View Full Version : Lucky Funeral,Guinea Pig,Cellebrate,Hellroad Caravan-An-12/9
stam and the witches
13-09-2008, 17:45
Στα γρήγορα:
Hellroad Caravan ωραίοι, αλλά πολύ μέταλ για τα γούστα μου. Ωραίοι όμως.
Cellebrate ωραία και έξυπνα καθαρά σημεία, το είδος με κουράζει γενικά όμως. Αν δώσουν έμφαση στα πιο "post" σημεία τους πάντως μπορεί και να γίνουν πολλά imo.
Guinea Pig γάμησαν ασύστολα. Απλά και σάπια κομμάτια, Ηχάρα, θεός τραγουδιστής, ριφφάρες, και ό,τι γενικά χρειάζεται σε ένα απλό πλην γαμηστερό sludge.
Lucky Funeral γαμώ, ίσως η καλύτερη φορά από όσες έχω δει, και η πρώτη φορά με αρκετά καλό ήχο. Κρίμα που δεν έπαιζε ο Swollen.
Wraia htan alla den thn palepsa logo nustas (flwra) k efuga ligo meta tous Hellroad Caravan :|
Boris-san hmoun h pio omorfh.
Πιο ομορφη απο τον Fim? :?
deadbird
13-09-2008, 19:23
kai me kokkino salvari parakalw!!~!1
emeis goustarame, an den ypirxan k ta provlimata sto ixo tha itan kalitera... (pethane ena petali mou)
tespa.
mpantara oi Hellroad Caravan k diaskeues pentagram, vitus \m/
poly kaliteroi apoti tous perimena k me gamato ixo.
cellebrate simpathitikoi alla ektos klimatos nomizw...
lucky funeral poly panw apo to cd. ta spasane ola sto live kai wraios ixos. krima pou den itan k o nikos mazi.
auta, thanks se osous irthan =)
Boris-san
13-09-2008, 20:45
De mas xalasan ta provlhmata ston hxo agori mou giati kai pali ta gamhsate ola.Oloi wraioi mono oi Cellebrate den kollagane kai to An den voi8age hxhtika
deadbird
13-09-2008, 23:56
!
kala nte (diatirw tis epifilakseis mou pantws)
btw na pw oti xarika gia ti gnwrimia me boris-san, stam, 0%cured, kontan (pou distixws den prolavame na milisoume poly) kai pou eida palious gnwrimous erusers.
παρα πολύ όμορφο λάηβ κ πολύ δυνατές εντάσεις (έχω γίνει φλώρος, το παραδέχομαι). όλοι παίξανε όσο γαμάτα έπρεπε να παίζανε.
Όντως οι Cellebrate δε πολυκολλούσαν, αλλά ήταν αρκετά καλοί μπορώ να πω κ περιμένουμε κ αλλα.
Guinea Pig αγάπησα, κ περιμένω πως κ πως να τους δω πάτρα με BoS (διαρεουν οι πληροφορίες :P) κ τα πούμε εκτενέστερα κύριε Ντεντμπερτ :).
Funerals κρίμας που δεν ήταν ο Swollen αλλα κ πάλι αγαπημένοι :pink: Με το καλό κ 3η κοπή σας εύχομαι, κ να γίνει κ κανενα κονέ για βινύλιο ε :γουίνκ: :γουίνκ:
Αυτα :)
nothingman
14-09-2008, 12:00
Polu wraio live,mono oi cellebrate den polukollagane alla nta3.O Amnesiac htane o tupas me th mplouza Earth?Epishs X koritsi mou poia ap oles hsouna?
Wraia htan alla den thn palepsa logo nustas (flwra) k efuga ligo meta tous Hellroad Caravan :|
Boris-san hmoun h pio omorfh.
:D
πήγα να μεταφέρω τα μετά_το_λάιβ ποστς και δεν ξέρω πως αλλά τα χώρισε, για κάποιο λόγο δε θέλουν να παίζουν μαζί τους ο Μπορισαν και η Εξ, ίσως μυρίζουν τα πόδια τους, δεν ξέρω. τες πα, αυτά έγραψαν, ζητώ συγνώμη.
για το λάιβ: ωραία ήταν, τρόμαξα να αναγνωρίσω Γκουλ μετά από χρόνια. καλοί οι Χελρόουντ αλλά νομίζω πως έχω ακούσει άλλες πενήντα μπάντες να παίζουν το ίδιο πράγμα, δε βαρέθηκα αλλά. μου άρεσαν οι Σελεμπρέιτ αν και όντως δεν κόλλαγαν με τους υπόλοιπους και οι Πατρινοί ήταν γαμώ, είχαν και τον ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ στα ντραμς. δεν είδα Λάκυ Φιούνεραλ γιατί νύσταζα αλλά είδα ένα όνειρο μούρλια.
Amnesiac.
14-09-2008, 14:05
Χμ οι Hellroad μου φάνηκαν και μένα πολύ κοινότυποι αλλά ένα κομμάτι τους μου άρεσε αρκετά.
Οι Celebrate αν και παίζουν ένα είδος που μαρέσει και είναι ιδανικό για live με κούρασαν αλλά νομίζω ότι έχουν τις δυνατότητες να βελτιωθούν (αρκεί να κόψουν και τα ποζεριλίκια πάνω στη σκηνή).
Οι Guinea Pig τα σπάσαν και μου άρεσαν νομίζω περισσότερο απόλους αλλά πολύ φλώρος ο κιθαρίστας ρε παιδιά :rofl: Δύο παρατηρήσεις μόνο : να κάτσει να μάθει ντραμς ο τραγουδιστής και να εναλλάσσονται με τον Andreas και επίσης την επόμενη φορά να έχουν και διασκευή Acid Bath.
Τους Λάκηδες δε τους είχα ξαναδεί και μου άρεσαν κι αυτοί πάρα πολλοί, ειδικά το καινούριο κομμάτι που παίξαν ήταν το καλύτερο τους χαλαρά. Γενικά τους πάει περισσότερο το κοπάνημα νομίζω. Ο Swollen πάλι δεν έλειψε καθόλου απ'τη μπάντα και νομίζω θα ήταν καλό γι'αυτούς να τον διώξουν :!:
Η μπύρα του An χειρότερη από ποτέ. Κάποιος να τη στείλει στο Χημείο του Κράτους επειγόντως.
τα ποζεριλίκια των Cellebrate ήταν όλα τα λεφτα ρε άμπαλε εσύ απο παραπάνω :!: Συμφωνούμε όμως στο οτι το νέο Λάκη ήταν το καλύτερο
Boris-san
14-09-2008, 15:51
Ta post rock shmeia twn Cellebrate htane ligo tetrimmena kai oi duo ki8ares mesa sto An den einai kalos sundiasmos,alla nai endiaferontes.Mh lete tetoia pragmata gia Swollen.Tou afierwsane kai tragoudaki ti kaloi!
Out Of The Body
14-09-2008, 16:57
Hellroad καλοί αλλά λίγο τυπικοί.
Δεν εξετάζω το αν μια μπάντα κολλάει στο line up. Μου αρέσει να υπάρχει πολυμορφία. Με Mahakala δεν κολλάγαμε ποτέ, πουθενά. Οπότε Cellebrate μου άρεσαν, ξέχωρα από όλα τα άλλα. Ο ήχος ήταν όμως λίγο σκατένιος.
Guinea Pig ωραίοι, να συνεχίσουν να βελτιώνονται.
Lucky τους έχω δει και γουστάρω και επίσης τους θεωρώ γαμώ τα παιδιά γενικότερα. Προχθές ήμουν κουρασμένος και δεν έκατσα ο μαλάκας. Αλλά πριν τα "λέγαμε" μια χαρά. Τα κορμιά μας μίλησαν. Σε επόμενο live τους σκοπεύω να επανορθώσω για την αταξία μου αυτή.
Οι Cellebrate καλά παίζανε αλλά τα βαριέμαι αυτά. Για τις υπόλοιπες μπάντες τι να ξαναπώ; Αν κ με απουσίες/τεχνικά προβλήματα στους Guinea Pig και Luckiez, ωραία ήταν, πολύ ωραία. Και οι Hellroad σταθερά ψηλά.
Καλά ξεκίνησε η σαιζόν =)
LUCKY BONE
10-11-2008, 18:07
deite kai ta videos apo to live sto youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=YZbnAplNf90
http://www.youtube.com/watch?v=ftavEHHBTX0
http://www.youtube.com/watch?v=BR4uN6chuLU
SLUDGE N ROLL :gun: posting.php?mode=reply&f=23&t=22141# (http://www.electricrequiem.com/forum/posting.php?mode=reply&f=23&t=22141#)
:gun: