PDA

View Full Version : ΝΤΕΘ ΜΕΤΑΛ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

FIXXXER
03-08-2008, 20:22
Ενας τυπος λεει 45χρονος στην Σαντορινη σαλταρε, εκοψε το κεφαλι της γκομενας (?) του και αρχισε να το περιφερει στους κατοικους του χωριου. Μετα πηγε ενας αστυνομικος, του εκλεψε το περιπολικο και χτυπησε 2 γιατρινες που ηταν πανω σε ενα μηχανακι αφου μαχαιρωσε τον αστυνομικο μια φορα, και τωρα η μια απο τις δυο ειναι πολυ ασχημα.

Ομορφα πραγματα. Να πεθανει κι αυτος κι ο μαλακας που αφησε εγκεφαλικα νεκρο τον 20χρονο στην Αυστραλια γαμω τα σπιτια τους.

~ladykiller~
03-08-2008, 20:28
to 8ema ine na min pligei o tourismos mas!

BURNIN AMBITION
03-08-2008, 20:32
akraia

kai molis eixa protqsi kapakia apo naxo na paw io. re lete na deite burning ambition katakreourghse itallida metalou giati eipe tous judas priest gerous kai den ton pipwse?

me 39 pureto mh perimenete sovarotwera post e

oxi oti diaforetika hmoun kaluteros

Roswell47
03-08-2008, 20:43
Τίμιος και πωρωτικός είσαι αγορίνα μου και με 40 και με 50 πυρετό. Μη μασάς ! :D

Deniz
04-08-2008, 03:18
Ισχύει ρε φίλος αυτό..? :|

FIXXXER
04-08-2008, 03:21
Αυτο που εγραψα? Ολα τα καναλια το ειχαν σημερα ρε! Σου λεω φαντασου εναν τυπο να κραταει το κεφαλι της αλληνης και ενα μαχαιρι στο αλλο χερι και να το περιφερει στην πλατεια του χωριου. Τζοκερ και μαλακιες. Ηταν συγκεχυμενες οι πληροφοριες οταν το εκανα ποστ, παω να βρω κανα πληρες ρεπορταζ.

Απο in.gr:

Πρωτοφανές στα χρονικά έγκλημα διαπράχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Βούρβουλο Σαντορίνης, καθώς ένας 31χρονος σκότωσε με μαχαίρι την 25χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια την αποκεφάλισε. Αστυνομικοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά ο δράστης εκτός ελέγχου τραυμάτισε τρία άτομα προτού συλληφθεί και ο ίδιος τραυματισμένος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ένας 31χρονος από την Αλεξανδρούπολη που εργαζόταν ως μάγειρας σε κατάστημα στο Ημεροβίγλι, σκότωσε μετά από λογομαχία με μαχαίρι την 25χρονη σύντροφό του, δασκάλα στο Ακρωτήρι, από τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την αποκεφάλισε και περιφερόταν στο χωριό με το κεφάλι και το μαχαίρι στα χέρια.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας με οδηγό αστυφύλακα και συνοδό έναν δόκιμο, οι οποίοι τον κάλεσαν να παραδοθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης προσποιήθηκε ότι ήθελε να παραδοθεί και πλησίασε τον αστυνομικό που ήταν έξω από το περιπολικό και τον σημάδευε, αλλά ξαφνικά του επιτέθηκε με το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο στόμα.

Ο αστυνομικός πέφτοντας στο έδαφος τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, με αποτέλεσμα να τον βρουν τρεις σφαίρες στο θώρακα και μία στο συκώτι. Από σφαίρα που εξοστρακίστηκε τραυματίστηκε μία γυναίκα.

Παρ' όλα αυτά ο δράστης κατόρθωσε να πάρει το περιπολικό με το οποίο προσπάθησε να διαφύγει. Σε μικρή απόσταση έπεσε πάνω σε μοτοποδήλατο που επέβαιναν δύο γυναίκες γιατροί, οι οποίες κάνουν την αγροτική τους υπηρεσία τους στο Κέντρο Υγείας Θήρας, με αποτέλεσμα να τις τραυματίσει σοβαρά.

Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου, άλλα περιπολικά εγκλώβισαν τον δράστη, εμβόλισαν το περιπολικό που οδηγούσε και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Ο δράστης ο οποίος είναι βαρύτατα τραυματισμένος, οι δύο γιατροί, εκ των οποίων η μία είναι επίσης πολύ σοβαρά, η τρίτη γυναίκα και ο αστυνομικός μεταφέρθηκαν με στρατιωτικό αεροσκάφος C- 130 στο ΚΑΤ της Αθήνας.

Προτού σκοτώσει την 25χρονη σύντροφό του, την οποία κατά πληροφορίες ζήλευε παθολογικά, ο δράστης σκότωσε το σκύλο της και τον πέταξε στο δρόμο.

Deniz
04-08-2008, 03:24
Ήμουν έξω από νωρίς το απόγευμα και τώρα μαζεύτηκα σπίτι και δεν πήρα πρέφα..

Ναι, το διάβασα το άρθρο στο in..

