008, 21:27
Και που να δεις τι γίνεται στο scrubs. Εκεί ακόμα και στο greektvsubs μετά την πρώτη σεζόν το παράτησαν. Γενικά, πολύ συζητάμε το αυτονόητο μου φαίνεται. Ότι οι ελληνικοί υπότιτλοι και έτσι όπως γινόταν η δουλειά στο site βόλευε όλο τον κόσμο.

Deggial
14-10-2008, 22:04
Πάντως, υπάρχουν πάρα πολλά sites που έχουν τουλάχιστον τους αγγλικούς υπότιτλους. Αυτό θα βοηθήσει και ως πρώτο βήμα για να τους ξεφορτωθεί κανείς τελείως.

DrButcher
15-10-2008, 00:04
έκλεισαν και apsubs, greeksubs και subs4u... :shock: :?

Fireknight
15-10-2008, 00:13
lol , poios karagkiozis ti mpeftei sta subtitles mas re ?
edit: tous vrika , ormate : http://epoe.hr1.gr/

H.
15-10-2008, 00:32
Εδώ πάνε να μας πούνε ότι πρέπει να τους πούμε κι ευχαριστώ γιατί έτσι θα αυξήσουμε τα επίπεδα Αγγλομάθειάς μας ρε.

enitharmon
15-10-2008, 01:00
δε λέμε αυτό, μην είσαι σπαστικός

υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ξέρουν καλά αγγλικά (αυτό το 90% ξέρουν καλά αγγλικά ούτε γι' αστείο), ούτε για αγγλικούς υπότιτλους, οπότε για αυτούς ήταν ο μόνος τρόπος να δουν τις σειρές

αλλά εσύ ξέρεις "άριστα" αγγλικά όπως λες, οπότε δε θα έπρεπε να σε πειράζει τόσο, γιατί θα συνηθίσεις γρήγορα, αυτό λέμε

distortionofperception
15-10-2008, 02:15
γαμω το κερατο :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
μηπως οι αλλοι τα κλεισαν απο φόβο μην φαν κι αυτοι καμια καμπανα???? το λεώ επειδής δεν ήταν και τόσο δημοφιλή. Ή λετε να πήγε το ιδιο κείμενο σε όλους????

Πω πω σοβαρα τώρα νιώθω να με φιμώνουν δεν ειναι κατασταση αυτη.και ξέρω αγγλικά.

cynic
15-10-2008, 02:31
krima kai gia ton kosmo stis metafraseis, pou ekanan tin oli fasi apo hobby spatalontas ton xrono tous...Den plironontousan gia auto, anti8etws me tous tipous sta metafrastika twn "episimwn" ekdosewn.Akoma 8imame metafrasi matrix 2 sto cinema, apirous titlous teniwn...Shangai Noon=O kinezos 8a sfirixei 3 fores klp.... Elladistan .-

Ntax logika 8a epanel8ei i fasi kapia stigmi me servers kai domains exw opos ginete kai sto exoteriko...Isws ginoun kai diafores "simaxies" apo auta ta sites...vlepoume.

BURNIN AMBITION
15-10-2008, 05:20
diladi an oi omades tou greektv subs ftiaxnoun subs kai tous "petane" mesa sta torrents sto blue white px, ti provlhma tha uparxei? as to knoun etsi

Harbinger of Death
15-10-2008, 14:39
Ε ναι αλλά από κει υπήρχε συντονισμός κτλ. Έτσι όπως το λες, τρέχα γύρευε, θα πρέπει να συνεννοούνται με τον καθένα που ανεβάζει επεισόδια.

Deggial
15-10-2008, 16:33
Όχι ρε γαμώτο :| ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με το νομικό ζήτημα?

Απλά επαναλαμβάνω κι εδώ όσα γράφτηκαν στο off topic thread, όσον αφορά το νομικό κομμάτι:

Η συγγραφή των υποτίτλων είναι διασκευή του αρχικού έργου, αφού απλώς μετατρέπεται η ομιλία (μέρος του πρωτότυπου έργου) σε γραπτό κείμενο. Σύμφωνα με το εθνικό δίκαιο (ν. 2121/93), για την διασκευή ή μετατροπή ενός έργου, χρειάζεται η άδεια του δημιουργού, την οποία κανένα από αυτά τα sites δεν είχε προσπαθήσει να λάβει.

Η διασκευή έργων εν γένει επιτρέπεται μόνο όταν η τελική διασκευή έχει αρκετά διαφορετικά στοιχεία ώστε να θεωρείται πρωτότυπο/ξεχωριστό έργο, ή όταν γίνεται για ιδιωτική χρήση (και η δημόσια διανομή του σαφώς δεν εμπίπτει σε αυτή τη κατηγορία).

