View Full Version : περίπτωση Εξαρχείων
Vicotnik
06-10-2008, 19:24
Προφανώς έχετε παρατηρήσει τις αλλαγές όλοι σας.
Έλειψα 4 μήνες και τα πάντα ήταν αλλαγμένα, πλέον βλέπω πιο πολλούς ναρκωμανείς στην πλατεία παρά κόσμο που αράζει και πίνει μπύρες ή τρώει σουβλάκια.
Προχτές που πέρασα απο κει, πολύ εύκολα ήταν καμια πενηντάρα τύποι όλοι τους τέζα..
Επίσης άλλο συχνό φαινόμενο, τα ματ έγιναν τακτικοί επισκέπτες της περιοχής, και γενικά μου δημιουργήθηκε ένα αίσθημα φόβου για το τι γίνεται καθημερινά στην περιοχή (προς το παρόν ακόμα απουσιάζω).
Γενικά τι διάολο συμβαίνει;
LokiTricksterGod
06-10-2008, 19:38
Εξάρχεια; Τι γυρεύεις εσύ εκεί; Εκεί συχνάζουν μόνο πουτάνες, χασικλίδες, και το ΜΠΛΑΚ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ!!!
έτσι έχουν τα πράγματα δυστυχώς.
freak brother
06-10-2008, 19:54
Έλειψα 4 μήνες και τα πάντα ήταν αλλαγμένα, πλέον βλέπω πιο πολλούς ναρκωμανείς στην πλατεία παρά κόσμο που αράζει και πίνει μπύρες ή τρώει σουβλάκια.
Προχτές που πέρασα απο κει, πολύ εύκολα ήταν καμια πενηντάρα τύποι όλοι τους τέζα..
Επίσης άλλο συχνό φαινόμενο, τα ματ έγιναν τακτικοί επισκέπτες της περιοχής, και γενικά μου δημιουργήθηκε ένα αίσθημα φόβου για το τι γίνεται καθημερινά στην περιοχή (προς το παρόν ακόμα απουσιάζω).
αν εξαιρεσεις τα ματ , εγω παντα ετσι τα θυμαμαι τα εξαρχεια , πριν ανοιξουν τα φλο(ρο) καφε και οι λοιπες μαλακιες ... 8)
Vicotnik
06-10-2008, 19:56
Εγώ 4 χρόνια κατεβαίνω Αθήνα, τα 3 πάω στα Εξάρχεια και τον ένα χρόνο έμενα εκεί.
Τέτοια κατάσταση δεν υπήρχε ρε παιδια :?
βαλε corpsepainting και κατεβα κατω να καθαρισεις
χααχχααχχααχα τρελη ακυρη θρας ατακ
Otan hmastan 17, etsi htan ta eksarxeia :P
Περυσι πηγαινα γαι καφε αρκετα Σαββατα μεσημερι και δεν ειχε πανω απο 3-4, φετος μια φορα πηγα και ειχε 30.
rincewind2k
07-10-2008, 05:47
πανακριβος ο καφές μαλακα.
πανω κατω οτι ειπαν μπλιζ κιε φρικμπρο
O Vic exei dikio. Se mia fasi eixe paixtei katharisma, oi katoikoi malista ekeini tin epoxi eixan parei protovoulia gia to thema.
Profanos oraia itan oso kratise.
κ όταν λέμε "καθάρισμα" εννοούμε?
enitharmon
07-10-2008, 13:45
ε τους ειχανε μαζεψει σαν τα αδεσποτα ρε σγουολεν
κοντα στη σολωνος δεν υπαρχει ματατζιδικο; αν ναι μονο γω βλεπω κατι περιεργο;
καποιος απο δω μεσα δεν ειχε ποσταρει κατι για προσπαθεια υποβαθμισης των εξαρχειων για να αναγκασουν τους ιδιοκτητες να πουλησουν;
ναι σωστά, γιατί τα αδέσποτα μας πειράζουν περισσότερο από τους πράσινους σκύλους
ουρτ!
Amnesiac.
07-10-2008, 14:03
πανακριβος ο καφές μαλακα.
Ε :pink:
Σταμάτα να μη γράφεις στο Ηαρ βρε γαμημένε.
Phantom Duck
07-10-2008, 16:43
κοντα στη σολωνος δεν υπαρχει ματατζιδικο; αν ναι μονο γω βλεπω κατι περιεργο;
wat
O Vic exei dikio. Se mia fasi eixe paixtei katharisma, oi katoikoi malista ekeini tin epoxi eixan parei protovoulia gia to thema.
Τι κάτοικοι, μεθυσμένοι αναρχικοί ήταν.
Raven Lord
07-10-2008, 18:30
κ εγώ, πάντως, έτσι τα θυμάμαι πάντα. όταν "καθάρισαν" σταμάτησα να πάω (απλά συνέπεσε η εποχή που σταμάτησα να πάω)
Vicotnik
07-10-2008, 19:27
Είπα κάτι από την αρχή, δεν ξέρω εσείς τι θυμάστε στα 17 σας, εγώ πάντως τα τελευταία 3 χρόνια που είμαι εκεί αρκετά συχνά (και ξαναλεω τον τελευταιο χρονο εμενα 2 λεπτά με τα πόδια απο την πλατεία) δεν υπήρχε αυτό το πράγμα.
