View Full Version : Παύση.
Mitsmann
29-07-2008, 04:54
δηλαδη εγω που ειμαι ακομα δηλωμενη χριστιανη ορθοδοξη ζεν μπορω να αποτεφρωθω ακομη? εγω ποτε θα γινω τεφρα?
εξήγησε με επιστολή στον Ανθιμο ότι είναι το ίδιο πράγμα και μάλιστα πολύ πιο αποτελεσματικό για τα δόγματά τους, ήτοι όχι μόνο πάλι "χους εις την γη" καταλήγεις αλλά και πολύ πιο γρήγορα, ενώ η κάπνα σου θα οδηγήσει την ψυχή σου επίσης πιο γρήγορα στον ουρανό.
σε αυτο το χιουμορ.
When Black Roses Bloom
29-07-2008, 10:03
Με δαυλούς και δικράνια. Έτσι καίγαμε και τα άλλα τέρατα στην Τρανσυλβανία.
πώς φα'ινεται πως δεν έχετε χιούμορ! Το διάβασε η γυναίκα μου και έσκασε στα γέλια, και εγώ περιμενα να γίνει και ποστ οφ τηε ντέι :cry:
Να αναλάβει τις ευθύνες του το Υπουργείο Πολιτισμού. Να συσταθεί επιτέλους Ελεγκτική Επιτροπή Χιούμορ και Αστεϊσμού, εδώ και τώρα.
πώς φα'ινεται πως δεν έχετε χιούμορ! Το διάβασε η γυναίκα μου και έσκασε στα γέλια, και εγώ περιμενα να γίνει και ποστ οφ τηε ντέι :cry:
Όπως έχουμε ξαναπεί, στην καλύτερη περίπτωση φταίει η διαφορά ηλικίας για τη διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Ή απλά δεν ξέρεις πώς να πεις ένα αστείο σωστά.
psychotron
29-07-2008, 11:14
Όπως έχουμε ξαναπεί, στην καλύτερη περίπτωση φταίει η διαφορά ηλικίας για τη διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Ή απλά δεν ξέρεις πώς να πεις ένα αστείο σωστά.
Προφανώς είναι το δεύτερο, ε
:pingpong:
ή δεν πιάσατε το κοινωνικοπολιτικό βάθος του
Djerdjelesh
29-07-2008, 11:43
Άμα δεν ταιριάζατε, δε θα συμπεθεριάζατε
Άμα δεν ταιριάζατε, δε θα συμπεθεριάζατε
μπα στο γυμνό είναι κάργα αντίθετη
neverdie
29-07-2008, 12:36
Εγώ σκέφτηκα τον Καντιρού στο pc να κάνει το πόστ γελώντας μόνος του με το φοβερό αστείο ( :shock: ??) που σκέφτηκε. Να μπαίνει η γυναίκα του μέσα και να ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
- Καντιρού αγάπη μου, γιατί γελάς;
- Χαχααχαχ... διάβασε τι έγραψα!! χαχαχχ...
- ........ (διαβάζει)
ΧΑχαχαχαχαα.... καλά Καντιρού είσαι τέλειος!! Δε μετανοιώνω στιγμή που σε παντρεύτηκα!
:shock: :shock: :shock:
Αλήθεια, αυτό σκέφτηκα...
και με τρόμαξε γαμώτο!!
Δε μετανοιώνω στιγμή που σε παντρεύτηκα!
Τα αστεία μου δεν την επηρρεάζουν συνολικά, έχω ακούσει άπειρες φορές το αντίθετο μαζί με το "να πας να ζήσεις στα βουνά και στις σπηλιές τσομπάνη!" Ασχετα αν μετά από λίγες ώρες καλμάρει και γινόμαστε πιτσουνάκια.
neverdie
29-07-2008, 12:48
Χαχαχχαχαχαχαχα...
Δεν μπορώ, τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο....
Καντιρού!! Σ'αγαπάω!!!
/μι φαντασιώνεται τον Καντιρού να καλμάρει την γυναίκα του, η οποία τον έχει μόλις αποκαλέσει τσομπάνη...
θα έδινα τα πάντα για να είσουν θείος μου... :|
~ladykiller~
29-07-2008, 14:25
prosopika pistevw pos to astiaki tou 8a itan kalo, an to ixe grapsei kalitera.
ποιο αστείο ρε φίλε, δεν έχεις καμία σχέση με αστείο, η απόσταση μεταξύ αστείου και αυτών που λες είναι δισεκατομμύρια έτη φωτός, δεν θα καταλάβαινες τι είναι αστείο ακόμα και αν σε ρίχναν σε μια πίσινα γεμάτη από αστεία και πνιγόσουν, δεν το έχεις το θέμα, πως το λένε. Και για να έχουν ΟΛΟΙ την ίδια άποψη, ε, μάλλον έτσι θα είναι. Παραδέξου το επιτέλους, πες, δεν έχω χιούμορ, είμαι άμπαλος, όσο επιμένεις το χειροτερεύεις
Να γινει πολλ ποσοι τον εχουν κανει ιγκνορ. Και να αναφερουν ακομα ποιους αλλους εχουν κανει ιγκνορ. Ξεκιναω εγω. Δεν εχω κανει κανεναν αλλον ιγκνορ. Μονο Αυτον.
Να γινει πολλ ποσοι τον εχουν κανει ιγκνορ.
Τελευταία φορά που κοίταξα, καμιά 20ρια άτομα. Και προφανώς είναι πρώτος σε ιγκνόρς, με τεράστια διαφορά.
When Black Roses Bloom
29-07-2008, 16:47
Εγώ πάντως σας είπα. Και για του λόγου το αληθές, να τι έκανε Ιερα Εξέτασις σε όσους ποστάραν μαλακίες τότε:
http://www.cursedbygod.com/murmas/images/inquisition.jpg
Malleus Malleficarum ρε μουνηά.