View Full Version : Monika
hunted by a Freak
14-09-2008, 00:57
Prokeite gia mia kopela me yperoxh fwnh,spoudazei sto ma8hmatiko,21 xronwn pou genika grafei kai mousikh.
Egw thn ema8a oso eleipa apo thn a8hna,alla gyrnwntas pou epsaksa to disko ths kai genika kapoies plhrofories fenete oti exei kanei ntou,mias kai akougonte ta tragoudia ths sto radiofwno,epekse kai sto synch,einai sthn archangel ktl
Ksekiniste akougwntas to ypertato hit,(agnwontas to mh ay8entiko video clip)
http://www.youtube.com/watch?v=WEgeA9WeCm0
kai sth synexeia
http://www.myspace.com/monikarides
SpiritCrusher
14-09-2008, 01:07
Όντως όλο το καλοκαίρι ακουγόταν σε πολλούς σταθμούς το Over The Hill (του οποίου btw η μελωδία κάτι μου θυμίζει, άσχετο) και είχε και μια επιτυχία με το κοινό οσο να'ναι.
Πάντως από όσα τραγούδια έχω ακούσει ακούγεται πολύ αξιόλογη δουλειά.
illuzion_g
14-09-2008, 11:33
sta poly thetika oti an den mou to eleges den tha to pisteua oti einai ellinida!
zesti foni! mpravo! :pingpong:
Pinatero
14-09-2008, 11:42
η φαση ειναι οτι το over the hill παιζει να ηταν γνωστο εδω και κανα 2χρονο και ξαφνικα αρχισε να παιζεται σε ολα τα ραδιοφωνα! σε τι δισκογραφικη εβγαλε το αλμπουμ :roll: ?
nothingman
14-09-2008, 12:14
στην Archangel είναι.
από κοντά και από τις περισσότερες πιξ φαίνεται σα να πηγαίνει ακόμα γυμνάσιο ξερωγω. έχει φάει πολύ σπρώξιμο από τη γνωστή χούντα των κουλ εντύπων αλλά είναι ωραίος ο δίσκος οπότε τι να πεις. να πεις ότι καλό θα ήταν να καεί όλο αυτό το πανηγυράκι που έχει στηθεί γύρω της γιατί κρίμα είναι, κανείς ποτέ δεν έκανε καριέρα με δηλώσεις "Δεν είμαι η ελληνίδα Λίλλυ Άλλεν" ή κάπως έτσι. τες πα. θα μας σώσει ΚΑΙ αυτή, διαβάζω.
Shadowking
14-09-2008, 14:00
ωραίο γκομένακι, αν δεν λέγατε ότι είναι μαθηματικό θα πίστευα ότι είναι λεσβία αρχιτεκτόνισα.
Α, και ωραία φωνή, ξέχασα. Αν και η μελωδία του over the hill από κάπου είναι κλεμμένη. Και τίτλος είναι αυτός ρε, τι over the hill.
Diva Plavalaguna
16-09-2008, 18:42
το ακουσα κ εγω το σιντι κ δν ειχα τρελλαθει αλλα θα το ξαναδοκιμασω καποια στιγμη
φωνη ωραια ναι
παντως πεφτει τρελλη προωθηση απο δημοσιογραφους του χωρου σε ι/νετ κ εντυπα
InnerSilence
18-09-2008, 01:45
ΓΑΜΑΤΗ η Μονικα :!: :mrgreen:
poli omorfo to avatar.aksiologi prospatheia pragmatika.favourite song to babe
LokiTricksterGod
21-09-2008, 04:01
προτιμούμε olga kouklaki.
θυμιζει το every day απο ιντερστελλαρ overdrive
το οποιο θυμιζει κατι αλλο
Entrancemperium
03-08-2009, 18:01
bump!
To ξαναέβαλα σήμερα μετά από καιρό, είναι πολύ όμορφο το Avatar, οι ενορχηστρώσεις είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές, η φωνή της ιδιαίτερη, ζεστή, βγάζει μια υπέρτατη μίξη ρετρό-νεωτεριστικού ήχου και νομίζω δε σ' αφήνει να πεις, "έλα μωρέ τώρα, άλλαχτο βαρέθηκα"..
