Log in

View Full Version : [TV] The Sopranos

Mostos
18-09-2008, 00:35
η γνωστή σειρά. βλέπω τώρα τον πρώτο κύκλο και έχω να πω οτι δικαίως θεωρείται τόσο μεγάλη σειρά. Ωραία πλοκή, ωραία δομημένοι χαρακτήρες, διάλογοι οχι αφύσικοι-δραματικοί, χιούμορ σε σωστές ποσότητες, πολύ καλές ερμηνίες και βέβαια μαφία!! κανένας άλλος φαν;

Harbinger of Death
18-09-2008, 02:11
Ψήνομαι από παλιά να το δοκιμάσω. Μου το θύμισες και με έπεισες.

HAVOC
18-09-2008, 02:19
Σειρα που σεβεται το θεατη της απο αποψη γυρισματων.
Αλλα, ρε γμτ, τοση βια τη βαριεμαι.

Mostos
18-09-2008, 02:24
στην πρώτη σεζόν δεν έχει ιδιαίτερη.

SpiritCrusher
18-09-2008, 04:36

Χα, όχι και τόσο στο πως τελείωσε. :wink: :wink:

When Black Roses Bloom
18-09-2008, 09:40
Που το θυμηθήκατε αυτό ρε νεκροθάφτες..

Abruzzi
18-09-2008, 10:02
οτι πρεπει για godfather kτλ fans

αλλα το τελος απαραδεκτο

SpiritCrusher
18-09-2008, 13:02
αλλα το τελος απαραδεκτο

Eίχες δει τη σειρά ή απλά διάβασες πως τελείωσε σε συνέντευξη Cuse που έλεγε πως το Lost δε θα έκανε κάτι τέτοιο; :P

Abruzzi
18-09-2008, 13:27
εχω δει,αν και προσπερασα αρκετα ep και εδωσα βαση σε συγκεκριμενα απο λιστα φιλου(φανατικος με τη σειρα)

anyway,εσενα σου αρεσε ας πουμε;

το ότι αφέθηκε να εννοηθεί ότι φάγανε τον τονι δε λέει κάτι,με την ίδια λογική σου λεω οτι μετα τη μαύρη εικόνα ο τονι έκλασε...

με τρομάζει κάτι παρόμοιο στο lost...οχι μαυρη εικονα αλλα δλδ να μην δούμε κάτι χειροπιαστό και να έχουμε 1000 ερμηνείες για το τι ΜΠΟΡΕΙ και να έγινε

HAVOC
18-09-2008, 18:50

Χα, όχι και τόσο στο πως τελείωσε. :wink: :wink:

Σκηνοθετικα εννοω.

Σεναριακως ειναι καθαρα θεμα γουστου.
Εμενα ας πουμε δεν με ελκυουν τα πολυ ξεκαθαρισμενα στο τελος. Θελω να νιωθω μετεωρισμο. Να υπαρχει παντα περιθωριο προσωπικης ερμηνειας και μαλακιας.

Harbinger of Death
18-09-2008, 19:06
Lynch κι έτσι; Η τέχνη του να κάνεις τον θεατή να αναρωτιέται χωρίς λόγο, σκοπό και νόημα;

HAVOC
18-09-2008, 19:22
Aπο τη στιγμη που κατι θα σου κινησει το ενδιαφερον και θα σε κανει να αναρωτηθεις, για μενα δεν ειναι χωρις σκοπο.
Οχι οτι εχω αντιρρηση να μου δωσει καποιος το δικο του συμπερασμα με ομορφο τροπο, ακομη και αναπαντεχο.
Αλλα κι αν δεν το κανει, μου φτανει που μπηκα σε σκεψη, και που εδωσα τη δικη μου ερμηνεια σε κατι που κατα τα αλλα ηταν αρτιο.

Harbinger of Death
18-09-2008, 20:06
Μα είναι το να αναρωτηθείς αυτοσκοπός; "Αναρωτιέμαι τι απέγινε ο μαλάκας στο τέλος". Ε και;

Ξεφεύγουμε. Εγώ σήμερα αύριο θα δω πρώτα επεισόδια.

Mostos
21-09-2008, 22:52
για τις τρομερές ερμηνίες είπαμε ε.

Harbinger of Death
21-09-2008, 23:07
Μόλις είδα το 3ο επεισόδιο. Γαμάει. Μ' αρέσει το ανεπαίσθητο χιούμορ του.

Mostos
23-09-2008, 00:44
επίσης ένας απο τους κεντρικούς χαρακτήρες δεν είναι ηθοποιός ορίτζιναλι αλλα κιθαρίστας (και του springsteen κάποτε)

εδιτ: μου είναι αδύνατον να τον σκεφτώ σαν μη μαφιόζο και πόσο μάλιστα σα διάσημο κιθαρίστα.

http://www.youtube.com/watch?v=xv6M9Y40OoY

Abruzzi
08-10-2008, 22:01
το εχει το σταρ καθημερινα στις 5 παρα τα ξημερωματα btw

Harbinger of Death
09-10-2008, 00:00
Είμαι δεύτερη σεζόν προς το τέλος. Γαμάει, ε. Μια μέρα τα έβαζα το ένα μετά το άλλο, φτάσαμε τα 5 συνεχόμενα, και τα 6 συνολικά.

Ένα περίεργο πράγμα που μου αρέσει σε αυτή τη σειρά είναι πως 8 στους 10 είναι σκατόφατσες. Νορμάλ δηλαδή. Και επίσης ότι ο πρωταγωνιστής γίνεται συχνά αντιπαθητικός. Σκέτη πραγματικότητα είναι, δε σου χαϊδεύει τα αυτιά και τα μάτια καθόλου.

Mostos
14-10-2008, 18:33
- Like the other day I'm watching this movie with brad Pitt and that blonde, Gweneth Paltrow.
- "Sliding doors"?
- Fuck no, "seven". It's a good movie, and I never seen it before. But halfway through it, I'm thinking, this is bullshit. A waste of my fucking time. Why do I give a shit who the killer is? What difference is that information gonna make in my life?
- Very true.
- So I shut it off.
- Good for you. What did you do instead?
- I went out in the yard and burned ants with a magnifying glass.

Harbinger of Death
15-10-2008, 00:49
http://en.wikipedia.org/wiki/Out_of_context

Mostos
15-10-2008, 05:26
αν λες για το κουόουτ μου είναι απο διάλογος Τονυ με ψυχολόγο.

Harbinger of Death
15-10-2008, 14:38
Ναι αλλά ο Τόνυ είπε:

- I went out in the yard and burned ants with a magnifying glass. What the fuck do you think? I <insert-interesting -activity-here>.

Δλδ το έλεγε ειρωνικά.

Mostos
21-10-2008, 21:25
το ξέρω αλλα είχε πιο πολυ πλάκα έτσι.

η τζάνις είναι εξαιρετικά σιχαμένο άτομο.

