View Full Version : [TV] True Blood
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/56/Truebloodintertitle.png
σειρα του alan ball (american beauty, six feet under) με βαμπίρια που διαδραματίζεται στη νέα ορλεάνη και είν' ωραία. έχουν προβληθεί μόλις 6 επεισόδια (χθες το τελευταίο) και ειν' ωραία.
επίσης και το εισαγωγικό κλιπ είν' ωραίο.
αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=SQEOh7oobTg) δηλαδή.
ion_storm
13-10-2008, 21:11
Αρκετα ενδιαφέρον φαινεται.
Εχω ξανακολυσει να γινεται λόγος για αυτο. θα το τσεκάρω.
σε μια φαση στο intro που λει God Hates Fangs τι σημαινει fangs ?
Phantom Duck
13-10-2008, 21:18
κυνόδοντες.
fangs ειναι αργκο για τα βαμπιρ.
και καλα τα βαμπιρ έκαναν κοινωνικό άνοιγμα και δημιούργησαν κίνημα για τα δικαιώματα τους στο οποίο είναι εχθρικά τα συντηρητικότερα κομμάτια της κοινωνίας.
Phantom Duck
13-10-2008, 21:32
Κοίτα, σαν νΚΑ καλό θα ήταν να μη στηρίξουμε τα βαμπίρ πάντως.
rincewind2k
13-10-2008, 21:56
είχα δει το πρώτο επεισόδιο κάποτε και μου είχε φανεί τόσο μα τόσο αδερφίστικο. δηλαδή οκ βαμπίρια και ρομάντζα. μετά στρώνει;
α, έχει όμως ωραίο σεττινγκ στη λουιζιάνα και ωραία μουσική.
fags ειναι αργκο για τους γκοθάδες.
rince, δεν ξέρω, εμένα μ' άρεσε απ' το πρώτο επεισόδιο. τσέκαρε αν ειναι κανα δυο ακόμα και αν δεν σου κανει τζιζ ασ' το.
στο piratebay βρίσκονται όλα με πάρα πολλα seeds.
Nodoordonotthereisnotry
13-10-2008, 23:15
Με πρόλαβες στο τσακ ν'ανοίξω thread. Είδα πρώτα δύο επεισόδια και δηλώνω την αγάπη μου. Πολύ καλή παραγωγή, αν υπάρχουν λεφτά από πίσω ε.
Parasight
17-11-2008, 11:22
Το σκ έπιασα να το βλέπω αυτό, αν και κατεβάζω κάθε βδομάδα. Είμαι αυτή τη στιγμή στο 4ο επ. Βαμπίρ, σεξ και αίμα, τι άλλο να ζητήσεις από μία σειρά :D Α ναι, και Anna Paquin :pink:, Lynn Thomas :pink: :pink:
Όσον αφορά την ιστορία, όσο προχωράει γίνεται και πιο ενδιαφέρουσα, ενω το setting (βαλτώδης Louisiana) προσθέτει σε αυτό. Hooked και συνεχίζουμε.
MoRmEnGiL
19-11-2008, 00:20
To eblepa apo to prwto episodeio.
Paroti akougete parwxhmeno einai ane3hghta kalo. Alla nta3, einai o typos apo to siks fit anter apo pisw e.
Bump.
Sorry, alla poios kserei na mou pei poio einai to tragoudi pou paizei stous titlous arxhs?
plz,thnx ktl...
mrmaiden
18-01-2009, 13:54
To tragoudi einai to: Bad Things tou Jace Everett. :D
Poios antexei tin anamoni omos gia ton epomeno kyklo? :(
To anakalypsa sxetika prosfata, kaika kanonika kai meta ksenerosa otan ematha oti tha synexistei mallon gyro sto Septemvrio tou 2009 an den kano lathos.
To tragoudi einai to: Bad Things tou Jace Everett. :D
Poios antexei tin anamoni omos gia ton epomeno kyklo? :(
To anakalypsa sxetika prosfata, kaika kanonika kai meta ksenerosa otan ematha oti tha synexistei mallon gyro sto Septemvrio tou 2009 an den kano lathos.
Thanks filos.
Teliwsa x8es ton prwto kuklo. Ontos poios antexei mexri ton epomeno?
εγώ είμαι στο 3ο
ντακς δε με ενθουσίασε.. με χαλάει λιιιιγο το πως παίζουν αλλα καλό είναι
ακόμα αρχή είναι κ όλα
αα. 2ο επ. που πάει ο Μπιλ σπίτι. αδερφός φοράει ΕΠΙΚΟ μπλουζάκι Alabama Thunderpussy :dfinger:
Frixth hthopoiia, rednecks kai prwtagwnistria gia APEIRES KLWTSIES sth mapa.
Sunexizw giati o Bill einai kaula k den exw kati allo na kanw..
Nodoordonotthereisnotry
24-01-2009, 17:37
Κέρδισε χρυσή σφαίρα (η πρωταγωνίστρια) και είναι ηθοποιάρες όλοι τους.
ROFL
Pragmatika polu savoura h seira. 3 episodeia exw dei ki exw sixathei hdh.
Mhn enthousiazeste epeidh exei polu mouni kai sex re paidi mou, be a little objective :)
Nodoordonotthereisnotry
24-01-2009, 17:58
:D
Δε μπορώ. Έχω κλείσει ραντεβού με την αντικειμενικότητα για τις 31 Γενάρη.
O allos o aderfos as poume MONO gamaei.. Tipota allo. O logos uparkshs tou einai na gamaei kathe upertheikh kauliara ths seiras. Parepiptontws.. sth vlaxikh louiziana, sta kammena gloiwdh bar, olo tetoia upermontela kukloforoun, to gnwrizoume oloi. Kai fusika oi neares gunaikes stis poleis autes den forane pote foustes/sorts makrutera apo 10 pontous ap'th mesh. Ektos an einai maures.
Poios ta skeftetai ola auta re pousth mou.. Teleiws ekfullh seira.
Megalh apogohteush ap ton dhmiourgo tou upertheikou SIX FEET UNDER.
Nodoordonotthereisnotry
25-01-2009, 06:30
Respect στον μεγάλο αδελφό. Έχει χωθεί σε απίστευτα σκηνικά στη σειρά. pun intended. :D
συμφωνώ με Χ για την ηθοποιία (σωστά το έγραψα?), όχι τόσο τραγικά αλλά ντακς :P
όσο για το έκφυλο της υπόθεσης, σειρά με βαμπίρια είναι, άρα εξ ορισμού είναι έκφυλο
MoRmEnGiL
25-01-2009, 21:36
respect sthn anna mh ta gamhsw ola edw mesa e.
όσο για το έκφυλο της υπόθεσης, σειρά με βαμπίρια είναι, άρα εξ ορισμού είναι έκφυλο
Tha mporouse, lew egw twra, na mhn peristrefetai APOKLEISTIKA gurw apo to sex. Katantaei kourastiko.
Dld kai to californication eixe TOO much gamhsia mesa (an hthela tsonta, tha katevaza tsonta), alla eixe ena story pou esteke kai mono tou. Auto edw, an vgaleis ta gamhsia, vgainoun 2 episodeia to polu.
έλα αρχή είναι ακόμα.. εγώ σήμερα έχω 5ο κ 6ο..
