Log in

View Full Version : CD / LP που μετανιώσατε ααααασχημα όταν..

Entrancemperium
03-09-2008, 19:06
Με αφορμή ένα mini ξεσκαρτάρισμα που έκαμα το πρωϊ στη δισκοθήκη μου, όπως όλοι μας έπεσα πάνω σε σαβουρίτσες..
Σαβουρίτσες πολλών ειδών.. Σαβουρίτσες ας πούμε που κάποια εποχή άκουγα ευχάριστα και τώρα πιθανόν να μη μπορώ να ακούσω..
Σαβουρίτσες που αγόρασα με όρεξη και μετά από λίγες ακροάσεις δεν ξαναμπήκαν ποτές στο CD πλαίηερ..
Και σαβουρίτσες που γεμάτος προσδοκίες αγόρασα, χάρηκα που τις πέτυχα στο γαμάτο δισκάδικο και όταν ήρθε η στιγμή να παίξουν γέλαγα τσαντισμένος
για το πεντοχίλιαρο που πέταξα..
Το Τopic μου την 3η κατηγορία σαβουρίτσας έχει σκοπό να θείξει.. Και μάλλον απευθύνεται σε παλαιούς (προ Ίντερνετ εποχής) users..
Μαζεύοντας λοιπόν διάφορα έπεσε το πρωϊ το μάτι μου στο Šlágry (Master's Hammer) και γέλασα, γιατί θυμήθηκα πόσο είχα χαρεί όταν το είχα πάρει και το άκουσα με το φίλο μου τον Ηρακλή, γεμάτος προσδοκίες γιατί αγαπούσα πολύ το "Jilemnice Occultist" και το "Ritual" τα χαμόγελα ικανοποίησης μετατράπηκαν σε χαμόγελα του Ηρακλή που με κορόϊδευε για τη μαλακία που είχα πληρώσει 6000 δρχ τότενες..

Λοιπόν το Šlágry είναι για μένα το album που έχω μετανιώσει άσχημα για την αγορά του, που αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα προτιμούσα να έχω αγοράσει Tierra Santa πως τους λένε..

Να πείτε και εσείς για ανάλογες σαβούρες (προσοχή ΜΙΑ μόνο σαβούρα έκαστος εεε) που έχετε μετανιώσει πολύ άσχημα για την αγορά τους..

BURNIN AMBITION
03-09-2008, 19:10
ena twn diamondhead me kokkino exofullo to cd pou eixan kai poles summetoxes mesa mustaiun ktl. to xefortwthika arwn arwn. den akougotan

BLiTzER
03-09-2008, 19:13
Metaniosa pou agorasa to Roots. Toulaxiston meta tis protes akroaseis, isos tora to vro kalytero.

Epishs metaniosa pou poulhsa Smash + Ignition :(

cartman
03-09-2008, 19:13
ena cd twn backstreet boys otan imoun dimotiko
kserw ntrepomai gia to parelthon mou twra beltiwthika kai akouw biggali kai tus :rainbow: :hippy: :mouse:

GuardianOfIvorytower
03-09-2008, 20:44
Έχω βυνίλιο Skylark :oops:

hcpunksonacid
03-09-2008, 20:47
birthday party-junk yard ελ-πι
μαλακια γιγαδιαστασεων......

distortionofperception
03-09-2008, 22:29
Usurper - Necronemesis

το θέμα είναι ότι δεν ειναι ενα.
επίσης αν και ειναι πατατα δεν το πουλαω μέχρι που να εξαφανιστεί το σιντι, να ειμαι ο μονος στον πλανήτη και τότε να το δωσω 3,000,000 ευρω στον μεγαλύτερο σαπιο συλλέκτη.

Parasight
03-09-2008, 22:40
Crimson Glory - Strange and Beautiful

Ημουν πιτσιρικάς και το αγόρασα σε κασέτα όταν βγήκε, έχοντας ακούσει τα δύο πρώτα. Και τότε ήμουν σε φάση που μάζευα χαρτζιλίκι για να πάρω μια κασέτα κάθε 2-3 βδομάδες. Ξενέρα..

Entrancemperium
04-09-2008, 00:07
επίσης αν και ειναι πατατα δεν το πουλαω μέχρι που να εξαφανιστεί το σιντι, να ειμαι ο μονος στον πλανήτη και τότε να το δωσω 3,000,000 ευρω στον μεγαλύτερο σαπιο συλλέκτη.

