View Full Version : [TV] Beverly Hills 90210
Nodoordonotthereisnotry
04-09-2008, 14:30
Λοιπόν η συνέχεια του Beverly Hills, τοποθετημένη όπως είναι λογικό στο μέλλον(προσωπικά αμφιβάλλω αν είναι το 2008 λόγω κάποιων ηλικιών παιδιών).
Έχουν βγει τα πρώτα δυο επεισόδια (μαζί). Για περισσότερες info μπορείτε να δείτε εδώ (http://eztv.it/shows/728/90210/) & εδώ (http://eztv.it/index.php?main=tvnews&show_news=2606).
Από τα πρώτα 15 λεπτά που είδα γούσταρα πάρα πολύ. Λόγω φόρτου εργασίας όμως δεν έχω ολοκληρώσει. Αύριο στο ρεπό θα ξέρω περισσότερα.
Have fun.
When Black Roses Bloom
04-09-2008, 14:56
Άχαχχαχ έλεος. Δεν φτάνει που μαλακιζόμασταν στα 90'σ τώρα θα έχουμε και τα 00'σ.
atom_smasher
04-09-2008, 20:27
ελεος.δεν φτανει που το σιχαινομουν τοτε.....δεν φτανει που το βαζουν σε επαναληψη και βλεπω αυτες τις ηλιθιες φατσες αλλα θα βγει και νεξτ τζενερεσιον? ξερναω.
fandango
05-09-2008, 18:49
εντάξει, δεν σας βάζει κανένας σελοτειπ στα ματια για να τα βλεπετε μες το ζορι
Nodoordonotthereisnotry
05-09-2008, 20:14
Νταξ, είδα τα επεισόδια, τα απέλαυσα πάρα πολύ, θαρρώ πως θα είναι the next best thing του φθινοπώρου. Έχει τρελά μωρά μέσα, ελπίζω να γίνουν και παλαβά σκηνικά. Εμένα μ'άρεζε και το Beverly Hills βέβαια, το οποίο στις πρώτες seasons ακουμπούσε και αρκετά σημαντικά ζητήματα, απλώς ήμουν αρχές δημοτικού για να τα εκτιμήσω και το αποδεχόμουν σε face value, οπότε ελπίζω η νέα σειρά να κάνει κάτι αντίστοιχο και να μην καταντήσει αντιγραφή του the o.c.
~ladykiller~
05-09-2008, 20:27
ela more akoumpouse simantika zitimata...
o allos mia fora ipie k oxi mono trakare ton pige k stous AA.
den mou erxete kati allo tora, alla pantos o tropos pou ta edixne den itan k toso sovaros.
Λετε να βγει και new generation baywatch να γουσταρουμε? :-D
Nodoordonotthereisnotry
07-09-2008, 19:55
ela more akoumpouse simantika zitimata...
o allos mia fora ipie k oxi mono trakare ton pige k stous AA.
den mou erxete kati allo tora, alla pantos o tropos pou ta edixne den itan k toso sovaros.
Ναι, σε καταλαβαίνω, έχουν περάσει τα χρόνια και τα έχεις ξεχάσει όλα. Σήμερα ήταν ένα τυχαίο επεισόδιο και ήταν κάργα πολιτικοποιημένο. O Brandon δίνει ρέστα σε κάτι τέτοια ep. Μπορεί στην πορεία να χάσαν το μπαλάκι, αλλά τουλάχιστο στις πρώτες seasons (δηλ. με σχολεία/παν/μια) η σειρά ακουμπά σοβαρά ζητήματα.
edit: cartman, το next generation baywatch είναι ενσωματωμένο στην καλύτερη σειρά ever: βλ. L O S T . Ένα μικρό trivia που το ανακάλυψα μόνος καθώς έβλεπα το Hawai Special(το καλοκαίρι στο alpha) όταν Mitch προσπαθούσε να σώσει τον Matt (που τον είχε δαγκώσει κάτι) και προσπαθούσαν να περάσουν από την μία άκρη ενός ερημονησιού στην άλλη, παρατήρησα πως τα δένδρα, τα ρυάκια κ.τ.λ. ήταν φτυστά με του LOST. Ε, μάντεψε που γυρίζεται η σειρά!! Αν σκεφτείς πόσες φορές βουτάνε στο νερό ή τα πλάνα με μαγιώ κ.τ.λ. έχουμε αυτό που επιζητάς.