Abruzzi
17-11-2008, 07:31
βιντεαρα αλλα και υπερσποιλερ

http://www.youtube.com/watch?v=JhFeZZflUj4

Every Single Sopranos Death υπο τους ηχους των Dire Straits

Harbinger of Death
17-11-2008, 11:57
η τζάνις είναι εξαιρετικά σιχαμένο άτομο.

NAI. Κάθε φορά που κάνει μαλακία, ή που λέει "for my artistic nature", θέλω να ΤΗΣ ΧΩΣΩ ΜΙΑ ΣΟΥΒΛΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ. Ειλικρινά από τους πιο εξοργιστικούς χαρακτήρες σειράς που έχω δει ποτέ.

Harbinger of Death
14-03-2009, 05:49
Είπα ότι το τελείωσα; Δεν το 'πα. Γάμησε. Απίστευτη σειρά. Πολύ ιδιαίτερη, τίμια και να τη δείτε όλοι και όλη. Το τέλος είχε φάση. Αν και

λυπήθηκα για τον Van Zandt που πέθανε, ήταν λάβαμπλ. Ο Τόνι μεγάλο γουρούνι αλλά σε κέρδιζε κάπως, ο πούστης.

Η Τζάνις έπρεπε να πεθάνει. Είναι λίγο σαν το άχτι που έχεις να πιάσει επιτέλους το κογιότ το μπιπ-μπιπ.

Αυτά.

Parasight
09-12-2009, 14:18
Το ξεκίνησα, θέλοντας να καλύψω αυτό το μεγάλο κενό. 3 επεισόδια ως τώρα και είμαι ήδη hooked.
Γεμάτο ατάκες, έκλαψα με την ακόλουθη:

Ariel: You ever heard of the Masada? For two years, 900 Jews held their own against 15,000 Roman soldiers. They chose death before enslavement. The Romans? Where are they now?
Tony Soprano: You're looking at them, asshole.

Απλά ΘΕΟC :dfinger:

warlord mkII
09-12-2009, 14:37
Μεγαλείο. Το πολύ δυνατό της σημείο έχει αναφερθεί και είναι ότι οι χαρακτήρες δεν είναι άσπροι - μαύροι αλλά γκρίζοι. Έχω δει όλους τους κύκλους και θα τους ξαναδώ σύντομα.
Van Zandt ΘΕΟΣ πραγματικά αλλά και οι υπόλοιποι της συμμορίας είναι θεϊκές φυσιογνωμίες.
Το μόνο κακό είναι ότι ανακυκλώνει καταστάσεις, πχ οι μισοι περιπου χαρακτηρες παθαίνουν καρκίνο
Αγαπημένη μου σκηνή είναι εκεί που "τρώνε" τον προδότη στο κόττερο

Stathis63
11-12-2009, 01:21
Καλυτερη τηλεοπτικη σειρα ever, IMHO. Εχω δει ολους τους κυκλους τουλαχιστον 5 φορες και το ξαναβλεπω ευχαριστως. Επος.

Odonian
11-12-2009, 02:38
Καλά η καλύτερη δεν είναι (τα έχουμε πει) αλλά είναι πολύ καλή και τρομερά σημαντική. Οι πρώτες 2 σεζόν και η τελευταία είναι πιο καλές, γιατί δεν υπήρχε η ανάγκη να τραβήξει το πράγμα. Ειδικά η τελευταία, δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε πρόβλημα, έχει συνολικά πολύ ψάξιμο και μελέτη (εκτός απο τα κλασικά, ερμηνείες κλπ). Για το τέλος έχουν γραφτεί βιβλία. :razz:

Parasight
21-01-2010, 10:16
Van Zandt ΘΕΟΣ πραγματικά αλλά και οι υπόλοιποι της συμμορίας είναι θεϊκές φυσιογνωμίες.Αυτό. Απόλαυση να τους βλέπεις όλους αυτούς, με τον Van Zandt να ξεχωρίζει σαφέστατα.
Μόλις ξεκίνησα 3ο κύκλο (το πάω χαλαρά, ένα επεισοδιάκι κάθε μεσημέρι) και θέλω να μην τελειώσει ποτέ.

Marillion
15-02-2010, 14:19
σε μία επίδειξη τακτ και σωστού timing, ξεκίνησα να βλέπω τα σοπράνος λίγο πριν την εξεταστική και τα συνεχίζω καθόλη την διάρκεια της σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς. για την ακρίβεια μόλις τέλειωσα την τρίτη σεζόν.

βασικά το σχόλιο πρί βίας που έγινε νωρίτερα είναι τουλάχιστον αστείο και αφελές. δεν συγκρίνεται με άλλες σειρές του hbo (βλ. οζ) και υπάρχει σε ικανοποιητικές ποσότητες δίχως να γίνεται ιδιαίτερα αποκαλυπτική. περισσότερο θαυμάζεις την ωραία σκηνοθεσία παρά την αιματοχυσία κτλ. ο φιουριο γαμεί το σύμπαν, σαν ιταλός καρατέκα είναι.

και μιας και το ανέφερα, σκηνοθετικά το παιχνίδι κερδίζεται. ωραίες εως εκπληκτικές ερμηνειες, καλογραμμένα σενάρια, φοβερή μουσική επένδυση και όλα καλά. το μοναδικό μου πρόβλημα είναι πως η μαφία παίζει δεύτερο ρόλο, καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε περισσότερο με family drama. και έτσι θα έπρεπε ουσιαστικά (αν και εμένα μου κακοφαίνεται), η σειρά πατάει στον ρεαλισμό πολύ επιτυχημένα. ορισμένες φορές, βλέπεις μερικές κλισέ κινηματογραφικές σκηνές (όπως για παράδειγμα το παρατεταμένο πλάνο σε έναν που μόλις έγινε φακντ απ και λές τώρα θα πάρει εκδίκηση) να εξελίσσονται με τρόπο διαφορετικό απ'οτι περίμενες. αποκορύφωμα κατεμέ στον συγκεκριμένο τομέα, η σχέση τζούνιορ-τόνυ.

κατα τ'αλλα τζάνισ ζούμε, στα ρυάκια να σε δούμε. πωλυ, βαν ζαντ, κρισστοφερ μεγαλύτερες σκατόφατσες έβερ, μπακαλά ο χοντρότερος άνθρωπος του γαλαξία + αρτι μπούκο ο κομπάρσος της υπόθεσης (για την ώρα τουλάχιστον).

