View Full Version : [TV] Weeds
Created by Jenji Kohan. With Mary-Louise Parker, Elizabeth Perkins, Hunter Parrish. Comedy about a suburban mother turned marijuana dealer.
http://www.ddavid.dk/Billeder/weeds.jpg
μολις τελειωσα τη 2η σεζον.
το λατρευω, θα το λατρευω ακομα και αν το κουρασουν στη συνεχεια.
το τελευταιο επεισοδιο της 2ης σεζον ειναι οργαζμικο οσο και οι colour haze το καλοκαιρι.
ξεκινηστε με ευλαβεια και προσοχη.
Elfstone
23-08-2008, 23:54
egw vlepw thn 4h twra, h poiothta einai statherh opote synexise afova :)
a, exei kai perissoteres gymnes skhnes twra :P
Parasight
24-08-2008, 11:12
a, exei kai perissoteres gymnes skhnes twra :P
Ρα παιδιά, αυτά τα λένε πρώτα! Αρχίζω το κατέβασμα ASAP :D
Para poli kalo.Ekana mara8onio 1season tin imera, teliwsa x8es vradi kai simera proi vgike neo episodio.Auta einai :pingpong:
tromero kai fovero to weeds
Para poli kalo.Ekana mara8onio 1season tin imera, teliwsa x8es vradi kai simera proi vgike neo episodio.Auta einai :pingpong:
!!! χοχο
σε μια μερα που γυρναω απο διακοπες κατεβαινει.
Elfstone η 3η σεζον εχει οντως γυμνες σκηνες, πρεπει να το κρατησουν αυτο και στη 4η.
Pinatero
29-08-2008, 11:19
ωραια με πεισατε να του δωσω 2η ευκαιρια! στα seven και γενικα στα βιντεοκλαμπς εχουν μονο την 1η season η' φεραν κι αλλες?
νομιζω πως δεν εχουν φερει αλλες, αλλα τι να το κανεις το βιντεοκλαμπ οταν υπαρχει το ευλογημενο demonoid ή εστω το λιγοτερο ευλογημενο mininova;
Pinatero
29-08-2008, 15:26
μωρε δικιο εχεις, απλα εχω κατεβασει 2 φορες στη ζωη μου ταινια κι ενα επεισοδιο lost και δεν καταφερα να βαλω ουτε υποτιτλους και τη αλλη να μην την παιζει κανενας player!
δε σκαμπαζω!
Βάζεις την ταινία (το avi) και τους υπότιτλους στο ίδιο folder (ακόμα και στο desktop). Τα δίνεις ολόιδιο όνομα. Κατεβάζεις το K-Lite Mega codec pack. Ανοίγεις την ταινία.
Pinatero
30-08-2008, 15:53
thankz, αν ποτε κατσω κι ασχοληθω ξανα με downloading ταινιων θα το επιχειρησω! τον υπολογιστη να τον εχω ανοιχτο οταν κανω αυτα?
House Of Low Culture
02-09-2008, 02:31
tromerh seira. Apisteftoi xarakthres. Mary Louise Parker-erwtas. Apistefth mousikh titlwn. Poly gelio, eidika otan eisai mastourwmenos. Xm, ti allo. A, eida tous 3 prwtous kyklous se 2 meres. Kai apo tote perimenw pws kai pws ka8e epomeno epeisodeio. H poiothta exei pesei kapws sthn 4h season(elaxista vevaia), imo, alla de gamietai. To finale ths 3hs season htan sygkinhtikotato, dynata synais8hmata. A, ki epeidh einai h prwth fora pou vlepw tetoia amerikanikh seira, e einai malakia na perimeneis mia vdomada gia na deis 28 lepta re gamwto.
Pinatero, xaxaxxaxaxaxxax.
:spoiler:
O U-Turn poso tromaktikos typas wres wres re. Kai o Andy poso asteios. Eidika h synanthsh me ton Lexcaliber. Kai o Doug. Pistevete oti telika 8a thn kataferei thn Mermex? Afta, mono 8eiles kai porwsh.
Apistefth mousikh titlwn.
αυτα τα κομματια που μπορουμε να τα βρουμε;
ολες οι εκτελεσεις του κομματιου αυτουνου ειναι καλες πολυ.
Parasight
30-12-2008, 13:08
Το άρχισα προχτές γιατί εδώ και καιρό ακούω τα καλύτερα. Με ένα επεισόδιο μόνο βέβαια δε μπορώ ακόμη να κρίνω, μπορώ να πω όμως ότι είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον.
Και η πρωταγωνίστρια είναι μεγάλος έρωτας ε.
metamelia3
24-06-2009, 20:56
και ΜΠΑΜΠ ΜΠΑΜΠ ΜΠΑΜΠ κυριες και κυριοι, διοτι τα 3 πρωτα επεισοδια της πεμπτης σεζον υπηρξαν κατ'ελαχιστο γαμηστερα!
η μαιρι λουιζ ειναι υπερτατη μιλφ, τη μισω λολ. Το 2ο δνε το χω δει ακόμα αλλά αυτή η σειρά μας βγαζει απο τη μονοτονία του καλοκαιριού
διερευσε και το S05E04 (http://www.mininova.org/tor/2726201), μιαμ.
tamagothi
07-07-2009, 13:51
Zooey! Ουργκ! Ουργκ!
[Είμαι ακόμα λίγο πίσω, αλλά το παλεύω. Ωραία σειρά.]
metamelia3
10-07-2009, 21:54
1) η σειρα γαμαει
2) η παρκερ ειναι καυλα
3) http://www.youtube.com/watch?v=v5VmtdSChdc
S05E05 (http://www.mininova.org/tor/2742582)
απλαυπεροχοτομπαφακιτης.
λοιπόν έφτασα αισίως στο 4ο του 5ου κύκλου κ έχω να πω
νταγκ φορ λάηφ
Shadowking
30-08-2009, 15:52
μόλις τέλειωσα την 2η season, γαμάει.
Το φινάλε της 2ης, επικό.
Live_by_honour
02-09-2009, 07:39
Terastia malakiara h seira. Sorry pou sas thn spaw alla to lew mpas kai soso kanena apo to na gemisei ton skliro tou me mpourdes.
Mono gia anthropous pou ksypnane skeftomenoi pote tha anapsoun ton mpafo tous
_UnHoLy^MaRtYr_
02-09-2009, 17:36
455 ποστ πριν γίνεις χασικλής είσαι, μικρέ.
antimusic
04-09-2009, 02:54
Terastia malakiara h seira. Sorry pou sas thn spaw alla to lew mpas kai soso kanena apo to na gemisei ton skliro tou me mpourdes.
Mono gia anthropous pou ksypnane skeftomenoi pote tha anapsoun ton mpafo tous
κακόμοιρο.
metamelia3
07-09-2009, 10:06
455 ποστ πριν γίνεις χασικλής είσαι, μικρέ.
εντυπωσιακα σωστη ατακα
Marillion
07-09-2009, 10:26
βασικά καλά τα λέει, με εξαίρεση αυτά περί μπάφων κτλ. έχω δει δύο seasons (όχι για να μην λέτε) και το βρήκα απίστευτα βαρετό. σαν να έβλεπα μια adult version των διάφορων oc κτλ, μόνο που αντί για μπάσκετ ξέρω γω έχουν χόρτο. και μ'αρέσει το χόρτο ε δεν είναι αυτό.
βέβαια έφαγα πολύ κράξιμο από τους γύρω μου όταν τους είπα πως δεν έχει τπτ πρωτότυπο απ'την άλλη. ''Φιλαράκι είναι από τα πιο πρωτότυπα πράγματα που θα δεις και η φόρμουλα του δεν κουράζει και τέτοια''. Δείτε κανένα curb your enthusiasm λέω εγώ.
edit : α και μην μου πείτε φτιάχνει απίστευτα από την τρίτη σεζόν, θα σας πετάξω neo geo cartridges
necrosaturate
17-08-2010, 18:08
Ξεκίνησε 6ος ε και καλά γάμησε το πρώτο!
νneurotic
11-09-2010, 20:16
ιδεα μου ειναι ή ο ενας τυπας απο την παρεα μπαρμπαδων που μαστουρωνουν εχει παιξει και στο επικο KUNG-POW??????
metamelia3
27-09-2011, 14:24
ευκολα ξεχασατε την καλυτερη σειρα της τηλεορασης
λοιπον, τελος 7ης σεζον, αν σκοπευετε να το δειτε μην ανοιξετε επ' ουδενι το σποϊλερ:
WHO SHOT J.R.?
και δεν εχει βγει ανακοινωση αν αυτο ειναι το τελος της σειρας ή οχι
Στα σοβαρα παντως, μου δεθηκε το στομαχι κομπος με το τελος του επεισοδιου
Tispanagias tamatia
27-09-2011, 16:33
Λογικά θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν κάπου άνοιξη. Θα'ναι κάπως άκυρο να τελειώνει εδώ, η προηγούμενη σεζόν ήταν καταλληλότερη για τέλος.
Πρώτη σεζόν έφυγε νεράκι, δεύτερη δυσκολότερα, τρίτη με το ζόρι. Δε νομίζω να το συνεχίσω. Βαρεμάρα.
Parasight
20-08-2012, 18:39
Εγώ 3-4 επεισόδια είχα αντέξει τελικά πάντως.
metamelia3
20-08-2012, 18:45
οσοι δεν εισθε ψυχαναγκαστικοι κ το εχετε αφησει μαλλον εχετε κανει καλα, πιο εμετικα γραμμενος χαρακτηρας απ τη νανσι μποτουιν δεν υπαρχει πλεον. ξυλο στην τζεντζι.
παρακαλω τους αντμιν να μου δωκουν δυνατοτητα και για δευτερη μουτζα.
η σειρα παραμενει απιστευτη.
mourning apocalypse
12-09-2012, 02:01
Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι είδα αυτήν τη σκηνή:
http://www.youtube.com/watch?v=dJEj_I38kLA
metamelia3
17-09-2012, 20:17
Παιδιά τελείωσε το Weeds.
Τελείωσε η καλύτερη σειρά της τηλεόρασης.
:(
kalki συνοδοιπορε, λυπάμαι μαζί σου.
So long Weeds..
Η τελευταία σκηνή ήταν τουλάχιστον συγκινιτική..
Τρελοσειρά, Andy και Doug κορυφαίοι μέχρι τελευταίου δευτερολέπτου.
Τα λέμε Νανσάρα
feel free to μουτζ:touched: