PDA

View Full Version : The Official Παναθηναϊκός VS Ανορθωση τοπικ.

SpiritCrusher
28-08-2008, 19:53
:!: :idea:

Κανονίστε να φάτε 3 εκεί μέσα ε.

GuardianOfIvorytower
28-08-2008, 19:56
Δεν άργησε κ πολύ να το ανοίξει κάποιος. :)

Kelldorain
28-08-2008, 19:57
Gief link για το φόρουμ της ανόρθωσης γιατί το χω ξεχάσει

Raven Lord
28-08-2008, 21:52
:disco: τελικά μπορεί να υπάρχει θεόc

Ace
29-08-2008, 00:03
ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ.

pitchfork
29-08-2008, 02:27
Ήθελα πολύ να πέσει σε άλλο όμιλο η ανόρθωση για να να βγει τρίτη και να συναντήσει τον οσφπ στο ουέφα μετά τους ομίλους (στην απίθανη περίπτωση που αυτός φτάσει και περάσει και τους ομίλους βέβαια) και να τον ξαναγαμήσει αλλά δυστυχώς τώρα χαλάει το σενάριο.
Την τρίτη θέση δύσκολα θα την κλέψει από την Βέρντερ, οι Γερμανοί έχουν πολύ καλή ομάδα.

eleventh guardian
29-08-2008, 02:34
Με βάση αυτά που έδειξε κόντρα στον ΟΣΦΠ, εγώ της δίνω πιθανότητες όχι μόνο για την 3η αλλά ακόμα και για την 2η θέση, παρ' ότι η Ιντερ με Μουρίνιο έχει δυναμώσει και έχει τον πρώτο λόγο.

Daffy
29-08-2008, 03:01
ipervoles

Stormrider
29-08-2008, 04:13
νταξ, αν χασει και ο βαζελος εστω και ενα παιχνιδι απο αυτους... ντροπη μας ^3 .

pitchfork
29-08-2008, 13:28
Λοιπόν κλειδώστε το άλλο τόπικ όμως για να έρθουν εδώ όλοι οι γάβροι και να ζήσουμε όλοι μαζί τα "πάμε μωρή ανορθωσάρα αρρώστεια, γάμα το κωλοβάζελο" κλπ γραφικά που θα ξεκινήσουν τώρα που πλησιάζει ο καιρός.

Θα δεις για πότε οι κύπριοι ξαναγίνονται έλληνες και φιλαράκια και μάγκες, ειδικά έτσι και μας κόψουνε κανα βαθμό.

House Of Low Culture
29-08-2008, 14:46
GAMHSTE TOUS KYPRIOUS!

Stormrider
29-08-2008, 15:23
Λοιπόν κλειδώστε το άλλο τόπικ όμως για να έρθουν εδώ όλοι οι γάβροι και να ζήσουμε όλοι μαζί τα "πάμε μωρή ανορθωσάρα αρρώστεια, γάμα το κωλοβάζελο" κλπ γραφικά που θα ξεκινήσουν τώρα που πλησιάζει ο καιρός.

Θα δεις για πότε οι κύπριοι ξαναγίνονται έλληνες και φιλαράκια και μάγκες, ειδικά έτσι και μας κόψουνε κανα βαθμό.
δεν βρισκω λογο να το κανει καποιος αυτο. επειδή εσυ εισαι ανθέλληνας και αντιολυμπιακος δεν σημαίνει πως σκέφτονται ολοι οι ολυμπιακοι αναλογα .

εγω ειμαι με τον λαγοπαναθηναϊκό στα μεταξύ σας παιχνιδια γιατι αν αποκλεισουν και εσας οι κυπριοι σε καθε ποδοσφαιρικη συζήτηση με κυπριους σε κυλικεία των αει/τει δεν θα μιλάει κανενας μας.

αλλα κλσσικα... οταν κερδισετε την ανορθωση θα χαίρεστε διπλά γιατι κερδίσατε την ομαδα που απέκλεισε τον ολυμπιακο. ποιος θα ειναι γραφικος τοτε?

House Of Low Culture
29-08-2008, 15:28
megisth ntroph na eisai anthellinas.

pitchfork
29-08-2008, 16:34
Stormrider λες κοτσάνες και συγνώμη δηλαδή.

