View Full Version : Volley 08-09
Με "αιώνιο" ντέρμπι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών, όπως προέκυψε στην κλήρωση της Τετάρτης, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό κέντρο αντισφαίρισης. Συγκεκριμένα, την πρώτη αγωνιστική (11/10), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" τον Παναθηναϊκό.
1η αγωνιστική (11/10)
Μίλων-ΑΟ Κηφισιάς
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Άρης-Ηρακλής
Απόλλων Καλαμαριάς-ΠΑΟΚ
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΕΑ Πατρών
Λαμία-Φοίνικας Σύρου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κώστας Αρσενιάδης (προπονητής Ηρακλή): "Θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τουλάχιστον τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Μεγάλη πρόκληση η παρουσία μου στον πάγκο του Ηρακλή".
Βασίλης Κουρνέτας (παίκτης Ολυμπιακού): "Οι κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι με την απόκτηση καλών παικτών και του προπονητή, κ. Κρίστιανσεν, πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε. Υπάρχουν πολλοί εκπρόσωποι από την επαρχία, που έχουν κάνει πολύ αξιόλογες κινήσεις και θα δούμε ένα πρωτάθλημα που δεν θα είναι μόνο των τριών ομάδων. Ένα καλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα θα φέρει περισσότερους παίκτες της αξίας του Ιβάν Μίλκοβιτς".
Νίκος Παπαδόπουλος (πρόεδρος ΕΣΑΠ): "Θέλω να ευχηθώ υγεία. Να γίνει ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα γεμίσει τα γήπεδα. Θέλω να ευχαριστήσω την Πολιτεία για τη βοήθεια που μας προσφέρει. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πολύ και αναμένεται να έχουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Εύχομαι όλα τα παιχνίδια να είναι ντέρμπι και να γίνουν εκπλήξεις".
Γιάννης Ιωαννίδης (υφυπουργός Αθλητισμού): "Θέλουμε έναν υγιή αθλητισμό. Το βόλεϊ είναι ένα εκπληκτικό άθλημα σε υψηλό επίπεδο. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Εύχομαι να ξαναοδηγηθεί σε δρόμους δόξας η Εθνική ομάδα που μας έχει χαρίσει στο παρελθόν σπουδαίες στιγμές".
Θανάσης Μπελιγράτης (πρόεδρος ΕΟΠΕ): "Ας μην έχει επιτυχίες το βόλεϊ, αυτό που μας απασχολεί είναι να είναι «καθαρά» τα παιδιά μας".
Σταυρός Δουβής (γενικός γραμματέας Αθλητισμού): "Ευχές για ένα καλό πρωτάθλημα γιατί το χρειαζόμαστε για να πάει μπροστά το άθλημα".
Άντερς Κρίστιανσον (προπονητής Ολυμπιακού): "Περιμένουμε από τον Μίλκοβιτς να μας δώσει διάρκεια και σταθερότητα. Δεν είναι ο παίκτης από τον οποίο πρέπει να τα περιμένουμε όλα, ούτε θα βάζει 40 πόντους σε έναν αγώνα. Ο Ηρακλής άλλαξε λιγότερο από όλες τις ομάδες".
Τάσος Τεντζέρης (εκπρόσωπος Παναθηναϊκού): "Το ντέρμπι ήρθε νωρίς. Πιστεύω να είμαστε έτοιμοι. Πρόκειται για μία νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο και είναι θέμα γοήτρου. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να παίρνει πρωταθλήματα. Τα μεγάλα ονόματα δεν φέρνουν τους τίτλους".
Το πρόγραμμα της περιόδου 2008-09:
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/10)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Απόλλων Καλ.-ΠΑΟΚ
Άρης-Ηρακλής
Μίλων-ΑΟ Κηφισιάς
Εθνικός Αλεξ.-ΕΑ Πατρών
Λαμία-Φοίνικας Σύρου
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/10)
Λαμία-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Απόλλων Καλ.
ΠΑΟΚ-Άρης
Ηρακλής-Μίλων
ΑΟ Κηφισιάς-Εθνικός Αλεξ.
Φοίνικας Σύρου-ΕΑ Πατρών
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25/10)
Απόλλων Καλ.-Λαμία
Άρης-Παναθηναϊκός
Μίλων-ΠΑΟΚ
Εθνικός Αλεξ.-Ηρακλής
ΕΑ Πατρών-ΑΟ Κηφισιάς
Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (01/11)
Λαμία-Άρης
Ολυμπιακός-Απόλλων Καλ.
Παναθηναϊκός-Μίλων
ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξ.
Ηρακλής-ΕΑ Πατρών
Φοίνικας Σύρου-ΑΟ Κηφισιάς
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (08/11)
Μίλων-Λαμία
Άρης-Ολυμπιακός
Εθνικός Αλεξ.-Παναθηναϊκός
ΕΑ Πατρών-ΠΑΟΚ
ΑΟ Κηφισιάς-Ηρακλής
Απόλλων Καλ.-Φοίνικας Σύρου
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/11)
Λαμία-Εθνικός Αλεξ.
Ολυμπιακός-Μίλων
Απόλλων Καλ.-Άρης
Παναθηναϊκός-ΕΑ Πατρών
ΠΑΟΚ-ΑΟ Κηφισιάς
Φοίνικας Σύρου-Ηρακλής
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/11)
ΕΑ Πατρών-Λαμία
Εθνικός Αλεξ.-Ολυμπιακός
Μίλων-Απόλλων Καλ.
ΑΟ Κηφισιάς-Παναθηναϊκός
Ηρακλής-ΠΑΟΚ
Άρης-Φοίνικας Σύρου
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29/11)
Λαμία-ΑΟ Κηφισιάς
Ολυμπιακός-ΕΑ Πατρών
Απόλλων Καλ.-Εθνικός Αλεξ.
Άρης-Μίλων
Παναθηναϊκός-Ηρακλής
Φοίνικας Σύρου-ΠΑΟΚ
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (06/12)
Ηρακλής-Λαμία
ΑΟ Κηφισιάς-Ολυμπιακός
ΕΑ Πατρών-Απόλλων Καλ.
Εθνικός Αλεξ.-Άρης
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Μίλων-Φοίνικας Σύρου
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13/12)
Λαμία-ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός-Ηρακλής
Απόλλων Καλ.-ΑΟ Κηφισιάς
Άρης-ΕΑ Πατρών
Μίλων-Εθνικός Αλεξ.
Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/12)
Παναθηναϊκός-Λαμία
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Ηρακλής-Απόλλων Καλ.