Parasight
15-02-2010, 14:43
Μόλις έχω ξεκινήσει 6ο (και τελευταίο) κύκλο και πραγματικά θα λυπηθώ όταν το τελειώσω και δε θα έχω άλλο ναδω. Τουλάχιστον έχει 20 επεισόδια αυτός ο κύκλος. Btw πού να δεις πώς ξεκινάει ο συγκεκριμένος κύκλος, τα σπάει όλα κανονικά.
Συμφωνώ σε όλα με Marillion, και έχω να προσθέσω ότι λατρεύω τη σκηνοθεσία στις αναπαραστάσεις ονείρων του Τόνι, πραγματική ψυχεδέλεια χωρίς περιττές υπερβολές (και όσο προχωράει η σειρά, τόσο περισσότερο έχουμε κι απ'αυτές btw). Επίσης, όλος ο παραλληλισμός με ψυχολογία μέσω των επισκέψεων στην ψυχολόγο είναι τεράστιο συν.
Γενικά πρόκειται για σειρά στην οποία έχει γίνει σοβαρή δουλειά σε πραγματικά όλους τους τομείς (χαρακτήρες, αφήγηση, σκηνοθεσία κλπ) κάτι που την κάνει απολαυστικότατη.

Odonian
15-02-2010, 20:21
Ο τελευταίος είναι εξαιρετικός και όχι μόνο για το (θρυλικό πλέον) τελευταίο επισόδειο. Το να ξέρεις ότι γράφεις τον επίλογο είναι πολλές φορές απελευθερωτικό.

Parasight
22-02-2010, 10:19
Δεν έχω λόγια μετά το τέλος.

Abruzzi
22-02-2010, 10:37
ωραιο φιναλε ε;αντε με το καλο και το λοστ ετσι. :fear:

Marillion
22-02-2010, 10:58
αμπρούτζι διόρθωσε το σποιλερ στην πρώτη σελίδα ρε, έχω τρελαθεί!
κατα τ'αλλα, την τελειώνω και γω. έκτος κύκλος γαμεί και δέρνει μέχρι στιγμής.

Abruzzi
22-02-2010, 11:06
θα σου ελεγα done αλλα με εχει quoteαρει ο spiritcrusher απο κατω

edit:ακυρo. το αλλο λες ε;δεν το ειχα σε tags?

antimusic
22-02-2010, 11:12
ήταν σε spoiler tag κανονικά, ναι, αλλά μετά από κάποια αλλαγή/update που έγινε κάποτε το spoiler tag χάλασε και είχε μορφή [spoilersdffw54w3] ας πούμε, και δε δούλευε. πολλά παλιά spoiler tags είναι χαλασμένα πλέον.

Marillion
22-02-2010, 11:13
ναι ρε το άλλο λέω που γράφεις το φινάλε πανάθεμα σε :-p

Parasight
22-02-2010, 11:29
Προσωπικά το τέλος με ικανοποίησε πέρα του δεόντως. (βάζω spoiler λόγω Marillion:razz:)
Ανόμοια με σειρές σαν το Lost (όπου τρέχουν 135 διαφορετικά storylines τα οποία δημιουργήθηκαν ακριβώς για να "απαντηθούν"), εδώ ποτέ δεν υπήρξε κάτι για να απαντηθεί. Η σειρά δεν είχε ποτέ σχέση με "απαντήσεις", η ερμηνεία και η κρίση για ό,τι συνέβαινε αφήνονταν πάντα στον θεατή. Με άλλα λόγια, εδώ δεν υπάρχει πουθενά άσπρο/μαύρο και αυτό πήρα εγώ από τη σειρά, ιδιαίτερα και στα πλαίσια της ψυχολογίας, όπως προβαλλόταν μέσα από τα therapy sessions του Τονι.
Η τελευταία σκηνή είναι αριστουργηματική και, πριν ανατρέξει κάποιος σε σχετικά άρθρα στο net για το τι μπορεί να συνέβη, δίνει από μόνη της άπειρη τροφή για σκέψη. Και βασικά όχι μόνη της η τελευταία σκηνή, αλλά σε συνάρτηση με όλα όσα έχουν γίνει και πώς φτάσαμε ως εδώ.Αριστουργηματική σειρά κατ'εμέ συνολικά. Και για το "ταξίδι", αλλά και για το τελείωμα.

Abruzzi
22-02-2010, 11:44
QJsvp4jK5PU

:razz:

Parasight
22-02-2010, 13:17
:lol:

Μα ναι, αν είχε ακόμη έναν αποκεφαλισμό ή στραγγαλισμό, τότε το τέλος θα ήταν πραγματικά απολαυστικό :P

warlord mkII
22-02-2010, 16:49
χα για μενα το πιο γαματο σεναριο για το φιναλε ειναι και το πιο απλο. Απλα να είναι μια οικογενεια που βγαινει για φαγητο. Σε ολη τη διαρκεια της σειρας, κυριαρχουν τα θεματα της οικογενειας και οχι της μαφιας.

enitharmon
08-03-2010, 00:36
είμαι 5ο επεισόδιο και άμα δεν είχα ακούσει μόνο τα καλύτερα παίζει να μην τη συνέχιζα από το 2ο και μετά. ακόμα περιμένω να δω τι προσπαθεί να δείξει η σειρά, το τέλος των επεισοδίων είναι ό,τι ναναι (σα να έπρεπε να τελειώσει εκεί, γιατί δε μένει άλλος χρόνος για το επεισόδιο) και οι ερμηνείες ως τώρα είναι απλά οκ (οι υπόλοιποι της μαφίας ώρες ώρες μου φέρνουν σε καρικατούρα). θα δείξει

Parasight
08-03-2010, 02:04
Χμ παράτα το καλύτερα. Σοβαρά μιλάω, χωρίς κάποια ερωνία. Προσωπικά είχα κολλήσει αμέσως.
Δεν είναι τίποτα, κι ένας φίλος μου μού έλεγε τα ίδια και το παράτησε πριν καν φτάσει στο 10ο. Προφανώς θα ανήκεις κι εσύ σ'αυτούς :P

edit:
Ποιο 10ο, πολλά είπα. Στο 5ο μάλλον ή κάπου εκεί.

Abruzzi
08-03-2010, 02:26
εγω λεω δωστου λιγο καιρο ακομα.σχετικα προσφατα τα εβαλα και τα ειδα ολα απο την αρχη και πιστευω σε μια κλιμακα τελος πρωτης-αρχες δευτερης θα κολλησεις.
αν συνεχισεις παιζει στην τεταρτη να βαρεθεις καπως αλλα αργοτερα ανταμοιβει.

enitharmon
08-03-2010, 04:53
θα συνεχίσω, γιατί δεν έχω βρει ακόμα συγκεκριμένο λόγο να τη σταματήσω (όπως το BG). το διάολο, δε μπορεί να είστε χωρίς γούστο όλοι εσείς που σας αρέσει, κάτι έχω πιάσει στραβά

Marillion
08-03-2010, 11:22
θα συνεχίσω, γιατί δεν έχω βρει ακόμα συγκεκριμένο λόγο να τη σταματήσω (όπως το BG). το διάολο, δε μπορεί να είστε χωρίς γούστο όλοι εσείς που σας αρέσει, κάτι έχω πιάσει στραβά

ρε ενι μηπως φταινε τα γαμησια, οι πλαστικές γκόμενες και τα στριπτίζ; :-p
είχα μια παρόμοια κουβέντα γι'αυτό το λέω ε. σχετικά με το πως τελειώνουν τα episodes, μην περιμένεις τπτ περισσότερο από την σειρά. πατάει στον στεγνό ρεαλισμό σκηνοθετικά. δεν είναι λίγες φορές που θα περιμένεις το πηκ και αυτό δνε θα έρχεται ποτέ. επίσης είναι μακράν από τις πιο δύσκολες στο να προβλέψεις την συνέχεια παραδόξως.