εμένα με ξενερώνει λιιιιιγο επίσης που δεν έχει δείξει σημάδια κάποιας "σοβαρής" πλοκής ακόμα.. αλλά υπομονή..
γιατί το βλέπω είπαμε?
To idio pragma leme, aplws esu san agoraki de xaliesai toso ap'olo to sex :P
Egw molis teleiwsa to 9o kai sunexizw mono kai mono epeidh eimai krevatwmenh kai etuxe kai katevasa mpolika mazi.
Sunexizw giati o Bill einai kaula
Meta apo liga episodeia suneidhtopoihsa poso tromaxtikh einai h omoiothta tou me ton mpampa mou sta niata tou...
sick.. :|
MoRmEnGiL
26-01-2009, 03:48
aplws esu san agoraki de xaliesai toso ap'olo to sex :P
.
EDIT: epishs stop right there. mh synexiseis gia ton patera sou giati den mas noiazei k giati an to kaneis 8a fas trolling kata pasa pi8anothta, ase pou 8a to shmeiwsoune oloi gia na sto peta3oune sta moutra se asxeth fash pou 8a 8eloune na se trollaroune.
:mrgreen:
M'auto pou boldares twra ti akrivws prospatheis na apodeikseis? Einai koinws gnwsto pws oi gunaikes sth suntriptikh pleiopshfia eimaste praktikoi tupoi ki oxi optikoi.
That's all I've been saying..
το ost είναι απλά τέλειο
εσίπης είναι η μόνη σειρά που κάθομαι πάντα κ βλέπω το εισαγωγικό.
Nodoordonotthereisnotry
30-01-2009, 20:31
Είμαι σίγουρος πως έχω το ίδιο post και σε άλλο σχετικό thread.... το εισαγωγικό του L O S T δεν το βλέπεις; :D
χαχαχ ε το εισαγωγικό κει πέρα είναι 4 σεκόντς κσέρω γω.. κ πάντα πριν σου δείχνει κάτι άξιο προσοχής οπότε σκαλώνεις για λίγο... :mrgreen:
λοιπόν έχω μια απορία
[spoiler:3r0x2jwx]όταν πίνεις αίμα βρυκόλακα κ καλά την ακούς διαστημικά. ωραία.
όταν ο ή άλλη έφαγε στη μούρη 5 κιλά αίμα απ'τον μπράρμαν που έφαγε ο μπιλ.
θα έπρεπε να ήταν όχι απλά σε άλλο κόσμο
σε άλλη διάσταση
μακριά από εμάς
σε έναν κόσμο που ΕΚΕΙΝΗ έφτιαξε
που είναι ευτυχισμένη
και θα έμενε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ εκεί!
...[/spoiler:3r0x2jwx]
dopefiend
21-02-2009, 02:28
omg ti pipes lete.
molis tin teleiwsa. mia xara einai i ithopoiia an eksereseis tin anna pakouin pou einai kai kakasximi me souvlakodonti kai exei kai xalia onoma! pakouin! polla pinks stin tara omws.
profanws ta sxolia peri sex itan afou eidate ta 3-4 prwta episodeia?! giati i seira den exei kai toso polles gymnes skines pia.
genika poly wraia seira pou xwris na exei to trelo senario se kolaei arketa malista giati kseroun pou na teleiwnoun kathe episodeio. kai marese idiaitera o olos parallilismos me to ratsismo stis meres mas kai eidika se mia perioxi san ti louisiana, noto genikotera.
dopefiend
21-02-2009, 04:26
ok exeis dikio. ekana lathos.
.
Antikeimenikotata ekanes, nai :)
enitharmon
03-04-2009, 22:40
λοιπον συμφωνειτε οτι η σκηνη με το "δικαστηριο" ειναι απο τις πιο γελοιες (ουτε καν αστειες) σε σειρα εβερ;
sabbattack
04-04-2009, 11:08
einai apla epiponh. apla epiponh.
thn esbhsa ap to myalo mou kai synexisa na xeirokrotw ton ARXONTA Jason Stackhouse, to eidwlo olwn twn aplwn 8nhtwn.
mrmaiden
19-05-2009, 20:54
14 Iouniou ksekinaei i deuteri sezon:-D
Drumsick
20-05-2009, 06:51
Σκατά στη μούρη τους.
και μετά τσαντίζεσαι οταν μπαίνουν οι ρα παραιες και οι ρουθλες στα νον μεταλ τοπικς σας και γραφουν τις μαλακιες τους
ενι εδω, βαριεμαι τα λογκιν/λογκαουτ
sabbattack
21-05-2009, 04:52
diafwnw, h X grafei tis malakies ths se auto to thread apo thn prwth selida :P
toulaxiston de mporeis na thn kathgoriseis oti mpainei kai se asxeta thread. Mporeis omws kallista na peis oti apla den exei gousto kai den kserei apo mpala.
Parasight
21-05-2009, 08:56
Άντε να ξεκινήσει πάλι να το βλέπουμε. Έστω για τα γκομενάκια και τα βυζάκια.
Snorkmaiden
28-05-2009, 01:33
14 Iouniou ksekinaei i deuteri sezon:-D
www nai wwww nai
omg ti pipes lete.
molis tin teleiwsa. mia xara einai i ithopoiia an eksereseis tin anna pakouin pou einai kai kakasximi me souvlakodonti kai exei kai xalia onoma! pakouin! polla pinks stin tara omws.
profanws ta sxolia peri sex itan afou eidate ta 3-4 prwta episodeia?! giati i seira den exei kai toso polles gymnes skines pia.
genika poly wraia seira pou xwris na exei to trelo senario se kolaei arketa malista giati kseroun pou na teleiwnoun kathe episodeio. kai marese idiaitera o olos parallilismos me to ratsismo stis meres mas kai eidika se mia perioxi san ti louisiana, noto genikotera.
wraiosss
enitharmon
28-05-2009, 01:44
υποθεση για το πτωμα της τελευταιας σκηνής:
είναι στανταρ ο Lafayette και φαινεται κι απο imdb
Snorkmaiden
28-05-2009, 01:51
aytos prepei na einai giati deixnei to podi me ta kokkina nuxia
ta ebafe etsi sto prohgoumeno episodeio nomizw
α) Πολύ κακή επιλογή η Paquin. Σχεδόν χαλάει όλη τη σειρά. Σχεδόν.
β) Πόσο βλάκας ο Ελευθερουδάκης που δε φέρνει τα Sookie Stackhouse novels... :/
sabbattack
31-05-2009, 05:03
λοιπόν, τα novels τα διάβασα, είναι λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο καλύτερα από αυτά του ΖΩΟΥ που έβγαλε το twilight...
Δηλαδή αν μερικοί (διανοητικά στενάχωροι) θεωρούν την Anne Rice Άρλεκιν, αυτά είναι σαν την υπογραφή της Havoc...
MoRmEnGiL
31-05-2009, 06:47
hhhhh atzy TZIZ.
hhhhh atzy TZIZ.
Τι τζιζ ρε καμάρι; Ή ανέκφραστα θα παίζει ή υστερικά. Και το χειρότερο είναι ότι γενικά δεν είναι κακή ηθοποιός. Εδώ δεν της έκατσε/ταίριαξε.