ΑΟ Κηφισιάς-Άρης
ΕΑ Πατρών-Μίλων
Εθνικός Αλεξ.-Φοίνικας Σύρου
εχμ, στην πουτσαρα μας το βολλευ.
pitchfork
28-08-2008, 09:33
Ε βέβαια αφού περιφέρεσαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας μόνο και μόνο για να εισπράττεις φάπες (που ευτυχώς σταματάνε στο 3) γραμμένο το έχεις το άθλημα.
'Οπως έκανες και με ένα άλλο άθλημα κάτι χρόνια νωρίτερα πριν το κράτος της κωλοαθήνας σου χαρίσει Γκάλη και Γιαννάκη ....
Τουλάχιστον σταμάτα να ποστάρεις και να γίνεσαι (περισσότερο) ρόμπα
Ε βέβαια αφού περιφέρεσαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας μόνο και μόνο για να εισπράττεις φάπες (που ευτυχώς σταματάνε στο 3) γραμμένο το έχεις το άθλημα.
'Οπως έκανες και με ένα άλλο άθλημα κάτι χρόνια νωρίτερα πριν το κράτος της κωλοαθήνας σου χαρίσει Γκάλη και Γιαννάκη ....
Τουλάχιστον σταμάτα να ποστάρεις και να γίνεσαι (περισσότερο) ρόμπα
:lsd: η :weed: ?
Ο Παναθηναϊκός "άλωσε" το κλειστό του Ρέντη, επικρατώντας με 3-1 σετ (26-28, 23-25, 25-19, 20-25) του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών.
http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/panathinaikos_2008_10_11_20_17_46_b.jpg
irreligious
11-10-2008, 21:57
ε,τον ήπιαμε τι να λέμε.
αυτός ο bomba πρέπει να έχει τα πιο αδύνατα ποδαράκια που έχω δεί σε αθλητή.
κατα τ'άλλα
ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΕΩΝ,ΠΑΝΤΑΛΕΕΕΩΝ ΠΑΝΤΑΛΕΕΕΕΩΩΩΩΝ.
Diva Plavalaguna
11-10-2008, 22:39
Λαμιαρα ρε για τσαμπιον !!! γαμω τη συρο :(
Raven Lord
12-10-2008, 14:39
με γεια!
Diva Plavalaguna
13-10-2008, 18:09
Α ΡΕ ΒΛΑΧΟ.
Ντίβα Βλαχαλαγούνα !
Raven Lord
02-02-2009, 11:51
η μεγαλειώδης εμφάνιση του gayρου στο ποδοσφαιρικό ντέρμπυ, μάλλον μας αποπροσανατόλισε από τις χθεσινές γραφικότητες των κόκκινων οπαδών στην πάτρα.
Α ΡΕ ΒΛΑΧΟ.
Ντίβα Βλαχαλαγούνα !
οποτε βλεπω το νικ σου μου ερχεται κατι σε diva plakomouna
pitchfork
02-02-2009, 13:39
Raven ότι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε στο αθλέτικς τζένεραλ ντισκάσιον.
Στο τόπικ αυτό δεν έχει νόημα μιας κι οι γάβροι (όχι μόνο του φόρουμ αλλά και γενικώς) έχουν εγκαταλείψει από καιρό το άθλημα που τους αφήνει μόνιμα τριτοτέταρτους και τους κατραπακώνουμε όπου τους πετύχουμε οπότε δεν ασχολούνται και άρα μόνοι μας θα τα λέγαμε.
abruzzi συμφωνώ.
irreligious
02-02-2009, 13:56
η μεγαλειώδης εμφάνιση του gayρου στο ποδοσφαιρικό ντέρμπυ, μάλλον μας αποπροσανατόλισε από τις χθεσινές γραφικότητες των κόκκινων οπαδών στην πάτρα.
δεν σε είδα να λες τπτ για τις προχθεσινές πράσινες γραφικότητες όμως.
Raven Lord
02-02-2009, 14:08
άλλο 2 καθυστερημένοι δολοφόνοι κ άλλο 100 καθυστερημένοι, ε?
irreligious
02-02-2009, 14:37
ντροπή ρε γμτ να μην σου κόβει μεγάλος άνθρωπος.
Raven Lord
02-02-2009, 14:43
ok, έχεις δίκιο
pitchfork
02-02-2009, 16:20
Ας πω κι εγώ τη μαλακία μου σαν μικρότερος.
Άλλο να πλακώνονται έξω από το γήπεδο κάποιοι (*) , κάτι που σαφώς δεν έχει σχέση με το τόπικ και άλλο κάποιοι χέστηδες βλαμμένοι να κάνουν πουτάνα ένα γήπεδο και να επιτίθεντε σε άσχετους επειδή τις έφαγαν ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΕΥ, κάτι που σαφέστα αφορά το παρόν τόπικ.
(*) Βέβαια εδώ ο irreligious μας λέει ότι οι γάβροι είχαν πάει στο γήπεδο για το παιχνίδι όταν τους συνάντησαν οι πράσινοι γραφικοί, όπως προκύπτει άλλωστε και από τους αριθμούς εισιτηρίων που κόβουν στους αγώνες του συγκεκριμένου τμήματος τους οπότε το βουλώνω κι εγώ και βάζω το ποστ στον πάτο μου.
irreligious
02-02-2009, 17:13
χεχεχ, δεν μπήκα σε αυτή την κουβέντα αλλά αφού το θες ο.κ.
οι κάποιοι που λες ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού από την Πάτρα και τις γύρω περιοχές, οι οποίοι συνηθίζουν να υποστηρίζουν τα ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδα όταν παίζει στην πόλη. ε, αν σκεφτείς ότι μιλάμε και για final 8 στο volley που το ενδιαφέρον ανεβαίνει do the math και τη βρήκες την άκρη.
το ότι τους την πέσαν όξω από το γήπεδο αρκετή ώρα πριν αρχίσει το ματς οι κατά πολύ περισσότεροι(μην ξεχνάμε ότι η πάτρα είναι καταπράσινη) και με άπειρα πολεμοφόδια (από μολότοφ μέχρι φωτοβολίδες) οπαδοί του παναθηναϊκου, δείχνει ότι άλλοι δεν πήγαν με τις καλύτερες προθέσεις στο γήπεδο.
τώρα γιατί και πως την κάναν τη λαμογιά τους και τη μέρα του τελικού εξαφανιζόλ είναι άλλο θέμα. αφήσαν και τα γυναικόπαιδα που λες (τζάμπα οι φωτογραφίες που υπάρχουν δηλαδή), να φάνε όλο το βρωμόξυλο και την ξεφτίλα.
δεν πήρα θέση πιο πριν..για ποιο λόγο άλλωστε, να υπερασπιστώ τους χουλιγκάνους? αλλά τι χρεώνετε μόνο τον Ολυμπιακό και κόκκινες γραφικότητες και πουτσιλίκια?