Νταξ.. τι να πεις.. :|

Kelldorain
04-08-2008, 07:08
Το ρίαλ λάιφ αντιγράφει το gta

~ladykiller~
04-08-2008, 07:26
an pw oti stenaxore8ika pio poli gia ton skilo, pos sas fenete?

irreligious
04-08-2008, 08:20
εμάς των ιρελίτζιων μας φαίνεται ότι το λες μόνο κ μόνο για να πείς κάτι..

Κατα τ'άλλα, χοντρή αρρωστίλα στο κεφάλι του...τι διάολο, δεν γίνεται κανείς να μην είχε καταλάβει ότι κάτι τρέχει με τον άνθρωπο..
και στην τελική ρε πούστη μου, οι ψυχολόγοι τζάμπα τα παίρνουν τα πτυχία τους?δεν μπορώ να φανταστώ πως πριν το σκηνικό δεν είχε εντοπίσει κάποιος κάτι στη συμπεριφορά του..τι διάολο από τη μια στιγμή στην άλλη, έτσι?
Το καημένο το παιδάκι τώρα ο Αυστραλός, πλήρωσε μάλλον την ούγκα ούγκα συμπεριφορά του μπρατσωμένου μηδενικού..κρίμα και πάλι κρίμα αλλά δεν το εξισώνω με το σκηνικό στην Σαντορίνη γιατί πολύ απλά, σκηνικά σαν αυτό παίζουν παντού ασχέτως αν δεν προβάλονται τόσο από τα μίντια..γενικώς οι των τσαμπουκάδων έχουν ξεφύγει τελείως μου φαίνεται..από τους χουλιγκάνους μέχρι αυτούς που παίζουν ξύλο ανά περιοχές..παίζει μια ανάγκη να βγάλουν νεύρα-απωθημένα και δεν ξέρω και'γω τι άλλο..έχει γεμίσει αυτή η πουτάνα η χώρα από ανθρώπους που το μόνο που μπορούν να δημιουργήσουν, είναι μελανιές στη μάπα του άλλου..κανένα άλλο ενδιαφέρον,καμία άλλη αξία.
δεν είμαι φρόυντς αλλά είμαι πολύ γαμάτος για να κάνω λάθος ε.

υ.γ.-τρομερή εντύπωση,ο πατέρας του Αυστραλού.

~ladykiller~
04-08-2008, 11:28
εμάς των ιρελίτζιων μας φαίνεται ότι το λες μόνο κ μόνο για να πείς κάτι..

kita pos exoun ta pragmata, me poli liga logia giati exw k doulies.
i kopelia, pou itan k 25 xronwn -ara oxi kana pedaki- ixe sxesi me enan tipo pou tin zileve pa8ologika, opos akousa stis idiseis.
Ara k auti eu8inete pou par' oli tin arostimeni auti katastasi k paremine stin sxesi k pige ke emine mazi tou.

O skilos apo tin alli pou epele3e na paei na zisei me to psixaki?

The Good Son
04-08-2008, 11:41
Εσύ λυπάσαι τα ζώα γιατί είσαι φάλαινα.

~ladykiller~
04-08-2008, 11:42
estw egw ime simpa8estato zwo!

When Black Roses Bloom
04-08-2008, 11:44

Γι'αυτό κι εσύ ασχολείσαι με τις τσόντες?

The Good Son
04-08-2008, 11:47
όχι.

When Black Roses Bloom
04-08-2008, 11:48
όχι.

Γι'αυτό κι εσύ ασχολείσαι με τις τσόντες?

Razor
04-08-2008, 11:57
:thumbsup: :dfinger:

When Black Roses Bloom
04-08-2008, 12:01
:thumbsup: :dfinger:

Tankard σάλτα και γαμήσου βρωμιάρα.

Deggial
04-08-2008, 12:26
Κατα τ'άλλα, χοντρή αρρωστίλα στο κεφάλι του...τι διάολο, δεν γίνεται κανείς να μην είχε καταλάβει ότι κάτι τρέχει με τον άνθρωπο..

Γίνεται, πολύ άνετα, ακόμη και σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις. Οι φόνοι συνήθως δε γίνονται από ψυχοπαθείς.

i kopelia, pou itan k 25 xronwn -ara oxi kana pedaki- ixe sxesi me enan tipo pou tin zileve pa8ologika, opos akousa stis idiseis. Ara k auti eu8inete pou par' oli tin arostimeni auti katastasi k paremine stin sxesi k pige ke emine mazi tou.

Συγγνώμη, αλλά κάνεις λάθος. Η γυναίκα μπορεί να ήξερε πράγματι πως είναι τόσο ζηλιάρης και να έχει συμβιβαστεί με αυτό για διάφορους λόγους. Το γεγονός όμως πως ήταν απίστευτα ζηλιάρης δε σημαίνει ότι ντετερμινιστικά θα οδηγούσε τελικώς και στην δολοφονία της ή εν γένει σε κίνδυνο της σωματικής της ακεραίοτητας.

Γενικά, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως μπορεί να διαπράξει ο οποιοσδήποτε, κι ως επί το πλείστον χωρίς ιδιαίτερη σκέψη (μόλις το 2% των δολοφονιών διαπράττεται κατόπιν σχεδίου).