MoRmEnGiL
03-06-2009, 05:34
Το λες και μόνη σου δε φταίει αυτή. Ετσι τη βάζουνε να παίζει. Αλλα δε με απασχολεί, αρκει να τη βλέπω ;)
Τώρα που διάβασα το πρώτο (e-)βιβλίο κατάλαβα τι ακριβώς πάει να κάνει αλλά και πάλι δεν της βγαίνει, κι έχεις δίκιο φταίει και ο σκηνοθέτης της σ'αυτό προφανώς.
Για το άλλο, οκ, κολοκυθόπιτα.
sabbattack
14-06-2009, 10:47
shmera sixamenes βαμπίρες tou eleous!!! SHMERA!
Snorkmaiden
16-06-2009, 12:01
ο Lafayette einai zwntanos!!
εγω δεν εχω διαβασει τα νοβελς ομως ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι παριστανει την αφελη πιπιτσα που εχει καψει φλαντζες γιατι ακουει συνεχεια φωνες.εμενα μ'αρεσει η μαυρη η φιλη της.ειναι και το πρωτο παλικαρακι.
Wraia papoutsakia afta ta nike pou exei i sookie. Mia diapistwsi pou exw kanei idi apo to season 1.
φχαριστουμε ρε αδερφε μετζελάκη για το σπόηλερ που μας τάησες. Να'σαι καλα.
mrmaiden
16-06-2009, 22:39
Eπιτέλους ξανά Bad Things:touched:
Snorkmaiden
20-06-2009, 03:13
exei brei kanenas kana link gia to 1o ep ths deuterhs season ?
mrmaiden
20-06-2009, 12:52
Snorkmaiden στέλνω pm
enitharmon
25-06-2009, 14:50
για το 2χ1:
ο λαφαγιετ εξαφανιστηκε και κανεις δεν τον ψαχνει; εχασα κατι στους διαλογους;
ο σουηδος με τα αλουμινοχαρτα για τη βαφη :lol:
sabbattack
25-06-2009, 20:53
kala otan eskase me ta dekapaz htan ONEIRO leme! Kouklos kouklos!!
gia thn enitharmon:
genika re paidi mou ypoti8etai oti htan megalh lera o lafayette opote oloi panw katw kseroun oti kapou 8a eixe mpleksei...toulaxiston etsi ypologizw. Outws h allws h seira ksefyge gia thn wra arketa apo ta biblia
bump
Αυτή η σειρά έχει ένα κάπως περίεργο, μα ωραίο χιούμορ.
66TZVWaY6I8
vxINMuOgAu8
..και το πιο γαμιστερό opening στην ιστορία των σειρών.
τι εγινε ξενερωσατε? ΕΛΑ ΤΡΟΥ ΜΠΛΟΝΤ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
το λοιπον, gabe-αλεφαντος.
Τα τελευταία επεισόδια ανέβασαν τη σειρά ένα σκαλί πάνω, γαμάτα.
αχα!
κ την παράτησα στο 2ο επ της 2ης σίζον
να ξαναρχίσω δλδς?
enitharmon
13-08-2009, 11:50
γιατι να το κανεις αυτο;
γιατί άρχισα το carnivale
αχα!
να ξαναρχίσω δλδς?
Αν δεν την πάλευες καθόλου χέστο. Αλλά αν σου άρεσε και απλά ψιλοβαρέθηκες τότε ξανάρχισε.
sabbattack
02-09-2009, 19:08
Οπως φαινεται, ενώ η σειρά προσπαθεί να ισορροπήσει το "δεν παιρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά" και το "ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΩ θεε μου"
τα βαμπιρ πετανε σα το superman με κακό cgi...
MaX Payne
04-09-2009, 12:05
αρχισα την 2η
βυζακι Paquin στο 2x01 :hungry:
Parasight
04-09-2009, 15:10
Να μη σε ξενερώσω, αλλά όλο κι όλο αυτό είναι μέχρι τώρα :razz:
Τι λες ρε ξενέρωτε. Μόνο το τελευταίο επισόδιο ήταν φίλερ.
Parasight
05-09-2009, 01:05
Τι filllers και χαζά μου λες, εγώ για βυζάκια μιλάω.
Και τέτοια ξανάδειξε κάπου.
Parasight
05-09-2009, 19:59
Ε δε μιλάμε για κομπαρσογκομενακίων, μιλάμε για κάποια εκ των βασικών χαρακτήρων. Από τα οποία λοιπόν ΜΕΔΕΝ, εκτός της Αννούλας στο 1ο επ.
Τεσπα, είμαι στο 208, και η σειρούλα είναι αρκούντως fun, αν και ώρες-ώρες αναρωτιέμαι γιατί κάνω υπομονή μέσα από τους τραγικούς (ώρες-ώρες) διαλόγους.
enitharmon
09-09-2009, 01:19
hahahahah
"I am older than your Jesus"
Snorkmaiden
09-09-2009, 01:24
τελειωνει ομως τωρα... κριμα και ηταν ωραια σειρα
σε αυτο το επισοδειο με godrik ultimate σκηνη το κλαμα του Eric
enitharmon
09-09-2009, 01:51
θεος ειναι ο godrik (αν γραφεται ετσι)
τι τελειώνει; εντελώς;
(βλεπουμε και στο 2χ9 το βυζακι παντως)
Snorkmaiden
09-09-2009, 01:58
http://www.youtube.com/watch?v=d35QrX1bWR8
Parasight
09-09-2009, 09:25
τι τελειώνει; εντελώς;Όχι καλέ.
On July 30, 2009, HBO confirmed that a third season of True Blood will be released in the summer of 2010. Alan Ball has said that he plans to start shooting the third season before Christmas 2009.
http://en.wikipedia.org/wiki/True_Blood
Απλά λίγη υπομονή.
(βλεπουμε και στο 2χ9 το βυζακι παντως)Ναι αλλά πάλι Αννούλα μόνο :P
MaX Payne
10-09-2009, 19:07
εχω φτασει 2x06
μεχρι στιγμης τα plots μου φαινονται πολυ χειροτερα απο την 1η οχι οτι ηταν και εκπληκτικα στην 1η αλλα καπου εστρωνε
Τζεισον ,Ταρα ,Λαφαγιετ οτι ναναι
λαβ στορυ Τζεσσικας και του αλλου ψοφιο
Μπιλ Σουκι :fear:
και Μαιρη Ανν ας το προχωρησουμε λιγο να καταλαβουμε τι σκατα ειναι στο 6 φτασαμε
δηλ. την περιμενα πολυ καλυτερη την 2η να πω την αμαρτια μου
α και η Ταρα αρνειται να δειξει βυζι :(
Parasight
10-09-2009, 19:19
Οτι φτιάχνει λίγο ως το τέλος, φτιάχνει. Αλλά μην περιμένεις και πολλά. True Blood βλέπεις :P
enitharmon
14-09-2009, 23:18
εχω μιση ωρα ακομα απο το τελος του 2χ12, αλλα κουραση
sabbattack
15-09-2009, 10:03
όπως έγραψε και ένας γνωστός σε ένα άλλο φόρουμ, τέτοιο κλείσιμο σαιζόν ούτε το Smallville. Έναν καινούριο χαρακτήρα είχαν, είπαν να τον καθαρίσουν μη πληρώνουν και 3η σαιζόν, αμαρτία. Κλισεδούρες αδιανόητες, μείναμε εμεις και εμεις και cliffhanger της ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ...