Stormrider
15-10-2008, 17:57
http://media.yooblog.gr/

Πάει το greeksubs.com, πάει και το greektvsubs.gr πάει και το subtitles.gr, πάνε (σχεδόν) όλα τα sites που προσφέρουν ελληνικούς υπότιτλους για dvd και ξένες σειρές. Η υπηρεσία τους είναι απενεργοποιημένη (πληροφορίες εδώ και εδώ). Ο λόγος είναι η δραστηριοποίηση της ΕΠΟΕ (Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων) όπου με σχετική επιστολή, μέσω email, απείλησε με μηνύσεις και ζήτησε την απόσυρση της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Τα sites επιφυλάσσονται και κάνουν λόγο για “γκρι ζώνη” και νομικό κενό. Ο e-lawyer έχει διαφορετική (και αντίθετη) γνώμη. http://elawyer.blogspot.com/

rincewind2k
15-10-2008, 19:16
όλοι στην παρανομία λοιπόν! safer internet!

ion_storm
16-10-2008, 01:02
Λεει στο e lawyer το εξης:
Άρθρο 28Α: Αναπαραγωγή προς όφελος τυφλών και κωφαλάλων

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του έργου προς όφελος τυφλών και κωφαλάλων προσώπων, για χρήσεις που συνδέονται άμεσα με την αναπηρία και δεν έχουν εμπορικό χαρακτήρα, στο βαθμό που απαιτείται λόγω της συγκεκριμένης αναπηρίας. Με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού μπορούν να καθορισθούν οι όροι εφαρμογής της ρύθμισης, καθώς και η εφαρμογή της σε άλλες κατηγορίες προσώπων με αναπηρίες (άρθρο 5 παρ. 3 περίπτωση β' Οδηγίας 2001/29).

Δηλαδη αν η μετάφραση γίνεται με τουσ ήχους γραμμενους σε φαση γκουπ πιου πιου κτλ οι υπότιτλοι είναι οκ και νόμιμοι ?

Fireknight
16-10-2008, 02:08
pantws arketoi agglikoi ypotitloi pou exo katevasei miazoun na einai aftwn twn prodiagrafwn .

Abruzzi
16-10-2008, 02:08
λογικα καπως ετσι θα γινει,subtitles for the hearing-impaired

VirusXI
16-10-2008, 05:03
μμ γενικά κάποιοι δε μπορούν να διακρίνουν τι είναι τι.

π.χ.
δηλαδή την apple πρέπει να την κατεδαφίσουν.τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα mp3 που πουλάει η apple είναι παράνομα;
εκτός αν εννοείς τη συσκευή, που οκ δε χρειάζεται συζητήση, λίγη λογική μόνο.

γενικότερα για τα παραπάνω, προφανώς δεν έχουν διαφορά οι μεν υπότιτλοι με τους άλλους. δλδ χτύπανε τα σάιτ που παράγουν υλικό για να υποστηρίξουν τις "παράνομες" ταινίες (υπότιτλοι) αφού δε μπορούν να χτυπήσουν φυσικά, όπως περίπου είπε και ο rincewind2k, αυτούς που παράγουν τα rips. αν είχαν διαφημίσεις στο σάιτ τους (δλδ βγάζαν λεφτά απ'αυτό) μου φαίνεται ότι έχουν και δικαιολογία να πατήσουν.

Ingolemo
16-10-2008, 17:52
Kai giati apla den anevazoun tous upotitlous sta 3-5 alla gnwsta sites (http://www.tvsubtitles.net/tvshows.html , http://www.podnapisi.net/ , http://www.divxsubtitles.net klp) ? Ta 4 click parapanw den nomizw na einai provlhma.

ps. agglikoi upotitloi > ellhnikous :)

H.
16-10-2008, 20:49
Καλά σε Αγγλικούς υποτίτλους έχω δει τραγικότητες που δεν έχω δει πουθενά σε υπότιτλους του greektvsubs. Κι εκεί έχουν μόνο γράψιμο, ούτε μετάφραση ούτε τίποτα, μόνο ότι ακούν να το πληκτρολογήσουν ffs.

Harbinger of Death
17-10-2008, 01:58
Kai giati apla den anevazoun tous upotitlous sta 3-5 alla gnwsta sites (http://www.tvsubtitles.net/tvshows.html , http://www.podnapisi.net/ , http://www.divxsubtitles.net klp) ? Ta 4 click parapanw den nomizw na einai provlhma.

ps. agglikoi upotitloi > ellhnikous :)

Γιατί στο site γίνονταν και πολλά οργανωτικά, πχ συντονισμός, ανάθεση υποτίτλων σε ομάδες κτλ.

Για τους αγγλικούς, word. H., ναι αλλά αυτά είναι σπάνια.

carheart
17-10-2008, 12:01
Εγώ κατέβαζα πάντα υπότιτλους από το http://www.opensubtitles.org. Εκεί έχω βρει πολλούς ελληνικούς υπότιτλους, που είναι προφανώς αναδημοσιεύσεις των ελληνικών. Σε μερικά δεν ήταν όμως, απλά τα μετέφραζαν κάποιοι και τα έστελναν. Πιστεύω πως ίσως θα μπορούσε κάποιος να στέλνει τους υπότιτλους σε ξένο server, σε μέρος όπου τα συμφέροντα των :

«AUDIOVISUAL A.E»
«VIDEOSONIC Α.Ε.»
«VILLAGE ROADSHOW»
«ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Α.Ε»
«ODEON A.E.»
«ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΒΙΝΤΕΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕ»
«CAMELOT MEDIA»
«ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.»
«ALTER CHANNEL»
«ΑΝΤΕΝΝΑ ΤV Α.Ε.»
«MEGA CHANNEL»
«Ι.Μ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ» («JT TV FILM INTERNATIONAL CO.)
«ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ Α.Ε»
«HOLLYWOOD CINE VIDEO TV»

να μην θίγονται.

Σίγουρα το έχουν σκεφτεί όλοι αυτό όμως, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο έχει εφαρμογή.

edit : πληγόμεθα αρκετά από το γεγονός του κλεισίματος των sites με ελληνικούς υποτίτλους. Πρέπει εδώ να πει κάποιος όμως, και θα το κάνω εγώ, πως οι μεταφραστές στο greektvsubs (όχι όλοι, κάποιοι) ήταν τόσο κόπανοι τόσο στη μετάφραση όσο και στη συμπεριφορά στο forum, που με είχαν "ρίξει" στους αγγλικούς υπότιτλους μια ώρα αρχίτερα.

επίσης : με το lost.arian.gr τι γίνεται; Είναι πάνω κανονικά, και είχε πάντα εκείνο το νομικό μανιφέστο του που νόμιζα πως το κάλυπτε. Το καλύπτει;

Magellan
17-10-2008, 12:16
οι υποτιτλοι στο lost.arian.gr ηταν απο τα ιδια ατομα που τους ανεβαζαν και στο greektvsubs
τωρα αν συνεχισουν να ανεβαζουν εκει υποτιτλους μονο για το Lost λογικα θα το δουμε οταν αρχισει παλι

παντως προς το παρων το σαιτ δεν εχει πεσει και οι παλιοι υποτιτλοι ειναι διαθεσιμοι

rincewind2k
17-10-2008, 12:23
Πρέπει εδώ να πει κάποιος όμως, και θα το κάνω εγώ, πως οι μεταφραστές στο greektvsubs (όχι όλοι, κάποιοι) ήταν τόσο κόπανοι τόσο στη μετάφραση όσο και στη συμπεριφορά στο forum, που με είχαν "ρίξει" στους αγγλικούς υπότιτλους μια ώρα αρχίτερα.

ναι και επίσης να πούμε οτι αν κλείσουν αντί απλά να μεταφερθούν και να κάνουν τους κινέζους θα είναι μεγάλες αδερφές. this is the internet ffs.

distortionofperception
17-10-2008, 13:04
παντως παιδια παίζει κι αυτό αμα θέτε.

http://gr.tvsubtitles.net/tvshows.html

ENTIT: Προταση μου, μαζεύτε όλους τους υποτιτλους που βρίσκετε μπροστα σας ασχετως αμα εχετε κατεβασει το Βιντεο, ετσι για να χετε το κεφαλι σας ησυχο

geologiko_karoto
17-10-2008, 13:52
σήμερα έστειλαν εξώδικο και στο insomnia.gr
πάνω κάτω είναι και οι 2 σελίδες στο ίδιο στυλ - φόρουμ κυρίως που προσφέρει και υπότιτλους

αναρωτιέμαι λοιπόν,δεν προστατεύεται μια σελίδα τύπου φόρουμ όπου κάποιος γράφει την άποψή του;
το ίδιο γίνεται και στα warezάδικα

Avi
17-10-2008, 13:52
πολύ ωραίος

Abruzzi
17-10-2008, 14:47
Πρέπει εδώ να πει κάποιος όμως, και θα το κάνω εγώ, πως οι μεταφραστές στο greektvsubs (όχι όλοι, κάποιοι) ήταν τόσο κόπανοι τόσο στη μετάφραση όσο και στη συμπεριφορά στο forum, που με είχαν "ρίξει" στους αγγλικούς υπότιτλους μια ώρα αρχίτερα.

ναι και επίσης να πούμε οτι αν κλείσουν αντί απλά να μεταφερθούν και να κάνουν τους κινέζους θα είναι μεγάλες αδερφές. this is the internet ffs.

