Log in

View Full Version : Cloven Hoof, Dream Weaver, Ragenheart, 26/9/2008, Texas

Ruthless
27-09-2008, 17:43
Καταρχήν να πω ότι λόγω ανωτέρας βίας(περίπου) αν και από νωρίς εκεί δεν είδα Ragenheart/Dream Weaver. Τους μεν δεν τους έχω ξαναδεί και από περιέργια θα ήθελα να τους δω μια φορά, τους δε τους βαριέμαι(τους βαριόμουν από το 2001 που τους είχα πρωτοδεί με Brocas Helm).

Μπήκα μέσα 2 κομμάτια πριν το τέλος των Dream Weaver. 11 παρά η ώρα. Έχει σημασία αυτό.

Τέλος πάντων, τελειώσαν και βγήκαν οι θεοί. Όνειρο ζωής για μένα αφού τους είχα χάσει το 2004 για μαλακίες. Και φαινόταν πως θα ήταν ωραίο όνειρο αφού έριξα μια ματιά στο setlist πριν αρχίσουν. Ξεκινούν με ένα από το τελευταίο τους(Inquisitor), ψυχρό το κοινό. Παίξαν πιο μετά ακόμα ένα από εκεί(Kiss of Evil) και ένα από αυτό που θα βγει του χρόνου(Mutilator). Απλά παρακολουθούμε εκεί. Ανάμεσα σε αυτά όμως παίξαν ύμνους που περίμενα πως και πως να δω. Gates of Gehenna, Astral Rider, Notre Dame, Cloven Hoof, Nova Battlestar, Road of Eagles, Reach for the Sky και κλείσαν με το Laying Down the Law.

Η απόδοσή τους μοναδική. Lee Payne ΜΕΓΙΣΤΗ μορφή, Russ North απίστευτη φωνάρα(δεν τον περίμενα τόσο καλό) και γενικά η μπάντα τα έσπαγε. Καλός ήχος, εκτελεστικά σχεδόν άψογοι, όποια λαθάκια υπήρχαν τα γράφαμε στον πούτσο μας που είχε καβλώσει με αυτά που ακούγαμε και έτσι δε δίναμε σημασία σε μικρολεπτομέρειες.

Αλλά...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ HEAVY METAL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Είτε λέγεται metal hammer, είτε λέγεται Χάκος και TV War, δε με νοιάζει, στο τέλος τα γαμήσαν όλα. 12 και κάτι το setlist κόπηκε κακήν κακώς γιατί είχε εκεί πάρτυ ο προαναφερθείς τρομάρα του. Το setlist που συνέχιζε με:

Forgotten Heroes
Mistress of the Forest
Fugitive
Death Valley Racer
Highlander

Δηλαδή γαμώ το κερατό μου, μόνο αυτά τα κομμάτια να παίζαν εγώ θα είχα ζήσει μια από τις ωραιότερες συναυλιακές μου εμπειρίες.

ΟΚ, είναι γνωστό ότι τα live Γρηγόρη δεν ήταν ποτέ με ακρίβεια στο χρονοπρόγραμμα, αλλά στις μαλακίες ανέβαινε πάνω και κανείς δεν του έλεγε μαλακίες μετά. Χτες στο τέλος πήραμε τα αρχίδια μας.

Συνολικά καλά ήταν, αλλά δεν ήταν ολοκληρωμένο. Αν τα παίζαν όλα θα μίλαγα για ένα από τα 5 καλύτερα live που έχω δει ποτέ μου, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν απλά καλά.

Κρίμα. :(

eleventh guardian
27-09-2008, 18:02
Κατ' αρχάς τρελάθηκα με το που είδα ότι άρχισε 11 παρά γιατί αν έτρεχα ίσως και να προλάβαινα. Από την άλλη θα ξενέρωνα απίστευτα αν ήμουν εκεί και έχανα Mistress of the Forest και Forgotten Heroes (από τα αγαπημένα μου κομμάτια - όχι ότι τα Fugitive, D.V.R και Highlander δεν γαμάνε, αλλά τα προηγούμενα είναι άλλη φάση).

Ο λόγος για τον οποίο διακόπηκε η συναυλία είναι αστείος, αλλά για ποιον λόγο υπήρξε τόσο μεγάλη καθυστέρηση; Οι πόρτες υποτίθεται άνοιγαν στις 8, άρα 10 παρά, το πολύ 10 ακριβώς έπρεπε να αρχίσουν οι Cloven Hoof.

Τουλάχιστον ακούσατε Reach for the Sky.

Kalt
27-09-2008, 18:40
O xronikos periorismos ston proin underworld den apotelei kati kainourgio. Otan anoigei gia klamp, ta perithoria mexri ekei einai.. 12 me 12 kai 10 max

Auto bebaia de pa na pei pws de paixtike upisti malakia. :| Pali kala pou den irtha dld.