Κρίμα στα βυζάκια δηλαδή.
Μαλακίες τα 2 τελευταία επεισόδια όντως. Ο χαρακτήρας όμως ήτανε αδιάφορος εντελώς και καλύτερα που τονε σκοτώσανε.
Snorkmaiden
17-09-2009, 00:55
ενα πραμμα λεω μονο
ΞΕΝΕΡΑ
enitharmon
17-09-2009, 16:42
μα τον απηγαγαν! μα πηγε να του πει ναι κι αυτος ελειπε! ποιος τον πηρε; ποτε θα γινει μανα; μπορει να γινει μανα; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ;;;;
αφου σκοτωσανε τον αυγουλακια ξεκιναει η κατηφορα
Snorkmaiden
18-09-2009, 12:17
καιιιι καιιιιιι για τον γαμο τι λετε ????????? :rofl::rofl:
sabbattack
18-09-2009, 14:00
egw auto pou gnwrizw einai pws o eric phda thn rachel kai eksw apo th seira.
MaX Payne
19-09-2009, 12:07
egw auto pou gnwrizw einai pws o eric phda thn rachel kai eksw apo th seira.
ε σιγα και ενας μανσον την πηδαγε
http://img4.imageshack.us/img4/1537/manson1ai.jpg (http://img4.imageshack.us/i/manson1ai.jpg/)
το μονο θετικο του λαστ επισοδειου οτι ευτυχως χασαμε τον
http://img4.imageshack.us/img4/5470/eggsx.jpg (http://img4.imageshack.us/i/eggsx.jpg/)
ηταν παναθλιος
antimusic
28-09-2009, 20:59
πόσο ΑΣΚΗΜΗ είναι αυτή η τάρα επιτέλους;
sabbattack
29-09-2009, 11:46
γαμησέ τα, σκέψου πως
από τους 2 που την πήδηξαν, ο ένας την έβρισκε με ζώα και ο άλλος από τις τύψεις του πήρε το μαχαίρι και έτρεχε να καθαρίσει τον Andy...
:P
dopefiend
23-10-2009, 04:09
πόσο ΑΣΚΗΜΗ είναι αυτή η πάκουιν επιτέλους;
:thumbsup:
μόλις τελείωσα τη 2η. στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω, αδιάφορο τελείωμα και η ηθοποιία πάει απτο κακό στο χειρότερο... γενικά η σειρά δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο αλλά για κάποιο λόγο με κρατάει.
Pinatero
28-12-2009, 17:04
εχω δει καμια δεκαρια επεισοδια. οι διαλογοι ειναι καπως λογω ηθοποιιας, εκει που σε ξενερωνει, πεταει ετσι κατι, αλλαζει καπως η πλοκη, συνεχιζεις..
alabama thunderpussy t-shirt στο 2ο επεισοδιο \m/
για πειτε λιγο υπαρχει καπου να δουμε τα τραγουδια που ακουγονται στη σειρα γενικα! καυλες μουσικουλες, απλα καποια δεν ηξερα
μεχρι και dengue fever..
επισης η amy το εναλλακτικο πινκζ πιπινι που σκαει σε καποια φαση μυτη την καλω σε κανα φεστιβαλ κινηματογραφου του χρονου, να πιει λιγο ελληνικη φουντα και να κοψει τις μαλακιες τα βι, και να της γνωρισω τον ερωτα
Parasight
28-12-2009, 17:07
επισης η amy το εναλλακτικο πινκζ πιπινι που σκαει σε καποια φαση μυτη την καλω σε κανα φεστιβαλ κινηματογραφου του χρονου, να πιει λιγο ελληνικη φουντα και να κοψει τις μαλακιες τα βι, και να της γνωρισω τον ερωταWord, brother 8)
casshern
14-04-2010, 19:09
Είμαι στα προκαταρκτικά(3 έπισοντς) και βλέπεται ευχάριστα με μερικά διαστήματα βαρεμάρας.
Ετοιμαζόμουν να κάνω θρέντ για να πω πόσο RobZombiesque είναι το βίντεο των τίτλων, αλλά και το καλύτερο opening credits έβερ που αναφέρθηκε, μου κάνει.
Parasight
11-05-2010, 09:56
Season 3 minisodes:
11GAh_KfyoY
ihdbW9K0-Pg
Kelldorain
11-05-2010, 10:09
Επίσης το HBO στο site του βγάζει κάθε βδομάδα από ένα poster, πραγματικά ένα κι ένα:
http://img580.imageshack.us/img580/8482/trueblood1.jpg
http://img100.imageshack.us/img100/3042/trueblood2.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/9471/trueblood3.jpg
http://img291.imageshack.us/img291/9535/trueblood4.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/4311/trueblood5.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/9021/trueblood6.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/7893/trueblood7.jpg
http://www.hbo.com/true-blood/#/true-blood/inside/index.html
MaX Payne
16-06-2010, 01:27
επαιξε το 3x01
ψιλομετριο
Kelldorain
16-06-2010, 11:32
Ε καλό ήταν, ίσως έβαλαν λίγο βιαστικά όλα τα νέα plots αλλά οκ λογικό πρώτο επεισόδιο είναι
Ε καλό ήταν, ίσως έβαλαν λίγο βιαστικά όλα τα νέα plots αλλά οκ λογικό πρώτο επεισόδιο είναι
Αυτό. και θεέ μου ας πεθάνει αυτή η απαίσια ΤΑΡΑ, δεν μπορώ να τη βλέπω (κ αυτή και τη μάνα της)
Parasight
16-06-2010, 23:24
Τυπικό True Blood και στον 3ο κύκλο. Ούτε κακό ούτε καλό αυτό :P Θα το βλέπουμε μάλλον όταν δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε.
enitharmon
17-06-2010, 00:48
ο ερικ θετει νεα ορια οσκαρ πουστιας σε καθε επεισοδιο. μια με το ντεκαπαζ, μια με τη σαγιοναρα, μια με το χαντς φρη. εισαι ο iceman ρε πουστη, τιναφτα
MaX Payne
17-06-2010, 01:07
το κωλαρακι ωραιο ε;
Χεχ, αυτό που έγραψες ταιριάζει τέλεια με το avatar σου.
Μη σου πω και με το signature.
Parasight
18-06-2010, 10:09
Αλλά και με το δικό σου avatar.
Είδα το 301. Είχα ξεχάσει πόσο λατρεύω το opening theme.
MaX Payne
23-06-2010, 19:26
πολυ καλο το 3x02
http://img337.imageshack.us/img337/1702/95380819.jpg (http://img337.imageshack.us/i/95380819.jpg/)
Kelldorain
23-06-2010, 19:29
Ναι, τα flashbacks είναι σχεδόν όλα απίστευτα. Επίσης πέθανα στο
"I keep expecting him to come through the door and say, SOOKEH."
Ανανεώθηκε και για 4η σεζόν.
Ingolemo
23-06-2010, 20:19
Ναι, τα flashbacks είναι σχεδόν όλα απίστευτα. Επίσης πέθανα στο
"I keep expecting him to come through the door and say, SOOKEH."
