Log in

View Full Version : Κύπελλο UEFA 2008-2009

Pages : 1 2 [3]

Odonian
27-02-2009, 02:56
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΩΡΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΚΛΕΙΕ Η ΜΙΛΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ :lol: :lol: :lol:

ROFLOL

FIXXXER
27-02-2009, 04:36
Εχω λιωσει με τις τελευταιες δυο σελιδες ρε μλκ, εχει μια σειρα απο μονολογους βαζελων. Που να μην ειχα φτιαξει θρεντ ρε γμτ. Τα σπατε πραγματικα ρε παιδια. Δηλαδη μακαρι να γινοταν με καποιο τροπο ο αποκλεισμος μιας ομαδας απο καποιο κυπελλο να σημαινε οτι θα συνεχισει να παιζει, να βλεπω τον Ολυμπιακο να αποκλειεται 5 φορες στην ιδια σεζον απο Τσαμπιονς Λιγκ/ΟΥΕΦΑ για να απολαμβανω αυτα τα ποστ.

freak brother
27-02-2009, 05:14
ευχαριστουμε! παντα τετοια.

pitchfork
27-02-2009, 09:42
Πάντως φέτος καλά τα καταφέρατε με τις δύο φορές.
Ίσως αν ο τελευταίος του ουέφα συνέχιζε ιντερτότο... :roll: :roll:

Raven Lord
27-02-2009, 11:11
5 ΣΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΙ 4 ΣΤΗ ΧΕΡΤΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕ

Ruthless
27-02-2009, 11:31
Ρε Φίξξξερ...

1) Κι εσείς τα κάνετε(άσχετα αν δεν τα κάνετε για κοροϊδία αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού κλπ κλπ)
2) Δεν είδα ούτε έναν γαύρο να μιλάει για το ουέφα(χαχα)
3) Θες σχολιασμό του αγώνα; Της απόδοσης του γαύρου; Που αν βάλω τον Τάκη τον κουλό να παίξει προ(προ με το μύτη, με το στόμα, με το πόδι και άλλες καλλιτεχνίες) καλύτερο θέαμα από τον γαύρο χτες θα αποδώσει;

Ειλικρινά, γελάει η Ευρώπη όλη με εσάς. Συνεχίστε να παίρνετε τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα κλπ κλπ, αλλά πλζ, φτάνει πια με τον ευρωπαϊκό διασυρμό. Απλά να μην κατεβαίνετε, σαν την Ιταλία στη γιουροβίζιον ένα πράμα.

ΥΓ: Εγώ γελάω με τα ποστς των γαύρων καμπόσες σελίδες πίσω που λέγαν "δεν πειράζει η τριάρα στο Καραϊσκάκη, αφού η Μίλαν θα περάσει". Τώρα τι θα λέτε; :mrgreen:

Raven Lord
27-02-2009, 12:11
τι γελάς ρε? αφού το "μάη θα είναι ωραία"

FIXXXER
27-02-2009, 12:55
Και συνεχιζουν! Ειναι συγκινητικοι. :touched:

GuardianOfIvorytower
27-02-2009, 13:09
Και το Μάη θα είναι ωραία, με την κούπα στον Περαία :pingpong: :pingpong: :pingpong: :pingpong:

Raven Lord
27-02-2009, 13:30
Και συνεχιζουν! Ειναι συγκινητικοι. :touched:

δε σε χάλασε

Ford Prefect
27-02-2009, 13:40
Μπράβο στον βάζελο. Σκατά στους βάζελους.

warlord
27-02-2009, 13:44
1. Ζητώ συγνώμη από τον μιτσμαν, χθες η υπερηχιτικη ομαδαρα του περαια απεδειξε την αμπαλοσυνη του ΠΑΟ.

2. Επειδη το έχω ξαναδει το έργο: Ολυμπιακος - Παναθηναϊκός 3-0 τη Κυριακή

Raven Lord
27-02-2009, 14:03
Σκατά στους βάζελους.