Αν εσένα οι κύπριοι σου κάνουν πλάκα στο τεί (και δικαίως) αλλά δεν κάνουν πλάκα στους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ γιατί θα έχουν μαζέψει 5-6 τεμάχια πχ, εσύ θα είσαι χαρούμενος? Μήπως θα καμαρώνεις κιόλας για την ευρωπαική πορεία που τυχόν θα κάνει ο ΠΑΟ?

Τι είναι αυτά που λες?

Stormrider
29-08-2008, 17:58
pitchfork απλα πιστευω πως αρκετα μαγκες τους εχουμε κανει τους κυπριους . και οσο νανε εχουμε καλύτερο ποδοσφαιρο απαυτους και δεν μου καθεται καλα οι κυπριοι να αποκλείσουν και τις 3 ομαδες μας στην ευρωπη. μιλαμε για ομάδες που αν έπαιζαν στην ελλαδα ή θα έπαιζαν β' εθνική ή θα πάλευαν για την σωτηρία. σορυ αλλα αν αποκλείστε και εσεις απο δαυτους , τι να πω.

cancer
29-08-2008, 18:29
xalarwse ki esy re stormrider naoume pou 8a paizan sti vita. pitsfork kourasi paidi mou kourasi, to gamas kai psofaei.

carheart
29-08-2008, 19:49
pitchfork απλα πιστευω πως αρκετα μαγκες τους εχουμε κανει τους κυπριους . και οσο νανε εχουμε καλύτερο ποδοσφαιρο απαυτους και δεν μου καθεται καλα οι κυπριοι να αποκλείσουν και τις 3 ομαδες μας στην ευρωπη. μιλαμε για ομάδες που αν έπαιζαν στην ελλαδα ή θα έπαιζαν β' εθνική ή θα πάλευαν για την σωτηρία. σορυ αλλα αν αποκλείστε και εσεις απο δαυτους , τι να πω.

Από τότε που ήρθαν οι Κύπριοι, ο φούρνος μου σταμάτησε να ζυμώνει ψωμί.

attila
30-08-2008, 06:03
νταξει επειδη τους καναμε εμεις ηρωες δε σημαινει οτι θα χασει και ο παναθηναικος.
επισης δεν χρειαζεται να μιλαμε με κυπριους στο κυλικειο των σχολων.μονο να τους δερνουμε

Radienergo_Skoulhki
30-08-2008, 09:56
αν χάσει κι ο ΠΑΟ βλέπω το Σακελαρόπουλο να γράφει κανα βιβλίο πάλι για να πνίξει τον πόνο του (αν γλιτώσει το εγκεφαλικό)

GG*
31-08-2008, 03:12
λιγα τα λογια για τον μενιο,
στο σποτακι του μεγκα που καβαλαει το παπι(φοραει και κρανος απο συνηθεια....)ειναι γαρδελης νο 2

SpiritCrusher
01-10-2008, 23:30
*bump*

Κανονίστε να φάτε 3 εκεί μέσα ε.

Επ, τι λέγαμε;

irreligious
02-10-2008, 02:23

βεβαίως βεβαίως.
και 'κερδίζει η Ελλάδα' και γεύματα συμφιλίωσης.....

με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.

κλασσικά γυναικωτά βαζέλικα δηλαδή

:chef:

irreligious
02-10-2008, 02:25

δεν βρισκω λογο να το κανει καποιος αυτο. επειδή εσυ εισαι ανθέλληνας και αντιολυμπιακος δεν σημαίνει πως σκέφτονται ολοι οι ολυμπιακοι αναλογα .

εγω ειμαι με τον λαγοπαναθηναϊκό στα μεταξύ σας παιχνιδια γιατι αν αποκλεισουν και εσας οι κυπριοι σε καθε ποδοσφαιρικη συζήτηση με κυπριους σε κυλικεία των αει/τει δεν θα μιλάει κανενας μας.

αλλα κλσσικα... οταν κερδισετε την ανορθωση θα χαίρεστε διπλά γιατι κερδίσατε την ομαδα που απέκλεισε τον ολυμπιακο. ποιος θα ειναι γραφικος τοτε?

όχι φίλε.πας μη γαυρος κότα αλληλούια

attila
02-10-2008, 04:07
σκατα στην πουτανα την ανορθωση