απο τη συμπεριφορατους ξεκοψα απτα φορα τους

zihuatanejo
17-10-2008, 14:58
Γιατί, τι παιζόταν εκεί μέσα;

Abruzzi
17-10-2008, 15:28
δε προχωράμε,τρέχουμε κύριοι!1-2,1-2

gimmefuel
17-10-2008, 17:09
κάνουμε ένα ping στην epoe:

ping http://epoe.hr1.gr/ -t

και τους γαμάμε τον σερβεράκο.

καβλωτικό;

FIXXXER
17-10-2008, 19:42
Ρε σεις για πειτε, εγω γενικα σπαζομουν πολυ με αυτο που λεει ο καρχαρτ, η συμπεριφορα τους ειναι απαραδεκτη, για να ανοιξεις νεο τοπικ πρεπει να συμφωνησεις σε 100 παπαριες, πρεπει να διαβασεις τι δεν πρεπει να κανεις και γενικα εχουν ολο αυτο το δαπιτικο συστημα (σορρυ για την κατηγοριοποιηση φιλε δαπιτη που διαβαζεις) οπου και καλα ειναι ολοι ενημερωμενοι και self righteous και για να σε βοηθησουν με κατι που ψαχνεις πρεπει κι εσυ να κανεις κατι για αυτους και γενικα βαριεμαι να πω κι αλλα πανω σε αυτο ειδικα απο τη στιγμη που δε χρησιμοποιω κομματα γιατι μου τη σπανε ολα.

Θελω τους υποτιτλους για το Smallville, για ολες τις σεζον, αλλα ειδικοτερα τις δυο πρωτες γιατι στις αλλες μου λειτουργουν μια χαρα, αλλα οτι υποτιτλο εχω απο τις δυο πρωτες σεζον σκαει πιο νωρις απο οτι η δραση στην ταινια και ειναι ξενερωτικο και μαλιστα εκθετικο, δε συγχρονιζει αν του βαλεις καθυστερηση. Τους βρηκα στο tvsubtitles.net που γαμαει γενικα. Αν τους εχει κανει ςας τους στειλειε με ενα ιμειλ ξερω γω, αν οχι, νοοου γουοριζ.

Παρεπιπτοντως, κανω εντιτ τωρα για να σας πω οτι εστειλα ΠΜ στον τυπο που ειναι γενικα υπευθυνος για το Smallville section το εξης:

Ο σχεδον τελεια εντελως λαθος συγχρονισμος μου με εκανε να ψαχνω για ελληνικους υποτιτλους του Smallville 2 μερες μετα το κατεβασμα των αρχειων, με συνεπεια να εχω βρει μεν μια σειρα υποτιτλων απο το http://www.tvsubtitles.net/ αλλα ειναι ελλιπης, καθως μερικα επεισοδια λειπουν και καποια αλλα δε συχρονιζονται με το κειμενο, μπορεις μηπως να με βοηθησεις? Φανταζομαι θα εχεις ολους τους υποτιτλους... Πιο πολυ με ενδιαφερει για τις 2 πρωτες σεζον (τωρα ξεκιναω να το βλεπω... ) αλλα δε θα ελεγα οχι και στις επομενες καθως δεν τις εχω ελεγξει ολες αν ειναι μια χαρα...Θενξ οπως και να χει.

Και μου απαντησε το εξης.

Εδώ θα σε στεναχωρέσω,δεν έχω κανέναν υπότιτλο,τα έχω κάνει όλα dvd,αν θες ψάξε εδώ http://www.tvsubtitles.net έχει και ελληνικούς για την σειρά!

Ποσο με εγραψε σταρχιδια του ομως? :rofl:

DrButcher
18-10-2008, 04:22
Fixxxer στο θέμα του συγχρονισμού βρήκα την υγεια μου με το Time Adjuster. Πανέυκολο προγραμματάκι και σε 2 λεπτα έχεις συγχρονισμένους υπότιτλους. Ποτέ δεν με απογοήτευσε.. Αν πάλι δεν τα καταφέρεις δως μου το email σου να σου στείλω ότι έχω απο τις 2 πρώτες σεζον

karharias
18-10-2008, 10:22
ευκαιρία να το κανουν greektvsubs.vu ή καπου που να μην εχει δικαιωδοσία η ΕΠΟΕ.. απορω τι αλλο οργανισμο θα σκεφτουν για να καταπολεμήσουν την "δωρεάν πειρατεια"

mrmaiden
18-10-2008, 11:23
Fixxxer, yparxei kai to programma Subtitle Workshop, opou mporeis na sygxroniseis tous ypotitlous. Den einai toso aplo sti xrisi tou stin arxi alla kanei poly kali douleia otan to synithiseis. Opote no worries ama exeis asygxronistous ypotitlous. Kata 90 % tha tous montareis sosta. To ypoloipo 10% afora periptoseis opou oti kai na kaneis den vgazeis akri giati paizei malakia me ta framerates kai otan tsekareis tous ypotitlous se alla simeia einai ok kai se alla ginetai kolasi.