Ανανεώθηκε και για 4η σεζόν.
+1
Epic autosarkasmos :)
3χ3
Ποιος ναι είναι άραγε ο νέος βρυκόλακας, που πήδηξε κ την Ταρα :puke:
namiroth
02-07-2010, 11:54
3χ3
Ποιος ναι είναι άραγε ο νέος βρυκόλακας, που πήδηξε κ την Ταρα :puke:
mallon LAKES tou mastora pou nai vasilias sto missisipi
Kelldorain
02-07-2010, 12:01
Επίσης τι απίστευτο κλείσιμο. Είναι φανερό ότι ο Ball κάνει την πλάκα του σε αρκετά σημεία της σειράς, αλλά αυτό είναι λες και έκαναν διαγωνισμό ποιος θα βάλει την πιο εξωφρενική σκηνή
BunnyDee
04-07-2010, 00:45
ο ερικ θετει νεα ορια οσκαρ πουστιας σε καθε επεισοδιο. μια με το ντεκαπαζ, μια με τη σαγιοναρα, μια με το χαντς φρη. εισαι ο iceman ρε πουστη, τιναφτα
Εγώ metrosexual τον κόβω - αηδιαστικά, βέβαια, αλλά... το βλέπω ως υποκειμενικό, πες, αυτό.
Α, και... είμαι μόνη μου εδώ (πάλι) ή όλοι μας έχουμε λυσσάξει να δούμε τώρα πού θα πάει το πράγμα, που την έχει κάνει ο Bill κι άλλα σαπουνοπερικά;
Α, και η σκηνή με την οποία μας άφησαν... ε, epic, όντως.
Και το παλιότερο "I keep expecting him to come through the door and say, SOOKEH." quote, ε, φαντάζομαι μια μέρα στο μέλλον θα σταματήσει να του κάνει αναφορές ο δικός μου επιτέλους, αλλά ήταν υπέροχος αυτοσαρκασμός, όντως.
enitharmon
04-07-2010, 11:17
τι εχετε παθει ολοι με το τελειωμα, τι σημαντικο συνεβει;
συμβαινει κατι οταν πηδιουνται βαμπιρ;
enitharmon
20-07-2010, 13:57
σταματήσατε να βλέπετε;
Parasight
20-07-2010, 14:08
Εγώ έχω ξεχαστεί, έχω δει μόνο το 3x01. Πού βρίσκεται τώρα; :P
enitharmon
20-07-2010, 14:20
3x05
Συνεχίζω να το βλέπω επειδή είναι καλοκαίρι, αλλά γενικά η τρίτη σεζόν είναι ψιλομέτρια.
Ρε τι πανικός γίνεται? Ομγκ, 56 λεπτά επεισόδιο που μοιάζει να είναι 2ωρο από τα τόσες πολλές εξελίξεις.
Πως ο άλλος δε θυμάται τον Eric από τα παλιά; Ή τον θυμάται λέτε; :oh:
αυτό. εγώ νομίζω πως τον θυμάται. Επίσης βαρέθηκα κ τη σουκι :S άντε πια τι έχει αυτή στάζει μέλι?:P
Η άλλη, του αδερφού της, νεράιδα παίζει να είναι
συν πρόμο από το επόμενο http://www.youtube.com/watch?v=6xkEQdx1NGo
MaX Payne
26-07-2010, 02:18
Συνεχίζω να το βλέπω επειδή είναι καλοκαίρι, αλλά γενικά η τρίτη σεζόν είναι ψιλομέτρια.
καλα ετσι κι αλλιως ποτε δεν ηταν και η μεγαλη σειρα
μειονεκτημα οτι εχει παρα πολλους χαρακτηρες και προσπαθει να φτιαξει ιστοριες για ολους π.χ τζεισον μπατσος οτι ναναι ε και εκει λιγο χανει
αλλα βλεποντας και το 3x05 την βρισκω καλυτερη απο την 2η δεν ημουν και πολυ φαν της Μαιρη Ανν
κι ο Μπιλ παιζει καλα φετος
Ruthless
26-07-2010, 17:52
Μιλώντας για 3x06 πάντως...
Ηλίθιοι! Ηλίθιοι! Άντε με τον κάθε βλάκα...
Έχασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου μαζί σου, μα δε φταίει κανείς άλλος...:rofl:
namiroth
27-07-2010, 12:27
Μιλώντας για 3x06 πάντως...
Ηλίθιοι! Ηλίθιοι! Άντε με τον κάθε βλάκα...
Έχασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου μαζί σου, μα δε φταίει κανείς άλλος...:rofl:
krima na mhn ton lene mpampi....h estw mitso....
enitharmon
28-07-2010, 21:09
ναι, το ονομα απο που προκύπτει, βυζαντινός είναι. κράτησαν το αρχικό αγγλικό όνομα; (ο χαρακτήρας ήταν άγγλος πριν πάρουν το ζουμπουλίδη)
Kelldorain
02-08-2010, 16:51
Η αρχή:touched:
Γενικά από τα καλύτερα επεισόδια που θυμάμαι, επιτέλους έχουν καταλάβει τι αρέσει στον κόσμο, δεν έχουν βαρετά σημεία της πρώτης σεζόν και έχουν πεντακόσιους χαρακτήρες και άλλα τόσα storylines, ώστε να ξεπετάνε όσους/όσα δεν πολυτραβάνε πλέον και να συνεχίζουν (Lorena, το στόρυ της Τάρα με το βαμπίρ κλπ). Αν καταφέρουν με κάποιο τρόπο να εξαφανίσουν εντελώς και όλο αυτό το βαρετό με τον Sam και την οικογένειά του θα είμαστε τέλεια. Δεν είχε Τζέσικα, δύσκολα να κάνει κάτι φέτος πέρα απ'τις (αστείες ως τώρα) σκηνές στο μπαρ.
Επίσης είναι εξαιρετικός ο τρόπος που δίνουν σιγά σιγά τα teases για την επόμενη σεζόν, αφου αν όλο το king-queen story τραβήξει φέτος, όλα αυτά για δυνάμεις Sookie, witches, authority κλπ είναι για την 4η σεζόν.
http://babyvamp-jessica.com/
"κωλοπούλια"
"καλά θα σου πω εγώ... κάτσε να κοιμηθεί η πουτάνα σου, θα δεις!"
mrmaiden
09-08-2010, 18:20
"κωλοπούλια"
"καλά θα σου πω εγώ... κάτσε να κοιμηθεί η πουτάνα σου, θα δεις!"
:rofl::rofl::rofl: Κρίμα που πλέον δεν θα ακούσουμε άλλες ατάκες του Talbot
enitharmon
16-08-2010, 21:14
:touched:
οι σκηνές ξεπερνάνε τον εαυτό τους κάθε φορά
άμα δεν είδατε το επεισόδιο μην ανοίξετε το ταγκ, θα χάσετε ξαφνικό γέλιο
http://i48.photobucket.com/albums/f225/enitharmon/Russel.jpg
"we will eat you, after we eat your children. Now time for the weather"
KoiliaSamprela
16-08-2010, 21:36
ρε γαμώτο ... είδα μισό πιλότο και δεν μου άρεσε ....
~ladykiller~
17-08-2010, 00:03
δεν είσαι ο μόνος.