δεν έχουν γίνει σοβαρότερα επεισόδια ποτέ κατά τη διάρκεια αγώνα ή πριν (ναι, σε κλειστό χώρο λέω) έχοντας αυτός ολοκληρωθεί? θυμήσου το σεφ το '06 π.χ...απλά εκεί δεν σας βγάλαν έξω από το γήπεδο και δεν σε είχε τσούξει τόσο.
pitchfork
02-02-2009, 18:52
Κοίτα, αν στην διάρκεια ενός αγώνα ξεκινήσουν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και γίνει πουτάνα το παιχνίδι προφανώς θα φταίνε και οι δύο.
Για το σεφ το 06 που λες (δεν είμαι και σίγουρος βέβαια αλλά νομίζω όμως ότι) όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι πήγαν σαν αρουραίοι από πίσω, βούτηξαν στα μουλωχτά 1 πανώ δικό μας και έτρεξαν να κρυφτούν ανάμεσα στους άλλους.
Έτσι όπως τα γράφεις δείχνεις να χρεώνεις σε εμας τη συνέχεια, εγώ δεν βλέπω κάτι επιλήψιμο στην συγκεκριμένη συμπεριφορά πάντως, λυπάμαι. Δεν βλέπω για ποιο λόγο θα έπρεπε να βγάλουν μόνο εμάς έξω.
Για το σεφ κάθε χρόνο που ερχόμουνα πάντως θυμάμαι εσάς να περιμένετε έξω από το τρένο και να σας κυνηγάνε οι μπάτσοι. Πολύ πριν αρχίσει ο αγώνας.
Επίσης θυμάμαι σε ένα αγώνα κυπέλλου μπάσκετ με άεκ, στο περιστέρι νομίζω, μας βγάλαν μόνο εμάς έξω στο ημίχρονο, εντάξει όμως, αφού είχαμε κάνει μαλακία το βουλώσαμε και βγήκαμε, δεν είπε η ΚΑΕ ότι εμείς δεν διώχνουμε το κόσμο μας όπως λέγανε οι δικοί σας χθες.
Εδώ είναι και το θέμα, τι κάνουν οι παράγοντες όχι τι κάνει ο χψ τυχαίος πιθανώς μαστούρης κάφρος.
Το γιατί δεν ήρθαν οι δικοί μας τη Κυριακή που δεν καταλαβαίνεις είναι απλούστατος ο λόγος και εξηγήθηκε, δεν υπάρχει κάποια περίεργη συνομωσία νομίζω εγώ (χωρίς να είμαι και σε σύνδεσμο βέβαια για να ξέρω). Δεν νομίζω να πιστεύεις ότι κουράστηκαν από το ξύλο πάντως και αποφάσισαν να το κόψουν και να τα παρατήσουν, είναι παράλογο δηλαδή.
Ζητήθηκε από την ομοσπονδία να μην πάνε οι οργανωμένοι για να μην έχουμε αυτά που είχαμε, πάει τέλειωσε.
Τώρα για το αν από εσάς το Σάββατο δεν είχαν έρθει οι Πειραιώτες αλλά ήταν ντόπιοι κλπ οκ, δεν έχω να πω κάτι αφού δεν γνωρίζω. Την Κυριακή όμως πάλι οι ντόπιοι ήταν αυτοί με τα κράνη που έκλεψαν και κάτι λαπτοπ από δημοσιογράφους όπως λένε τα ρεπορτάζ?
irreligious
02-02-2009, 22:06
καλά, προφανώς και δεν ήτανε ντόπιοι αυτοί που κάναν τις μανούρες. ήταν οι Αθηναίοι-Πειραιώτες που ήρθαν για τον τελικό.
Και κάνεις λάθος δεν χρεώνω ούτε τους μαστούρηδες-κάφρους τους δικούς μας, ούτε τους δικούς σας.. Χρεώνω όμως την αστυνομία που επέτρεψε να γίνουν όσα έγιναν το Σάββατο με φυσικό επακόλουθο τα περίεργα της Κυριακής και που μετά την επίθεση δεν επανέφερε την τάξη.
θεωρώ ακόμα αστείο το να ζητάνε οι βάζελοι την κούπα στο έτσι...κατανοώ όμως και το δικαίωμα τους να αρνηθούν.
όπως βλέπεις δεν παίρνω θέση, κλαϊν...απλά το ποστ του ρεϊβεν περί γραφικοτήτων μου φάνηκε τελείως μαλακισμένο. δεν αναφέρθηκε καθόλου στα καλόπαιδα του παναθηναϊκου (παρολίγον να είχαμε πάλι νεκρό,αυτή τη φορά ερυθρόλευκο) και στα εγκλήματικά λάθη της αστυνομίας.
τώρα αν το ζήτημα είναι μόνο για την ακύρωση του ματς τι να πω. ντοντ γουόρι, θα γίνει.
Για το Σ.Ε.Φ. δεν θυμάσαι καλά..αυτό που λες έγινε ώωωωωρα πριν το παιχνίδι και τα μπάχαλα ξεκίνησαν στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα περίπου.
επικές γκλομπιές πριν το ματς.
xmou.8ete de 8ete 8a pw kai gw th mlkia mou.
megalh mlkia ths astynomias,megala kafrilikia twn opadwn to s/k.
alla re mpousth den bgaineis na peis eggyoumai thn asfalh diexagwgh tou agwna otan o allos sou leei na fygoume kai oi 2 gia na teleiwsoun kapoia stigmh ola ayta.kai den to lew epeidh to pe gabros paragontas kafroi einai kai oi dikoi mas proedroi me polla paradeigmata.alla htan mia eykairia x8es mpas kai kati ginotan.estw sto volley.giati sto basket kai sthn bala exoume xortasei logia alla sthn telikh kaneis den 8elei na to lhxei to 8ema.kai einai mlkiaa giati 8a ginotan wraios agwnas opws matsara htan kai to hra-pao.xalietai ena sport to opoio exei matchakia na xazepsei kaneis pxiotika.
pitchfork
03-02-2009, 02:42
ireligious η ευθύνη της αστυνομίας είναι δεδομένη πάμε παρακάτω.
Μίλησα βασικά για τους παράγοντες των ομάδων εγώ, όχι για τους άμεσα υπεύθυνους των επεισοδίων.
Όσο για το ότι θα είχαμε νεκρό με ερυθρόλευκα άσε, μην αναπαράγεις κι εσύ τη προπαγάνδα των δικών σας του στυλ "έλα μωρέ έτυχε", "όλοι ίδιοι είναι" κλπ που τα λένε επειδή έγιναν παγκοσμίως ρεζίλι και ξεφτίλες - ντροπή των οπαδών.