Deggial
18-10-2008, 14:30
ευκαιρία να το κανουν greektvsubs.vu ή καπου που να μην εχει δικαιωδοσία η ΕΠΟΕ.. απορω τι αλλο οργανισμο θα σκεφτουν για να καταπολεμήσουν την "δωρεάν πειρατεια"

Η ΕΠΟΕ είναι ένας ιδιωτικός οργανισμός, δεν έχει δικαιοδοσία σε τίποτε, δεν είναι ούτε ελεγκτική ούτε δικαστική αρχή.

Οι ελληνικές εισαγγελικές και δικαστικές αρχές, όμως, συνεχίζουν να έχουν δικαιοδοσία είτε το site βρίσκεται στην Ελλάδα είτε όχι, εφόσον το φυσικό πρόσωπο που εκτελεί την πράξη διαμένει στην Ελλάδα.

karharias
18-10-2008, 14:39
αχα.. οπως κ να χει, μπορει να "αλλάξει" το site κα να μεταφερθει, όπως εχει γίνει με αλλα. Μετά άντε βρες

rincewind2k
18-10-2008, 14:41
Οι ελληνικές εισαγγελικές και δικαστικές αρχές, όμως, συνεχίζουν να έχουν δικαιοδοσία είτε το site βρίσκεται στην Ελλάδα είτε όχι, εφόσον το φυσικό πρόσωπο που εκτελεί την πράξη διαμένει στην Ελλάδα.

εφόσον ξέρουν ποιο είναι το φυσικό πρόσωπο που εκτελεί την πράξη.

Deggial
18-10-2008, 14:52

εφόσον ξέρουν ποιο είναι το φυσικό πρόσωπο που εκτελεί την πράξη.

Είναι σχετικά απλό να μάθει ο εισαγγελέας ποιο είναι το φυσικό πρόσωπο. Το μόνο ίσως κώλυμα θα ήταν εάν ο εισαγγελέας δε θεωρεί την υπόθεση αρκετά σοβαρή ώστε να ασχοληθεί.

karharias
18-10-2008, 14:55
θελω να πω οτι το φυσικο προσωπο μπορει να δημιουργησει ενα παρομοιο site μονο με την βαση δεδομένων, όχι και το forum πχ (γενικα κατι που να μην ειναι αντιγραφη του site του) σε κάποια χώρα που δε μπορουν να τον βρουν και στο δικό του site να αρνηθει πάσα σχέση με το site εκείνο. έχει συμβει σε αλλες περιπτώσεις με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

αληθεια αυτο το καθεστως που θέλουν να περασουν ειναι υπαρχει μονο στην ελλάδα? γιατι site του εξωτερικου με subs δεν εχουν κλέισει ακόμη ή εστω προσωρινα?

Boris-san
19-10-2008, 01:52
To kinhma pou legame!Krima pantws.Egw proswpika den exw provlhma xwris alla polloi 8a exoune krima krima

FIXXXER
19-10-2008, 06:44
Θα απαντησω σε οσους μου απαντησαν αυριο. Σπαμ.

Ruthless
21-10-2008, 22:38
http://www.subs.gr/portal/forum/viewthr ... read_id=98 (http://www.subs.gr/portal/forum/viewthread.php?thread_id=98)

Τελείως 0 όμως. Τέρμα πάτος. Πιο κάτω δεν πάει.

Nodoordonotthereisnotry
22-10-2008, 01:30
Ε ναι ρε συ. Δεν ενημερώσαν τα παιδιά πως ανεβάσαν τη δουλειά τους σε άλλο server χωρίς την άδειά τους; Ωρε κίνημα που σας χρειάζεται!! :wink: boris :wink:

Stormrider
22-10-2008, 16:29
http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24767

locust
22-10-2008, 16:35
ο κλασσικος ο μαλάκας ο έλληνας, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πουλήσει μούρη στους άλλους κλασσικούς μαλάκες έλληνες. Το σαητ μου είναι καλύτερο, η μεταφραστική μου ομάδα είναι καλύτερη και πιο γρήγορη, και άντε και γαμηθείτε όλοι σας κωλόζωα

cynic
22-10-2008, 16:49
LOL tinauta re.Pali kala diladi pou i warez scene kai se auti ti fasi oi seires erxonte ap exw.Fantasteite diladi na riparan tis seires autoi.Ntaxei respect gia ton kopo tous, alla to na 8eloun na mi diareusoun oi subs tous apo dw ki apo kei, einai toulaxiston asteio.Edw tosa xronia iparxei o aXXo(terastios skoupidis) kai kerdizei respect kanontas rename twn group releases kai anevazontas ta se torrent sites tou kolou.Oti nanai...