εμένα με ανάγκασαν να δω και το 2ο
ρε γαμώτο ... είδα μισό πιλότο και δεν μου άρεσε ....
Ε ναι, κάπως έτσι είναι. Αν κάνεις υπομονή μετά το γυρνάει λιγάκι προς World of Darkness φάση και είναι καλύτερο. Αν φυσικά σ'αρέσει το WoD...
Kelldorain
17-08-2010, 14:36
:touched: απ' τα Τεράστια φινάλε, πόσο θεοί
http://i36.tinypic.com/15d5e6h.png
:pink::bananafuck:http://i.huffpost.com/gen/193325/ANNA-PAQUIN-NUDE-TRUE-BLOOD-ROLLING-STONE.jpg
Inga Drive
23-08-2010, 19:38
είδα σχεδόν όλη την πρώτη σεζόν και γενικά ψιλοχάλι.Η σούκι μου φαίνεται βλακόφατσα και οι μισοί διάλογοι για γέλια.δεν ξέρω αμα φτιάχνει μετά και μάλλον δε θα μάθω κιόλας.παρ'όλα τούτα kudos για τις νότιες υπερπροφορές.
επίσης
αυτό νομίζω είναι λογοπαιγνιοαναφορά στο god hates fags (http://www.godhatesfags.com),γιατί κάτι είχα ακούσει ότι,αρχικά τουλάχιστον,έπαιζε παραλληλισμός μεταξύ βαμπίρ και ομοφυλόφιλων,για το ρατσισμό η ξερωγωτι.
KoiliaSamprela
23-08-2010, 20:03
είδα σχεδόν όλη την πρώτη σεζόν και γενικά ψιλοχάλι.Η σούκι μου φαίνεται βλακόφατσα και οι μισοί διάλογοι για γέλια.δεν ξέρω αμα φτιάχνει μετά και μάλλον δε θα μάθω κιόλας.παρ'όλα τούτα kudos για τις νότιες υπερπροφορές.
επίσης
αυτό νομίζω είναι λογοπαιγνιοαναφορά στο god hates fags (http://www.godhatesfags.com),γιατί κάτι είχα ακούσει ότι,αρχικά τουλάχιστον,έπαιζε παραλληλισμός μεταξύ βαμπίρ και ομοφυλόφιλων,για το ρατσισμό η ξερωγωτι.
http://www.shades-of-night.com/painneck/fang3.gif
MaX Payne
25-08-2010, 01:29
μετα το 3x10 ...
η 3η αρχιζει να με απογοητευει :( ενω φαινοταν καλη στα τελευταια αρχιζω και βαριεμαι
σκουπιδι ητανε παντοτε η σειρα αλλα αρχιζει και πλατιαζει επικινδυνα
πολλοι χαρακτηρες και οι περισσοτεροι εχουν αρχισει και εκνευριζουν η' ειναι αδιαφοροι
αυτο το μαλακισμενο ειδικα ο αδερφος του σαμ που επαιζε τον γιο του μπραδερ σκοφιλντ στο πρισον ε δεν αντεχεται και κατι τζεισον ,ταρα, σαμ λαφαγιετ ,αρλιν,χοιτ κουραζουνε
αν δεν ειχε και Ρασελ Ερικ και λιγο Μπιλ στην 3η ολοι οι αλλοι ψιλουπνος και οσο ελειπαν απο το κωλοχωρι που ψαχναν μπιλ καπως τσουλαγε απο τοτε που γυρισανε μας πηρε η κατω βολτα
SpiritCrusher
08-09-2010, 01:06
http://a.imageshack.us/img339/3752/paquin.jpg
01:01 - Andeus: true blood
S2E01 sto 4:31 pata pause
01:01 - kelldorain: χαχαχαχαχαχαχαχα
01:01 - Andeus: EINAI H LATRINE (http://www.youtube.com/watch?v=U7EVkHJtz3w)
01:02 - Andeus: cannot unsee
01:02 - kelldorain: πφ ισχύει, πλέον γαμήθηκε, θα το σκέφτομαι όταν τη βλέπω
01:02 - Andeus: IN YOUR FACE
discuss.
Δεν την είχαμε και σε μεγάλη υπόληψη την καργιόλα την Σούκι. Μαζί με την φίλη της την Τάρα, πρέπει να βρουν βασανιστικό θάνατο.
Η τρίτη σαίζον ήτανε κομπλέ με αποκορύφωμα το ένατο επεισόδιο (θέος ο Ράσελ), τα επόμενα δύο επεισόδια όμως παραήτανε κλάιν.
Αναμένουμε σωστό φινάλε.
Η αλήθεια είναι πως οι πολλαπλές παράλληλες ιστορίες κουράζουν, ειδικά του Λαφαγιέτ (αν και γαμάτος γενικά).
Γενικά για καλοκαιράκι που δεν έχεις και πολλές τρεχούμενες σειρές, καλά είναι.
namiroth
08-09-2010, 13:07
Δεν την είχαμε και σε μεγάλη υπόληψη την καργιόλα την Σούκι. Μαζί με την φίλη της την Τάρα, πρέπει να βρουν βασανιστικό θάνατο.
Εκπλικτικ αβαταρ ο αποπανω!
namiroth
09-09-2010, 11:51
mersw
MaX Payne
16-09-2010, 00:25
ειχαμε και φιναλε 3ης :dsleep:
ψιλοχαλι το επεισοδιο και γενικα η season μετρια προς κακη ειδικα τα τελευταια
enitharmon
16-09-2010, 02:12
η paquin επιτηδες τρέχει σα χήνα;
Κάτι παίζει με τον Godric, εμφανίστηκε στον Eric όπως εμφανίστηκε ο Obi-Wan Kenobi στον Luke Skywalker στον Hoth. Και πείτε πάλι πως ο Eric ξέφυγε γιατί δε το πολυκατάλαβα...
PS. Καημένε Talbot :(
Και πείτε πάλι πως ο Eric ξέφυγε γιατί δε το πολυκατάλαβα...
Η Παμ δεν τον έβγαλε? Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.Πάντως ο αδερφός της Σούκι πολύ βλάκας.
MaX Payne
16-09-2010, 16:21
η παμ τον εβγαλε τι και πως δεν ανελυσαν
Απίστευτα φέιλ φινάλε.
Τάρα φεύγει λέει, αντέ σιγά-σιγά όλοι οι χαζοχαρακτήρες να πάνε σπίτια τους μήπως βγάλουν σώικη τέταρτη σαιζόν.
Kelldorain
18-09-2010, 11:03
Τάρα φεύγει λέει
! επιτέλους.
Φινάλε μηδέν, για κάποιο λόγο θεωρούν ότι οι ιστορίες του Λαφαγιέτ και του Χόιτ θα πρέπει να μας ενδιαφέρουν το ίδιο με τη βασική ενώ δεν, τα περισσότερα αδιάφορα. Θα μπορούσε άνετα να είναι φινάλε κανονικού επεισοδίου.
του Λαφαγιέτ είναι γαμάτο το στόρυ,
γενικά πάντως σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες μου είναι αντιπαθητικοί
επίσης η Πάκουην γιατί παίζει την όμορφη?