Megalh koubenta, lol pisteyw arketoi apo tous sabourokatoxous etsi niw8oun, an kai to necronemesis den einai kai gia ta skoupidia, ugh.. :pingpong:

lab
04-09-2008, 00:19
Iron maiden -Brave new world
Αποδειχτηκε μια απο τις μεγαλυτερες πατατες και ημουν και δευτερα γυμνασιου :!:
Judas Priest live με Ripper
Οτι κι απο πανω!

Motorhead best of 2πλο cd!
Καμια σχεση με πατατα ισα ισα το καλυτερο μπεστ οφ που υπαρχει στην σιντοθηκη μου! Απλα ο κλεφτης στην Κορινθο μου το πουλησε 8.500 δραχμες ενω το βρηκα στο μετροπολις 15 μερες μετα με 4.200!

BURNIN AMBITION
04-09-2008, 00:23
[zER]Metaniosa pou agorasa to Roots. Toulaxiston meta tis protes akroaseis, isos tora to vro kalytero.

Epishs metaniosa pou poulhsa Smash + Ignition :(ελα ρε σθ τσιμπλερ. μια χαρα ειναι να πουμε. ενταξει καμια σχεση με αραιζ κτλ αλλα καλο ειναι λιγο διαφορετικο αλλα εχει και cut throat mesa na poume.uparxoun polu xeirotera album. kai egw otan vghke to evriza.mallon giati to phra se digipack kai eixa pareikai to singlaki kai gia ena kalouli album apla, polla ta lefta totes

BURNIN AMBITION
04-09-2008, 00:24
Iron maiden -Brave new world
Αποδειχτηκε μια απο τις μεγαλυτερες πατατες και ημουν και δευτερα γυμνασιου :!:
Judas Priest live με Ripper
Οτι κι απο πανω!

ampalos

Entrancemperium
04-09-2008, 00:59
Off Topic

Harbinger of Death
04-09-2008, 01:04
Κάποτε άκουγα το Ask της Μαντούς με την άλλη την τουρκάλα που βγήκε γιουροβίζιον :| Δεν το αγόρασα, αλλά έπρεπε να το πω κάπου.

Djerdjelesh
04-09-2008, 02:05
Hypocrisy - Catch 22
Δεν παλεύεται με τίποτα.

FIXXXER
04-09-2008, 02:57
Δεν μπορεις να αναφερεις το Roots. Ακομα και αν δεν ειναι το καλυτερο αλμπουμ ολων των εποχων, δε μπορεις να το αναφερεις εδω περα. Κανα αλλα μεταλ χαμερ τοπικ? :P

illuzion_g
04-09-2008, 04:57
2 mporw na thymithw kai malista poly prosfata:
DHG-supervillain outcast (dax meta apo 7 xronia evgalan AUTO? apo tin megalyteres kseneres pou efaga!skonistike me tin mia! vasika den ksero kan pou to exw lol)
Naer Mataron - Pretorians (meta to discipline kai me tin simetoxi tou megalou perimena paaaaaaarrra polla perisotera! oute to videoclip tou cd dn eida akoma!skones ki auto)

carheart
04-09-2008, 11:38
Το αποπάνω ποστ είναι προφανώς χιουμοριστικό. Για το DHG part.

Λοιπόν, το Slagry είναι τεράστια δισκάρα, αρκεί να νιώσεις λίγο. Ξανάκουσέ το. Μην σκέφτεσαι πως είναι οι Master's Hammer που αγάπησες. Αυτοί άλλωστε ήταν καλύτεροι από ποτέ στα demos τους που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος πρέπει να τα μαζέψει όλα σε ενα box-set.

Τo "Necronemesis" είναι επίσης υπερδίσκαρος. distortion, κάποτε είχα αγοράσει το LP του "Diabolosis" των Usurper, μεταχειρισμένο, και κάποιος μπινές είχε σουφρώσει το poster. Αν ξέρεις κάποιον φίλο σου με παρόμοια γούστα με εσένα που να το χει, ενημέρωσε. Επίσης το "Necronemesis' το χεις cd από Earache ή το LP από Mercyless? Αν είναι το LP, τι χρώμα είναι;

Η μεγαλύτερη σαβούρα που έχω αγοράσει είναι το "Servants of the Beast" LP των Temple of Baal. Κλαίω ακόμα τα δώδεκα ευρώ, αν το θέλει κάποιος το ανταλλάζουμε με κάτι, είναι σπάνιο πια, θα κονομήσω κιόλας!!

