View Full Version : BoS/Dear Serotonin/Uranium Cardinals 26/9/08
Vicotnik
27-09-2008, 02:17
Πρώτα απ' όλα να πω ότι η θέση μου απόψε ήταν σε άλλο live, δεν ξέρω καν πως κατέληξα στο Rodeo.
Ξεκινάμε:
Πρώτη μπάντα, συμπαθητικά παιδάκια που ξεκίνησαν πολύ δυναμικά με 2 κομματάρες όμως στη συνέχεια μας τα χάλασαν. Περίεργο γκρουπ γενικά, (όπως είπε ο lab) κάτι σε γκαραζοφάση έφερναν αλλά καλύτερα να μιλήσουν άλλοι για να μη λένε και μαλακίες. Γενικά με κούρασαν.
Στη συνέχεια βγήκαν τα ποστ-ροκ παιδιά που θέλαμε αρκετό καιρό να τα δούμε και μας άφησαν καλές εντυπώσεις γενικά (με λίγες μη αποδεκτές σάχλες του τραγουδιάρη που οκ, δεν ήταν και τίποτα σημαντικό), αν και τον περισσότερο χρόνο τον έφαγα σε τρυφερά τετ-α-τετ με γνωστό χρήστη. :oops:
Τέλος, οι Brotherhood of Sleep. Παιδιά αυτοί εδώ είναι πολύ σοβαρή μπάντα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκίνησαν τέτοια αναίτια επίθεση αλλά καλα μας έκαναν!!
100 φορές καλύτεροι από την τελευταία φορά που τους είδα (στο praise the fuzz) και χωρίς την ατμόσφαιρα του praise the fuzz (όσοι ήταν τότε, καταλαβαίνουν). Σε κάποια φάση έπαιξε κι ένας διάλογος εξωγήινων για λίγο, έκανε αυτός ο virus κατι ωραία εφέ με την κιθάρα του, και μετά πάλι πόλεμος. Μπράβο, αυτό ήταν live. Εξαιρετική παρουσία.
εδιτ: ένα συγγνώμη σε όσους δεν χαιρέτησα κι έφυγα βιαστικά :|
regularpaul
27-09-2008, 11:40
πολύ lame η χτεσινή παρουσία μου, είδα 2-3 τραγούδια από τους καρδινάλιους που με άφησαν αδιάφορο (sorry doc)
μετά πήγα για λίγο σπίτι με σκοπό να ξαναγυρίσω δριμύτερος αλλά με σφιχταγγάλιασε ο μορφέας :oops:
σε μια πιο ευχάριστη νότα, γνώρισα boom & djerdjele!
Vicotnik
28-09-2008, 01:47
πάρτε και εξήμιση λεπτά brotherhood of sleep
http://www.youtube.com/watch?v=jao5bFoOODM
συγχωρήστε την αστάθεια του καμεραμαν, προσπαθούσε όσο το δυνατόν καλύτερα :oops:
αν και τον περισσότερο χρόνο τον έφαγα σε τρυφερά τετ-α-τετ με γνωστό χρήστη. :oops:
Και μετά λες οτι το δούλεμα έχει γίνει κουραστικό :pingpong:
Vicotnik
28-09-2008, 02:28
Αν ήξερες τι ακριβώς είναι αυτό που μ' ενοχλεί θα ήταν όλα πολύ απλά.
Αν ήξερες τι ακριβώς είναι αυτό που μ' ενοχλεί θα ήταν όλα πολύ απλά.
Καλά προφανώς κάνω πλακίτσα, σόρυ αν είναι κάτι προσωπικό, δεν έχω ιδέα προφανώς^2 :oops:
θενκς βικότνη!
φχαρστούμε όσους ήρθαν, παρόλο που πήγε να βρέξει, περάσαμε όμορφα πάλι.
The Good Son
28-09-2008, 18:43
Καλά μην δίνεις και σημασία, ο βικότνικ είναι γνωστός άμπαλος.
Sand Merchant :pink:
Euxaristoume osous hr8an kai lypoumaste gia ta opoia provlhmata proekypsan.
Opws kai na to kanoume omws live einai, symvainoun kamia fora kai auta.
Agapame Bos kai euteuthkame Cardinals :D
Αργησα να γραψω αλλα ολο το σκ εμεινα μακρια απο βαρδιες στο ιντερνετ!