Κάποιοι είναι δολοφόνοι κάποιοι δεν είναι και απλά μοιράζουν που και που μερικές σφαλιάρες, άμα αλλάξουν τα πράγματα εδώ είμαι και τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε τα μπορεί και τα ίσως άστα να τα λες σε κανα παιδάκι.
irreligious
03-02-2009, 12:34
Αστείο που αναφέρεις τη λέξη προπαγάνδα όταν λες όλους τους γάβρους δολοφόνους.
Δεν γνωρίζω τόσο καλά τα πράγματα για το σκηνικό της Παιανίας πάντως και δεν νομίζω να έχω δείξει πως με ενδιαφέρει η υπεράσπιση οποιουδήποτε.
Αυτό όμως έχει τεράστια διαφορά από το άσπρο-μαύρο που συνηθίζετε να βλέπετε (ή να λέτε) εσείς.
όσο για αυτό:
άποιοι είναι δολοφόνοι κάποιοι δεν είναι και απλά μοιράζουν που και που μερικές σφαλιάρες
το ότι κάποιοι από μπάχαλα θα έχουν μια ζωή κινητικά-λειτουργικά προβλήματα δεν μας λέει κάτι? επειδή δεν πέθανε κανείς?
και μήπως κάτι τέτοιο έχει ξαναγίνει( στην πάτρα κιόλας απότι θυμάμαι) πριν από χρόνια?..απλά εκεί η συμπλοκή δεν ήταν 300-300 ώστε να
πάρει τέτοια έκταση από τον τύπο.
pitchfork
03-02-2009, 15:10
Μα δεν λέω όλους τους γάβρους δολοφόνους. Είπα τίποτα για σένα ή για τον Μιτσμαν ή για τόσους κολλητούς που έχω ας πούμε? Μη γράφεις ότι νάναι, είσαι μεγάλος άνθρωπος ρε γμτ.
Το ξύλο και κάθε μορφής βία από μένα τουλάχιστον είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω. Από την άλλη βέβαια το να ανέχεσαι τον κάθε υπαλληλάκο να σου παριστάνει το μάγκα με ξένα αρχίδια, με τα λεφτά και τα κονέ του αφεντικού του, ε, αυτό είναι και κάπως περίεργο...
Δε ξέρω.
Τέσπα επειδή δεν σε πολυπαίρνει υπό αυτές τις συνθήκες καλύτερα να το σταματήσεις (εκτός αν θες να σχολιάσεις την άποψη των παραγόντων σου που μας έλεγαν ότι εγγυώνται αυτοί για την ασφάλεια μας και ότι δεν έγιναν και τίποτα σοβαρά επεισόδια) , κάποια ευκαιρία θα σου δωθεί στο μέλλον από δική μας μαλακία και θα ρεφάρεις πιστεύω.
irreligious
03-02-2009, 16:27
ρε μπα κ είσαι φεϊκ του ρεϊβεν? δεν ξηγιέτε αλλιώς η ειρωνία περί ηλικίας που επιμένεις.
τέσπα, δεν ξέρω γιατί εστιάζεις στο αν με παίρνει ή όχι. κατηγόρησα εγώ τους ανθρώπους του παο? μίλησα γενικά για τις διοικήσεις?
ακόμα, είναι καταδικαστέα(με καπς λοκς) τα επεισόδια, αλλά να τα επιδοκιμάζεις με κάθε ευκαιρία σε βλέπω.
και τον κάθε υπαλληλάκο με ξένα αρχίδια και ξένα λεφτά που λες( ε καλά εκεί είναι του μπαμπά του) τον ανέχομαι κάθε φορά που έρχομαι οακα.
pitchfork
03-02-2009, 20:49
οκ
Raven Lord
03-02-2009, 21:12
ρε μπα κ είσαι φεϊκ του ρεϊβεν? δεν ξηγιέτε αλλιώς η ειρωνία περί ηλικίας που επιμένεις.
:?:
jack the ripper
11-02-2009, 23:01
ΠΟΥΤΣΑ Ε ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
Raven Lord
12-02-2009, 00:11
ευρωπαϊκή αυτή τη φορά! 8)
εχει και επαναληπτικο αυτο
τι παιζει με το 3-0 btw,τι μετραει μετα;
jack the ripper
12-02-2009, 01:15
αν παρουμε εστω και ενα σετ περναμε...αν χασουμε 3-0(λεμε τωρα) παει tie break
pitchfork
15-02-2009, 12:18
Άδικα τα λέτε είπαμε.
Ουδείς gayρος ασχολείται με το τόπικ όπως άλλωστε και με το άθλημα άσχετα αν τους τον έχουμε κάνει πηγάδι τόσα χρόνια.
Το αφεντικό είπε όλοι μπάλα και τα ρέστα μπάσκετ.
Raven Lord
19-02-2009, 20:28
τους αγκάμησε!
ευρωπαϊκή πούτσα από το 1ο σετ στου ρέντη. βάλε τα δευτερο-τρίτα τώρα και πάμε για ύπνο.
Raven Lord
20-02-2009, 13:58
εν τω μεταξύ, στο 1ο σετ το κλειστό ήταν κατάμεστο. πότε πρόλαβαν κ εξαφανίστηκαν όλοι με το που άρχισε το 2ο?
μηπως ειχες επισκεψεις σπιτι :?:
Raven Lord
20-02-2009, 14:14
ναι, είχα καλέσει κάτι πουτάνες
και γιατι δεςν φωναξες τον razor ρε μονοφαγα :?:
Raven Lord
20-02-2009, 15:09
ποιος σου είπε ότι δεν τον φώναξα :wink:
Darkling
21-02-2009, 14:28
ΠΟΥΤΣΑ 3-2 ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ, ΚΑΙ Η ΑΝΤΕΝΝΑ ΜΕΣΑ.
pitchfork
23-02-2009, 19:35
εν τω μεταξύ, στο 1ο σετ το κλειστό ήταν κατάμεστο. πότε πρόλαβαν κ εξαφανίστηκαν όλοι με το που άρχισε το 2ο?
Αυτό ήθελα να γράψω κι εγώ.
Για 27 λεπτά ήρθαν μόνο οι δύσμοιροι, μου θέλανε και τελικό φαίνεται, ευτυχώς μετά ξεκουμπίστηκαν και παίχτηκε ωραίο βόλευ.
Ξέρει κανείς αν πληρώνουν εισιτήριο αυτά τα ζωντόβολα?
Δε νομίζω δλδ γτ εντάξει, μπορεί να μην σέβοντουσαν την ομάδα με τη κεφάλα θα σεβόντουσαν όμως τα λεφτά τους αν πλήρωναν.