Δηλώνω για άλλη μια φορά μαγεμένος και από κοντά είναι πολύ γλυκιά :oops:
antimusic
03-08-2009, 18:09
μην παραλείψετε να διαβάσετε τις συνεντεύξεις της.
Έλα ρε, συνάδελφος; Στις μέρες μου δεν παίρνανε γυναίκες.
Entrancemperium
03-08-2009, 18:17
Έλα ρε, συνάδελφος; Στις μέρες μου δεν παίρνανε γυναίκες.
χαχαχα και τώρα που τις παίρνουνε; :grin:
sabbattack
03-08-2009, 19:15
Η γλυκειά σας μόνικα τραγουδά το hallelujah σαν ιρακινός πρόσφυγας μεγαλωμένος στο Μέτσοβο.
ψαχτείτε.
Nodoordonotthereisnotry
03-08-2009, 22:05
Και το "Τυχερό Αστέρι", ψηφίζω όμως το obsession ως το κομμάτι.
εμενα μου τη σπανε οι αφισες της που εχουνε το κλαφτα-χαραλαμπε προφιλ της σε διαφορα χρωματα.
FIREWIND
04-08-2009, 17:49
http://www.mixtape.gr/uploads/music/gigs/synch08_monika.jpg
monika rules!!!!!!:pink:
σκατομουτσουνη η μονικα
σε κανα κουλτουρολαιβ ευκολα της πεταγα κεσεδακι αγελαδιτσα
και οι συνεντευξεις που δινει ειναι πολυ λολ-"προσκυνηστε το ειδωλο":moutza:
Ευτυχώς εδώ επάνω δεν έχει φτάσει αυτή ακόμα.
Headphones
05-08-2009, 02:30
το αλμπουμ ειναι μια χαρα. παιζει συχνα.
http://www.myspace.com/monikarides
mono oi karides
funishment
05-08-2009, 23:43
Μηδέν, τόσο σπρώξιμο χρόνια είχα να δω.
Zoonchild
06-08-2009, 09:16
Ευτυχώς εδώ επάνω δεν έχει φτάσει αυτή ακόμα.
αν εννοεις για θεσ/νικη παντως, κανεις λαθος. Μια χαρα εχει φτασει :-|
Parasight
06-08-2009, 10:11
Μηδέν, τόσο σπρώξιμο χρόνια είχα να δω.Το σπρώξιμο είναι όντως απίστευτο έως και εξωφρενικό, αλλά η κοπελίτσα δεν είναι και μηδέν μωρέ. Όχι και τίποτα συγκλονιστικό βέβαια, αλλά για ντεμπούτο τα πήγε καλά. Να δούμε συνέχεια.
funishment
06-08-2009, 17:11
Το σπρώξιμο είναι όντως απίστευτο έως και εξωφρενικό, αλλά η κοπελίτσα δεν είναι και μηδέν μωρέ. Όχι και τίποτα συγκλονιστικό βέβαια, αλλά για ντεμπούτο τα πήγε καλά. Να δούμε συνέχεια.
Οκ, διόρθωση.
ΜΗΔΕΝ. :cold:
Όλο αυτό το "κάτι καινούριο, φρέσκο και συγκλονιστικό για τα ελληνικά μουσικά δεδομένα" δε με πείθει, μια φορά το άκουσα ολάκερο το Avatar και δεν το ξαναπάλεψα, εκτός από δύο κομμάτια τα οποία άκουσα άλλη μια φορά ξερωγω.
Άσε που αυτόματα σε όποιο ελληνικό όνομα πέφτει πολύ προώθηση κόβουμε λάσπη, βλέπε Ονιράμα.
Ατάλαντη υποθέτω ότι δεν τη λες, αλλά οκ, αρκετά με το singer-songwriter.
Shrinebuilder
06-08-2009, 17:20
funishment, πες μας για τις γυναικείες φωνές γενικά, ποιά είναι η αγαπημένη σου?
funishment
07-08-2009, 00:25
Mike Lee, έχει καλό βιμπράτο. ZING.
Άσε που αυτόματα σε όποιο ελληνικό όνομα πέφτει πολύ προώθηση κόβουμε λάσπη, βλέπε Ονιράμα.
θαρρώ πως αυτό ήταν παρωπιδιασμένη προκατάληψη.