Για να λέτε οτι έτσι ήταν πάντα, παίζουν 2 τινά, είστε στραβοί ή είχατε να πατήσετε πάρα πάρα πολύ καιρό στο μέρος.
Ta eksarxeia htan gemata metallopunkhdes kai prezakia. Apo panta. Ayta otan hmoun ego 15 (prin 12 xronia dld), mexri kai ta 19-20 mou. Kapou ekei arxisan na katharizoun (nomizo synepese me to kleisimo tou Anasa :P) kai siga-siga evlepes eksarxeia ton idio kosmo pou evlepes mpournazi (esy, giati ego den phgaina). H plateia egine poly "in" ktl ktl. E kapou ekei stamathsa na syxnazo ki ego. Megalosa kiolas kai de forousa kollhta kai getta pleon :P
When Black Roses Bloom
07-10-2008, 20:07
Μια χαρά ήταν και είναι τα Εξάρχεια. Και ναι, προφανώς δεν υπάρχουν μόνο εκεί, απλά εκεί κάνει περισσότερο μπάμ να βλέπεις κάποιον που περιμένεις ότι θα δείς, ακόμα και αν σου κακοφαίνεται. Π.χ. μπάτσους ή πρεζάκια.
ta eksarxeia exoun ginei psilomalakia. den ksero, mporei apla na ta bare8ika egw.
pantws prezakia exei kai stin klau8mwnos mera mesimeri pou nai kai se poly pio kentriko simeio.
Ναι, αλλά έχει καφετέρειες όπου ο καφές κάνει 2 ευρώ.
auto
t i
s x e s i
e x e i
:arrow: :?:
atom_smasher
08-10-2008, 01:25
τεινω προς την αποψη του μπλιτσερ. πριν αρκετα χρονια ηταν αρκετα χαλια.εχει ωστοσο εναν ιδιαιτερο χαρακτηρα η περιοχη , πιο ροκ.
πριν καποια χρονια καθαρισε αρκετα.τωρα νομιζω οτι εχει ξανα χαλασει.περα απο μερικες τρεντυ καφετεριες που ανοιξαν που χαλανε ουτως η αλλως την πλατεια.γενικα εχει αλλον αερα αλλα μαλλον δειχνει σημαδια γκετοποιησης παλι.
~ladykiller~
08-10-2008, 02:15
loipon an 8imase ta e3arxeia kana xrono tora mporeis na peis pos mazepse pio polla prezakia gia dio logous, o enas ine autos pou anaferei o kalt alla 3exnaei kati vasiko...'i apla den 3erei.
o defteros ine aplos. to kalokeri vlepeis pio polla prezakia e3w. vasika oxi mono to kalokeri alla otan exei kalo kero... 3erw gw ton miso k xrono ektos apo omonia skane pantou, san ta fidia kapou ton 15avgousto.
ton ximona ine pio diskola ta pragmata.
episeis auto pou den 3erei 'i den 8imate [elpizw to proto] o kalt:
eixe ginei ena ntou, oxi apo katoikous toso oso apo antie3ousiastew [tou kolou] k magazatores pros ta prezakia, enw ipan pos xtipisan tous prezemporous!
auto giati 8eloun na anava8misoun ta e3arxeia k tin plateia sigkekrimena.
perisotera trapezoka8ismata stin plateia, kanapedes, esspresakia klp.
8eloun na ginei mia in perioxi. ine k konta sto kolonaki... klp klp ta exoume 3anadei.
k oi antie3ousiastes piran meros giati opos ipan se sizitisei pou diorganosame stin plateia ine dikos tous o xoros, istorikos klp malakies.
tipou fasistes mono gia ta e3arxeia k etsi.
se genikes grammes auta.
apo pou egine to ntou k poios to diorganose den xriazete na pw.
k polles leptomeries episeis, giati net ine... katalavenete!
Ti hlikia exeis? Alitheia.
~ladykiller~
08-10-2008, 02:22
26
giati?
De thes na ksereis :P Kai variemai na to rikso sta politika. Apla nomizo oti pas poly makrya.
Kai epishs 0 nohma. To thema htan giati exoume gemisei prezakhdes ksana. Ta prezakia efagan ksylo, opote eferan kai tis parees tous gia na einai proetoimasmenoi gia thn epomenh fora? .
~ladykiller~
08-10-2008, 02:27
kataprotis ise o defteros pou me rotaei simera poso ime
kata defteris exw apofasisei k egw na min tsakonome gia ta politika sto net
kata tritis den to paw egw paei mono tou.
:)
rage for order
08-10-2008, 04:13
τα πρεζάκια είναι αυτή την περίοδο περισσότερα ούτε γιατί είναι καλοκαίρι ούτε για τίποτα άλλο. απλά τους έδιωξαν για κάποιο λόγο από την τοσίτσα και ανέβηκαν λίγο παραπάνω στην πλατεία. τώρα μου φαίνεται αρχίζουν να ξανακατεβαίνουν προς τα κάτω. άσε που από τα ίδια βλαμμένα που είχαν κάνει την προηγούμενη "σκούπα" ετοιμάζεται και άλλη.. κατά τα άλλα δεν έχει αλλάξει τίποτα
σορυ κ όλας αλλά τι σας πειράζει περισσότερο?
οι μπάτσοι, τα ιν μαγαζιά ή τα πρεζάκια?
χίλιες φορές να είναι γεμάτη από το δεύτερο κ από τους τρίτους παρα σε κάθε στενό να βλέπεις 3-4 Ούνους έτοιμους για επίθεση
και στην τελική ναρκομανείς είναι.. δεν είναι στρατός από λεπρούς που θα σπείρουν τον πανικό
χαλαρώστε
metamelia3
08-10-2008, 12:06
σωστός.
βλακόμπατσοι γαμώ τις μάνες σας πούστηδες μη σας κόψουμε φέτες γαμίδια
Oi mpatsoi de me enoxloun oso de me stamatane.
Ta in magazia de me enoxloun epishs, apla den patao.
Ta prezakia epishs de me enoxloun, oso de mou spane t'arxidia.
Tora mantepste ti apo ta parapano einai pio pithano na symvei.
Vicotnik
08-10-2008, 12:20
Δεν έχω πρόβλημα με το να υπάρχουν μερικοί ναρκωμανείς δίπλα μου εκεί που περπατάω, δεν έχω επίσης πρόβλημα να μου ζητήσουν κανα ψιλό. Έχω όμως πρόβλημα να θέλω ν' αράξω κάπου, και να είναι τίγκα από 50 τεζαρισμένους τύπους σε χάλια κατάσταση, με σύριγγες στα πατώματα και στα παγκάκια, και γενικότερα να επικρατεί ένα κλίμα κατάληψης από αυτούς και το μέρος να είναι χώρος διακίνησης πρέζας.
Μπάτσοι στα Εξάρχεια στις χ φορές που θα με δούν στις χ/2 θα με σταματήσουν, αδιαφορώ και γι'αυτούς όμως, ότι τους μαθαίνουν κάνουν.
Με τα μαγαζιά δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα, αν δεν θέλετε μην πάτε, η σύγκριση με Μπουρνάζι προφανώς και ήταν άκυρη, καμία ομοιότητα και Μπλίτζερ δεν έχεις ιδέα για τα Εξάρχεια δεν πα να 'σαι και 50 χρονών και να πήγαινες εκεί εκατονοχτακόσια χρόνια πριν από μένα (γιατί κατα 99% αν απαντήσεις θα πεις κατι του στυλ "τι να μας πεις κι εσυ ρε πιτσιρικά"), αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε πραγματικά δεν έχεις ιδέα (και γενικά τα τελευταία χρόνια).
ps: κι όχι μόνο μπλίτζερ, αλλά και φρικμπράδερς, αμπρουτζίδες και όλοι όσοι λέτε ότι δεν ήταν διαφορετική η κατάσταση.
metamelia3
08-10-2008, 12:24
Πέρα απ' την οργή όμως το βασικό πρόβλημα στα εξάρχεια πλέον δεν είναι ούτε τα μαγαζιά, ούτε οι μπάτσοι, ούτε τα ζάκια. Το πρόβλημα είναι η μιζέρια που κουβαλάει ο κόσμος. Τα εξάρχεια πάντα μια γοητευτική παρακμή είχαν, πάντα είχαν ζάκια, πάντα είχαν μπάτσους και κάποτε είχαν και πολύ "χειρότερα", τύπου μαζικούς καβγάδες σε κάθε γωνιά. Αλλά στο ενδιάμεσο όλων αυτών βρισκόταν μια γερή μερίδα κόσμου που δεν γούσταρε να δίνει πέντε ευρώ τον καφέ ακόμα κι όταν τα είχε για κάτι το οποίο δεν είναι ωραίο, εννοώντας μια καφετέρια με κακό χαμό, κακή μουσική, περιορισμένη διασκέδαση η οποία επιβάλει πράγματα ξένα προς πολλούς. Το θέμα των εξαρχείων ήταν η συνεχής κίνηση: Πήγαινες να πιεις τον καφέ σου το μεσημέρι, βόλταρες για μπύρα στο στρέφη ή στα σκαλάκια της καλλιδρομίου, πήγαινες για βιβλία στην πολιτεία και για δίσκους σε 5 διαφορετικά μαγαζιά, άραζες μεσολογγίου και το βράδυ είχες να συναντήσεις ξανά όποιον πέτυχες μέσα στην μέρα στον γιλμαζ, το τηνιακό, στην τάδε diy συναυλία, στο πάρτι στο πολυτεχνείο ή όπου αλλού. Και θα μου πείτε ναι, όλα αυτά υπάρχουν ακόμα. Όμως όταν ξεκίνησαν οι άνθρωποι που τα έκαναν διαμόρφωσαν μια κουλτούρα. Τους ανθρώπους που βλέπουμε σήμερα στο ποδήλατο, το κούσκο, το πωλείται, το γαμοδικαιολογίαγιαμαγαζί σπίρτο, αραγμένους στην μεσολογγίου ή όπου αλλού, τους έχει διαμορφώσει αυτή η κουλτούρα. Δεν ήταν αυτό που ήταν, πήραν ρόλους για να χωρέσουν στα εξάρχεια. Ένας έγινε πολιτικάντης, ένας έγινε χίππης, ένας έγινε πάνκης, ένας έγινε ισπανικά-ποδήλατο και αυτή η συγκεντρωμένη διαφορετικότητα που υπήρχε παλιά ξαφνικά έγινε ένα σύνολο απο κλίκες. Και κανείς τους δεν περνάει καλά. Αν θέλετε ρίχτε το στα πρεζάκια, αλλά δεν είναι αυτοί το θέμα.