Pitsadoros
04-09-2008, 11:58
to 5% peripou twn sinti mou einai savoures, oxi apla vareta i askima. gia petama

Candiru
04-09-2008, 12:26
overkill-horrorscope

immortal-pure holocaust

malevolent creation-best

slayer-Reign in blood

(OK για το τελευταίο πλάκα κάνω) :pingpong:

Djerdjelesh
04-09-2008, 13:17
θα έπρεπε να κάνεις πλάκα και για το 2ο βασικά.

Candiru
04-09-2008, 13:27
μπα, θεοί είναι μόνο στον τελευταίο τους

Djerdjelesh
04-09-2008, 13:39
:wstupid:

Entrancemperium
04-09-2008, 13:39
:rofl:

Ford Prefect
04-09-2008, 14:31
Ενώ για τους Overkill ας πούμε και τους malevolent...

Βασικά είναι όλοι οι δίσκοι που θεωρούνται αντικειμενικά καλοί στο είδος τους, εννοώντας ότι οι οπαδοί αυτής της σκηνής τους έχουν ψηλά...

Απογοήτευση και σαβούρα το ερμηνεύω εγώ ότι περιμένεις κάτι καλό, και σου βγαίνει πατάτα, με την έννοια ότι όλοι τρώνε ήττα. Το να πάρει κανείς το Νάμπερ οφ δε Μπιστ και να πει ότι του βγήκε σαβούρα, είναι πρόβλημα του ίδιου, όχι του δίσκου. Η απορία μου είναι τι περίμενες ρε Καντιρού με Μαλέβολεντ; 100% Τάμπα ντεθ μέταλ παίζουν, από τους καλούς του είδους...

Όσο για μένα... τι να πρωτοθυμηθώ;

Helloween - Pink Bubbles go Ape. Μετά από την καύλα σερί των Keepers αυτό είναι σκατά.
Pestilence - Spheres. Ομοίως μετά από το Τεστιμόνι...
Iron Maiden - No Prayer. Τελευταίος δίσκος που αγόρασα Maiden.
Slayer - Divine Intervention. Ανεμπνευσιά. Ξερός Araya. Δε φτάνει μόνο το ντάπα-ντούπα.
Flotsam and Jetsam - When the Storm Comes Down. Ήχος ξεπατήκωμα από Άνθραξ και Τέσταμεντ (Περιάλας) που δεν τους πήγαινε, μάπα εντελώς κομμάτια πλην 2 φωτεινών εξαιρέσεων. Αλλά και αυτό δεν συγκρινόταν με την ήττα που έφαγα όταν πήρα το ελεεινό και τρισάθλια αδύναμο ακουστικά Cuatro. Τι σκατά σκεφτόμουν;
Σανβόισεν τα 2 πρώτα, 4 λίρες από HMV, πάουερ γ' εθνικής.
Fight- Small Deadly Space. Πώς μετά από ένα δίσκο μπόμπα βγάζεις ένα δίσκο ύπνο; Έτσι.
Megadeth. Cryptic Writings. Οκ, ξέρω ότι αρέσει σε κόσμο, για μένα είναι 3 κομμάτια δίσκος και η επιβεβαίωση ότι ο Ντέιβ το'χασε. Μεγάλη απογοητευσάρα μετά το διαμάντι που λέγεται Youthanasia.
Malevolent Creation - Stillborn. Ευτυχώς ήταν μια ελεεινή παρένθεση πριν το μεγαλειώδες Eternal.
Kreator - Renewal. Εντάξει, αυτό δεν είναι σκατά, αλλά ούτε είναι αβάν γκαρντ αριστούργημα όπως το πλασάρανε κάποιοι. Σίγουρα πάντως ήταν καθηλωτικό ξενέρωμα μετά από τον αρμαγεδώνα του Κόμα... Δηλαδή, η ήττα που ένιωσα μόλις μπήκε δεν περιγράφεται...