το είδα ε, σας το πα; το τέλος γάμησε τέλη σειρών. τι λέω. γάμησε σειρές ολόκληρες. και ας είχε journey στο μπακραουντ (journey δεν ήταν;).

Abruzzi
08-03-2010, 12:30
τι κι ας ειχε journey ρε.το κομματι ειναι λατρεια. :touched:

http://www.youtube.com/watch?v=barLaHrtvoM

enitharmon
08-03-2010, 12:55
ρε ενι μηπως φταινε τα γαμησια, οι πλαστικές γκόμενες και τα στριπτίζ; :-p
μέχρι στιγμης δεν εχει τιποτα από τα τρια (εκτός αν εννοεις τα ξενοπηδήματα του Τοννυ και τις γκόμενες στο κλαμπ). σιγα μην ηταν λογος αυτος ρε

Parasight
08-03-2010, 14:04
O Marillion τα είπε μια χαρά παραπάνω, μέσα στο μυαλό μου ακριβώς. On second thought, Eni δώσε 2-3 ευκαιρίες ακόμα. Αλλά πραγματικά παίζει να μη μπεις στο τριπάκι ποτέ.

enitharmon
08-03-2010, 16:54
πω, παρακολουθησεις :touched:

πρεπει να δω τι θα γινει μετα το δειπνο τωρα

Elfstone
09-03-2010, 00:29
eni, είχα κι εγώ τις ίδιες ενστάσεις όταν άρχισα να το βλέπω... αλλά σε λίγο σε παρασέρνει η σειρά για αυτό που είναι. Είναι τόσο καλοί οι ηθοποιοί και η σκηνοθεσία που νομίζεις ότι βλέπεις κάποιο ριάλιτι. Δε θα το μετανιώσεις αν την δεις όλη, ο Τονυ Σοπράνο είναι πραγματικά ο καλύτερος χαρακτήρας σε σειρά έβερ!!

Harbinger of Death
09-03-2010, 03:25
Χμ παράτα το καλύτερα. Σοβαρά μιλάω, χωρίς κάποια ερωνία. Προσωπικά είχα κολλήσει αμέσως.
Δεν είναι τίποτα, κι ένας φίλος μου μού έλεγε τα ίδια και το παράτησε πριν καν φτάσει στο 10ο. Προφανώς θα ανήκεις κι εσύ σ'αυτούς :P

edit:
Ποιο 10ο, πολλά είπα. Στο 5ο μάλλον ή κάπου εκεί.

Ερχόμουν να ποστάρω αυτό.

wino
29-03-2010, 23:31
megalh seira

kai afisa ulver

Shadowking
18-11-2010, 23:50
κόλλησα και 'γω, πολύ αντίστοιχη φάση με wire μπαίνεις δύσκολα στο κλίμα, η πλοκή είναι αργή αλλά όταν αρχίσεις να δένεσαι με χαρακτήρες κτλ, τέλειωσε κόλλησες.

Μπαίνω 3η season και επιτέλους ψόφησε η σκατόγρια

Kaserinos
13-01-2011, 00:02
Μετα απο 3 χρονια παρακολουθησης στο ρελαντι, επεσε και για μενα η αυλαια χθες.

Ενα απο αυτα που μου αρεσαν (και με τσιγκλουσε) ηταν οι ευθραστες ισορροπιες και το ενδεχομενο βιαιας εκρηξης απο τον οποιοδηποτε σχεδον.

Το χιουμορ τεραστιο συν, ειδικα απο αξεστους τυπους σαν τον Πολι με τα οριακα απαραδεκτα αστεια.

Ενα απο τα αγαπημενα μου επεισοδια ειναι ενα στην 4η σεζον με Πολι και Κριστοφερ να εχουν καθαρισει τον Ρωσο και να εχουν χαθει στα χιονια. Το ειχα πετυχει λιγα χρονια πριν ξημερωματα στο Σταρ (πριν αρχισω να βλεπω την σειρα επισταμενα) και μου'χε μεινει χαραγμενο το τοπιο.

Και οι τοποθεσιες σε Ιταλιες και λοιπα inner trips για καρτποσταλ.

Το σημαντικοτερο σε αυτη την σειρα ειναι τo πως μεσα απο συζητησεις, σκηνικα και εντασεις, το αμερικανικο ονειρο ειναι στο χειρουργικο τραπεζι.
Πληρης κατακερματισμος σε φιλοσοφικο, πολιτικο, κοινωνικό και ψυχολογικο επιπεδο που αναθεμα και αν υπηρχε αλλη σειρα που να το πετυχε στο απολυτο.

Οσο για το τελος, ηταν το ιδανικοτερο οχι τοσο για να συντηρησει σαν σειρα τον μυθο της (οποιος εχει δει εστω και μια σεζον το αντιλαμβανεται αυτο), αλλα γιατι (οπως το σκεφτομουν απο μικρος με οποιαδηποτε σειρα/ταινια εβλεπα) πλεον σταματησαμε να βλεπουμε τις στιγμες απο την ζωη αυτων των ανθρωπων.

Το τελος βρισκει την οικογενεια πληρως αλλοτριωμενη (συγκριτικα με το πως ηταν στο τελος του πρωτου κυκλου στο εστιατοριο του Αρτι), μεσα απο το φιλτρο του Αμερικανικου Ονειρου. Και ο τιτλος του επεισοδιου "Made In America" ειναι τοσο τελειος ωστε συνοψιζει ολη την φιλοσοφια της σειρας (σε ενα μεγαλο μερος της).

Το τραγουδι υπεροχο.

Και οταν επεσε μαυρο στην οθονη, η πρωτη σκεψη μου ηταν οτι ηταν χαλασμενο το τορρεντ (και εννοειται οτι δεν ειμαι ο μονος!)

warlord mkII
13-01-2011, 00:57
ο Τονυ Σοπράνο είναι πραγματικά ο καλύτερος χαρακτήρας σε σειρά έβερ!!

Ο Τόνυ είναι ο 2ος καλυτερος χαρακτήρας. ο 1ος είναι ο:

http://www.youtube.com/watch?v=2WQuy-Hl-kY

Shadowking
13-01-2011, 20:55
μόλις είδα τελευταίο επεισόδιο.
:touched:

οκ, μετά από το wire και αυτό, λογικά υπάρχει το χάος.

Kaserinos
20-01-2011, 11:42
Το'χα ακουσει καιρο τωρα..αλλα φαινεται οτι εχει βαση:

http://www.youtube.com/watch?v=6eWWW5aWzRk
Υπαρχει και σε τορεντ οπως και σε συνεχειες στο youtube.