είπε ο ποιοτικός φίλαθλος του ΟΣΦΠ

Ford Prefect
27-02-2009, 14:33
A, κάνουμε σύγκριση ποιότητας τόσην ώρα; Εγώ κατάλαβα ότι βγάζουμε κόμπλεξ και είπα να συνεισφέρω.

Raven Lord
27-02-2009, 14:40
όχι, κάνουμε την ανάλογη πλάκα που θα φάμε κι εμεις στη μάπα από δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα. αλλά όταν είσαι στην αντίθετη πλευρά δεν είναι ωραία

Ford Prefect
27-02-2009, 14:43
1. Αν είναι έτσι το χιούμορ σας είναι μάπα.
2. Από Δευτέρα είναι λογικό να πέσει καζούρα καθώς είναι μεταξύ μας ματς. Εντοπίζεις την διαφορά;

Ruthless
27-02-2009, 14:48
Για δες και τα ποστ των γαύρων περί τσουλού όμως.

Εντοπίζεις καμία διαφορά;

warlord
27-02-2009, 14:53
μου φαγαν το μπιφτεκι μου

Ford Prefect
27-02-2009, 15:15
Για δες και τα ποστ των γαύρων περί τσουλού όμως.

Εντοπίζεις καμία διαφορά;
Ε, ναι. Εντοπίζω. Και μάλιστα αν συγκρίνω τα ποστ αυτά με τα ποστ τα δικά σας στην περσινή μας πορεία η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Σαλίγκαρε, ποιο μπιφτέκι εννοείς; Εγώ έχω δηλώσει ότι με ενδιέφερε πρωτίστως το ΟΥΕΦΑ, έφαγα μπιστόλα, το έγραψα ως έχει: "πούτσα". Από εκεί και πέρα στα παπάρια μου. Και 7 να σας βάλω και 7 να μου βάλεις, η χρονιά για μένα έχει τελειώσει (πάλι) άδοξα.

Να σου πω ότι προτιμώ στην παρούσα φάση να φάμε μπιστόλα την Κυριακή, γιατί θεωρώ ότι η ψύχωση του γέρου να τσακίσει τους πολυμετοχικούς και να δικαιωθεί πανηγυρικά για την περσινή μαλακιάρα του μας στοίχισε και τον αποκλεισμό από το Τσου Λου και να βρεθούμε στο ΟΥΕΦΑ με τόσες ελλείψεις και μηδενικό πάγκο. Η επαίσχυντη δήλωση του Μώραλη τα λέει όλα: Η διοίκηση έχει ταβάνι το πρωτάθλημα. Προέχει το κόρδωμα του Σώκου το καλοκαίρι στη Μύκονο από το να γίνει ο Ολυμπιακός σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα.

Οπότε οι κομπλεξισμοί που βγαίνουν γενικότερα εδώ μέσα είναι παρανυχίδες σε σχέση με αυτά που με τρώνε πραγματικά...

pitchfork
27-02-2009, 16:04
Ford πάντως από την πλευρά μου να ξέρεις ότι τα σχόλια μου δεν απευθύνονται σε σένα και άλλους γάβρους με παρόμοια υγιή σκέψη. Δυστυχώς όμως πρέπει να καταλάβεις ότι αποτελείς την μικρή ως ελάχιστη μειοψηφία του σιναφιού σου, σινάφι στο οποίο απευθύνεται και το ξεκατίνιασμα / ξεμπρόστιασμα / κάζο.
Θυμάμαι πριν κανα χρόνο είχα περάσει από το σταθμό ΗΣΑΠ στο Φάληρο και κάποιος εκεί έξω είχε γράψει "σκατά στο κόκαλη, πούλο τώρα" ή κάτι τέτοιο εξίσου εξτρήμ και μου έκανε φοβερή εντύπωση. Μπράβο σε όσους έχουν αυτό το μυαλό και την αντίληψη αλλά δε νομίζω να κράτησε πολύ σ εκείνο το τοίχο.