Άπειροι τρίτοι δίσκοι από θρας μπάντες, δεν ξέρω γιατί (Sacred Reich, Flotsam, Hallow's Eve, Forbidden, Demolition Hammer, Annihilator κα), μετριότητες σε σχέση με τις δισκάρες που έβγαζαν...

Στάνταρ υπάρχουν και άλλα, αλλά πού να ψάχνω την δισκοθήκη τώρα...

irreligious
04-09-2008, 14:39
μα, το divine???από τις αγαπημένες αρρωστίλες.

distortionofperception
04-09-2008, 14:49
Τo "Necronemesis" είναι επίσης υπερδίσκαρος. distortion, κάποτε είχα αγοράσει το LP του "Diabolosis" των Usurper, μεταχειρισμένο, και κάποιος μπινές είχε σουφρώσει το poster. Αν ξέρεις κάποιον φίλο σου με παρόμοια γούστα με εσένα που να το χει, ενημέρωσε. Επίσης το "Necronemesis' το χεις cd από Earache ή το LP από Mercyless? Αν είναι το LP, τι χρώμα είναι;

είναι σιντί. και είναι απο την Necropolis Records το σωτήριο ετος του 2.000!

τα απο πάνω που είπατε (overkill, slayer, kreator, megadeth, pestilence) διαφωνω.
Αμα θεωρείτε αυτα πατατες που να ρθείτε να δείτε κανα Lions Share και κανα Mustan Kuun Lapset και κανα Misanthrope που χω. Βέβαια αυτα μπορεί να μην είναι και τοοοοσο καλα δισκακια, αλλα δε συμβαδίζουν κιολας με τον τίτλο του τόπικ καθως ήταν φτηνα και δεν εκλαψα τα λεφτα μου!

carheart
04-09-2008, 15:23
Τα Necropolis θα αποκτήσουν αξία μεγάλη μια μέρα. Όσα δεν έχουν ήδη αποκτήσει δηλαδή.

BLiTzER
04-09-2008, 15:54
Δεν μπορεις να αναφερεις το Roots. Ακομα και αν δεν ειναι το καλυτερο αλμπουμ ολων των εποχων, δε μπορεις να το αναφερεις εδω περα. Κανα αλλα μεταλ χαμερ τοπικ? :P

Eh otan protoakousa to omonymo tragoudaki eixa pathei plaka kai thn allh mera phga kai agorasa to album. Telika apla exei 3-4 oraia kommatakia kai 10 mpourdes. Sorry fikser, htan to mono pou mporesa na skefto. Prosexo pou dino ta lefta mou :P

Candiru
04-09-2008, 18:02
Καλά εδώ ειπώθηκαν Roots, Renewal, Cryptic writings, Independent και σας πείραξαν οι καφρίλες που έγραψα; :?

eleventh guardian
04-09-2008, 18:12
Οι Sanvoisen γαμάνε, ειδικά στο πρώτο. Vic με προβληματίζεις...

Ford Prefect
04-09-2008, 19:07
Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο είναι καλύτερο από το δεύτερο (που είχε ένα κομμάτι που ακουγόταν) αλλά αυτός που προβληματίζεται είμαι εγώ, διότι τους χαρακτήρισα γ' εθνική. Όπου α' εθνική λέμε την αφρόκρεμα της Ευρώπης και της Αμερικής (Helloween, BG, Rage, Sava, Fates, Queensryche κλπ) και έχεις μετά θηρία τύπου Jag Panzer, Crimson Glory, Riot, Angra, Conception, Kamelot, Brainstorm και άπειρα άλλα (μιλάμε καθαρά ό,τι μου 'ρθε όταν έγραφα), ε, πού πάνε οι Σανβόισεν; Ωραία φωνή, δεν λέω, δεν είναι κακοί εκτελεστικά, αλλά σιγα τις συνθέσεις. Κι εμένα μου αρέσει να δω κανά ματσάκι Β' και Γ' εθνική αλλά νταξ, τι συζητάμε τώρα; Να μου πεις για αδικημένα διαμάντια στυλ Lordbane, Oliver Magnum ή Leatherwolf να σου πω βρε αδερφέ...