Ηθογραφία τέλος.
metamelia3
08-10-2008, 12:26
Χε, τώρα θυμήθηκα ότι πηγαίνοντας να φιλήσω μια παλιά μου γκόμενα για πρώτη φορά της χτύπησα το κεφάλι στη σιδερόπορτα του ντάντα.
τι ωραίες εποχές :touched:
ntantA.
@Vico: Isos. Mia fora to mhna pao pleon kai an. Ta varethika.
metamelia3
08-10-2008, 12:34
για όλες τις δουλειές!
freezing_moon
08-10-2008, 12:38
Εμένα οι ναρκωμανείς με εξαγριώνουν. Αυτοί με το ω, οι άλλοι με το ο δε μ'ενοχλούν.
Vicotnik
08-10-2008, 12:41
:(
Vicotnik
08-10-2008, 12:42
ε αμάν μωρέ, είχα την εντύπωση ότι γραφόταν με ω λόγω των ναρκωτικών, ουφ πια
freezing_moon
08-10-2008, 12:55
καλά ντε, άσε μας να πούμε και καμιά εξυπνάδα πια! :(
House Of Low Culture
08-10-2008, 12:59
Δεν έχω πρόβλημα με το να υπάρχουν μερικοί ναρκωμανείς δίπλα μου εκεί που περπατάω, δεν έχω επίσης πρόβλημα να μου ζητήσουν κανα ψιλό. Έχω όμως πρόβλημα να θέλω ν' αράξω κάπου, και να είναι τίγκα από 50 τεζαρισμένους τύπους σε χάλια κατάσταση, με σύριγγες στα πατώματα και στα παγκάκια, και γενικότερα να επικρατεί ένα κλίμα κατάληψης από αυτούς και το μέρος να είναι χώρος διακίνησης πρέζας.
http://www.smh.com.au/ffximage/2004/12/23/titan.jpg
When Black Roses Bloom
08-10-2008, 13:31
Τα Εξάρχεια ήταν, είναι, και πιστεύω, θα συνεχίσουν να είναι, μια χαρά. Και Εξάρχεια δεν είναι μόνο η πλατεία. Έχει και παραπάνω και παρακάτω και αριστερά και δεξιά. Έλεος. Και είμαι 101% σύμφωνος με τον Κάλκι.
Edit:
Και όσοι προβληματίζονται με την τωρινή κατάσταση, να ρωτήσουν να μάθουν πως ήταν περι το 2001-2002 πριν κόψουν τα δέντρα/βάλουν φώτα πόσο ωραία ήταν.
Amnesiac.
08-10-2008, 13:59
Πέρα απ' την οργή όμως το βασικό πρόβλημα στα εξάρχεια πλέον δεν είναι ούτε τα μαγαζιά, ούτε οι μπάτσοι, ούτε τα ζάκια. Το πρόβλημα είναι η μιζέρια που κουβαλάει ο κόσμος. Τα εξάρχεια πάντα μια γοητευτική παρακμή είχαν, πάντα είχαν ζάκια, πάντα είχαν μπάτσους και κάποτε είχαν και πολύ "χειρότερα", τύπου μαζικούς καβγάδες σε κάθε γωνιά. Αλλά στο ενδιάμεσο όλων αυτών βρισκόταν μια γερή μερίδα κόσμου που δεν γούσταρε να δίνει πέντε ευρώ τον καφέ ακόμα κι όταν τα είχε για κάτι το οποίο δεν είναι ωραίο, εννοώντας μια καφετέρια με κακό χαμό, κακή μουσική, περιορισμένη διασκέδαση η οποία επιβάλει πράγματα ξένα προς πολλούς. Το θέμα των εξαρχείων ήταν η συνεχής κίνηση: Πήγαινες να πιεις τον καφέ σου το μεσημέρι, βόλταρες για μπύρα στο στρέφη ή στα σκαλάκια της καλλιδρομίου, πήγαινες για βιβλία στην πολιτεία και για δίσκους σε 5 διαφορετικά μαγαζιά, άραζες μεσολογγίου και το βράδυ είχες να συναντήσεις ξανά όποιον πέτυχες μέσα στην μέρα στον γιλμαζ, το τηνιακό, στην τάδε diy συναυλία, στο πάρτι στο πολυτεχνείο ή όπου αλλού. Και θα μου πείτε ναι, όλα αυτά υπάρχουν ακόμα. Όμως όταν ξεκίνησαν οι άνθρωποι που τα έκαναν διαμόρφωσαν μια κουλτούρα. Τους ανθρώπους που βλέπουμε σήμερα στο ποδήλατο, το κούσκο, το πωλείται, το γαμοδικαιολογίαγιαμαγαζί σπίρτο, αραγμένους στην μεσολογγίου ή όπου αλλού, τους έχει διαμορφώσει αυτή η κουλτούρα. Δεν ήταν αυτό που ήταν, πήραν ρόλους για να χωρέσουν στα εξάρχεια. Ένας έγινε πολιτικάντης, ένας έγινε χίππης, ένας έγινε πάνκης, ένας έγινε ισπανικά-ποδήλατο και αυτή η συγκεντρωμένη διαφορετικότητα που υπήρχε παλιά ξαφνικά έγινε ένα σύνολο απο κλίκες. Και κανείς τους δεν περνάει καλά. Αν θέλετε ρίχτε το στα πρεζάκια, αλλά δεν είναι αυτοί το θέμα.
