View Full Version : The Official Ολυμπιακος VS Ανορθωση τοπικ.
http://www.loverdos.gr/gr/article_detai ... 1&art=1780 (http://www.loverdos.gr/gr/article_detail.php?Mid=29&sub1=1&art=1780)
psychotron
28-08-2008, 15:57
pitch, έξυπνος άνθρωπος είσαι, σκέψου και θα καταλάβεις :!:
GuardianOfIvorytower
28-08-2008, 16:03
Ρε σεις όλα στημένα ήταν, να παίξουμε χάλια (δεν έχς δει κανένα ματς - γενικά μιλάω) να αποκλειστούμε, ώστε να μας υποτιμίσουν στο ΟΥΕΦΑ κ να το πάρουμε :D
Karmakosmic
28-08-2008, 16:04
http://www.loverdos.gr/gr/article_detail.php?Mid=29&sub1=1&art=1780
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Μόνο με ποστ mitsmann μπορεί να συγκριθεί.
Raven Lord
28-08-2008, 16:12
αχαχαχαχαχαχαχ λιώνω με λοβέρδο!
αν εισαι 200 κιλα μαλακας, δεν μπορεις να τρεξεις και θες πυξιδα για να προσανατολιστεις
δεν το παιζεις τσαμπα μαγκας στα στρουμφακια ουτε πεφτεις σαν μοσχαρι πανω σε ασχετους και παιδακια
με τις ευχες μου λοιπον ενα 5λιτρο βαρελακι στο πατο σου.αρχιδα
πασο,γιατι οποιος βρισκοτανε εκεινη την ωρα εξω απο το γηπεδο πεταγε πετρες.
οταν βλεπεις μια διμοιρια να κυνηγαει τον κοσμο και να βαραει οποιον βρισκει εσυ καθεσαι και κανεις τον ηρωα.
και μετα καθεσαι και κλαιγεσαι για μια γαμημενη μπυρα αντι για τα ανοιγμενα κεφαλια.
συγχαρητηρια,μαζι με τη μπυρα κερδισες και ενα γκλοπ τα οποιοα μπορεις να βαλεις στον πατο σου αμφοτερα.
pitchfork
28-08-2008, 16:45
Φαντάζεσαι τι θα έχει ακούσει από Κιλκίς μεριά τώρα ε?
Χθες μετά το ματς, ο Μπάμπης έδωσε ρεσιτάλ.
ΤΟ ΛΕΤΟ ΡΕ!!!
χαχαχααχαχα
χαχαχα απο που να αρχισω
πασο,γιατι οποιος βρισκοτανε εκεινη την ωρα εξω απο το γηπεδο πεταγε πετρες.
οταν βλεπεις μια διμοιρια να κυνηγαει τον κοσμο και να βαραει οποιον βρισκει εσυ καθεσαι και κανεις τον ηρωα.
και μετα καθεσαι και κλαιγεσαι για μια γαμημενη μπυρα αντι για τα ανοιγμενα κεφαλια.
συγχαρητηρια,μαζι με τη μπυρα κερδισες και ενα γκλοπ τα οποιοα μπορεις να βαλεις στον πατο σου αμφοτερα.
μπραβο βλακα-μαλλον ειδες τα επεισοδια απο την τηλεοραση
για τα τσουτσεκια του γκοτζου δεν λεω κατι,με καλυψαν οι φωτο του psychotron
εδω ποσταραν μπαοκτζηδες :lol:
παναθηναικό επί μαρκαριάν μου θύμησε πάντως.. :roll: :roll:
Raven Lord
28-08-2008, 18:20
καμία σχέση όμως...
freak brother
28-08-2008, 19:28
δηλωση Βαλβερδε... "με το ιδιο συστημα πριν απο μια βδομαδα , κερδισαμε 4-0" χαχαχαα τον παραμυθιασε κιαυτον ο πρωταθλητης... χαχαχα
Boris-san
28-08-2008, 19:55
Ante ...ante...na sas dida3oume ligo mpala.Grapsate istoria pali re pousthm pws to kataferate
Εγώ φυσικά τον αγώνα δεν έκατσα να τον δω, οπότε αγωνιστικά σχόλια δεν έχω. Αν μου επιτρέπετε 2 πραγματάκια:
1. Το ότι ξεκίνησε ο Βαλβέρδε με τον καραφλό στον πάγκο και απέτυχε να πάρει την πρόκριση, μπορεί να είναι το τέλος του.
2. Παρακαλώ μην αρχίσετε τα κομπλεξικά οπαδικά, είναι ειλικρινής απορία. Το γκολ δεν ήταν οφ σάιντ;
Magellan
28-08-2008, 21:38
θα ηταν οφφσαιντ αν την ακουμπαγε ο κοβασεβιτς αλλα δεν την ακουμπαει ουτε εμποδιζει το μπεκιαη
Έχεις δίκιο το ξανάδα. Είχα δει ένα ριπλέι από πίσω και δεν πρόσεξα καλά ποιος εμπόδιζε την ορατότητα του μπεκιάι.
carheart
29-08-2008, 01:02
Περνάω καλά.
μπραβο βλακα-μαλλον ειδες τα επεισοδια απο την τηλεοραση
λοιπον πουστη εχω βρεθει πολυ περισσοτερες φορες απο σενα σε επεισοδια και ξερω πως συμπεριφερονται οι μπατσοι που βαρανε και τους βαραμε και οι υπολοιποι που τρεχουν να γλιτωσουν.οποτε μπορεις να μας κλασεις τις αρχιδαρες και να τουμπεκιαστεις
τιποτα αλλο :?:
Σιγα ρε μαλακα αδερφε του ραμπο και ξαδερφε του razor που θιξαμε την εμπειρεια σου σε μπαχαλα.
Stormrider
29-08-2008, 03:33
http://www.loverdos.gr/gr/article_detail.php?Mid=29&sub1=1&art=1780
εχει γινει hack? σιγουρα.
Mitsmann
29-08-2008, 04:09
μια πουτσα για το στομα του μιτσμανν και λοκ το τοπικ
επειδη η μπαλα ειναι παντα στρογγυλη, τραβατε στον Σκορδα τωρα να σας πει τι καλα που τα εχει κανει και ο ιδιος και οι σουπεραδες που διοικουν, καραγκιοζια της πλακας.
Και να μας βρειτε σε κανα κυπελλο να φατε παλι κανα καυλι μεσα στο μπουρδελο σας, γιατι με αλλες ομαδες ειστε ολοι μαγκες εδω μεσα.
αντε καλη χωνεψη κοπανοι.
Nodoordonotthereisnotry
29-08-2008, 09:30
+1 κομπλεξικό post.
Nodoordonotthereisnotry
30-08-2008, 08:03
κιεσυ κυπελλουχος?
you have no idea! 8)
munchkin
02-09-2008, 01:02
Euxaristw apo kardias thn PAE olympiakos giati mou edwse thn eukairia na bgallw poly kala lefta sto stoixhma me to prwto paixnidi ths me thn Anor8wsh.