Εγώ περίμενα να κλείσει η σεζόν με την ιστορία του μπρούχο, αλλά τον πάνε για 4η λογικά. Απλά δεν ήταν τόσο συναρπαστικό όσο θα θέλαμε σαν τελευταίο επεισόδιο.
Τάρα στο καλό δεν αντέχω να σε βλέπω
Σούκι σε παντρεύτηκε ο γόης (for real) αλλά δεν παύεις να είσαι άσχημη :S
Κατακαημένε Λαφαγιέτ σε βλέπω να σε θυσιάζει ο γκόμενος σου
SpiritCrusher
21-09-2010, 16:10
Μιας και μόλις τελείωσα και την 3η.
Οκ η Ταρα ήταν εκνευριστική σε κάποια σημεία ναι, αλλά είχε και σχετικά λιγότερη προβολη. Εμένα το στόρι της δεν με ενοχλούσε και τόσο, μιας και με εθισμούς κτλ μου έβγαζε κάτι Wire-ικο. Απλά περίμενα να είναι και αυτή κάτι άγνωστο που κάποια στιγμή θα την απογείωνε σαν χαρακτήρα και έξω από το βούρκο της γκρίνιας, αλλά οκ και το να φύγει μου κάνει.
Εδώ όμως έχουμε ένα φαινόμενο. Έχουμε χαρακτήρα σειράς που στη κλίμακα εκνευρισμού εκθρονίζει και κλωτσάει κάτω από τις σκάλες την πρόεδρο από το BSG, ναι ναι στη Sookie αναφέρομαι. Ειδικά 2η και 3η season στις μισές σκηνές είναι χωρίς λόγο (πχ συζήτηση αναμεσα σε βαμπιρ στο ξενοδοχείο, ήταν απλά εκεί για: ) και απλά να πει πως δε θα κάνει οτι της λένε γιατί "τον αγαπάει", ή γιατί δε μπορεί να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια ίσα ίσα για να μπλέξει κάπου και να τσιρίξει.
Δεδομένου πως μέχρι το τέλος κάποιας season δεν ξέρει και τίποτα μιας και όλα γίνονται πίσω από τη πλάτη της, είναι και άχρηστη σε ότι και αν λέει.
Jason επίσης τον γάμησαν λίγο, πέρα από το αδιάφορο στη 3η, τον βάζουν να κάνει και να λέει εντελώς χαζά πράγματα. Ναι και στην 1η ήταν χαζός αλλά εκεί δεν ήταν καθυστερημένος και είχε φάση/γέλιο.
Για το τέλος που ρώτησε κάποιος, και πως σώθηκε ο Ερικ: η Παμ σκότωσε τον Ρούμπεν αλλά λογικά είτε τον ανεκρινε πριν τον σκοτώσει, είτε της είπε πως ήρθε για να την σκοτώσει υπο της οδηγίες Ερικ. Δεδομένου ότι ο Ερικ μπήκε σε τόσο κόπο για να τη σώσει από Magister κτλ θα ήταν χαζό να την σκοτώσει τώρα έτσι, άρα κάτι πήγαινε στραβά. Ο Έρικ πάντα λέει τα σχέδια του μαζί της άρα η Παμ ήξερε που έχει πάει για να θάψει τον Edgington ή επειδή είναι progeny του μπορούσε να τον νιώσει, αν και νομίζω πως αυτό δουλεύει μόνο από maker --> progeny και όχι το ανάποδο.
Bonus Spoiler:
Τι Fairy ρε γελοιοι; Γελάει ο κόσμος. Όπως έλεγε και η Maryann: lolobromios.
dopefiend
18-10-2010, 20:01
η σειρά έπιασε νέα επίπεδα πάτου στην τρίτη σεζόν. σχεδόν σε κάθε επεισόδιο υπήρχαν σημεία υποκριτικής και διαλόγων που έβρισκα τον εαυτό μου κάπου μεταξύ facepalm, μούτζες στην οθόνη και αναγούλας. την τελείωσα γιατί ήθελα να δω που θα το πάει αλλά αρχίδια. δύσκολα θα ξανασχοληθώ. πάμε γι' άλλα.
SpiritCrusher
18-03-2011, 07:11
η σειρά έπιασε νέα επίπεδα πάτου στην τρίτη σεζόν.
Κάτσε, κάτσε. Δες εδώ νέο teaser, season 4. Waiting sucks λεει, φοβερό, όντως δε μπορώ να περιμένω μετά από αυτό που μας έδειξαν :!:
http://thevoiceoftv.com/blog/true-blood-season-4-teaser/32784
enitharmon
06-04-2011, 02:15
http://i48.photobucket.com/albums/f225/enitharmon/trueblood.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=BiTDAEEwDBU
more blood more sex klp
Snorkmaiden
17-06-2011, 23:40
ειχα χασει επεισοδια , τωρα τελειωνω τη σεζον και ενα εχω να πω
ΠΟΣΟ ΘΕΟΥΛΗΣ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΣΟ:touched:
enitharmon
17-06-2011, 23:56
ελληνας ε
Snorkmaiden
18-06-2011, 00:47
που τον βρηκανε τον θεουλη που? στην επαναληψη ολες οι σκηνες που υστεριαζει :touched::touched:
enitharmon
18-06-2011, 01:12
http://www.imdb.com/name/nm2464599/
στην οντισιον ειχε παει με κιμωνο το τσουλακι
enitharmon
28-06-2011, 02:29
βγηκε το 4χ01 ε
κανω pause στο πρωτο δεκάλεπτο για να ποστάρω ενα ΛΟΛ
Είναι όντως γτπ. Αν και θα παίξει τουλάχιστον για 2 ακόμα seasons.
enitharmon
28-06-2011, 09:59
στο πρωτο δεκαλεπτο ημουν wtf. μετα γινεται μια ομορφη κιτσαρια και περναει η ωρα σα να βλεπεις τολμη και γοητεια.
αλλα να ανανεωνεται συνεχεια, να βγει και 15η σηζον σεξ εντ δε σιτι, να κανουν τηλεθεαση, να μαζευει λεφτα το ΗΒΟ. εχουμε δρακους και μαχες του χρονου, κοστιζουν
Kelldorain
28-06-2011, 10:03
Ε ναι, όσο κάνει τέτοια νούμερα δεν θα κοπεί ποτέ, εξάλλου αυτό κράτησε το HBO στις δύσκολες εποχές. Γενικά μέτριο επεισόδιο, κλασσικά δυνατή αρχή-τέλος και βαρετό στη μέση, ΠΕΘΑΝΑ με τη φάτσα Arlene στο "decapitating barbie dolls"
enitharmon
28-06-2011, 10:17
η Arlene οσο παει και ομορφαινει μου φαινεται
MaX Payne
29-06-2011, 14:07
μπορει να ομορφαινει αλλα τι ενδιαφερον μπορει να εχει η ιστορια της Αρλιν με το μωρο η' του μπατσου με το V ,του Χοιτ , του τραγικου αδερφου Σαμ ,Τζεισον μπατσος κλπ κλπ
ειπα να δωσω μια ακομα ευκαρια και να δω 4x01 αλλα βαρεμαρα
οι περισσοτεροι απο τους χαρακτηρες εχουν καταντησει αδιαφοροι, οι ιστοριες τους ειναι γτπ και δεν βλεπω να αλλαξε τιποτα
Snorkmaiden
29-06-2011, 18:10
οτι ναναι το 4x01 ομως
Snorkmaiden
06-07-2011, 17:55
Θατσερ :touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Κάπως καλύτερο απο το προηγουμενο, συγκινηθηκα με 1982 μπλαστ φρομ δε παστ. Αυτη η Παμ τι κορμαρα εχει :touched:
Ρε το παρατησατε? νταξει εχουμε εξελίξεις δεν λεω αλλα το χτεσινο ηταν αφιερωμενο στις γυναικες, alcide και Eric σε ημίγυμνα πλάνα γτφ
Snorkmaiden
20-07-2011, 02:33
γελασα η αληθεια ειναι
αλλα ναι , καθαρα για γυναικες .