Ηθογραφία τέλος.
λολ.
freak brother
08-10-2008, 15:13
ε αμα σε χαλαει αυτη η κατασταση , στα 500-600 μετρα προς τα πανω εχει μια αλλη πιο χαλαρη πλατεια :P
καψτε τα φασιστακια του γκροτα ρε μουνιαααααα!!!!
carheart
08-10-2008, 15:43
Τα Εξάρχεια είναι ιδέα.
Τα πρεζάκια είναι ιδέα.
Οι μπάτσοι είναι ανιδέα.
Ο βικότνικ είναι αηδία.
Το νταντΑ ήταν υπέροχο μαγαζί.
Αλλά τελικά είναι ένα μέρος που σου ζητάνε ψιλά κάθε 5sec, που δεν έχει ωραία σουβλατζίδικα, που έχει την Ίντριγκα που είναι το καλύτερο μαγαζί του κόσμου, που μένει ο φίλος μου ο Γιώργος, που το κεμπαπ δίπλα στου Χασαν κάνει 3 ευρώ, δεν έχει μόνο ντόπιους κλεφτες λοιπόν, έχει μερικούς ρεφίλεναπάρωένατηλέφωνο, ένας μια φορά μου ζητούσε ψιλά γιατί του έλειπαν 2 ευρώ λέει για να πάρει το καινούργιο System of a Down, δεν θα έδινα ΠΟΤΕ λεφτά για κάτι τέτοιο, έχει τον μαλάκα με το μεξικάνικο τον αμόρε αμίγκο, έχει τα καλύτερα δισκάδικα στην ελλάδα, έχει βρώμα, έχει σάββα, έχει ένα εκατομμύριο καφέδες με τον kveld, έχει βιβλιοπωλεία, έχει καθυστερημένους θαμώνες, έχει κίνηση, έχει κέφι, έχει μπάτσους καμιά φορά, έχει χαμό καμιά φορά, σκουπιδοτενεκέδες στου δρόμους, ξύλο και τέτοια, γενικώς μερικές φορές σου σπάνε τα αρχίδια μερικά πράγματα, αλλά συνήθως το αγαπάς το μέρος, εγώ δηλαδή όταν λέω "θα κατέβω κέντρο" εννοώ "θα κατέβω εξάρχεια" και το κάνω συχνά, και μένω είκοσι δευτερόλεπτα από την πλατεία και ακόμα και αν πηγαινατε από το '74 εκεί, ΕΓΩ ξέρω τι συμβαίνει στα εξάρχεια, μια φορά είχα κάτσει σο καφεκουτίνι 6 ώρες και ρώτησα και μου είπαν και ξέρω.
nothingman
08-10-2008, 16:25
τι σάχλας θεέ μου!
το κόλλημα με την Ίντριγκα δεν το καταλαβαίνω πάντως.
Vicotnik
08-10-2008, 16:31
καλά το πας με την ειρωνεία μανώλη παππά του σατανά, γνωστά πράγματα
stam and the witches
08-10-2008, 16:53
Τα εξάρχεια μου βγάζουν μία πηγαία αηδία. Μου αρέσει που ο καφές είναι 2 ευρώ, που οι γυναίκες δεν είναι τσόκαρα και η μουσική δεν υπάρχει και μπορείς να πεις 2 κουβέντες, αλλά η φάση ρεμπέτες-πανκιά-γήπεδα λίγο πιο πέρα, ως αντίποδα στους μουσάτους φοιτηταράδες με τον Old Holborn στο τραπέζι και τη φωναχτή συζήτηση γύρω από τον διαλεκτικό υλισμό και την πορεία της Τετάρτης δεν παλεύεται.
Phantom Duck
08-10-2008, 16:58
Μπορείς και να μιλάς με τη δικιά σου παρέα πάντα!
stam and the witches
08-10-2008, 17:01
Η παρέα μου δεν έρχεται εξάρχεια :(
Το παραπάνω μου ποστ φαίνεται πιο κομπλεξικό απ'ότι επεδίωξα, αναιρώ. Απλώς μου τη σπάει το φοιτητικό lifestyle, το οποίο βασιλεύει στα εξάρχεια.
metamelia3
08-10-2008, 17:05
Μπορείς και να μιλάς με τη δικιά σου παρέα πάντα!
να γιατί έχουν χαλάσει τα εξάρχεια.
carheart
08-10-2008, 17:12
Δεν έχεις δίκιο νάθιμα, το γνωρίζεις.
nothingman
08-10-2008, 18:18
δεν είναι άσχημο μαγαζί αλλά εύκολα μπορώ να σκεφτώ άλλα πεντέξι ομορφότερα.
τέλος πάντων, πείτε μας κι άλλοι ιστορίες μποέμικων επαναστάσεων και πως ήταν το εξάρχειο των Αθηνών και πως το έκαμαν σαν το εξάρχειο της Κω και τέτοια!