Candiru
04-08-2008, 13:34
καλά, τι άλλο θα δούμε με την ανικανότητα των μπάτσων, τον άφησαν να τους πλησιάσει ενώ κρατούσε μαχαίρι

θέλουν ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για δράση σε τουριστικές περιοχές με προβολή της διαφήμισης put the kot down slowly

enitharmon
04-08-2008, 13:38
ουφ σταματα μωρε, αν τον ειχαν κανει σουρωτηρι θα βγαινατε να λετε για αστυνομικη βια και οτι θα μπορουσαν να εχουν εξαντλησει αλλα μεσα πριν τον σκοτωσουν

Candiru
04-08-2008, 13:55
ουφ σταματα μωρε, αν τον ειχαν κανει σουρωτηρι θα βγαινατε να λετε για αστυνομικη βια και οτι θα μπορουσαν να εχουν εξαντλησει αλλα μεσα πριν τον σκοτωσουν

ρε δεν είπα να πυροβολήσει, αλλά όχι και να τον αφήσει να τον πλησιάσει με το μαχάιρι στο ένα χέρι και το κεφάλι στο άλλο. Ελεος! Στοιχειώδεις κανόνες άμυνας από τα πρώτα έτη στις αστυνομικές σχολές. Εδώ όταν σε κάνουν έλεγχο στα χαρτιά στο αυτοκίνητο οι μπάτσοι κάθονται πίσω σου ώστε αν τυχόν βγάλεις όπλο να πρέπει να στραφείς πίσω και να κερδίσουν χρόνο και δεν θα κάνουν κάτι όταν κάποιος κραδαίνει μαχαίρι και κομμένο κεφάλι;

Ruthless
04-08-2008, 13:58
Candiru for Μπάτσος.

Άντε αγόρι μου, δείξ'τους τι αξίζεις και πως το κάνουν πραγματικά!

Candiru
04-08-2008, 14:08
Candiru for Μπάτσος.

Άντε αγόρι μου, δείξ'τους τι αξίζεις και πως το κάνουν πραγματικά!

εντάξει, εσύ πάνε δίπλα σε έναν τέτοιο σπλατερά με μαχαίρι στο χέρι και πες του ότι αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό

GuardianOfIvorytower
04-08-2008, 14:10
Τουλάχιστον λέει (in.gr) ότι οι 2 κοπέλες που χτύπησε διέφυγαν τον κίνδυνο.

lab
04-08-2008, 14:48

Γίνεται, πολύ άνετα, ακόμη και σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις. Οι φόνοι συνήθως δε γίνονται από ψυχοπαθείς.

i kopelia, pou itan k 25 xronwn -ara oxi kana pedaki- ixe sxesi me enan tipo pou tin zileve pa8ologika, opos akousa stis idiseis. Ara k auti eu8inete pou par' oli tin arostimeni auti katastasi k paremine stin sxesi k pige ke emine mazi tou.

Συγγνώμη, αλλά κάνεις λάθος. Η γυναίκα μπορεί να ήξερε πράγματι πως είναι τόσο ζηλιάρης και να έχει συμβιβαστεί με αυτό για διάφορους λόγους. Το γεγονός όμως πως ήταν απίστευτα ζηλιάρης δε σημαίνει ότι ντετερμινιστικά θα οδηγούσε τελικώς και στην δολοφονία της ή εν γένει σε κίνδυνο της σωματικής της ακεραίοτητας.

Γενικά, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως μπορεί να διαπράξει ο οποιοσδήποτε, κι ως επί το πλείστον χωρίς ιδιαίτερη σκέψη (μόλις το 2% των δολοφονιών διαπράττεται κατόπιν σχεδίου).

Αν εχετε ακουσει για μια πολλη παλια ιστορια ενος Φραντζη που σκοτωσε και τεμαχισε την γυναικα του, αυτος ηταν μια χαρα ψυχολογικα( αποδεδειγμενο) απλα αυτη ειχε την συνηθεια να "προκαλει" ( κι αυτο εγκυρη πηγη) με αποτελεσμα μια μερα να ξυπνησει ο τυπος να την σφαξει και να την κοψει κομματακια!

irreligious
04-08-2008, 14:58
deggial, δεν λέω πως ο άνθρωπος αυτός θα είχε περίεργη εικόνα όλες τις ώρες, ούτε ότι θα κυκλοφορούσε με το μάτι να γυαλίζει και το σαλιο να τρέχει από το στόμα του..θα μπορούσε όμως να να έχει μια φυσιολογική ζωή?και στην τελική πόσο φυσιολογική μπορεί να είναι μια ζωή με παθολογική ζήλια?θέλω να σου πώ κάποια στοιχεία μη ομαλού φερσίματος μάλλον θα τα είχε δείξει στο περιβάλον του.
πού τα βρήκες τα στοιχεία πάντως?δώσε κανά λίνκ να βλέπουμε σε ποιούς πρέπει να φερόμαστε πιο ήρεμα :-o .

