PDA

View Full Version : Bjork, 31 Iουλίου, κλπ

carheart
01-08-2008, 01:24
The Anchor Song από Debut
Army of Me, Cover Me, Hyperballad από Post
Hunter, 5 Years (!!!), Pluto, Joga από Homogenic
Pagan Poetry από Verspertine
The Pleasure is all Mine, Oceania, Desired Consteallation, Who is it (καλύτερη στιγμή) από Medulla
Earth Intruders, Wanderlust, Declare Independece από Volta

τα υπόλοιπα αύριο.

_UnHoLyMaRtYr_
01-08-2008, 05:35
Έντιτ γιατί τα γραψα στο ρόκινγκ και βαριέμαι να γράφω άλλα δω για να φανώ γαμάτος, άρα κοπιπειστάρω τα ίδια!

Αυτό που έζησα σήμερα (χθες) μόνο με το λάιβ του Γουότερς μπορεί να συγκριθεί. Ο καιρός θα δείξει αν τα αποτυπώματα που άφησε ήταν εντονότερα.Μάλλον θα είναι. Η Μπγιορκ δεν έκανε τίποτα που να μην περιμέναμε. Απλά ήταν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από όσο το φαντάζεσαι ρε παιδί μου. Η μπάντα από άλλο πλανήτη, η φωνή της πιο ανατριχιαστική από όλα της τα σιντί μαζί (το βηχαλάκι στο Άνκορ Σονγκ ήταν τόσο συγκινητικό, χαχαχ!), ο κόσμος -επιτέλους- θερμότατος. Ένα λάιβ το οποίο ισορροπούσε επικίνδυνα στο λεπτό σκοινί που χωρίζει μία μουσική κατάθεση ψυχής (πάρε Pagan Poetry, Desired Constellation, Hunter, Joga,Who is it, Cover me (πω) ) από το πιο δυνατό ηλεκτρονικό πάρτυ που έχει γίνει ποτέ (Αrmy of Me, Declare Independence, Pluto, Hyperballad, η λάιβ έκδοση του οποίου είναι το καλύτερο χορευτικό κομμάτι που έχει γραφτεί ποτέ). Γενικά ίσως πρώτη φορά σοκάρομαι και αναθεωρώ τα της ζωής/ψυχοσύνθεσης/ιδιοσυγκρασίας μου εξαιτίας μιας συναυλίας - αν είναι "συναυλία" η σωστή λέξη - και κάτι που περίμενα χρόνια ας πούμε ήταν καλύτερο από τα καλύτερα όνειρά μου. Η Μπγιορκ (καλά, καλά, Μπγιερκ) μας έδωσε την καρδιά στο χέρι, κοιτάξαμε να δούμε πώς είναι και τι σκατά έχει μέσα, της είπαμε ευχαριστώ και χαμογελάσαμε. Άντε γεια μας.

Η σαπόρτ τύπισσα γλυκύτατη/συμπαθέστατη και άνετη, γιατί μάζεψε τόσα καντήλια δε μπορώ να καταλάβω. Δώστε κανά ίνφο της αν παίζει.

Χαχαχαχ, κατευθείαν βίντεο! http://www.youtube.com/watch?v=hQqYwjVNL_Q
Και το Οσεάνια http://www.youtube.com/watch?v=9Ewru8uWwO0

Πω, φανμποιλίκια και χαρές. Καιρό είχαμε.
I have lost my origin, and I don't want to find it again.

Queen of the Hi-Ace
01-08-2008, 10:42
Το support ήταν όντως χαριτωμένο.
Επίσης ήταν αηδία που στις θέσεις φάτσα στην σκηνή, (οι οποίες ήταν εισητήρια που είχαν δωθεί ως προσκλήσεις απο την διοργανώτρια εταιρία σε άσχετους που είτε δεν ήρθαν, ή ήρθαν και έτρωγαν ποπκόρν) κυκλοφορούσαν φορτωμένοι τύποι φωνάζοντας "μπύρες κοκακόλες ποπκόρν πατατακιάααα" κατα την διάρκεια της συναυλίας.
Μου φάνηκε πως το γήπεδο ήταν άδειο και πως η συναυλία κράτησε πολύ λίγο.
Είναι η πιο γλυκιά και εκφραστική γυναίκα στον πλανήτη. Και του χρόνου !

Milton
01-08-2008, 11:24
ΑΙΣΧΟΣ

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kontan
01-08-2008, 13:27
ρε....... :touched:

κάπου μετα το 3ο κομμάτι αρχισα να λυποθυμώ νομίζω.

edit: ο χοντρομπαλας, βρωμερος, μπυρεςπατατακιακοκακολες τυπος που ήταν μπροστα μου οταν ξεκινούσε το λάηβ κ νόμιζα οτι θα μου χαλάσει όλο το υπόλοιπο της ζωής μου -αλλά μετά μπηκε Hunter κ όλα διορθώθηκαν- μπορει απλά να πεθάνει (κ να πλυθεί)

Kalt
01-08-2008, 15:03
Sun to Overture sto set list.

Panemorfa itane :touched:

Pitsadoros
01-08-2008, 15:22
tromero live!!

Daffy
02-08-2008, 01:07
apoti akougo sta youtube videos i foni tis itan se kali katastasi

carheart
03-08-2008, 17:56
...να μετατρέπονται σε ανθρώπινους μετρονόμους, όπως και το δίδυμο “Wanderlust” και “Innocence”, με τους οριακά techno ρυθμούς του...

..από το πάντα έγκυρο avopolis.