Οσοι δηλωνετε φαν των Εξαρχειων, τι ακριβως γουσταρετε, δεν εχω καταλαβει. Σας γοητευει η παρακμη του μερους? Το γεγονος οτι συχναζουν γενικα συγκεκριμενης καστας ανθρωποι εκει που ειναι πιο κοντα στα γουστα και τις αποψεις σας? Το οτι εχει ο καφες 2 ευρω?
Vicotnik
08-10-2008, 19:15
Τι φαν των Εξαρχείων ρε;
Είναι δίπλα από τη σχολή μου, οι παρέες μου βγαίνουν εκεί, εμένα μ' αρέσει να βγαίνω εκεί αλλά κι επειδή δεν ξερω/βολεύει κάπου αλλού.
Λοιπόν, άντε σιγά σιγά λοκ το θρεντ γιατί φτάσαμε την τέταρτη σελίδα κι όπως γνωρίζουμε όλοι στο ηάρ από την δεύτερη και μετά (το πολύ) αρχίζουν οι ανοησίες, οι καγκουριές, οι ειρωνείες και φυσικά μην ξεχάσω να πω για τ' αποτυχημένα αστεία.
bye bye thread!
Εγω μια απορια εξεφρασα γιατι ειλικρινα δεν εχω καταλαβει τελικα τιποτα.
Exei tessera pente oraia magazia, ki einai konta otan pame tsarka se diskadika. Sun i dinami tis sunitheias apo palies / nun parees. To mono meros ap ta eksarxeia pou prosopika mou vgazei tasi anapolisis / otidipote sxetiko einai o palios dionusos.
κ όταν λέμε "καθάρισμα" εννοούμε?
Mwre de ksero akrivos, apla oi katoikoi eixan arxisei na prizoun arxidia me parapona ki edo pou ta leme eixan kai dikio. Kai mena mou tin eixan pesei kai se filous ana kairous ki otan leo gia pesimo sigoura den ennoo na rotisoun gia psila. Eutuxos eimai kolofardos, alloi profanos oxi kai toso, eksou kai giati (pithanotata) katharise to meros gia kapoio kairo. Ase pou to na vgaineis proi proi ap ti porta sou kai na vlepeis ton alpha na kserna ena mpoukali kai ton bhta na pairnei preza, e, den einai to pio omorfo theama.
ζητω τα μπαχαλα,ζητω οι μπαφοι,ζητω ο καφες με τα 2 ευρο,ζητω ο αστερας εξαρχειων,ζητω η μπυρα στα παγκακια, σκατα στους μπατσους και στο βιβλιοπωλιο του αδωνι
Pinatero
09-10-2008, 09:10
χαχαχχα το βιβλιοπωλειο του αδωνι αυτο που καιγεται καθε τρεις και λιγο ειναι στα εξαρχεια??
carheart
09-10-2008, 10:24
Σάββατο πρωι, Διόνυσος, καφές και τάβλι, μετά δισκάδικα, ξόδεμα όλων των χρημάτων σε black metal, επιστροφή στο Διόνυσο, μπύρα, και μετά σπίτι για διάβασμα για τη δευτέρα που έχουμε διαγώνισμα κατεύθυνση.
Παλιός Διόνυσος :touched:
O oρισμός του κακού μαγαζιού, με κακό κόσμο :shock:
Ruthless
09-10-2008, 11:36
Μπα, έπαιζε και heavy metal.
irreligious
09-10-2008, 11:56
χα,θυμάμαι να έχει βάλει το βίντεο του warriors of the world(μόλις είχε πρωτοβγεί ξέρωγω) και σκάνε 2 τύποι με σωλήνες και λευκό αθλητικό με τρίμετρη γλώσσα και καρφιά και μπλούζες μάνογουαρ(φυσικά),μπροστά από την τηλεόραση, και καθόλη την διάρκεια κάμανε χέντμπάνγκινγκ και το σηματάκι που κάνουν οι μπράδερς οφ δε γουόρλντ.μου ήρθε να τους ρίξω το τασάκι στο κεφάλι.Στον παλιό Διόνυσο αυτό.
Και το παλιό νταντά όσο ωραίο ήτο,τόσο βρώμικο μαγαζί και ο χειρότερος εξαερισμός(ποιός?) έβερ.
Το ρεσιτάλ υπάρχει ακόμα?Θυμάμαι κοκτεϊλς του στυλ ''το φιλί του βρυκόλακα'' κ.τ.λ...
Κατά τ'άλλα καλά τα λέει ο σταμ.
Και όσον αφορά τους ζέους στην πλατεία,πέρσυ άνετα άραζα και έπινα μπυρίτσα(και ωραία σκηνικά και τα πάντα),φέτος δεν μου πάει καθόλου.
to palio ntanta itan to kalytero magazi ever omos. ki ego pou eimai pappous pigaina apo to 99!!!!!!!! ligo meta ta 80s dld!!!!!!