λέιντι κάτσε ρε μούτρο, δεν είναι πάντα τόσο απλά και τόσο άσπρο-μαύρο τα πράγματα.

irreligious
04-08-2008, 14:59
χα,η κοπέλα που τεμάχισε ο Φραντζής ήταν Ναυπάκτια!

Phantom Duck
04-08-2008, 15:17
Και δεν πείραξε και το σκύλο.

Deggial
04-08-2008, 17:58
θα μπορούσε όμως να να έχει μια φυσιολογική ζωή?

Δε μπορώ να γνωρίζω συγκεκριμένα για αυτή την περίπτωση, εφόσον δε ξέρω παρά όσα στοιχεία έχουν αναφερθεί στα ΜΜΕ. Γενικά, όμως, φόνοι διαπράττονται σαφώς (και κυρίως) από άτομα που ζουν φυσιολογικότατη ζωή, χωρίς ψυχολογικά προβλήματα. Οι πιο συχνές περιπτώσεις είναι είτε ανθρωποκτονίες από αμέλεια (π.χ. ο δράστης είχε σκοπό να δείρει το θύμα, αλλά το θύμα τελικώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και πέθανε) είτε ανθρωποκτονίες με πρόθεση, χωρίς προμελέτη (εν βρασμώ ψυχής, συνήθως για οικονομικές διαφορές μεταξύ συγγενών ή ερωτικά θέματα).

Caffrey
04-08-2008, 22:17
γενικώς οι των τσαμπουκάδων έχουν ξεφύγει τελείως μου φαίνεται..από τους χουλιγκάνους μέχρι αυτούς που παίζουν ξύλο ανά περιοχές..

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με αυτό. Υπάρχει όντως έξαρση τέτοιων σκηνικών τα τελευταία χρόνια? 'Η πάντα γίνονταν σε τέτοια έκταση και 'γώ δε πρέφαρα μια? Για πείτε μου.

alaiah
04-08-2008, 23:38

Σωστό

καλά, τι άλλο θα δούμε με την ανικανότητα των μπάτσων, τον άφησαν να τους πλησιάσει ενώ κρατούσε μαχαίρι

θέλουν ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για δράση σε τουριστικές περιοχές με προβολή της διαφήμισης put the kot down slowly

Επιτέλους σταματήστε να νομίζετε πως είστε οι χάουζ, μαιάμι Βάις, Σιεςαη Μαηαμηδες,
οποιοσδήποτε ανυποψίαστος άνθρωπος που τον καλούν μόνο για να κατεβάσει γάτες από δέντρα θα αντιδρούσε έτσι....και ειδικά στην σαντορίνη παίζει να μην έχουν συμβεί ούτε ληστείες σε τράπεζες. Κι ο ένας ήταν δόκιμος.............

Και δεν συμπαθώ τους μπάτσους, ε!

Candiru
05-08-2008, 09:26
γενικώς οι των τσαμπουκάδων έχουν ξεφύγει τελείως μου φαίνεται..από τους χουλιγκάνους μέχρι αυτούς που παίζουν ξύλο ανά περιοχές..

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με αυτό. Υπάρχει όντως έξαρση τέτοιων σκηνικών τα τελευταία χρόνια? 'Η πάντα γίνονταν σε τέτοια έκταση και 'γώ δε πρέφαρα μια? Για πείτε μου.

σίγουρα υπαρχει έξαρση, τα αδιέξοδα περισσότερα, η καταστολή πολύ πιο μηδενικής ανοχής (όχι μόνο από αστυνομικούς αλλά και μπράβους και σεκιουριτάδες) αλλά όχι ότι δεν συνέβαιναν και παλιά. Μόνο για χουλιγκάνους και ξύλο μεταξύ μουσικών ομάδων και τάσεων κλπ θυμάμαι ένα σωρό περιπτώσεις μόνο στην περίοδο 80-86 με θανάτους ή και μόνιμες βλάβες και αναπηρίες

ρε alaiah εσύ πιστεύεις ότι οι μπάτσοι κλήθηκαν για να κατεβάσουν γάτα από δέντρο και την πάτησαν επειδή βάλαν λάθος "δισκέτα";

~ladykiller~
05-08-2008, 12:29
vasika an lete gia ton mpatso pou trafmatistike,
apo auta pou akousa stis idiseis ekini tin stigmi o 8itis ekane ton pe8ameno
k otan pigane konta tou ton xtipise.

alaiah
05-08-2008, 12:34
κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα έγκλημα, αλλά το μόνο που είχαν διαθέσιμο ήταν η "δισκέτα" για το πως κατεβάζουν τη γάτα.

Candiru
05-08-2008, 13:14
vasika an lete gia ton mpatso pou trafmatistike,
apo auta pou akousa stis idiseis ekini tin stigmi o 8itis ekane ton pe8ameno
k otan pigane konta tou ton xtipise.