Λαός του κώλου καλά τους έχουνε πει....
θαυμασαμε το λαο σας χτες
παιδωμαζωμα απο τα μαχιμα β.π. :?
Raven Lord
24-02-2009, 13:27
πώς μιλάς με γεμάτο στόμα?
pitchfork
24-02-2009, 17:34
Έχει συνηθίσει.
Στο θέμα του τόπικ τώρα, τελικά το ευρωπαικό φάιναλ φορ του αντρικού βόλευ θα γίνει στο ΟΑΚΑ άκουσα σήμερα, πολύ ευχάριστη εξέλιξη, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα με τη Κούνεο βέβαια αλλά ελπίζω να το σηκώσουμε, τι διάολο ακόμα και ο οσφπ το έχει πάρει (χωρίς να παίζχουν Ιταλοί τότε βέβαια).
Ελπίζω να γίνει κάτι και με το ευρωπαικό φάιναλ φορ του γυναικείου γιατί φέτος έχει πέσειπολύ ταξίδι εξωτερικό και έχουμε γαμηθεί οικονομικά.
Για να δούμε.
Στο γυναικειο παιζει να μη γινει καν final four.
jack the ripper
25-02-2009, 23:45
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=90411
:? :? :? :?
jack the ripper
15-03-2009, 18:36
πουτσα τρωμε στην ιταλια δυστυχως...δε παιζει να γυρισει :|
jack the ripper
21-03-2009, 19:57
Συγκινηση ε:touched::touched:
οτι και να γινει μπραβο τους
jack the ripper
21-03-2009, 20:13
Μ Κ
Ο Ω
Ν Λ
Ο Ο
Kelldorain
21-03-2009, 20:14
Πολύ ωραίο ματς
Death MD
21-03-2009, 21:35
απιστευτη ανατροπη και θριαμβος αν και στο 1ο σετ φανηκε καθαρα οτι το ειχαν το παιχνιδι και μαλλον απο δικες μας μαλακιες φτασαμε στο 2-0.
Raven Lord
22-03-2009, 16:06
πάμε για την κούπα!
Με τα καπνογόνα και τις μαλακίες (αλλά και την παιδεία του έλληνα οπαδού), άδειασε το γήπεδο πριν την απονομή και δει χειροκροτήθηκε η ομάδα όπως της άξιζε. Ντροπή.
το παλεψανε αλλα μεχρι εκει,καλυτεροι οι ρωσσοι
δεν πειραζει,καλα ηταν
jack the ripper
22-03-2009, 22:49
e nai kai mono i kavla i xthesini wraia itan :) simera gia na tous kerdizame eprepe na kaname to teleio paixnidi....den peirazei
πότε πρόλαβαν κ εξαφανίστηκαν όλοι
αυτο αναρωτιομασταν και εμεις
μου ηθελε και ευρωπαικο στο volley ο κωλος σας
jack the ripper
25-03-2009, 13:20
μου ηθελε και ευρωπαικο στο volley ο κωλος σας
ΑΓΚΑΜΕΖ
1996-2004
εχεις πολυ ψωμι ακομα
αλλα τι μιλαω,εσυ παιζει να εβγαινες συνταγμα να πανηγυριζεις ευρωκουπα απο τις πρασινες αμαζονες(βεβαια κα εκει τον ηπιες και χαλασε το γλυκο)
SpiritCrusher
25-03-2009, 20:57
1996-2004
wat?
ωχου μπορει να ειναι και 2005 το δευτερο ευρωπαικο που σηκωσαμε
δεν θυμαμαι,γερναω..
irreligious
25-03-2009, 21:53
2005, αφισέτο στο δωμάτιο μου ακόμα. μιλίνκοβιτς λατρείας.
jack the ripper
25-03-2009, 21:59
fetos pantws ton pinete stegna eite se antriko eite se gynaikeio :)
Kelldorain
04-04-2009, 13:27
Μέρα volley σήμερα ε. Ηρακλής στο f4 στις 5 και τελικός κυπέλλου στις 7
nothingman
04-04-2009, 19:03
μπράβο ρε ηρακλάρα =)))
Kelldorain
04-04-2009, 19:05
:):):)
μεγάλη εμφάνιση ο Ηρακλής
jack the ripper
04-04-2009, 20:37
erxetai to 501 :D
Darkling
04-04-2009, 21:18
ροφλ, η ΕΤ εχει μαζεψει απο δημοσιογραφους τα ΠΙΚΠΑ του καθε αθληματος ε.
_UnHoLy^MaRtYr_
04-04-2009, 21:32
Φοβερό παιχνίδι τέλος πάντων. Και για μας τους άσχετους ακόμα.
jack the ripper
04-04-2009, 21:33
nai gamwto kai to gyrisate kai mallon eiste favori etsi opws exoun twra ta pragmata
edit: kata 99% to pirate
_UnHoLy^MaRtYr_
04-04-2009, 21:37
Χαχ, κάτσε να δούμε.
Έδιτ: Χαχαχ, τους γαμήθηκιε η πσυχολογία.
jack the ripper
04-04-2009, 21:40
wpa nai...
pwww gamaei
jack the ripper
04-04-2009, 21:42
to xasame alla me tetoia matsara de gamietai
_UnHoLy^MaRtYr_
04-04-2009, 21:43
2 φορές σε 5 λεπτά!!~!!!
irreligious
04-04-2009, 21:43
μια χαρά.
nothingman
04-04-2009, 21:45
ποστάρουμε ή ούτε τώρα τελείωσε;
http://thebackpacklogic.files.wordpress.com/2008/09/levis501.jpg
http://www.stargazingforeveryone.com/images/Binocular-Viewing.jpg
Darkling
04-04-2009, 21:47
εδωκε και τα εξω του εδωκε και τα φιλε του, ε δεν ειχε τι αλλο να δωκει ο πουστογερας, τελεψε.
ρησπεκτ Μιλινκοβιτς.
ωραιοτατο ματς και απ τους 2 παντως.
γκουντ γουωρκ.
υ.γ. Για τις προχτεσινες δηλωσεις Λεωνη, να τις βαλει στην πατουρα του και να μην ανακατευεται με πραματα που δεν τον αφορουν. μαλλον αντι για τις δηλωσεις, να κανει ενα μασουρι (σικ) το σημερινο πρωτοσελιδο της ξερετεποιας και η συνεχεια γνωστη.
erxetai to 501 :D
Τι εγινε??? εβλεπα βολλευ.