Metal_Throne
27-09-2008, 19:40
Από τη στιγμή που υπήρχε συμφωνία για την ώρα, έπρεπε το Live να ξεκινήσει στην ώρα του. Και αφού ξεκίνησε αργά, ας γινόταν καλύτερο κουμάντο στην ώρα των support. Ας έκοβαν 2 κομμάτια στο καθένα και ας τους έκλειναν ένα live σε δυό μήνες, σιγά το πράγμα δηλαδή.

Όσο για το χαμερ νταξ, να πα να γαμηθεί.

Αυτός που την πλήρωσε πάλι ήταν ο κόσμος. Κάποια στιγμή πάντως πρέπει να γίνει και καμιά μανούρα ... δεν κάνει κακό.

GuardianOfIvorytower
28-09-2008, 12:57
Ruthless σε καταλαβαίνω, πολύ καλά. Δλδ την ίδια ξενέρα θα είχα φάει κ γω σίγουρα. ΑΛΛΑ κ πάλι άκουσες κομματάρες :)

Notre Dame κ τα σπάμε κανονικά.

Ruthless
28-09-2008, 18:46
Έμαθα Θεσσαλονίκη παίξαν κοντά 2 ώρες(όλα τα κομμάτια όπως ήταν στο πρόγραμμα).

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ HEAVY METAL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Υποστηρίζουν την σκηνή και πίπες που κάθονται και διατυμπανίζουν(και υπάρχουν και ζώα που κάθονται και ασχολούνται ακόμα με την πάρτη τους). Σταδιάλα δηλαδή.

eleventh guardian
28-09-2008, 18:55
Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου, αλλά για να είμαστε δίκαιοι δεν φταίει μόνο το Metal Hammer.

Επαναλαμβάνω, για ποιον λόγο υπήρξε τόσο μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη; Και γιατί δεν περιορίστηκαν τα support για να παίξουν όλο το set οι Cloven Hoof;

Ruthless
28-09-2008, 19:03
Εννοείται δε φταίγαν μόνο αυτοί. Αλλά και πάλι, και πάρτυ να πεις πως έκανε ο άλλος, θα τον χάλαγε να ξεκινούσε το πάρτυ του με live τα Forgotten Heroes, Fugitive, DVR ή Mistress of the Forest; Ή ήλπιζε πως οι πόπεθ ή ότι άλλες πίπες θα έπαιζε ήταν πιο heavy metal από αυτά;

Άλλες φορές με αντίστοιχα σκηνικά όπως είπα και πριν ανέβαινε ο Greg πάνω, έβγαινε ο κλασσικός λόγος και το live συνέχιζε. Προχτές αρχίδια. Παίζει να έφταιγε κι ο γάμος βέβαια. :P

GuardianOfIvorytower
28-09-2008, 20:26
Ποιος γάμος?

Metal_Throne
28-09-2008, 21:59
Του αδελφού του Greg αν δεν απατώμαι.

Πάντως νομίζω ότι οι συνεννόηση γα την ώρα, είχε γίνει απευθείας ανάμεσα στον Jess Cox και το Tv War οπότε δεν γινόταν τίποτα.

Raven Lord
28-09-2008, 23:43
στο τσακ δεν ήρθα, ευτυχώς. τι μαλακίες είν'αυτές. 20 ευρώ για να δω τον κασμά να διακόπτει το live... :roll:

Ruthless
02-10-2008, 01:41
A tortured soul in a twisted frame
I'm the one who tolls the bell.
In a cathedral tower,
that is Notre Dame.
...Notre Dame!

http://www.youtube.com/watch?v=aILX6zYm-vA

Συγκινητικές στιγμές. :touched:

ΥΓ: Στην άλλη ερώτηση, ο Παπακώστας ήταν.

carheart
02-10-2008, 21:31
Θυμάμαι πάντως συναυλία Watain στο Underworld, να ξεκινάει καλές έντεκα και δέκα, με καμία διάθεση να τελειώσει στις δώδεκα, το μαγαζί γεμάτο τίγκα, και απλά στις δώδεκα να αρχίζει να γεμίζει ασφυκτικά πια, αφού μπήκαν μέσα και τα φρικιά. Είχα φύγει από τη συναυλία στη μια παρα είκοσι.

Kalt
02-10-2008, 22:12
Nai, alla to live egine kuriaki sunepos den anoige meta gia klamp

To sugkekrimeno skiniko paizei gia paraskeues kai savvata

carheart
02-10-2008, 23:15
Αφού μετά έμπαινε κόσμος! Λειτουργούσε σαν μαγαζί. Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς ακριβώς παίχτηκε. Είχαν παίξει όμως πολλά από "Casus Luciferi" σε γενικές γραμμές.

Raven Lord
03-10-2008, 00:33
άσε ρε, τον χαλούσε το βλάκα να ξεκινήσει το πάρτυ με hoof...

Kalt
03-10-2008, 05:36
Ti na sou pw re Carheart, pote de leitourgise os magazi tis Kuriakes. Ki an eixe ginei dld, tha tuxe gia elaxista to proto kairo opote pali den. To thumamai to sygkekrimeno live btw, travousa ta moustakia mou pou to xasa. Eutuxos anaplirothike me ti proti eukairia