Πρέπει να διευκρινίσω λοιπόν ξαναλέω ότι η καζούρα από μένα έχει σαν στόχο μόνο αυτούς που νομίζουν ότι με τα στημένα πρωταθλήματα θα φτιάξουν κάποτε σοβαρή ομάδα. Λειτουργείτε σε λάθος βάσεις, χτίζετε στην άμμο σαν ομάδα και το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που βλέπουμε κάθε χρόνο ακόμα κι αν υπάρξουν κάποια στιγμή φωτεινές αναλαμπές / εξαιρέσεις είτε τύπου βάτραχου που για μένα έκανε μια σοβαρή προσπάθεια, είτε τύπου λεμονή που έπαιξε ρόλο η τύχη.
Όλα θα είναι εξαιρέσεις και απλά θα επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Το ίδιο ισχύει και για μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο δεν διαλύουμε το σάπιο κατεστημένο της υπαλληλικής προς τον κόκαλη παράγκας το μόνο που θα δούμε θα είναι κάποιο πρωτάθλημα φωτοβολίδα σε ανύποπτο χρόνο όπως του 2004 πχ. Ούτε συνέχεια θα υπάρξει ούτε βήματα μπροστά.

Η διαφορά μας είναι όμως ότι ο κόσμος μας, η μεγάλη πλειοψηφία οργανωμένων δηλαδή βασικά, έχει καταλάβει τι ακριβώς παίζει με αποτέλεσμα να πιέζει προς την σωστή κατεύθυνση αντίθετα με το δικό σας κόσμο ο οποίος είναι και ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ γι αυτή τη κατάντια και το ρεζιλίκι.

Απλά τα πράγματα και σου μιλάω σοβαρά, πέρα από τη πλάκα.

Odonian
27-02-2009, 16:39
Η επαίσχυντη δήλωση του Μώραλη τα λέει όλα: Η διοίκηση έχει ταβάνι το πρωτάθλημα.

Ford Prefect
27-02-2009, 16:45
Δεν είμαι τόσο μειοψηφία. Υπάρχει πολύς κόσμος που έχει ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες με μένα. Διαδικτυακά αυτό μεταφράζεται και στα 2 μεγαλύτερα φόρουμ: Το επίσημο που αντιπροσωπεύει τις φλωράντζες κατά μεγάλο ποσοστό και το thrylos-fans που έχει φάει και μήνυση από την διοίκηση. Το δεύτερο νομίζω έχει και μεγαλύτερη κίνηση. Και έκραξε το θέμα του περσινού φαγώματος Πετράν και Τάκαρου και βέβαια την αισχρή υπόθεση με το CAS.

Odonian
27-02-2009, 16:55
Πιο μεγάλα από το er αποκλείεται να είναι.

Phantom Duck
27-02-2009, 17:00
ό,τι είπε ο βικ, σκατά στον Κόκκαλη. να αλλοτριωθεί η περιουσία του από την ομάδα.

χθες πάντως ένιωσα πραγματικά σκατά βλέποντας την εντεκάδα. πέρσι σκίζαμε στας ευρώπας με κοβάσεβιτς, γκαλέτι, λεντέσμα, λούαλούα. φέτος ολομέτωπη επίθεση με ντέρμπισιρ, γκαλίτσιο, μήτρογλου και όσκαρ;!

πάλι καλά που έχουμε και το βάζελο την κυριακή να ξεχαρμανιάσουμε =]

Odonian
27-02-2009, 17:03
Ναι αλλά στο τόπικ δεν κάνετε μανούρα. :(

Magellan
27-02-2009, 17:06
Η επαίσχυντη δήλωση του Μώραλη τα λέει όλα: Η διοίκηση έχει ταβάνι το πρωτάθλημα.

ε αμα ηξερε οτι θα περασει η βερντερ θα ελεγε κατι του στιλ "ε τι βερντερ την εχουμε και ετσι οποτε δεν χρειαζομαστε μεταγραφες"

για τις μανουρες στο τοπικ που ανοιξες φιλος, εκεινο με τους πατους και τα κρεατα :gun:

για τον χτεσινο αγωνα θλιψη τιποτα αλλο

Odonian
27-02-2009, 17:15
Ε σεκείνο λέω, άντε ντε!