χαχαχαχα,το μονο που ακουμπα η σειρα ειναι τον πατο του βοθρου,
πριν 4,5 μερες ακουγα count raven,επινα κατι αλκοολουχα :arrow: και επαιζε η τβ χωρις ηχο
πετυχα σκηνικο που μιλανε σε τηλεοπτικο σοου(κατι σαν τη δρουζα μαλλον)και οι καθυστερες οι πρωταγωνιστες δηλωναν στη καμερα να φορατε καποτα αν πηδατε και μια αλλη ξανθια χαζομουνα να εξομολογειται οτι ειναι παρθενα και το φυλαει για το γαμο αλλα την πιεζε ο χαλβας και δεν ηξερε τι να κανει και ενας πακιστανος την επεσε σε μια σκατοφατσα κια χαχαχαχαχαα ΜΗΔΕΝ :|
Nodoordonotthereisnotry
07-09-2008, 21:42
χαχαχαχα,το μονο που ακουμπα η σειρα ειναι τον πατο του βοθρου,
πριν 4,5 μερες ακουγα count raven,επινα κατι αλκοολουχα :arrow: και επαιζε η τβ χωρις ηχο
πετυχα σκηνικο που μιλανε σε τηλεοπτικο σοου(κατι σαν τη δρουζα μαλλον)και οι καθυστερες οι πρωταγωνιστες δηλωναν στη καμερα να φορατε καποτα αν πηδατε και μια αλλη ξανθια χαζομουνα να εξομολογειται οτι ειναι παρθενα και το φυλαει για το γαμο αλλα την πιεζε ο χαλβας και δεν ηξερε τι να κανει και ενας πακιστανος την επεσε σε μια σκατοφατσα κια χαχαχαχαχαα ΜΗΔΕΝ :|
Άσε μας ρε noob. Μη λες μλκίες αν δε ξέρεις.
Phantom Duck
08-09-2008, 02:38
http://www.box.net/shared/q0cqvmz08y
~ladykiller~
25-09-2008, 01:48
loipon, exw to lapitopi mias filis sto spiti k exei katevasei dio treia episodia k mpika ston pirasmo na dw...
sto tetartaki antexete, den lew.
vasika ine i idia istoria ap'o,ti fenete me diaforetikous i8opoious.
kati san na leme oi mikromeseoi meta to retire.
eleos pou to vrikes k next best thing...
Nodoordonotthereisnotry
25-09-2008, 01:58
Αναφέρεις το ρετιρέ, αναφέρεις τους μικρομεσαίους και περιμένεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά; Εγώ είπα πως ίσως είναι το next best thing του φθινοπώρου, διότι ξέρω τι παίζει με τις υπόλοιπες νέες σειρές. Σε ακροαματικότητα και κριτικές έσκισε πάντως.
Λοιπόν, δίνω είδηση πως executive writer ή τελωσπάντων επιτελική θέση αναλαμβάνει μία που έγραφε και για Gilmore Girls/ Freaks & geeks/ Buffy the Vampire Slayer και πως το κανάλι παρείγγηλε full season. Μέχρι στιγμής δείχνουν ωραία πραματάκια, έπεται και η συνέχεια, κυρίες και κύριοι.
~ladykiller~
25-09-2008, 02:39
den 8a katsw na skasw an den me pareis k sta sovara kiolas.
k idika gia enan an8rwpo pou vriskei ouaou k super auti tin sira.
mexri k i aderfi mou k i fili mou pou ine xazoamerikanakia se o,ti exei na kanei me sires, me autin den trela8ikan, poso mallon autoi pou 8elw na me vlepoun sovara!
Nodoordonotthereisnotry
27-09-2008, 14:03
den 8a katsw na skasw an den me pareis k sta sovara kiolas.
k idika gia enan an8rwpo pou vriskei ouaou k super auti tin sira.
mexri k i aderfi mou k i fili mou pou ine xazoamerikanakia se o,ti exei na kanei me sires, me autin den trela8ikan, poso mallon autoi pou 8elw na me vlepoun sovara!