Ξεκιναω με κομμεντ για την καταπληκτικη αφισα!! Πηρα κιολας! :D
Ουρανιουμ καρντιναλς μπορω να πω πως με μπερδεψαν! Εκει που γενικα απο την αρχη κουνιομουν στον ρυθμο ενιωθα πως κατι ελειπε και αυτο το κατι μαλλον ειναι το μπασο! Πιστευω πως αν υπηρχε θα μιλαγαμε για μια πιο ολοκληρωμενη μπαντα και με πιο "ειδικο" χαρακτηρα.
Ντιαρ σεροτονιν: Οπως εχω δηλωσει δεν αποτελω φαν του ταχυδρομικου ροκ αλλα με το μπασιμο τους με εκαναν να ενδιαφερθω! Ωραιες καταστασεις αλλα γενικα δεν μπορω να εκφρασω και γνωμη οποτε το αφηνω σε αλλους πιο εμπειρους!
ΜΠΟΣ! Το καλυτερο απο τα 4-5 λαιβ που τους εχω δει! Ισωπεδοτικοι με ατελειωτα τζαμαρισματα και εφφε του γκου φρομ ατουερ σπεις!! Τιμιο και δυνατο λαιβ!!
Εξτρα κρατσουλεισονσ ρεσπεκτς και τετοια σε ντοκτορα που εβγαλε δυο λαιβς, κατι που δυσκολα το κανουν αλλοι ντραμερς!!!!!
Yo . ηρθα αργα, νομιζα οτι τα ειχα χάσει όλα. Τελικα έχασα την doc band no1. Κρίμα βασικα γιατι ήθελα πολύ να δω, υστερα απο videa και γλαφυρές περιγραφές και τέτοια.
Μετα D.S. btw , σαν να μαρεσε ο ήχος αρκετά (και μέτα ειδα οτι ήξερα τον ηχολήπτη αλλα άσχετο αυτό εντελώς την στιγμή που το βίωνα). Που αν και δεν είμαι ποστ ποπ, ε ροκ , δεν με χαλάσανε εως την ψηλοχοντροβρήκα, ωραίο ταξίδι, ντραμς που γυρνας σπιτι και μεχρι να κοιμηθεις ακους τον αποηχο τους (και για να μην χαχανιζω που ειμαστε ολοι γνωστοι και ωραιοι) ηταν ωραία.
bos τωρα, ήμουνα σίγουρος οτι δνε θέλω να ξανακούσω ποτε στην ζωή μου ένα συγκεκριμένο κομμάτι τους, που το έχω ακούσει ποιο πολλε΄ς φορες και απο αυτούς, τελικά το παιξανε σουπερ ωραία και δεν ξενέρωσα, απυλαυσα πλαγιώς σκηνής, με το μπασσο να μου μουγκριζει ωραιοτατα, ο goo ήταν οσο heavy metal επρεπε, και πέρα άπο την σουρεαλιστική εμπειρια του rodeου που βλέπω κάθε φορα πλαγιομετοπικά τον drumer λες και έχω μπαρκαρει και ταξιδεύω, ο doc με ενθουσίασε πολύ. Well done, απο τον ποιο αντικειμενικό ακροατή του κόσμου :D :D :D :D
Λιγα λογια και σταρατα.
Uranium Cardinals: Λιγα πραματα.
Dear Serotonin: Ωραιοι, αν και ο κιθαροτετοιος τους ελεγχεται ως ποζεριαρης.
Brotherhood Of Sleep: Πρωτο τραπεζι πιστα, γουσταρα καργα.
stam and the witches
30-09-2008, 04:13
Εκει που γενικα απο την αρχη κουνιομουν στον ρυθμο
Τι λες μωρή αδερφή.
Γάμησε το live, μακάρι να χαμε ένα τέτοιο κάθε βδομάδα, μιας και οι μπάντες έχουν πληθύνει. Dear Serotonin έκλεψαν την παράσταση για μένα. BoS χέβυ και τριππαριστοί, όσο πάει ο καιρός τόσο βελτιώνονται (αν και πιστεύω ότι από άποψη εκπομπής vibe η εμφάνιση στο Praise the Fuzz ήταν υπεράνω). Το rhythm section αξεπέραστο.
Good Son άλλαξε avatar γαμώ το χριστό σου.