Magellan
27-02-2009, 17:21
απο μενα μην περιμενεις και πολλα
αλλοι ειναι καλυτεροι απο μενα

Phantom Duck
27-02-2009, 17:22
Ναι αλλά στο τόπικ δεν κάνετε μανούρα. :(

εκεί μιλάτε για γυναικείο βόλλεϋ και πόλο ρε παλλακίδες.

Odonian
27-02-2009, 17:24
Μωρή λαγόκοτα, για αντρικό volley μιλήσαμε και το πόλο το ανέφεραν οι γαύροι γιατί στα σοβαρά σπορ ξεχείλισε το κρέας από την πατούρα τους. Πάνε γράψε εκεί μη βγαίνουμε οφτοπικ.

Phantom Duck
27-02-2009, 17:27
http://www.youtube.com/watch?v=cB9o7Zbu9Ns

α, λολ @ πρόκριση βέρντερ. ο μώραλης μπαίνει δικαιωματικά στο top fail.

Raven Lord
27-02-2009, 19:33
1. Αν είναι έτσι το χιούμορ σας είναι μάπα.
2. Από Δευτέρα είναι λογικό να πέσει καζούρα καθώς είναι μεταξύ μας ματς. Εντοπίζεις την διαφορά;

1. λογικό να μη σου φαίνεται αστείο
2. κυρίως για το κύπελλο στο μπάσκετ κάνω καζούρα. για τη μπάλλα δεν πολυασχολήθηκα, ούτε το 1ο είδα όλο (έπαιζαν τα τρίκαλα την ίδια ώρα), ούτε το χτεσινό (είχε μπάσκετ). απλά βγαίνει η δικαίωση που μας τα'χατε κάνει τσατάλια με το +14 και τον υπεργαλαξιακό πρωταθλητή και κλείνατε τα μάτια στο ξεκάθαρο σπρώξιμο και τα προβλήματα που κρύβονταν πίσω από αυτό αγωνιστική με την αγωνιστική.

Ford Prefect
27-02-2009, 19:50
1. Ωραία, συμφωνούμε.
2. Ήρθε η δικαίωση. Μάλιστα. Να ξέρω δηλαδή, βάσει τα αντίστοιχα περσινά είμαι δικαιωματικά πρωταθλητής;!

Raven Lord
27-02-2009, 20:02
2. αν θες να είσαι δικαιωματικά πρωταθλητής πέρσυ (βάσει ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ), πρέπει να παραδεχθείς ότι έπρεπε να χάσεις το πρωτάθλημα του 2005 (βάσει ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ).

pitchfork
27-02-2009, 20:17
2. το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει ουσιαστική διαφορά από το περσινό, ακόμα δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει ότι αν το πρωτάθλημα παιζόταν εντός των αγωνιστικών χώρων από τους παίκτες και όχι από το παρασκήνιο θα ήσουν μακράν δεύτερος μη πω και πιο κάτω. Αν με τον όρο "δικαιωματικά" εννοείς ότι το έχεις πληρώσει τότε σαφέστατα ισχύει αυτό, έχεις δίκιο.
Άλλωστε δεν είπε κανείς ούτε φέτος ούτε πέρσι ούτε άλλες χρονιές ότι δεν είσαι πρωταθλητής.
Πρωταθλητής είσαι αυτό είναι σίγουρο. Πέτσινος χάρτινος τσίγκινος σικε, όπως θες πέσ' το, πάντως πρωταθλητής από το 1997 μέχρι πέρσι εκτός του 2004 είσαι, αυτό είναι ξεκάθαρο.

Ford Prefect
27-02-2009, 20:30
Δεν εννοήσατε. Ο Ρέηβεν λέει βγαίνει η δικαίωση και προφανώς εννοεί ότι στην Ευρώπη φάνηκε ποιος είναι ομάδα. Βάσει αυτής της λογικής(!), πέρυσι έδειξα τη στόφα μου στην Ευρώπη και άρα καλώς πήρα το χάρτινο.

Raven Lord
27-02-2009, 21:23
όχι... δε σας σύγκρινα με εμάς. ούτε εμείς παίξαμε καλά με αντίπαλο τη βιγιαρεάλ άλλωστε... δικαίωση ότι δεν είστε η υπερομάδα και ότι το +14 ήταν κατά μεγάλο ποσοστό πλασματικό. κ εμείς κάναμε μαλακίες, αλλά κ οι δικές σας εμφανίσεις δε δικαιολογούν τόσο μεγάλη διαφορά. με μια διαφορά 5-6 βαθμών δε θα μιλούσε κανείς τώρα. (ok το γέλιο του εξευτελισμού από τον 18ο πια της Γαλλίας θα έπεφτε).

Ford Prefect
27-02-2009, 21:31
Καλά, τέλος πάντων, από πούθενα δεν προκύπτει αυτό. Σκασμένοι είμασταν, μηδέν ανάγνωση του ματς και κυρίως αδιαφορία, ειδικά στο δεύτερο ματς. Όσο για την 18η της Γαλλίας που έχω βαρεθεί να ακούω, διάολε, καλά έπαιζε και κυρίως έδειξε λύσσα και θέληση. Οπότε για την καζούρα ωραία αυτά τα "τελειωμένη και ανύπαρκτη" αλλά εγώ στο γήπεδο δεν είδα ούτε τελειωμένη, ούτε ανύπαρκτη ομάδα.

Πάντα πρώτη στην μπάλα η Σεν Ετιέν=σκάσιμο και αδιαφορία.
Έλλειψη πάγκου και τραγικές απώλειες Μπελού και Γκαλέτι και κάποιου φορ πλην σκασμένου και βαρύ πια Ντιόγο δεν λένε απολύτως τίποτα για το ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο ήταν πάντα παρόντες.
Και βέβαια ότι το κέντρο ψόφησε πια, πάλι δεν έχει να λέει κάτι για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Με λίγα λόγια, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Raven Lord
27-02-2009, 21:36
ε, αυτό λέω! έχεις να παίξεις μπάλλα από τα ματς του νοεμβρίου, αλλά παρά τη μετριότητα, με τον ένα ή τον "άλλο" τρόπο τα πήρες. εμείς όσα παίξαμε μέτρια τα πληρώσαμε με γκέλα! αυτή είναι η διαφορά. και φάνηκε ότι μια μικρή ομάδα που δεν την εμποδίζουν εξωγενείς παράγοντες μπορεί να σας κόψει βαθμούς.

τελοσπάντων, το μάη θα είναι ωραία είπαμε...

Ford Prefect
27-02-2009, 21:44
Ε, ναι, είναι σαφές ότι λέμε το ίδιο πράγμα. Μέχρι και για το Μάη που θα είναι ωραία.

freak brother
28-02-2009, 08:52
παιζουν εισητηρια για το μιλαν ολυμπιακος?

ποσο ελεινα γραφικος ειμαι... :|

Boris-san
28-02-2009, 13:01
Sto Sport TV pantws xtes to prwi(Magic einai gia dieukrinish) eixe ena paixth tou gaurou o opoios elege oti nta3ei kalh mwre einai kai h poreia sthn eurwph,alla an den eisai prwta8lhths den eisai tipota.Aftoi eiste,afto mono 8elete an to exete toso anagh re paidia na sas to dinoume apo thn arxh na teleiwnoume

Darkling
28-02-2009, 13:02
η αληθεια ειναι αγαπητε οπαδε ραντομ αλλης ομαδας, οτι φετος οντως απ την αρχη το πηραμε.