Mostos
09-02-2011, 18:51
μετά απο αρκετό καιρό κι εγώ επιτέλους τέλειωσα τη σειρά. Ειλικρινά έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το τέλος.

ήθελε αραγε να δώσει με υπαινιγμούς ένα σαφές τέλος ή ηθελε απλα να το αφήσει ανοιχτό και ο καθένας να το ερμηνευσει όπως μπορει;

Παντως προκειται για μια απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί,άρτια και με όσο το δυνατόν λιγότερα κλισε γίνεται.

Kaserinos
25-03-2011, 18:22
Bump!

http://www.youtube.com/watch?v=cRT0CT7aHdM

enitharmon
19-08-2011, 00:12
με τα αστεια εφτασα 3χ05. it grows on me

το ειχα παρατησει κανα χρόνο, αλλά η τρίτη πάει καλά και όταν τελειώνει το ένα, βάζω αμέσως το επόμενο. εξακολουθούν να με εκνευρίζουν χαρακτήρες, ο τρόπος που μιλάνε, που αναπνέουν, που έχουν τα νύχια τους και τέτοια, αλλά συνηθίζω. θα την τελειώσω

enitharmon
22-08-2011, 03:19
εχω λιώσει με το 4χ03 (αυτο με τον Κολομβο)

enitharmon
02-09-2011, 20:31
η 6η σεζον εχει τοσες χαιλαιτ σκηνες, που ειναι σκετη απολαυση

Kaserinos
02-09-2011, 20:37
Και το πιο ευφυες φιναλε που εχω δει σε σειρα.

~ladykiller~
02-09-2011, 23:26
τους 4 πρώτους τους είδα όταν πήγαμε διακοπές δυο βδομάδες Βόλο... οι άλλοι δύο μου πήρανε κάνα μήνα αλλά άξιζε.

enitharmon
06-09-2011, 04:06
ευχαριστώ το θεό του ΗΒΟ που με φώτισε και το συνέχισα.

Ό,τι είπατε, έχω λίγα πράματα να προσθέσω

στη μαύρη οθόνη νόμιζα κι εγώ ότι χάλασε το τόρρεντ. Όπως είπε κάποιος πριν, δεν τη θεωρώ σειρά για τη μαφία, οικογενειακό δράμα είναι περισσότερο με δυσλειτουργικούς χαρακτήρες. Η σκηνοθεσία των ονείρων, ειδικά μετά τον τραυματισμό του, δε μπορώ να τη φανταστώ καλύτερη, οι σκηνές με την ψυχολόγο και την έρευνα για τους κοινωνιοπαθείς (αν μεταφραζεται έτσι το sociopath) με έβαλε σε σκέψεις, χαρακτήρας/συμπεριφορά και προβλήματα του AJ εξαιρετικά απεικονισμένα. Το τέλος δε χρειαζόταν θάνατο. Δείχνει ότι δε θα ηρεμήσει ποτέ, θα προσέχει τους πάντες και τις κινήσεις τους και η σκηνοθεσία σε αυτή τη σκηνή δείχνει την αντίληψη του Τονι για τον κόσμο γύρω του (από δω και πέρα κυρίως). Μπορεί να τον σκότωσαν εκείνο το βράδυ, μπορεί τη χ χρονική στιγμή από δω και πέρα, δεν έχει σημασία, συνέβη σε τόσους συνεργάτες του, είναι μέρος της δουλειά και του american dream. Το don't stop believin' και οι στίχοι του για αυτή τη σκηνή, μονο :touched:

Krux
15-01-2012, 23:02
μόλις το τελείωσα. μια ομορφιά. boardwalk empire σου 'ρχομαι.

12 stars circle your brow
08-02-2012, 17:17
Ρε βασικά βοήθεια. Το 'χα κατεβάσει πρώτη φορά πριν κανα χρονο και δεν έβρισκα ούτε έναν συγχρονισμένο υπότιτλο. Αποφάσισα να το ξαναδώ, κοίταξα στο addicted, DvD-Rip XG subs ολη η πρωτη σεζον, λέω ωραία, εδώ είμαστε, κατεβάζω αντίστοιχο ριπ. Και ρε, δεύτερο επεισόδιο και ο υπότιτλος ειναι ΣΚΑΤΑ. Παίζει για το συγκεκριμένο rip κανενας σόι αγγλικός ή ελληνικός; Ό,τι σας βρίσκεται.

A, κατέβασα κάτι ελληνικούς που λένε DvD-Rip αλλά βγάζει αλαμπουρνέζικα (έκανα την μόντα στο VLC, ctrl+P -> subtitles κι έβαλα ελληνική, αλλά παρέμειναν τα ίδια ακαταλαβίστικα σύμβολα, παρόλα αυτά, φαίνονται να συμβαδίζουν)

asimoulis
08-02-2012, 17:38
συμβαίνει αυτό με το vlc και τα ελληνικά. δοκίμασε άλλο (π.χ. k-lite codec pack) θα παίξουν.

supermachoman
10-02-2012, 04:49
ας βάλει κάποιος ένα spoiler στα ποστ #8, #10, #11, #12, #13 (το οποίο είναι σπόιλερ χωρίς καν να έχει δει τη σειρά αυτός που το πόσταρε, wtf), #49, #50

ψείρας ίσως, αλλά απλά κάντε τα ένα edit, δε βλάπτει

mourning apocalypse
16-04-2012, 22:22
Θέλω να κάνω ένα τεράστιο φανμπόυκο ποστ για αυτή τη σειρά αλλά μάλλον δεν χρειάζεται.
Θα πω ότι οποιαδήποτε σινεφίλ φατσούλα που σέβεται τον ευατό της, οφείλει να την έχει δει.
Επίσης καλύτερο τέλος στην ιστορία της μικρής-μεσαίας-μεγάλης οθόνης.

BURNIN AMBITION
12-05-2012, 14:12
molis teleiwsa.pwpwpw anatrixila entelws
de mporwna perigrapw allo. tony soprano tha mas leipseis

supermachoman
10-06-2012, 03:35
Bump!

http://www.youtube.com/watch?v=cRT0CT7aHdM

bump για την τελειότητα σε εικόνες και ήχο, ακούστε πώς ραππάρει πάνω απ'το τραγούδι ο πούστης

Phantom Duck
10-06-2012, 04:14
το sopranos και το wire με έκαναν να καταλάβω πότε μια σειρά είναι μεγάλη: όταν η ηθοποιία και σκηνοθεσία είναι τόσο μεγάλη που κάθε φορά που τρώνε κάτι πεινάω (από τα ξύγκια του τόνι στα καβούρια του μακνόλτη), και όταν ο άλλος πίνει club soda και σκέφτομαι ότι ναι ρε φίλε, γάμα το αλκοόλ, τέτοιο θα πίνω.

KoiliaSamprela
10-06-2012, 09:03
Η Αλήθεια είναι ότι την είχα πατήσει με σοπράνος , που έβλεπα ξέμπαρκα επεισόδια στην ΝΕΤ.
Μόλις μπήκα στην φάση να τα δω μαζεμένα με την σειρά , έπαθα πλάκα!