Καντιρού, το Renewal (που ξεκαθάρισα ότι δεν είναι σκατά) σε σχέση με το σερί που ξεκινάει από το Endless Pain μέχρι το Coma of Souls είναι τεράστια ξενέρα, πώς το λένε; Σαν να σου λένε, η πηγή του θρας στέρεψε, πάμε γι'άλλα τώρα, και εντάξει, και τα άλλα ωραία είναι, αλλά άμα θες ΘΡΑΣ (και πληρώνεις κιόλα), θα ξενερώσεις. Πολύ.

Ομοίως με Κρύπτικ, που είναι χρυσή μετριότητα με δυο αναλαμπές (άντε τρεις), κατά τα άλλα έφαγε σκόνη, και το ίδιο ισχύει για Independent που πέραν του ομώνυμου και άλλο ένα που ούτε καν θυμάμαι τώρα, ήταν βα-ρε-τό. Μετά από το αριστούργημα που λέγεται American Way είναι όπως και να το κάνεις ξενέρα.

Εσύ από την άλλη λες ξενέρα το Horrorscope. Που ανοίγει και με το Coma που να πάρει η ευχή!

eleventh guardian
04-09-2008, 19:16
Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο είναι καλύτερο από το δεύτερο (που είχε ένα κομμάτι που ακουγόταν) αλλά αυτός που προβληματίζεται είμαι εγώ, διότι τους χαρακτήρισα γ' εθνική. Όπου α' εθνική λέμε την αφρόκρεμα της Ευρώπης και της Αμερικής (Helloween, BG, Rage, Sava, Fates, Queensryche κλπ) και έχεις μετά θηρία τύπου Jag Panzer, Crimson Glory, Riot, Angra, Conception, Kamelot, Brainstorm και άπειρα άλλα (μιλάμε καθαρά ό,τι μου 'ρθε όταν έγραφα), ε, πού πάνε οι Σανβόισεν; Ωραία φωνή, δεν λέω, δεν είναι κακοί εκτελεστικά, αλλά σιγα τις συνθέσεις. Κι εμένα μου αρέσει να δω κανά ματσάκι Β' και Γ' εθνική αλλά νταξ, τι συζητάμε τώρα; Να μου πεις για αδικημένα διαμάντια στυλ Lordbane, Oliver Magnum ή Leatherwolf να σου πω βρε αδερφέ...

Μ' αυτήν τη λογική ναι, αλλά όχι και ότι είναι μούφες οι δίσκοι τους.

Ford Prefect
04-09-2008, 19:33
Ε, μούφες δεν είναι, σίγουρα όχι. Εγώ πάντως σκυλομετάνιωσα που τους πήρα. Είχε κάτι άλλες προσφορές με 4 ευρώ ενδιαφέρουσες και είπα να ενισχύσω τους αουτσάιντερς. 5 ακούσματα έφαγαν σε διάστημα ενός χρόνου, δεν τα κατάφεραν, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές!

GG*
04-09-2008, 19:58
ασε,αααυτα μας τα'πε και ο λυμπεροπουλας
ον τοπικ και φρεσκο
το τελ. unearthly trance ηταν δυνατη μπαρουφα σε σχεση με τα προηγουμενα τους.
ευτυχως παιχτηκε τραμπα με το νεο sword

cybernaut 667
04-09-2008, 20:01
birthday party-junk yard ελ-πι
μαλακια γιγαδιαστασεων......

δεν υπαρχεις ε

cybernaut 667
04-09-2008, 20:09
Ενώ για τους Overkill ας πούμε και τους malevolent...

Βασικά είναι όλοι οι δίσκοι που θεωρούνται αντικειμενικά καλοί στο είδος τους, εννοώντας ότι οι οπαδοί αυτής της σκηνής τους έχουν ψηλά...

Απογοήτευση και σαβούρα το ερμηνεύω εγώ ότι περιμένεις κάτι καλό, και σου βγαίνει πατάτα, με την έννοια ότι όλοι τρώνε ήττα. Το να πάρει κανείς το Νάμπερ οφ δε Μπιστ και να πει ότι του βγήκε σαβούρα, είναι πρόβλημα του ίδιου, όχι του δίσκου. Η απορία μου είναι τι περίμενες ρε Καντιρού με Μαλέβολεντ; 100% Τάμπα ντεθ μέταλ παίζουν, από τους καλούς του είδους...