Deggial
22-10-2008, 19:04
Μόνο εγώ το θεωρώ ειρωνικό να γκρινιάζουν για παραβίαση κάποιου ηθικού δικαιώματος τους όταν οι ίδιοι εξ' αρχής παραβίαζαν το ηθικό δικαίωμα του αρχικού δημιουργού της εκάστοτε σειράς/ταινίας; :P

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι κακώς τόσο καιρό έφτιαχναν υπότιτλους, ίσα ίσα που ειδικά για τις σειρές που δεν προβάλλονται Ελλάδα κάλυπταν το κενό των προσφερόμενων υπηρεσιών από τα τηλεοπτικά κανάλια. Αλλά ό,τι έκαναν το έκαναν χωρίς κανένα ηθικό ή περουσιακό δικαίωμα στο έργο τους (ως παράγωγο έργο) για να ζητάνε τα όποια ρέστα από τους υπόλοιπους.

FIXXXER
22-10-2008, 19:17
Ε τους μλκς, εβγαλαν ανακοινωση σε ενα φορουμ γιατι καποιος ανεβαζει τα αρχεια ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ τους αλλου... Μου φαινεται τοσο γελοιο, δε μπορω καν να επιχειρηματολογησω, δηλαδη απλα φανταζομαι εναν τυχαιο τυπο απο αυτους να εχει μουτρωμενη φατσα και να λεει σαν αλλος Βασιλακης Καϊλας "μου κλεψαν τους υποτιτλους". Υποτιθεται αυτοι οι βλακες τα ανεβαζαν για να εξυπηρετησουν κοσμο χωρις ανταλλαγμα, θα πρεπε να χαιρονται που διακινουνται τα αρχεια τυος ελευθερα στο ιντερνετ.

geologiko_karoto
22-10-2008, 20:28
βασικά να πούμε
γκρινιάζουν γιατί δεν τους δίνεται η αναγνώριση που τους αξίζει
και έτσι οι τυπάδες εκεί στο subs.gr βγαίνουν τζάμπα μάγκες

H.
22-10-2008, 22:21
Ναι, λες και αυτός που μπαίνει στο subs.gr για να κατεβάσει ελληνικούς υπότιτλους δεν ξέρει από που προέρχονται αυτοί. Ή, ακόμα πιο αστείο είναι ότι τουλάχιστον αυτά που κατέβασα από εκεί έχουν τον κλασσικό υπότιτλο αρχής/τέλους του greektvsubs.

cynic
23-10-2008, 00:44
Re edw lene oti 8a dosoun to subs kai osa alla vroun leei na xoun dikous tous stin epoe.Diladi se autous pou 8eloun na tous klisoun to site.Poso pio gamw fasi? :rofl:

H.
23-10-2008, 01:00
Γέλασα πάντως ειρωνικά όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο Dexter μόλις τώρα με υπότιτλους από εκεί και τελευταίο υπότιτλο είχαν "freedom to greektvsubs". Στα δύσκολα οι τύποι από το gtvsubs βγάλαν τα κόμπλεξ τους.

Stormrider
23-10-2008, 03:04
και στο pb και στο heroes εχει freedom to greektvsubs .

gimmefuel
23-10-2008, 23:48
Σταματάνε τη διανομή υπότιτλων οι κοτούλες.

http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24819

H.
24-10-2008, 00:35
Εντάξει, οι τύποι είναι τραγικοί. Δηλαδή κόλωσαν ούτε καν από αληθινο εξώδικο (το οποίο στην ουσία και νομικά δεν είναι τίποτα) αλλά από ενα email...

FIXXXER
24-10-2008, 18:16
βασικά να πούμε
γκρινιάζουν γιατί δεν τους δίνεται η αναγνώριση που τους αξίζει
και έτσι οι τυπάδες εκεί στο subs.gr βγαίνουν τζάμπα μάγκες

Αυτο λεμε κι εμεις τοση ωρα, οτι αντι να τους ενδιαφερει να διανεμηθουν οι υποτιτλοι και να μπορει καποιος που ισως δεν εχει τοσο χρονο να βλεπει μια σειρα που θελει με ελληνικους υποτιτλους, τους ενδιαφερει να φαινεται το ονοματακι τους καπου. Λες και εγω, εσυ, ο αλλος θα μπει στο subs.gr και θα σκεφτει εστω και για μισο δευτερολεπτο ποσο μαγκες ειναι, ελεος.

mrmaiden
28-10-2008, 14:10
Gia tsekarete auto: http://www.subs4free.com/

rebelos
28-10-2008, 14:23
tvsubtitles.net

εκεί ανεβάζει πλέον η ομάδα του greektvsubs
έχει και αγγλικούς υπότιτλους για τους ανυπόμονους

Ruthless
28-10-2008, 14:29
Gia tsekarete auto: http://www.subs4free.com/
Χαχα, to subs4u σε .com μορφή.