~ladykiller~
09-10-2008, 18:14
Οσοι δηλωνετε φαν των Εξαρχειων, τι ακριβως γουσταρετε, δεν εχω καταλαβει. Σας γοητευει η παρακμη του μερους? Το γεγονος οτι συχναζουν γενικα συγκεκριμενης καστας ανθρωποι εκει που ειναι πιο κοντα στα γουστα και τις αποψεις σας? Το οτι εχει ο καφες 2 ευρω?
nomizw oti o oros "fans" ine ligo akatalilos alla telos pantwn to prospernw giati akousa pos ise oreo pedi k 8elw na se zografisw gimno.
to loipon, emena m'aresei giati pigenw apo pedi ekei k mporw epitelous se ena meros tis kwloa8inas na ime opos 8elw xoris o kosmos na me kitaei perierga... giati ixa kero na to zisw alla simera pou katevika gia doulies k kafe sintagma-monastiraki egine psilo tis poutanas me emena na rixnw xristopanagies k oi alloi apla na sxoliazoun, rouxa mallia, skuolarikia klp... mporei na akougete epifaniako alla den 8a katsw na apodi3w pws den ine.
k fisika pezei rolo k o kosmos pou iparxei. me tous perisoterous mporw na milisw gia 8emata pou me endiaferoun k den 8a ine mia akoma epifaniaki sizitisi apo autes pou kanoun allou k alloi.
k telos ine k ta diy live/party klp pou me endiaferoun k ginonte ola ekei giro.
Δεν ειμαι ωραιο παιδι, μονο ο Γκουντ σαν εχει γραψει κατι τετοιο και εδω που τα λεμε, δεν εμπιστευτομαι το γουστο του.
~ladykiller~
09-10-2008, 19:19
kala 8a vrw allo montelo na mou pozarei
Palio Ntanta, pw to xa sxedon ksexasei. Sta teleutaia ama laxaine feugan kai sobades.
Edo efyge oloklhro tavani..
Shadowking
11-10-2008, 16:54
Στην ίντριγκα δούλευε ο πατέρας μου μπάρμαν. Και η μάνα μου γκαρσόνα. Και μετά που γεννήθηκα εγώ με πήγαινε ο πατέρας μου τα πρωινά. Αλλά δεν θυμάμαι τίποτα προφανώς.
When Black Roses Bloom
13-10-2008, 13:22
Ακριβώς. Αν και μια φορά είχαμε αράξει εκεί με Χάρκερ και πίναμε μπύρες πρίν απο συναυλία Γιαγκ Πάνζερ, και έσκασε μύτη Νεκροσλότερ, με είδε και έφυγε. :P
Μόρμ! 9 παρα δέκα!
GuardianOfIvorytower
13-10-2008, 14:18
Που τον ξέρεις εσύ τον Χάρκερ? :)
Ruthless
13-10-2008, 17:15
Ωχ μάνες. Μην τα μάθει. :P
Τέσπα, εχτές που ήμουν εκεί απέναντι από την πλατεία για μπυράκια πριν τη συναυλία(με τον προαναφερθέντα μάλιστα), όντως είναι λίγο παρακμή και μιζέρια ο τόπος πλέον. Χωρίς να έχει αυτό που είχε παλιά, μόνο πόσα άτομα να σκάνε κάθε πέντε λεπτά για να ζητάνε λεφτά γιατί έχουν καρκίνο/γάγγραινα/ηπατίτιδα/δεξέρωκιεγώτι. Και ενώ οκ, φαίνεται πως λεφτά δεν κουβαλάμε(εδώ για φαϊ δεν είχα μετά), ξανασκάνε μετά από λίγο και λένε το ίδιο κύριελέισον(σικ). Παλιά τουλάχιστον δεν το κουράζαν.
ΥΓ: Πιστεύω το όριο το ξεπέρασαν πριν από 3-4 χρόνια νομίζω που είχε έρθει ένας με μπλούζα slipknot για φράγκα. Δε λέω να είχε και steel assassin ή sortilege μπλουζάκι, αλλά να είχε κάτι πιο λογικό. Όλες αυτές οι μαϊμουδιές σκοτώσαν τα Εξάρχεια!!!~11 :shock:
irreligious
13-10-2008, 17:31
εσύ το χαβά σου.
Ruthless
13-10-2008, 17:32
Πάντα :!:
Between the lines omos exei kapoio dikio.. pleon paizei perissoteri metallokagouria
Αυριο αν θυμαμαι καλα εχει μαζωξη στην πλατεια απο κατοικους των εξαρχειων για το ολο θεμα!
Εμενα η αποψη μου συμπιπτει με του καλκι!
Amnesiac.
15-10-2008, 20:42
λολ και σε σένα τότε.
η αξία των εξαρχείων βρίσκεται στο ότι είναι διπλα στην ομόνοια και έχουν φθηνο καφέ σε σχέση με την υπόλοιπη αθήνα. το ότι εκεί πάει κάποιος κόσμος που δε γουστάρει να δώσει 5 ευρω για καφέ και δεν τον νοιάζουν τα φρου φρου και τα αρώματα νομίζω είναι φυσικο επακόλουθο. τώρα από κει και πέρα η άποψη ότι πρόκειται για το γκέτο μας απ' το οποίο πρέπει να μεινουν εξω μπατσοι και αλυσίδες που έχουν οργώσει την υπόλοιπη χώρα μου φαίνονται αστείες. σιγα το τελευταίο προπύργιο αξιών. και αν δε γουστάρεις μπάτσους και αλυσίδες τότε τα πολεμάς συνολικά και κεντρικά, όχι μονο στα στέκια σου μη σου ραγίσουν την ψευδαίσθηση της νησίδας ελευθερίας που σου προσφέρουν αυτά.