Όσο για μένα... τι να πρωτοθυμηθώ;

Helloween - Pink Bubbles go Ape. Μετά από την καύλα σερί των Keepers αυτό είναι σκατά.
Pestilence - Spheres. Ομοίως μετά από το Τεστιμόνι...
Slayer - Divine Intervention. Ανεμπνευσιά. Ξερός Araya. Δε φτάνει μόνο το ντάπα-ντούπα.
Flotsam and Jetsam - When the Storm Comes Down. Ήχος ξεπατήκωμα από Άνθραξ και Τέσταμεντ (Περιάλας) που δεν τους πήγαινε, μάπα εντελώς κομμάτια πλην 2 φωτεινών εξαιρέσεων. Αλλά και αυτό δεν συγκρινόταν με την ήττα που έφαγα όταν πήρα το ελεεινό και τρισάθλια αδύναμο ακουστικά Cuatro. Τι σκατά σκεφτόμουν;
Fight- Small Deadly Space. Πώς μετά από ένα δίσκο μπόμπα βγάζεις ένα δίσκο ύπνο; Έτσι.
Megadeth. Cryptic Writings. Οκ, ξέρω ότι αρέσει σε κόσμο, για μένα είναι 3 κομμάτια δίσκος και η επιβεβαίωση ότι ο Ντέιβ το'χασε. Μεγάλη απογοητευσάρα μετά το διαμάντι που λέγεται Youthanasia.
Malevolent Creation - Stillborn. Ευτυχώς ήταν μια ελεεινή παρένθεση πριν το μεγαλειώδες Eternal.
Kreator - Renewal. Εντάξει, αυτό δεν είναι σκατά, αλλά ούτε είναι αβάν γκαρντ αριστούργημα όπως το πλασάρανε κάποιοι. Σίγουρα πάντως ήταν καθηλωτικό ξενέρωμα μετά από τον αρμαγεδώνα του Κόμα... Δηλαδή, η ήττα που ένιωσα μόλις μπήκε δεν περιγράφεται...

Άπειροι τρίτοι δίσκοι από θρας μπάντες, δεν ξέρω γιατί (Sacred Reich, Flotsam, Hallow's Eve, Forbidden, Demolition Hammer, Annihilator κα), μετριότητες σε σχέση με τις δισκάρες που έβγαζαν...

Στάνταρ υπάρχουν και άλλα, αλλά πού να ψάχνω την δισκοθήκη τώρα...

μουαχαχα , τα χω κ γω ολα αυτα κ συμφωνω. το annihilator kati ελεγε παντως. helloween eixa parei κ το αλλο με τις διασκευες.. ψιλοφρικη αλλα μια σε σκορπιονς ηταν καλουτσικη.

χειροτερη μου αγορα ΕΒΕΡ > παντερα 100% λάιβ, το αλλαζω με οποιον να ναι με ο,τι να ναι

Neuroscar
06-09-2008, 14:05
Αντε παλι με τους Παντερα. Το θελω εγω ρε.

0%cured
08-09-2008, 09:53
To Difficult to Cure. Όταν έχεις μάθει τους Rainbow ακούγοντας τα 3 πρώτα, το Difficult σου κάθεται σα φασολάδα στρατού. Απλά ξενέρα

Candiru
08-09-2008, 10:02
To Difficult to Cure. Όταν έχεις μάθει τους Rainbow ακούγοντας τα 3 πρώτα, το Difficult σου κάθεται σα φασολάδα στρατού. Απλά ξενέρα

το θεϊκό Down to Earth πού το βάζεις; Μια χαρά είναι και το Difficult to cure, μετά σκάτεψαν.

GuardianOfIvorytower
08-09-2008, 11:05
Θα συμφωνήσω με τον αποπάνω. Μ αρέσει αρκετά το Difficult to Cure. Spotlight Kid, ομώνυμο κ άλλα 2-3 κομματάρες.

orange hobbit
08-09-2008, 13:11
ασε,αααυτα μας τα'πε και ο λυμπεροπουλας
ον τοπικ και φρεσκο
το τελ. unearthly trance ηταν δυνατη μπαρουφα σε σχεση με τα προηγουμενα τους.
ευτυχως παιχτηκε τραμπα με το νεο sword

οχι ρε,γαμαει το unearthly trance!!!!!!!!!!!!Τhe dust will never settle....

eleventh guardian
08-09-2008, 16:29
To Difficult to Cure γαμεί.

necropethamenos
08-09-2008, 16:55

mia xara itane. Kai to fear episis.
meta pethanane

kala to prwto, gama to. TO 2o SANVOISEN EINAI DISKARA!!!!!

episis einai o kalyteros diskos twn kreator.

nai.

einai.

annihilator? ANNIHILATOR? TO SET THE WORLD ON FIRE?!?!?!?!?!