ακόμα χειρότερα, γιατί άντε να ήταν καλοκάγαθος και αφελής ο μπάτσος, αλλά να νομίσει ότι τον τραυνμάτισε ή επειδή τον τραυμάτισε μπορεί να τον πλησιάσει χωρίς καμιά προφύλαξη, ε, αυτό δείχνει ότι δεν πάτησε καν στη σχολή και πήρε το μπατσοδίπλωμα με μέσο

irreligious
05-08-2008, 13:21

παλιότερα νομίζω γινόσαντε και περισσότερα...θυμάμαι ας πούμε όταν είχα πρωτοέρθει Αθήνα να μου λένε ιστορίες για αγρίους και τον Τάκη τον κίλλερ και τον μπάμπη τον σουγιά του Κορυδαλλού που κυνήγησαν τους αντίστοιχους της Νίκαιας οι οποίοι είναι πιο μάγκες όμως από αυτούς του Αιγάλεω που δείραν τις κότες του Περιστερίου μπλα μπλα μπλα μπλα..μηχανάκια,κέρατα,αλυσίδες,παραλάϊζερ και λοιπά καθυστερημένα κόλπα που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω.. ρώτα και τον ρέηζορ όμως που καυλώνει με τέτοιες εξυπνάδες(υποθέτω από μακριά,γιατί από κοντά τζιζζζ)..
Τέσπα, ήταν 2 παραδείγματα από τα άπειρα που μπορεί να βρείς αυτή τη στιγμή..μου φαίνεται πολύς κόσμος ψάχνει αφορμή να χωθεί κάπου και να ξεκινήσει πόλεμο..ομάδες-περιοχές-θρησκείες-πολιτικές είναι απλά μανδύες που σκεπάζουν αυτά τα άτομα..
φίξερ σόρυ-όχι τόσο ντεθ μέταλ και σίγουρα οφ τόπικ

FIXXXER
05-08-2008, 14:10
Καντιρου, για να καταλαβεις τι μαλακιες λες ΠΑΛΙ, διαβασε πιο αναλυτικα το ρεπορταζ που παραθετω κατω. Ειδικα το σημειο που λεει οτι εφαγε δυο σφαιρες στο στηθος ο δραστης και μετα πεταχτηκε αποτομα πανω και τραυματισε τον εναν με μαχαιρι. Που να το ξερουν οι μπατσοι οτι ειχαν να κανουν με τον Τζον Ραμπο, που συνολικα εφαγε 5 σφαιρες κι ακομα να πεθανει. Εβγαλες εσυ αμεσως αστυνομικα και εγκληματολογικα πορισματα.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μπουλούκος, περιγράφοντας το ανατριχιαστικό περιστατικό, χθες το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα Θήρας έγινε ένα τηλεφώνημα, που ανέφερε ότι κάποιο άτομο, στο χωριό Βουρβούλο, 3,5 χιλιόμετρα έξω από τα Φηρά, κάποιος είχε σκοτώσει ένα σκυλί. Αμέσως έφυγε ένα περιπολικό, με οδηγό αρχιφύλακα και συνοδό έναν ανθυπαστυνόμο, ο οποίος όμως δεν πήρε μαζί του το όπλο του. Τους ακολούθησε και δεύτερο περιπολικό, με τρεις δόκιμους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν φέρουν οπλισμό. Καθώς έφταναν στο χωριό, έγινε δεύτερο τηλεφώνημα, που ανέφερε ότι ένας άνδρας κυκλοφορούσε στο χωριό κρατώντας στο χέρι ένα μεγάλο μαχαίρι και το κομμένο κεφάλι μίας γυναίκας.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ο άνδρας αυτός ήταν ο 31χρονος Αθανάσιος Αρβανίτης, από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος εργαζόταν ως μάγειρας σε ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι. Ο Αρβανίτης, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, είχε αρχίσει από νωρίς χθες να μαλώνει με την 25χρονη σύζυγό του, δασκάλα στο Ακρωτήρι, μέσα στο σπίτι τους, στο Βουρβούλο. Γείτονες που άκουσαν τις φωνές, πήγαν έξω από το σπίτι και είδαν ότι ο δράστης είχε σκοτώσει το σκυλάκι τους, το οποίο γάβγιζε προφανώς για να υπερασπιστεί την αφεντικίνα του, το αποκεφάλισε και το πέταξε στο δρόμο.

Στη συνέχεια, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, ο Αρβανίτης σκότωσε την 25χρονη σύζυγό του, με ένα μαχαίρι, την αποκεφάλισε, βγήκε στο δρόμο κρατώντας στο δεξί χέρι το μαχαίρι και στο αριστερό το κεφάλι και άρχισε να περιφέρεται στο χωριό.

Σε απόσταση περίπου 800 μέτρων από τον τόπο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τα περιπολικά σταμάτησαν κοντά του και οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να παραδοθεί. Εκείνος αρχικά προσποιήθηκε ότι συμμορφώνεται, όταν όμως τον πλησίασαν ο αρχιφύλακας και ο άοπλος ανθυπαστυνόμος, ενώ ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος, πετάχτηκε επάνω και όρμησε εναντίον τους, βρίζοντας και απειλώντας τους με το μαχαίρι.