When Black Roses Bloom
16-10-2008, 10:05
Που τον ξέρεις εσύ τον Χάρκερ? :)
Ε, τον Σπύρο ρε? Τον είχα γνωρίσει μέσω Μορμ εποχές Πάτρας, και ψιλομιλούσαμε μέσω mIRC αλλά μετά έφυγα και εγώ απο bnb και τον έχασα.
GuardianOfIvorytower
16-10-2008, 10:44
Είδες τι μαθαίνει κανείς? :D
Καλή φάση.
Eksarxeia htan h grotta apo 95 mexri 99 pou thn kapsan (poly gelio ayto to magazi),to palio stand me ksylourh kai moonspell,to palio dada,to LA,to mo prin apo 10 xronia,o kabouras otan ekane kala soublakia...kapou stis arxes twn 00s kati allakse rizika....
When Black Roses Bloom
20-10-2008, 10:55
Ο Κάβουρας ποτέ δεν έκανε καλά σουβλάκια. Γκρότα όλα τα λεφτά, και το Mo Better το παλιό :touched: Ωραίες εποχές ρε γαμώτο...
The Nerd
21-10-2008, 02:55
nomizw oti o oros "fans" ine ligo akatalilos alla telos pantwn to prospernw giati akousa pos ise oreo pedi k 8elw na se zografisw gimno.
to loipon, emena m'aresei giati pigenw apo pedi ekei k mporw epitelous se ena meros tis kwloa8inas na ime opos 8elw xoris o kosmos na me kitaei perierga... giati ixa kero na to zisw alla simera pou katevika gia doulies k kafe sintagma-monastiraki egine psilo tis poutanas me emena na rixnw xristopanagies k oi alloi apla na sxoliazoun, rouxa mallia, skuolarikia klp... mporei na akougete epifaniako alla den 8a katsw na apodi3w pws den ine.
k fisika pezei rolo k o kosmos pou iparxei. me tous perisoterous mporw na milisw gia 8emata pou me endiaferoun k den 8a ine mia akoma epifaniaki sizitisi apo autes pou kanoun allou k alloi.
k telos ine k ta diy live/party klp pou me endiaferoun k ginonte ola ekei giro.
To kollhma to exeis esy kai oxi oi gyrw soy ;)
on topic: Vareto meros :(
FaithFails
22-10-2008, 23:45
Ακριβώς. Αν και μια φορά είχαμε αράξει εκεί με Χάρκερ και πίναμε μπύρες πρίν απο συναυλία Γιαγκ Πάνζερ. :P
Ωχ! ήμουνα κι εγώ μαζί με Harker εκείνη τη μέρα :shock:
Έκατσα κανα 20λεπτο κι έφυγα :shock:
Τώρα που το σκέφτομαι είχε περάσει κι ο Ravenlord, αχαχαχαχα όλο το συνάφι, τι μου θυμίσατε 8)
Raven Lord
23-10-2008, 01:44
ποιοι ειν' όλοι αυτοί? :P
When Black Roses Bloom
23-10-2008, 11:07
Ακριβώς. Αν και μια φορά είχαμε αράξει εκεί με Χάρκερ και πίναμε μπύρες πρίν απο συναυλία Γιαγκ Πάνζερ. :P
Ωχ! ήμουνα κι εγώ μαζί με Harker εκείνη τη μέρα :shock:
Έκατσα κανα 20λεπτο κι έφυγα :shock:
Τώρα που το σκέφτομαι είχε περάσει κι ο Ravenlord, αχαχαχαχα όλο το συνάφι, τι μου θυμίσατε 8)
Ήμουν μαζί με τον Μόρμ και νόμιζω, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, ότι μαζί μας ήταν και ο Nile απο mIRC. Επίσης κάθε φορά που πίναμε λέγαμε "άντε 9 παρά τέταρτο!" και τσουγκρίζαμε :P
Ruthless
23-10-2008, 11:24
Οχτώ παρά δέκα λέει ο κόσμος.
GuardianOfIvorytower
23-10-2008, 11:25
Αν λέτε για την πρώτη συναυλία Panzer λογικά ήμουν κ γω εκεί :)
Επίσης Γκρόττα ρε μλκς :!:
FaithFails
23-10-2008, 14:21
Grotta ναιιιιιιιι! Ατελείωτες ώρες, άπειρα σκηνικά με φίλους και τον δικό μου...ωραίες εποχές μου θυμίζετε αν και όχι καλύτερες από τώρα 8) 8) :D
@Ravenlord:
είναι από Αγρίνιο, εσύ έχεις χρόνια να δεις αυτή την παρέα. Κι εγώ δηλαδή Harker είδα τελευταία φορά στο live Manilla Road στο jasmin πριν μήνες μαζί με το υπόλοιπο Αγρινιώτικο μπλοκ...από όπου πάλι εσύ απουσίαζες :P :P :P
GuardianOfIvorytower
23-10-2008, 15:22
έχει γίνει μούρη ο Σπύρος βλέπω :mrgreen:
Να πώ και εγώ για τον φίλο μου τον Τάκη?
FaithFails
26-10-2008, 21:23
εννοείται όχι, αυτόν μόνο εσύ τον ξέρεις.
atom_smasher
26-10-2008, 23:40
harker aka σπυρος.μανιλα νομιζω τον ειχα δει.
atom_smasher
14-01-2009, 01:04
ποιος σε ρωτησε εσενα ρε κωλοπαιδο?