GuardianOfIvorytower
08-09-2008, 18:15
Maiden για μένα γαμάνε τρελά μέχρι κ το X-Factor, μετά απλά γαμάνε (funboys).

Set the World on Fire μ αρέσει, αν κ σε διαφορετικό ύφος από αυτό των 2 πρώτων, οπότε μπορώ να καταλάβω το γεγονός ότι σε πολλούς δεν αρέσει.

Razor
08-09-2008, 20:14
νεκροπεθαμενος εισαι μεγαλη αγαπη , αλλα αυτο που ειπες για κρασατορ ηταν μεγιστη βλασφημια , και ολα τα μειντεν γαμανε επειδη ειναι μειντεν.

H.
09-09-2008, 00:13
Και το τελευταίο?

Razor
09-09-2008, 00:17
εχει 3 ωραια τραγουδια.

wintersun
09-09-2008, 00:21
os proin hammeropliktos to proto pou mou erxetai sto myalo einai i apisteuti malakia kata tin apopsi mou,to proto Biomechanical kai to proto Velvet Revolver
kai malista 20 kai 21 euro antistoixa..
eutixos to hammer kopike edo kai 2-3 xronia

BURNIN AMBITION
09-09-2008, 01:14
set the world on fire eukola o pio plhrhs diskos annihilator. i gia na eimai antikeimenikos, o diskos pou agapw.
no prayer gamaei.arkei h marmelada na menei sto vazo kai to hammer sto periptero kai oxi spiti mas

entaxei gousta einai auta alla eleos...

psychotron
09-09-2008, 13:38
Θα φάω φάπες γι αυτό που θα πώ, αλλά θεωρώ το No Prayer μαζί με το Virtual XI τους 2 χειρότερους δίσκους των Maiden :oops:

Magellan
09-09-2008, 13:43
εγω μαζι σου λατρεια

πινκς κτλ κτλ

GuardianOfIvorytower
09-09-2008, 14:21
Θα φάω φάπες γι αυτό που θα πώ, αλλά θεωρώ το No Prayer μαζί με το Virtual XI τους 2 χειρότερους δίσκους των Maiden :oops:

Αν κ χειρότερο κ Maiden δεν κολάνε, για το Virtual XI θα συμφωνήσω, δλδ θα πω ότι είναι ο λιγότερο καλός τους (κ έχει κ μάλλον το χειρότερό τους τραγούδι ε). Για το άλλο, ε τι να κάνουμε, πρέπει κ κάπου να διαφωνούμε 8)

Ford Prefect
09-09-2008, 14:57
Καλά, πείτε ότι θέλετε για το No Prayer, εφόσον το λέει και ο Psychotron, είμαι καλυμμένος ότι δεν είμαι τρελός. Απλά βάλτε το σερί πριν το No Prayer και θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά, και έκτοτε δεν ξαναπήγε ποτέ τόσο καλά. Εγώ απλά με το No Prayer ξεπέρασα τον φανμποϊσμό μου (ο οποίος ούτως ή άλλως είχε από πολύ νωρίς αντικατασταθεί από τους Μετάλικα)....

Για Annihilator. Ωραίος δίσκος το Set the World on Fire, τον αγόρασα όταν βγήκε. Με ξενέρωσε ο ψευδός, με ξενέρωσε το γύρισμα στην πλάτη στο θρας από άλλη μία μπάντα, σαν δίσκος έχει 2 πολύ καλά, 3 καλά και τα υπόλοιπα μούφες/της σειράς για έναν Τζεφ κομμάτια. Επίσης ο Mangini είναι απελπιστικά λίγος (πόσω μάλλον όταν αργότερα διαπίστωσα τι μπορούσε να κάνει). Αλλά πιο πολύ είχα στο μυαλό μου το King of the Kill, που πάλι το αγόρασα με κρυφή ελπίδα ότι θα επανέλθει σε φόρμα. Τα έχουμε ξαναπεί με Μίτσμαν και Witchkiller, στα παιδιά για κάποιο λόγο τους αρέσει, μεγειά τους, για Annihilator που έχουν βγάλει τους ογκόλιθους που ονομάζονται Alice και Neverland, είναι αστείες οι συγκρίσεις, ενώ τα ντραμς γίνανε ακόμα χειρότερα και πιο άδεια.

