View Full Version : karta grafikwn protinete
peite kamia kali kai sxetika ftini karta grafikwn gia na mporw na paizw uptodate paixnidia sa to assassins creek. exw nvidia 6200.
Ruthless
26-08-2008, 09:36
Όρισε το φτηνή.
Εγώ με μια 8800 GT ψιλοϋπερχρονισμένη δεν έχω δει πρόβλημα σε κανένα απολύτως παιχνίδι που έχει βγει τώρα να το παίζω σε 1280x1024 με τα πάντα στο full(μόνη εξαίρεση το Crysis που νομίζω κάτι λίγα δεν είχα στο ultra high, αλλά και πάλι αυτά με dx9 σε xp και εκείνο το tweak). Τότε είχε λεφτά(πριν ένα εξάμηνο και βάλε), αλλά τώρα την βρίσκεις με κάτω από 130 ευρώ νομίζω.
Σε ποιο φτηνό υπάρχουν της ΑΤΙ οι κάρτες, κάτι 3850 και 3870, αν και πλέον παίζει να είναι λίγο outdated. Αλλά δε νομίζω να έχουν πρόβλημα με κανένα παιχνίδι που έχει βγει ως σήμερα(με ελάχιστες εξαιρέσεις).
Με λίγα παραπάνω πας για καμιά 4850 ή με αρκετά παραπάνω για 4870 πρωτίστως και αν θες πας για 9800GTX.
Βέβαια αυτά μπορεί να αλλάξουν πολύ σύντομα.
Harbinger of Death
26-08-2008, 11:43
4870 με 512 μνήμη κοστίζει 170 ευρώ. Το 'δα χθες. Απλά όλες αυτές θέλουν 2 6-pin connectors από το τροφοδοτικό.
Εγώ έχω μια 3870 που πήρα πριν λίγο καιρό, και όπου να 'ναι λογικά θα βάλω κανένα Bioshock/Assassin's Creed γισ να δω αν παίζουν στο (κατά τα άλλα) παλιό πισι μου. Θα ποστάρω αποτελέσματα αν είναι. Πάντως πιστεύω πως θα τα αντέχει.
Γενικά οι nVidia έχουν μικρότερο συντελεστή επιδόσεων/τιμής, τελευταίως.