Μπράβο τους που είχαν τα αρχίδια να το κρατήσουν ανοιχτό.

Abruzzi
28-10-2008, 14:54
ξεπεταγονται σιγα σιγα,nice

mrmaiden
04-11-2008, 21:03
Simerini anakalypsi: http://www.greeksubs.ws/

Stormrider
04-11-2008, 21:53
http://gr.tvsubtitles.net
http:// mysubtitles.com/greek-subtitles
http://www.opensubtitles.org/el
http://www.allsubs.org/greek-subtitles
http://www.subtitlesbox.com/gr_index.php
http://www.divxsubtitles.net
http://www.podnapisi.net
http://www.tvsubtitles.net/subtitle
http://www.greeksubtitlesproject.com
http://www.subdownloader.net/
http://code.google.com/p/subdownloader/
http://www.subs.gr/
http://www.subs4free.gr

Ruthless
05-11-2008, 01:03
Είδες υπότιτλους από νέο πρίζον μπρέικ ε;

Abruzzi
05-11-2008, 01:07
χεχε,στανταρ

mrmaiden
05-11-2008, 19:55
Είδες υπότιτλους από νέο πρίζον μπρέικ ε;

Nai :D , alla dystyxos oi ypotitloi tou teleutaiou epeisodiou itan ligo akyroi opote kalo tha einai na min poly empisteuomaste to sygkekrimeno site.

Abruzzi
05-11-2008, 20:05
mahone : why?
μεταφραση : γιατι ρε μαλακα;

FIXXXER
05-11-2008, 20:58
Σωστο ειναι το αποπανω, στα ελληνικα το σημειο στιξης για καθε ερωτηση ειναι το "ρε μαλακα?"

mrmaiden
04-01-2009, 20:54
To apsubs pleon einai to http://scumbagsgr.com/

Intronaut689
14-01-2009, 14:10
http://www.tvsubtitles.net/
K αυτό down ρε γαμώτο, τι γίνετε? :|
Κάνα άλλο αντίστοιχα καλό για subs?

Kelldorain
14-01-2009, 15:09
:shock: πω ρε γαμώτο

Abruzzi
14-01-2009, 18:27
σιγα ρε,αφου θα βγει αλλο στο καπακι

λες και δε τα ξερουμε πως πανε αυτα

Kelldorain
14-01-2009, 18:47
Ναι αλλά ήταν ανάγκη να συμβεί λίγο πριν την έναρξη του Lost;

Abruzzi
14-01-2009, 18:53
ε σιγα,πιο πανω ποσταρε ο maiden ενα αλλο site

mrmaiden
15-01-2009, 00:57
Douleuei kanonika to site re!!! Mallon server upgrade eixan.

Pantos i elliniki tou version einai akoma down alla mpeite sto http://www.tvsubtitles.net/ pou douleuei kanonika!!!! :D

Kelldorain
15-01-2009, 01:26
mpeite sto http://www.tvsubtitles.net/ pou douleuei kanonika!!!! :D

όχι?

mrmaiden
15-01-2009, 01:34
H version tou site pou egrapsa parapano einai mia xara, oi ekdoseis tou site se alles glosses einai down.
Oi ypotitloi vevaia, an psakseis mia seira pou se endiaferei einai ekei (kai oi ellinikoi)

edit: postara ksana giati den katalava ti ennoeis file Kelldorain me to όχι?

rincewind2k
15-01-2009, 01:54
http://downforeveryoneorjustme.com/www.tvsubtitles.net

αλλά ούτε εμένα ανοίγει, και έσβησα και τα cookies μου.

Kelldorain
15-01-2009, 15:02
Πήγα σε νετ καφέ και άνοιγε. Στο pc του σπιτιού δεν ανοίγει. Τι φταίει?

Abruzzi
15-01-2009, 16:01
κατι μου βρωμαει με τους isp

Kelldorain
15-01-2009, 16:07
http://www.xsubs.tv/index.html
!

Fireknight
15-01-2009, 16:41
egw sto http://www.tvsubtitles.net/ mpeno kanonika tora .
edit: ti isp exete ?

Stormrider
15-01-2009, 18:58
egw sto http://www.tvsubtitles.net/ mpeno kanonika tora .
edit: ti isp exete ?
den empene oli tin mera . twra mpainei.