Parasight
10-06-2012, 09:15
+1 σε όλα τα παραπάνω εννοείται, αλλά δείτε και Six Feet Under αν δεν το έχετε κάνει. Είναι κι αυτό από τα κεφάλαια που πρέπει να κατέχει ο καμμένος σειράκιας που σέβεται τον εαυτό του.

Mostos
18-07-2012, 01:12
http://youtu.be/i1NngykN1Yw

ασχετο κάπως αλλα αυτο είναι το καλύτερο ξεκίνημα σεζόν έβερ. και βέβαια το σοπράνος η καλύτερη σειρά έβερ. τυχερός όποιος δεν την έχει δει ακόμα.

KoiliaSamprela
18-07-2012, 08:53
Στα μέσα του 5ου κύκλου είμαι, και ακόμα δεν διαβάζω το θρεντ
Αλλά ναι , τεράστια σειρά και ο τόνι θεός

KoiliaSamprela
17-08-2012, 23:17
τέλος , υπέροχη σειρά.
Η μαφία είναι το μπαγκράου , οι χαρακτήρες είναι το ζουμί.
6 σεζόν έκοψε το σύμπαν στα 2.

Για το φινάλε

Ξέροντας ότι θέλει 3-4 λεπτά να τελειώσει ο σκηνοθέτης μου δημιούργησε τεράστια αγωνία βάζοντάς με να δω σαν τον Τόνυ τον κόσμο γύρω του.
Δεν θεωρώ ότι πέθανε, αλλά ξέρει ότι ζει μια ζωή γεμάτη ανασφάλεια, ακόμα και όταν πάει με την οικογένειά του να φάει το μπεργκερ. and life goes on.
Δεν διαβάζω νετ για σχόλια περί τέλους. Και δεν νομίζω ότι με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, αν ήθελε να πει κάτι συγκεκριμένο θα το έδειχνε κιόλας. Κρατάει ο καθένας τα πιστεύω του.

θα πω και άλλα :P

12 stars circle your brow
21-01-2013, 22:23
τέλος και για μένα, δεν σχολιάζω τίποτα, i'll just leave this here

http://www.youtube.com/watch?v=L1OJ5UNYdIA

Drumsick
10-04-2013, 00:53
To είδα κι εγώ λοιπόν. Συγκρίσεις με Wire είναι τουλάχιστον παιδαριώδεις. Σίγουρα δεν είναι κακή σειρά, αλλά πολλή μονοτονία (οι πρώτες 10 συνεδρίες είχαν ενδιαφέρον, απο΄κει και πέρα, κούραση) και υπερβολή στην περσόνα του Tόνυ (δλδ οκ, με πόση ευκολία πια σφάζεις συγγενής/φίλους με το καλημέρα? Και με πόση ευκολία γαμάς ο,τι κινείται ενώ είσαι χοντρός και ασχημος?).
Δε λέω, μετά απο 1-2 μήνες που το βλέπω, θα μου λείψει λίγο, αλλά μεχ.

Krux
10-04-2013, 01:07
.

supermachoman
10-04-2013, 03:26
(δλδ οκ, με πόση ευκολία πια σφάζεις συγγενής/φίλους με το καλημέρα? Και με πόση ευκολία γαμάς ο,τι κινείται ενώ είσαι χοντρός και ασχημος?).

σοβαρά τώρα?

Parasight
10-04-2013, 08:50
δλδ οκ, με πόση ευκολία πια σφάζεις συγγενής/φίλους με το καλημέραΣύμφωνα με δυο παραδείγματα που μου έρχονται στα γρήγορα, με τόση ευκολία:

http://guyism.com/wp-content/uploads/godfather-fredo-killed-630x365.jpg
"I ordered the death of my brother. He injured me. I killed my mother's son. I killed my father's son."
―Michael Corleone

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110304193058/godfather/images/2/2b/Vlcsnap-2010-02-24-20h48m29s165.png
"Today I settle all family business, so don't tell me you're innocent Carlo. Admit what you did."
―Michael Corleone

Μάγια, σύνελθε.

Drumsick
10-04-2013, 09:03
Χάθηκε να φάει την καριόλα τη Τζάνις λοιπόν?

Και τι σύνελθε? Αυτή είναι η άποψή μου. Let's agree to disagree χωρίς αίματα.

Krux
10-04-2013, 10:04
μάγια, όλο το point της σειράς είναι να δείξει οτι η "δουλειά" είναι πάνω από όλα, από τα πάντα, ιδιαίτερα για αυτά τα άτομα που έννοιες όπως οικογένεια, χρήμα, δύναμη, τιμή συνιστούν όλο τους το είναι. δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί όταν μιλάμε για "δουλειά". και σε μια σειρά που έχει εμβαθύνει σε απίστευτο βαθμό στα πιο μικρά και ασήμαντα μειονεκτήματα/προτερήματα του κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά γίνεται πολύ ξεκάθαρο πως όταν μιλάμε για "δουλειά" όλα τα υπόλοιπα πάνε στην άκρη. σαφώς και η σειρά έχει εστιάσει κυρίως στον Τόνυ (λογικό είναι αυτό) αλλά θα πρέπει να παραδεχτείς οτι μιλάμε για μια φαινομενική ερμηνεία γενικότερα από τον Γκαντολφίνι. ειλικρινά πάντως είσαι ο πρώτος άνθρωπος που ακούω να λέει "ε εντάξει οκ καλό είναι" για το Σοπράνοζ.

Drumsick
10-04-2013, 10:22
Tα καταλαβαίνω όλα αυτά που λες και τα δέχομαι, αλλά όπως είπα παραπάνω τα βρήκα κάπως υπερβολικά και πολύ επαναλαμβανόμενα. Δηλαδή, τι 2 σεζόν να ήταν τι 10, τα ίδια πράγματα θα βλέπαμε, δεν θα άλλαζε κάτι. Απλώς στην περίπτωση των 10, θα είχαμε περισσότερους νεκρούς.
Αν εξαιρέσεις ίσως Meadow και AJ, που ξεκινάνε παιδάκια και τελειώνουν ενήλικες, άντε και Christopher, δεν είδαμε κανένα σοβαρό χτίσμο χαρακτήρα (βλ. wire, six feet under). Όχι πως είναι απαραίτητο αυτό για να θεωρήσεις μια σειρά καλή, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό το στοιχείο είναι που σε κάνει να νιώθεις την ολοκληρωμένη πια σειρά σαν ένα ταξίδι, σαν κάτι που είχε ροή, που ξεκίνησε στο Α και πήγε στο Β μέσα από ένα σωρό εξελίξεις και ανατροπές και whatnot. Αυτό μου άφησε την αίσθηση πως ξεκίνησε στο Α και τελείωσε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Δεν με πείσανε ρε παιδί μου οι αλλαγές του. Δεν με έπεισε ο χωρισμός τους, δεν με έπεισε η κατάθλιψη του AJ και η αστραπιαία του ανάρρωση, δεν με έπεισε η πάντοτε ηλεκτρισμένη σχέση ψυχιάτρου-Τόνυ, και κυρίως δεν με έπεισε η χρονική διάρκεια στην οποία υποτίθεται διαδραματίζονται όλα αυτά. Αν δηλαδή δεν γίνονταν αναφορές στα πόσα χρόνια κάνει θεραπεία ο Τόνυ ή πόσο χρονών είναι πια ο AJ, δεν θα ήταν αισθητό πως ο χρόνος κυλά.
Καταλαβαίνω γιατί θεωρείται τόσο καλή σειρά, αλλά για μένα παραέχει πολλά ψεγάδια για να την βάλω στις τοπ.