Boris-san
28-02-2009, 13:08
Eipe kaneis oti den aksizate paixtika na to parete?Apla afto pou lew einai oti de 8elete apla ton titlo.Eseis gia na eisaste ikanopoihmenoi de 8elete mia omada pou na paizei kalo podosfairo sta8era mesa eksw k na einai sovarh antipalos sto ch.l. alla arkei opws kai na ginei afto na parete prwta8lhma me +14 k na koroideuete ta vazelakia kai ta xanoumakia.Afto sthn Ellada mono eseis to exete

Darkling
28-02-2009, 13:10
αλλ αντ αλλων..

ΕΙΔΙΚΑ εμεις, θελουμε να παιζει μπαλα η ομαδα.

FIXXXER
28-02-2009, 13:38
Τελικα αυτο το +14 ειναι καποια αμαρτια που γραφει η Βιβλος και το αναφερουν ολοι σε διαφορα ποστς? Λες και βγηκε κανεις απο εμας να πει "ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΡΕ, ΣΥΝ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ". Χαλαρωστε, μπορει να ειναι αδικη η διαφορα (ειναι), αλλα σταρχιδια μας κιολας, δηλαδη εχετε μια ταση οι οπαδοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ εδω μεσα να μιλατε στους Ολυμπιακους του φορουμ λες και ξερω γω ειναι αντιπροσωποι της Θυρας 7 και του Κοκκαλη. Και το χειροτερο ειναι οτι οι περισσοτεροι οπαδοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ βριζουν τον Κοκκαλη και τη διοικηση. Καθαρη καθυστερηση ολο το φαινομενο. Και ειμαστε και στο ΟΥΕΦΑ τοπικ. Μολις σκεφτηκα ιδεα για αλλο ενα τοπικ παρεπιπτοντως γιατι εχετε γελιο.

Boris-san
28-02-2009, 13:47
Sou kanw gia opados tou vazelou?

pitchfork
28-02-2009, 13:47
παιζουν εισητηρια για το μιλαν ολυμπιακος?

ποσο ελεινα γραφικος ειμαι... :|

Ας κάνουμε λοιπόν μια σύνοψη για να τελειώνει το θέμα, το παρακουράσαμε νομίζω.

http://www.youtube.com/watch?v=0gpgEEP5Fxk

FIXXXER
28-02-2009, 13:53
Sou kanw gia opados tou vazelou?

Ποτε δεν απαγορευσα σε οπαδους αλλων ομαδων να γινουν το ιδιο γραφικοι. :P

Boris-san
28-02-2009, 13:55
O MPAOK den einai pote grafikos,giati kamia idea den einai grafikh.Alla thx gia thn adeia :D

Odonian
28-02-2009, 17:59
Τελικα αυτο το +14 ειναι καποια αμαρτια που γραφει η Βιβλος και το αναφερουν ολοι σε διαφορα ποστς? Λες και βγηκε κανεις απο εμας να πει "ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΡΕ, ΣΥΝ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ". Χαλαρωστε, μπορει να ειναι αδικη η διαφορα (ειναι), αλλα σταρχιδια μας κιολας, δηλαδη εχετε μια ταση οι οπαδοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ εδω μεσα να μιλατε στους Ολυμπιακους του φορουμ λες και ξερω γω ειναι αντιπροσωποι της Θυρας 7 και του Κοκκαλη. Και το χειροτερο ειναι οτι οι περισσοτεροι οπαδοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ βριζουν τον Κοκκαλη και τη διοικηση. Καθαρη καθυστερηση ολο το φαινομενο. Και ειμαστε και στο ΟΥΕΦΑ τοπικ. Μολις σκεφτηκα ιδεα για αλλο ενα τοπικ παρεπιπτοντως γιατι εχετε γελιο.

Ενώ οι περισσότεροι γαύροι δε γράφουν σα να είμαστε συντάκτες της πράσινης θέλεις να πεις.

Έντιτ: Αυτό που λες στο κουόουτ σου, να το έχουν πει όλοι οι γαύροι εδώ, με έναν τρόπο ή τον άλλο.