Kelldorain
15-01-2009, 18:59
δεν έμπαινε όλη μέρα. ακόμα δεν μπαίνει :!:

enitharmon
15-01-2009, 22:07
καποιος θα κανει την καλη με το Λοστ (να ανεβαζει τους υποτιτλους εννοω για οσους δε μπαινουν στο σαιτ)

Abruzzi
16-01-2009, 00:23
τωρα ανοιγει κανονικα

mrmaiden
06-02-2009, 21:02
To www.xsubs.tv (http://www.xsubs.tv) , to opoio ousiastika einai i nea version tou greektvsubs, anoikse kai episima!

Asxeto: Mipos kserei kaneis i terastia database tou greeksubs.com ti apegine? Ta anevasan allou kai synexizoun, eftiaksan kainourio site i' agnoeitai i tyxi tous?

DrButcher
07-02-2009, 18:08
Asxeto: Mipos kserei kaneis i terastia database tou greeksubs.com ti apegine? Ta anevasan allou kai synexizoun, eftiaksan kainourio site i' agnoeitai i tyxi tous?

στο blue-white είχε βάλει κάποιος όσους υπότιτλους υπήρχαν μέχρι και Ιανουάριου του 08

http://www.blue-whitegt.com/details.php?id=159

mrmaiden
07-02-2009, 20:13
στο blue-white είχε βάλει κάποιος όσους υπότιτλους υπήρχαν μέχρι και Ιανουάριου του 08

http://www.blue-whitegt.com/details.php?id=159

Euxaristo poly!! To provlima einai oti den eimai melos sto blue-whitegt. An exei anevei allou ksereis?

BURNIN AMBITION
21-02-2009, 03:35
greeks subs gia to airheads poios mporei na vrei? exw faei ol oto net

mrmaiden
21-02-2009, 17:59
greeks subs gia to airheads poios mporei na vrei? exw faei ol oto net

Des edo :

http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3391717/airheads-el

kai

http://www.all4divx.com/subtitles/Airheads/Greek/1

BURNIN AMBITION
21-02-2009, 18:06
upereuxaristw re file eixa faei olo ton kosmo xilia thanx e

BURNIN AMBITION
21-02-2009, 18:26
de xerw giati alla oi subs tou airheads pou vrikes itan tou waynes world 2 telika.... krima
psaxnw apegnwsmena greek subs apo airheads kai orange county kai de mporw na vrw me tipota an vrei kapoios....

mrmaiden
21-02-2009, 18:35
Sto deutero link pou egrapsa parapano, psakse gia agglikous.

Tsekare autous pou exoun onomasia Airheads 1994 Dvdrip klp

BURNIN AMBITION
21-02-2009, 19:23
apoti faineta telika tha dw me xenous. thanx

Harbinger of Death
22-02-2009, 21:54
http://feedproxy.google.com/~r/techspot ... fJHeVKpK0/ (http://feedproxy.google.com/~r/techspotblog/~3/ROfJHeVKpK0/)

MaX Payne
14-09-2012, 15:00
οι του xsubs εχουν ανοιξει κανα καινουριο;

MaX Payne
14-02-2013, 15:46
ανοιξε παλι το http://xsubs.tv/

SpiritCrusher
15-02-2013, 02:48
Βασικά παίζει κλασσική ελληνική κουτοπονηριά στο συγκεκριμένο θέμα.

Αν θυμάμαι καλά υπάρχουν πια 2-3 sites και πέρα ότι καποιος-έκλεβε-από-κάποιον, εγιναν και καταγγελίες από τη μια μεριά ότι στο xsubs "φτιάχνουν υποτιτλους για copyrighted υλικό" και άλλα τέτοια ωραία. Έτσι μπήκαν στο ρανταρ των copyrights και έφαγαν το κλείσιμο/εξώδικο/γουατεβερ. Το οποίο παραείναι τραγικό αν σκεφτεί κανείς πως η καταγγελία έγινε από subbers, απλά από άλλο site, που μάλλον θέλανε τα hits για το μονοπώλιο.

Δεν ξέρω τι έγινε μετά και το ξανα-ανοίξανε.

MaX Payne
15-02-2013, 13:24
αν το θυμαμαι δεν ειχε σχεση με επιτροπες
κατι με χακινγκ ειχε παιξει και ειχε ακουστει οτι μπορει ναχει γινει απο "αντιπαλο" σαιτ
αλλα δεν ξερω αν ειχε βαση

SpiritCrusher
16-02-2013, 01:48
Όντως είχε γίνει DDoS attack στον server, απλά θυμάμαι πως είχε αναφερθεί ότι κάτι έπαιζε με δικαιώματα κτλ.

Βασικά

http://www.insomnia.gr/topic/442112-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-xsubstv/

KoiliaSamprela
16-02-2013, 12:05
DDoS την εποχή που είχαν βγάλει στην φόρα το LOIC και ο κάθε παπάρας την είχε δει μπλακ χατ χακσοερζ