Krux
10-04-2013, 11:01
νομίζω κάθε σειρά που έχει επιτυχία και τραβάει σε μήκος εμφανίζει επαναλαμβανόμενα μοτίβα και όντως δεν είναι καλό αυτό απλά το πιο σημαντικό είναι να μην γίνεται κουραστικό. προσωπικά στο Σοπράνοζ δεν το ένιωσα αυτό.
σχετικά με το μη σοβαρό χτίσιμο χαρακτήρα που λες. καταρχάς έχουμε το υπέρτατο χτίσιμο του χαρακτήρα του Τόνυ, σε τέτοιο βαθμό που επισκιάζει και τους γύρω χαρακτήρες της σειράς. δεν συμπεριλαμβάνεις την Καρμέλα επίσης, τον Πόλι, τον Τζούνιορ, την Τζάνις, την Αντριάννα, τον Μπακαλά, τον Αρτι. εγώ θεωρώ οτι όλοι αυτοί οι χαρακτήρες μας παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν πλήρως και φυσικά διαδραμάτισαν ο καθένας στο ποσοστό που έπρεπε τον ρόλο τους. με ξαφνιάζει ιδιαίτερα που επιμένεις στο θέμα του χτισίματος των χαρακτήρων γιατί για μένα είναι ίσως η κορυφαία σειρά που έχω δει σε σχέση με τις υπόλοιπες, για αυτόν ακριβώς τον λόγο. αυτή είναι δηλαδή για μένα η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Heimaa
24-04-2013, 15:33
δεν ξέρω αν είναι η "καλύτερη σειρά" αλλά σίγουρα η αγαπημένη μου. τι στιγμή που έβλεπα το τέλος έπρεπε να σηκώσω το κινητό μου fml

http://www.youtube.com/watch?v=7jddpc5ZBCs

A ha ha
24-04-2013, 19:25
νομίζω κάθε σειρά που έχει επιτυχία και τραβάει σε μήκος εμφανίζει επαναλαμβανόμενα μοτίβα και όντως δεν είναι καλό αυτό απλά το πιο σημαντικό είναι να μην γίνεται κουραστικό. προσωπικά στο Σοπράνοζ δεν το ένιωσα αυτό.
σχετικά με το μη σοβαρό χτίσιμο χαρακτήρα που λες. καταρχάς έχουμε το υπέρτατο χτίσιμο του χαρακτήρα του Τόνυ, σε τέτοιο βαθμό που επισκιάζει και τους γύρω χαρακτήρες της σειράς. δεν συμπεριλαμβάνεις την Καρμέλα επίσης, τον Πόλι, τον Τζούνιορ, την Τζάνις, την Αντριάννα, τον Μπακαλά, τον Αρτι. εγώ θεωρώ οτι όλοι αυτοί οι χαρακτήρες μας παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν πλήρως και φυσικά διαδραμάτισαν ο καθένας στο ποσοστό που έπρεπε τον ρόλο τους. με ξαφνιάζει ιδιαίτερα που επιμένεις στο θέμα του χτισίματος των χαρακτήρων γιατί για μένα είναι ίσως η κορυφαία σειρά που έχω δει σε σχέση με τις υπόλοιπες, για αυτόν ακριβώς τον λόγο. αυτή είναι δηλαδή για μένα η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες.

wraia seira.me kratise 1.5 mhna mexri na mou valoun net spiti.
poly kalh analish xaraktirwn alla sigoura o prwtagwnisths einai prwtagon.
parolauta de marese to telos,me afise ligo "ok nai,kai?" einai kati anamenomeno vevaia.
o paulie isws o agapimenos sixamenos tipos poui mporouse na tou dwsei ligo vathos akoma..de thymamai na anelise ligo to thema tou me tis ginekes.

mourning apocalypse
20-06-2013, 02:54
rip james gandolfini

Kasrith
20-06-2013, 02:55
Dead at 51 (http://www.huffingtonpost.com/2013/06/19/james-gandolfini-dead_n_3468861.html)

cancer
20-06-2013, 05:57
αν ρωτουσες τους σεναριογραφους της σειρας στα ποσα πεθανε ο τονυ πιθανοτατα στα 51 θα σου λεγαν. λολ.

KoiliaSamprela
20-06-2013, 07:49
R.I.P Tony!

BURNIN AMBITION
20-06-2013, 08:39
skata... rip

my_troubled_Mind
20-06-2013, 11:04
:-(:-(:-(:-(:-(:-(

my_troubled_Mind
20-06-2013, 13:30
ντούμπλε ποστ γιατί ο τόνυς είναι ο ψυχάκιας που όλοι αγαπήσαμε.

W_AoiGVVjrY

ε μα.

enitharmon
20-06-2013, 14:24
βαζω να ξαναδω το τελος ρε =(

A ha ha
20-06-2013, 16:45
βαζω να ξαναδω το τελος ρε =(

eida ston ypno mou shmera oti dypnousa me merikous apo tous soprano kai htan ekei kai o uncle jun kai tou elega pws miazei neoteros apo konta kai meta tous eipa oti pethane o tony kai fenontousan adiaforoi.:|

Coloubra
20-06-2013, 17:39
R.I.P. Tony

http://www.youtube.com/watch?v=5VhfY_5YNV4&feature=share

Kasrith
20-06-2013, 18:45
You're big and strong, full of life

https://www.youtube.com/watch?v=lkXoZJx-_rI

και το εστιατόριο απο την σειρά με το δικό του tribute

http://cdn.uproxx.com/wp-content/uploads/2013/06/tumblr_moo3q4mrTs1qz7wfjo1_1280.jpg

Parasight
20-06-2013, 19:50
Ρε μλκς χωρίς πλάκα τώρα, από το θάνατο του Βέγγου έχω να συγκινηθώ με θάνατο διάσημου. ΑΝΤΙΟ ΡΕ ΤΟΝΥ :(

Κυρία Μαριάννα
20-06-2013, 22:20
για να είμαι ειλικρινής ο βέγγος μου πέρασε αδιάφορος, αλλά σήμερα στεναχωρήθηκα.

