View Full Version : Χωμενίδης Χρηστάρας
irreligious
02-09-2008, 21:33
πείτε ρε.
έχω διαβάσει το ''σοφό παιδί'' που κωλογούσταρα και το ''σπίτι και το κελί'' που ντάξ καλό αλλά όχι σαν το πρώτο.
αγόρασα σήμερα και τον υπερσυντέλικο που έχω ακούσει τα καλύτερα.
ντισκάς-πρεϊζ και προτείνετε και τίποτις στο ίδιο στυλ αν θέλετε.
κολλητικός τρόπος γραψίματος ε.
zihuatanejo
02-09-2008, 23:11
Εκτός από το Σοφό παιδί, τάχω διαβάσει όλα του και προεξάρχοντος του υπερσυντελίκου, είναι όλα πολύ καλά.
Θα ασχοληθώ και με το wise kid κάποια στιγμή, σε post εξεταστική φάση.
irreligious
03-09-2008, 10:46
o.k., να πούμε για τα βιβλία του τώρα?
eleventh guardian
03-09-2008, 16:40
Είχα διαβάσει το Σοφό Παιδί όταν βγήκε, χωρίς να έχω ιδέα ποιος είναι ο Χωμενίδης. Γράφει πράγματι πολύ ωραία, αλλά δεν θυμάμαι πολλά από το βιβλίο, πρέπει να το ξαναδιαβάσω.
Μου 'χουν πάρει για δώρο και Το Σπίτι και Το Κελί εδώ και κανά δυο χρόνια, αλλά δεν το 'χω διαβάσει ακόμα.
irreligious
03-09-2008, 21:49
προτείνω και ψηφίζω για το σπίτι και το κελί.
τελειώνω υπερσυντέλικο απόψε.\m/ είναι.
zihuatanejo
04-09-2008, 10:07
:thumbsup:
Pinatero
05-09-2008, 14:41
φεστιβαλ κινηματογραφου θεσσαλονικης 2004 αν δεν κανω λαθος, εχει παιξει μια ελληνικη ταινια, ουτε καν εχει βγει σε δβδ, ουτε καν θυμαμαι τον τιτλο της, ειχε ενα στορυ αναγγενησιακο, ιπποτες κλπ. σοβαρη ταινια ομως, και ειναι ο Χωμενιδης να βγει να σχολιασει μαζι με την σκηνοθετη, οπου εξελισσεται στο να κραζει εμμεσα και αμεσα γεγονος που εφερε απαντηση απο το κοινο και υπηρξε ενας πολιτισμικος διαλογος του σοκ, κατι σαν το "ελληνιδα σεξοβομβα του σεξ" που κατεληξε στην αποχωρηση του Χωνει-μιδη την αμηχανια της σκηνοθετας και την επιβεβαιωση του σιχαματα μοιασματα της κουλτουρας σελεμπριτυ και μη, θεατες και αθεατοι ψοφο κουλτουριαρηδες να στε καλα που μας χαριζεται γελιο! δεν γενικευω
και επειδη σας αρεσουν οι ιστοριες, ηταν μια αλλη ταινια που ειχε απο κεινα τα ξαφνικα μπαμ τιτλοι τελους και τωρα τι...και βγαινει η αλλοδαπη σκηνοθετης και γινονται ερωτησεις απο το κοινο και ρωταει ενας "αν ηταν ελλειψη εμπνευσης και μη ικανοτητας ολοκληρωσης του σεναριου το ξαφνικο τελος" με το να λαμβανει την απαντηση απο τον υπερμαχο συνθεατη του sudden end, "να πας να δεις το Ρομποκοπ ρε, που ρωτας τετοια τη γυναικα!"