Μόνο εγώ βλέπω το ποιοτικό χάσμα μεταξύ Μόνικα κ Ονιράμα; Δε λέω πως μου αρεσει, αλλα αλλο σκατο η κουραδα κ αλλο το τσιρλιό ε. Η ισοπέδωση δεν ειναι καλό πράμα.
funishment
07-08-2009, 00:44
θαρρώ πως αυτό ήταν παρωπιδιασμένη προκατάληψη.
Μόνο εγώ βλέπω το ποιοτικό χάσμα μεταξύ Μόνικα κ Ονιράμα; Δε λέω πως μου αρεσει, αλλα αλλο σκατο η κουραδα κ αλλο το τσιρλιό ε. Η ισοπέδωση δεν ειναι καλό πράμα.
Παρωπιδιασμένο θεωρώ το "δεν ακούω ελληνική μουσική γιατί όλα είναι σκατά και πόσο πίσω είμαστε επιτέλους", αλλά δεν θυμάμαι τώρα τελευταία να έχει φάει κάποια μπάντα/τραγουδιάρης/τραγουδιάρα γερό σπρώξιμο, και να άξιζε όλο το φαζζ. Και ντακσ, γενικά υπερέβαλλα-κουβέντα-να-γίνεται, μιας και δεδομένου ότι αντιπαθώ τα γυναικεία φωνητικά, το να παραδεχτώ ότι δεν είναι παντελώς ατάλαντη είναι ένα προσωπικό βήμα προς τα μπρος.
E ναι, υπάρχει προφανώς ποιοτικό χάσμα, αλλά εμένα να σου πω την αλήθεια τα ίδια συναισθήματα μου προκαλούν και οι δύο. None that is.
carheart
07-08-2009, 10:28
Παιδιά, το album της κοπέλας είναι ωραίο ε.
Τώρα ναι, δεν θα δώσω 20 ευρώ (λολ) για να την δω στον Λυκαβηττό, ούτε θα πω πως είναι το καλύτερο female-songwriter album που άκουσα εδώ και καιρό (δεν είναι, δεν θα πω ψέματα), και φυσικά θα αηδιάσω με μέρη της συνέντευξης στο crackhitler (κυρίως το γεγονός πως την έδωσε στο crackhitler), και γενικά με όλο αυτό το hype που αφορά τον κάθε γλοιώδη που ενημερώνεται από αθενς βόισεζ και λάιφοζ.
Αλλά το album της είναι μια χαρά album.
Custom User
07-08-2009, 13:18
και γενικά με όλο αυτό το hype που αφορά τον κάθε γλοιώδη που ενημερώνεται από αθενς βόισεζ και λάιφοζ.
.
...και βγαίνει γκάζι και φοράει τα φουλάρια με το που πιάνουν τα κρύα και έχει ύφος μπλαζέ ιδιόρρυθμου ποιητή και αισθάνεται υπεργαμάτος μέσα του που θα πάει στην επόμενο ελαφρο-τζαζ ψαγμένο ηβεντ (έχοντας δει 3-4 τραγούδια στο youtube) και μιλάει με μια μικρή παύση πριν από κάθε φράση γιατί σκέφτεται προσεκτικά τι θα πει και είναι σνομπ με όσους δεν ξέρει αλλά δε φταίει αυτός, μα η φύση που τον έκανε τόσο ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Μια ομάδα με αρκετά΄θετικά θα έλεγα καθώς αποτελείται κυρίως από άτομα θηλυκού γένους - αρκετά όμορφα ως επί το πλείστον- και με το συνδυασμό ψώνιου-χαζομάρας που με ελάχιστα έξυπνη στάση μπορούν να βρεθούν σε απομερο ψαγμένο μέρος στην Πεντέλη μαζί σου.
carheart
07-08-2009, 14:00
όχι φίλος.
Τέρμα τα απόμερα-ψαγμένα μέρη.
Μου κόστισε 550 γαμημένα ευρώ το προηγούμενο απόμερο-ψαγμένο μέρος.