enitharmon
20-06-2013, 22:36
το πάνω αξίζει μούτζα, αλλά έχε χάρη

BURNIN AMBITION
20-06-2013, 23:44
edwsa pink kai stis 2 giati eimai kaloulhs

Heimaa
21-06-2013, 20:33
rip
αγαπημένος ηθοποιός πραγματικά.
περίεργο και σπάνιο το πόσο συμπαθητικός άνθρωπος ήταν.

http://www.youtube.com/watch?v=F-p3XuCx5AI

wino
22-06-2013, 12:19
phgainoume to video sto 39:40

Kaserinos
09-07-2013, 21:06
http://cdn5.nflximg.net/images/0115/70115.jpg

Frank Tagliano (Steven Van Zandt), is a former New York mobster, who after testifying in a trial in the United States, Tagliano joins the witness protection program. Intrigued by the place after watching the Winter Olympics in 1994, he is relocated to Lillehammer in Norway. The transition from being a feared and respected gangster in New York, to becoming an unemployed immigrant in Norway, is not simple. Frank soon discovers that in order to succeed in this rural Norwegian society, he must resort to his old ways.

http://www.imdb.com/title/tt1958961/

https://www.youtube.com/watch?v=bfRgVbp9gSY

σειρα/side project του επικοτερου χαρακτηρα του Sopranos, Silvio Dante.
δεν ηξερα τελικα αν θα γυριζοτανε, ομως ναι.

και Νορβηγια ετσι?

λιποθυμώ.

Parasight
10-07-2013, 00:09
Γιατί δεν τα λέτε εγκαίρως αυτά, από πέρσι έχει βγει αυτό βλέπω:!:

cromags
19-07-2013, 02:17
απλως ηθελα να πω ποσο γαμημενη επεισοδιαρα ηταν το νουμερο 10 απο τη δεύτερη σεζον.
και η mama Livia να σκαει με το εργαλείο απο τη σκαλα...

Parasight
21-08-2013, 12:54
http://cdn5.nflximg.net/images/0115/70115.jpgΕλπιδοφόρα ξεκινάει και με προσδοκίες, αλλά κινείται σε επίπεδα χρυσής μετριότητας τελικά. Για μας τους φανμπόηδες καλό είναι, αλλά ως εκεί πιστεύω.

freak brother
02-07-2014, 13:35
πολυ καλη σειρα , ειχε βεβαια ασχετα θεματα που δε τα προχωρησε , ολοι οι χαρακτηρες εκτος απο τον γιο ηταν αντιπαθεις (τυπου μπρεικινγκ μπαντ) αλλα το τελος.. παει σε επιπεδα λοστ .

KoiliaSamprela
02-07-2014, 13:50
πολυ καλη σειρα , ειχε βεβαια ασχετα θεματα που δε τα προχωρησε , ολοι οι χαρακτηρες εκτος απο τον γιο ηταν αντιπαθεις (τυπου μπρεικινγκ μπαντ) αλλα το τελος.. παει σε επιπεδα λοστ .

ετοιμάσου για μπαν
έλα να μου κλαφτείς στο FB

freak brother
02-07-2014, 13:55
περιμενα να σκασει η χρυση φουσκα που ζουσε η οικογενεια με βιαιο τροπο να ρθει καποιου τυπου λύτρωσις .. ολοι σκοτωνονταν ολοι ζουσαν τα μικρα τους δραματα , η καριερα της καριολας μανας που συμβιβαστηκε με τον δολοφονο αληταρα ευαισθητο ανδρουλη , η καριερα της κορης που δεν εχει παρει χαμπαρι τπτ.. τα fwp του γιου ... Δλδ το χτίσιμο που εκανε με την Αντριανα και τις αμφιβολιες της καριολας σοπρανο που πηγε ; Και ποσοι αλλοι χαρακτηρες περασαν και δεν ακουμπησαν.. ολες αυτες οι παρακολουθησεις του εφ μπι αιτ με τα πορτατιφ κλπ; Ντε ναδα .

KoiliaSamprela
02-07-2014, 14:06
περιμενα να σκασει η χρυση φουσκα που ζουσε η οικογενεια με βιαιο τροπο να ρθει καποιου τυπου λύτρωσις .. ολοι σκοτωνονταν ολοι ζουσαν τα μικρα τους δραματα , η καριερα της καριολας μανας που συμβιβαστηκε με τον δολοφονο αληταρα ευαισθητο ανδρουλη , η καριερα της κορης που δεν εχει παρει χαμπαρι τπτ.. τα fwp του γιου ... Δλδ το χτησιμο που εκανε με την Αντριανα και τις αμφιβολιες της καριολας σοπρανο που πηγε ; Και ποσοι αλλοι χαρακτηρες περασαν και δεν ακουμπησαν.. ολες αυτες οι παρακολουθησεις του εφ μπι αιτ με τα πορτατιφ κλπ; Ντε ναδα .

http://secure-computing.net/files/ban_hammer.png

Parasight
02-07-2014, 14:35
Έτσι, κανένα έλεος, καμία εξήγηση 8)

Kaserinos
02-07-2014, 14:41
περιμενα να σκασει η χρυση φουσκα που ζουσε η οικογενεια με βιαιο τροπο να ρθει καποιου τυπου λύτρωσις .. ολοι σκοτωνονταν ολοι ζουσαν τα μικρα τους δραματα , η καριερα της καριολας μανας που συμβιβαστηκε με τον δολοφονο αληταρα ευαισθητο ανδρουλη , η καριερα της κορης που δεν εχει παρει χαμπαρι τπτ.. τα fwp του γιου ... Δλδ το χτησιμο που εκανε με την Αντριανα και τις αμφιβολιες της καριολας σοπρανο που πηγε ; Και ποσοι αλλοι χαρακτηρες περασαν και δεν ακουμπησαν.. ολες αυτες οι παρακολουθησεις του εφ μπι αιτ με τα πορτατιφ κλπ; Ντε ναδα .

https://www.youtube.com/watch?v=WZzB1-NIVtA

freak brother
02-07-2014, 16:36
εντομεταξυ κραζουν βλεπω στα πρωτα ποστ του θρεντ ολοι την Τζανις που ναι ειναι αντιπαθεστατη , αλλα μπροστα στην γυναικα-καριεριστα του Τονι και την κορη ειναι πρόβατο .

freak brother
28-08-2014, 22:21
http://www.theguardian.com/tv-and-radio/tvandradioblog/2014/aug/28/david-chase-finally-explains-the-sopranos-ending-or-does-he?CMP=fb_gu

Lazyass
16-06-2015, 23:38
Χτες το τελείωσα και γω μετά απο ένα on and off 9 μηνών.To καλύτερο τέλος σε σειρά ever μαζί με αυτό του Six Feet Under. Θα μου λείψει το σύμπαν του,καθόμαστε και χαλιόμαστε με σειρούλες σαν το Game of Thrones

Phantom Duck
16-06-2015, 23:54
αν είχε αφήσει μαύρη οθόνη για περισσότερο θα 'ταν ακόμα καλύτερο!