Ο αρχιφύλακας πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, καλώντας τον και πάλι να παραδοθεί, αλλά εκείνος δεν σταμάτησε και ο αστυνομικός τον πυροβόλησε δύο φορές ακόμα στο στήθος. Ο δράστης έπεσε τραυματισμένος ανάμεσα στα δύο περιπολικά, αλλά όταν τον πλησίασαν δεύτερη φορά, σηκώθηκε και πάλι και με μανία επιτέθηκε εναντίον τους, τραυματίζοντας τον αρχιφύλακα στο στόμα με το μαχαίρι.

Ο αστυνομικός τραβήχτηκε για να γλιτώσει και ο δράστης αστραπιαία πέταξε το κεφάλι της γυναίκας στο άλλο περιπολικό, μπήκε στο αυτοκίνητο του αρχιφύλακα, όπου τα κλειδιά ήταν στη μίζα και έφυγε με ταχύτητα προς τα Φηρά. Στην είσοδο της πόλης τον εντόπισαν δύο άλλα περιπολικά, το ένα από τα οποία ήταν της Ασφάλειας, όπου επέβαιναν ο διοικητής του τμήματος, ένας αστυνομικός της Ασφάλειας και δύο ακόμη δόκιμοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα περιπολικά τον ακολούθησαν με σκοπό να απομακρυνθούν από κατοικημένη και πολυσύχναστη περιοχή για να μπορέσουν να επέμβουν. Σε μικρή απόσταση, όμως, ο δράστης με το περιπολικό μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου χτύπησε ένα μοτοποδήλατο με τις δύο γιατρίνες του Κέντρου Υγείας, που δεν πρόλαβαν να το αποφύγουν και οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά. Τότε τα δύο περιπολικά που τον ακολουθούσαν, τον εμβόλισαν, βγάζοντας το όχημα έξω από το δρόμο και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον βγάλουν έξω και να τον συλλάβουν.

Ο τραυματισμένος δράστης σε κατάσταση αμόκ, επιχείρησε να πάρει από τα χέρια του αστυφύλακα της Ασφάλειας το πιστόλι του, με το οποίο τον σημάδευε, αλλά αυτός πάλεψε μαζί του και τον πυροβόλησε συνολικά πέντε φορές με αποτέλεσμα δύο από τις σφαίρες να τον βρουν επίσης στο στήθος και στο συκώτι. Μία σφαίρα εξοστρακίσθηκε και τραυμάτισε στο πόδι Ελληνίδα σπουδάστρια που έκανε διακοπές στη Σαντορίνη και παρακολουθούσε τη σκηνή.

Ο διοικητής και ο αστυφύλακας τελικά κατάφεραν μετά από πάλη να ακινητοποιήσουν το δράστη και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ ασθενοφόρα παρέλαβαν τον δράστη και τους άλλους τραυματίες για το Κέντρο Υγείας, απ' όπου στη συνέχεια διακομίστηκαν στην Αθήνα με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130.

Αμέσως μετά το συμβάν έφυγε για τη Σαντορίνη με ελικόπτερο ο γενικός επιθεωρητής νοτίου Ελλάδος της ΕΛΑΣ, με κλιμάκιο αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, που θα βοηθήσει τις έρευνες για τη διευκρίνιση των αιτίων του καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι, που οδήγησε στο φρικιαστικό έγκλημα. Δράστης και θύμα είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο πριν από ένα χρόνο.

cthulu
05-08-2008, 14:17
fhmologeitai oti phre kati xapia ta opoia ton saltaran epipleon kai ta opoia ousiastika ton mastourwsan oso kai tous KABLWMENOUS irakinous tous opoious tous erixnan me m16 kai de masagan ta arxidia tous.opote skeftontai sobara oi filoi mas oi amerikanoi na megalwsoun xana to diametrhma(asxeto).
ta parapanw ta egrapsa gia na tonisw to poso dikio exei o fixxxer.
:)

Deggial
05-08-2008, 15:09
Με το τσίρκο των ΜΜΕ, οποιοδήποτε συμπέρασμα για την δράση των αστυνομικών αυτή τη στιγμή θα είναι άστοχο.

Kalt
05-08-2008, 15:19
fhmologeitai oti phre kati xapia ta opoia ton saltaran epipleon kai ta opoia ousiastika ton mastourwsan oso kai tous KABLWMENOUS irakinous tous opoious tous erixnan me m16 kai de masagan ta arxidia tous.opote skeftontai sobara oi filoi mas oi amerikanoi na megalwsoun xana to diametrhma(asxeto).
ta parapanw ta egrapsa gia na tonisw to poso dikio exei o fixxxer.
:)

Ntaks oso saltarismenos kai na nai kapoios, tetoia lusa den eksigeitai apo fusika aitia. Kai plaka sti plaka apokefalise kai to skulo, kai ti gunaika tou. wat the fuck?

Deniz
05-08-2008, 15:39
Μία.σφαίρα.στο.κεφάλι.ρε.πούστη.μου.

Τόσο δύσκολο ήταν???? :?

Και μην βγει κανένας να πει για αστυνομική βία και α ου..

Deggial
05-08-2008, 15:54
Μία.σφαίρα.στο.κεφάλι.ρε.πούστη.μου.