Οντόπικ: Δύσκολο να κάνει κάποιος πρόβλεψη για το από δω και πέρα στο κυπελλάκι. Ο σοβαρός Παναθηναικός, θα μπορούσε να φτάσει τελικό. :D

GG*
18-04-2009, 01:17
αντε αποκλειστηκαμε και εχασε ο λαος το ενδιαφερον του για το θεσμο:-P

για να ακουω προτιμησεις-προβλεψεις

ποιος θα σηκωσει τη κουπα φετος?

nothingman
18-04-2009, 01:30
o ντουσαν είπε σε μια γιαγιά σε κάτι σκαλάκια στη Δεκελείας ότι αν το σηκώσει θα μείνει στην ΑΕΚ!!!!

edit:
χαχαχαχαχ, νόμιζα πως ήταν το τόπικ για το κύπελλο ελλάδος και δεν κρατήθηκα. τι κομπλεξάρα. σκάω.

Kelldorain
18-04-2009, 10:35
Χμ λογικά στην Γερμανία πάει. Τώρα για ποια συγκεκριμένα δεν ξέρω, δίνω ένα μικρό προβάδισμα στη Βέρντερ επειδή είναι τελείως αδιάφορη στο πρωτάθλημα.

Mitsmann
18-04-2009, 10:38
εγω πιστευω οτι αυτο το ανοιχτο κεντρο της Βερντερ (αυτο το ρομβιδιον - σικ), το Αμβουργο, θα το ξεκωλιασει.
ειδωμεν.

Kelldorain
21-05-2009, 00:16
Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι θα δούμε πολύ καλό ματς, αλλά τελικά τίποτα το ιδιαίτερο. Μάλλον συνολικά το άξιζε η Σαχτάρ αλλά του Πιζάρο στο 119' έπρεπε να μετρήσει

Death MD
21-05-2009, 00:31
το σηκωσε ο τσιγγανος ο λουτσεσκου...σκατα.

Mitsmann
21-05-2009, 00:31
Το γκολ αυτο το μετρατε, μονο αμα θελετε σωνει και καλα να το σηκωσει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΤΖΟΛΗΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ, η αμα θεωρειτε μουφα το πεναλτυ στο Ολυμπιακος - Θρασυβουλος, η και τα 2.

Αυτα.

Nasum
21-05-2009, 00:38
Σωτηρακοπουλος στη ληξη του ημιχρονου.
"Μεινετε στους δεκτες σας,συντονισμενοι στο Μεγκα για το δευτερο ημιχρονο.Ειναι βεβαιο οτι θα μπουνε κ'αλλα γκολ."
Βαρετο παιχνιδι μετα το 60,καθε παιχτης της Σαχταρ πρεπει πρωτα να κανει 400 ντριμπλες και μετα να σουταρει και ο τερματοφυλακας Πιατο(φ) ειναι για να πλενει κανα πιατο.
Παλι καλα που δεν εβαλε ο Τζιολης εκεινο το γκολ.Και κριμα που δε μετρησε το γκολ του Πιζαρο.

Δε σε χαλασε.

Fireknight
21-05-2009, 01:03
ki emena i saxtar mou arese perissotero simera . Xalase ligo to paixnidi sto deftero imixrono , alla orea omada i saxtar , aksioi.

edit:mono ti fasi tou goal pou lete den prolava na ti do :s

freak brother
21-05-2009, 01:35
ε ρε παιδια μιλαμε για την πιο ΛΟΥΖΕΡ ομαδα εβερ.. που εχει χασει εντος απο τον ολυμπιακο στο τσου λου...ελεος

freak brother
21-05-2009, 01:36

?

Phantom Duck
21-05-2009, 01:47
ε αν δεν αστειεύεται, μάλλον η διαμονή στη Ρουμανία αφήνει κι άλλα κουσούρια.

attila
22-05-2009, 01:02
σκατα στους αλητες-ρουφιανους που σχολιαζαν με πρασινα μπλουζακια στα θεωρεια

GG*
23-05-2009, 17:07
ελα μωρη τζιολη μου ηθελες και ευρωκουπα:moutza: