PDA

View Full Version : Energy Vampires - Energy Vampires (2008)

eleventh guardian
13-10-2008, 16:20
Energy Vampires - Energy Vampires
2008, Shadow Kingdom Records

http://www.brainticket.com/shopbt/images/cat/energy%20vampires.jpg

01. Packin' a Pistol
02. Blood Money
03. Pull The Stake Out
04. Rock 'N' Roll
05. Battle Axe
06. Different From The Rest
07. Laboratory Door
08. Footsteps In The Snow (On With The Show)
09. Mother Fucker
10. Shock Treatment
11. Broken Winged Angel
12. My Eyes (Piano Version)
13. Livin' In Peace
14. On The Run
15. My Eyes (Acoustic/Rock Version)

http://www.energyvampire.com
http://www.shadowkingdomrecords.com

Κατ' αρχάς να ζητήσω συγγνώμη από τον distortionofperception, αλλά αφού οι post metallers του φόρουμ προτιμούν να κάνουν ποστ με εξώφυλλα και ένα "γαμάει" από κάτω στο off topic (τα οποία ουδείς θυμάται ύστερα από 2-3 μέρες), δεν φταίω εγώ που έχει γεμίσει το Album Reviews με χεβιμέταλζ κριτικές. Σιγά τις κριτικές δηλαδή, εγώ αφορμές για να γίνει κουβέντα πάνω στους δίσκους θέλω να δίνω. Τεσπά, στο θέμα μας.

Οι Energy Vampires ήταν το προσωπικό σχήμα που δημιούργησε ο Jonathan Stewart αμέσως μετά τη διάλυση των Slauter Xstroyes. Αυτό και μόνο νομίζω ότι αρκεί για να ασχοληθείτε με το άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά μόνο σε κασέτα και σε 500 μόλις κομμάτια, γύρω στο '90-'91. Ένα απλό demo δηλαδή. Η μουσική της "μπάντας" (σε εισαγωγικά, μια και στον δίσκο συνεισφέρουν πάνω από 15 διαφορετικοί μουσικοί) δεν διαφέρει πολύ από το "μπροστά από την εποχή του" τεχνικό power που έπαιζαν οι Slauter Xstroyes, απλά στο πιο παρανοϊκό και σάπιο, με τα φωνητικά του Stewart να κλέβουν την παράσταση. Όπως πιο χύμα και ό,τι να 'ναι ακούγονται οι επανεκτελέσεις των "Motherfucker" και "Battle Axe" - σ' αυτά τα κομμάτια νομίζω ότι γίνεται διακριτή η διαφορά μεταξύ των δύο σχημάτων.

Βέβαια ο ήχος δεν είναι ιδιαίτερα καλός παρά το remastering και γενικότερα υπάρχει η αίσθηση ότι η μπάντα δεν έχει τη συνοχή των Slauter Xstroyes - πράγμα λογικό, αφού όπως εξήγησα δεν είναι κανονική μπάντα. Ίσως να φταίει όμως και το γεγονός ότι δεν έχω αφιερώσει ακόμα όσες ακροάσεις πρέπει στον δίσκο, κάτι που θα γίνει συντομότατα.

Witchkiller
28-10-2008, 20:09
Καλά,για πολύ τρελά γλέντια έχω να πω εγώ.Σα να τζαμάρουνε οι Slauter με τους Motorhead είναι και γουστάαααααααααρωωωωωωω

Και γαμώ τους δίσκοι με Battleaxe να είναι ο πολύ παλιός και κακός φίλος

eleventh guardian
09-12-2008, 22:44
Επαναφέρω το τόπικ γιατί πρόκειται για τρελό έπος, επική σαπίλα και είναι κρίμα που δεν θα το ακούσει πολύς κόσμος επειδή είναι υπέρ-cult. Και ταιριάζει και στη μουντή ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών.

Jim Dandy Mangrum
10-12-2008, 12:01
kala ekanes
8a to xtyphsw prosexws.

Kalt
10-12-2008, 14:19
τρελό έπος, επική σαπίλα

Re pousti mou, ksereis na psineis. Tha dokimaso.

Jim Dandy Mangrum
10-12-2008, 14:26
to sapila to grapse gia na psisei emena! :pingpong:

eleventh guardian
10-12-2008, 15:10
Χαχαχαχαχαχα

Ναι, είναι η καλή σαπίλα που θα σ' αρέσει οπωσδήποτε. :D

Witchkiller
10-12-2008, 16:54
Καλά,ο δίσκος μαμέι και δέρνει...

Γουστάρω υπερτρελ'α λέμε.Stewart τα λέει και ισοπεδώνει...

Ακόμη και το Rock'n'Roll ΜΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ!

Τα'παμε.......ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε χεβυμεταλλά τον τελευταίο καιρό,σα να τζαμάρουν οι Slauter με Motorhead.....

Δηλαδή ΑΛΙΛΟΥΙΑ!

GuardianOfIvorytower
10-12-2008, 16:55
Με πριζώνετε....

Witchkiller
10-12-2008, 17:04
Με πριζώνετε....

Και μόνο που παίζει Stewart μέσα και ακόμη είσαι στο "με πριζώνετε" θες παραδειγματικό παλούκωμα από την Metal Inquisition και μετά we sentence you to death by guilotine............

Mην τον ακούσεις καν.....ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ!Θα αισθανθείς τ'αρχίδια σου να φουσκώνουν,τις γκόμενες να σε κοιτάνε πρόστυχα και λυσσασμένα και γενικά θα προσθέσεις ένα ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑΤΙΚΟ(πςςςςςςςς, witchie υπερπαιχτούρα απεγκλοβισμένε) ΗΕΑVY METAL δίσκο στη δισκοθήκη σου(η λέξη "συλογή" μου τη δίνει,μου θυμίζει τότε που μαζεύμε χαρτάκια με ποδοσφαιριστές)............

Jim Dandy Mangrum
10-12-2008, 17:30
ΟΛΟΚΑΥΣΤΟΜΑΤΙΚΟ

fixed!

Witchkiller
10-12-2008, 17:37
ΟΛΟΚΑΥΣΤΟΜΑΤΙΚΟ

fixed!

M'αρέσεις....αλλά αυτό το ξέρεις.

GuardianOfIvorytower
10-12-2008, 17:55
Με έπεισες :)

eleventh guardian
10-12-2008, 23:01
Με πριζώνετε....

Και μόνο που παίζει Stewart μέσα και ακόμη είσαι στο "με πριζώνετε" θες παραδειγματικό παλούκωμα από την Metal Inquisition και μετά we sentence you to death by guilotine............

Mην τον ακούσεις καν.....ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ!Θα αισθανθείς τ'αρχίδια σου να φουσκώνουν,τις γκόμενες να σε κοιτάνε πρόστυχα και λυσσασμένα και γενικά θα προσθέσεις ένα ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑΤΙΚΟ(πςςςςςςςς, witchie υπερπαιχτούρα απεγκλοβισμένε) ΗΕΑVY METAL δίσκο στη δισκοθήκη σου(η λέξη "συλογή" μου τη δίνει,μου θυμίζει τότε που μαζεύμε χαρτάκια με ποδοσφαιριστές)............

To ER που θέλουμε.

:worship:

Witchkiller
11-12-2008, 01:46
Με πριζώνετε....

To ER που θέλουμε.

:worship:

And that you shall recieve.................

Εidt:φέρτε μου δίδκοι να κάμω κριτική

Απεγκλοβισμένα πράματα.................

Razor
11-12-2008, 01:53
παιδια εγω ακουω κυριως θρας αλλα μια στο τοσο ακουω και κατι χιδενς ρειτζ,μιντιβαλ στιλ και ατικα, να το τσεκαρω?

Witchkiller
11-12-2008, 01:55
Άμα από αυτά τα τρία που είπες σου αρέσουν πιο πο΄λύ οι Heathen's Rage να το τσεκάρεις....

Η ερώτηση είναι απλή:Slauter Xstroyers σ'αρέσουν?Αν ναι πάνε και αγορασέ το αλλιώς μπα..........

Razor
11-12-2008, 01:58
δεν εχει τυχει να ακουσω ποτε, θα κατσω να ακουσω για το γαμωτο
:offtopic: τωρα ακουω ολο το heresy απο paradox :headbang: :offtopic:

Witchkiller
11-12-2008, 02:26
δεν εχει τυχει να ακουσω ποτε, θα κατσω να ακουσω για το γαμωτο
:offtopic: τωρα ακουω ολο το heresy απο paradox :headbang: :offtopic:

Ωραίο.Και εγώ Deliverance - Devil's Meat