Έχεις σκάσει ήδη.
Επίσης διάβασε τα posts μου και πες μου γράφω για wow και super κατερίνα.
Το ότι η αδελφή σου και η φίλη σου είναι χαζοαμερικανάκια σε ό,τι αφορά τις σειρές, δεν αφορά εμένα και το κοινό του 90210.
Τέλος, πίστεψέ με, θέλεις να σε βλέπω σοβαρά. Αλλιώς δε με ακουμπά το σχόλιό σου για την απρόσωπη για μένα μάζα που θέλεις να σε βλέπει σοβαρά.
p.s. με λένε Γιώργο, θέλεις να γίνουμε φίλοι;
~ladykiller~
27-09-2008, 18:15
p.s. mporw na sinexisw na stin lew, gia tin sira, an ginoume filoi?
Nodoordonotthereisnotry
28-09-2008, 04:08
Έτερον εκάτερον. Εννοείται.
Nodoordonotthereisnotry
08-10-2008, 12:12
bump για το τελευταίο επεισόδιο: s01e07. Απίστευτο!!!
np anal cunt - τσακωνεστε για το 90210,λολ
Nodoordonotthereisnotry
08-10-2008, 21:50
np anal cunt - τσακωνεστε για το 90210,λολ
Μου θύμισες τώρα σκηνικό με τον παππού μου, να βλέπουμε πρώτη season Beverly Hills το 1990 or something και να μου λέει όταν φιλιόντουσαν ένα ζευγάρι πως "μαλώναν". Έτσι μαλώνουμε κι εμεις! :D
ελα ρε εχω αγωνια,τελικα ο μπραντον τα πηδηξε ολα τα γκομενακια ή φωναξε και τον παπακαλιατη να βοηθησει στο σπρωξιμο?
Nodoordonotthereisnotry
11-10-2008, 12:21
Ο Brandon δεν πήδηξε όλα τα γκομενάκια :evil: γιατί το ένα από αυτά ήταν η αδελφή του και το άλλο ήταν η Donna Martin (graduate!). Fyi, στην καινούρια σειρά δε παίζει ο Jason Pristley :( Πολύ noobάς είσαι ρε gg*.
Να πω και εγω την γνωμη μου...ψιλοπατατα η σειρα και εχω δει τα πρωτα 3 επεισοδια ...ναι αντεξα :D
Βασικα θυμιζει πολυ το Ο.C. χωρις το κωμικο στοιχειο οποτε ειναι χειροτερο...Γενικα λες τα ιδια πραματα βλεπω ξανα με αλλους πρωταγωνιστες.
Εχω μεγαλωσει πια για τετοιου ειδους σειρες... Prison Break και My Name is Εrl μονο! :D
Nodoordonotthereisnotry
13-10-2008, 01:14
Εχω μεγαλωσει πια για τετοιου ειδους σειρες... Prison Break και My Name is Εrl μονο! :D
Ηλικία, αν επιτρέπεται;
33 ειμαι. Τεσπα γουστα ειναι αυτα.
Παντως το 3 επεισοδιο ηταν λιγο γελοιο με τους γονεις της ξανθιας και το θεμα τους...
Aυτη η Αnnie ειναι χαζοχαρουμενο...
Μονο η Silver αξιζει αλλα ειναι πολυ skinny... φαε λιγο κοπελα μου! :D
Nodoordonotthereisnotry
14-10-2008, 00:11
tsek, δες ρε συ, το τελευταίο επεισόδιο, θαρρώ ήταν το καλύτερο, είχε εμφάνιση νέου αίματος!! :D Η Naomi και η Silver κρατούν τη σειρά, όντως η Annie είναι λίγο χαζοχαρούμενο, αλλά γουστάρω φάση.
Art In Haste
20-07-2020, 18:57
Υπάρχει για το καινούργιο δεν υπάρχει για το παλιό, μάλιστα.
https://preview.redd.it/dvfjl6qyx0c51.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&557e9b86