πηρατε τιτλο στη μπιριμπα μετά ξαπλωστρας??? Γρηγορα στην λιστα μη χαθει, κοντα στα πρωταθληματα κυνηγιου σκιουρου στην νοτια Πινδο.
jack the ripper
04-04-2009, 21:51
perimenoume to verolino re :-)
XAXAXAXA
ελα λεωνη, δεν σε χαλασε:moutza:
πότε???? ΠΟΤΕ
Darkling
04-04-2009, 21:59
τον Προσαλικα στην απονομη, λιγο χαλασμενο τονε βλεπω.
ειχε παιξει ασο Γκρενόμπλ?
Όπα, ο κόσμος βλέπει βόλλευ!
ρησπεκτ Μιλινκοβιτς.
Μίλκοβιτς :chinchilla:
Kelldorain
05-04-2009, 10:23
Μεγάλη ματσάρα κι αυτό. Τι στο διάολο, θα αγαπήσουμε το βόλευ φέτος.
Stormrider
05-04-2009, 20:58
μπράβο στον ηρακλη , και ας μην το σήκωσε
Darkling
05-04-2009, 21:02
τονε γαμευσε το ιταλικο μπλοκ ομως.
jack the ripper
05-04-2009, 21:02
den mporesa na to dw gamwto giati i ET3 gamietai stin tv mou :/
geologiko_karoto
06-04-2009, 20:22
εσείς βγείτε και πείτε ότι ο σεισμός στην ιταλία δεν είναι η γνωστή κατάρα της γριάς :fear:
όχι ακούγεστε
Kelldorain
27-04-2009, 19:33
Αυτή με το ροζ φόρεμα ρε.
Amnesiac.
27-04-2009, 20:17
Κανα μαύρο εξωφυλλάκι θα δούμε αύριο ή δεν ασχολείται η Πράσινη με το βόλλευ;
Αν και κάτι πήρε το μάτι μου για πελατάκους :!:
Magellan
27-04-2009, 20:48
ναι
με 2ο 0-3 φετος μεσα στη Γλυφαδα πελατακος ειμαστε
δεν πειραζει
εχει κι αλλα ματς
αντε να δουμε
Τώρα όλοι ασχολούνται με το βόλλευ. :P
Magellan
27-04-2009, 21:01
μπα
μονο εγω και ο τελιτσας!:grin:
Mitsmann
27-04-2009, 22:45
http://62.1.2.102/newspapers/2009/4/22/hprasinh_b.jpg
Mitsmann
27-04-2009, 22:48
υπ οψιν οτι μπορει να χασουμε 3-1 σαν πελατες που μαστε.
αλλα δε γαμιεται. δεν ασχολουμαστε ετσι κι αλλιως.
(pwned)
Mitsmann
27-04-2009, 22:53
Πρωτο καρφωμα στη γλυφαδα, μετα στου ρεντη, μετα βερολινο, μετα ζυριχη, μετα στο μπαντεν μπαντεν, μετα παλι στη γλυφαδα και μετα στον περιφερειακο σουνιου.
ε, παιδια!!!!!1`1`11`1`1
αφηστε μας να παρουμε κανα ματς!!!!
Kelldorain
27-04-2009, 22:57
Πιστεύω στον αυριανό Πρωταθλητή θα υπάρχει quote του συγκεκριμένου εξωφύλλου πάντως :P
Βέβαια, ούτε με το μπάσκετ θα ασχολείστε άμα χάσετε. :P
jack the ripper
27-04-2009, 23:55
tha sas gamisoume sta epomena :P
tha sas gamisoume sto gynaikio :P
.
jack the ripper
28-04-2009, 01:01
ela otan mas kerdisete ekei tha asxolitheite kai me auto
ε οχι δα
στα τμηματα θηλεων ειστε πρωτοποροι δεν μπορω να πω....
pitchfork
30-04-2009, 10:32
Τι έγινε ρε παιδιά, που βρέθηκαν τόισα σαλιγκάρια σε αυτό το τόπικ?
Ε ρε πλάκες, ε ρε γιαούρτια που χρειάζονται ορισμένοι...
Mitsmann
30-04-2009, 20:48
Παιδια θα ποσταρετε εσεις που ασχολειστε, η να πουμε τιποτα εμεις?
jack the ripper
30-04-2009, 21:08
ela re aneta to xoume :-P ( e ntaks ton ipiame ti na leme)
Magellan
30-04-2009, 21:38
Μεγιστη μαλακια λεωνη να εχει ντεπεστελε εντελως εκτος
ο ψαρρας τα σκατωσε
Stormrider
30-04-2009, 22:39
πρωταθλημα στο ταβλι παο ολε ολε
Χεχ πλάκα έχει. Όταν βγαίνει κάποιος δικός μας γραφικός και μιλάει για περισσότερους τίτλους συνολικά σε αθλήματα κάνετε καζούρα, αλλά όταν είναι να νικάτε σε οποιοδήποτε σπορ δε χάνετε ευκαιρία να ασχοληθείτε. Ας πούμε και για το πόλο τώρα.
Stormrider
30-04-2009, 23:49
για πολο θα έχετε ορεξη να πείτε δυο πράματα όταν πάρετε κανα πρωτάθλημα , οπως έγινε και στο βόλεϋ δλδ.
jack the ripper
01-05-2009, 00:17
οπως έγινε και στο βόλεϋ δλδ.
kali i malakia sou..
irreligious
01-05-2009, 02:04
για πολο θα έχετε ορεξη να πείτε δυο πράματα όταν πάρετε κανα πρωτάθλημα , οπως έγινε και στο βόλεϋ δλδ.
πέσ'τα αγόρι μου.
αφου πεφτει πουτσα σε ολα τα ομαδικα τι να κανουμε?
Live_by_honour
01-05-2009, 11:37
Χεχ πλάκα έχει. Όταν βγαίνει κάποιος δικός μας γραφικός και μιλάει για περισσότερους τίτλους συνολικά σε αθλήματα κάνετε καζούρα, αλλά όταν είναι να νικάτε σε οποιοδήποτε σπορ δε χάνετε ευκαιρία να ασχοληθείτε. Ας πούμε και για το πόλο τώρα.
Ti sigrineis twra mwre plaka mas kaneis?
Eseis milate gia spor tipou ping pong kai tavli otan anafereste stous titlous pou oute aytoi pou ta piran den to thimontai. Sta pio polla apo ayta paizate monoi sas mias kai oi alloi den katevazan omada.
Emeis milame gia omadika athlimata pou ta parakolouthei megalo meros tou kosmou paneyropaika kai ginontai ependiseis ekatomirion se paixtes.