Για Renewal, εντάξει όλοι έχουμε το δικαίωμα στην μαλακία (ουπς, στο γούστο μας εννοούσα!), απλά δεν είναι ο καλύτερος δίσκος των Kreator. Δηλαδή, με τίποτα. Οπότε:
Όχι.
Δεν είναι.
Γιατί έτσι.

Για Σανβόισεν τα'χω ξαναπεί.

Cadaveric_Incubator
09-09-2008, 22:12
to a fine day to exit twn anathema prospathisa na to xonepsw den boresa

fandango
09-09-2008, 22:35
os proin hammeropliktos to proto pou mou erxetai sto myalo einai i apisteuti malakia kata tin apopsi mou,to proto Biomechanical

:|

να έλεγες το 2ο ή το 3ο, θα μπορούσα να το καταλάβω...
αλλά το eight moons είναι δισκάρα ρε.

wintersun
10-09-2008, 10:14
kai gia ta alla tin idia gnomi exo,mono pou den ta agorasa :D :D den tous mporo me tipota
oso gia to eight moons mono to proto kommati mou arese,to Awekaning...

VirusXI
10-09-2008, 22:02
Καλά, πείτε ότι θέλετε για το No Prayer, εφόσον το λέει και ο Psychotron, είμαι καλυμμένος ότι δεν είμαι τρελός. Απλά βάλτε το σερί πριν το No Prayer και θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά, και έκτοτε δεν ξαναπήγε ποτέ τόσο καλά. Εγώ απλά με το No Prayer ξεπέρασα τον φανμποϊσμό μου (ο οποίος ούτως ή άλλως είχε από πολύ νωρίς αντικατασταθεί από τους Μετάλικα)....

Δηλαδή κλαίτε τα λεφτά για το No Prayer και όχι για το Fear Of The Dark που ακολούθησε; Πολύ καλύτερος (στο σύνολο) δίσκος me thinks.

Σαβουρίτσες έχω πάρει πολλές, ειδικά την προ-ιντερνετ εποχή που δεν είχαμε την πολυτέλεια να ακούμε συχνά κάτι πριν το αγοράσουμε.

Η μία και κορυφαία ΣΑΒΟΥΡΑ που λυπάμαι τα 5 ευρά που έδωσα (και το χω κσαναπεί παλιά σε παλιό θρεντ και είχαμε πανέμορφο φλέημ λογικά) ήταν το "Under The Sign Of Odin's Crows" των Wotan. Μου λεγε ένας γνωστός πίπες του στυλ "οι νέοι Manowar, απίστευτοι" κτλ και ενέδωσα. :moutza:

Πλάκα πλάκα έχω μερικά για σκότωμα, περιμένουν καιρό να γίνουν λίστα....

illuzion_g
10-09-2008, 22:15
to no prayer einai o klassikos diskos pou thavoun oi opadoi kai goustaroun oi mi-opadoi!
gia mena stous 5 kalyterous maiden diskous

ps:den eimai opados maiden!

Kalt
11-09-2008, 23:23
to agorasa 25 euro kai meta epese sta 16. epi 3 xronia i timi emene statheri.

treli malakia

warlord
19-09-2008, 13:58
to 99.999999% ton diskon epanasyndedemenon 80s thrylon (px omen, cloven hoof).....

to teleytaio Manowar (xa den thymame kan titlo).... apolyto mhden

skyclad xoris martin.

apeira theopoihmena nwobhm 7" kai lps pou einai sth kaliterh metriotata kai kostizoun oso o proypologismos kratidiou ths afrikhs

VirusXI
20-09-2008, 00:27
skyclad xoris martin.

το αδικείς, βλέποντας τους και live χωρίς τον κοκάκια στρώσαν όλα =P