από τότε βγαίνω μόνο στα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΔΙΚΑ, πλατεία αγίας παρασκευής και στου ΠΟΡΝ.
sabbattack
07-08-2009, 16:42
ναι αλλά συνεχίζω να σας προκαλώ-παρακαλώ να ακούσετε το Hallelujah (του Jeff Buckley παρακαλώ ε; Είναι και ψαγμένη) και να μου πείτε γιατί έχει την προφορά και τη φωνή που έχει. Κάθε φορά που πάω να το ακούσω τρομάζω. Χαλαλούια
Τι καλά να ήταν και του Jeff Buckley...
sabbattack
07-08-2009, 16:49
φύγε από δω ρε, μου χαλάς το ποστ
carheart
07-08-2009, 16:51
ποιου jeff buckley ρε ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕ ΗΛΙΘΙΕ.
Καλά, πάω να ακούσω λίγο Cohen να ξεπεράσω τη Monika.
Headphones
07-08-2009, 18:05
ποιου jeff buckley ρε ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕ ΗΛΙΘΙΕ.
χτυπιεμαι.
νταξ η διασκευη ουτε μενα μ'αρεσε αλλα δεν θυμαμαι να ηταν στο αλμπουμ (το οποιο ξαναλεω ειναι μια χαρα).
Shrinebuilder
07-08-2009, 18:06
Η. αγγίζεις επίπεδα Candiru ώρες ώρες
Shrinebuilder
07-08-2009, 18:24
Πάτα τη Χριστίνα στο sig μου βρε!
sabbattack
08-08-2009, 06:38
νομίζω πως λέγεται ειρωνεία και εντοπίζεται κάπου εδώ:
(του Jeff Buckley παρακαλώ ε; Είναι και ψαγμένη)
Την πατρότητα του τραγουδιού από τον μακαρίτη τον Jeff την ανακαλύπτουμε αν διαβάσουμε τα γραπτά του όποιου κ αν είναι αυτός που συντηρεί το myspace της Monika (αγγλιστί, είναι σικ). Αναγκάζομαι να το τονίσω διότι είμαι και κατά γενική ομολογία καθυστερημένος.
Diva Plavalaguna
08-08-2009, 16:33
Πάτα τη Χριστίνα στο sig μου βρε!
malaka.
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa omws
KoiliaSamprela
09-08-2009, 19:59
αν και δεν είναι του στυλ μου και την κάνω bypass , ένα έχω να πω
4 σελίδες για κάτι που "δεν άρεσε" λέγεται marketing και έπιασε :)
Κοίτα, με τα ontopic posts που υπάρχουν εδώ (τύπου δικά σου και δικά μου :P), το φτάνουμε και 10 σελίδες και μετά έχουμε να κάνουμε με διεθνές φαινόμενο ε.
KoiliaSamprela
10-08-2009, 11:14
Κοίτα, με τα ontopic posts που υπάρχουν εδώ (τύπου δικά σου και δικά μου :P), το φτάνουμε και 10 σελίδες και μετά έχουμε να κάνουμε με διεθνές φαινόμενο ε.
ναι!!!
(βοηθάω στο φαινόμενο)
nothingman
27-05-2010, 14:23
στο "Yes I do" που είναι το χιτάκι του καινούριου της δίσκου, στο σημείο που μπαίνει το μπουζούκι μετά το ρεφραίν, νομίζω πως θα πεταχτεί ο Τσοπαναρέιβ και θα αρχίσει το "γαμώ την κοινωνία μου θα πανανέβω σε ένα βουνό γιατί είμαι ο Χουλκ" μονόλογό του.
ο δίσκος δεν είναι κακός σε γενικές γραμμές.
BURNIN AMBITION
29-05-2010, 13:10
o diskos einai mia xara. otan thes na psiseis gomeneto kai to ferneis spiti me xamhlo fwtismo, metra
arkei na mh petyxeis to tragoudi me tis tsirides kai fugoun kai oi katsarides
a asxeto sthn kalamata skasan katsarides upermegetheis se megethos kinhtou thlefwnou
Για το θεό..
https://www.youtube.com/watch?v=6LoKb0_2BZw
OniBocho
17-10-2014, 15:17
Φόλα και σ' αυτήν και στον Κανάκη.
τι Μόνικα στο σέξιον μωρέ μαλάκες
inb4 ε που να την βάλουμε στα μουσικά?
γελάω.
Art In Haste
27-03-2021, 20:29
https://www.youtube.com/watch?v=SAajq0MCMoY
necrosaturate