για αλλη μια φορα η εικονα της ομαδας στη σεζον δεν εχει καμμια σχεση με την εικονα της ομαδας στους τελικους
απαραδεκτοι
3-1 το κοβω στη καλυτερη,δε με πειθουν για παραπανω
Live_by_honour
01-05-2009, 12:07
για αλλη μια φορα η εικονα της ομαδας στη σεζον δεν εχει καμμια σχεση με την εικονα της ομαδας στους τελικους
απαραδεκτοι
3-1 το κοβω στη καλυτερη,δε με πειθουν για παραπανω
Mpa mi to les, eykola ginete to 3-2. Ama parete to mats sthn glifada ginete pali 50-50 kata th gnomh mou
Amnesiac.
01-05-2009, 12:12
ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ loipon :dfinger:
http://www.sport24.gr/ast/cov/FO/FOTO10_2009_4_30_20_53_16_b.jpg
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!!!
μεγαλο γλεντι χτες στου ρεντη
ωραιο βολευ-γηπεδο τιγκα και ο ιβαν να δινει δωρεαν μαθηματα βολευ στον αγκαμεζ και τον mr.looser λεωνη
δεν πειραζει παιδια-υπαρχει και το γυναικειο
ολοι φιεστα με τη ρουξι χαχαχαχαχ
Ti sigrineis twra mwre plaka mas kaneis?
Eseis milate gia spor tipou ping pong kai tavli otan anafereste stous titlous pou oute aytoi pou ta piran den to thimontai. Sta pio polla apo ayta paizate monoi sas mias kai oi alloi den katevazan omada.
Emeis milame gia omadika athlimata pou ta parakolouthei megalo meros tou kosmou paneyropaika kai ginontai ependiseis ekatomirion se paixtes.
ΠΟΛΟ.
Επίσης αυτό που λέω είναι ότι δε μιλάει κανείς σε αυτά τα σπορ όταν πέφτει πράσινη πούτσα. Δες τα παλιά του βόλλευ.
Mitsmann
01-05-2009, 22:53
Φιλτατε χρηστη Οδονιαν το αθλημα βολλευ στην ελλαδα δεν ηρθε μαζι με το ΕΡ, και προεδροι της ομοσπονδιας δεν ειναι ο Dragonlord κι ο Deggial.
θελω δηλαδη με αυτο το ευστοχο, καυστικο και μαχαιρι στο κοκκαλακι σχολιο μου να τονισω οτι μια μερα θα πρεπει να μας ορισετε ποτε οριζουμε τα "παλια" του βολλευ και τι χρωμα ειχε η πουτσα γιατι αμα το παμε ας πουμε 15 χρονια πισω, θα υπαρχει ενα (1) θεμα.
Το ι αρ υπάρχει αρκετό καιρό για να έχουμε δείγμα. Ακόμα και σε αυτό το τόπικ, πριν τα μεταξύ μας, εσύ πόσο πόσταρες;
Mitsmann
01-05-2009, 23:00
δε ξερω. ψαξε με το σερτς.
jack the ripper
04-05-2009, 22:55
ti egine simera den kanate ntou oloi oi gauroi se auto to thread? perimenete tin pempti ama to parete e?
irreligious
04-05-2009, 22:57
ακριβώς.
Mitsmann
04-05-2009, 23:02
σκαμε μυτη μονο οταν κερδιζουμε η παιρνουμε τιτλους.
jack the ripper
04-05-2009, 23:54
ακριβώς.
pitchfork
06-05-2009, 19:20
Η ομάδα έχει προβλήματα γι αυτό και βρεθήκαμε να χάνουμε το πλεονέκτημα από τον ανύπαρκτο πελάτη.
Προσωπικά δεν έχω πολλές ελπίδες έτσι όπως είμαστε τώρα.
Αν πάντως νικήσουμε στο εξοχικό μας το πρωτάθλημα (και το ξύλο) είναι βέβαιο.
Odonian ποιος είναι αυτός ο λάιβ μπάυ όνορ? Για τελείως πουθενάς μου φαίνεται, τι παριστάνει εδώ μέσα?
Δεν έχω ιδέα και μέχρι να μάθω ποιανού το φέικ/δεύτερο ακάουντ είναι, όπως βλέπεις, δεν ασχολούμαι. :razz:
Raven Lord
06-05-2009, 20:37
πείτε τίποτα κ για τα κορίτσια ντε!
http://www.sport24.gr/ast/cov/vo/volley_mikri_2009_5_6_20_15_47_b.jpg
παρθενάκια το πήραν... ούτε σετ!
:rofl::rofl:
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΠΟΛΟ.....
Τα έχεις δει τα κορίτσια;
:pink:
Boris-san
07-05-2009, 00:14
Μολις σε αγαπησα.Εγινε της μουτανας με το τσουλου και ποσταρεις στο βολλευ.ΣΔε αγαπω βαζελι
τις παιχτριες εννοεις ή τα κοριτσια που ηταν στις εξεδρες?
pitchfork
07-05-2009, 00:34
Και στην εξέδρα μας έχουμε κάποιες ωραίες κοπέλες αλλά και οι αθλήτριές μας είναι μια χαρά αν και το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το ήθος και η πίστη στο αθλητικό ιδεώδες και όχι η εξωτερική εμφάνιση - τέσπα, αφού δεν ασχολείστε....
Αφήστε εμάς τους καημένους να σηκώνουμε πρωταθλήματα και κύπελλα κι εσείς παίξτε απλά το ρόλο σας ως σπερματοδοχεία ή σάκοι του μποξ.
Kelldorain
07-05-2009, 12:20
http://img11.imageshack.us/img11/5969/tsolo1.jpg
λολ
Magellan
07-05-2009, 20:35
5 χρονια χωρις πρωταθλημα ηταν πολλα για το βολλευ
ελπιζω να μην ξανακανουν τις μαλακιες που εκαναν τοσα χρονια
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Mitsmann
07-05-2009, 20:41
ελα ρε!!!!!! Πεντε χρονια ειχαμε να παρουμε????
οχι ρε μαλακα.
ΕΛΑ ΡΕ ΘΡΥΛΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΡΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!
Mitsmann
07-05-2009, 20:47
Να σημειωσω και κατι. Η οι βλαμμενες του παο χτες δεν ξερουν απο που πηγαζει το ΤΣΟ+ΛΟ, η απλα η κατασταση στον παο εχει ξεφυγει εδω και καιρο.
θα μπορουσε φανταζομαι ο Κουρνετας να βγει με μπλουζακι ΚΑΥΛΙ 08-09 τωρα μετα το τελος του ματς, αλλα οκ.
βεβαια δεν ειναι τυχαιο οτι οι μαλακιαρες απο τον κοσμο η παικτες, γινονται στα αθληματα που διοικουν οι 2 κομπλεξες και σιγονταρει ο Μουλος.
Οπως και ολο αυτο το "ΙΕΡΗ ΤΖΙΧΑΝΤ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΗ-ΒΡΟΥΣ στο βολλευ γυναικων" ειναι σαφες παραγωγο της συνεχομενης φαπας στο ποδοσφαιρο.
Αυτα.
Raven Lord
07-05-2009, 21:03
για τη συνεχόμενη φάπα στο μπάσκετ θα πείτε τίποτα?
Mitsmann
07-05-2009, 21:26
χανουμε συνεχεια.
αλλα το ποστ μου δεν ηταν "χαχα, σας φαπωνουμε στη μπαλα ολη την ωρα ρε", οποτε τζαμπα η αντιδραση "ναι αλλα ΕΚΕΙ τον πινετε"
Amnesiac.
07-05-2009, 21:30
Συγχαρητήρια στους ΑΝΤΡΕΣ του βόλλευ. Πάλι καλά που μας νικήσατε στο μπάσκετ γιατί θα άρχιζα να πιστεύω ότι η Πράσινη ανήκει στο Μητσοτάκη.
Live_by_honour
07-05-2009, 21:34
wraia atmosfera simera sto gipedo me tromero palmo. Ntaxei oxi panigirismoi gia to aytonoito apo ton vasilia tou athlimatos. Milkovic apo allo palnith edeixe ston "Mayro panthira" ti esti verikoko, milame oti den prepei na ton stamatisane oute mia fora.
Me to prwthlima sto basket pame gia to 7 sta 8 fetos sta ANTRIKA omadika spor.
Tromponi ston lewnh, kai h mama tou pantalewn me ton thrylewn...
Raven Lord
07-05-2009, 21:41
χανουμε συνεχεια.
αλλα το ποστ μου δεν ηταν "χαχα, σας φαπωνουμε στη μπαλα ολη την ωρα ρε", οποτε τζαμπα η αντιδραση "ναι αλλα ΕΚΕΙ τον πινετε"
ναι, αλλά κάτι έπρεπε να πω :razz:
Kelldorain
07-05-2009, 21:41
Live_by_honour ποιά είναι τα ΑΝΤΡΙΚΑ ομαδικά σπορ;
Το ματς πάντως τελείως μονόπλευρο, δεν ξέρω πριν τι είχε συμβεί αλλά στους τελικούς φάνηκε διαφορά ποιότητας, όχι τόσο στους ηγέτες όσο στους συμπληρωματικούς παίκτες
Magellan
07-05-2009, 22:18
βασικα ο αγκαμεζ ηταν πολυ κακος
σε σχεση με τα πιο πριν
και οταν ο αγκαμεζ δεν τραβαει δεν τραβαει και ο βαζελος
θα μπορουσε ανετα να εχει ληξει η σειρα 3-0
irreligious
07-05-2009, 22:21
γενικά θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά.
Σωτήρης Πανταλέων: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε σήμερα το πρωτάθλημα, το έχασε στα δυο πρώτα ματς. Καταλάβαμε αργά ότι παίζαμε τελικούς. Η ομάδα σήμερα μπήκε μέσα με ψυχή. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο διαιτητής είχε κοιτούσε τον προπονητή του Ολυμπιακού στη φάση που είχε περάσει μέσα στο γήπεδο και αν είχε δώσει το μπλοκ άουτ του Αγκάμεζ. Ωστόσο, τονίζω και πάλι ότιο τίτλος χάθηκξε στα δυο πρώτα ματς"
Mitsmann
07-05-2009, 22:40
Noμιζω οτι η πρεπουσα απαντηση στις δηλωσεις Πανταλεων ειναι μονο μια, ενα μικρο λογοπαιγνιο, απορω γιατι δεν το σκεφτηκε κανεις μεχρι τωρα διαβαζοντας την τελευταια σελιδα, ολα τα βλαμμενα λογοπαιγνια, εγω θα τα σκεφτομαι????
ΤΣΟ + ΛΟΛ.
eleventh guardian
07-05-2009, 22:55
Πφ, και νόμιζα ότι θα 'λεγες Παντα-κλαίων.
προυσαλικα μουνι της λασπης και του βαλτου, δεν φανηκες στην απονομη...
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΤΙ:?:
ο αγωνας δεν θελει σχολιασμο απλα τους γαμησαμε
λεωνη ενα τελικο κερδισε ρε ρεζιλη
οχι για σενα-για το φουκαριαρη τον αγκαμεζ
jack the ripper
07-05-2009, 23:57
τον ηπιαμε...αναμενομενο μετα το 2-0 αλλα και παλι...
pitchfork
08-05-2009, 01:15
Καλά τα είπε ο Πανταλέων, τα σημερινά αίσχη της διαιτησίας δεν περίμενα φυσικά να τα δουν οι γάβροι που όπως παραδέχονται και οι ίδιοι άλλωστε ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ, αλλά οι τελικοί κρίθηκαν στους άλλους αγώνες που χάσαμε γιατί η ομάδα είχε όλη τη χρονιά πρόβλημα εξαιτίας διοικητικών βασικά λαθών.
Ελπίζω του χρόνου να πετύχουμε τους 4 στόχους μας δλδ πρωτάθλημα κύπελλο ευρωπαικό και ασάλιωτη πούτσα στα εξ αμερικής μπάσταρδα.
Για γυναικείο βόλευ δεν μιλάω καθώς μίλησε η ομάδα στο γήπεδο. Για τα μπλουζάκια πάντως διαφωνώ.
οταν μειωσατε τη σειρα 2-1 δεν ειδα κανενα να ποσταρει για τα φαλτσοσφυριγματα του μπουχεσα που σου χαρισε το ματσακι
γι'αυτο τη πουτσα του ιβαν στο στομα και νανι...
οτι ειπε ο αποπανω.στο προηγουμενο ματς το κορακι φορουσε πρασινη φανελα
οπως ειχα πει 3-1.
gz στο γαυρο για τον τιτλο και gz σε μας που τελειωσαμε τη σεζον πρωτοι με 5 βαθμους διαφορα απο τον δευτερο και τον ειπιαμε ετσι στον τελικο(πρωτοτυπο)
GuardianOfIvorytower
08-05-2009, 14:43
Άλλο ένα νταμπλ για φέτος :-D
pitchfork
14-05-2009, 20:48
Το συμπέρασμα λοιπόν του τόπικ είναι ότι ο οσφπ πήρε νταμπλ αλλά αδικήθηκε από τη διαιτησία.
Παρακαλώ να κλειδώσει και να ανοίξουμε νέο τόπικ για του χρόνου.
Mitsmann
14-05-2009, 21:00
Το συμπέρασμα λοιπόν του τόπικ είναι ότι ο οσφπ πήρε νταμπλ