Τόσο δύσκολο ήταν???? :?

Να ακινητοποιήσεις τον άλλο θες ιδανικά, όχι να τον σκοτώσεις.

Stormrider
05-08-2008, 15:59
an ta vlepame afta ta skinika se cinema tha kologoustarame

GG*
05-08-2008, 16:49
παλιότερα νομίζω γινόσαντε και περισσότερα...θυμάμαι ας πούμε όταν είχα πρωτοέρθει Αθήνα να μου λένε ιστορίες για αγρίους και τον Τάκη τον κίλλερ και τον μπάμπη τον σουγιά του Κορυδαλλού που κυνήγησαν τους αντίστοιχους της Νίκαιας οι οποίοι είναι πιο μάγκες όμως από αυτούς του Αιγάλεω που δείραν τις κότες του Περιστερίου μπλα μπλα μπλα μπλα..μηχανάκια,κέρατα,αλυσίδες,παραλάϊζερ και λοιπά καθυστερημένα κόλπα που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω..
:cry: μαλακα γερασαμε

irreligious
05-08-2008, 16:52
ωρε ναι, αυτοί συνεχίζουν να είναι καθυστέρες όμως :-o

GG*
05-08-2008, 17:02
τα τελ. 4-5 χρονια ειχε ψιλοσταματησει το σκηνικο "παιζουμε ξυλο επειδη ειμαστε απο διαφ. περιοχη" αλλα εδω κ'κανα 6μηνο-τουλαχιστον στα μερη μου-αρχισαν παλι τα καυλωμενα
τα μαλακισμενα δεν κρατανε δυναμεις για το γηπεδο να'ουμε :D

Caffrey
05-08-2008, 22:14
Ωχ, όχι ρε παιδιά, εγώ δε λεω για τέτοια σκηνικά. Αν γυρεύεις ξύλο, είναι βέβαιο οτι 8α το βρείς, ακόμα κι' αν είναι απ' τους μπάτσοι μας, δόξα τω θεώ. Μιλάω για φάσεις τύπου σαν τον αυστραλό εκείνο, που δε πήγαινε γυρεύοντας ο καημένος.

Candiru
06-08-2008, 09:30
φιξξξερ εδώ οι μπάτσοι για να δικαιολογησουν τα αδικαιολόγητα λεν ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε σε διερχόμενο UFO και χτύπησε τον αλβανό στο δόξα πατρί ενώ αυτοί ρίχναν στον αέρα και γίνονται πιστευτοί.

Μια ακόμα γκάφα οκλής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που προκάλεσε περισσότερα θύματα λόγω της επέμβασής τους θα γίνει το παν για να συγκαληφτούν οι ευθύνες τους ή καλύτερα η ανευθυνότητά τους.

Μάλλον οι μπατσοι εμπνεύστηκαν την ιστορία τους από καμμιά χολυγουντιανή ταινία

Dr. Death
06-08-2008, 14:34
κατι σαν τη φαση με το ζωντανο νερο ενα πραμα δηλαδη

Mitsmann
06-08-2008, 20:43
φιξξξερ εδώ οι μπάτσοι για να δικαιολογησουν τα αδικαιολόγητα λεν ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε σε διερχόμενο UFO και χτύπησε τον αλβανό στο δόξα πατρί ενώ αυτοί ρίχναν στον αέρα και γίνονται πιστευτοί.

Μια ακόμα γκάφα οκλής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που προκάλεσε περισσότερα θύματα λόγω της επέμβασής τους θα γίνει το παν για να συγκαληφτούν οι ευθύνες τους ή καλύτερα η ανευθυνότητά τους.

Μάλλον οι μπατσοι εμπνεύστηκαν την ιστορία τους από καμμιά χολυγουντιανή ταινία

o γερο-κρετινος ομως τους καταλαβε.

BLiTzER
07-08-2008, 02:55
να μου λένε ιστορίες για αγρίους και τον Τάκη τον κίλλερ και τον μπάμπη τον σουγιά του Κορυδαλλού που κυνήγησαν τους αντίστοιχους της Νίκαιας

Liga gia ton korydallo.

irreligious
07-08-2008, 15:12
έλα ρε φίλος, είμαι κ γειτονάκι, κ άσε που προτιμώ προο από ιωνικούς

cyber_lingas
07-08-2008, 16:29
an ta vlepame afta ta skinika se cinema tha kologoustarame

Και τώρα δεν μας χάλασε, πλάκα είχε.
Κάτι θα του είχε κάνει η ρουφιάνα

nothingman
07-08-2008, 16:38
ΙΡΡΕΛΙΤΖΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕ! :dfinger: :pink: :dfinger:

attila
07-08-2008, 20:38
για το μπουτσο ειναι ο κορυδαλλος αν και συμπαθω λιγο προο

FIXXXER
07-08-2008, 20:41
Ελα σταματηστε τωρα με τις ομαδουλες της σειρας, εδω μιλαμε για τον τυπο που εσφαξε την αλλη και της εκοψε το κεφαλι.

BLiTzER
07-08-2008, 20:45
έλα ρε φίλος, είμαι κ γειτονάκι, κ άσε που προτιμώ προο από ιωνικούς

Ego eimai korydallioths ionikos !!112

pitchfork
08-08-2008, 02:04
Όντως τι να πεις με την ανίκανη την αστυνομία....

Περιμένω πως και πως να αναλάβει γενικός αστυνομικός διευθυντής ο καντιρού με το πισί του και το ποδήλατό με τη μαλαπέρδα έξω, μπας και νιώσω ασφαλής και ξανακυκλοφορήσω.

FIXXXER
11-04-2009, 22:41
Ακρωτηρίασε τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 30χρονη γυναίκα –αλβανικής καταγωγής - , την οποία ο εν διαστάσει σύζυγος της ακρωτηρίασε μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, στο διαμέρισμά της στην Καλαμάτα. Σε εξέλιξη βρίσκεται αεροδιακομιδή από την Καλαμάτα στην Αθήνα. για να μεταφερθεί στο ΚΑΤ ώστε να γίνουν οι λεπτές επεμβάσεις αποκατάστασης που απαιτούνται. Αναζητείται κατάλυμα για τα παιδιά.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το μεσημέρι, ο 39χρονος Αλβανός που κινείτο με το αυτοκίνητό του στην παραλιακή λεωφόρο, έχοντας μαζί τα δύο ανήλικα παιδιά του 9 και 11 ετών, σταμάτησε περιπολικό και τους είπε ότι τραυμάτισε σοβαρά την σύζυγό του στα χέρια και τα πόδια μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Ναυαρίνου.
Το πλήρωμα του περιπολικού με την συνδρομή κι άλλων αστυνομικών πήγαν στην πολυκατοικία που τους υπέδειξε και βρήκαν την γυναίκα που ο ίδιος την είχε κατεβάσει στο ισόγειο. Ο ίδιος είχε καλέσει νωρίτερα ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την 30χρονη και την μετέφερε στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου μπήκε στο χειρουργείο και τις έγινε ακινητοποίηση των καταγμάτων.

Στην συνέχεια και προκειμένου να αποκατασταθούν οι αρτηρίες και τα νεύρα, βρίσκεται σε εξέλιξη αεροδιακομιδή και με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας η 30χρονη διακομίζεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές ο 39χρονος δράστης που ζούσε μόνιμα στην Βέροια, πριν από μία εβδομάδα ήρθε στην Καλαμάτα για να συναντήσει την 30χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, στο διαμέρισμα της οποίας και εγκαταστάθηκε, φέρνοντας μαζί και τα δύο ανήλικα παιδιά που ζούσαν μόνιμα στην Αλβανία με τους γονείς του.

Το ζευγάρι με κίνητρο σοβαρούς οικογενειακούς λόγους λογομάχησε έντονα και στη διάρκεια του τσακωμού ο άντρας με αλυσοπρίονο, που είχε αγοράσει τις προηγούμενες ημέρες από την Καλαμάτα, ακρωτηρίασε στα άνω και κάτω άκρα την 30χρονη.

Η αστυνομία σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες του νοσοκομείου Καλαμάτας και τη νομαρχία Μεσσηνίας εξασφάλισαν προσωρινή φιλοξενία των ανήλικων παιδιών στα οποία παρέχεται ψυχολογική στήριξη, ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες για να βρεθεί κατάλληλο ίδρυμα προκειμένου να υποδεχτεί τα παιδιά.

Ο δράστης που συνελήφθη οδηγήθηκε στην ασφάλεια και με την δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

:|:|:mad::mad::mad:

antimusic
11-04-2009, 22:45
:!:

Ace
11-04-2009, 22:47
φίλος σου;

FIXXXER
11-04-2009, 22:51
Εσυ αλλαξε το λοκεισον σου, χανουμε 2-1 απο τη Τζενοα!

Ace
11-04-2009, 22:52
Να ξέρεις οτι οι περισσότεροι άνθρωποι στη Γένοβα είναι Γιουβε και Σαμπντορια!

Ruthless
11-04-2009, 22:59
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

http://i42.tinypic.com/rky0ko.jpg

http://www.virginmedia.com/images/1controversial-gal-texas-chainsaw-massacre.jpg

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

antimusic
11-04-2009, 23:03
φίλος σου;

τον έψαχνα όλη μέρα, είχαμε κανονίσει να μου κλαδέψει κάτι ελιές!

GuardianOfIvorytower
13-04-2009, 13:38
Μλκ μετά από αυτό το σκηνικό πώς είναι δυνατόν τα παιδιά να μεγαλώσουν φυσιολογικά??? Τι άνθρωποι υπάρχουν ρε πούστη μου....

dopefiend
13-04-2009, 13:51
dexter :headbang:

Pinatero
13-04-2009, 14:21
ε ηταν ανθρωπος των ακρων!

fandango
13-04-2009, 14:28
ε ηταν ανθρωπος των ακρων!

ατάκα που θα μπορούσε να είναι και στα πειραματόζωα του Αρκά.
:lol:

Pinatero
13-04-2009, 14:31
στα πειραματοζωα του Ακρα!