:hippy:
enitharmon
20-07-2011, 22:01
φατσα ερικ σε ολο το 4χ03 :touched:
- you killed my fairy godmother
- sorry
εντιτ: γελαω απιστευτα στο 4χ04
geologiko_karoto
07-08-2011, 13:06
είδα 2 σεζόν στον ΑΝΤ1
θα συμφωνήσω με τις πρώτες σελίδες,δεν ξέρω γιατί κόλλησα αλλά κόλλησα
νομίζω έχει να κάνει με τον Νότο και την απαίσια προφορά που όλοι λατρεύουμε (κ λίγο με τον Ερικ που είναι κούκλος!)
επίσης μιλάμε για το Twilight στην Λουιζιάνα
metamelia3
07-08-2011, 19:07
πρωτο επεισοδιο του 4ου κυκλου, εχω να πω το εξης:
γαμημενο κιτσαριο, κακη σκηνοθεσια, εν πολλοις κακη ηθοποιια, ΚΑΚΙΣΤΗ φωτογραφια, ΚΑΚΙΣΤΑ εφε, ΚΑΚΙΣΤΟΙ διαλογοι κι οπως ξεκιναει εχω να πω μαλλον και ΦΡΙΚΤΟ στορι, γαμημενο κιτσαριο, κιτσαριο, κιτσαριο.
κριμα.
enitharmon
14-08-2011, 18:06
δεν πηραν ποτε τον εαυτο τους στα σοβαρα, αλλά τα δεκα πρωτα λεπτα του 4χ1 ειναι για πολλα γελια
η χιουμαν σερβιτορα που εχουν στο fangtasia ειναι ο καλύτερος β' ρόλος της σειράς
ΟΚ είδα το season finale.
Όσο υπάρχει η Τζέσικα θα βλέπω την σειρά.
και
ψόφησε η Τάρα επιτέλους
enitharmon
13-09-2011, 13:05
για το σποιλερ δεν ξερουμε, μπορει να γινει κατι ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ στο 5χ1
γενικα ηταν απολαυστικη σεζον
Firestorm3
13-09-2011, 13:06
ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑRA JESUS ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
Σκατά ρε Σωτηρία. Το 'χεις διαβάσει και ξέρεις κατι που δεν ξέρω.
Μου γάμησες τη βδομάδα.
enitharmon
13-09-2011, 13:12
σιγα μην τα διαβαζα κιολας. Κι απ'το βικι που διαβασα, εχουν αλλαξει καμποσο τα βιβλια (ο Lafayette πχ ηταν το πτωμα στο αυτοκινητο στο 2χ1). Δεν εχω ιδεα, παιζει να αφουγκραστουν (!) τους φαν και τα συμβολαια και να αποφασισουν αν θα την κρατησουν ή οχι
Firestorm μην είσαι μαλάκας. Βάλε κανά σπόιλερ.
MaX Payne
13-09-2011, 16:00
χωρις σποιλερς αντικειμενικα βελτιωθηκε καθολου το πραμα η' θα χασουμε χρονο?
το αφησα στο 4x04 νομιζω
Βελτιώνεται κατά εμέ.
ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑRA JESUS ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
κουτέ.
enitharmon
14-09-2011, 12:34
χωρις σποιλερς αντικειμενικα βελτιωθηκε καθολου το πραμα η' θα χασουμε χρονο?
το αφησα στο 4x04 νομιζω
δεν ξερω γιατι βλεπεις τη σειρα. όπως λεει κι ο ρατ ποιζον, ειναι μια καλοκαιρινη τσιχλοφουσκα, βλεπεις γυμνους ωραιους ανθρωπους, κιτσατες ιστοριες, αμα δεν το παιρνεις στα σοβαρα ειναι οσο ηλιθιο πρεπει χωρις να αυτοκτονουν εγκεφαλικα κυτταρα
Roswell47
22-02-2012, 02:54
Ξεκινησα τη σειρα και εφτασα περιπου στα μισα της 2ης σεζον. Πειτε μου οτι τελειωνει γρηγορα το μαρτυριο με την κατασκηνωση γιατι θα αυτοκτονησω
antimusic
22-02-2012, 03:35
αρκετά είδες, κλείστο.
Roswell47
22-02-2012, 13:40
τοσο καλα δηλαδη;
5x01 Turn! Turn! Turn! (720p .mkv)
Χμμ ναι, και φαίνεται ενόχλησα κόσμο που τους υπενθύμησα πως υπάρχει αυτή η σειρά-έκτρωμα.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.
...τι να πω για τον Alan Ball, τι να πω...
Μέσα στο συμβολισμό πάλι καλοκαιριάτικα
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/480545_464733003556158_41260793_n.jpg
Καλά, κνείς δεν το βλέπει;
Parasight
23-07-2012, 16:21
Τι να δει ρε μάστορα.
enitharmon
25-07-2012, 00:49
εγώ βλέπω και δεν ντρέπομαι και αυτή η σεζόν έχει περισσότερη πλάκα από την πρηγούμενη. καλοκαιρινή απόλαυση και κοκταιλ
enitharmon
02-09-2012, 21:25
If I want to be a fool, then I will be a fool, it's my god given right as an American
:touched:
Parasight
02-09-2012, 22:34
^Τάδε έφη θεατής του True Blood φαντάζομαι.
enitharmon
02-09-2012, 23:05
εισαι άπιστος, δεν είδες την 5η, οπότε μη μιλάς. μια τελειότητα, το τελευταίο επεισόδιο το σταμάτησα στο 9ο λεπτό για να κάνω ποπκορν. σκηνές quake στο τέλος, μόνο :touched:
ενα guilty pleasure ειχαμε και το γαμησαν και ψοφησε στον 6o
enitharmon
16-07-2014, 00:10
α λολ, μολις ειδα οτι ειναι τεσσερα επεισοδια ιν στην εβδομη σεζον και κουραστικα απο τα πρωτα λεπτα (δε θυμαμαι καν τι γινεται).
Κωλαράκι Τορνευτό
17-07-2014, 08:01
Γελαω με τα τελευταια 3-4 ποστς που ειναι 2 ανα χρονο ξερω γω.
Πραγματικα αυτη η σειρα φανηκε απο τα πρωτα 6 επεισοδια (ακριβως και οσα εχω δει) οτι ειχε πολυ γαματο ποτενσιαλ, και αντι αν γινει ενδιαφερουσα ειναι το μπεβερλυ χιλς με βρυκολακες.
Είχε φάση 3ο-4ο κύκλο. Μετά,το χάος.